Les millors eines d’analítica web 2020

La vostra empresa no pot funcionar correctament en el mercat actual, independentment de la indústria, si no sabeu com mantenir un lloc web actiu construït d’acord amb les tendències actuals.


Tanmateix, per desenvolupar un lloc web rendible, cal posar-lo sota una lupa. L’única manera efectiva d’ajustar i adaptar el vostre lloc web a les necessitats del vostre públic objectiu és sotmetre’l a analítiques.

Per això, necessiteu conèixer les eines d’analítica web, aprofundir en la seva diversitat i esbrinar com aplicar-les al vostre lloc web..

Analytics

La Guia per a principiants de Google Analytics

En aquesta guia tractarem diferents eines d’analítica i com poden ajudar-vos a millorar diferents aspectes del vostre negoci proporcionant-vos una visió crucial sobre la informació de l’usuari..

Llegiu la Guia

Què és l’analítica de llocs web?

Gràfic

L’analítica de llocs web implica una sèrie de processos desenvolupats per al seguiment del comportament dels visitants al vostre lloc web.

A causa de les eines d’anàlisi de llocs web, podeu convertir el vostre lloc web en un mapa. Aquest mapa us mostrarà les regions més populars del vostre lloc web, però també us pot indicar a zones totalment descuidades i rarament visitades.

Aquesta branca de CRM també us pot permetre seguir el camí del clic dels vostres visitants. Podeu fer el seguiment del seu viatge des de la primera pàgina on vau aterrar fins al moment en què finalitzi la compra o abandoni el seu carretó.

El més important d’aquestes eines és que poden mostrar les vostres dades no en una llista extensa de fulls de dades difícils d’interpretar i de lectura difícil, sinó en forma de gràfics, gràfics i taules.

Per què necessiteu eines d’anàlisi web?

Gràcies a la devolució de les dades, als resultats de les analítiques de llocs web, heu pogut realitzar algunes actualitzacions que augmentin el trànsit del vostre bloc o lloc web, evoqueu fidelitat en els vostres clients existents i us ajudaran a recollir-ne de nous..

Un cop hàgiu aplicat eines d’analítica al vostre lloc web, obtindreu una visió valuosa del comportament dels visitants del vostre lloc web. Seràs capaç de desenvolupar patrons que giren al voltant dels productes més venuts, els abandonaments de compra i les àrees que els usuaris visiten problemàtics.

Després de recopilar aquesta informació, podreu fer ajustaments efectius al vostre lloc web. Quan us descarregueu de les falles de lloc web i optimitzeu les vostres pàgines amb les exemples més populars com a exemple, podreu augmentar la satisfacció del client.

A més, també es poden utilitzar eines d’anàlisi web com a mitjà per a la investigació de mercat. Seguint els passos dels visitants del vostre lloc web, podreu obtenir informació sobre les seves preferències, veure què troben més temptador de la vostra oferta i millorar-la d’acord amb aquestes dades.

Llista de les eines d’anàlisi web més populars

Tot i això, és necessari que trobeu l’equip adequat. Només amb eines de qualitat es pot recopilar informació valuosa sobre el vostre lloc web, els vostres visitants i la demanda del vostre sector. La llista següent conté les eines d’anàlisi web més populars que ja s’han demostrat eficaces, per la qual cosa hauríeu d’iniciar la vostra cerca navegant-hi.

Crazyegg

Crazyegg

Crazy Egg és una aplicació en línia que us proporciona eines de seguiment d’ulls com ara Mapa de calor, mapa de desplaçament, superposició i Confetti per fer el seguiment del funcionament d’un lloc web. Crazy Egg us ofereix l’avantatge competitiu de millorar el vostre lloc web amb un ritme cardíac sense els elevats costos.

anàlisis de Google

anàlisis de Google

Google Analytics és un servei d’analítica web freemium que ofereix Google que rastreja i informa el trànsit de llocs web. Us permet mesurar el ROI publicitari i fer un seguiment dels vostres llocs web i aplicacions de Flash, vídeo i xarxes socials.

Clicky

Clicky

Clicky és una completa eina d’analítica web que us permet veure pràcticament tot el que podríeu desitjar sobre el trànsit del vostre lloc web. Combina els informes històrics amb el monitoratge de llocs web en temps real d’una manera senzilla i elegant.

Visiteu Clicky
Pingdom

Pingdom

Pingdom us ofereix una solució de plataforma única per supervisar la disponibilitat i el rendiment dels vostres llocs web, servidors o aplicacions web.

SimilarWeb

SimilarWeb

SimilarWeb és una eina d’intel·ligència de trànsit web que es diferencia d’altres eines d’intel·ligència de competència i classificació web aprofitant la gran quantitat de dades de clics que provenen dels complements del seu navegador..

Inspeccions de pàgina

Inspeccions de pàgina

Google PageSpeed ​​és una família d’eines de Google Inc, dissenyades per ajudar a les optimitzacions de rendiment d’un lloc web.

ClicMeter

ClicMeter

ClickMeter és una eina completa i definitiva que permet gestionar la redirecció, fer el seguiment d’esdeveniments i supervisar l’estat de tots els enllaços externs (fonts de trànsit).

Visiteu ClickMeter
Piwik

Piwik

Piwik és una plataforma de programari d’anàlisi web gratuïta i descarregable que ofereix informes detallats sobre el vostre lloc web i els seus visitants, inclosos els motors de cerca i les paraules clau que utilitzaven, l’idioma que parlen, les pàgines que els agraden, els fitxers que descarreguen i molt més.

Woopra

Woopra

Woopra és una aplicació fàcil d’utilitzar, en temps real i d’anàlisi web en temps real, que permet fer un seguiment de l’activitat web, mòbil, formularis, correus electrònics, entrades de suport i molt més, tot en un sol lloc amb analítica de clients..

logotip de supermetrics

Supermetrics

Supermetrics és la principal eina d’automatització d’informes d’analítica PPC, SEO, social i web. Ajuda als venedors digitals a informar, supervisar i analitzar les seves mètriques de màrqueting a Google Sheets, Google Data Studio, Excel i on vulguin fer servir les dades.

Visiteu Supermetrics

Conclusió

Amb l’ús continu d’eines d’analítica web de qualitat, podeu reunir dades de gran valor i precisió sobre el vostre lloc web. A partir de la informació sobre el comportament dels visitants del vostre lloc web, podreu fer els ajustaments necessaris i, així, satisfer la demanda del vostre mercat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked