La Guia per a principiants a la publicitat de Facebook

El lloc web de Facebook era llançat el 4 de febrer de 2004, de Mark Zuckerberg, juntament amb companys i companys de pis del Harvard College, Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz i Chris Hughescreixement notable de facebook

En aquesta guia parlarem de publicitat a Facebook. Partirem d’elements bàsics i us oferirem consells sobre com podeu utilitzar Facebook per anunciar el vostre negoci, bloc, lloc web, productes o serveis. També donarem consells pràctics sobre com crear els vostres anuncis amb instruccions pas a pas i mitjançant detalls.

Per a tots els que no tingueu experiència amb publicitat de Facebook o tingueu uns coneixements bàsics, aquesta guia us ajudarà a obtenir informació i instruccions precises sobre com crear anuncis complets que us poden ajudar a obtenir resultats positius..

Facebook, com potser ja sabeu, és la xarxa social més popular avui en dia. L’actualització demogràfica del primer trimestre proporcionada per Facebook a l’abril del 2019 demostra que fins ara hi ha més de 2.38 mil milions d’usuaris actius mensuals, que és el nombre d’usuaris que ha tingut mai una xarxa social. Al principi, aquesta xarxa es limitava als estudiants de Harvard. Al principi, més de la meitat dels estudiants van començar a utilitzar-lo.

Aviat, la majoria dels estudiants van començar a confiar en Facebook. Al cap d’un temps, altres universitats de prestigi van començar a utilitzar aquesta xarxa fins que finalment es va fer pública i gratuïta per a tothom. Poc període de temps, Facebook va arrasar el món i va destruir completament MySpace, el lloc web més gran de mitjans socials fins aquest moment.

Amb el pas del temps, Facebook va canviar molt i va trobar molts usos, inclosa la publicitat. Avui tothom fa servir Facebook i no és estrany que la gent estigui intentant explotar aquest fet.

imatge-5

Però primer, per què publicitat en xarxes socials?

Des del començament de la “era d’internet” l’any 2000, el nombre d’usuaris d’internet ha estat creixent ràpidament. Avui tothom navega per la web i fins i tot els nens petits aprenen a utilitzar diversos gadgets amb accés a Internet des de ben petits. Les xarxes socials són les plataformes en línia més utilitzades i gairebé tothom té almenys un perfil en una determinada xarxa.

Els públics combinats de Facebook Inc. són ara més que
4.375 milions

Tenint en compte que n’hi ha tantes persones a les xarxes socials, venedors i organitzacions comercials han vist el potencial de comercialització en aquestes plataformes. El màrqueting digital també ha crescut molt des del 2000 i, fins i tot, les xarxes socials van ajustar i proporcionar eines de mitjans de comunicació socials dissenyades específicament per a la publicitat.

Al principi, els comercialitzadors van utilitzar mètodes propis per fer publicitat a les xarxes socials, però avui en dia hi ha funcions racionalitzades a les xarxes socials que permeten publicitat fàcil alhora que et donen la llibertat de crear els teus propis anuncis personalitzats i triar a quines persones t’adreces. Facebook és la primera xarxa de xarxes socials que va afegir un sistema publicitari, ja que molta gent ja estava explotant aquesta plataforma per comercialitzar-se.

A banda que és un sistema de publicitat increïble que tothom pot aprendre a utilitzar ja que actualment és la plataforma de mitjans de comunicació social més popular al voltant, sempre hi ha prou gent a la qual es pot fer publicitat. Aquestes són les dues raons principals per les quals la publicitat de Facebook té tant potencial i per què cal aprofitar tot el seu potencial mitjançant aquestes eines publicitàries.

social-media-usuari
Els usuaris de xarxes socials continuen augmentant a un ritme superior a més 1 milió al dia, és a dir, 14 usuaris nous cada segon
mòbil-estadística
Gairebé 2.900 milions de persones arreu del món utilitzen ara les xarxes socials com a mínim un cop al mes, i més del 91% ho fan a través de dispositius mòbils.
Llocs de xarxes socials a tot el món classificats segons el nombre d’usuaris actius (en milions, a gener de 2017)
Facebook
1.871
Què tal
1.000
Facebook Messenger
1.000
QQ
877
WeChat
846
QZone
632
Instagram
600
Tumblr
550
Twitter
317
Baidu Tieba
300
Snapchat
300
Skype
300
Sina Weibo
297
Viber
249
LÍNIA
217
Pinterest
150
122
Linkedin
106
BBM
100
Telegrama
100
VKontakte
90
Kakaotalk
49

Des de petites empreses, mitjanes empreses, fins a grans corporacions, tothom fa publicitat a Facebook. Això vol dir que tothom pot beneficiar-se de la creació d’una estratègia de màrqueting en aquesta xarxa social, sigui quina sigui la seva indústria o quina importància tingui el seu negoci. A més, independentment del vostre pressupost, podeu crear anuncis que us proporcionin resultats adequats.

Per què Facebook és tan bo per fer publicitat?

Una de les coses úniques de Facebook és que, a part de crear el vostre perfil, també podeu utilitzar aquest perfil per crear la vostra pròpia pàgina. Només quan tingueu una pàgina de Facebook podreu anunciar-vos al màxim de les capacitats que ofereix la plataforma. La pàgina pot representar el vostre negoci, organització o qualsevol altra cosa.

icones de negoci

A través d’aquesta pàgina, compartiu contingut rellevant i inclou tota la informació sobre els vostres serveis, productes, marca, etc. Pot ser un centre d’informació fiable on els usuaris puguin aprendre tot sobre qui i què sou. A més, hi ha diversos complements de Facebook que poden convertir la vostra pàgina en una botiga de comerç electrònic.

Podeu representar la vostra organització de la millor manera possible i donar a la vostra audiència tota la informació que necessiti. A Facebook, podeu optar per dirigir tots els vostres esforços de màrqueting cap a la vostra pàgina i és per això que podeu obtenir resultats de màrqueting complets que realment sentireu i notareu. Per tant, vegem tots els motius pels quals hauríeu de fer publicitat a Facebook:

 • És rendible
 • Permet orientar-vos a grups específics de persones
 • Podeu centrar tota la vostra publicitat en una marca / pàgina
 • És la xarxa de xarxes socials més popular
 • Ofereix diversos mètodes publicitaris diferents
 • La seva estructura és apta per a publicitat
 • És senzill d’utilitzar
publicitat via

Tipus de mètodes publicitaris a Facebook

Podem dir lliurement que hi ha dues maneres d’arribar a les persones a Facebook: mitjançant publicitat de pagament i publicitat orgànica. Totes dues poden ser molt efectives, però, per descomptat, els mètodes de publicitat gratuïta suposen més temps, treball i coneixement invertits en una campanya.

En poques paraules, necessitareu més temps per arribar a la gent i comercialitzar realment el vostre producte, servei o qualsevol cosa que vulgueu vendre. Amb els mètodes de pagament, podreu començar tot de forma més ràpida, però, per descomptat, això significa gastar una certa quantitat de diners, segons el volum de les vostres necessitats de màrqueting..

Facebook és un dels principals actors de la publicitat digital, cosa que indica que la publicitat en xarxes socials és un lloc central i central en el món dels anuncis digitals

Hem dividit la publicitat de Facebook en aquestes dues categories simplement perquè els mètodes de pagament estan integrats amb Facebook i realitzats específicament per a aquest propòsit, mentre que hi ha maneres gratuïtes d’anunciar alguna cosa pel vostre compte sense utilitzar cap funció de Facebook..

Les opcions d’anuncis de pagament que ofereix Facebook inclouen:

La publicitat mòbil representa més del 60% dels ingressos publicitaris de Facebook
De fet, Facebook bufa totes les altres propietats digitals fora de l’aigua a l’hora de mostrar despeses d’anuncis, aconseguint un 35,4 per cent de la despesa total en publicitat en exhibició als Estats Units: una xifra de 11.93 mil milions de dòlars (el segon lloc de Google, en comparació, només tindrà lloc). 4.792 milions de dòlars).
 • Potenciar la pàgina
 • Potenciar la visibilitat de la publicació
 • Potenciació dels clics del lloc web
 • Boositing videos
 • Impuls de la instal·lació d’aplicacions
 • Potenciació de l’aplicació d’aplicacions
 • Impulsar el coneixement de la marca

Opció de publicitat gratuïta

Les opcions de publicitat gratuïtes a Facebook inclouen:

 • Invitant als amics a agradar la pàgina manualment
 • Compartir pàgines
 • Publica contingut valuós
 • Implicació de persones en debats a Facebook
 • Desenvolupament d’un missatger de Facebook màrqueting de xat estratègia
 • Uniu-vos a grups de Facebook rellevants per anunciar-vos

Creació del vostre compte d’anuncis

imatge-9

Abans de fer res, primer haureu de configurar el vostre compte d’anuncis. Aneu a la pàgina de Facebook i, a la part esquerra, heu de veure la secció “afegir nous”
hauria de triar “Comptes d’anuncis”. El primer que heu de configurar és la informació de facturació. Heu de donar a Facebook un mètode de pagament que sigui vàlid.

Primer, aneu a la configuració dels comptes d’anuncis, que tindran el seu identificador, però heu d’inserir un nom de compte perquè sàpiga de seguida en quina pàgina l’utilitzeu. Visiteu i ompliu tots els espais, assegureu-vos que tot sigui exacte i trieu la moneda adequada. També us heu d’assegurar que configureu tot correctament perquè no podreu canviar aquestes coses més tard.

A continuació, premeu Save i aneu a configurar la informació de facturació i, a continuació, trieu els mètodes de pagament que es troben a la facturació. Aquí podeu triar el mètode de pagament que cal afegir, és a dir, la targeta de crèdit, el PayPal o el cupó d’anuncis. Per començar, escolliu PayPal o targeta de crèdit, ja que probablement no teniu cap cupó disponible. Inseriu tota la informació necessària i continueu.

Es forma la gent de 25 a 34 anys
la demografia per edats més comuna
13-17
5.9
18-24
38,25
25-34
52,82
35-44
38,42
45-54
32,34
55-64
14.06
65+
20.02 usuaris en milions
anuncis de comptes
Perfil de l’usuari actiu de Facebook (en milers de milions)
Mensual
26.885
Mòbil
17.079
Diàriament
11.492
Mobile Daily
6.986

La propera vegada que comenceu a crear un anunci, veureu l’adreça de facturació al final de cada anunci i podreu canviar l’adreça de facturació aquí quan calgui. En la majoria dels casos, quan pagueu per afegir a Facebook, la quantitat de diners es comprovarà al vostre compte i, si teniu prou per suportar el vostre pressupost, es crearà el vostre anunci..

L’import es traurà del vostre compte només un cop hagi expirat l’anunci. Podeu trigar entre 5 i 7 dies abans que Facebook processi l’import i l’elimini del vostre compte. Un cop hàgiu configurat el mètode de pagament, us convé anar a crear alguns anuncis de Facebook propis.

Impuls de les publicacions

imatge-10

Una de les maneres d’arribar a la gent és publicar alguna cosa a la vostra pàgina, que pot ser útil per a ells. Podeu publicar materials, productes, serveis, informació sobre ells o qualsevol altra cosa que cregueu. Quan publiqueu alguna cosa a la pàgina, les persones que els han agradat veuran la vostra publicació, però, tal com us hem esmentat abans, no tots veuran això.

Només al voltant del 30% dels vostres fans podran veure les publicacions de manera natural. Si voleu arribar a més gent, heu de potenciar les publicacions de la pàgina. El gran aspecte d’aquest plantejament és que també podreu arribar a persones que ni tan sols han agradat la vostra pàgina, però hi arribarem prou aviat.

Utilitzar anuncis de Facebook per augmentar les publicacions

Regla d’Or – “Mai augmenteu una publicació sense un objectiu definit”.
publicar

La manera més senzilla d’augmentar una publicació a la vostra pàgina de Facebook és publicar alguna cosa, i després anar a l’extrem inferior dret de la publicació, on apareixerà una targeta “boost”. Feu clic sobre ella i s’obrirà una finestra nova d’anuncis.

Recordeu la regla del text del 20% a les fotos.
Si la publicació té un enllaç i l’enllaç
tira una foto que té massa text,
no podreu impulsar-lo ni promocionar-lo
impuls-post
El poder del suggeriment és molt fort a Facebook, sobretot amb imatges que encenen els sentits i les passions
gent

A la part esquerra, a la cantonada superior, trobareu la secció “Públic”, on podeu trobar diverses opcions per triar el públic al qual vulgueu orientar-vos. Hi ha tres opcions habituals que veuràs quan hi siguis:

 • Persones que trieu mitjançant l’orientació
 • Gent a qui li agrada la teva pàgina
 • Gent que els agrada la pàgina i el seu amic

A Facebook li agrada canviar aquesta configuració amb molta freqüència i és possible que no obtingueu la mateixa quan obriu la finestra de l’anunci per augmentar les publicacions. No obstant això, hi ha l’opció de crear una audiència pròpia i triar totes les especificitats d’aquest públic.

A sota d’aquesta secció, trobareu la secció “pressupost i durada”, on també podeu ajustar la quantitat que invertireu al vostre anunci al dia i on podreu definir quant durarà l’anunci o fins a quina data. Tingueu en compte que no tindreu un pressupost diari i que només podeu inserir el pressupost total de l’anunci.

Tanmateix, si voleu saber quants diners gastareu diàriament, només cal que introduïu el pressupost i el nombre de dies que voleu publicar i dividiu aquests dos. En funció del vostre públic objectiu, la seva ubicació i el pressupost que establiu, obtindreu una estimació de la quantitat de persones que arribareu a la vostra publicació.

Facebook CTA Buttons Per popularitat Botons CTA
Popularitat Percentatge de persones

popularitat-percentatge

A la dreta, veureu com es veurà el vostre anunci tant per a usuaris d’escriptori com per a mòbils. Permet afinar l’anunci el màxim temps possible fins que estigueu segurs que heu arribat a aquest punt tan dolç. Tingueu en compte que la publicació no hauria de tenir un munt de text a la publicació, ja que Facebook pot no aprovar el vostre anunci. A més, les llargues línies de text no funcionen bé per a la majoria de les persones i hauríeu d’evitar-les.

Quan hagueu acabat amb totes aquestes coses, feu clic al botó “augmentar” que hi ha a l’extrem inferior dret i l’anunci us serà enviat per revisar-lo i augmentar-vos bastant ràpidament si tot està bé. Quan el vostre anunci estigui aprovat i la vostra publicació s’incrementi, podreu fer el seguiment dels resultats en temps real i veure quantes persones han arribat.

A més, si està satisfet amb l’anunci de promoció de publicacions i s’està acabant lentament, només pots fer clic al botó “Afegeix més pressupost” per continuar amb l’anunci o arribar fins i tot a més persones. Al final del vostre impuls, podeu consultar totes les mètriques importants com ara l’abast de la publicació, els compromisos, la quantitat de persones que han fet clic a la publicació, quants han compartit i quins països dels que us han agradat la publicació..

Al voltant del 85% dels anuncis de Facebook s’orienten per país en lloc d’ubicació específica. Només el 45% d’aquests anuncis utilitzen orientació per interessos
pressupost i durada
El preu dels anuncis a Facebook varia segons uns quants factors, com ara l’època de l’any, el país al qual vau dirigit i fins i tot la qualitat del vostre anunci.

Exposar publicacions de manera natural

El primer que heu de fer és compartir constantment. Comparteix publicacions cada dia, fins i tot dues o tres vegades al dia, durant períodes diferents. Per millorar el compromís, heu de compartir publicacions interessants i rellevants per a la vostra pàgina i els vostres fans. A més, sempre heu d’assegurar-vos de tornar a compartir les publicacions de pàgina al vostre perfil.

Si teniu empleats o col·laboradors que col·laboren amb vosaltres, també haurien de tornar a compartir publicacions als seus perfils. Quan tota l’organització treballa junts, el vostre
el màrqueting en xarxes socials creixerà de manera natural.

A Facebook, més significa més, és a dir, com més gent comparteixi alguna cosa, més probabilitats és que més gent agradi aquestes publicacions. Com més gent agradi una determinada publicació, més visibilitat obtindrà. Per descomptat, assegureu-vos que compartiu publicacions publicament per tal que fins i tot persones que no siguin amics vostra les puguin veure.

A més, poseu miniatures atractives i escriviu descripcions de publicacions que atrauen i cridin l’atenció. Anar per quantitat, però assegureu-vos també de treballar la qualitat de les publicacions tant com sigui possible.

lloc web de promoció

Promoció d’un lloc web

No és infreqüent que les empreses promocionin els seus llocs web a les xarxes socials. Aquesta és una de les millors maneres d’assegurar molts visitants i fer créixer el vostre lloc web constantment.

És possible que hàgiu esforçat molt per crear el vostre lloc web, és per dissenyar-lo, optimitzar-lo i enriquir-lo amb publicacions de blog, vídeos, productes i opcions de pagament, però si no podreu atreure cap visitant i aconseguireu que donéssiu el vostre. el lloc web és una oportunitat, és a dir, veure el bo que és i el valor que pot ser per a ells, llavors tot va ser per a res.

El que manca de mitjans socials és la personalització, però té molta gent que és client potencial. Per això, combinar un lloc web i una pàgina de Facebook que s’hi corresponen pot ser una forma tan eficaç de comercialitzar el vostre negoci.

Promoció d’un lloc web a través de la pàgina d’empresa Facebook

El 49,5% de la població mundial utilitza Internet, el 22,8% utilitza Facebook

Voleu trobar més persones que estiguin interessades en oferir la vostra pàgina, compartir contingut, comprar els vostres productes o simplement augmentar la visibilitat general de la pàgina. Quan tingueu una pàgina de Facebook que representi la vostra empresa o una organització d’algun tipus, haureu d’obtenir el màxim de gusts per poder mantenir-vos i fer que la vostra organització sigui més visible per a les persones.

El que passa amb les pàgines de Facebook és que només al voltant d’un 30% de les persones que han agradat la teva pàgina i que no s’hi han subscrit poden veure les publicacions que compartiu. Per exemple, si la vostra pàgina té 1000 comentaris, només apareixeran les publicacions de prop de 300 persones, i per això és molt important i per què en necessiteu obtenir moltes.


Utilitzar Facebook Ads per a gustos de pàgines


Avui en dia, el 85% de les marques a Facebook promouen les seves publicacions, seguint les dades històriques de Socialbakers, que només continuaran augmentant.
pàgina promocional

El primer que heu de fer és anar a la pàgina que heu creat. Només heu de fer clic a la pàgina que es troba a la cantonada esquerra on podreu veure tots els vostres grups i pàgines. Un cop hàgiu accedit a la pàgina, haureu de veure la funció “Obtén més likes”, que es troba a sobre de la fotografia de portada i feu clic a ella.


Més de 30 milions d’empreses tenen pàgines de Facebook

Assegureu-vos que heu accedit com a administrador d’aquesta pàgina o que no tingueu les credencials per fer cap anunci. Amb algunes pàgines, aquest botó pot estar situat a la vostra
la línia de temps de la pàgina, de manera que desplaceu-vos una mica cap avall fins que la trobeu. Quan el trobeu, veureu el pressupost diari denotat en dòlars americans i aquesta és la quantitat de diners que invertireu cada dia al vostre anunci i no la quantitat total, així que assegureu-vos que recordeu això.

Per obtenir una imatge clara de què es tracta, comenceu primer amb xifres petites, per veure com funciona la campanya i quants gustos us agrada i, a continuació, feu-ho de nou. Un cop hàgiu establert el pressupost, immediatament a sota d’aquest, trobareu l’estimació aproximada de quants els agrada la vostra pàgina al dia.

Com més alt sigui el vostre pressupost diari, més pàgines us agradarà rebre per dia. Tingueu en compte que el nombre de gustos que obteniu al dia pot variar i que no és exacte. Sota el nombre d’interessos, podeu triar la durada del vostre anunci. Podeu triar entre 7, 14 a 28 dies i, si això no us convé, hi ha una opció de triar la data exacta fins a la qual hauria de publicar-se el vostre anunci..

A la secció “pressupost i durada”, podeu veure la secció d’interès, on podeu escriure diversos interessos que les persones tenen per objectiu. Per exemple, si vens material esportiu, seria normal que introduïu esports, running o alguna cosa semblant. D’aquesta manera podreu orientar-vos a les persones adequades que estiguin interessades en la vostra pàgina. Això vol dir que és probable que facin clic a la pàgina quan vegin l’anunci.

Promocioneu només el vostre propi contingut. Tot i que compartiu un bon consell des d’un altre lloc web, no us ho pot augmentar si s’enllaça amb algú altre. Per què pagar per enviar trànsit al lloc d’una altra persona??

A la secció “interessos” podeu triar les ubicacions en què es mostrarà el vostre anunci. Aquesta és una característica excel·lent que permet ser específic i específic sobre el vostre anunci
M’agrada significatiu Per exemple, si teniu un negoci local, us heu de centrar només en les àrees on podrien estar els vostres clients potencials. Tanmateix, si teniu un negoci en línia, heu de mirar cap a ubicacions que tinguin un mercat que necessiti els vostres productes.

Promocioni el contingut que inclogui als vostres fans a la vostra llista de correu electrònic. Inclou regals, seminaris gratuïts, llibres electrònics gratuïts i qualsevol altre tipus de regal
anuncis publicitaris

A sobre d’aquesta secció hi ha la secció “edat”, on podeu definir més el vostre públic objectiu. La ranura esquerra és l’edat mínima i la dreta és l’edat màxima per al públic objectiu. Finalment, per sobre de la secció “edat” hi ha la secció de gènere que podeu triar per definir millor qui ve els vostres anuncis.

A més, podeu veure la secció “Anuncis creatius”, en la qual podeu editar el text i canviar la mida de la imatge del vostre anunci o inserir alguna altra. També podeu canviar la posició de la imatge per tal de crear el millor efecte possible. A més, també podeu penjar un vídeo en lloc d’una imatge i utilitzar-lo al vostre anunci.

A la part dreta de la finestra, podreu veure la vista prèvia de l’anunci, tant per als usuaris d’escriptori com per als mòbils. Un cop està satisfet amb el resultat final, feu clic a “Promocionar” i l’anunci es publicarà.

Com que Facebook sembla afavorir els vídeos en les nostres notícies (els usuaris de Facebook veuen més de 100 milions d’hores de vídeos cada dia a Facebook), les marques entenen com d’important és abraçar publicitat de vídeo nativa a la plataforma, com a forma d’utilitzar un format interactiu. per explicar la seva història

Obtenir una pàgina agrada sense pagar

Crear anuncis per obtenir més likes és bo, però també heu d’aprendre a fer-ho sense gastar diners. Podeu atraure aficionats importants que tinguin un interès real a la vostra pàgina si ho feu de manera “manual”, és a dir, convidant gent pel vostre compte. Els anuncis pagats per a les pàgines que no us agraden sempre no aporten gaires fans reals que es mantindran compromesos a la vostra pàgina i interactuaran amb la vostra marca.

La primera opció convenient és convidar directament a la gent que desitgi una pàgina que desitgeu. Podeu convidar a tots els vostres amics a fer-ho, tot i que hi ha limitacions diàries a la quantitat de persones que podeu convidar. Si teniu molts amics al vostre perfil, aquesta és una bona oportunitat per començar a difondre la paraula sobre la vostra pàgina. Assegureu-vos de fer-ho cada dia per a tantes persones com sigui possible.

A més, quan publiqueu alguna cosa a la vostra pàgina, podeu fer clic als comentaris que heu obtingut en aquesta publicació i convidar a la gent a agradar la vostra pàgina des d’allà, encara que no siguin amics vostra. Per obtenir agradacions de persones que no són els teus amics o que no han agradat la teva pàgina, pots augmentar la teva publicació i després convidar-les.

D’altra banda, quan algú li agrada la teva pàgina, hi ha la possibilitat que els seus amics vegin la seva activitat i els agradi la teva publicació. A més, quan publiqueu a la vostra pàgina, assegureu-vos que també compartiu aquestes publicacions al vostre perfil. D’aquesta manera, podreu millorar la visibilitat i obtenir una oportunitat de més exposició i poder convidar més persones a agradar la vostra pàgina.

És sens dubte una manera més lenta d’obtenir gustos, però sempre obtindreu gustos significatius. A més, és una bona idea tenir sempre alguna activitat a la pàgina i exposar-vos constantment a clients i seguidors potencials. La millor opció és combinar-ho amb mètodes de pagament i creareu constantment la vostra base de fan.

Podeu aprofitar la nova funció de vídeo en directe a Facebook on vosaltres i altres empleats podreu parlar sobre les noves arribades a la vostra botiga

L’ús dels anuncis de Facebook per obtenir més visites al lloc web

El primer que heu de tenir per anunciar el vostre lloc web és, per descomptat, un bon lloc web construït. Assegureu-vos que actualitzeu la vostra pàgina amb l’enllaç del vostre lloc web de manera que no haureu de tornar a fer-ho cada vegada que feu publicitat. A més, també podeu obtenir alguns clics orgànics a la vostra adreça web, per la qual cosa és una bona idea tenir-la.

Aneu a la pàgina i desplaceu-vos una mica cap avall. A la part inferior esquerra de la pantalla, apareixerà una targeta blava que apareix “Grow Business”. Feu clic a aquesta targeta i trieu l’opció “Obteniu més visitants del lloc web” i apareixerà la finestra de creació d’anuncis.

creixement empresarial

Per promocionar un producte o aplicació, feu diversos anuncis de Facebook durant diferents moments del dia i de la setmana

A la secció “Anuncis publicitaris” ara obtindreu 4 coses que podreu personalitzar:

URL: Aquesta és la direcció del vostre lloc web i, si ja teniu un conjunt a la pàgina, també s’anirà configurant automàticament aquí. Si voleu alguna altra adreça, només cal canviar-la.

Text: Aquí heu d’escriure un text atractiu que expliqui a la gent de què tracta el vostre lloc web i per què l’han de visitar.

Imatges / Vídeos: Podeu triar una imatge o un vídeo adequats per al vostre anunci. Si busqueu una imatge, obtindreu un títol màxim de 25 paraules que us pot ajudar a cridar l’atenció de la gent, amb l’opció de penjar una imatge, triar una imatge de la vostra pàgina i reposicionar la imatge que trieu perquè s’adapti perfectament a l’anunci..

Si trieu el “vídeo”, podreu carregar el vostre vídeo o crear una presentació de diapositives que podeu seguir amb música adequada.

Feu que el vostre anunci sigui més atractiu i interessant perquè la gent es dediqui a mirar-lo. Tant els anuncis de vídeo com d’imatges contenen un botó de crida a l’acció i se li ofereixen un munt d’opcions per triar: sol·licitar ara, reservar, ara, contactar-nos, descarregar, obtenir més informació, enviar un missatge, sol·licitar hora, veure el menú, comprar ara, registra’t i mira més.

Una imatge de portada ben dissenyada i pensada hauria de formar part de qualsevol estratègia efectiva de Facebook
més atractiu-anunci
Productes com els anuncis dinàmics, que permeten als anunciants carregar el seu catàleg de productes a Facebook i després publicar anuncis orientats rellevants, s’estan mostrant molt eficaços per als venedors que volen conduir activitats d’embut més baix, com ara compres.

La següent secció és la secció “Públic” on definiu de nou el sexe, l’edat i la ubicació de les persones que aniran orientades pel vostre anunci del lloc web. Tanmateix, aquí podreu escollir interessos generals, com ara “música”, i afegir interessos addicionals per dirigir-vos encara més a la gent, per exemple, “house house” o “techno music”..

tecno-música-aud

La següent secció és la part “pressupost i durada” on podeu definir el pressupost diari, vegeu la quantitat estimada de clics que obtindreu al vostre anunci del lloc web per dia i la durada per la qual es publicarà el vostre lloc web. Com sempre, a la part dreta de la finestra de creació d’anuncis, podreu veure la previsualització del vostre anunci.

Quan publiqueu publicacions sobre els vostres productes o feu campanyes, incorporeu hashtags. Això ajuda als clients a veure les publicacions relacionades També els anima a utilitzar els hashtags quan mostren el vostre producte en una publicació o quan participen en la vostra campanya
tecno-música

Tanmateix, amb la promoció de llocs web també obtindreu una vista prèvia del feed d’Instagram, atès que aquests anuncis també es podran veure a Instagram. Assegureu-vos que reviseu aquesta secció perquè Instagram requereix imatges i vídeos específics, si no compliu els requisits que no es mostraran allà, així que assegureu-vos que els vostres anuncis també siguin adequats per a Instagram..

Un cop segur que ho heu definit correctament, comproveu-ho tot i feu clic a “Promocionar” a la cantonada inferior dreta de la finestra de creació de l’anunci i creeu el vostre anunci..

Com promocionar el vostre lloc web de forma passiva

Els ingressos publicitaris de Facebook a tot el món des del 2009 fins al 2016 (en milions de dòlars EUA)
2016
26.885
2015
17.079
2014
11.492
2013
6.986
2012
4.279
2011
3.154
2010
1.868
2009
764

En primer lloc, us heu d’assegurar d’incloure la vostra adreça de lloc web a l’àrea designada a la vostra pàgina de Facebook. Quan algú vingui a la vostra pàgina, ha de veure clarament l’adreça del vostre lloc web i tindrà l’opció de fer-hi clic i veure què hi ha d’oferir..

El següent pas és compartir el vostre lloc web a la pàgina i tornar-lo a compartir amb tots els vostres perfils. A més, inclou la vostra adreça del lloc web a totes les publicacions que compartiu a la vostra pàgina i tot el contingut que afegiu. Per exemple, si afegiu fotos de les bosses que veneu a través del lloc web, és una bona idea tenir un enllaç de lloc web a la descripció, així com a la foto..

Una persona pot fer clic a la descripció a l’instant i anar al lloc web, mentre que d’altres poden veure la seva adreça del lloc web quan algú comparteix les seves fotos. Si creeu un bloc al vostre lloc web, també és una bona idea compartir les vostres futures publicacions a Facebook, de manera que les persones que vulguin llegir més de les vostres publicacions visiten el vostre lloc web..

Com fer el seguiment de la vostra campanya publicitària

imatge-11

Simplement, no és suficient crear un anunci i deixar publicar la vostra campanya quan es tracta de publicitat a Facebook. Confieu en mi, ho fareu una i altra vegada i us heu d’assegurar que sempre ho feu millor la propera vegada. Per fer-ho, haureu de confiar en el vostre gestor d’anuncis per veure el rendiment dels vostres anuncis i aprendre on us heu equivocat i on us heu equivocat.

Vés al gestor d’anuncis i, a continuació, fes clic a la pestanya anomenada “Visió general del compte”. Aquí podreu aprendre molt sobre les vostres campanyes publicitàries i obtenir informació valuoses que us poden ajudar a crear anuncis molt millors en el futur. Hi ha moltes coses que podeu fer i veure a la secció descripció general del compte.

Facebook: la cinquena empresa més valuosa del món amb un valor de mercat superior als 321 milions de dòlars. Té prop de 13.000 empleats. Ha adquirit competidors com Instgram, WhatsApp i Oculus
visió general del compte

Trieu les mètriques que vulgueu

Hi ha 4 seccions per triar les mètriques i es poden ajustar i canviar en funció de quines siguin les vostres necessitats. Només heu de fer clic al símbol de fletxa apuntat cap avall i apareixerà una finestra nova. Aquí se li ofereixen noves opcions per triar la mètrica que voleu mostrar.

Facebook és un plataforma de publicitat ideal per a petites empreses amb petits pressupostos
mètriques
A Facebook, els anuncis d’escriptori tenen un percentatge de clics de 8,1 vegades més elevat i els anuncis per a mòbils tenen un percentatge de clics de 9,1 vegades més gran que els anuncis web

Comparació del rendiment dels vostres anuncis durant períodes diferents

Feu clic al botó d’interval de dates i, a continuació, feu clic a la secció de comparació i apareixerà un calendari que us permetrà escollir diferents dates que voleu comparar. Així podreu obtenir més informació sobre el funcionament de les vostres campanyes, així com quins factors de temps van afectar i de quina manera.

Baseu-vos en gràfics per analitzar les vostres campanyes

Més del 70% per cent dels venedors tenen previst augmentar el seu ús dels anuncis de vídeo l’any que ve

Per analitzar campanyes publicitàries amb gràfics, heu d’utilitzar diferents mètriques. Per exemple, si la campanya d’anuncis és per a gustos de pàgines, hi ha una pàgina com la secció que us indicarà quantes persones han agradat la vostra pàgina durant l’anunci, ja que aquesta és la mètrica més valuosa d’aquest tipus d’anuncis..

També podeu trobar informació geogràfica i demogràfica sobre el públic que ha interactuat amb el vostre anunci i veure quins dispositius mòbils utilitzen per convertir o veure els vostres anuncis. Simplement feu clic a la secció desglossada i trieu entre “per lliurament”, “per temps” o “per acció”.

Amb només aquestes dades, tindreu molt a les mans, així que prepareu-vos per obtenir més informació i obtenir l’experiència necessària per reconèixer les tendències i millorar les vostres campanyes publicitàries futures..

Conclusió

Enhorabona! Ara heu après els fonaments bàsics de la publicitat a Facebook. També podeu començar a crear la vostra campanya de màrqueting a Facebook i veure com passa la màgia. Assegureu-vos que recordeu totes les coses que heu après avui i que les utilitzeu al vostre avantatge.

Tot i que aquestes coses poden ser força valuoses, només són els fonaments bàsics de la publicitat a Facebook; només en rascem la superfície aquí. Tan assegureu-vos d’aprendre més i tracteu de millorar les vostres habilitats publicitàries en el futur. Quan arribeu al nivell avançat, podreu crear campanyes de màrqueting bufades completes a Facebook. Molta sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map