El millor logotip gratuït Maker 2020

Tant si busqueu un logotip fantàstic per al canal de YouTube com si creeu un logotip comercial, no és una tasca fàcil trobar el millor fabricant de logotip al mercat. Quan es tracta de fer marques, el vostre logotip es troba al capdavant de la vostra empresa, i és precisament per això que el fan ser una tasca tan àmplia.


Imatge de logotips essencials al llarg de la història. Es troben a tot arreu on miris. El telèfon, el televisor i fins i tot el paper higiènic porten logotips diferents que mostren l’empresa que els fabrica. És per això que és tan important fer que el vostre logotip es distingeixi de la multitud. Hi ha moltes coses diferents que hauria de tenir un logotip.

Un bon logotip hauria de ser enganxós, memorable, però prou simple. El reconeixement de marca es basa principalment en els logotips i el servei que la companyia darrere del gràfic ofereix. Coca-Cola, Apple, McDonald tenen logotips diferents i recognoscibles. Els estudis demostren que els arcs daurats són més reconeguts que la creu cristiana. Quan es tracta de fer un logotip atractiu, agradable i memorable, potser voldreu consultar un creador o dissenyador de logotip. L’altra opció és dissenyar el vostre propi logotip, tot i que el poder d’un fabricant de logotip gratuït.

Si bé existeixen eines premium i ofereixen molts avantatges i avantatges que no pas als seus homòlegs gratuïts, l’accessibilitat dels logotips gratuïts és immillorable. La majoria d’eines de creació de logotip premium us permetran crear un logotip des de zero, però demaneu el pagament un cop hàgiu intentat exportar-lo al vostre PC. És per això que són tan famosos els fabricants de logotip gratuïts, ja que ofereixen gratuïtament un impressionant disseny de logotip.

Els 3 millors fabricants de logotip – maig del 2020

RECOMANAT
Logotip de Wix Logo MakerWix Logo Maker és un fabricant de logotip sense molèsties.Visita
Wix Logo Maker
Logotip de marques a midaMarques a mida és una eina de creació de logotip d’art.Visita
Marques a mida
Logotip de PlaceitPlaceit és una eina que permet a qualsevol persona dissenyar un logotip professional en qüestió de minuts.Visita
Placeit

Els 10 millors fabricants de logotip

No tots els logotips del mercat són bons i no totes les opcions populars són viables. Si bé hi ha milions d’eines diferents que us ajuden a crear un dels gràfics essencials de la vostra empresa, hi ha un petit nombre d’eines bones al mercat. Quan busqueu un creador de logotip en línia, no voldreu utilitzar res que no estigui a l’altura de la norma.

Hi ha moltes coses diferents que hauria de tenir la millor eina, com ara:

 • Moltes opcions gràfiques
 • Filtres, presets i elements CAD
 • Moltes modificacions i opcions de personalització
 • Moltes modificacions i opcions de personalització
 • Un gran palet de colors i suggeriment de colors
 • Forma, mida i opcions de forma i eines

Els logotips premium no són logotips ràpids i, si voleu crear el vostre logotip empresarial, haureu d’invertir temps, diners i esforços. Quan teniu en compte crear un logotip, potser voldreu anar a les opcions provades i més populars del mercat.

Materials de dibuix d’imatge lateral

Totes aquestes eines són opcions d’última generació que poden ajudar-vos a crear un logotip d’aspecte professional. Si voleu fer que el vostre logotip es publiqui, voldreu aprendre una mica sobre els colors, la creació de logotip i fins i tot plantegeu fer el vostre propi logotip des de zero. Tot i que les plantilles poden fer la feina molt més fàcil, senzilla i ràpida; si busqueu un logotip completament personalitzat, voldreu crear-lo des de zero sense contingut premat o sol·licitar els serveis d’un dissenyador de logotip professional..

1. Wix Logo Maker: un disseny de logotip sense molèsties
2. Tailor Brands: una eina de confecció de logotip d’art d’art
3. Canva Logo Maker: un fabricant de logotip gratuït amb moltes opcions
4. Hatchful by Shopify: una eina ideal per a la creació de logotip
5. Squarespace Logo Maker: una eina senzilla i senzilla i simplificada
6. Ucraft Logo Maker: una eina impressionant amb molts presets i plantilles
7. FreeLogoDesign: una eina creativa centrada en la personalització
8. LogoMaker: una eina professional i senzilla i ràpida per crear logotips
9. NameCheap Logo Maker: una eina superior per crear logotips de línia
10. LogoMakr: una eina expansiva amb plantilles pre-dissenyades
Wix Logo Maker

Pàgina inicial del Wix Logo Maker

Si busqueu un generador de logotip que us ajudarà a crear un logotip en línia sense problemes, trobareu que el fabricant de logotip de Wix compleix totes les vostres exigències. Aquest creador de logotip és una excel·lent eina. El potencial creatiu d’aquesta eina és fantàstic. Podeu dissenyar un logotip per a la vostra empresa, targetes de visita, canal de YouTube i per a qualsevol altre propòsit en qüestió de minuts. No necessiteu cap experiència de disseny de logotip anterior, sempre que tingueu en compte les regles d’or: el millor logotip és elegant, memorable i àmpliament aplicable.

El procés de creació és tan senzill com indicar a l’eina què busqueu, de què es refereix la vostra empresa i com vol fer el vostre logotip. Aleshores, tot el que queda és un polit ràpid i no podreu utilitzar el vostre logotip fantàstic en qualsevol lloc.

Característiques clau

 • Ús comercial: després de crear el logotip, en teniu els drets sobre el mateix, i el podeu utilitzar comercialment
 • Opcions d’edició potents: tria entre una àmplia gamma de colors, tipus de lletra i dissenys per personalitzar el vostre logotip
 • Creació de logotip gratuïta: crea el teu logotip de forma totalment gratuïta i descarrega-ho en format de baix valor per provar-ho
 • Creeu un logotip des de zero: podeu crear un logotip completament personalitzat de qualsevol manera que vulgueu amb Wix
 • Creació de logotip guiada: si voleu un logotip ràpid, l’eina de creació de logotip de Wix us ajudarà a automatitzar alguns dels processos
 • Opcions d’agrupament: crea el teu logotip i el teu lloc web amb Wix en un paquet de paquets per obtenir un descompte addicional

Preu

 • Logotip de prototipus: gratuït
 • Logotip bàsic – 12,99 dòlars
 • Logotip professional – 12,99 dòlars
 • Logotip professional + paquet web – 99,99 dòlars

Marques a mida

Pàgina inicial de Marques a mida

L’eina d’elaboració de logotip en línia de Tailor Brands és força explicativa. Està a la mida per ajudar les marques a crear un logotip atractiu i memorable. El potencial creatiu d’aquesta eina és tan immens com qualsevol altra d’aquesta llista i permet crear un logotip per a la vostra empresa ràpidament..

Introduïu tota la informació requerida i obtindreu un esborrany general del que semblarà el vostre producte final. Després d’això, depèn de vosaltres el polit del vostre logotip i el personalització. Un cop l’heu polit prou, podeu descarregar-lo en dos formats diferents. La millor eina de creació de logotip, com les marques a mida, us permetrà descarregar tant una versió ampliada del vostre logotip com una amb un fons transparent. Un fons transparent us permetrà aplicar el nou logotip a qualsevol producte, targeta o lloc que desitgeu, independentment de l’entorn.

Característiques clau

 • Creació ràpida de logotip: crea un logotip ràpid introduint el nom de l’empresa al generador automàtic de logotip
 • Trieu les vostres preferències: l’eina de generació automàtica de logotip us permet introduir les preferències per oferir un logotip millor optimitzat
 • Personalitzeu el vostre logotip. Després que l’eina es generi, pugueu introduir-la i afinar-la vosaltres mateixos
 • Trieu de molts sectors: l’eina de generació de logotipos automàtics farà que un logotip es tracti cap a la vostra indústria
 • Opcions de redimensionament: després de crear un logotip divertit, podeu canviar-lo al format en 21 mides diferents per a totes les aplicacions

Preu

 • Res baix: gratuït
 • Bàsic: 3,99 dòlars
 • Estàndard – 5,99 dòlars
 • Premium: 12,99 dòlars
Visiteu Marques a mida per obtenir més informació >>

Fabricant de logotipos de Canva

Pàgina d'inici de Canva Logo Maker

El creador de logotip de Canva és una de les millors opcions del mercat. Us ofereix totes les eines necessàries per crear un logotip atractiu, emocionant i de gran aparença en qüestió de minuts. De vegades, crear un logotip per a una secció, un producte o qualsevol cosa que no sigui el principal atractiu no requereix gaire feina.

El logotip original de la vostra marca i empresa ha d’estar sempre al centre. És per això que és tan útil el potencial de reacció que aporta el fabricant de logotip en línia de Canva a la taula. Atenció acurada per a persones que no tenen experiència prèvia en disseny, inclou multitud de presets, plantilles i opcions de personalització.

Després de crear el nou logotip del vostre negoci, podeu baixar-lo en dos formats diferents i fins i tot compartir-lo a les vostres xarxes socials, per correu electrònic o qualsevol altra plataforma. Quan creeu un logotip, voleu que aparegui. La millor manera d’assegurar-vos que el vostre logotip és únic, divertit i memorable és presentar-lo a companys, companys i amics. Després d’obtenir els comentaris essencials dels vostres companys, el fabricant de logotip gratuït Canva us permetrà modificar el logotip al vostre gust.

Característiques clau

 • Moltes plantilles: si busqueu un logotip ràpid, us encantarà la quantitat de presets i plantilles que ofereix aquest programa.
 • Disseny ràpid de logotip ràpid: el disseny del vostre logotip és tan oportú com un parell de minuts, cosa que us permetrà crear un logotip fantàstic i sense gaire esforç.
 • No es requereix cap coneixement de disseny previ, ja que aquest generador de logotipos es basa principalment en plantilles i presets, no haureu de tenir cap coneixement de disseny en cap cas.
 • Detalls manuals: una vegada que l’eina us ha creat el logotip, podeu accedir-hi i ajustar-lo a les vostres preferències de negoci
 • Totalment en línia: és una eina completament en línia, és a dir, que no heu de descarregar res per crear un logotip impressionant

Preu

 • Gratuït
 • Pro – 9,95 dòlars
 • Empresa: 30,00 dòlars

Molt atractiu per Shopify

Hatchful per la pàgina principal de Shopify

Shopify Logo Maker és una de les eines imprescindibles en qualsevol arsenal comercial. El creador de logotip atractiu, Shopify és una potent eina en línia que permet crear un logo impressionant i totalment personalitzat per a la vostra marca, negoci o xarxes socials, absolutament gratuït..

Ofereix centenars de plantilles diferents que us ajudaran en el procés de disseny. Tota l’eina és molt senzilla d’utilitzar, és a dir, que en poc temps creareu logotips com un professional. Aquesta eina no necessita cap explicació: les seves funcions són explicatives i, com que l’eina mateixa és gratuïta, aconsellem que feu una oportunitat, encara que no necessiteu cap logotip. Generalment voleu buscar una empresa de bona reputació i que tingui un full de representació millor que Shopify?

Característiques clau

 • Centenars de plantilles: plantilles i presets fan que el procés de disseny del logotip sigui molt més fàcil i ràpid
 • Moltes possibilitats de disseny: totes les eines d’aquest creador de logotip us ajudaran a crear un logotip personalitzat, únic i d’alta qualitat
 • Kit de xarxes socials: aquesta eina inclou un kit de mida addicional del logotip de les xarxes socials disponible a un preu barat
 • Adreçat a indústries: podeu basar el logotip al voltant de la vostra indústria específica amb molts presets predefinits del sector
 • Impressionant producte d’alta resolució: crea el teu logotip en alta definició i descarrega’l en multitud de formats

Preu

 • Creació d’un logotip: gratuït
 • Baixant el logotip – 19,99 dòlars

Squarespace Logo Maker

Pàgina inicial del logotip de Squarespace Logo Maker

Crear un logotip gratuït no és tan senzill com podríeu pensar, però amb una eina com el creador de logotip de Squarespace, és més senzill del que podríeu imaginar. Aquesta eina és resistent a les bales i no us ofega en anuncis molestos sobre com de gran. Es posa directament al punt. Una vegada que visiteu aquest lloc web, el primer que fareu és afegir el vostre nom d’empresa. Després d’això, heu accedit a l’eina de disseny. Permet personalitzar el vostre logotip i fer-lo propi.

A sota de les eines de personalització, veureu alguna cosa fonamental: com es veu el vostre logotip quan s’aplica a diferents llocs: una samarreta, una targeta de visita i una pàgina web. Aquestes són eines crítiques si voleu experimentar amb el vostre nou logotip. Envieu-les per a comentaris previs, per part dels vostres amics, socis i clientela. Després d’haver experimentat amb les moltes eines de personalització que teniu a la vostra disposició, podeu descarregar el nou logotip i després començar a implementar-lo dins de la vostra marca, estratègia de màrqueting o qualsevol altra cosa que el vostre logotip estigui predefinit..

Característiques clau

 • Creació de logotip racionalitzada: el procés de creació del logotip és tan senzill com introduir el nom de la vostra empresa i reproduir-se a la configuració
 • Funcions de visualització de logotip: un cop generat el logotip, podeu veure-lo implementat en una samarreta, un lloc web o una targeta de visita
 • Elements de disseny impressionants: la creació del vostre logotip es simplifica encara més mitjançant l’ús d’impressionants elements de disseny, que es troben fàcilment disponibles quan s’utilitza l’eina
 • Opcions de format abundants: després d’haver creat la impressió del vostre logo empresarial, podeu desar-lo en multitud de formats

Preu

 • Creació d’un logotip si sou un client de Squarespace: gratuït
 • Creeu un logotip si no sou un client de Squarespace: 10 dòlars

Ucraft Logo Maker

Pàgina inicial de Ucraft Logo Maker

El creador de logotip de Ucraft és una popular eina de creació de logotip en línia. S’assembla molt a la resta d’aquesta llista, ja que us demana que introduïu el nom de la vostra empresa des del primer moment. Un cop hàgiu afegit el nom de l’empresa, se us dirigirà a l’eina de personalització.

Quan es tracta de les opcions de personalització de logotip, l’eina de disseny de logotip gratuït de Ucraft brilla. No és revolucionari, però és senzill i us permet crear un logotip útil en qüestió de minuts. No necessiteu cap coneixement de disseny previ per utilitzar aquesta eina a tot el seu potencial. És increïblement versàtil en aquesta aplicació, cosa que significa que podeu utilitzar el logotip que heu creat amb el programari Ucraft pràcticament en qualsevol lloc.

El que diferencia aquesta eina de la competència són les seves plantilles. Tot i que no té moltes més plantilles que la resta d’aquesta llista, la versatilitat de la plantilla és fantàstica. Totes les plantilles s’adapten a un negoci determinat i totes són prou diferents per ajudar-vos en la creació del vostre logotip.

Característiques clau

 • Generació ràpida de logotip, mentre que la majoria d’eines de creació de logotip generaran un logotip per a vosaltres, cap ho farà amb la velocitat d’Ucraft
 • Personalització manual: l’Ucraft permet editar completament el logotip generat, convertint-lo en el vostre propi
 • Part superior de la simplicitat de la línia: si no està satisfet amb la generació, pots editar el logotip. L’edició no requereix cap coneixement previ del disseny i us permet crear un producte impressionant
 • Opció d’icona extensa: és impressionant la gran quantitat d’icones que podeu triar, que acceleren la creació del logotip i augmenten la seva qualitat.

Preu

 • Baixant en PNG: Gratuït
 • Baixant en format HD SVG – 7,00 dòlars

FreeLogoDesign

Pàgina d'inici de FreeLogoDesign

Un programari de disseny de logotip premium ha de satisfer de forma ràpida totes les vostres necessitats creatives, alhora que de gran qualitat. És aquí on entra en joc una eina com el guionet FreeLogoDesign. És una de les eines de creació de logotip en línia més populars per un motiu.

Quan hàgiu introduït el nom de l’empresa, sereu dirigits a l’eina de personalització. Aquest és l’estàndard de la indústria, per descomptat, però el que fa que sigui popular són les pròpies opcions de personalització. Quan utilitzeu aquesta eina se li proporciona molta més llibertat, ja que les opcions de personalització no es basen exclusivament en les plantilles, els presets i altres continguts premats..

Podeu crear el vostre logotip de veritat quan feu servir una eina com FreeLogoDesign. Permet fer un logotip gratuït en línia sense registre i baixar-lo immediatament després de crear un logotip excel·lent per a la vostra empresa.

Característiques clau

 • Fàcil d’utilitzar: algunes eines de creació de logotip poden ser una mica complexes, però el disseny de GUI fàcil d’utilitzar de FreeLogoDesign fa que es creïn logotips impressionants ràpids, senzills i racionalitzats.
 • Opcions de marca: quan creeu un logotip amb FreeLogoDesign, podeu utilitzar-lo per millorar la vostra marca, fer una campanya promocional o utilitzar-la dins del vostre producte / servei.
 • Milers de plantilles: un bon generador de logotip requereix diverses plantilles i l’eina de creació de logotip FreeLogoDesign en té moltes per oferir.
 • Diverses mides i formats: aquesta eina us permet guardar els fitxers en diversos formats i mides, com ara PNG, JPG i SVG.
 • No cal tenir cap compte: si voleu crear un logotip divertit, impressionant i fàcil amb aquesta eina, ni tan sols haureu de registrar cap compte.

Preu

 • Res baix: gratuït
 • Resultat alta: $ 34
 • Lloc web i logotip: 109 dòlars

LogoMaker

Pàgina inicial de LogoMaker

LogoMaker és una de les opcions més populars del mercat. La rapidesa i la simplicitat són les principals característiques d’aquest creador de logotip. Permet crear un logo impressionant en qüestió de minuts i les eines de personalització associades són exemplars.

Aquest programari està realitzat amb celeritat i inclou més de 10.000 presets i plantilles diferents. Però, el seu potencial de creació de logotip i una gran quantitat d’opcions de personalització no són els punts principals d’aquesta eina.

A diferència d’altres eines que us permeten fer un logotip, aquest us permetrà obtenir informació sobre el que esteu fent. Inclou amb diversos eBooks sobre creació de logotips i alguns articles essencials sobre el mateix procés. Tot i que podeu crear un logotip en qüestió de minuts, també podeu passar hores dissenyant el vostre opus magnum sense ni tan sols adonar-vos-en.

Característiques clau

 • Logotip únic: aquesta gran eina us permet crear un logotip totalment exclusiu per al vostre negoci
 • Treball amb un dissenyador: mitjançant l’ús d’aquesta eina, podeu contactar amb un dissenyador professional per ajudar-vos amb el vostre logotip
 • Moltes revisions: si heu decidit treballar amb la funció del dissenyador, obtindreu revisions il·limitades fins que no estigueu satisfets amb el vostre producte.
 • Un bon servei d’atenció al client: si no està satisfet amb el seu logotip, pots contactar amb un servei d’atenció al client amigable, agradable i sensible
 • 10000 presets: mentre que algunes eines poden oferir un parell de mil presets i plantilles, el generador de logotip en línia LogoMaker us proporcionarà 10000 plantilles i presets diferents.

Preu

 • Gratuït per fer tants logotips sense descarregar
 • Bàsic: 39,95 dòlars
 • Premium: 59,90 dòlars

Pàgina inicial del Logo NameCheap Maker

El fabricant de logotip gratuït Namecheap és una eina en línia molt popular i centrada en la creació de logotip guiada. No tothom del món és tan creatiu com un dissenyador, ni tothom té un regal per al disseny. Aquí és quan entra en joc el NameCheap. Et guiarà en tots els passos del procés de creació del logotip i et permetrà acabar amb un logotip de gamma alta per al teu negoci.

A diferència de moltes altres eines que permeten crear un logotip de forma gratuïta i que després requereixen el pagament per descarregar-lo o utilitzar-lo, el procés de creació del logotip de NameCheap és realment gratuït del principi al final. Com les millors eines del voltant, aquest creador de logotip us permet provar el vostre logotip en diferents productes i veure com es veu en un entorn 3D.

Característiques clau

 • Absolutament gratuït, mentre que altres eines “gratuïtes” poden anunciar-se com a tals, en realitat aquesta us permet descarregar gratuïtament les representacions d’alta qualitat del vostre logotip.
 • Disseny assistit per IA: si voleu crear un logotip, l’eina de generació d’AI és aquí per ajudar-vos
 • Disseny per a mòbils: no heu de ser al vostre PC per crear un logotip impressionant, ja que l’eina del logotip de NameCheap funciona en tots els dispositius i sistemes operatius
 • No cal registrar-Per obtenir els avantatges complets d’aquesta eina de creació de logotip, ni tan sols haureu de crear cap compte
 • Opcions SVG i PNG: podeu descarregar-vos gratuïtament el vostre logotip en SVG i PNG

Preu

 • Gratuït

LogoMakr

Pàgina inicial de LogoMakr

LogoMakr és potser una de les eines més emocionants del logotip gratuït a l’abast de les coses. A diferència d’altres dispositius que desenvolupen la major part de la vostra feina, es tracta d’una eina de creació de logotip dedicada a dissenyadors aficionats.

Si et consideres una persona creativa, t’encantarà aquest programari. L’eina de disseny de logotip en línia LogoMakr us permet crear logotips impressionants d’una manera ràpida i fins i tot us proporciona un vídeo instructiu al començament del procés..

Característiques clau

 • Milers d’icones d’estoc: si voleu crear un logotip ràpid amb aquesta eina, tindreu una gran quantitat de material per ajudar-vos a crear-lo
 • Centenars de tipus de lletra: la creació d’un logotip sol comportar alguna lletra i la quantitat de tipus de lletra que LogoMakr aporta a la taula sens dubte ajuda
 • Opció de disseny assistit: si voleu tenir un professional que us ajudi, podeu fer-ho amb LogoMakr
 • Saltar directament a l’acció: quan aneu al lloc web, no podreu obtenir cap text avorrit, podreu accedir directament a l’acció de creació del logotip.

Preu

 • Gratuït
 • Disseny de logotip personalitzat: 299 dòlars

Millor del millor

Seleccionar el millor fabricant de logotip no serà fàcil, però, per sort, hem compilat una llista del creme de la crema de programari al web.

Els millors fabricants de logotip gratuïts

El millor del mercat no sempre ha de costar una petita fortuna. Algunes de les millors eines de creació de logotip en línia són gratuïtes, per la qual cosa oferim una revisió més detallada als dos millors creadors de logotip en línia gratuïts..

Wix Logo Maker

Quan l’eina lliure de Wix brilla realment és la seva senzilla simplicitat. Ofereix un servei molt semblant a una prima, absolutament gratuïta. Les seves principals funcions la converteixen en una potent eina per conèixer tant particulars com marques i empreses.

Permet crear diverses plantilles i presets per crear el vostre logotip. Wix té una estricta orientació a la marca, establint-la com una gran eina comercial.

Característiques clau

 • Moltes plantilles preestablertes i plantilles
 • Eina orientada al negoci
 • Personalització completa del logotip
 • Creació de logotip assistit
 • Gratuït de principi a fi
 • Fulls de logotip per a inspiració

Squarespace Logo Maker

Squarespace és un servei en línia molt reconegut que us ajuda a crear multitud de coses. La seva potent eina de disseny de logotip no és només una targeta a la coberta de Squarespace. Squarespace us permet crear un interessant lloc web amb la màxima facilitat. Igual que el programari del logotip, tot el procés de creació del lloc web és senzill, racionalitzat i senzill.

Quan es tracta de la creació de logotip, el procés és ràpid, divertit i racionalitzat. Una de les característiques més grans que té aquesta eina de creació de logotip és mostrar-vos com és el vostre logotip en un entorn real. Podeu veure com es veu el vostre logotip en una samarreta, mercaderies, targetes de visita i quan s’aplica a un lloc web. Aquest enfocament en la implementació és un enfocament interessant, ja que SquareSpace en si és una eina de disseny web i creació de llocs web.

Característiques clau

 • Un procés de creació de logotip senzill
 • Eines de selecció i modificació robustes
 • Moltes calcomanies, plantilles i presets
 • Creació de logotip puntual
 • Representació 3D a targetes, mercaderies i lloc web
 • Gratuït de principi a fi

Els millors fabricants de logotip premium

Ara, quan parlem del millor del millor, voldreu pagar diners per un logotip fantàstic. Un fantàstic logotip us establirà el vostre negoci i, ja que l’utilitzareu en molts aspectes del vostre treball, us hauria de durar tota la vida.

Es pot crear un logotip fantàstic per un dissenyador designat, però contractar un dissenyador requereix una inversió substancial. Si voleu crear el vostre logotip des de zero, però encara teniu un producte final d’aspecte professional, potser voldreu utilitzar un fabricant de logotip en línia pagat.

Looka Logo Maker

Quan es tracta d’eines de creació de logotip, simplement no us podeu equivocar amb programari professional com Looka. Looka porta totes les funcions que necessiteu per crear un logotip totalment personalitzat que s’adapti a qualsevol empresa. Si voleu acumular la vostra marca o obtenir la recondició desitjada que mereix la vostra empresa, haureu d’incloure una eina com Looka a l’arsenal del vostre negoci..

El programa també té un preu raonable, el que significa que qualsevol empresa pot beneficiar-se d’una inversió relativament petita.
Característiques clau

 • Una gran quantitat de plantilles i presets diferents
 • Procés de disseny divertit, entretingut i racionalitzat
 • Exportació d’alta resolució
 • Molts formats per exportar-los a
 • Seleccioneu les mides per a les xarxes socials

Placeit

Placeit és un dels fabricants de logotip de l’empresa de pagament més populars, centrat en la creació de logotip d’alta resolució per a empreses. Aquesta eina us permet crear sense esforç un logotip impressionant que segur que mantindrà els millors logotips del planeta.

Les seves opcions de personalització no són estàndard. S’han centrat en guiar-vos a la creació de logotip i en permetre l’expressió personal només si voleu fer-ho. Fins i tot permet descarregar-vos-en moltes mides, formats i colors. Disposa de més de 8.000 plantilles diferents, totes realitzades per dissenyadors professionals.

Característiques clau

 • Molts elements de logotip preestablerts i dissenyats professionalment
 • Opcions de logotip animat
 • SImple exportant a molts formats
 • Procés guiat i racionalitzat
 • Creació de logotip ràpidament

Preguntes freqüents

Com puc crear el meu propi logotip de forma gratuïta?

Podeu utilitzar qualsevol de les eines gratuïtes de creació de logotip d’aquesta llista per tal de fer un logotip divertit, atractiu i usable per al vostre negoci. Fins i tot podeu utilitzar-los per crear un logotip per a les vostres xarxes socials, la vostra marca personal o el vostre producte, el límit del cel és el límit.

Crear el vostre logotip gratuït és tan senzill com utilitzar una eina d’aquesta llista o aprendre una mica sobre l’edició de fotos des de YouTube. Hi ha molts vídeos d’instrucció sobre el tema, i hi ha encara més cursos disponibles per una petita quantitat de diners.

Quin és el millor fabricant de logotip gratuït?

Tots els creadors de logotip gratuïts de la nostra llista són opcions viables si voleu crear un logotip fantàstic per a la vostra empresa, xarxes socials o marca. Si haguéssim de triar les dues millors opcions per a una eina de creació de logotip en línia gratuïta, hauríem d’anar amb Wix i Squarespace.

Quin programari és millor per al disseny de logotip?

Tot el programari d’aquesta llista té avantatges i avantatges únics. Si voleu fer un logotip ràpid i gratuït, podeu utilitzar qualsevol de les eines de la nostra llista. Si voleu crear un logotip professional amb elements de disseny més moderns, podeu utilitzar qualsevol de les opcions de pagament de la nostra llista.

Photoshop, AutoCAD, GIMP i moltes altres eines estan disponibles a un preu barat o absolutament gratuït. Si voleu crear un logotip des de zero i controleu plenament el que feu, voldreu utilitzar un d’aquests programes. Dominar-los passarà força temps, però, al final, tindreu una valuosa habilitat.

Puc crear un logotip a Photoshop?

Sí. Photoshop és una excel·lent eina que permet crear un logotip, però a diferència de les altres opcions d’aquesta llista, utilitzar Photoshop és difícil. Per crear correctament un logotip a Photoshop, necessitareu experiència amb el programa.

Photoshop és un programa enorme, extensiu i extremadament complex. No heu de ser un mestre de Photoshop absolut per crear un logotip per a la vostra empresa. Crear un logotip no serà una tasca fàcil, però, amb Photoshop, tindreu tota la personalització que us agradi.

Com puc crear un logotip d’alta resolució?

Crear un logotip d’alta resolució significa crear un logotip en la forma vectorial i descarregar-lo en un format transparent i complet de memòria com PNG. Sempre voleu exportar el vostre logotip en moltes mides i variables diferents.

Una cosa essencial del procés de creació de logotip és que sempre voleu deixar algun espai per millorar. Quan creeu un logotip, és fonamental recollir comentaris dels vostres clients, companys i socis. Amb aquest comentari, podeu fer canvis al vostre logotip per complir millor la seva finalitat.

Quant costa un logotip professional?

Un logotip professional pot costar qualsevol cosa, des d’un parell de dòlars fins a mil dòlars. La contractació d’un artista per fer el vostre logotip i fer moltes revisions costarà molts diners. Tanmateix, si creeu el logotip vosaltres mateixos mitjançant una eina de creació de logotip en línia, estalviareu molts diners i aconseguireu la forma que vulgueu.

Conclusió

Tenir un dels millors logotips per allà, farà meravelles per a la vostra empresa. Un bon logotip és la millor manera de mostrar els valors de la vostra marca a qualsevol persona que li llança fins i tot una mirada maliciosa. La vostra empresa s’adherirà al cap de les persones i serà el primer que pensin quan necessiten un producte o servei específic.

Si voleu crear un logotip vosaltres mateixos, podeu fer servir l’eina no disponible en aquesta llista. Si utilitzeu una eina de la seva llista, us oferireu moltes opcions per crear un logotip atractiu sense cap coneixement previ del disseny.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map