El millor disseny web i eines gràfiques 2020

Tant el dissenyador web com el dissenyador gràfic són professions molt populars en l’era digital. Si bé l’esforç d’ambdues professions té el mateix propòsit: oferir una experiència d’usuari encantadora mitjançant la creació de llocs web increïbles i fàcils d’utilitzar, no són el mateix. Cadascun d’aquests requereix un coneixement, un conjunt d’habilitats i eines específiques.


Què és el disseny web?

Cavall de la imatge lateral

Les primeres associacions que vénen al cap quan apareix la paraula disseny web són l’estètica i nombrosos aspectes visuals d’un lloc web. I això és exactament el que és un disseny web: els elements visuals per al lloc web del client.

El disseny web inclou una gran quantitat de diferents habilitats necessàries per produir totes les visuals que es podran trobar al lloc web. Per fer-ho, els dissenyadors web no han de saber codificar, sinó que han de familiaritzar-se amb els conceptes de disseny gràfic, les millors pràctiques UX i saber quines eines de disseny web s’aconsegueixin..

Bàsicament, el disseny web inclou processos que van des de la conceptualització i la planificació del lloc web fins a la creació d’un disseny del lloc web, l’elecció dels colors, les tipografies i les funcions interactives. Per millorar el disseny web, els dissenyadors també han de saber utilitzar logotips, fotos, icones i clipart sense que això afecti negativament la velocitat de càrrega del lloc web..

Què és el disseny gràfic?

Elements i principis de disseny
Veure elements i principis de disseny

[Full de trucs]

El disseny gràfic, en canvi, és un camp molt més ampli. És per això que també es coneix com a disseny de comunicació o art amb un propòsit. Si bé els dissenyadors web s’especialitzen en proporcionar visuals que s’utilitzaran en la confecció del lloc web, els dissenyadors gràfics creen visuals que es poden utilitzar en moltes instàncies.

CMYK vs RGB
Veure CMYK vs RGB [Full de trampes]

En altres paraules, el disseny gràfic engloba totes les accions destinades a transmetre el missatge molt específic a través del disseny.

La forma de disseny gràfic pot ser tant física com virtual. Un dissenyador gràfic pot produir visuals per a llocs web, però també pot dissenyar imatges per a anuncis, pòsters, embalatges, revistes, etc..

El disseny gràfic inclou tot tipus d’elements en nombroses combinacions. Aquests elements són línies, formes, color, tipus de lletra i textura. Combinant el seu talent i la tecnologia, els dissenyadors gràfics són capaços de crear visuals impressionants i submergir completament els espectadors en els nous mons..

Dissenys 99

Dissenys 99

Cerqueu el dissenyador adequat per al vostre proper projecte. Tenen dissenyadors experts en més de 90 categories, de manera que podreu trobar la vostra concordança perfecta.

Trieu el vostre disseny

Llista de les eines gràfiques de disseny web i més populars

Si bé les àrees en què operen potser no són les mateixes, tant els dissenyadors web com els gràfics utilitzen les eines de la mateixa caixa d’eines. Sabem que l’eina adequada pot revolucionar literalment el seu flux de treball. És per aquest motiu que hem creat la llista dels millors disseny web i eines gràfiques per al 2018.

Autònom

Autònom

Freelancer és un lloc web global del mercat de crowdsourcing, que permet als possibles empresaris publicar feines que els autònoms poden oferir a completar.

Visita Freelancer
Treball superior

Treball superior

Upwork, abans Elance-oDesk, és una plataforma autònoma global on empreses i professionals independents es connecten i col·laboren de forma remota..

Dribbble

Dribbble

Dribbble és una comunitat en línia per mostrar obres d’art creades per l’usuari. Funciona com a plataforma d’autopromoció i xarxa per al disseny gràfic, disseny web, il·lustració, fotografia i altres àrees creatives.

Fiverr

Fiverr

Fiverr és un mercat global en línia que ofereix tasques i serveis, a partir d’un cost de 5 dòlars per feina realitzada, de la qual rep el seu nom.

Visita Fiverr
Concurs de disseny

Concurs de disseny

“Concurs de disseny és un lloc web creat per connectar persones que busquen qualsevol tipus de serveis de disseny web amb dissenyadors professionals. Tot el que heu de fer és establir un concurs, explicar el que necessiteu i simplement esperar a que els dissenyadors es presentin amb les seves idees.

Visita el concurs de disseny
Comportament

Comportament

Behance és una plataforma en línia per mostrar i descobrir el treball creatiu; és un lloc on el món creatiu actualitza els seus treballs en un mateix lloc per transmetre-ho de manera àmplia i eficaç.

Dissenys 99

Dissenys 99

99designs és un mercat de disseny gràfic en línia que connecta més d’un milió de dissenyadors autònoms amb talent amb persones creatives, empresaris genials, empreses experimentades … qualsevol que necessiti qualsevol tipus de treball de disseny.

Visita 99 disseny
Codementor

Codementor

Codementor proporciona ajuda instantània 1: 1 per al desenvolupament de programari: és un mercat de mentoria a la carta per als desenvolupadors. Faciliten als desenvolupadors la possibilitat de connectar-se de forma instantània amb els experts a través de la pantalla / codi compartit, vídeo i xat.

Visita Codementor
Disseny

Disseny

Designhill proporciona una interfície interactiva que permet als clients donar comentaris i valoracions en temps real per a les obres de disseny, per ajudar els dissenyadors a entendre millor les expectatives del client.

Visita Designhill
Zeplin

Zeplin

Zeplin és l’eina de col·laboració definitiva entre dissenyadors i desenvolupadors. Redueix les reunions a la meitat i garanteix que els dissenys s’implementin perfectament, per molt complexos

Canva

Canva

Canva és un lloc web gratuït d’eines de disseny gràfic que permet accedir a més d’un milió de fotografies, gràfics i tipus de lletra. És utilitzat per no dissenyadors i professionals. Les eines es poden utilitzar tant en disseny web com en gràfics i suports impresos.

Easyel.ly

Easyel.ly

Easel.ly és una eina web senzilla que permet a qualsevol persona crear i compartir visuals potents (infografies, pòsters, etc.) sense experiència de disseny necessària!

Infogr.am

Infogr.am

Infogr.am és un webapp gratuït que ingereix fulls de càlcul i fitxers .csv i que descriu una magnífica infografia interactiva.

Gràfics de Google

Gràfics de Google

Google Charts és un servei web interactiu que crea gràfics gràfics a partir de la informació proporcionada per l’usuari.

MyEcoverMaker

MyEcoverMaker

“Eina que us ajudarà a crear portàtils d’eBooks boniques i professionals, fins i tot si mai no heu dissenyat res a la vostra vida –

Snappa

Snappa

Snappa és una eina que podeu utilitzar per crear imatges per publicacions de bloc i anuncis de Facebook.

Visita Snappa
Vectr

Vectr

Vectr és un programari gràfic gratuït utilitzat per crear gràfics vectorials de manera fàcil i intuïtiva. És una eina senzilla però potent i interactiva de plataformes d’escriptori per fer realitat els vostres dissenys.

Visme

Visme

Visme és una eina senzilla que us ajuda a traduir les vostres idees en contingut atractiu en forma de presentacions.

TinyPNG

TinyPNG

TinyPNG és una eina que optimitza les teves imatges amb un equilibri perfecte en qualitat i mida de fitxers.

assistent de disseny

Assistent de disseny

Assistent de disseny és una eina de disseny gràfic senzill que permet crear vídeos i gràfics de màrqueting en pocs minuts. Les seves plantilles fàcils d’utilitzar permeten editar i crear dissenys estàndard professionals sense cap experiència.

logotip de crello

Crello

Crello.com és un editor visual que permet crear imatges de xarxes socials, banners d’anuncis, pòsters, capçaleres de correu electrònic i altres formats populars.

Conclusió

L’elecció de l’eina adequada per als vostres esforços en disseny web o gràfic és una tasca molt important. No només us ajudarà a treballar de manera més eficient, sinó que també us permetrà crear visuals més atractius. Esperem que aquesta llista de les millors eines de disseny i disseny web us sigui d’utilitat i que us ajudarà a trobar l’eina que s’adapti a les vostres necessitats específiques..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map