Com trobar imatges gratuïtes per al vostre bloc

Els usuaris d’internet més antics encara podrien recordar la web que només es va centrar en la paraula escrita. Internet va començar com un mitjà basat en text i definitivament no va ser atractiu visualment. Tot i que a la gent els agradava les imatges, simplement no podrien treballar amb elles a causa de la velocitat d’internet lenta i la tecnologia encara no ha evolucionat. I, per ser sincer, les imatges digitals no eren tan bones en aquell moment.


Avui és impossible imaginar un lloc web sense suports visuals. Imatges digitals de tot tipus han inundat a Internet i, fins i tot, podeu cercar al web només imatges. Hem de parlar de què és Instagram? I, tot i que les fotografies poden ser el primer que pensareu, en realitat hi ha molts formats diferents que podeu utilitzar al vostre bloc. Hi ha infografies, il·lustracions gràfiques, esquemes, taules, captures de pantalla, fotogrames …

Quina és la importància de les imatges per al vostre bloc?

Els éssers humans processen la informació visual de manera més eficient que el text
ulls

Els nostres ulls poden registrar 36.000 missatges visuals per hora

Un blogger principiant pot oblidar-se fàcilment d’incloure imatges a les seves publicacions. Quan us centreu en què heu d’escriure i mantenir el vostre lloc en ordre, pot semblar aclaparador el maneig de suports addicionals. Però si ignores les imatges, comet un error enorme! Per què? Bé, per als principiants, el 65 per cent de la gent és aprenentatge visual i El 90% de la informació que arriba al cervell és visual. A més, els articles amb imatges aconsegueixen molt més visualitzacions que els que no en tenen. Si no n’hi ha prou, hi ha algunes raons per les quals les imatges són importants per al vostre bloc:

escena visual

Podem obtenir el sentit d’una escena visual en menys d’1 / 10 de segon

cervell

Els visuals es processen 60.000X més ràpidament al cervell que el text

retina

40% de fibres nervioses estan lligades a la retina

 • Visualment atractiu – Tan bon punt inseriu la primera imatge a la publicació, us adonareu de quina manera l’article es va fer sobtat. Per descomptat, això serà cert si heu utilitzat el tipus de imatge adequat i si esteu relacionats amb el contingut. Les imatges també es poden utilitzar com a interrupcions de text, de manera que els lectors poden descansar els ulls després d’uns paràgrafs de negre sobre text blanc. Això farà que la publicació sembli més atractiva i més llarga.
 • Mitjans de comunicació social – compartir en xarxes socials és alguna cosa que heu de fer si voleu tenir èxit amb el vostre bloc. Així, quan compartiu un article, els llocs de xarxes socials prendran imatges directament del vostre article. No voleu compartir una publicació sense suports, ja que semblarà poc professional, bastant avorrida i serà fàcilment desplaçada per molts usuaris.
 • Trànsit de motors de cerca – Heu notat que Google i altres motors de cerca us permeten buscar imatges? Bé, si utilitzeu imatges al vostre bloc, altres persones podran parar-se al vostre lloc només perquè han trobat una foto en un motor de cerca. Sorprenent, no és així?
 • Comprensió més fàcil de la informació complexa– de vegades, una imatge simple servirà per a propòsits educatius o per explicar alguna cosa amb més detall. En lloc d’escriure tot el paràgraf del text, només podeu mostrar una imatge.

Què NO heu de fer quan cerqueu imatges per al vostre bloc?

Tot i que és crucial que utilitzeu imatges al vostre bloc de nova creació, heu de fer-ho de la manera correcta. Tot i que és fàcil descarregar qualsevol imatge que us trobeu encertada, és un gran no-no! Abans que us mostrem com i on trobar les millors fotos per al vostre bloc, deixeu-vos que us mostrem què no fer.

No feu la cerca a Google

sancions per drets d'autor

Als Estats Units, les penalitzacions per infracció dels drets d’autor poden oscil·lar entre 200 i 150.000 dòlars i incloure potencialment una pena de presó, de manera que és vital assegurar-se que teniu permís per utilitzar qualsevol imatge que publiqueu al vostre lloc. De fet, Goodreads només va ser demandat per 150.000 dòlars per una foto d’una banda de nen obscura que un usuari va penjar al seu lloc.

Quan la gent s’adona de la importància de les imatges, el primer pas és generalment Cerca d’imatges de Google i comença a buscar una paraula clau específica. Atureu-vos-hi! Abans de fer el mateix, heu de tenir en compte que la majoria de les imatges de la cerca de Google poden tenir copyright. Significat, si només feu una imatge d’una font coneguda o desconeguda, realment la robareu i podríeu tenir conseqüències. Segons la imatge i la font que l’heu robat, podríeu patir penalitzacions i fins i tot accions legals contra vosaltres, així que penseu dues vegades abans d’utilitzar imatges aleatòries trobades a la cerca d’imatges de Google. I no oblideu fer tot el que estigueu en poder per impedir que altres persones robin contingut del vostre lloc.

No enllaç directe

La connexió directa és una pràctica que permet carregar una imatge des d’una altra font. Així, en lloc d’acollir una imatge al vostre propi lloc (servidor), realment la carregueu directament des d’un altre lloc. I això vol dir que utilitza l’amplada de banda d’un altre lloc que els costa diners. És com veure un partit de futbol des d’un edifici proper sense pagar un bitllet per entrar a l’estadi.

A més, es pot treure o canviar una imatge enllaçada en calent al lloc que prové, de manera que, sense saber-ho, podreu mostrar una cosa que no voldríeu fer. Per tant, en lloc de tenir cura amb la connexió directa, us recomanem que mai no enllaceu les imatges en primer lloc!

Diferents tipus de llicències d’imatge

Abans de començar a buscar imatges per al vostre bloc, heu d’entendre diferents tipus de llicències d’imatge. Tot i que hi ha molts llocs web que ofereixen imatges per a la seva descàrrega, funcionen amb llicències diferents:

 • Drets gestionats – Les imatges amb aquesta llicència normalment es poden utilitzar només una vegada per pagament. Són les peces més cares, però en general, les millors que podeu obtenir.
 • Royalty free – requereix que pagueu una quota per una imatge que podreu utilitzar a qualsevol lloc i tantes vegades com vulgueu. Molts llocs ofereixen subscripcions i venen imatges en paquets.
 • Creative Commons Zero – imatges completament gratuïtes que pot utilitzar qualsevol persona. Alguns llocs requereixen que esmenti el fotògraf, així que no us oblideu de comprovar les regles abans de baixar-les.

Tot i que aquestes són les llicències més comunes, tingueu en compte que cada lloc es reserva el dret a modificar les regles. Per tant, hi ha moltes més alternatives a les llicències populars i sempre heu de llegir les regles abans de pagar i baixar imatges.

Drets gestionats

imatge en estoc

Utilitzeu sempre els llocs oficials d’imatges d’accions. En cas contrari, t’exposes a una responsabilitat més gran. Si trobeu una imatge fantàstica per a descàrrega “gratuïta” en un lloc desconegut, podeu apostar per que és massa bona per ser veritat

A continuació es mostren algunes empreses de les que heu d’haver-ne sentit a parlar. Aquests ofereixen algunes de les millors imatges que podeu obtenir per al bloc, però estigueu llestos per accedir a la butxaca per les fotos de Rights Managed.

Pros

 • Obteniu drets exclusius de la imatge que pagueu
 • Imatges de gran qualitat realitzades per fotògrafs professionals

Contres

 • Una imatge només es pot utilitzar per a un projecte; heu de tornar a pagar la mateixa peça si voleu reutilitzar-la
 • Les llicències són molt cares (poden arribar fins a un parell de centenars de dòlars)
imatges de getty

L’empresa de llicències d’imatges més famosa és Getty Images, fundada el 1995

Getty Images

Getty Images

Logotip de diners

La majoria de les imatges sense royalties més grans (és a dir, més grans que 2400 píxels x 3600 píxels) es venen per uns 600 dòlars a Getty Images, i Getty paga als seus artistes un 20%.

Getty Images és definitivament l’empresa més prestigiosa que tracta d’imatges. Era una forma coneguda abans que aquest mitjà es popularitzés a Internet i s’adaptés ràpidament a les noves tecnologies. Hi ha milions de fotos de qualitat premium que podeu obtenir a Getty Images, però el preu d’aquestes fotos sol significar que aquest gegant de la fotografia només està disponible per a grans corporacions que poden permetre-se fins i tot alguns centenars de dòlars per imatge. Sí, aquest és el preu d’obtenir drets exclusius a una imatge.

Fotocasa

Fotocasa

Aquesta és una de les empreses més estrictes que tracten imatges d’alta qualitat. Les seves estrictes regles donen lloc a un menor nombre de fotos que podeu comprar, però podeu assegurar-vos que aquestes seran d’alta qualitat. I mentre les fotos semblin increïbles, hauràs de pagar entre 10 i 20 dòlars per una sola imatge. Si es decideix comprar-los a granel, els preus poden disminuir, de manera que pot resultar assequible per a jugadors encara més petits de la indústria.

Royalty free

Diners

La venda d’imatges en línia és un negoci enorme. És tan vasta que el líder en aquest espai, Shutterstock té un capital d’uns 2.400 milions de dòlars

Tot i que encara haureu de pagar les imatges sense royalties (no són gratuïtes; només lliures de royalties), són molt més adequades per als blocaires habituals. Com que la majoria de les empreses ofereixen paquets i subscripcions, les imatges baixen bastant en comparació amb les de Rights Managed.

Pros

 • Més assequible que les llicències Rights Managed
 • Usos il·limitats i múltiples d’una imatge
 • Comissions d’una sola vegada
 • Menys restriccions

Contres

 • No exclusiu, cosa que significa que altres persones també poden comprar la mateixa imatge que esteu utilitzant

Shutterstock

shutterstock

Shutterstock té dos tipus diferents de llicències: llicències estàndard i llicències millorades. Essencialment: una llicència estàndard és per a ús web i per a materials impresos promocionals (és a dir, targetes de visita, fullets, fulletons, etc.) Una llicència millorada és per a productes que es vendran amb ànim de lucre..

Shutterstock

NY

Shutterstock.com va ser creat per un únic fotògraf a la ciutat de Nova York que va penjar 30.000 de les seves imatges per llançar el lloc i després les va oferir a la venda a preus extremadament baixos. La imatge mitjana de Shutterstock es ven per 2,43 dòlars.

Aquesta empresa va introduir un model de subscripció a fotografies, per la qual cosa no sorprèn que sigui un dels llocs web més reconeguts per obtenir imatges en línia. El fet que Shutterstock tingui gairebé cent milions de fotos no pot fer res més que millorar la imatge de la marca. Tot i que podeu comprar imatges sota demanda, són més assequibles si us subscriviu a un pla mensual / anual. Segons el pla de subscripció que trieu, podeu obtenir imatges per un preu mínim de 0,20 dòlars cadascuna!

iStock

iStock

Alguns llocs, com iStockPhoto, ofereixen automàticament una garantia legal estàndard que promet reemborsar-vos fins a una quantitat determinada (10.000 dòlars per a iStock), però també permeten als usuaris adquirir una garantia legal ampliada per un cost addicional, que promet un reemborsament fins a un parell. import superior (250.000 dòlars per a iStock)

iStock

mà

Utilitzeu sempre els llocs oficials d’imatges d’accions. En cas contrari, t’exposes a una responsabilitat més gran. Si trobeu una imatge fantàstica per a descàrrega “gratuïta” en un lloc desconegut, podeu apostar per que és massa bona per ser veritat

iStock és un altre gegant de la indústria que pot presumir de ser avalat per Getty Images. Això és un gran problema L’empresa existeix des de fa gairebé vint anys i va ser una de les primeres a proporcionar micropagaments que els usuaris sempre van voler. iStock inclou centenars de milions d’imatges que podeu utilitzar per a qualsevol ocasió. Hi ha diferents plans als quals et pots subscriure i és possible descarregar imatges per aproximadament 10 dòlars per peça. Això encara pot resultar costós per a molts bloggers, però és molt més assequible que els competidors Rights Managed.

Depositphotos

Depositphotos

Creació i edició d'imatges vectorials
Visualització i edició d’imatges vectorials [Fitxa de trampes]

Una altra empresa coneguda que té anys i anys d’experiència. Depositphotos s’ha centrat en les imatges Royalty Free i ofereix diverses opcions de subscripció. Els seus fons de fotografies de més de 80 milions estan organitzats en diverses categories, de manera que podreu trobar fàcilment el que necessiteu. L’empresa ofereix fotografies d’imatges, imatges vectorials i vídeos. Depenent del pla que trieu, podeu obtenir una foto per un preu mínim de 2-4 dòlars per peça.

Botiga StockPhotoSecrets

Botiga StockPhotoSecrets

Imatges d’Imatges
Veure imatges d’imatges [Full de trampes]

Aquesta agència fotogràfica està dedicada a petites i mitjanes empreses. Té una gran biblioteca d’imatges que podeu comprar en paquets o pagant una subscripció mensual. En funció del pla que trieu, les fotos us costaran 5 dòlars de mitjana i fins a 0,20 dòlars per imatge si us envieu. Si no es pot permetre a cap dels jugadors més importants de la indústria, però encara es volen imatges sense royalties, StockPhotoSecrets Shop pot ser l’opció perfecta per a vostè.

Creative Commons Zero (gratuït)

Les imatges etiquetades amb llicència Creative Commons Zero són completament gratuïtes. Podeu descarregar-les en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Aquesta llicència també us permet utilitzar les imatges en projectes comercials, però no podreu revendre-la com a pròpia. Sens dubte és la llicència més popular que busquen, ja que en la majoria dels casos, ni tan sols cal registrar-se en un lloc que ofereix imatges de Creative Commons Zero.

Pros

Quan atribueu imatges amb llicència sota una llicència creative commons, sempre heu d’incloure els detalls següents
qwas

El títol de la imatge o foto, si n’ha estat una

 • Completament gratuït
 • Podeu utilitzar les imatges en diversos projectes (fins i tot comercials)
 • Fàcilment accessible
 • Alta qualitat

Contres

 • La mateixa imatge pot ser utilitzada per milions d’altres blocaires
 • Encara hi ha restriccions a tenir
 • Anuncis al lloc

Unsplash

escriure

El nom del creador de la imatge

Unsplash

Font de la imatge

La font de la imatge

Un dels llocs més populars per obtenir imatges és Unsplash. Compta amb més de 500.000 imatges i el nombre continua creixent. Quan obriu Unsplash per primera vegada, probablement us sorprendrà la qualitat de les imatges que podeu obtenir. I sí, totes aquestes imatges sorprenents són completament gratuïtes i podeu utilitzar-les al vostre blog sense preocupar-vos que algú us acossegui. Però hi ha un problema. Unsplash és tan popular que milions de persones utilitzen imatges del servei, de manera que és probable que les trobareu per tot el web.

Llicència d’imatge

Detalls de la llicència d’imatge

Pixabay

Pixabay

Aquest lloc web de fotografies gratis va ser creat per germans bessons d’Alemanya i s’ha convertit ràpidament en un dels llocs web més populars que ofereixen imatges gratuïtes per a pràcticament qualsevol tipus de projecte. El seu enfocament està en imatges modernes i autèntiques. Totes les fotografies són enviades per la seva gran base d’usuaris. De moment, hi ha més d’uns centenars de milers d’imatges que han penjat els usuaris, i el nombre només augmenta cada dia.

Pexels

Pexels

G

Segons una enquesta, el 60% dels clients contacten amb una empresa només si la seva imatge es mostra als resultats de la cerca

Aquest lloc web de fotografies gratis va ser creat per germans bessons d’Alemanya i s’ha convertit ràpidament en un dels llocs web més populars que ofereixen imatges gratuïtes per a pràcticament qualsevol tipus de projecte. El seu enfocament està en imatges modernes i autèntiques. Totes les fotografies són enviades per la seva gran base d’usuaris. De moment, hi ha més d’uns centenars de milers d’imatges que han penjat els usuaris, i el nombre només augmenta cada dia.

Valor d’estoc

Valor d’estoc

Aquest popular lloc rep diàriament noves imatges gratuïtes. Els administradors curren les imatges enviades i en seleccionen només les millors que acabin al lloc web. Tot és completament gratuït i podeu utilitzar les imatges del vostre bloc sense fer-vos preguntes. Només heu de buscar la imatge que necessiteu o buscar diverses categories del lloc. Actualment, hi ha més de 50.000 imatges enviades per més de 5.000 fotògrafs subscrits.

Gratisografia

Gratisografia

Darrere de l’interessant nom, hi ha una empresa que va adoptar una aproximació única a les imatges gratuïtes. En lloc de manejar milions de fotos similars, l’equip de Gratisography va decidir ser molt, molt atractiu, sobre les fotos que van al seu lloc. Així, en lloc de la quantitat, podeu excepte un nombre menor de fotografies completament úniques. Aquests són escollits a mà i han de complir els estàndards d’alta qualitat. Per citar-les: “Per convertir-se en una imatge de gratuografia, la imatge ha de portar quelcom únic a la taula. Per descomptat, ha d’estar perfectament composta, amb la quantitat adequada de llum i exposició, centrat en el tema central. “

Com descarregar imatges?

Com 2x

Les publicacions amb almenys una imatge obtenen 2 vegades més accions a Facebook i Twitter que les que no tenien imatges i les imatges a Facebook constituïen 93% de les publicacions més atractives, en comparació amb les actualitzacions d’estat, els enllaços i fins i tot el vídeo

La baixada de fotos depèn del lloc que hagueu escollit. Evidentment, els llocs gestionats per drets i drets lliures us demanaran que us registreu i pagueu per un pla de subscripció (o que en feu una comanda). Però després d’això, descarregar imatges és gairebé el mateix. Anem a veure com es pot agafar la imatge de Unsplash que és completament gratuïta:

 1. Obert Unsplash lloc
 2. Cerqueu una imatge (per exemple, “platja”)
 3. Navegueu per totes les imatges que coincideixin amb la vostra consulta
 4. Feu clic a la imatge que vulgueu per obrir una versió més gran
 5. Feu clic al botó “Descarrega gratuït”

Unsplash

edifici

Optimitzeu les vostres imatges perquè es carreguin ràpidament. Segons les seves dades, 47% els espectadors volen un temps de càrrega de dos segons

Coses a veure abans de penjar imatges al vostre lloc

Ara que teniu la imatge emmagatzemada a l’ordinador, encara hi ha coses que heu de tenir cura abans de penjar la imatge al vostre bloc.

Resolucions

text alt

Quan afegiu imatges al vostre bloc, no oblideu afegir metadades SEO. Un motor de cerca no pot mirar una imatge i determinar de forma intel·ligent què representa de la mateixa manera que pot interpretar el contingut escrit. Si afegiu text alt, el vostre lloc web obté més trànsit

Comproveu la resolució de la imatge. Si voleu inserir la imatge a la publicació, voldreu que tingui almenys 700-800px d’amplada (l’amplada depèn del tema que hàgiu instal·lat i pot variar enormement). Sempre és una millor solució carregar una imatge una mica més gran: si utilitzeu la plataforma de blocs de WordPress, s’anotarà automàticament per a la vostra publicació sense perdre qualitat. Però si pengeu una imatge petita, quedarà borrós si decidiu estirar-la per la pantalla.

Obteniu més informació sobre el maneig d’imatges a WordPress

Format i mida del fitxer

Les imatges d’alta resolució poden augmentar fàcilment més de 10Mb per fitxer. Si aquestes imatges no es formategen correctament, poden augmentar-se. Heu de comprovar la mida i el format abans de penjar-lo, sobretot si teniu un espai d’ampliació limitat i ample de banda.

Optimitza les imatges per a la web

Hi ha moltes coses més que pots fer per optimitzar les imatges del teu bloc. Com que ja tenim un article dedicat a millorar les imatges a WordPress, no entrarem aquí en detalls.

Conclusió: quines imatges són adequades per a mi?

Esperem que aquesta guia us hagi ajudat a comprendre la importància de les imatges per al vostre bloc. També esperem que us hagueu adonat que robar imatges de la cerca de Google i d’altres llocs web no és una manera d’iniciar el bloc. Però ara que coneixeu els diferents llocs de borses i llicències que ofereixen, com en trieu un per al vostre bloc?

Evidentment, si acabeu d’iniciar un bloc i no teniu pressupost d’imatges, Creative Commons Zero (gratuït) és el camí a seguir. Hi ha alguns aspectes negatius, però si us atenem als llocs populars que hem esmentat, no haureu de tenir cap problema. Hi haurà milions de fotos a la vostra disposició i podreu dormir molt bé sabent que no us robareu res. Però tan aviat com el vostre bloc comença a créixer, les imatges gratuïtes podrien impedir-vos assolir la següent fita.

Si us trobeu enganxats amb imatges gratuïtes i podeu permetre uns quants dòlars addicionals, les imatges sense royalties són l’elecció adequada per a vosaltres. Les fotos gestionades per la dreta són les més cares i només cal deixar-les a empreses més grans que poden permetre-se gastar dotzenes (si no centenars) de dòlars per una sola imatge..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked