Com guanyar diners Amb programa d’afiliació a Amazon


Va triar Jeff Bezos, director general d’Amazon.com Amazon.com com a nom de l’empresa per dos motius. Primerament, en aquell moment, els llistats de llocs web eren sovint en ordre alfabètic i, en segon lloc, per suggerir una escala tal com es va llançar Amazon.com amb l’etiqueta, La botiga de llibres més gran de la Terra

Hi passen milions de persones prop de 235 milions de dòlars nord-americans a Amazon només el 2018. Podeu obtenir una reducció d’aquests ingressos unint i implementant ofertes d’afiliació d’Amazon al vostre lloc web.

En aquesta guia, us explicarem què és el programa Amazon Associates i com començar-lo. A més, us mostrarem les millors pràctiques de com trobar i promoure productes afiliats a Amazon.

El primer llibre que Amazon.com es va vendre mai va ser del garatge de Bezos, que va passar al juliol del 1995. El nom del llibre era Conceptes de fluids i analogies creatives: models informàtics dels mecanismes fonamentals del pensament
 • Què és el programa Amazon Associates
 • Quant podeu obtenir com a afiliada a Amazon
 • Maneres de promocionar els productes d’Amazon
 • Trieu productes a promocionar
 • Feu recerca de paraules clau i escriviu contingut orientat
 • Consells i trucs
 • Exemples de llocs web afiliats a Amazon amb èxit
 • Conclusió
Amazon Associates l’utilitza 5,2% de tots els llocs web la xarxa publicitària de la qual coneixem. Això és l’1,0% de tots els llocs web

Abans d’endinsar-vos en la lectura, vàrem suposar que en sabeu i que completeu dues coses: començar un bloc i escollir un nínxol rendible.

Què és el programa Amazon Associates

Amazon Associates és un dels primers programes de màrqueting d’afiliació en línia llançat el 1996. El programa té una trajectòria de més de dotze anys de desenvolupar solucions per ajudar els propietaris de llocs web a guanyar diners mitjançant la publicitat de milions de productes d’Amazon. Quan els propietaris de llocs web i els blocaires que són associats creen enllaços i els clients fan clic a través d’aquests enllaços i compren productes d’Amazon, guanyen taxes. És gratuït per unir-se i és fàcil d’utilitzar.

El logotip d’Amazon mostra un somriure de la A a la Z en el seu nom per indicar que “l’empresa està disposada a lliurar-ho tot a tothom, a qualsevol part del món”.

Hi ha moltes maneres de establir ingressos quan inicieu un bloc o un lloc web. Tot i això, Amazon Associates representa un dels mètodes més coneguts per guanyar diners en línia. Tot el procés és fàcil d’entendre.

Lectura recomanada: com guanyar diners amb blocs

AMAZON ASSOCIATES POSITION MARKET, ABRIL 2019, W3Techs.com
AMAZON ASSOCIATS POSICIÓ DE MERCAT

Només cal crear un compte amb Amazon Associates (l’aprovació del compte sol durar entre 24 i 48 hores), adquirir enllaços d’afiliació individuals i incloure’ls al vostre lloc web. Quan els visitants facin clic en aquests enllaços i facin la compra, Amazon us oferirà fins a un 10% de cada venda. Més important encara, no només es refereix a l’article al qual s’enllaça, sinó a qualsevol altre producte que l’usuari compri a Amazon..

Ara tot això emocionant, no? Bé, tot el viatge requereix temps i prendre les decisions correctes al llarg del camí. Per tant, mirem com podeu guanyar diners amb la filial d’Amazon.

Quant podeu obtenir com a afiliada a Amazon

Amazon us donarà una quota percentual per cada article que es ven i remeti a través del vostre enllaç d’afiliació. Un usuari pot comprar qualsevol producte en un termini de 24 hores (o 30 dies si ha afegit un article al seu carretó) a través de l’enllaç d’afiliació i rebrà la comissió per a aquesta venda..

Als EUA, el temps dedicat als 5 primers digital-primeres aplicacions de compra el 2018 va créixer un 60% en relació amb el 2016, segons dades publicades a l’informe d’analítica d’aplicacions de l’informe App Annie “L’estat del mòbil 2019”.

Amazon ofereix diferents tarifes per a diverses categories de productes. Aquí teniu el desglossament:

Amazon té un total de 119.928.851 productes a l’abril de 2019

Categoria del Producte

10 MILLORS CATEGORIES AMB EL MÉS NOMBRE DE PRODUCTES D’AMAZON.COM
AMAZON ASSOCIATS POSICIÓ DE MERCAT

Es tracta només d’enviar visitants orientats a Amazon i obtenir una comissió per les coses que compren. A mesura que endevineu, els vostres ingressos dependran del nombre de persones que feu referència i de la quantitat de diners que gastin. I aquestes xifres dependran del trànsit del vostre lloc web i dels productes de nínxol que promocioneu. Podeu guanyar de 50 a 50.000 dòlars en funció del rendiment del vostre lloc o bloc, i us mostrarem alguns llocs web afiliats amb èxit a Amazon a continuació.

Per obtenir més informació sobre tarifes, visiteu la pàgina oficial Declaració de tarifes del programa Amazon Associates.

Maneres de promocionar els productes d’Amazon

A Amazon Associates, hi trobareu diversos mitjans per accedir-hi generar enllaços d’afiliació. Amazon ofereix tres maneres d’afegir enllaços de productes i anuncis al vostre lloc web: Enllaços de text, Banners i anuncis de compres natives.

Enllaços de text

Amb molt, la manera més eficient de remetre un visitant a Amazon és mitjançant un enllaç de text dins del contingut del lloc web. Segons Darren Rowse, de Problogger, que va fer centenars de milers del programa d’afiliació d’Amazon, el 99% de les conversions provenen d’enllaços de text..

Més del 60% dels venedors van dir que les vendes d’Amazon representen més de les tres cinquenes parts de les seves vendes, i gairebé el 50% ven gairebé exclusivament amb Amazon, representant el 80% al 100% de les seves vendes.

A continuació, es mostra un exemple d’enllaços de text afiliats dins del contingut:

Consulteu-ho club de golf. He estat utilitzant aquest tipus de clubs durant els últims tres mesos. Si voleu provar-ne un, compreu-lo només 100 dòlars i obtenir enviament gratuït.

Com obtenir enllaços de text:

 • Després d’iniciar la sessió al vostre compte, feu clic a “Enllaços de producte” que es troba a la pestanya “Enllaç del producte” de la barra negra.
67% promocionar els seus productes principalment amb Amazon Ads

Amazon Associates

Al voltant del 60% dels venedors d’Amazon promouen els seus productes mitjançant la plataforma de productes patrocinats del mercat
 • Cerqueu l’element que vulgueu enllaçar.
 • Feu clic al botó “Obté l’enllaç” situat a la dreta de l’element.
DOS TRIENTS DE TOTS ELS VENDEDORS VA DITAR ELS PROMOCIONS DELS PRODUCTES EN ALGUNS CAMÍ
AMAZON ASSOCIATS POSICIÓ DE MERCAT

Obtenir l'enllaç

 • Per obtenir un enllaç curt, feu clic a la fletxa cap avall al costat del botó “Obtén l’enllaç” i feu clic a “Escurçar URL”.
 • Trieu si voleu Text i imatge, Només text o Només imatge i seleccioneu opcions de color i si voleu que s’obri a la finestra nova.

Personalització i obtenció HTML

 • Copieu el codi HTML al quadre “Obteniu codi HTML per a aquest enllaç de producte”.
 • Enganxeu el codi HTML a la secció preferida del lloc web.

Banners

Utilitzeu banderoles de carrusel. Quan promocioneu els enllaços d’afiliació mitjançant pancartes, proveu d’utilitzar pancartes Carousel des d’Amazon, que us ajudaran a augmentar les taxes de conversió més que les pancartes estàtiques normals. Molts experts diuen que, l’ús de pancartes per al carrusel d’Amazon ha augmentat molt els seus guanys d’afiliació

La manera més senzilla d’obtenir un enllaç al vostre lloc és mitjançant un anunci de banner. Tanmateix, està demostrat que no és la forma més eficient de generar vendes.

A continuació, es mostra un exemple d’anuncis en bandera d’Amazon:

Les millors marques

Com obtenir enllaços de pancartes:

Moure’s ràpidament. Si veieu que un competidor està fora d’estoc, pot ser que us resulti un bon moment per baixar els preus i / o augmentar els anuncis. Si veieu que les revisions dels competidors augmenten a un ritme més ràpid que vosaltres, proveu de determinar-ne la causa. Busqueu idees noves i innovadores com ara imatges o contingut de productes de categories més àmplies i implementeu-les davant dels vostres competidors
 • Després d’iniciar la sessió al vostre compte a affiliate-program.amazon.com, feu clic a “Banners” que es troba a la pestanya “Enllaç de producte” de la barra negra superior..

Amazon Associates

 • Desplaça’t cap avall i selecciona la categoria de la qual vols obtenir un banner.
Comproveu periòdicament les vostres pàgines per obtenir preguntes i ressenyes noves. Molts clients dediquen més temps a revisar les preguntes i les ressenyes dels clients que el contingut publicat d’una marca, així que assegureu-vos de comprovar-les i respondre-les regularment si cal

Enllaços de pancartes

Les promocions, incloses les ofertes de llamps, són una manera excel·lent de vendre unitats a una velocitat augmentada, aconseguint finalment més revisions. L’objectiu no és estar sempre en la promoció o en oferir descomptes profunds, però si podeu espolsar-los cap a l’inici del cicle de vida del producte a Amazon, és una manera excel·lent d’obtenir ressenyes addicionals i generar rellevància perquè altres clients puguin trobar-vos..
 • Podeu triar el format de mida que voleu si feu clic a la mida de sota de la categoria que heu seleccionat o podeu desplaçar-vos per la llista per trobar la que vulgueu..
 • Copieu el codi HTML a sota de la pancarta que vulgueu i enganxeu-lo al codi del vostre lloc web.

Anuncis de compres natives

El mateix passa amb els anuncis nadius. Semblen bonics, però no en converteixen ni enllaços de text. Obteniu menys clics perquè semblen un anunci.

A continuació, es mostra un exemple d’anuncis comercials natius:

Amazon és seriós i estricte per l’aparició del seu lloc, per tant, les imatges del producte han de ser de qualitat professional i retratar amb precisió el producte que es ven

Productes relacionats

Com obtenir enllaços d’anuncis natius:

 • Després d’iniciar la sessió al vostre compte a affiliate-program.amazon.com, feu clic a “Anuncis de compres natives” que es troben a la pestanya “Enllaç de producte” de la barra negra superior..
 • Trieu quin tipus d’anunci de compres autòctones voleu fent clic a “Crea unitat d’anuncis” i seleccioneu entre les opcions següents:
Hi ha moltes eines de recerca de paraules clau d’Amazon SEO disponibles, però Sonar by Sellics té una versió gratuïta i és un bon lloc per començar

Anuncis de compres

 • Els anuncis de recomanació són anuncis que mostren automàticament recomanacions de productes rellevants d’Amazon en funció del contingut de la vostra pàgina i usuaris visitants.
 • Els anuncis de cerca són anuncis que permeten als vostres visitants aprofitar els resultats de la cerca d’Amazon directament al vostre lloc web. Incloeu recomanacions sobre el producte basades en frases de cerca o en paraules clau que hàgiu seleccionat o introduïu els visitants.
 • Els anuncis personalitzats us permeten seleccionar els productes favorits que vulgueu promocionar i col·locar la unitat d’anuncis a les publicacions d’articles de producte.
 • Seleccioneu les categories o articles que voldríeu tenir als vostres anuncis, així com la declaració de retard (en cas que l’article o categoria no estigui disponible en algun moment a Amazon.com, que s’emplenarà) i qualsevol configuració avançada com ara la mida..
Gairebé la meitat dels consumidors (al 48%) tenen menys de dos anys de venda a Amazon. La majoria té pocs empleats, però els enquestats van respondre a l’enquesta que la majoria de les seves vendes de comerç electrònic es realitzaran a través d’Amazon

Productes relacionats

 • Copieu el codi HTML i enganxeu-lo al codi del vostre lloc web.

Per obtenir més informació, visiteu la pàgina oficial d’Amazon Enllaços de producte, pancartes i anuncis de compres natives.

Trieu productes a promocionar

La gent compra gairebé tot a Amazon. Hauríeu de trobar una bona selecció de productes relacionats per promoure qualsevol que sigui el vostre lloc.

El primer que podeu fer és revisar la pàgina dels millors venedors. A la part esquerra, podeu navegar pels departaments i triar la categoria de productes rellevant per al vostre lloc web.

Prop del 50% dels clients d’Amazon estan oberts a provar noves marques o productes

Els millors venedors d’Amazon

FACTORS PRINCIPALS PER A USUARIS EUA PER COMPRAR VIA AMAZON 2019
FACTORS CLAU

Aneu sempre amb productes estretament relacionats amb el vostre nínxol de lloc. Podeu triar una categoria àmplia i un nínxol als productes específics per orientar el visitant a la cerca d’articles concrets. D’aquesta manera, els visitants tenen molt més probabilitats de fer clic i comprar. Per exemple, Càmera i Fotografia> Accessoris> Bosses i estoigs> Carcasses de filtre.

Quan es tracta de promocionar els articles de preu, la norma general és anar a parar a articles de preu mitjà. Els articles a preus baixos solen ser fàcils de vendre, però sou massa baixos. D’altra banda, els productes de gamma alta tenen tarifes molt més grans, però no serà fàcil vendre.

Això vol dir que el millor enfocament és buscar articles que ronden els $ 50 a 200 dòlars. En aquest punt de preu, les vostres comissions són bones, i les coses seran més fàcils de vendre.

Tingueu en compte que és important promoure productes de gran qualitat. Per tant, vigileu amb les valoracions i valoracions dels clients.

Quin tipus de contingut cal escriure i paraules clau

Ara que heu entès quins productes podeu promocionar, ha arribat el moment de treballar per crear contingut que us oferirà visitants a punt per comprar productes.

No parlarem aquí de la recerca de paraules clau aquí. En canvi, revelarem quin tipus d’articles funcionen millor a l’hora de fer vendes d’afiliació.

Aprofiteu la vostra ressenya i intenteu cobrir tots els punts que voldríeu veure si fóssiu el lector

Opinions de productes

És probablement l’article més popular que escriu i utilitza per guanyar diners a Amazon. Trieu qualsevol producte dins del vostre nínxol i escriviu-ne una ressenya.

Fer una revisió de qualitat d’un producte relacionat amb el vostre nínxol és la millor manera d’obtenir taxes de clics més elevades i fer vendes d’afiliació.

Aquest segment és cada vegada més popular amb tots els continguts de “unboxing” sorgits els darrers anys. És evident que als clients els agrada llegir ressenyes detallades sobre productes reals de persones reals.

Assegureu-vos que la vostra ressenya parla a les persones que utilitzen paraules que entenen

Exemple de títols:

 • Apple MacBook air: revisió de 13 polzades
 • Revisió del cos de Canon EOS-1D X Mark II

Els millors productes

Recordeu-vos que no hi ha cap limitació a la quantitat de ressenyes de productes que pugueu fer; podeu crear un lloc web simplement dedicat a fer ressenyes sobre productes

No és cap secret; gent sempre busca comprar les millors coses disponibles. Aquestes persones solen estar encantades de gastar més diners per obtenir els millors productes possibles.

A més, aquest tipus de contingut obté una tona de trànsit si es pot classificar com a màxim en motors de cerca. Alguns blocaires creuen que aquest contingut comporta el major trànsit de conversions.

Exemple de títols:

 • Els millors ordinadors portàtils per a estudiants 2019
 • El millor auricular per a corredors 2019

Comparació de productes

Sempre que esmenti un producte que heu revisat, en lloc d’enllaçar-lo directament amb el producte, el millor serà si poguessis enllaçar-lo amb la vostra revisió. Això minimitzarà els vostres enllaços d’afiliació (que als motors de cerca no els agrada) i també donarà al client potencial un “sabor” del producte que promocioneu

Actualment, amb algunes marques i productes disponibles, no sempre és fàcil triar quins productes comprar. Així, les persones estimen i necessiten comparar els productes abans de prendre la seva decisió final. Si podeu proporcionar informació suficient i fer recomanacions precises, els visitants compraran productes que us recomaneu.

Exemple de títols:

 • iPhone X vs. Galaxy s9
 • Càmera Leica M10 vs Canon 5D Mark IV
Amazon permet 250 caràcters per als vostres títols de producte i us recomana utilitzar una fórmula específica quan els escriviu: marca del producte / descripció + línia / col·lecció + material / ingredient + color / mida + quantitat

Vendes, promocions i descomptes

Amazon no té prou productes que no tinguin un descompte en la llista. Mireu aquest tipus de promocions perquè poden valdre la pena promoure-les (si són rellevants per a la vostra lectura).

Exemple de títols:

 • MacBook pro barat en venda
 • Obteniu el cupó de Samsung Galaxy s9 amb un 10% de descompte
Centra’t més en els avantatges. Sempre que algú decideix comprar algun producte en particular, ho fa després de veure els avantatges i no les funcions apuntades per bala

Com triar

Quan la gent planeja comprar el producte en una categoria que mai no havia comprat, solen tenir tones de preguntes “principiants”. Si creeu contingut útil “Com triar” i us agraderan escollint un producte en concret, escoltaran els vostres consells i faran la compra.

Exemple de títols:

Els consumidors es preocupen cada cop més de les revisions comercials (ja que espereu guanyar si compren un dels productes). Sempre que sigui possible, incloure ressenyes i valoracions generades per l’usuari a les publicacions per augmentar la credibilitat
 • Com triar el millor matalàs
 • Com triar els millors clubs de golf

Llançament de nous productes

Els llançaments de producte són calents. Certament hi ha molta competència escrivint sobre ells, però hi ha una quantitat igual de gran gent que consumeix contingut sobre nous productes. Si podeu agafar una part del trànsit d’un llançament i convertir-lo en conversió, pot valer la pena el vostre temps.

Segons Amazon, A + Content pot augmentar les vendes de 3 a 10% de mitjana, educant el consumidor sobre el vostre producte i marca

Exemple de títols:

 • Noves prestacions i preus de l’iPhone Xs
 • Auriculars nous batecs 2019

Consells i trucs

Utilitzeu almenys dos enllaços d’afiliació per publicació

Utilitzeu diversos enllaços d’afiliació per article que escriviu. Podeu incloure l’enllaç d’afiliació cada vegada que esmenti el producte. No només us ajudaria a atraure més usuaris a Amazon, sinó que també és fàcil d’utilitzar.

Feu que les imatges del producte es facin clic

Comproveu si els articles ja es venen a Amazon. Eines gratuïtes com Keepa.com us pot ajudar a avaluar si en algun moment els articles ja han estat venuts per Amazon Retail

Quan utilitzeu imatges dels productes del vostre contingut, assegureu-vos que les persones puguin fer-hi clic. Alguns llocs web veuen un 30% de clics a l’augment de la tarifa quan afegeixen aquesta funcionalitat.

A continuació, es mostra un exemple de codi HTML:

Penseu a aprofitar al màxim Amazon, si esteu en mode de llançament. Les start-ups més ambicioses que volen llançar un producte totalment nou també poden intentar sol·licitar Amazon Launchpad, que simplifica el desenvolupament, la comercialització i la venda al detall de nous productes des de les noves empreses. Inclou ajuda en la gestió d’inventaris i en el compliment de les comandes

Exemple de CODI HTML

Obteniu el màxim nombre de persones que pugueu a Amazon

De vegades, els resultats de l’ús d’Amazon poden ser fenomenals: La companyia d’ornaments basada a Carolina del Sud, Palmetto Engraving, va rebre 18.000 comandes d’Amazon després de presentar-se a Amazon durant una venda de Black Friday, segons va dir el vicepresident de Palmetto Engraving, Dennis Solomon. Fins aleshores, el seu major augment de vendes eren 200 comandes a través del minorista en línia Etsy

Com hem esmentat anteriorment, Amazon us donarà comissions per a qualsevol producte que la gent compra a través del vostre enllaç d’afiliació. Així, com més gent es refereixi a Amazon, més diners podrien fer, i més diners podreu guanyar.

Prepareu-vos i centreu-vos en les vacances

Estigueu preparats per estar al darrere del vostre producte o servei. Per destacar en un mar de competidors, és crític fer un bon producte. Pagar per publicitat a Amazon ajudarà a que els resultats es mostrin més elevats i no se’ls hauria de descomptar. Però la dinàmica d’Amazon també significa que els usuaris poden deixar comentaris negatius que poden enfonsar marques aspirants

Tots sabem que la temporada de vacances és una bogeria per a qualsevol que tingui un negoci que ven productes (en particular, productes físics.) El tràfic de cerca està a l’altura i les taxes de conversió són més altes que mai.

Assegureu-vos que estigueu a punt per a la temporada de vacances, ja que és quan podreu guanyar la major part de les vendes. Estigueu ocupats dos mesos abans de Nadal, però no us oblideu del Black Friday i del Cyber ​​Monday.

Assegureu-vos d’utilitzar la disposició adequada del lloc web

El disseny i el disseny del vostre lloc web tenen un paper important en l’èxit de la filial d’Amazon. Hi ha moltes coses que has de tenir en compte quan creis el teu lloc web.

 • Compatibilitat mòbil i disseny net
 • Enllaços d’afiliació fàcils de trobar
 • Utilitzeu un tema personalitzat de WordPress per a llocs web d’afiliació a Amazon
Oferir de tant en tant un descompte significatiu o fer una operació diària us permetrà exposar-vos prou a la marca i atraure compradors repetits. Això, combinat amb excel·lents crítiques i un SEO optimitzat, pot suposar una estratègia guanyadora

Tenint en compte aquestes coses, podeu centrar-vos més en la creació de continguts.

Feu servir complements de WordPress per facilitar-vos la vida

Si teniu previst aprofitar tota la força amb el vostre lloc web de WordPress per a afiliats a Amazon, potser haureu d’utilitzar un complement personalitzat com ara EadsyAzon. Et farà més fàcil la teva vida i t’ajudarà a trobar enllaços i imatges i publicar-les ràpidament al lloc web.

Exemples de llocs web afiliats a Amazon amb èxit

Per acabar, volem mostrar-vos pocs exemples de llocs afiliats a Amazon que el porten al següent nivell. Consulteu-los i fixeu-vos en la forma en què abracen les ofertes de productes d’Amazon.

Per exemple, Tuft & Needle, Un trastorn de la indústria del matalàs, va començar les seves operacions completament en línia i va obtenir vendes de 100 milions només el 2016, va dir Jeff Wells, de Tuft & Needle. Wells és el vicepresident d’Amazon Estratègia en el trastorn del matalàs, una posició dedicada exclusivament a gestionar l’enfocament de l’empresa per vendre a Amazon.

Conclusió

Aquest és pràcticament tot el viatge que heu de seguir quan treballeu en un lloc web de màrqueting d’afiliació d’Amazon. És important tenir en compte que la paciència té un paper crucial en tot el procés, ja que crear trànsit al vostre lloc requereix temps. Tanmateix, si feu tots els passos esmentats anteriorment, és cert que passareu amb èxit amb el pas del temps.

Per tant, amb prou dedicació, motivació, temps i passió, guanyar diners amb la filial d’Amazon és una opció que qualsevol pot triar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map