Com fer un logotip

Introducció

logotip del baix

L’època actual del disseny del logotip va començar a la dècada de 1870 amb el primer logotip abstracte, el triangle vermell Bass.

El vostre logotip és la representació visual de la vostra marca i tot el que fa. D’un cop d’ull, hauria de reflectir la personalitat i la promesa de la marca. L’ideal seria que sigui memorable i destacarà entre la multitud. Considereu logotips icònics com el swoosh de Nike, la poma senzilla d’Apple Computer o el puntell vermell de Target. Què et ve al cap quan penses en cadascú?

Si estàs en procés de començar un bloc o una petita empresa, és possible que no tingueu recursos per contractar un dissenyador per desenvolupar el vostre logotip. Aquesta guia es va elaborar per ajudar els propietaris de petites empreses sense experiència de disseny entendre com crear un logotip. Aprendràs sobre els processos necessaris per transferir les vostres idees en paper, esbrinarà com es poden detectar defectes en el vostre concepte i permetrà que la vostra idea principal creixi fins a assolir un nivell de qualitat satisfactori..

Tot i que això pot ser un terreny nou, probablement aprendreu molt i gaudireu de l’experiència. Comencem, doncs, des del principi.

Què és un logotip?

què és el logotip

Un logotip funciona molt com el vostre nom. Quan vas néixer, els teus pares et van donar un nom que, amb el pas del temps, vas infondre personalitat. Ara, quan la gent sent el teu nom, de seguida pensa en tu. I quan la gent parla de tu, el teu nom evoca determinades emocions i característiques.

Sempre que apareix el nom, de seguida, la gent pensa “aquell tipus divertit de festa que té una veu profunda” o “aquella noia rossa que té una rialla peculiar i sempre es vesteix bé”.

En la mateixa línia, un logotip és una representació simbòlica de la vostra identitat de marca. Porta informació vital sobre qui ets i què fas i fa que la gent senti una certa emoció. Per exemple, BMW s’associa a precisió, vehicles de qualitat i prestigi, ja que molts executius de la companyia condueixen els seus sedans. Nike s’associa a un rendiment esportiu d’alt nivell i unes sabates duradores.

Per què són importants els logotips??

somiant

Els logotips donen una identitat als llocs web, però heu d’entendre per què és tan important. El procés de marca té moltes fases i elements diferents. Una part important del disseny i l’ús adequat del vostre logotip.

La vostra tasca consisteix a assegurar-se que la gent connecti els punts i que reconegui el vostre lloc web i la seva marca en veure el logotip segon. Si això funciona, els vostres esforços de màrqueting seran molt més efectius. El fet és que la majoria de les persones construeixen una connexió emocional amb les marques amb les quals han tingut experiències positives, segons la seva història i personalitat.

Quan els consumidors objectiu vegin el vostre logotip, han de reconèixer-lo i connectar-lo immediatament amb els valors de la vostra marca. Per què és important això? Perquè aproximadament el 65 per cent dels consumidors va dir que els valors compartits els atrauen a una marca i als productes o serveis específics que oferiu. També van revelar que els valors compartits ajuden a fer que la vostra marca sigui més memorable. La propera vegada que pensin en alguna cosa relacionat amb el vostre nínxol, el vostre nom de domini i el logotip haurien de ser les primeres imatges que apareguin a la seva ment.

El vostre públic hauria de ser capaç de diferenciar el vostre logotip d’una sèrie de logotips de marca diferents en una prestatgeria i triar el vostre producte en funció del fet que l’associen a la qualitat, a la rendibilitat o a qualsevol altra característica que es vulgui conèixer..

Principis d’un logotip efectiu

principis del logotip

Per crear un logotip amb èxit, hi ha alguns principis que heu de tenir en compte. Com a principiant en el món del disseny de logotips, haureu d’entrenar la vostra ment perquè pugui adoptar un procés de pensament creatiu que us permeti desenvolupar dissenys únics. Hauríeu de poder fer-ho si enteneu els principis següents:

La simplicitat és la clau

Els dissenyadors ho excedeixen constantment quan es tracta de logotips. Però els logotips més populars sorprenen per la seva senzillesa. Nike i Apple són excel·lents exemples: tothom del planeta reconeix aquests logotips i els seus lemes. Obbviament, hi ha una línia fina entre la sobrevaloració i la contravaloració, i aquest podria ser el teu major desafiament al dissenyar un logotip.

Ha de ser únic

En un mar d’empreses, l’últim que necessita és un disseny de logotip genèric que s’assembli a tothom. Per descomptat, hi ha algunes característiques de disseny populars per a qualsevol nínxol, però necessiteu alguna cosa amb un estil únic: funcions que la gent relaciona específicament amb la vostra marca..

Cal reconèixer

Heu d’entrar en la ment del vostre públic objectiu, esbrinar què els agrada i desitjar, i desenvolupar el vostre disseny en conseqüència. El logotip hauria de destacar i ser fàcil de reconèixer, fins i tot des de la distància. Evidentment, cal fer molta recerca aquí, però valdrà la pena.

L’evolució del logotip d’Apple és compatible amb el principi enunciat en aquesta part.

logotip de poma

La flexibilitat és molt important

El logotip ha de ser recognoscible independentment de la mida o del mitjà en què es representi. Ha de funcionar tant en color com en blanc i negre, en taulers publicitaris i targetes de visita, en un racó d’una pàgina web vista des d’un telèfon intel·ligent i en clauers i tasses. Els logotips que són massa complexos no es tradueixen bé en formats més petits.

Necessita reflectir la personalitat d’un negoci

És possible crear un logotip fantàstic que només tingui el bon esperit. Un excel·lent exemple seria utilitzar colors lúdics i una font de dibuixos animats a l’hora de crear un logotip per a un gabinet d’advocats seriós, un gran no Tanmateix, hi ha molts errors diferents que podeu cometre en aquest procés que no és tan evident, és per això que és molt important que definiu clarament el vostre negoci.

Diferents tipus de logotips

Tipus de lletra més utilitzats per les millors marques
Només logotip
6%
Només text
37%
Text i logotip
56%

percentatge

8%

Tipus de lletra serif

11%

Tipus de script

12%

Tipus de lletra

63%

Tipus de lletra Sans

Ara que coneixeu els principis bàsics, és hora de descobrir quins tipus de logotips hi ha, de manera que podreu familiaritzar-vos amb les vostres opcions. Els diferents tipus de logotips poden ajudar-vos a aconseguir la màxima personalització i a trobar el to adequat.

Text

Un error comú que fan els laics és pensar que un logotip ha de consistir només en elements de disseny més que en un text senzill. Això està lluny de la veritat. És possible crear un disseny atemporal mitjançant una paraula, una sola lletra o una abreviació. La bellesa d’aquest plantejament rau en diferents tipus de lletra i possibilitats pràcticament il·limitades.

Simbòlic

Els símbols són divertits i memorables. Un símbol pot ser qualsevol cosa des d’una petita fulla verda que signifiqui la consciència ecològica fins a un animal concret, formes geomètriques o fins i tot quelcom completament abstracte. Molts símbols són reconeixibles a tot el món i, mentre que alguns incorporen altres símbols coneguts del passat, o s’inspiraven en ells, molts dels millors es van crear des de zero..

L’evident problema aquí és que no seràs la primera persona que recordi una certa connotació entre un símbol i un nínxol comercial determinat, i és molt probable que acabi amb un concepte que ja existeix si no ho fas. els teus deures.

Combinats

Si decidiu combinar símbols amb text, tindreu encara més opcions per al vostre disseny. Hi ha molts exemples interessants de com pot ser una combinació de símbols i paraules en el món dels logotips. Però hi ha un problema que cal evitar. Es pot obviar fàcilment aquest tipus de logotip: amb tantes opcions, pot ser difícil no creuar la línia fina que hem esmentat anteriorment. Mantenir-vos al corrent del nostre primer principi (la simplicitat), us seguirà pel bon camí.

El procés de disseny del logotip

logotip de pluja d'idees

80%

80%

penseu que el color augmenta la retenció de marca

95% utilitzeu només un o dos colors

Limiteu els colors del logotip a 3 o menys

Tot el que hem esmentat fins ara és una mica teòric, però ara ha arribat el moment de veure els passos exactes que heu de realitzar abans de poder presentar una versió final del vostre logotip. Una bombeta que apareix a sobre del cap i una idea brillant en la teva ment en el moment en què comences a treballar és una possibilitat, però també molt poc probable. Qualsevol procés creatiu s’ha de dividir en passos clars, de manera que pugueu ser el més eficients possible.

Creeu una breu o directrius creatives per cobrir els objectius i problemes finals que cal abordar

Abans de començar a treballar en el logotip, heu de definir què intenteu transmetre, qui és el vostre públic objectiu, quin problema comú us resoldrà i què diferencia la vostra marca de la competència. Es tracta de definir bàsicament la vostra proposta de valor i cristal·litzar la seva filosofia de marca.

Aquí teniu una llista eficient de preguntes que hauríeu de tenir davant vostre durant aquest procés:

 • Quins són els meus objectius?
 • Qui intento presentar mitjançant un logotip?
 • Qui és el meu públic objectiu?
 • El que em fa millor que la meva competència?
 • Què significa la meva marca?

Parleu amb els vostres col·laboradors i empleats o membres de la vostra família si inicieu una empresa familiar i assegureu-vos que sabeu com voleu que els altres vegin la vostra empresa.

Recerca en profunditat

El següent pas és començar a mirar el mercat, altres empreses del vostre nínxol i fins i tot el que diuen els consumidors als fòrums i les xarxes socials. El vostre logotip ha de ser adequat al mercat, adaptat a les preferències del vostre públic objectiu i iniciar una resposta emocional. Al mateix temps, ha de ser coherent amb els vostres valors de marca i el tipus d’imatge que vulgueu retratar. Crear un avatar de clients ideal ajuda molt durant aquesta etapa.

Amb la informació de la vostra investigació, podeu començar a acotar les vostres idees al tipus específic de logotip que creieu que funcionaria millor, com per exemple, un dels tres esmentats a la secció anterior. També podeu començar a pensar en els colors, tipus de lletra i símbols que podeu utilitzar i l’emoció que vulgueu transmetre. El millor és centrar-se en una o dues característiques que us agradaria mostrar mitjançant el vostre logotip, com ara “elegant i modern” o “jove i aventurer”.

Logotip de colors utilitzats i emocions de color de fortune 500 marques
Blau37%Seguretat fiable i confiable responsable
Negre27%Poder de sofisticació amb exclusió de glamour
Vermell27%Excitació energètica passió
Groc16%Alegria Intel·lecte Espontaneitat energètica
Verd7%Riquesa de serenitat per a la salut
taronja5%Entusiasme Fascinació Felicitat Força
Marró3%Natural simple terrestre durador
Porpra2%Noblesa Misteri Saviesa Espiritualitat

Cercar inspiració i explorar diferents idees

Aquest és el punt on s’asseu amb els vostres companys de negocis, amics o familiars, feu un gran cafè i comenceu a fer la pluja d’idees. Mentre realitzeu els deures, assegureu-vos que exposeu la vostra ment a diferents fonts d’inspiració, ja que un concurs de mirades fixes amb una pàgina en blanc al vostre davant difícilment pot fer res. Podeu mirar la cultura pop, l’art, la història, la mitologia, quelcom del vostre passat que té un gran valor emocional, una cita inspiradora d’un llibre o pel·lícula o crear una obra de teatre sobre paraules basada en el nom de la vostra empresa. Si us porteu diversos breus, us mantindreu motivat i centrat durant tot el procés.

Creació de diverses versions d’esborranys digitals coherents

Un cop tingueu una bona idea del que voleu aconseguir i hàgiu trobat diversos elements que vulgueu incorporar, podeu començar a esbossar diferents idees en paper. No necessiteu grans habilitats de dibuix per a aquest procés, sinó que creeu imatges en brut. Hi ha tres opcions principals: podeu crear dibuixos a mà lliure per donar una idea del dissenyador professional, fer servir programes informàtics i eines en línia per confeccionar uns esborranys o simplement subcontractar completament el projecte, però més endavant..

Avaluació i ajustament del disseny

El concepte principal amb què es planteja hauria de ser tractat com un arbre que s’acaba de plantar; cal donar-li espai per respirar i créixer. Quan dissenyeu el vostre propi logotip, el millor és compartir les vostres idees i esbossos amb amics i familiars, o fins i tot amb clients potencials de les xarxes socials, i obtenir informació..

Elaboració de mostres i selecció d’un disseny

Psicologia del color
Veure Psicologia del Color [Infografia]

Quan heu creat diverses opcions de disseny que funcionen millor, és hora de cristal·litzar-les. En aquest moment podeu triar un o dos dissenys que agradin a tothom i crear una o dues variacions, canviant coses petites com la lletra, el color, les proporcions o el posicionament d’alguns elements. També heu de provar els vostres conceptes en blanc i negre i en color i veure si funcionen en diverses mides. Un cop fet això, és hora de demanar més informació. Quan heu determinat quina d’aquestes variacions sembla obtenir la millor resposta, és el moment de passar a la fase final.

Eines i mètodes per crear un logotip

dibuixDibuixa’t

Vostè no només és l’autor, sinó també el creador directe del vostre logotip

Temps dedicat
 • 10-20 hores
Cost
 • Gratuït
Avantatges
 • Control complet sobre el procés
 • De franc
Desavantatges
 • Ha de tenir habilitats de dibuix
 • Cal conèixer programes gràfics
 • Resultat de baixa qualitat (sense experiència)

obra del dissenyadorEncarregueu l’obra d’un dissenyador

Prepareu una llista detallada de conceptes de logotip amb antelació
Busqueu un dissenyador. Si no hi ha cap persona entre els teus amics, utilitza llocs independents

 • 2 dies
 • de 50-100 a 500-1000 dòlars
 • Gran varietat de dissenyadors
 • Experiència i professionalitat
 • Qualitat decent del logotip acabat
 • Tarda molt a trobar un bon dissenyador
 • És possible que no us agradi el resultat
 • Cal supervisar el procés
 • Un autònom pot emmalaltir o “desaparèixer”

estudi de dissenyOrdeneu el treball de l’estudi de disseny

La situació és la mateixa que en el cas d’un dissenyador autònom, però molt més agradable i organitzat

 • de 1-2 setmanes a 1-2 mesos
 • des de $ 1000 (en estudis poc coneguts)
 • Dissenyadors professionals
 • Gran varietat d’estudis de disseny
 • Més fàcil de negociar
 • Logotip d’alta qualitat
 • Una millor gestió del temps
 • Alt preu
 • Es triga molt a crear un logotip

martellRealitzar una licitació

Registra’t en un dels llocs de crowdsourcing, crea un concepte de logotip detallat i paga diners. Tots els dissenyadors poden veure el vostre concepte de logotip i, si volen, s’ocuparan de la feina. Aleshores, escolliu el guanyador, que rebrà el pagament

 • 2-4 dies
 • 100-200 dòlars
 • Elecció entre diverses opcions
 • Podeu comunicar-vos amb el dissenyador
 • El logotip es crea puntual
 • Encara que no us agradi res, encara heu de pagar
 • Heu de tenir el concepte de logotip detallat

editorUtilitzeu l’editor en línia

Aquesta és una versió simplificada i adaptada de Photoshop per a la creació de logotip. Heu de triar les icones, els tipus de lletra i el color de la base de dades. Després feu el vostre logotip

 • 0,5-3 hores
 • 20-50 dòlars
 • shareware
 • sense prepagament
 • habilitats de disseny necessàries
 • no podeu fer canvis menors a la imatge des de la base de dades de serveis
 • resultat generalment mediocre (tot depèn de les teves habilitats i experiència)

https://goo.gl/L4ESlk

Hi ha moltes eines fantàstiques i fàcils d’utilitzar que es poden utilitzar per crear un logotip en funció de les vostres necessitats, pressupost i nivell d’habilitats. Fins i tot si no teniu experiència prèvia amb disseny de logotip, podeu crear uns esborranys aproximats que proporcionin a un dissenyador professional un bon punt de partida. Aquí teniu les tres rutes més populars que podeu fer.

Sigui fàcil si ets un principiant. Hi ha molts llocs web diferents que us poden ajudar a elaborar un disseny digne ràpidament. Les eines gratuïtes poden oferir una varietat decent i us ajudaran a crear un disseny útil, o simplement us donarà algunes bones idees sobre les quals podeu ampliar. Alguns llocs ofereixen dissenys pre-realitzats que podeu combinar i combinar, personalitzant elements com la mida, la font i el color. Alguns dissenys ofereixen encara més llibertat de personalització. No requereixen molta habilitat i són generalment òptims per a empreses petites amb pressupostos molt ajustats.

Eines gratuïtes

Si teniu temps a les mans i voleu crear un logotip per vosaltres mateixos, us serviran de prop les tres eines següents. Cadascun d’ells és una eina molt eficaç i molt important, lliure d’utilitzar.

Lògic

Logaster us permetrà navegar per diversos centenars de logotips fins a trobar el perfecte per a vosaltres. Després d’introduir el nom de la vostra empresa i seleccionar el tipus d’activitat empresarial que realitzeu, podreu iniciar la vostra cerca: un cop seleccionat un logotip, Logoaster us oferirà diverses opcions, com ara afegir text o canviar colors. personalitzar-la i personalitzar-la. L’únic que queda és descarregar-lo i és possible que ho facis en formats ràsters i vectorials, però primer cal saber-ho la diferència entre els dos formats.

Fabricants de logotipos a mida

Tailor Brands és un dels principals fabricants de logotip disponibles avui en línia. Utilitzen l’aprenentatge de màquines i intel·ligència artificial per crear un logotip únic i bell a la mida del vostre negoci. Tailor Brands porta el vostre logotip al següent nivell, incorporant-lo automàticament a les publicacions socials per a xarxes socials, targetes de visita, plantilles i molt més..

Logotip en línia

Amb més d’un milió d’usuaris, aquest programari és capaç de proporcionar-vos experiència de primera mà en el món dels logotips. L’enorme col·lecció d’imatges de moltes categories diferents us el fa senzill d’utilitzar i podeu crear el vostre propi logotip en pocs minuts. Heu de ser conscients que la interfície d’aquesta eina no és tan gran, que és l’únic gran desavantatge del Online Logo Maker. Tot i això, podreu crear bons logotips simbòlics mitjançant aquest programari.

Serveis de pagament

Per a aquells que vulguin un disseny personalitzat basat en les seves idees i investigacions que hagin recollit i estiguin disposats a pagar un preu raonable, hi ha diversos llocs web independents on trobareu dissenyadors gràfics de diversos nivells d’habilitats. El procés és bastant senzill: trobeu un dissenyador a la feina que us agradi, doneu-los la vostra aportació i pagueu-los pels seus serveis un cop finalitzi el treball..

Les tres plataformes següents connecten els autònoms amb els empresaris, de manera que podeu esperar treballar amb dissenyadors de diferents racons del món. La seva tasca requerirà una compensació monetària adequada, però hi ha espai per a la negociació.

Autònom

Tot i que a molta gent no li agrada la interfície d’usuari de Freelancer, realment no es pot discutir amb el fet que es tracta d’una plataforma que té molt a oferir. Podeu ser molt precisos sobre el tipus de logotip que vulgueu, descriure-ho perfectament, seleccionar l’interval de preus en el qual esteu disposats a treballar, i simplement espereu el millor postor. Tanmateix, no heu d’esperar gaire de l’equip d’assistència de Freelancer si es produeix algun tipus de problema.

UpWork

De forma similar a Freelancer, UpWork és una plataforma que connecta els empresaris amb autònoms i els permet establir una relació professional. Va néixer quan dues de les plataformes autònomes més grans, ODesk i Elance, es van fusionar. Després de crear un perfil, podeu crear publicacions amb els detalls del que cerqueu. A continuació, espereu que s’apliquin diversos dissenyadors. A continuació, podeu consultar-ne els perfils i triar el que considereu millor. Hi ha molt espai per a una comunicació clara i endavant, de manera que podreu donar comentaris sobre els primers esborranys i versions posteriors del logotip fins que es cristal·litzi la idea final..

PeoplePerHour

En aquesta plataforma, tant els empresaris com els autònoms se centren en llocs de treball menys extensos, principalment fent ofertes que normalment impliquen la fixació de preus del treball proposat, basant-se en una estimació del temps necessari per completar la feina. Tanmateix, com que només necessiteu un logotip, podreu trobar un bon dissenyador que treballi a un preu just i completi la seva tasca en un termini curt de temps..

Enfocaments pressupostaris

Si el vostre pressupost no us permet pagar per un dissenyador realitzat, busqueu alternatives més barates. Les tres plataformes que es descriuen a continuació us oferiran un mercat diferent: aquí és on els dissenyadors actuals i amb talent busquen empresaris amb un pressupost reduït.

Fiverr

Una mica més senzill que les plataformes anteriors, i amb ofertes de treball a partir de només 5 dòlars, això pot ser una solució ràpida i senzilla per a qualsevol persona que busqui un logotip decent i assequible. Simplement, utilitzeu el seu motor de cerca integrat per trobar dissenyadors de logotip i contractar el que més us agradi. Les habilitats i els preus varien de logotips ràpids i senzills de 5 a 30 dòlars o logotips més professionals amb revisions i conceptes múltiples per diversos centenars de dòlars. Hi ha moltes valoracions positives que provenen d’ambdues parts, d’empresaris i d’autònoms, per la qual cosa, si teniu un pressupost més reduït i unes expectatives realistes, potser us resulti perfecte.

Placeit

Des de fins a 39,95 dòlars (o la meitat de preu si teniu una subscripció mensual), podeu obtenir un logotip d’alta qualitat mitjançant el fabricant de logotip senzill d’utilitzar Placeit. Amb més de 4500 plantilles de logotip dissenyades professionalment, tindreu moltes opcions per triar, independentment de la vostra indústria. Per tant, si busqueu un logotip de logotip asequible, únic i de gran calibre i tingués una eina de disseny de logotip senzilla, podríeu ser una opció fantàstica per a vosaltres..

Zeerk

Trobar el dissenyador adequat en aquesta plataforma pot trigar un temps: els preus dels serveis els estableixen els autònoms i van des dels 5 fins als 1000 dòlars. Tanmateix, si feu un esforç, podreu trobar un autònom que s’ajusti al vostre pressupost i a les vostres necessitats, passant per una gran quantitat de carteres..

Llocs web de Crowdsourcing

Quant pagaries per un nou logotip?
gràfic

Quan es tracta de plataformes basades en el crowdsourcing, seran els tres millors. Tots nodreixen una interessant relació empresària-dissenyadora i li permeten seleccionar la millor opció entre diversos dissenys únics presentats per diversos dissenyadors amb talent.

99Dissenys

El fantàstic de 99Designs és que pot ser molt assequible, si teniu un pressupost reduït, només podeu enviar el preu que esteu disposat a pagar per un disseny de logotip i rebre idees de dissenyadors disposats a treballar per aquest preu. Diversos dissenyadors enviaran els seus logotips i podeu triar el que millor reflecteixi la vostra marca. Rep un logotip; una persona és pagada; és força senzill. Tanmateix, heu de saber que crear una relació professional a llarg termini no és el que fa la gent aquí: rebreu un logotip en un tipus de fitxer .jpeg o .eps, i així ho serà. També, hauria feu alguna investigació sobre aquests tipus d’arxius, de manera que sabreu quina és la vostra millor opció.

Disseny

Per a aquells que vulguin fer un logotip pel seu compte, però que no tinguin l’habilitat necessària, el fabricant de logotip basat en AI de Designhill és probablement una de les millors opcions. Només cal introduir informació sobre la seva empresa, seleccionar la seva preferència de disseny i, a continuació, en funció d’aquestes preferències, tingui diversos logotips per triar..

Concurs de disseny

A diferència de la plataforma anterior, Design Contest permet crear relacions professionals a llarg termini, que poden ser la seva millor característica. Aquesta és una plataforma de logotip nova i la més gran, per la qual cosa hi ha molta gent amb talent per triar. Si necessiteu assistència, també heu de saber que l’equip de suport al Concurs de Disseny està en línia sense parar de dilluns a divendres, a punt d’ajudar-vos.

DesignCrowd

DesignCrowd us permet accedir a més de 500.000 dissenyadors de tot el món amb projectes de logotip a partir de només 99 dòlars. A més de tenir una increïble galeria amb un gran nombre de logotips destacats, també tenen un gran equip que pot polir el seu disseny i fer-lo a punt per a aplicacions de productes. DesignCrowd tracta tota la qualitat (no només la quantitat), de manera que heu de tenir en compte el vostre projecte futur.

Eines Pro


Veure Adobe Photoshop CC [Full de truc]

Si vostè, un dels seus col·laboradors o algun membre de la família teniu algun talent artístic, podeu plantejar-vos la construcció de tot el logotip des de zero amb programari professional. Eines com Illustrator i Photoshop poden resultar difícils d’embolicar el cap al principi, però us permetran materialitzar la vostra idea millor que qualsevol altra cosa. Necessiten una petita inversió inicial i molta feina, però permeten crear absolutament qualsevol cosa que puguis imaginar. No haureu de preocupar-vos de comunicar les vostres idees a algú mitjançant Skype o correu electrònic ni gastar un munt de diners per aconseguir que el disseny sigui correcte. Però necessitareu algunes habilitats. Aquesta és la millor opció per a artistes creatius i empresaris amb talent per al disseny.

Adobe Illustrator


Consulteu el full de trampes d’Adobe Illustrator

El fantàstic d’aquesta eina és que podeu crear els dos tipus de gràfics utilitzant-lo: raster i vector. Tanmateix, per utilitzar-lo correctament i conèixer totes les seves opcions, haureu de posar-lo en algun moment, que és l’únic desavantatge significatiu d’Adobe Illustrator. Està disponible a Windows i Mac i inclou moltes funcions noves, com ara eines de dibuix intel·ligents, nous efectes de distorsió, etc. Així que, si teniu prou temps a les mans, us recomanem que aneu amb Adobe.

Corel Draw

Corel Draw és un excel·lent programari per a dibuixos vectorials, Corel Draw fa anys que segueix sent una de les eines més populars per al disseny de logotipos. Disposa d’una interfície molt intuïtiva, de la qual s’hi pot acostumar, totalment personalitzable i que ofereix a l’usuari infinitat d’opcions per treballar. El programari és una mica car, però podeu obtenir una versió de prova gratuïta i estar en camí de crear un logotip fantàstic en molt poc temps.

Laughingbird

Un fet interessant d’aquest programari és que proporciona consells i trucs útils durant el vostre procés creatiu. A més, el menú de navegació i els temes de Laughingbird són fàcils d’utilitzar i aplicar. Tanmateix, si teniu un coneixement mínim sobre el disseny de logotip, potser us sorprendreu el gran nombre d’opcions. A més d’això, Laughingbird us permetrà crear un logotip professional gràcies a les seves múltiples característiques.

pastís

Registra i protegeix el teu logotip

Tot i que pot semblar molta feina, realment no ho és, simplement és una qüestió legal que heu de tenir cura per protegir el vostre logotip i marca. Principalment, heu de cercar les marques comercials i veure si hi ha algú que ja hagi reclamat i registrat aquell logotip o algun que s’assembli a ell. Probablement la millor manera de fer-ho és passar per l’Oficina de Patents i Marques de EUA i veure què mostren els seus registres.

Si no teniu problemes amb el logotip en què heu decidit anar-hi, heu d’omplir els formularis necessaris i presentar una sol·licitud a l’oficina de marques, que es pot fer en línia. També podeu trobar molta informació útil sobre marques comercials al seu lloc web.

Si la sol·licitud està aprovada, tindreu tots els drets legals sobre el vostre logotip a tots els estats dels Estats Units. Hi ha una cosa més que haureu de plantejar utilitzar. , il·legalment, per un tercer.

Conclusió

Aquesta guia cobreix tots els punts bàsics que qualsevol persona interessada a dissenyar un bon logotip amb un pressupost reduït ho ha de conèixer. La informació serà d’utilitat per a qualsevol que sigui nou en dissenyar logotips, especialment empresaris ambiciosos que obrin la seva primera botiga en línia o que inicien la seva primera start-up, així com a bloggers i artistes que busquen establir una marca de bona reputació..

Si seguiu aquesta guia, podreu adoptar un procés saludable i creatiu de creació, idees clares i dissenyar un logotip que sigui memorable, atractiu i que parli amb el vostre públic objectiu. Utilitzar passos definits amb precisió i fer una investigació adequada per endavant proporcionarà la base necessària per crear una representació memorable i versàtil de la vostra marca..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map