Com fer un lloc web amb Web Builder

GeoCitats va ser un dels primers constructors de llocs més moderns que no necessitaven habilitats tècniques. Cinc anys després del seu llançament al 1994, Yahoo! el va comprar per valor de 3.600 milions de dòlars

Esteu buscant les solucions completes per crear el vostre lloc web? Si és així, un creador de llocs web pot ser el que busqueu. A diferència de les plataformes CMS que s’han d’instal·lar i configurar al vostre compte d’allotjament web, els creadors de llocs web us permeten crear llocs web estàtics, blocs i botigues de comerç electrònic amb facilitat en un mateix lloc. Molts us ofereixen funcions d’arrossegament i desplegament, centenars de dissenys per triar i allotgen el vostre lloc web per a vosaltres. A més, tindreu accés a l’assistència per ajudar-vos a desenvolupar i mantenir el vostre lloc web.


L’inconvenient dels creadors de llocs web és que un cop escolliu el creador i feu un lloc web, no podreu prendre el que vau crear i desplaçar-vos en un altre lloc. El vostre lloc web està dissenyat i dissenyat per allotjar-se només en aquesta plataforma i els constructors de webs ho tenen descrit en els seus Termes d’ús. Per tant, és important triar-ne l’adequat.

En aquesta guia, veurem com podeu crear el vostre lloc web mitjançant tres dels constructors de llocs web més populars:

Wix
Weebly
Espai d’espai

Creació d’un lloc web amb Wix

Lloc Wix

En aquest temps i època, dir que la vostra empresa no necessita un lloc web és com dir que no necessita oxigen per sobreviure.

Wix és un creador de llocs web que es pot utilitzar per crear llocs web impressionants i professionals. Disposa d’un arrossegador d’arrossegament fàcil d’utilitzar i pot ser utilitzat per qualsevol persona sense cap coneixement de la codificació.

Costos

Wix ofereix comptes gratuïts i podeu registrar-vos per provar les seves eines sense pagar ni un cèntim. Per descomptat, no accedireu gratuïtament al vostre lloc web a un domini personalitzat. El vostre nom de lloc web serà així, yourwebsite.wix.com, però us donen l’oportunitat perfecta de jugar amb allò que tenen i decidir si us agrada o no.

Un cop hàgiu creat el lloc web i esteu satisfets amb el que disposeu, podeu actualitzar-vos a un dels plans i definir el domini personalitzat del vostre lloc. Wix ofereix cinc plans diferents:

Wix va ser fundada el 2006 pels israelians Avishai Abrahami, Nadav Abrahami i Giora Kaplan. La companyia té la seu a Tel Aviv i té oficines a Be´er — Sheva, San Francisco, Nova York, Dnipro, Kíev i Vílnius.
Contenir dominiEl més bàsic4,08 $ / mes
ComboPer a ús personal9,25 dòlars / mes
Il·limitatPer a emprenedors12,42 dòlars / mont
Comerç electrònicPer a emprenedors12,42 dòlars / mes
VIPSuport prioritari24,92 dòlars / mes

Els avantatges

Avui en dia Wix és una plataforma mundial de creació de llocs web de més nivell 110 milions d’usuaris a 190 països

La plataforma es refereix a oferir als usuaris la llibertat que necessiten per dissenyar els seus llocs, tot i que vulguin. Al llarg dels anys han introduït funcions dignes d’elogi; els següents demanen la vostra atenció:

Plantilles. Wix ofereix més de 280 belles plantilles en diferents indústries i categories. Hi trobareu tot, des de la cocció fins a la legislació. Aquestes plantilles fetes prèviament proporcionen als usuaris l’estructura i l’orientació general que desitgen. Dediqueu-vos el temps a l’hora de decidir com no podeu canviar d’una plantilla a una altra. Aquesta deficiència a part, les plantilles presenten una àmplia gamma d’eines i aplicacions útils.

Complements personalitzables. El mercat d’aplicacions Wix ofereix desenes de complements per configurar el vostre lloc web de la manera perfecta. Com a resultat, podeu contactar amb clients amb xat en directe, interacció social, cupons, enquestes o fins i tot vendre articles amb funcions de comerç electrònic com ara el carret de la compra i la passarel·la de pagament. Wix ofereix instruccions sobre com integrar aquestes aplicacions al vostre lloc i la instal·lació d’un clic.

S’utilitza wix 0,8% de tots els llocs web el sistema de gestió de continguts del qual és conegut. Això fa que 0,4% del nombre total de llocs web a nivell mundial

Editor arrossega i deixa anar. Si sou nous a la creació de llocs web, és capaç de situar els elements exactament allà on voleu que estiguin, sense haver de conèixer els conceptes bàsics sobre la codificació. Això ho fa possible amb l’editor Arrossega i deixa anar. També funciona com a suport per a usuaris avançats que intenten actualitzar el disseny del lloc.

Atenció al client. Wix ofereix una interfície fàcil d’utilitzar, i la majoria d’elements i funcions s’acompanyen de detalls addicionals i consells pràctics. En cas que els usuaris tinguin problemes, poden rebre ajuda del fòrum o el Centre de suport. Hi ha preguntes freqüents, tutorials de vídeo i l’opció de contactar amb el departament més rellevant. L’equip d’atenció al client respon a les consultes en 24 hores.

Utilitzant Wix i configurant el vostre lloc web

Ubicacions físiques de les empreses que utilitzen Wix
Ubicacions de les empreses que utilitzen Wix

Llegiu la ressenya del creador web de Wix.

Després de registrar-vos, podeu triar una plantilla per al vostre lloc. Feu clic al botó “Edita” per llançar l’Editor. Podeu editar qualsevol cosa de la plantilla, incloses les imatges i el text.

Una gran característica de Wix és que podeu desar el treball en curs modificant la plantilla. D’aquesta manera us estalviareu la molèstia de començar des de zero en cas que us desconnecteu d’internet o que hagueu de treballar a intervals. I en qualsevol moment del procés de personalització, podeu veure el lloc al vostre navegador web, de manera que podeu previsualitzar exactament com apareixerà un cop en directe.

Per fer personalitzacions de llocs web addicionals, utilitzeu el menú de la part esquerra, que inclou:

 • Pàgines – aquí podeu afegir pàgines fent clic a “Afegeix pàgina”. Podeu obrir “Configuració de la pàgina” per canviar el nom de la pàgina i el seu URL. Introduïu detalls de SEO per ajudar els motors de cerca a trobar les vostres pàgines.
 • Disseny – personalitzar el fons, els colors i els tipus de lletra
 • Afegiu – aquí podeu canviar el fons de diferents elements i seleccionar una paleta de colors determinada. Amb l’opció “Afegir”, podeu afegir text, imatge, galeria, suports, botons i menús, entre d’altres
 • Gestió d’aplicacions – aquí podeu integrar diverses funcions en els vostres llocs com ara un formulari de contacte, Google Maps, PayPal i la galeria Flickr.
 • Ambientació – aquí podeu connectar un nom de domini, actualitzar la configuració de SEO per fer visible el vostre lloc als motors de cerca, afegir perfils socials i configurar el compte de Google Analytics per fer el seguiment de les estadístiques.
El nombre d’usuaris Wix registrats creix un 24% cada any. El nombre de comptes de Wix pagats creix 35% un any

Al pla predeterminat, el vostre lloc estarà en línia en una adreça de domini que comença amb wix.com, però podeu actualitzar el vostre compte per obtenir el vostre domini gratuït i eliminar tots els anuncis de Wix. Un cop fet això, podeu utilitzar el correu electrònic basat en Wix per al vostre domini. Per configurar el correu electrònic, vés a El meu compte -> Bústies. El sistema de correu electrònic es basa en el marc de Google Apps, de manera que necessitareu un pla Wix que inclogui un domini personalitzat.

Nota: Wix té tot el provat pel seu equip de desenvolupament privat per assegurar funcions perfectes. És un dels constructors de llocs web més fàcils d’utilitzar. Tot el que heu de fer és col·locar diferents elements al vostre lloc exactament com voleu que apareguin als visitants del vostre lloc. Com a resultat, gaudeix del benefici de WYSIWYG (el que veus és el que obtens) quan crees un lloc web amb Wix.

Creació d’un lloc web amb Weebly

Iniciar i crear Weebly

Weebly va ser fundada el 2006. Durant els últims nou anys, ha continuat creixent, mes rere mes, fins a convertir-se en una de les plataformes de creació web més importants del món. Tot i que algunes persones tenen experiència en disseny web, d’altres no saben el primer que s’ha de començar. I aquí és on entra en joc Weebly.

Weebly es basa en la premissa que qualsevol pot crear un lloc web. No importa si creeu un bloc personal, una botiga en línia o un lloc web per a la vostra petita empresa, aquesta plataforma us permet fer-ho amb facilitat.

Costos

Probablement us estareu preguntant quant costa. Si només heu de provar l’eina, podeu optar per la versió gratuïta. Això et proporciona funcions il·limitades, gratuïtes. També tindreu accés a una plataforma de comerç electrònic completament integrada, a més de totes les funcions. A continuació s’ofereixen quatre opcions de pla:

David Rusenko, Chris Fanini i Dan Veltri van cofundar Weebly el 2006 mentre assistia a la Universitat Estatal de Pensilvania. El projecte neix com a resultat de l’exigència de Penn State que tots els estudiants creessin una cartera web; el trio va crear un programari que facilitava la creació de qualsevol lloc web personal
Gratuït0 $ / mes
Arranjament4 dòlars / mes
Pro8 dòlars / mes
Negocis25 $ / mes
Des dels seus dies com a projecte de classe a Penn State, la plataforma Weebly ha crescut fins a convertir-se en una empresa informada de 455 milions de dòlars que dóna feina a unes 300 persones

Utilitzant Weebly i configurant el vostre lloc web

Llegiu la ressenya del creador web Weebly.

Pas 1

67% dels usuaris de Weebly van començar perquè ja volien realitzar negocis en línia o bé fer créixer els seus negocis existents per aconseguir més clients

Com començar i inscriure’s. Podeu fer-ho gratuïtament a través del lloc web de Weebly. Només cal que el nom complet, l’adreça de correu electrònic i la contrasenya siguin. Una vegada que introduïu la informació, se us dirigirà a la pàgina següent amb el botó Afegeix lloc. És aquí on se li fa una pregunta fonamental. “Quin és el focus del vostre lloc?”

Teniu tres opcions: Lloc, bloc o botiga

Abans de prendre una decisió, penseu detingudament sobre la informació que proporcionarà el vostre lloc web i el vostre mercat objectiu. Una petita empresa que no ven res en línia pot optar per l’opció “lloc”. Si inicieu un bloc, heu de triar el símbol del bloc. I si teniu previst vendre un producte en línia, trieu “botiga”.

Pas 2

Elecció del tema. Aquest pas mostra per què és tan important prendre una decisió correcta a l’hora de seleccionar un focus. En aquest moment, se us proporcionen temes en funció del propòsit del vostre lloc.

Poders pesats més de 40 milions de llocs web. És equivalent a 2% de tots els llocs web actualment en directe

Per exemple, si trieu “lloc”, n’hi ha centenars, i no haureu d’afanyar-vos a prendre una decisió. En lloc d’això, consulteu cadascuna, incloses la disposició i les funcions, per decidir quin és el millor per al vostre lloc web.

Consells. Weebly senzill canvia el tema en una data posterior, de manera que no us esclavitem durant massa temps. Hi ha més decisions per prendre. També és l’aspecte on Weebly brilla sobre els creadors de llocs web competidors com Wix.

Principals categories de llocs web
Categories del lloc web on s’utilitza Weebly
Negoci i indústria
18,63%
Arts i entreteniment
11,46%
Carrera i educació
6,45%
Carrera i educació
> Educació
5,28%
Altres
58,18%

Pas 3

Elecció del vostre domini web. Un cop hàgiu seleccionat un tema i abans de començar a afegir contingut, a escollir colors i a moure coses, haureu de definir el nom del lloc.

Entre les vostres opcions s’inclouen les següents:

 • Utilitzeu un subdomini de Weebly.com (gratuït).
 • Registre un domini nou.
 • Connecta un domini que ja posseeixis.

Us recomanem que aneu amb la versió gratuïta i afegiu el vostre nom de domini personalitzat a la carretera si no esteu contents amb el que us ofereix aquesta eina..

Personalització i disseny del vostre lloc web

Weebly ofereix més de 100 plantilles de disseny de pàgines i funcions multimèdia com galeries de fotos, presentacions de diapositives, mapes integrats, vídeo i àudio. Els membres del lloc poden alterar l’aspecte del seu lloc web allotjat a Weebly arrossegant i deixant ginys a diferents llocs de la pàgina web. El contingut es pot gestionar a través del lloc web de Weebly o amb l’app iPhone de Weebly, disponible a l’App Store

Ara és el moment de cavar al tauler i personalitzar el lloc com considereu adequat. Igual que qualsevol sistema de gestió de contingut (CMS), Weebly té un quadre de comandament des del qual podeu fer qualsevol cosa i tot. El vostre tauler tindrà aquestes opcions d’administrador:

La barra lateral esquerra és el punt de salt. És aquí on trobareu la possibilitat d’arrossegar i deixar anar components d’aquestes categories: bàsics, estructura, suports, comerç i més.

La barra de navegació superior us ofereix encara més opcions. A més de l’edifici, que mostra la barra lateral esquerra, podeu fer clic a Disseny, pàgines, emmagatzemar i Configuració.

Nota: amb quatre paquets diferents, una càrrega de vaixell de funcions de gamma alta i una senzilla utilització de la plataforma, és evident per què de milers de propietaris de llocs web tenen confiança en Weebly. El seu Centre d’Ajuda ofereix una àmplia gamma de suport en forma de correu electrònic, xat, vídeos, transmissions web i guies.

Creació d’un lloc web amb Squarespace

Espai d’espai

Espai d’espai és un dels constructors de llocs web amb finalitat popular més populars del mercat, i només ha millorat des de la introducció de Squarespace 7. És una solució allotjada, cosa que significa que és fàcil configurar i personalitzar un lloc web totalment funcional sense obtenir-ne massa. implicat en el funcionament de l’allotjament.

Costos

Espai no ofereix un pla gratuït, però hi ha una prova de 14 dies sense risc. Els usuaris es poden registrar per provar el seu lloc web abans de prendre una decisió. Més enllà d’això, hi ha tres paquets:

Estàndard10 $ / mes o 96 $ / any
Il·limitat20 $ / mes o 192 dòlars / any
Negocis30 $ / mes o 288 $ / any

Per als noms de domini existents, heu de configurar el domini amb Squarespace. Es tracta d’editar els vostres registres DNS i assenyalar-los als servidors Squarespace (Squarespace ofereix un vídeo destacant els registradors principals). El departament d’assistència al client ajuda els usuaris que tenen problemes mentre integren els dominis existents amb la plataforma Squarespace.

Squarespace es va fundar el 2003 al dormitori d’Anthony de la Universitat de Maryland i ha passat a un equip de més de 720 persones amb talent

Els avantatges

Squarespace no té escassetat de potència pel que fa a:

Des del seu llançament, s’han creat milions de llocs web a la plataforma Squarespace

Plantilles. Squarespace proporciona plantilles minimalistes i altament professionals que demanen l’atenció als usuaris. Hi ha una gran varietat. Alguns són detallats; alguns són escassos, altres estan orientats al comerç electrònic, altres estan dissenyats per funcionar com a cartera en línia, de manera que podeu triar el tipus segons la naturalesa del vostre negoci. A més de ser elegant i mínim, cada plantilla és fàcil d’utilitzar els mòbils i de resposta.

Editor d’estil. L’editor d’estil facilita la personalització dels usuaris sense modificar el codi CSS. Hi ha opcions per ajustar les imatges de fons, els colors, l’amplada de la barra lateral, l’espai, i l’encoixinament, l’opacitat de les pàgines i la tipografia. També hi ha un editor CSS per a usuaris que coneixen la codificació.

Màrqueting i SEO. Squarespace té funcions de màrqueting i SEO eficaces. Els usuaris poden editar meta descripcions, URL, títols de pàgines; i ja hi ha mapes de lloc XML + codi HTML. També hi ha integració social per a Facebook, Twitter i altres plataformes de xarxes socials.

L’ús de Squarespace és utilitzat per L’1,5% de tots els llocs web el sistema de gestió de continguts del qual coneixem. Això és 0,7% del nombre total de llocs web

Comerç. Squarespace us permet crear una botiga en línia per vendre productes i serveis. La característica de Commerce admet diferents variants de productes, com ara pes, color i mida. Al paquet de pagament s’inclouen funcions avançades de comerç electrònic com ara la facturació exprés, les funcions integrades del compte, la impressió d’etiquetes i l’enviament de portadors. Els usuaris poden rebre pagaments mitjançant Stripe.

Atenció al client. Squarespace us ofereix servei de xat en viu i gratuït de 24 hores durant les 24 hores i per telèfon. L’empresa també disposa de documentació instructiva, tutorials de vídeo i fins i tot d’un fòrum actiu; aquest és el lloc on podeu respondre les vostres preguntes. L’equip d’atenció al client està format per usuaris experimentats i mai no es subcontracta res.

Llocs web populars que utilitzen Squarespace
Espai d’espai

Utilitzant Squarespace i configuració del lloc web

Llegiu la ressenya del creador web de Squarespace.

Pas 1

Visiteu l’espai, seleccioneu “Comença”, i trieu una de les plantilles. Podeu triar una plantilla diferent més endavant si la vostra selecció inicial no s’adapta a les vostres necessitats empresarials. Després de seleccionar la plantilla, feu clic a “Comença amb aquest disseny” i introduïu les vostres credencials.

Pas 2

A continuació, veureu un missatge de benvinguda i haureu de seleccionar la finalitat del lloc amb les opcions següents: Empresa, personal, comerç electrònic i sense ànim de lucre. Aleshores, haureu d’omplir el títol del lloc i, segons l’objectiu del lloc que trieu, incloure la informació de la vostra empresa.

Personalització i disseny del vostre lloc web

Un cop hàgiu completat el procés de registre, sereu redirigits a l’àrea d’administració del lloc. A l’interior del tauler d’administració, veureu la barra de menús del costat esquerre i al mig el disseny del lloc web on esteu treballant. Podeu assenyalar-vos al vostre lloc i veure algunes de les funcions bàsiques d’administració disponibles per vosaltres mateixos al lloc web mateix. Tanmateix, el treball més personalitzat es farà a la barra de menú del costat esquerre, que inclou els següents elements:

Squarespace us permet veure el trànsit i el comportament dels vostres visitants en temps real, cosa que significa que en realitat podreu comprovar quines paraules clau utilitzen els vostres visitants per desembarcar al vostre lloc i també podreu veure des d’on provenen.
 • Pestanya pàgines us permet crear pàgines noves per a un bloc, lloc i botiga en línia al menú principal de navegació. El contingut s’afegeix als blocs de pàgina i es poden crear diferents blocs per a diversos tipus de contingut.
 • Pestanya Disseny et permet personalitzar l’aspecte del teu lloc, crear un aspecte únic que s’adapti a la teva marca existent. Inclou canvis de logotip i de títol, canviar la plantilla i fer canvis d’estil.
 • Pestanya de comerç us permet afegir productes, preus i etiquetes a la venda. També hi ha una opció per posar informació addicional sobre el producte (física o digital). A més, seleccioneu un operador i connecteu un compte de pagament.
 • Pestanya de mètriques us permet comprovar una visió general de la interacció dels visitants al vostre lloc web i us ajudarà a fer el seguiment de les estadístiques de trànsit recents. L’activitat en mètriques s’actualitza amb dades noves aproximadament cada 90 minuts.
 • Pestanya Comentaris et permet interactuar amb els visitants i crear una comunitat. A la configuració de comentaris, podeu controlar la manera com es publiquen, s’aproven, es responen els comentaris i molt més.
 • Pestanya Configuració us permet gestionar diverses tasques com ara: canviar informació bàsica del vostre lloc, que inclou estil i descripció del lloc, connectar un nom de domini personalitzat, compte de correu electrònic, perfils de xarxes socials. A més, podeu modificar la configuració de blocs i de SEO.
 • Pestanya d’ajuda parla per si sol. Aquí podeu trobar respostes a qualsevol pregunta que tingueu en forma d’articles, vídeos i tallers en profunditat per ajudar-vos a començar o acabar.
Squarepace s’integra amb totes les xarxes socials importants com Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest i molt més. Publicar estats s’actualitzen automàticament i podeu publicar galeries directament a la vostra pàgina de Facebook i fins i tot integrar l’autoria de Google+

Nota: Squarespace ofereix múltiples plans i tindreu accés a les plantilles professionals, a l’editor d’arrossegar i deixar anar o al servei d’atenció al client 24 hores al dia que us ofereixen. Així, el valor de configurar un lloc web de Squarespace és convincent un cop penseu els avantatges que obté de la plataforma.

Conclusió

Esperem que hàgiu gaudit de la nostra introducció als creadors de llocs web moderns disponibles per crear el vostre lloc web estàtic, bloc o lloc web de comerç electrònic..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map