Com fer un correu electrònic empresarial personalitzat el 2020

Els correus electrònics s’utilitzen àmpliament com a eina de comunicació eficaç per a ús personal i d’empresa. El correu electrònic empresarial encara manté un paper de màrqueting líder per crear connexions i augmentar les conversions. També és part integrant de les campanyes de màrqueting per correu electrònic realitzades per moltes empreses que tenen en compte el seu potencial. A mesura que l’economia digital està en auge, és difícil imaginar cap empresa que no tingui una adreça de correu electrònic professional.


La vostra empresa utilitza un correu electrònic personalitzat?

Pot semblar un petit detall de la imatge gran de la marca, però és un detall que us pot oferir grans avantatges. En aquesta guia, us mostraré com podeu crear una adreça de correu electrònic personalitzada per a la vostra empresa amb el vostre nom de domini existent o nou. El vostre nou correu electrònic tindrà aquest aspecte: [email protected]

Crea infografies per correu electrònic
Visualització de com crear un correu electrònic personalitzat [Infographic]

Taula de continguts

 • Per què necessiteu una adreça de correu electrònic personalitzada?
 • Una iniciació ràpida: correu electrònic personalitzat per a principiants
 • Configuració d’un correu electrònic personalitzat amb G Suite (Google)
 • Creeu un correu electrònic amb alternatives de G Suite
 • Sincronització del vostre correu electrònic amb programari de tercers
 • Connexió del compte de correu electrònic al telèfon mòbil
 • Preguntes freqüents
 • Conclusió

Per què necessiteu una adreça de correu electrònic personalitzada?

noia condueix cotxe de marca

No importa si sou un blogger o un propietari d’empresa: un correu electrònic personalitzat us distingirà dels competidors. Si busqueu feina, una adreça de correu electrònic professional us diferenciarà de la resta de possibles clients. Si creeu un bloc, voldreu utilitzar les xarxes per obtenir una imatge de marca forta i crear una reputació en línia distingida. Tenir una adreça de correu electrònic personalitzada us ajudarà a aconseguir-ho, ja que us ajudarà a destacar-vos dels altres bloggers del vostre lloc.

El mateix truisme s’aplica a l’hora d’establir la vostra marca. Un compte de correu electrònic personalitzat et proporciona credibilitat instantània i demostra que ets professional. És una manera excel·lent de destacar, entre d’altres, de la indústria que creen primeres impressions inoblidables.

Si conserveu una adreça de correu electrònic genèrica, podreu aparèixer amateur. No ha arribat el moment de fer el vostre propi correu electrònic i demostrar que sou tecnològic i seriós del vostre negoci?

A més, és més probable que la gent et recordi, ja que solen veure gmail.com, hotmail.com i altres missatges de correu electrònic generals. La configuració d’un correu electrònic al vostre propi domini us farà memorable. Penseu-hi un moment: quantes vegades heu oblidat de forma instantània què passava abans de @ gmail.com?

Verifiqueu la vostra identitat en un món empresarial ultra-competitiu i activeu tot el joc, mostrant un correu electrònic professional únic i recognoscible. És una manera senzilla de demostrar que teniu una empresa real versus un hobby.

Nota: Si teniu un lloc web (nom de domini + allotjament web) o voleu crear-ne un, podeu configurar un correu electrònic personalitzat amb el proveïdor d’allotjament web de forma gratuïta. Totes les empreses d’allotjament web com Bluehost ofereixen comptes de correu electrònic GRATU withTS amb els seus plans d’allotjament. Només cal accedir al compte i en pocs minuts podeu configurar la vostra adreça de correu electrònic.

bones pràctiques per correu electrònic

Una iniciació ràpida: correu electrònic personalitzat per a principiants

Crear un nou compte de correu electrònic és realment senzill i, fins i tot si és completament nou en el procés, obtindreu el problema en molt poc temps. Penseu-hi com a creació d’un lloc web, ja que comenceu a comprar un nom de domini i escolliu un proveïdor d’allotjament de correu electrònic. Si teniu un lloc web per a la vostra empresa, ja teniu un nom de domini propi. En aquest cas, la millor opció és utilitzar aquest nom per al correu electrònic.

Si encara no teniu un nom de domini, haureu de comprar-ne un. Podeu comprar un nom de domini des d’un registrador de dominis i connectar-lo al proveïdor d’allotjament de correu electrònic. O bé podeu comprar un nom de domini directament al proveïdor d’allotjament de correu electrònic que vulgueu. Us mostrarem en detall com fer comptes de correu electrònic amb diferents empreses.

1. Comprant un nom de domini

Com us he esmentat anteriorment, podeu comprar un nom de domini fins i tot amb el registrador o el proveïdor d’allotjament de correu electrònic. Hi ha molts registradors de noms de domini per triar, però els més populars són: Godaddy, Namecheap o Hover.

Com es compra en realitat un nom de domini? Vés al lloc web del registre de dominis que trieu i se us presentarà una caixa de text en la qual heu d’introduir el nom de domini desitjat.

A continuació, mostrem un exemple per ajudar-vos a obtenir una imatge clara de com ha de ser la vostra adreça de correu electrònic: [email protected], per exemple. Podeu triar altres dominis de primer nivell, com ara .org, .net o molts altres, però el domini .com de primer nivell és el més utilitzat i el més memorable.

Un cop hàgiu introduït el nom de domini, seleccioneu un domini de primer nivell i comproveu si la combinació desitjada de tots dos està disponible. Si no, heu de presentar un altre nom de domini, ja que no podeu registrar un nom de domini ja registrat. Quan trobeu un nom de domini disponible, feu clic a la combinació del nom i el domini de primer nivell i afegiu-lo al vostre carret.
Després, se us demanarà que us registreu en un compte i que introduïu les dades de contacte bàsiques i la vostra elecció de pagament. Un cop verificat el vostre compte i aprovat el pagament, es registrarà el vostre nom de domini.

2. Elecció d’un proveïdor d’allotjament de correu electrònic

Quan seleccioneu un servei d’allotjament de correu electrònic, heu de triar un que us ofereixi les millors solucions de gestió de correu electrònic, capacitat d’emmagatzematge, suport tècnic i, per descomptat, us oferirà els seus serveis a un preu assequible. Hi ha molts proveïdors d’allotjament de correu electrònic per triar, com ara Google (Suite G), Office 365 Business Essentials (inclosa tota la suite d’Office i molts serveis en línia), Zoho Mail, FastMail, ProtonMail, Pobox i correu electrònic Rackspace..

El procés de creació del correu electrònic és pràcticament el mateix amb tots els clients d’allotjament de correu electrònic. La següent secció us donarà un cop d’ull més als principals proveïdors, amb tots els passos que haureu de fer, inclosa la compra d’un nom de domini sense l’ús d’un registrador de domini.

Configuració d’un correu electrònic personalitzat amb G Suite (Google)

adreça de correu electrònic personalitzada

Suite G

Característiques clau

 • Accés a aplicacions populars de Google com Gmail, Calendar, Docs, Fulls de full, etc..
 • Adreces de correu electrònic amb el nom de domini empresarial
 • Treballar en un sol document amb companys d’equip
 • Emmagatzema i comparteix fitxers al núvol mitjançant Google Drive
 • Verificació en dos passos i sessió única
 • Gestioneu tot des d’un mateix lloc mitjançant la consola d’administració
 • Cerca a totes les aplicacions mitjançant la cerca de Google Cloud
 • Detecció de correu brossa, programari maliciós i phishing
 • Assigna als usuaris diferents rols
 • Gestiona les dades sensibles amb Google Vault

Preu

 • El preu de la Suite G comença a partir de 6 dòlars per usuari al mes per al pla bàsic
 • El pla d’empresa afegeix aplicacions i funcions addicionals a 12 dòlars per usuari al mes
 • Enterprise us ofereix tot a 25 dòlars per usuari al mes


Les funcions premium de Google Meet ja estan disponibles per a tots els clients de G Suite fins al 30 de setembre de 2020. Comenceu la vostra prova gratuïta de G Suite avui.

Pas 1: crea un compte

Igual que amb qualsevol altre servei que hagueu utilitzat, necessitareu un compte vàlid abans de configurar els detalls. A més, hi ha algunes coses tècniques implicades, però tingueu-me en compte, seguiu cada pas i ho fareu ràpidament.

Per començar, obre Suite G i feu clic al botó Gran “Comença”.

gsuite Començar

Introduïu la informació bàsica com el nom de l’empresa, el nombre de membres de l’equip i les vostres ubicacions i feu clic a “Següent”.

nombre d’usuaris gsuite

A continuació, empleneu la informació d’administrador (nom i cognoms, a més de la vostra adreça de correu electrònic actual).

Informació de contacte de gsuite

Després, G Suite us preguntarà si voleu utilitzar un domini que ja estigui en ús o voleu adquirir-ne un de nou. A l’efecte d’aquesta guia, suposo que ja heu adquirit l’allotjament i heu configurat el vostre nom de domini. Si no, simplement trieu l’altre botó i seguiu els passos per adquirir el vostre domini nou a través de Google.

Trieu el botó “Sí, en tinc un que puc fer servir”.

pas del domini gsuite

A continuació, introduïu el nom de domini que us heu registrat.

domini gsuite enter

A la pantalla següent, haureu de confirmar que el domini que heu introduït és realment el que voleu utilitzar. Aprofiteu aquesta oportunitat per comprovar que no hi ha dades tipogràfiques.
Després d’això, finalment heu arribat a la pantalla on podeu triar el vostre nom d’usuari (per al nou correu electrònic) i la contrasenya. Normalment, les persones hauran de definir el nom personal com a nom d’usuari. Això significa que el vostre correu electrònic de l’empresa serà [email protected]

gsuite signin

Un cop comproveu que no sou un robot, feu clic al botó “Accepta i continua” que us portarà al següent pas del procés.

Pas 2: verifiqueu el vostre domini

Abans de poder començar a utilitzar la vostra nova adreça de correu electrònic amb G Suite, hauràs de confirmar que realment ets el propietari del domini. No seria divertit si algú pogués crear un correu electrònic amb el vostre domini, oi? És per això que en aquest pas, G Suite vol assegurar-se que podeu accedir a aquest domini o lloc web en concret que hi són allotjats..

Hi ha quatre mètodes diferents per verificar el domini:

 1. Creeu un registre TXT (Recomanat): trieu-ho si podeu editar els registres del vostre domini.
 2. Creeu un registre CNAME: trieu-ho si podeu editar els registres del vostre domini.
 3. Afegiu una metaetiqueta: trieu-la si podeu editar la pàgina d’inici del vostre lloc web.
 4. Carregueu un fitxer HTML: escolliu-lo si podeu penjar fitxers al vostre lloc web.

Si ja teniu un lloc web adjunt al domini, la manera més fàcil de verificar el domini seria afegint una metaetiqueta. En aquest cas, només heu de trobar el fitxer index.html al vostre servidor, obrir-lo i posar el codi immediatament després de i abans etiquetes. El fitxer index.html hauria de semblar una cosa així:
El meu títol


Contingut de la pàgina

Després de guardar el document, torneu a la pantalla de configuració de la Suite G i feu clic al botó per continuar. Google trigarà uns minuts a verificar el vostre domini i ja podreu continuar.
Tot i així, el mètode recomanat per verificar el domini és el primer, afegint un registre TXT. Es tracta d’un simple text que diu a Google que ets el propietari real d’aquest domini (demostra que teniu accés al mateix i que podeu anotar el codi que Google li serà a punt). Podeu obtenir més informació al respecte aquí. Anem a veure com fer-ho:

 1. Trieu el mètode de verificació del registre TXT i feu clic a “Continua”. Google reconeixerà quina és la companyia d’allotjament que utilitzeu, de manera que tindreu totes les instruccions necessàries aquí.
 2. Obriu el lloc web de l’amfitrió del vostre domini en una pestanya nova.
 3. Inicieu la sessió mitjançant el nom d’usuari i la contrasenya de l’amfitrió del vostre domini. Si heu oblidat la vostra contrasenya, contacteu amb el servei d’assistència.
 4. Copieu el vostre codi de verificació TXT que sembla una cosa així: google-site-verification = RjedsDxDER5lbFwmww2R5KS-fpnjertreH-RwJnRYP4
 5. Vés als teus registres DNS. Probablement la pàgina o la pestanya s’anomenin com a Gestió DNS, Gestió del servidor de noms, Tauler de control o es troba a Configuració avançada.
 6. Cerqueu l’opció d’afegir un nou registre.
 7. Afegiu el vostre registre TXT.

Primer, us demanarà el tipus de registre. Només heu de seleccionar TXT.

Al camp Nom / Amfitrió / Àlies, introduïu @ o simplement deixeu-lo buit. El vostre amfitrió pot demanar-vos que introduïu el vostre domini, en aquest cas, heu d’introduir alguna cosa com el vostre domini.com.

A continuació, hauríeu de trobar el camp Temps de vida (TTL). Si teniu un valor predeterminat, deixeu-lo així. En cas contrari, introduïu 86400. Al camp Valor / Resposta / destinació, enganxeu el registre de verificació TXT que heu copiat anteriorment i deseu el registre.

Si veieu un missatge d’advertència sobre com canviar la configuració de DNS, no en tingueu en compte. Si afegiu el registre TXT, no danyareu el vostre lloc web ni la configuració DNS, així que no us haureu de preocupar per això.

Un cop acabat això, torneu a la pantalla de configuració de G Suite i feu clic al botó blau “Verifica el meu domini”. Igual que amb qualsevol altre mètode de verificació, Google necessitarà fins a una hora (normalment és molt més ràpid que això) per carregar la nova informació i concedir-vos accés al domini. Tot i que és possible que es verifiqui en pocs minuts, solen passar-se unes hores abans que comenci a funcionar la vostra nova adreça de correu electrònic. Així que no us preocupeu però aprofiteu aquest moment per explorar G Suite i totes les opcions que us ofereix.

Pas 3: afegiu usuaris nous

Finalment, els aspectes tècnics són al darrere, i us relaxeu explorant l’àrea d’administració de G Suite. Seguint les directrius de Google, el següent que heu de fer és afegir usuaris nous al vostre compte de correu electrònic empresarial. Això es deu al fet que G Suite s’adapta a professionals empresarials que acostumen a treballar en grup. Si sou un solista que treballa sol, probablement no necessitareu tota la col·lecció d’aplicacions que ofereix G Suite.

usuaris add gsuite

 1. Vés a les opcions del compte (a la part superior dreta de la pantalla, al costat de l’avatar).
 2. Trieu la icona “Usuaris” (segona a l’esquerra).
 3. Feu clic al botó “Afegir nous usuaris”.
 4. Ompliu els detalls sobre el nou usuari.
 5. Feu clic al botó “Afegeix un nou usuari” per desar els canvis.

afegir nou usuari gsuite

Després d’això, podeu copiar les credencials d’inici de sessió i donar-les als membres del vostre equip que puguin començar a utilitzar el correu electrònic nou i altres aplicacions a les quals tingueu accés..

Pas 4: creació de grups

Quan tingueu més que un parell de membres de l’equip que hagin de tenir accés a la G Suite, voldreu agrupar-los. Agrupant usuaris, podeu gestionar l’accés a aplicacions específiques de la G Suite, restringir accions i / o informació específiques.

grup d'addició de gsuite

 1. Obre les opcions del compte (a la part superior dreta de la pantalla, al costat de l’avatar).
 2. Feu clic a la tercera icona que representa grups.
 3. Cerqueu i feu clic a la icona “+” que hi ha a l’extrem inferior dret.
 4. Poseu un nom al vostre grup.
 5. Creeu una adreça de correu electrònic per a aquest grup.
 6. Trieu el nivell d’accés del grup. Pot ser públic, restringit o fins i tot alguna cosa entremig. Hi ha cinc nivells d’accés, de manera que jugueu i trobeu el que més us convingui.

Un cop acabat, feu clic al botó “Crear” de manera que es guardi tot correctament. Obbviament, el grup encara està buit, per la qual cosa haureu de tornar a les pàgines d’opcions “Usuaris” i afegir persones específiques al grup.

Creeu un correu electrònic amb alternatives de G Suite

Sens dubte, la col·lecció d’aplicacions en línia de Google és la més popular. És difícil trobar algú que no hagi creat un compte de Gmail o que no hagi utilitzat Google Docs per editar un document en línia almenys una vegada.

A més, és difícil trobar defectes a la Suite G quan treballeu en un equip reduït. Simplement té tot el que pugui necessitar i funciona perfectament. Però, amb tots els membres addicionals que vulgueu introduir, la factura mensual augmenta. Aquesta és la primera raó per la qual la gent està a la recerca d’alternatives de la suite G, que poden oferir gairebé el mateix per a una fracció del preu. Això és especialment cert si necessiteu un servei de correu electrònic senzill sense fer més campanes i xiulets.

A les línies següents, estem a punt d’introduir-vos a sis alternatives de G Suite que hauríeu de provar.

Zoho

pàgina d'inici de zoho

Si teniu una empresa petita o mitjana, Zoho pot ser la vostra alternativa. Tot i que presentada el 2008, aquesta moderna plataforma ofereix més que un servei bàsic de correu electrònic. Permet connectar-se amb els vostres companys de feina, racionalitzar cada tasca i estalviar temps cada dia connectant aplicacions que realment necessiteu. En essència, Zoho és una combinació d’eines tradicionals de correu electrònic i modernes eines de col·laboració, i també de xarxes socials.

Característiques clau

 • Adreces de correu electrònic basades en domini personalitzades
 • Migració sense problemes
 • Suite d’aplicacions (calendari, contactes, tasques, notes i punts d’interès)
 • Col·laboració en estil social-mediàtic
 • Arxius adjunts organitzats
 • Filtre
 • Cerca avançada
 • Potent quadre de control
 • Integracions extensives

Preu

 • Zoho és gratuït per a fins a 5 usuaris
 • El pla de Mail Lite comença a partir d’1 dòlars mensuals
 • El pla de correu Premium amplia funcions a 4 dòlars al mes

Microsoft 365

Pàgina inicial de Microsoft 365

Per a les empreses que necessiten intensificar el seu joc a l’hora de comunicar-se en temps real i de correu electrònic, Microsoft 365 Business hauria de ser una opció per explorar. Amb la popularitat del programari Microsoft i la capacitat d’oferir el mateix servei en ordinadors personals, tauletes i telèfons intel·ligents, Microsoft 365 Business és una solució obligatòria per a la vostra empresa..

Característiques clau

 • Versions web i mòbils d’aplicacions d’Office
 • Adreça de domini personalitzada
 • Limitat a 50 GB
 • OneDrive Cloud amb emmagatzematge 1TB
 • L’aplicació equips pot acollir fins a 250 usuaris

Preu

 • Microsoft 365 Business Basic comença a partir de 5 dòlars per usuari al mes
 • Obteniu primers 6 mesos gratis amb un compromís anual
 • Microsoft 365 Business Standard us ofereix més aplicacions i funcions a 12,50 dòlars per usuari al mes
 • Microsoft 365 Business Premium inclou totes les aplicacions i serveis a 20 dòlars per usuari al mes
 • Aplicacions de negoci de Microsoft 365 per a empreses (només inclou aplicacions) a 8,25 dòlars per usuari al mes

Fastmail

Pàgina d'inici de correus ràpids

Si no necessiteu una gran quantitat d’aplicacions de col·laboració que probablement mai no obriran, però només voleu una forma ràpida i segura de treballar amb els correus electrònics, Fastmail pot ser el camí a seguir. Després d’una revisió de la seva aplicació web que ara es veu moderna i senzilla i l’etiqueta de preu que permet fins i tot que les startups puguin iniciar-se en un tren de correu electrònic, Fastmail ara es considera un oponent important per als proveïdors de serveis de correu electrònic més populars..

Característiques clau

 • Emmagatzematge des de 2 GB per usuari fins a 100 GB per usuari
 • Correu electrònic sense publicitat
 • Calendaris complets
 • Llistes de contactes i grups
 • Eina d’importació de correu
 • Tres serveis en un (correu electrònic, contactes i calendari)

Preu

 • Prova gratuïta de 30 dies
 • El pla bàsic comença a partir de 3 dòlars per usuari al mes
 • El pla estàndard s’estén tot a 5 dòlars per usuari al mes
 • El pla professional és òptim per a equips de cinc o més, a 9 dòlars per usuari al mes

ProtonMail

Pàgina inicial de ProtonMail

De vegades, la seguretat hauria de ser més important que una funció addicional que fins i tot no necessiteu. Aquesta empresa amb seu a Suïssa es va adonar d’això i va decidir oferir un servei de correu electrònic senzill que posi la seguretat i la privadesa en focus.

Característiques clau

 • Seguretat i neutralitat de les dades
 • Xifrat de punta a punta
 • Correu electrònic anònim
 • Codi obert
 • Disseny modern de la safata d’entrada

Preu

 • Gratuït per a usuaris simples amb límits d’emmagatzematge de 500Mb i 150 missatges al dia
 • Podeu actualitzar a un pla Plus a 5 dòlars mensuals
 • El pla professional permet fins a 5.000 usuaris a 8 dòlars per usuari al mes
 • El pla visionari ofereix funcions específiques de fins a 6 usuaris a 30 dòlars per usuari al mes

Bústia de correus

Pàgina d'inici de Pobox

Si busqueu un servei de correu electrònic amb experiència, Pobox hauria de ser la vostra elecció, ja que existeix aquest servei des de 1995. Pobox us ajudarà a crear una nova adreça de correu electrònic per a tota la vida i inclou una safata d’entrada robusta que ha de cobrir totes les necessitats bàsiques de correu electrònic. . Tot i així, Pobox se centra en el reenviament de correu electrònic i no té tantes funcions com els seus competidors.

Característiques clau

 • Safata d’entrada robusta
 • Reenviament per correu electrònic
 • Dominis personalitzats
 • Accés SMTP
 • Redirecció URL
 • Modalitat de vacances

Preu

 • Pobox Basic comença a partir de $ 20 / any
 • Pobox Plus augmenta la productivitat amb filtres a 35 dòlars / any
 • El pla de Mailstore introdueix una bústia de 50 Gb a 50 dòlars / any

Correu electrònic de l’espai a l’espai

Rackspace Correu electrònic

Quan necessiteu només un servei de correu electrònic de qualitat per al vostre negoci, sense cap funció addicional, Rackspace us oferirà tot el que necessiteu. Utilitza protocols segurs i funciona a Outlook, així com qualsevol altre programari de correu electrònic del vostre ordinador o telèfon intel·ligent.

Característiques clau

 • Domini personalitzat
 • Protecció antivirus i antivirus
 • Llistes de grups i àlies il·limitats
 • Bústies de fins a 25 GB
 • 100 hores de funcionament
 • Accessoris de fins a 50 MB
 • Migracions de correu electrònic fàcils i gratuïtes

Preu

 • Rackspace Email comença des de 2,99 dòlars per bústia al mes
 • Rackspace Email Plus ofereix més funcions i serveis a 3,99 dòlars mensuals per usuari
Visiteu el correu electrònic de Rackspace per obtenir més informació >>

Sincronització del vostre correu electrònic amb programari de tercers

sincronització d'una adreça de correu electrònic personalitzada

Alguns proveïdors d’allotjament de correu electrònic us permeten sincronitzar el vostre correu electrònic amb programari de tercers o amb una aplicació que trieu. Aquesta és una opció excel·lent per a aquells que prefereixen una interfície d’usuari particular i vulguin consolidar diferents comptes de correu electrònic dins d’una única safata d’entrada. Es denomina reenviament de correu electrònic i es pot configurar fàcilment amb tots els proveïdors d’allotjament de correu electrònic.

Reenviament per correu electrònic

El desviament per correu electrònic es refereix al procés de reenviament de missatges de correu electrònic que rebeu a una adreça de correu electrònic a una altra adreça que trieu. Per tant, podeu reenviar automàticament tots els vostres missatges de correu electrònic entrants a un compte de correu electrònic determinat, sense que els remitents ho sàpiguen.

És a dir, les persones poden enviar correus electrònics a la vostra adreça de correu electrònic personalitzada i podeu utilitzar un altre compte de correu electrònic per accedir-hi. Tanmateix, quan utilitzeu el reenviament de correu electrònic, no podeu respondre als correus electrònics reenviats des de l’adreça de correu electrònic a la qual van ser dirigits; només els podeu llegir.
Si el proveïdor d’allotjament de correu electrònic escollit utilitza protocols POP3 (Post Office Protocol) o IMAP (Internet Message Access Protocol), podeu sincronitzar fàcilment el correu electrònic personalitzat amb el programari que trieu.

POP3 – Protocol de correus

Normalment s’utilitza POP3
a través del port 110 i
no està garantit
esquema pop3
Normalment s’utilitza IMAP
a través del port 143 i
no està garantit
esquema imap

Si voleu rebre molts missatges de correu electrònic, POP3 és el vostre camí a seguir, ja que descarrega i lliura tots els vostres correus electrònics al vostre dispositiu mentre els suprimeix de la safata d’entrada del servidor. POP3 és una opció fantàstica si utilitzeu un sol dispositiu per comprovar el vostre correu electrònic, però l’inconvenient és que la descàrrega amb POP està vinculada a un determinat dispositiu, de manera que no podreu veure els vostres correus electrònics si intenteu accedir a la safata d’entrada. des d’un dispositiu nou.

IMAP – Protocol d’accés a missatges a Internet

L’IMAP és molt més flexible que POP3 ja que us permet sincronitzar els vostres correus electrònics a diversos dispositius. Per tant, si voleu poder comprovar el vostre correu electrònic des de diferents dispositius, així com integrar la vostra adreça de correu electrònic personalitzada amb serveis de correu web, com ara Gmail o Outlook, haureu d’utilitzar IMAP per configurar el vostre correu electrònic..

Tanmateix, un dels inconvenients de l’IMAP és que no elimina cap missatge al servidor, de manera que, si rebeu molts correus electrònics, podeu sobrepassar l’espai d’emmagatzematge ràpidament..

Connexió del compte de correu electrònic al telèfon mòbil

connexió de correu electrònic al telèfon mòbil

Tant si utilitzeu un telèfon Android com un iPhone, la connexió de correu electrònic al telèfon mòbil és un procés increïblement fàcil, com podreu veure als passos que es proporcionen a continuació.

Configuració del correu electrònic al telèfon Android

 1. Obriu el vostre client de correu electrònic.
 2. Seleccioneu Afegeix un compte.
 3. Introduïu la vostra adreça de correu electrònic i la vostra contrasenya.
 4. Trieu un tipus de compte (POP3, IMAP o Exchange). Heu de triar IMAP de manera que rebeu còpies en memòria cau del correu electrònic que rebeu, que s’emmagatzemaran al servidor. Si trieu POP3, tots els correus electrònics rebuts es descarregaran del servidor i es guardaran al vostre telèfon.
 5. Configureu les opcions del vostre compte desitjades, com ara la configuració de notificacions i la sincronització de correus electrònics.
 6. Seleccioneu Iniciar sessió.

Nota: No podeu triar IMAP si el vostre correu electrònic ha estat configurat com POP3. Tanmateix, podeu canviar la configuració del vostre correu electrònic i habilitar l’accés IMAP per al vostre compte de correu electrònic accedint al vostre compte al proveïdor d’allotjament de correu electrònic..

Configuració del correu electrònic al vostre iPhone

 1. Vés a Configuració> Correu> Afegir compte> Un altre.
 2. Seleccioneu Afegeix un compte de correu.
 3. Introduïu el vostre nom, adreça de correu electrònic, contrasenya i una descripció del vostre compte (compte personal).
 4. Feu clic a Següent i, si Correu troba la configuració del vostre compte, feu clic a Fet. Si no troba la configuració, cal afegir-los manualment seguint els passos següents.
 5. Trieu IMAP o POP (segons la configuració del vostre compte de correu electrònic personalitzat).
 6. Introduïu el vostre nom, adreça de correu electrònic i una descripció del vostre compte.
 7. Introduïu la informació del servidor de correu entrant i del servidor de correu sortint (nom d’amfitrió, nom d’usuari i contrasenya).
 8. Seleccioneu Desa per acabar.

Preguntes freqüents

Com puc anomenar la meva adreça de correu electrònic?

Tot i que la creació d’un compte de correu electrònic gratuït està disponible al vostre abast, no voleu canviar-lo sovint. Com més utilitzeu la vostra adreça de correu electrònic, majors són les possibilitats que hi aneu. Així que quan escolliu un nom per al vostre correu electrònic nou, tingueu cura i assegureu-vos que sigui rellevant. Probablement voldreu afegir el vostre nom personal o empresarial al vostre correu electrònic. Us recomano fermament evitar noms divertits o qualsevol cosa que no tingui relació amb el que feu perquè, un cop decidiu utilitzar el correu electrònic amb finalitats escolars o empresarials, podríeu acabar semblant juvenils i ningú no tractarà mai els vostres missatges amb respecte. Els vostres correus poden incloure fins i tot a les carpetes de correu brossa.

Puc obtenir una adreça de correu electrònic professional gratuïta?

Sí, en certa manera, podeu. Moltes empreses d’allotjament web com Bluehost ofereixen comptes de correu electrònic gratuïts amb els seus plans d’allotjament. Així, si ja heu iniciat el vostre lloc web amb ells, només heu d’accedir al compte on podreu configurar la vostra adreça de correu electrònic en pocs minuts..

De manera que, en lloc d’utilitzar serveis de correu electrònic gratuïts amb l’extensió @ gmail.com, en realitat podeu tenir una cosa com el vostre [email protected] configurat en pocs clics. Podeu obtenir més informació sobre com fer-ho crear un compte de correu electrònic amb Bluehost.

Quant costa el correu electrònic personalitzat?

Hi ha una gran quantitat de proveïdors de serveis de correu electrònic que ofereixen funcions diferents a diferents preus. Però sempre suggereixo Bluehost que ofereix tant allotjament web com per correu electrònic per un preu mínim de $ 2,75 al mes.

Conclusió

Si ho heu realitzat a aquesta part, heu après tot sobre com crear un correu electrònic empresarial personalitzat. Pot ser que us sentiu una mica desbordats en aquest moment. Llegiu de nou aquesta guia si és necessari i creareu fàcilment una adreça de correu electrònic professional. Més important encara, pots dir amb orgull que ho has fet tot sol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked