Com fer la recerca de paraules clau per al vostre bloc

Hi ha molts elements crítics que s’han de tenir en compte a l’hora d’iniciar un bloc, i per tenir èxit, heu d’assegurar-vos que tots es fan correctament. Un d’aquests elements essencials és la recerca de paraules clau, ja que l’elecció de les paraules clau adequades per centrar-se és una de les maneres principals d’augmentar el nombre de visualitzacions que obtindrà el vostre bloc..


Molts nous blocaires ni tan sols es plantegen fer investigacions sobre paraules clau i, per això, pugen per aconseguir visitants al blog, per molt que ho facin. D’altres simplement afegeixen paraules clau que són “les més populars”, però no entenen que si una paraula clau és molt habitual, no t’ajudarà, però envia el teu bloc a la 15a pàgina dels resultats de la cerca..

Saltar aquesta part no és una opció, ja que no podreu fer créixer el vostre bloc tan ràpid com vulgueu, i què podeu fer? En poques paraules, haureu de fer recerca de paraules clau per trobar paraules clau que funcionin bé i que ajudin al vostre bloc a situar-se més amunt a les pàgines de resultats del motor de cerca (SERPs). No és una cosa senzilla, ja que tots els blocs i mercats objectiu són diferents.

Necessiteu les eines de SEO adequades i el coneixement adequat que us ajudarà a iniciar aquest procés correctament i a superar-lo sense problemes. Aquesta guia us proporcionarà consells per estructurar adequadament la vostra cerca de paraules clau i podeu ajustar-la a les vostres necessitats específiques.

Primer de tot, heu d’entendre per què necessiteu una bona estratègia de paraules clau per al vostre bloc. Les paraules clau són una extensió del vostre abast orgànic, cosa que permetrà atreure lectors amb un veritable interès pel que el vostre bloc ofereix. Per descomptat, si creeu una bona estratègia de paraules clau que no sigui enganyosa.

El trànsit orgànic és el recurs més valuós per al vostre bloc i heu de disposar del màxim possible per fer créixer el vostre bloc.

Pluja d’idees per trobar temes nínxols
(paraules clau de llavors)establiment de marca personal

Sense pensar en res més, inicieu el vostre procés de decisió nínxol anotant totes les coses que us interessen. Aquests poden ser interessos personals o interessos professionals.

 • Comença per pensar en les coses que t’agrada fer, o t’agradaria fer si tinguessis la possibilitat. Per exemple, sou un fotògraf aficionat. Els blogs de fotografia podrien ser un gran nínxol. Podeu compartir les vostres fotos, els vostres coneixements detallats o la vostra experiència amb la tecnologia de la càmera.
 • A continuació, penseu en les coses que us agradaria aprendre. Per exemple, us interessa fer classes de cuina. Tot i que no teniu temps ni pressupost per començar les classes de cuina, podeu iniciar un bloc de menjar on analitzeu les receptes que trobareu en línia. I comentem com triar ingredients perfectes i penseu els avantatges dels ingredients orgànics versus els transgènics.
 • Per acabar, penseu en les coses en les quals ja us esteu aprofundint. Per exemple, diguem que sou un adult que tornarà a acabar la carrera a la universitat. Fareu moltes investigacions sobre els programes de formació universitària al campus o en línia, quina universitat escollir, com tornar a estudiar i així successivament. Aquests són grans temes per a un bloc de nínxols sobre l’educació superior.

Escollir un nínxol és un procés difícil. Però, durant aquest exercici, obtindràs una sensació millor pels temes que ressonen amb tu. Els que més us apassiona són els millors candidats al vostre bloc nínxol.

Per exemple, diguem que esteu iniciant un bloc sobre golf. A les primeres paraules clau se’t fa al cap que utilitzaríeu la cerca de Google:

 • golf per a principiants
 • consells de golf
 • swing de golf
 • clubs de golf

Aquestes serien les vostres paraules clau, idees de temàtica àmplia. A continuació, haurà de trobar paraules clau més específiques que ofereixin oportunitats atractives.

Cerqueu paraules clau bàsiques i reuneixi volums de cerca

Amb Google Keyword Planner per cercar paraules clau

Amb Google Keyword Planner per cercar paraules clau

El Planificador de paraules clau de Google us serà de gran ajuda quan comenceu a crear una llista de paraules clau que podríeu utilitzar per al vostre bloc. Aquesta eina és útil i us pot ajudar a crear ràpidament una llista gran de paraules clau.

Inicieu la sessió o creeu un compte nou per entrar-hi Eina del Planificador de paraules clau de Google.

adwords

Veureu tres opcions diferents a “Cerqueu paraules clau noves i obteniu dades de volum de cerca”. Seleccioneu la pestanya “Cerca de paraules clau noves mitjançant una frase, lloc web o categoria”.

cercar paraules clau

Aquesta és una eina de pa i mantega que fareu servir per generar idees de paraules clau.

Un cop obriu l’eina, veureu les opcions de llista. La majoria d’aquestes opcions estan preseleccionades i no us haureu de preocupar d’elles. Anem a superar les opcions que ajudaran la vostra cerca de paraules clau.

Recerca de paraules clau

El vostre producte o servei: En aquest lloc, introduïu “paraules clau de llavor” i aquest és el camp principal que fareu servir. Podeu introduir una o més paraules clau aquí.

La vostra pàgina de destinació: Es tracta principalment d’usuaris d’AdWords.

Orientació: Aquesta opció és rellevant per canviar el país, l’idioma i el motor de cerca en què comercialitzeu.

Personalitza la teva cerca: A continuació, es mostra com Google explica aquesta opció: “Filtra les teves paraules clau per estadístiques històriques, amaga paraules clau ja al teu compte i inclou o exclou algunes paraules clau. Feu clic a la icona de llapis per personalitzar aquests paràmetres. “

Interval de dates: Podeu introduir un interval de dates per veure les cerques mensuals mitjanes per a un període determinat.

Anem a introduir les “paraules clau de llavor” (consells de golf, swing swing, clubs de golf) que hem utilitzat a l’exemple anterior i mirem els resultats.

Cerques mensuals

Obtindreu resultats per a les paraules clau seleccionades i també idees rellevants. Vegem cada zona d’aquesta pantalla.

Termes de cerca: Aquestes són les paraules clau que heu introduït.

Paraula clau (per rellevància): Llista de paraules clau suggerides per Google.

Mitjana cerques mensuals: Nombre d’interval de cerques, no un indicador molt exacte del volum de cerca. (Us mostrarem com obtenir dades exactes del volum de cerca a continuació).

Competició: Això indica el nombre d’anuncis que han ofert en aquesta paraula clau utilitzada per a AdWords. Útil per avaluar com de competitiva és la paraula clau.

Oferta suggerida: Bona manera de fer-se la idea del potencial d’ingressos de la paraula clau.

Ara, podeu descarregar la llista amb idees de paraules clau per ordenar-les.

Baixeu-vos la llista amb paraules clau

Una altra opció útil que podeu utilitzar amb el Google Planner Keyword Planner és “Idees del grup d’anuncis”. Obtindreu una llista extensa d’idees per explorar.

Llista d’idees

Feu clic a un dels grups d’anuncis per veure què hi ha dins.

Grups d’anuncis

Veureu quines paraules clau s’inclouen en aquest grup.

Paraules clau incloses

També podeu descarregar totes aquestes paraules clau i afegir-les a la llista.

Teniu més eines que podeu utilitzar per trobar més idees de paraules clau. Alguns d’ells són gratuïts, de freemium o de pagament. Creiem que mitjançant l’ús del Google Keyword Planner, podeu obtenir una llista d’idees de paraules clau que seria més que suficient per explorar. Però per si voleu consultar altres eines, aquí teniu la llista de les més populars:

Utilitzant el Google Keyword Planner per reunir volums de cerca

Com hem comentat, anteriorment, Planificador de paraules clau de Google us mostrarà la gamma de cerques mensuals (ex. 1k-10k). Podeu obtenir un volum de cerca exacte per a paraules clau específiques si feu una campanya activa d’AdWords (anunci de pagament). Però, fins i tot el volum exacte de cerca fluctua i Google mostrarà el nombre mitjà estimat de cerques. És útil veure el nombre exacte de cerques, però no hi ha res dolent en utilitzar els intervals per escollir les paraules clau.

Us mostrem com podeu treure el volum de cerca exacte de Google sense crear campanya d’AdWords.

Primer, trieu la paraula clau de la llista de suggeriments i feu clic a Afegeix per planificar.

Afegeix al pla

Veureu el widget del vostre pla a la part dreta.

Giny Pla

Poseu un nombre elevat (ex. $ 1000) al camp “Introduïu el bit”, mireu el nombre d’impressions: és així que molta gent cerca aquesta paraula clau cada dia..

Impressions

Ara, si multipliqueu aquest número per 30, obtindreu un nombre legítim de cerques per mes. El problema aquí és que haurà de realitzar el mateix procés amb cada paraula clau a la qual vulgueu orientar-vos. Però, repetim, no hi ha res dolent en utilitzar els intervals estimats (1k-10k) del volum de cerca si no voleu passar per cada paraula clau.

Utilitzant eines de pagament per reunir volums de cerca

Com hem comentat anteriorment, hi ha algunes eines de pagament disponibles en línia. I podeu utilitzar-lo per cercar paraules clau i comprovar els volums de cerca. Aquestes eines us mostrarien números en funció de l’algorisme que utilitzin, i es calcularan xifres.

Per exemple, aquí teniu el que s’obté si proveu l’explorador de paraules clau Ahrefs.

Explorador de paraules clau Ahrefs

Segons veieu, aquests números difereixen del que obteniu amb l’eina Google, però obteniu la idea aproximada del volum de cerca.

Hi ha més eines disponibles i ho podeu consultar a la llista que es proporciona a continuació.

Comprendre la importància de les paraules clau de cua llarga


establiment de marca personal

Abans d’informar-nos sobre com podeu determinar el valor de les vostres paraules clau, primer heu de saber quines paraules clau són més valuoses i per què es tracta de les paraules clau de cua llarga. És cert que podeu triar paraules clau que tinguin entre 500 i 5.000 cerques diàries. Tot i això, aquests termes majors representen menys del 25% de les cerques a tota la web.

Corba de demanda

Més del 70% de les paraules clau que cercen es troben en la cerca “cua llarga”. Aquesta zona de cua llarga inclou milions de cerques que es poden produir un parell de vegades en qualsevol dia, però aquestes cerques constitueixen la majoria de les cerques diàries..

Descrivim les tres categories diferents que solen dividir en les paraules clau: cap, cos i cua llarga.

 • Cap: Aquests són paraules clau d’una sola paraula amb grans volums de cerca (per exemple, “golf” o “menjar”). Aquests termes són amplis i és possible que la gent busqui diverses coses mitjançant aquestes paraules clau (per exemple, algú que busqui “golf” pot estar buscant classes de golf, clubs de golf o regles del joc).
 • Cos: Aquestes paraules clau són 2-3 frases de paraules que obtenen un volum de cerca decent (de 1.000 a 2.000 cerques al mes) i són més explícits que el cap (per exemple, “lliçons de golf” o “classes de menjar”).
 • Llarga cua: Aquestes paraules clau són 3 o 4+ paraules de llarg i són molt específics (per exemple, “lliçons de golf barates per a nens” o “classes de menjar per a cuina japonesa”). Aquests termes no tenen molt volum de cerca, però estadísticament constitueixen la majoria de cerques en línia.

Per regla general, quan trieu les paraules clau del cos i optimitzeu el contingut que hi ha al seu voltant, normalment seran classificades per a les paraules clau llargues (4-8 paraules) relacionades. I així és com obtindreu trànsit natural al vostre lloc web.

Com trobar paraules clau de cua llarga

La manera més fàcil i probablement la més eficient de trobar paraules clau de cua llarga rellevants és fer servir Suggeriments de Google. Anem a mostrar-vos exactament com ho podeu fer.

Primer, quan escriviu paraules clau seleccionades a la cerca de Google, mireu els suggeriments automàtics.

Cerca a Google

En segon lloc, quan realitzeu la cerca, aneu cap a la pàgina de resultats i mireu els suggeriments “Cerques relacionades amb …”.

Resultats de la cerca

Podeu realitzar aquesta tècnica amb diferents variacions de paraules clau i triar termes que s’adaptin més.

Comproveu quines paraules clau classifiquen els competidors

Aquesta és una de les tàctiques efectives avançades que podeu utilitzar per trobar les paraules clau adequades al vostre nínxol. Aquesta opció s’ofereix amb eines de pagament com ara SEMRush“Target =” _ blank “rel =” nofollow “> Semrush i Explorador del lloc d’Arefs.

A tall d’exemple, demostrarem com consultar la vostra competència amb Ahrefs. Primer, trieu un nom de domini (URL) del lloc web que voleu consultar. En el nostre cas, comprovarem el lloc web golfdigest.com.

Obriu l’eina Explorador de llocs d’Arefs i introduïu l’URL del domini que voleu comprovar.

Explorador de llocs

Obtindreu detalls detallats d’aquest lloc web, com ara el perfil de backlinks i el trànsit de cerca. Fent clic a la secció “Paraules clau orgàniques”, podeu veure els rànquings d’aquest lloc i les idees de les paraules clau.

Paraules clau orgàniques

Aquest exercici us ajudarà a trobar més paraules clau i a determinar quines paraules clau heu d’anar després.

Avaluar la competència i la dificultat


establiment de marca personal

Per valorar encara més les idees de paraules clau, haureu de mirar com de competitives i de difícils de classificar per a aquestes paraules clau.

Podeu fer una encertada educació amb l’eina Planificador de paraules clau de Google analitzant dos paràmetres: Competició i Bit suggerit.

Oferta

Hem descrit aquests dos elements més amunt, però tornem a mirar-los.

Competència: indica el nombre d’anunciants que han ofert en aquesta paraula clau, baix, mitjà i alt. Útil per avaluar com de competitiva és la paraula clau.

Oferta suggerida: bona manera d’obtenir la idea del potencial d’ingressos de la paraula clau. Però també us donaran una idea de la dificultat que pot ser per classificar aquestes paraules clau.

Amb les dades de Google, podeu fer una encertada educació. Si voleu conèixer més bé la competitivitat i la dificultat de les paraules clau, haureu d’utilitzar una eina de pagament com ara Ahrefs Keywords Explorer.

Executeu l’informe per a paraules clau específiques i feu clic a la pestanya “Tenint els mateixos termes”.

Aquí teniu l’aspecte d’aquest informe:

Tenint els mateixos termes

A continuació, s’explica com Ahrefs mesura el KD: “La dificultat de les paraules clau és una estimació de la duresa que es podria classificar als resultats de cerca de Google Top10 d’una paraula clau determinada. Es mesura en una escala no lineal d’1 a 100 (dificultat baixa a dificultat alta). “

Determineu les paraules clau de diners


establiment de marca personal

Si un dels vostres objectius és guanyar diners en línia, és important que seleccioneu les paraules clau d’intenció comercial. Aquestes paraules clau es poden dividir en tres classes:

Comprar ara paraules clau

Es tracta de paraules clau que la gent utilitza abans de realitzar una compra.

A continuació, es mostren les paraules que solen formar part d’aquest tipus de consultes de cerca:

 • Compra
 • Cupó
 • Descompte
 • Acord
 • Enviament

Paraules clau de producte

Les paraules clau de producte són cerques que es centren en una categoria de producte, nom de marca o servei en concret. Les persones que utilitzen aquestes frases estan en fase de compra anticipada.

Les paraules clau del producte solen incloure:

 • Revisió
 • El millor
 • 10 millors
 • Barat
 • Assequible
 • Comparació

Paraules clau informatives

La majoria de les paraules clau en línia són “Paraules clau informatives”. És natural que la gent busqui informació abans d’entrar al procés de compra.

Les paraules clau d’informació solen incloure paraules com:

 • Com
 • La millor manera de fer-ho
 • Maneres de
 • necessito

Eines de recerca de paraules clau disponibles


establiment de marca personal

Hem esmentat alguns instruments en aquesta guia, però aquí us donarem la llista més gran d’eines que podeu provar quan feu una investigació amb paraules clau.

Conclusió

Un cop hàgiu fet totes les coses esmentades anteriorment, podeu posar en marxa la vostra estratègia de paraules clau, però això no vol dir que el vostre treball finalitzi. Una bona estratègia de paraules clau requereix un seguiment adequat, que inclou el seguiment i l’ajust de les coses constantment.

Aquests són els elements bàsics que cal conèixer per crear una estratègia de paraules clau adequada per al vostre bloc. Recordeu que l’elecció de les paraules clau correctes és fonamental perquè el bloc tingui èxit, però aquest és només un dels aspectes i no podeu deixar de banda altres coses importants.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map