Com començar un bloc de vida

Blog de estil de vida


Molta gent està iniciant blocs de vida. Són extremadament populars i el més interessant és que es pot escriure gairebé qualsevol cosa en un bloc de vida.

A diferència de molts altres nínxols força concrets, l’estil de vida és quelcom que pot confondre la gent molt sovint. Per exemple, quan dius que acaba de començar un menjar o un bloc de moda, la gent pot reunir les peces ràpidament i visualitzar tot el lloc. És obvi que escrius sobre cuina i receptes o en un altre escenari, pots imaginar publicacions sobre roba i roba. Però el blog d’estil de vida és una mica més.

5 dels temes del bloc més buscats segons SEMRush
Estadístiques

El bloc de formes de vida pot tractar molts més temes i sou l’única persona que decideix sobre què escriure. Com que estàs presentant la teva vida al públic, és molt més fàcil crear un bloc únic. Tot i que tracteu un tema popular, és probable que no publiqueu una altra revisió vaga d’un dispositiu o un tutorial sobre alguna cosa que ha estat cobert milions de vegades. És la vostra vida i la seva història, i això és el que els agrada la gent. Un blog d’estil de vida us permet escriure sobre tots els temes que teniu en compte, i ho podeu fer de la vostra manera.

Aquesta és una de les raons per les quals començar un bloc. Us dóna la possibilitat d’escriure sobre les vostres experiències de vida i de veritat gaudiu del que feu. I si el comenceu de la manera correcta, teniu una possibilitat més gran de guanyar diners addicionals o potser fins i tot transformar un simple bloc en una màquina de guanyar diners que us pugui convertir la vida.

Iniciar un bloc de vida

Blog de Vida

Iniciar un bloc no és tan difícil si seguiu tots els passos que estem a punt de representar. Si ja heu decidit provar-ho, esperem que també hàgiu navegat per diversos blocs de vida populars que us podrien haver donat les idees correctes. Tot i així, hi ha algunes coses que cal tenir cura.

L’estil de vida és un tema ampli. Bé, cobreix tot el que succeeix a la vida, de manera que és gairebé tot el que es pot pensar. L’elecció del nínxol adequat és crucial perquè, d’altra manera, potser caureu en una trampa d’intentar cobrir tot. Tot i que pot semblar una bona idea escriure qualsevol cosa sobre tot, hauríeu d’aturar-vos aquí i pensar en les coses que més estimeu. Centreu-vos només en aquells aspectes de la vida que realment gaudiu i estimeu. Inclou també coses sobre què saps, i ràpidament podràs aïllar diverses categories que conformaran el teu bloc.

T’agrada viatjar? Potser sou expert en decoració de la llar? O t’encanta parlar de relacions? Aquests són només alguns dels exemples en què es pot centrar. I la gran part del blog d’estil de vida és que podeu combinar totes les diferents categories en un mateix bloc que us permetrà expressar el vostre amor i mostrar experiència..

Trieu la vostra plataforma de blocs

Quines són les millors plataformes de blogs?

100 millors blocs per plataforma

Plataformes de blocs

Internet és enorme i tots aquests milers de milions de llocs web i blocs no es basen clarament en les mateixes tecnologies. Llavors, com trieu la millor plataforma de blocs per al vostre estil de vida? Algunes plataformes venen de forma gratuïta. Alguns poden semblar perfectes per a principiants, però no són gens propers. Per sort, hi ha una plataforma de blocs que us ofereix totes les possibilitats. Aquella que permetrà tant a principiants com a professionals centrar-se en els blocs en lloc de totes les tècniques i tractar problemes. Estem parlant de WordPress.

Com ja sabreu, hi ha dues versions de WordPress. Però parlem de WordPress allotjat de forma gratuïta, però, tot i així, us dóna l’opció de tenir un control complet del vostre bloc que podeu ampliar fins al que vulgueu.

Si teniu previst ser seriós sobre el vostre bloc en el futur, és important que comenceu el camí correcte. Trieu WordPress que s’allotgi a vosaltres mateixos, tracteu-vos amb una bona empresa d’allotjament (més informació sobre això a les línies següents), busqueu un bon tema i complements útils.

Heu pensat en el vostre nom de domini?

Considereu un domini com una adreça del vostre bloc. De la mateixa manera que el vostre domicili porta l’etiqueta amb un nom i número de carrer que el vostre carter reconeixerà per encaminar les vostres comandes eBay al lloc adequat, el vostre bloc necessita alguna cosa similar. Cap a on dirigiríeu els visitants si no teníeu una adreça única?

Sens dubte passarà el temps per trobar un nom de domini memorable que tant a vosaltres com als vostres visitants els encantarà, i que encara està disponible per comprar. El nom ha d’estar estretament connectat al nom del vostre bloc. Heu de trobar l’extensió adequada i seguir algunes altres regles no escrites sobre l’elecció d’un nom de domini.

Com aconseguir el teu bloc en línia

bluehost

Bluehost és allotjament 1,5 milions de dominis i gairebé el 2% de tots els noms de domini en ús a tota Internet.

Nosaltres a FirstSiteGuide hem tingut la nostra part del temps amb moltes empreses d’allotjament web. Fins i tot n’hem revisat molts d’ells i n’hem comparat una amb l’altra. Després de tantes hores dedicades a les empreses d’acollida, recomanem fermament Bluehost. WordPress.org també recomana aquesta empresa d’allotjament premium com una de les millors que podeu triar per al vostre bloc alimentat per WordPress.

WP org

rellotge
línia

Primer pas: obteniu l’oferta

Seguint aquest enllaç, obtindreu el mateix acord d’allotjament premium a Bluehost per menys diners. Per assegurar-vos que tot va bé, haureu de veure el preu de 2,75 dòlars en lloc dels 7,99 dòlars habituals al mes. Feu clic al botó “Comença ara” per passar al següent pas.

Pas 1

menjar

Segon segon: Plans de preus

Tot i que la pantalla anterior mostrava el pla més assequible, aquest acord us permet seleccionar qualsevol dels plans de Bluehost amb preus més baixos.

El pla bàsic està limitat a un lloc web i 50 GB d’espai, però tot i així, necessita tot el que necessites per començar. Això serà més que suficient per endinsar-vos en les aigües de blocs i podreu passar mesos bloguejant sobre l’estil de vida sense sentir res. Però quan supereu el pla bàsic, és fàcil d’actualitzar, de manera que no us hauria de preocupar de moment.

Els plans Plus i Pro et permeten ampliar el teu bloc i augmentar l’afició i convertir-lo en un negoci seriós. Això és bo de saber, així que quan decidiu que és el moment de ser encara més seriós del bloc, no haureu de preocupar-vos de trobar una altra empresa d’allotjament.

Pas 2

pugons

Tercer pas: nom de domini

Bluehost us ofereix un domini lliure. Ara és hora de triar-ne un per al bloc. Aquesta és una part important, així que no la tinguis per descomptat. Un cop llest, escriviu amb cura el nom del domini, comproveu-lo dues vegades i feu clic a “Següent”.

Pas 3

vestit

Pas quart: informació del compte

El vostre nom de domini ha estat acceptat, enhorabona! Ara és hora d’omplir alguna informació personal. Escriviu amb cura tots els detalls sobre vosaltres mateixos i no us preocupeu: Bluehost es pren molt seriosament i manté tota la informació privada i segura.

Pas 4

cavall

Cinquè pas: informació del paquet

Si seleccioneu el Pla del compte, podeu reduir el preu de les despeses d’allotjament mensuals. Com que ja heu seleccionat el pla bàsic, no us haureu de preocupar de les opcions. Tot serà igual, tret del preu. El pla estàndard de 12 mesos tindrà un cost de 4,45 dòlars al mes, però si decidiu pagar durant 36 mesos, només pagareu 2,75 dòlars al mes. No oblideu que teniu el vostre lloc web allotjat durant tot el mes pel preu d’una tassa de cafè!

Comproveu detingudament la resta d’informació i seleccioneu qualsevol de les opcions addicionals si en necessiteu alguna. Si no esteu segurs de què triar en aquest moment, no dubteu en saltar-ho, ja que sempre podeu tornar al vostre compte Bluehost i fer canvis. Introduïu la informació de pagament a la part inferior i marqueu la casella “Termes i regulacions”. Assegureu-vos que totes les informacions siguin correctes i feu clic al botó “Enviar”.

Pas 5

bitllet

Pas sisè: inicieu la sessió

Abans de poder iniciar la sessió al vostre compte, Bluehost necessitarà que creeu la vostra contrasenya. És crucial entendre que el compte conté tot el relacionat amb el vostre lloc web, incloses les informacions de pagament, així que assegureu-vos d’utilitzar contrasenyes fortes i fer-lo segur. Feu clic al botó “Crea la vostra contrasenya”. Trieu una contrasenya o deixeu que Bluehost us recomani una que sigui forta, llegiu i accepteu la política de privadesa i els termes del servei i feu clic a “Següent”.

Pas 6
Pas 6
Pas 6

Ara és el moment d’iniciar la sessió al vostre compte nou. Feu clic al botó “Iniciar sessió” o torneu a la pàgina principal de Bluehost. Haureu de veure el botó d’inici de sessió al menú situat a la part superior de la pàgina. Feu clic al botó i empleneu el vostre nom de domini o nom d’usuari i informació de contrasenya.

màscares

Setè pas: instal·leu WordPress

Localitza la icona de WordPress i tria una opció d’instal·lació ràpida. Ara el sistema ho farà tot automàticament. Podeu oblidar-vos d’instal·lar manualment WordPress o preocupar-vos de com crear bases de dades i embolicar-vos amb fitxers. Deu rebre immediatament el nom d’usuari i la contrasenya, que us permetran iniciar sessió al vostre bloc de WordPress.

menjar

Pas vuit: tria d’un tema

Després d’instal·lar WordPress al vostre compte nou, haureu de seleccionar un tema per tal que pugueu acabar de configurar el vostre bloc. Us suggerim que només en seleccioneu un de la llista, ja que haureu de passar una estona més seleccionant el millor tema de WordPress per al vostre bloc. No us preocupeu, independentment del tema que seleccioneu en aquest moment, sempre podeu triar-ne un de diferent Directori de temes de WordPress.

Pas 8

Un cop hàgiu seleccionat un tema, només cal que feu clic al botó “Inicia la construcció” que us permetrà accedir al tauler.

Pas 8

llibre

Pas Nou

Si aquest és el vostre primer lloc de WordPress, Bluehost està preparat per ajudar-vos. Seguiu el tutorial a la pantalla que us guiarà a través del procés de configuració senzill. Si sabeu què feu i sabeu moure el tauler de control de WordPress, feu clic al botó “No necessito ajuda” i podreu treballar pel vostre compte. Si aneu així, no oblideu consultar la nostra guia completa que us ajudarà a aprendre els conceptes bàsics de WordPress.

Pas 9

llit

Pas deu

A diferència de les instal·lacions habituals de WordPress, Bluehost va preparar diverses eines que us podrien ajudar amb el vostre bloc. A la cantonada superior esquerra, trobareu l’element de menú Bluehost que conté diferents opcions.

Pas 10

Però abans que el vostre nou bloc de vida estigui preparat per al públic, encara haureu d’afegir el Títol del lloc i la Descripció del lloc. Aquesta és una part integral del lloc, però sempre podeu tornar a la configuració general de WordPress i canviar-la. Així que, tot i que heu de tenir cura de què heu d’escriure aquí, no us torneu amb el cap contra el mur ja que els canvis són a un clic..

Pas 10

Lectura recomanada: apreneu a utilitzar WordPress

Com gestionar el contingut

Coet

Un bloc és només una plataforma que utilitzaran els bloggers de l’estil de vida per distribuir contingut. Sovint, els bloggers de l’estil de vida utilitzaran altres mitjans, com ara vídeos, podcasts i xarxes socials, per enviar i promoure el seu missatge i contingut.

En publicar només dues publicacions de blocs a la setmana, en tindreu un centenar al final del primer any. Això us permetrà superar els llindars de 54 publicacions del bloc i haureu de començar a obtenir un trànsit d’almenys un 30% més.

Un cop configurat el bloc, comença la veritable aventura. Ja és hora de començar a oferir contingut interessant al públic. Per molt que sembli el vostre bloc, la gent no s’hi enganxa tret que demostri algun valor.

Malauradament, gestionar el contingut és una cosa que no us podem guiar pas a pas. Cada bloc i cada blogger són diferents. Mentre que les històries llargues funcionen per a un blogger, un altre atraurà els lectors només amb anuncis breus. Mentre que un blogger de vida pot obtenir guanys mensuals publicant imatges, un altre aprendrà a interactuar amb les persones mitjançant vídeos.

El que podem fer aquí és dir-ho s’adhereix al que t’agrada i sap. Si esteu bé amb les paraules i us encanten explicar històries, centreu-vos en això. Tard o d’hora, la gent s’adonarà. Però si es centra en les imatges (que potser no són les vostres coses), acabareu fent alguna cosa que no us agradi, i això és una cosa que els visitants notaran.

Sense més detalls, comenceu amb la vostra primera publicació i no oblideu que els blocs no són un projecte d’un mes. Abans que pugueu començar a atreure visitants i interactuar amb ells, poden trigar mesos.

Lectura recomanada: com escriure i crear contingut de blocs fantàstics

Com aconseguir els primers visitants?

Si voleu mantenir un bloc només per vosaltres mateixos, hauríeu de començar un diari personal. Un bloc hauria de ser quelcom que altres persones estiguessin encantats de llegir. Però, com s’aconsegueix aquests primers visitants?

Hi ha tantes maneres d’aconseguir que la gent revisi el vostre nou bloc. Les persones dediquen tota la seva carrera per això, de manera que no podem cobrir totes les tècniques en un sol paràgraf. Podeu enviar correus electrònics, unir-vos a fòrums o grups i connectar-vos amb persones, afegir enllaços a les vostres signatures de correu electrònic, utilitzar diversos serveis o fer publicitat en altres llocs web. Així que preneu-vos el temps i comenceu amb passos més petits.

Lectura recomanada: com promocionar el vostre bloc i el seu contingut

FAQ

Blog de Vida

Quant costa iniciar un bloc de vida?

Com vam assenyalar anteriorment, un bloc de vida no ha de ser car. Almenys quan feu els primers passos. En lloc de gastar milers en un lloc web personalitzat, podeu començar amb WordPress i seleccionar un tema agradable. Si trieu Bluehost, l’allotjament i el domini us costarà només 2,75 dòlars al mes, i, tot i així, obtindreu totes les opcions i funcions que necessiteu. WordPress és gratuït i Bluehost l’instal·larà automàticament.

Què hauria de blog??

Com que no us interessa començar un bloc de vida, haureu de trobar algunes parts de la vostra vida que us agradin. Si també coneixeu alguna cosa o dues sobre aquest tema, probablement sigui un tema per a vosaltres. Per ajudar-vos a sortir, aquí teniu algunes coses que podríeu considerar:

Blogs de nínxols que guanyen més diners
Nínxols
 • Escriu els teus viatges
 • Descriviu les vostres rutines diàries
 • Escriure sobre les teves habilitats de cuina
 • Carregueu imatges i vídeos de festes de la vostra organització
 • Feu consells sobre relacions o maternitat
 • Incloeu persones que discuteixin sobre alguna cosa que heu llegit a les notícies

No importa el que decidiu fer un bloc, recorda que és un bloc de vida i això és el que et convé sentir-se còmode. No us adreceu a temes que no us agraden simplement perquè algú us va dir que la gent respondrà millor a determinades coses.

Com es paguen els bloggers de l’estil de vida?

Evidentment, caldrà temps abans de poder començar a guanyar diners. Abans d’obtenir el primer salari del vostre bloc, us heu de centrar en el propi bloc i atraure el públic. Però per entendre les possibilitats que són àmplies, aquí hi ha algunes maneres de guanyar diners amb un bloc de vida:

Ingressos per blocs de màrqueting d’afiliació

% Comptes d’Amazon d’ingressos per afiliats per lloc

afiliada-estat

 • Xarxes de publicitat – podeu unir-vos a una de les xarxes de publicitat més populars (com Google AdSense, Media.net o Anuncis de compra) que us permetrà mostrar anuncis orientats. Com més popular sigui el bloc, més diners podeu guanyar.
 • Venda espai publicitari directament – un blogger de vida pot mostrar anuncis a les barres laterals, a articles o a qualsevol lloc del lloc. Podeu vendre aquests espais publicitaris directament a un anunciant.
 • Entrades patrocinades – podeu acceptar publicacions patrocinades. Si creeu un bon bloc, la gent voldrà pagar per aparèixer al vostre lloc.
 • Programes d’afiliació – podeu recomanar un producte a través del vostre bloc. Si un client fa una compra, rebrà una comissió.
 • Ven el teu propi ebook – podeu escriure un llibre o un llibre electrònic i vendre’l.
 • Comença els llocs de pertinença: si podeu oferir alguna cosa única, és possible que els usuaris vulguin pagar taxes mensuals per contingut únic.
 • Ven les teves fotos de menjar – si sou un bon fotògraf, podeu vendre els drets sobre les vostres imatges.

Quants diners podeu guanyar amb un bloc de vida?

liquadora

Els blocs de vida amb estil solen ser pesats per la imatge i ofereixen més experiència visual per al lector

Igual que amb qualsevol altre bloc, pot acabar com un passatemps i alguna cosa que treballes els caps de setmana. Però també pot resultar ser una màquina que guanya diners que substituirà el vostre treball habitual de 9 a 5 anys.

Un bloc popular pot guanyar uns quants milers de dòlars al mes sense cap problema. Per exemple, Va informar Huffington Post que Lindsay i Bjork Ostrom, el duet del bloc Pinch of Yum van guanyar 802.144,55 dòlars durant un període de 12 mesos (de desembre de 2015 a novembre de 2016). Evidentment, no molts blocs de vida podran guanyar tant. Només per entendre com va, l’exemple de la mateixa parella va obtenir només 20 dòlars el primer mes.

Per tant, és important no deixar de sortir només perquè no heu guanyat milions en els primers mesos de blocs. Però, si esteu bé i treballeu de valent, podeu començar a guanyar centenars de dòlars al mes després del vostre primer bloc.

Blocs de vida principals a seguir

marc

Si encara no esteu segur al cent per cent de com hauria de semblar un bloc de vida, us mostrem alguns exemples. Les persones següents van aconseguir crear blocs d’èxit que han atret lectors lleials cada dia. Sí, aquesta gent fins i tot està guanyant diners amb ell.

Una Copa de Jo

copa de jo

càmera

Inclou fotografies i imatges d’alta qualitat. Els lectors graviten als blocs que tenen fotografies i imatges boniques. Utilitzeu una bona càmera digital per fer fotografies relacionades amb les publicacions

Aquest fantàstic bloc està escrit per Joanna Goddard, de Nova York. Després d’una exitosa carrera a diferents revistes populars, Joanna va decidir iniciar el seu propi bloc. Tot i que va començar com un hobby de cap de setmana, Una Copa de Jo Ràpidament es va fer molt popular on Joanna ara escriu sobre estil, menjar, disseny, viatges, relacions i maternitat. El bloc és un excel·lent exemple de com hauria de semblar un bloc de vida, així que no tingueu por de aprendre de l’experiència de Joanna.

Wit & Delight

enginy-delit

Kate Arends va decidir iniciar el seu propi bloc el 2008, quan encara treballava com a dissenyadora gràfica. El seu amor per les coses cares i magnífiques la va fer pensar en la vida. Va ser quan va decidir començar Wit & Delight com a mitjà que li permetia expressar-se. El bloc es va convertir ràpidament en un èxit, i ara compta amb més de 3 milions de seguidors únics i diverses persones que hi treballen diàriament.

Cupcakes i Cashmere

cupcakes-cashmere

Emily Schuman és una altra dona d’èxit que va iniciar el bloc com una manera senzilla d’arribar a la gent i d’expressar-se. La gent es va enamorar de l’estil d’escriptura d’Emily i les publicacions que va començar a lliurar, de manera que va poder convertir-se Cupcakes i Cashmere en molt més que un simple hobby. El bloc és ara un dels blocs de vida més populars on Emily té uns quants empleats. El bloc cobreix moda, menjar, bellesa, decoració i molt més.

Conclusió

No és tan difícil començar un bloc de vida. Tot i que ha estat la vostra primera trobada amb la creació d’un bloc, encara heu de poder seguir tots els passos i tenir el bloc a punt. Però el manteniment d’un bloc d’estil d’estil de vida és tota una altra història. Ara és el moment perquè brillis i mostrin tota la teva creativitat.

Cal escriure històries, agafar fotografies o enregistrar vídeos. Obtenir visitants i atreure’ls de nou amb una altra publicació és un repte. Però per això volíeu començar en primer lloc un bloc de vida, oi? Per mostrar el que us apassiona, ensenyar a la gent alguna cosa i compartir la vostra vida amb la comunitat. Continua publicant, i no oblidis deixar de passar al nostre bloc per obtenir més informació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map