Com accelerar el vostre lloc web

Introducció

pescador

83% els usuaris esperen que els llocs es carreguin en 3 segons o menys però el temps de càrrega mitjà de les 500 primeres pàgines d’inici de comerç electrònic és de 10 segons

Les dades mostren quina importància té la velocitat del lloc web als EUA al voltant del 25% de persones que diuen que abandonarien una pàgina web que triga més quatre segons carregar

Temps de càrrega de la pàgina en segons.

rellotge

Sobre 47% de tots els compradors volen que el vostre lloc web es carregui en menys de dos segons.

paella

Si una pàgina triga més de tres segons a carregar-se, es desprèn 40% els visitants rebotaran.

Res és més frustrant que un lloc web lent. No només és dolent per als usuaris finals, sinó que també és molt dolent per als propietaris de llocs web. Actualment, en què vivim, tenir un lloc web és una necessitat no només per a empreses, sinó també per a qualsevol persona que vulgui compartir informació útil amb el món. Tant si es tracta de fotògrafs que intenten mostrar la seva feina, artistes que intenten fer sentir la veu, que es queden a casa, que proporcionin tutorials de bricolatge o professors que vulguin compartir els seus coneixements, és crucial tenir un lloc web que sigui eficaç. Un dels factors clau que fan que un lloc web sigui efectiu és la velocitat.

Per què és important la velocitat del vostre lloc web?

La velocitat pot fer o trencar un lloc web. Afecta el vostre trànsit, visualitzacions de pàgines, conversions, vendes i la reputació general. En fer-lo més ràpid, podeu millorar el vostre negoci o la vostra base de fans i ajudar-la a créixer. Els estudis han demostrat:

 • El 47 per cent de la gent espera que es carregui un lloc web en menys de dos segons
 • El 40 per cent de les persones és molt probable que abandonin un lloc web si es triga més de tres segons en carregar-se.

Per tant, la velocitat del lloc web té un paper molt important per aconseguir que la vostra empresa tingui èxit. Hauria de ser una de les vostres prioritats si voleu destacar la vostra competència. En agilitzar el lloc web, no només obtindreu resultats positius en termes de visualitzacions de pàgines i conversions, sinó que també proporcionareu als vostres visitants una millor experiència d’usuari..

Una gran experiència d’usuari és clau per construir una base de clients forta i per crear una marca forta. Si el vostre lloc web es carrega per sempre, aleshores, què pot tenir un lloc web fantàstic pel que fa als altres elements, quan la gent no té la possibilitat de quedar-se i comprovar-ho? Per tant, al no assegurar-se que el vostre lloc web es carrega ràpidament, corre el risc de perdre molts clients o seguidors i, per tant, molts ingressos.

A més, la velocitat del vostre lloc web és molt important per al vostre SEO. Si el vostre lloc web es carrega ràpidament, la vostra classificació en motors de cerca serà més alta. Això es deu al fet que Google prefereix els llocs web ràpids i els premia posicionant-los més en els resultats del motor de cerca. A més de la velocitat, l’experiència de l’usuari és un altre factor de l’algoritme de classificació de Google. Així doncs, augmentant la velocitat del vostre lloc web i millorant la vostra experiència d’usuari, aconseguireu millorar la vostra classificació SEO.

Com a resultat, obtindreu un trànsit més alt i obtindreu més avantatges de qualitat que podeu convertir en clients, augmentant finalment les vendes i generant més ingressos.

Com provar la velocitat del vostre lloc web?

 • Inspeccions de pàgina és l’eina gratuïta de Google per provar la velocitat del vostre lloc web i és molt fàcil d’utilitzar. Tot el que heu de fer és introduir l’URL del vostre lloc web i l’eina analitzarà el seu contingut i generarà suggeriments sobre com fer que el vostre lloc web sigui més ràpid.
 • Pingdom és també una eina molt útil que no només posa a prova la velocitat del vostre lloc web, sinó que també revisa i valora el rendiment del vostre lloc web. També fa un seguiment de l’historial de rendiment del vostre lloc web, de manera que podreu conèixer els possibles canvis sobre la velocitat del vostre lloc web.
 • YSlow és una eina que posa a prova la velocitat del vostre lloc web i us ofereix consells sobre com millorar-la. També us pot proporcionar una extensió Chrome per comprovar la velocitat del vostre lloc web.

15 maneres d’accelerar el vostre lloc web

Hi ha moltes maneres d’accelerar el vostre lloc web, fent-lo veritablement eficaç i amb èxit. A continuació, es mostren algunes de les maneres més fàcils i eficaços d’accelerar el vostre lloc web i de fer tots els vostres esforços a llarg termini.

Actualitzeu el vostre pla d’allotjament web

En termes reals, això significa que si el vostre lloc guanya normalment 100.000 dòlars al dia

1 segons

Moltes persones opten per plans d’allotjament web barats quan creen per primer cop un bloc o un lloc web, de manera que trien l’allotjament compartit. Amb el temps, proporcionen més contingut i els seus llocs web creixen, al final es redueixen. Si aquest és el vostre cas, la millor opció seria actualitzar el vostre pla d’allotjament web. L’actualització del vostre pla d’allotjament web és la manera més senzilla i senzilla de millorar la velocitat del vostre lloc web. Però assegureu-vos que trieu la millor empresa d’allotjament que satisfarà totes les vostres necessitats.

Si teniu allotjament compartit, heu de passar a un VPS oa una opció dedicada. De qualsevol forma, notareu una diferència significativa en la velocitat del vostre lloc web. Prendre una decisió entre les dues opcions depèn de les necessitats del vostre propi negoci, així que assegureu-vos d’explorar ambdues i acurades detalls.

Aquí només hi ha una nota ràpida de tots dos. És possible que l’allotjament VPS (servidors privats virtuals) sigui la millor opció, ja que utilitza diversos servidors per a la distribució de contingut (de vegades fins i tot centenars de servidors). També és una solució escalable i atrau la majoria a les petites i mitjanes empreses, així com als bloggers.

D’altra banda, amb servidors dedicats, obteniu un control complet, ja que obteniu recursos dedicats. No heu de compartir RAM, CPU, amplada de banda ni res més, ja que tots els recursos només estan dedicats a vosaltres. A més, els límits d’amplada de banda són més elevats, però, com que no teniu diversos ordinadors, aquesta opció d’allotjament és molt menys flexible. Tot i això, és molt més car que l’allotjament VPS.

Activa la memòria cau del navegador

Ho creu Harry Shum, especialista en velocitat i informàtic de Microsoft 0,25 segons La diferència de temps de càrrega de pàgines, més ràpid o més lent, és el nombre màgic que dicta avantatges competitius per a negocis en línia.

L’activació de la memòria cau pot millorar la velocitat del vostre lloc web de manera important i oferir als visitants del vostre lloc una experiència d’usuari més gratificant. La memòria cau fa referència al procés d’emmagatzematge de fitxers estàtics, com ara documents HTML, fitxers multimèdia, imatges, fitxers CSS i JavaScript, per obtenir un accés més fàcil i ràpid, de manera que la base de dades no ha de recuperar tots els fitxers cada vegada que hi hagi un nou. sol·licitud Com més peticions es facin al vostre servidor, més temps trigarà a carregar el vostre lloc web.

Quan algú visita el vostre lloc web, els elements de la pàgina web a la qual intenta accedir es descarreguen automàticament i s’emmagatzemen al seu disc dur en una memòria cau (emmagatzematge temporal). D’aquesta manera, la propera vegada que visiten el vostre lloc web, el seu navegador carregarà la pàgina web sol·licitada molt ràpidament, sense haver d’enviar de nou una sol·licitud HTTP al servidor..

mà

44% dels compradors en línia diuen que les transaccions en línia lentes els inquieten per l’èxit d’una transacció

Tanmateix, la memòria cau funciona només per a visitants repetits, ja que, òbviament, els visitants per primera vegada no tenen una versió emmagatzemada i emmagatzemada del vostre lloc web. no obstant, activant la memòria cau completa del vostre lloc web pot reduir el temps de càrrega de la vostra pàgina de 2,4 a 0,9 segons. Això es deu al fet que pot haver-hi 30 o més components diferents que han de ser emmagatzemats a la memòria cau de l’usuari la primera vegada que visiten el vostre lloc web, però només cal descarregar alguns components per a les visites posteriors..

Depenent de la plataforma del lloc web que utilitzeu, hi ha diferents maneres d’activar la memòria cau del navegador. Per exemple, si feu servir WordPress, la manera més fàcil d’habilitar la memòria cau és instal·lar un complement. Els millors plugins de memòria cau de WordPress són Memòria cau total W3, , que és el connector de rendiment més popular, i WP Super Cache, la qual cosa és millor per a llocs web amb alt trànsit i servidors poc capacitats.

caragol

51% dels compradors en línia als Estats Units asseguren que la lentitud del lloc és la principal raó per la qual han abandonat una compra

Si utilitzeu Drupal com a CMS, heu d’utilitzar el Cache del vernís programari per aprofitar la memòria cau del navegador. Si Joomla és el vostre CMS, podeu activar la memòria cau del navegador al tauler de control de Joomla: aneu a Sistema> Configuració global i feu clic a la pestanya Sistema. Veureu l’etiqueta Cache a l’etiqueta Configuració de la memòria cau, on feu clic per obrir el menú desplegable i trieu l’opció ACTIVAT – Memòria cau conservadora de la llista. Feu clic a desar i aneu a Extensions> Gestor de connectors, on podeu habilitar el connector Cache.

escombraries

18% dels compradors abandonaran el seu carretó si les pàgines són massa lentes. El cost total dels carros de compres abandonats per a minoristes en línia s’ha estimat en més de 20 mil milions de dòlars anuals

També podeu habilitar la memòria cau del navegador a nivell del servidor, és a dir, integrar la memòria cau en els vostres scripts del servidor, cosa que us pot ajudar el vostre desenvolupador web.

Els recursos estàtics emmagatzemats en una memòria cau haurien de tenir una durada de vida a la memòria cau d’almenys una setmana. Podeu definir-ho afegint Cadires de caducitat i definint-les a un mínim d’una setmana i un màxim d’un any. La millor opció és establir els terminis de caducitat dels recursos estàtics que no s’actualitzen freqüentment i els temps de caducitat curts per als recursos que s’actualitzen regularment..

Caduca Les capçaleres indiquen al navegador si cal sol·licitar un fitxer particular a un servidor o a la memòria cau del navegador. També expliquen al navegador quant de temps necessita per emmagatzemar aquests fitxers a la memòria cau perquè no es tornin a baixar durant les visites posteriors.

camió pobre

79% els clients insatisfets ja no revisen els llocs web amb un rendiment inferior, tret que siguis Google o Amazon.

Activa la compressió Gzip

Si mai heu comprimit fitxers al vostre ordinador com a fitxers ZIP, heu de saber fins a quin punt aquest mètode pot reduir la mida dels fitxers. La compressió Gzip funciona exactament igual, excepte amb les pàgines del lloc web. És el millor i més eficaç mètode de compressió que pot suposar considerablement minimitzar les peticions HTTP i reduir el temps de resposta, de vegades fins a un 70 per cent.

dos mans

46% dels clients insatisfets desenvolupen una impressió negativa duradora i el 44% comparteixen les seves experiències de compra amb la resta del món.

En activar la compressió Gzip, els fitxers del vostre lloc web es comprimaran automàticament en un fitxer ZIP. Això reduirà significativament la mida i augmentarà la velocitat del vostre lloc web. Es guardarà molt ample de banda i es millorarà el temps de càrrega de pàgines del vostre lloc web. Quan algú visiti el vostre lloc web, els fitxers comprimits es descompriran automàticament de manera que es pugui accedir al contingut.

Podeu instal·lar compressió Gzip al vostre lloc web amb l’ús d’un complement de compressió adequat per al vostre CMS, però també ho podeu fer de manera manual. Hi ha dues maneres d’afegir manualment la compressió de Gzip al vostre lloc web. El primer és afegir el codi següent al fitxer .htaccess si voleu comprimir text, JavaScript, HTML, CSS o XML:

100 mil·lisegons. Durant quin temps, el? Lòbul occipital del nostre cervell emmagatzema informació visual com a memòria sensorial

Accelereu el vostre lloc web
Consulteu la velocitat del vostre lloc web [Infographic]

AddOutputFilterByType DEFLATE text / plain
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / xml
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / xhtml + xml
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / rss + xml
Aplicació AddAutputFilterByType DEFLATE / javascript
Aplicació AddOutputFilterByType DEFLATE / x-javascript

Si voleu comprimir certs tipus de fitxers per extensió, afegiu el codi següent al fitxer .htaccess:

<Fitxers *.html>
SetOutputFilter DEFLATE
</Fitxers>

La segona manera d’afegir manualment la compressió Gzip al vostre lloc web és afegir el codi següent a la part superior de la pàgina HTTP o PHP:

if (substr_count ($ _SERVER['HTTP_ACCEPT_ENCODING'], 'gzip')) ob_start("ob_gzhandler"); més ob_start();?>

Elimineu els connectors no necessaris

100 mil·lisegons
donen als visitants la il·lusió de resposta instantània del lloc web

1 segon El temps de càrrega de la pàgina és suficient per mantenir un flux de pensament perfecte

At 10 segons de retard, l’atenció al visitant a penes es manté. La sensació d’impaciència, frustració i abandonament sol ser prou forta per evitar que els visitants tornin a revisar llocs web tan lents

Tots els complements que afegiu requereixen recursos per poder-los executar. Tot i això, més recursos condueixen a un lloc web més lent. Si teniu instal·lats alguns complements que ja no utilitzeu o que no necessiteu, haureu de desactivar-los i suprimir-los. No només molts connectors poden retardar el lloc web, sinó que també poden causar problemes de seguretat i bloqueigs.

Si suprimiu plugins innecessaris, podeu millorar considerablement el temps de càrrega de la vostra pàgina i accelerar el vostre lloc web. Tanmateix, heu de saber que quan es tracta de connectors, no es tracta només del nombre de connectors. Podeu tenir 50 plugins i tenir encara un lloc web més ràpid que algú que hagi instal·lat 10 complements al seu lloc. El nombre de plugins és important, però també hi ha alguna cosa en la seva qualitat. Per exemple, els complements de compartició social poden afectar considerablement el temps de càrrega de la vostra pàgina, per la qual cosa potser vulgueu plantejar-vos incorporar els botons de les xarxes socials al codi font del tema del vostre lloc web..

Per tant, hauríeu d’evitar els complements que carreguen molts scripts i molts estils, realitzeu moltes sol·licituds remotes i desbordeu totes les pàgines del vostre lloc web afegint moltes consultes de bases de dades. Per descomptat, els complements contribueixen a la funcionalitat del vostre lloc web i n’hi ha molts que us poden ajudar a millorar-lo. Però definitivament hauríeu de mantenir només aquells que trobeu absolutament necessaris.

Nota: si utilitzeu Drupal o Joomla, per exemple, no teniu cap complement per tractar-lo al primer lloc. Així, podeu accelerar el vostre lloc web desactivant mòduls o afegint extensions d’optimització de velocitat. El millor consell per a Drupal és no executar mai més de 50 mòduls. Executeu només els que siguin absolutament necessaris per a la funcionalitat del vostre lloc web.

Pel que fa a Joomla, assegureu-vos de veure les extensions següents, ja que cadascuna d’elles pot augmentar la velocitat del vostre lloc web: JQuery Easy, LLFJ, Async i ajornament de Javascript i ScriptsDown.

Minimitzeu les sol·licituds HTTP

Vida real
Exemples

Amazon i Walmart van informar a 1% pèrdua d’ingressos per 100ms de retard de càrrega del lloc

Walmart va augmentar les conversions 2% per cada 1 segon de millora del temps de càrrega

Quan Mozilla va augmentar la velocitat de la pàgina 2,2 segons, Les xifres de descàrrega del Firefox van augmentar 15,4%, o 10 milions per any!

Serra de gegants de comerç electrònic Shopzilla 50 per cent reducció del seu pressupost operatiu reduint el temps de càrrega de la pàgina 7 segons a 2 segons

Els llocs web poden ser lents a causa de massa sol·licituds HTTP. Quan algú visita el vostre lloc web, demana determinats fitxers. El seu navegador web sol·licita aquells fitxers del servidor mitjançant el protocol HTTP. Aquests fitxers inclouen fitxers HTML, fitxers CSS i JavaScript. Si en teniu moltes, hi haurà moltes peticions HTTP i el vostre lloc web alentirà alentit.

Per això, haureu de minimitzar les sol·licituds HTTP. Hi ha algunes maneres excel·lents de fer-ho.

 • Combina scripts CSS, JS i fitxers HTML.
 • Utilitzeu CSS en lloc d’imatges sempre que sigui possible.
 • Reduir el nombre d’elements de cada pàgina web.
 • Instal·leu un complement de memòria cau.
 • Reduïu les redireccions, que creen peticions HTTP addicionals al vostre servidor i augmenteu el temps de càrrega de la vostra pàgina.

Per exemple, si el vostre lloc web té resposta, els usuaris mòbils que visiten el vostre lloc web seran redirigits a la versió responsiva del mateix. Podeu fer dues accions per garantir que aquest tipus de redireccions no alenteixin el lloc web. Podeu configurar una redirecció HTTP per enviar directament usuaris mòbils a una URL específica del dispositiu sense cap redirecció addicional o configurar una redirecció JavaScript per identificar una URL equivalent per a mòbils i redirigir-la als usuaris mòbils. Tanmateix, aquesta darrera opció pot causar latència, ja que primer s’ha de descarregar una pàgina web al costat del client de redirecció abans que es pugui executar JavaScript i que es pugui fer una redirecció..

Activa HTTP Keep-Alive

Quan el servidor web rep una sol·licitud HTTP del navegador del visitant del vostre lloc web, és a dir, quan un visitant sol·licita un determinat fitxer, el navegador demana permís al servidor per descarregar-lo. Ho fa per a tots els fitxers de manera individual. Això requereix molta amplada de banda i memòria, sense oblidar que utilitza més poder de processament. Amb el temps, causa molta càrrega al servidor i alenteix el vostre lloc web.

HTTP vs HTTPS
Veure HTTP vs HTTPS [Full de tramitació]

Podeu fer més ràpid el vostre lloc web si habiliteu HTTP Keep-Alive, la qual cosa crearà una única connexió oberta per a diverses sol·licituds de fitxers al vostre servidor, agilitzant així molt el vostre lloc web. En poques paraules, el servidor diu al navegador que pugui descarregar diversos fitxers al mateix temps, sense posar massa càrrega al servidor. Quan el nombre de connexions al vostre servidor sigui limitat, es guardarà molt ample de banda.

Podeu habilitar HTTP Keep-Alive copiant i enganxant el codi següent al fitxer .htaccess:

<IfModule mod_headers.c>
Conjunt de capçalera La connexió és viva
</ IfModule>

Minimitzar els fitxers CSS i JavaScript

Aquí hi ha un altre exemple sorprenent del paper que juga la velocitat de la pàgina en els ingressos del lloc. Intuit, una empresa de programari fiscal, va realitzar experiments per reduir el temps de càrrega del seu lloc web:

Intuit va obtenir cada segon tret dels temps de càrrega
conversió

temps de càrrega

Si teniu un munt de fitxers JavaScript i CSS al vostre lloc web, hi haurà moltes peticions HTTP quan els visitants del vostre lloc web vulguin accedir a determinats fitxers. Atès que el seu navegador web tractarà els fitxers de forma individual, aquestes nombroses sol·licituds HTTP alentiran considerablement el vostre lloc web.

Tot i minimitzar (minimitzar) les sol·licituds HTTP i habilitar HTTP, Keep-Alive pot millorar molt la velocitat del vostre lloc web. Heu de considerar minimitzar els fitxers JavaScript i CSS ja que també pot accelerar de manera significativa el vostre lloc web. Si poseu tots els fitxers JavaScript en un sol fitxer JavaScript, a més de posar tots els fitxers CSS en un sol fitxer CSS, reduireu el nombre. D’aquesta manera reduireu el nombre de peticions HTTP i accelereu el vostre lloc web.

Hi ha moltes eines de minificació que podeu provar, però és possible que vulgueu començar per una aplicació gratuïta i molt fàcil d’utilitzar WillPeavy plugin que us pot ajudar a minificar ràpidament els fitxers HTML, CSS i JavaScript. Minimitzar el BWP (Millor WordPress Minify) també és un excel·lent complement que us pot ajudar a combinar i minimitzar els vostres fitxers JavaScript i CSS, però només és un complement per a WordPress.

Optimitza les teves imatges

Les imatges ocupen molt ample de banda. Quan no s’optimitzen, és a dir, que són de grandària gran, utilitzen molts recursos del servidor i triguen més a carregar-se. Quan les imatges no estan optimitzades, el vostre lloc web pot ser molt més lent.

Per tant, considereu reduir la mida de les vostres imatges sense que això afecti negativament la seva qualitat. Podeu realitzar-ho mitjançant un complement que pugui comprimir les vostres imatges i assegurar-vos que no perden qualitat en el procés.

Si utilitzeu WordPress, prova WP Smush, un complement que comprimirà automàticament les imatges en el moment de penjar-les a la vostra mediateca. D’altra banda, si utilitzeu Drupal o Joomla com a CMS, feu un cop d’ull Cracòvia, que també és una gran eina per comprimir imatges.

A més, considereu l’ús de sprites CSS, ja que també poden agilitzar molt el vostre lloc web. Un sprite és un fitxer que conté totes les imatges. Podeu crear sprites amb l’ús de CSS, que pot especificar coordenades i ocultar tot en una imatge excepte la secció que necessiteu. Per tant, totes les vostres imatges es posaran en un sol lloc i les vostres pàgines web es carregaran molt més ràpid, ja que una imatge gran es pot carregar més ràpidament que moltes imatges petites.

Quan tu optimitza les teves imatges, a part de la mida, cal centrar-se en el seu format i l’atribut src, que és l’URL de la imatge. Haureu d’adherir-vos amb el format JPEG, mentre que PNG també és bo, però no és totalment compatible amb navegadors antics.

usuaris mòbils

50% dels usuaris mòbils abandonarà una pàgina si no es carrega en deu segons i tres de cinc no tornaran a aquest lloc

Quan es tracta de l’atribut src, us heu d’assegurar que el codi sigui correcte. Eviteu els codis src de la imatge buits. És a dir, el codi d’una imatge en HTML inclou el següent:

<img src="">

Quan no hi ha cap font dins de les cometes, el navegador fa una sol·licitud al directori de la pàgina o a la pròpia pàgina, cosa que pot causar molta càrrega als vostres servidors i fins i tot corrompre les vostres dades. Per tant, assegureu-vos que inclogueu sempre l’atribut src amb un URL vàlid.

Canvia el tema del lloc web

camió ric

Temps mitjà de resposta per a 14
llocs de venda al mòbil mòbil líder al sector
va ser de 4,73 segons. Amazon va dirigir
un temps de resposta de 2,85 segons

El tema del lloc web també pot afectar la velocitat del vostre lloc web. Per molt bona que sigui la vostra configuració del servidor, si el tema del vostre lloc web té un codi complex, el vostre lloc web es carregarà lentament. No és infreqüent, sobretot a WordPress, canviar res més que el tema del vostre lloc web, només per trobar un gran augment del temps de càrrega de la pàgina..

Per tant, considereu que podeu canviar el tema del vostre lloc web i fer que el rendiment sigui una de les prioritats a l’hora de triar un tema, en comptes de mirar només l’estètica. Podeu comprovar la velocitat de pàgina de la demostració d’un tema concret amb l’ajuda d’una de les eines per provar la velocitat d’un lloc web de manera que pugueu veure amb quina velocitat s’executa el tema..

Utilitzeu un CDN

Paciència dels usuaris web mòbils

La majoria dels participants a l’enquesta esperarien 6-10 segons abans que abandonessin les pàgines

30%

30%

16-20 segons

20 $

20%

20 + segons

16%

16%

1-5 segons

16%

16%

11-15 segons

15%

15%

11-15 segons

3%

3%

dels enquestats van dir que esperaran menys d’un segon per carregar una pàgina abans de l’abandonament.

Un CDN (Content Delivery Network) és una xarxa de múltiples servidors ubicats a tot el món que proporcionen contingut web als usuaris finals segons la seva ubicació geogràfica. Un CDN pot allotjar els fitxers estàtics del vostre lloc web per tal de lliurar-los de manera més eficient i reduir l’amplada de banda i la càrrega del vostre servidor..

Amb un CDN, el contingut web sol·licitat es lliurarà als usuaris finals molt més ràpid, ja que un CDN utilitzarà un servidor més proper als usuaris per lliurar els fitxers que sol·liciten. Com a resultat, no només no hi haurà latència, sinó que el vostre lloc web també es farà molt més ràpid. Això es deu al fet que els vostres visitants accediran a la memòria cau en lloc de sol·licitar fitxers directament des del vostre servidor.

Per tant, si utilitzeu un CDN, estalviareu molt ample de banda i millorareu significativament el temps de càrrega de pàgina i la velocitat del lloc web. Podeu emmagatzemar els vostres fitxers CSS i JavaScript en un CDN, així com imatges, vídeos, PDF i altres tipus de contingut penjat.

Utilitzar un CDN pot ser molt car, però ofereix molts avantatges, per la qual cosa val la pena cada centenar, sobretot si feu servir molta amplada de banda. Així, si teniu un lloc web gran i molts visitants, el CDN és el vostre camí a seguir.

Reduir scripts externs

Els scripts externs que afegiu al vostre lloc web en forma de codis JavaScript realitzen peticions HTTP cada vegada que es carreguen les vostres pàgines web. Com ja sabeu, això alenteix el vostre lloc web. Aquests scripts externs poden ser sistemes de comentaris externs, caixes emergents, tipus de lletra externs, serveis d’analítica de llocs web, caixes de xarxes socials, com ara el quadre “com la meva pàgina” de Facebook i molts altres..

Tot i que certament no heu d’eliminar tots els scripts externs, hauríeu de reduir-los, ja que us ajudarà a accelerar el vostre lloc web. Podeu utilitzar Pingdom, per exemple, per comprovar quins scripts externs triguen a carregar i, si no són necessaris, podeu eliminar-los.

Si incloeu vídeos i altres fitxers multimèdia de llocs web que semblen lents, la velocitat del vostre lloc web es pot veure afectada negativament. Per millorar el temps de càrrega de la vostra pàgina, assegureu-vos que només sol·liciteu fitxers externs de llocs web ràpids i fiables. També és possible que vulgueu considerar la possibilitat de limitar el nombre de sol·licituds externes que fa el vostre lloc web.

Corregiu enllaços trencats

wifi

50% El vostre pressupost de càrrega de 1 segona pàgina al mòbil és assumit per la latència general de la xarxa.

Els enllaços trencats del contingut no poden retardar el lloc web, però poden afectar molt l’experiència dels usuaris, de manera que hauríeu de prestar molta atenció a tots ells. No obstant això, els enllaços trencats en els URL de CSS, JavaScript i imatge poden afectar negativament la velocitat del vostre lloc web. Escanegeu els enllaços de manera regular i solucioneu-ne els trencats tan aviat com els noteu.

Els enllaços trencats es troben més freqüentment als fitxers font d’imatges, que succeeix quan l’URL és incorrecte. Es poden obviar fàcilment aquests enllaços, sobretot quan la mida d’una determinada imatge es defineix com a molt petita. Quan hi ha un enllaç trencat a la imatge, és a dir, quan apareix un error 404, aquest enllaç trencat crea una resposta malgastada a partir d’una sol·licitud HTTP, cosa que fa que el vostre lloc web sigui més lent. El navegador intenta descarregar una imatge que no està disponible, de manera que la vostra pàgina web passa més temps intentant descarregar-la, alentint el seu lloc web..

telèfon

99% els problemes de temps de resposta continuen sent causats per la interfície d’usuari massa lenta

Els enllaços trencats també es poden trobar a les etiquetes d’enllaç CSS al capçal dels vostres documents HTML. De la mateixa manera que passa amb els fitxers d’imatge, si el fitxer CSS no està al que t’heu enllaçat, una sol·licitud HTTP donarà lloc a una resposta inútil i tornarà amb un codi 404. És especialment important comprovar regularment si hi ha enllaços trencats si utilitzeu molts fitxers CSS externs ja que es poden moure i produir un error 404..

Si hi ha un enllaç trencat a l’URL de font de JavaScript, el vostre lloc web també es pot retardar, tal com passa amb els fitxers font d’imatges i els enllaços CSS. Però el navegador també pot intentar interpretar JavaScript i provocar no només un augment del temps de descàrrega, sinó també males interaccions de script. Quan el navegador intenta carregar una pàgina 404 en lloc de JavaScript, totes les altres descàrregues s’aturen fins que s’hagi completat la càrrega d’una pàgina 404. Per això, sempre heu de posar el vostre JavaScript a la part inferior dels vostres documents HTML (just abans del tancament etiqueta), que és especialment important quan hi ha enllaços trencats.

Podeu consultar els enllaços trencats amb WordPress Checker enllaç trencat de franc.

velocímetre

Implantar una solució automatitzada d’optimització front-end al costat d’un CDN pot fer que les pàgines siguin fins a quatre vegades més ràpides

Tanmateix, de vegades els enllaços trencats no es veuen atrapats pels verificadors d’enllaços trencats, de manera que la millor manera de comprovar-los és mirar periòdicament els registres del servidor. Hi ha diverses eines que podeu utilitzar per cercar URL que tinguin 404 errors per veure quines pàgines els provoquen i, a continuació, prendre mesures per solucionar-los immediatament..

Desactiva l’aplicació en línia

Si no desactiveu la connexió en línia, permeteu a les persones que utilitzin el contingut allotjat al vostre servidor per als seus propis llocs web. Permetent-los utilitzar pràcticament els servidors i el contingut dels vostres llocs web, obtindreu molta càrrega de servidor sense cap motiu.

Per això, haureu de desactivar la connexió en línia i evitar que les persones robin els vostres recursos del servidor. Tanmateix, per fer-ho, heu d’afegir el codi necessari al vostre servidor. Hi ha algunes eines que us poden ajudar a generar el codi adequat, però el proveïdor d’allotjament web també us pot ajudar en aquest aspecte.

planetes

79% dels millors 400 llocs de comerç electrònic de la UE i 75% dels 2.000 llocs principals de comerç electrònic dels EUA no utilitzen un CDN reconegut

La connexió directa sol comportar imatges i altres fitxers multimèdia, que solen ocupar molt d’ample de banda. Per tant, si executeu un lloc web amb poques o sense imatges, la desactivació de la connexió directa no afectarà efectivament la velocitat del vostre lloc web.

Parlant de la connexió directa, no només heu de desactivar-lo, sinó que hauríeu d’evitar-lo del tot. En lloc de vincular-se a imatges al lloc web d’algú, carregueu-les al vostre propi servidor. Podeu pensar que els enllaços d’imatges us estalviaran molta amplada de banda, però realment poden alentir el vostre lloc web si el lloc web amb la imatge a la qual vau enllaçar és lent i poc fiable. A més, poden patir temps morts o fallades, de manera que sempre carregueu totes les imatges al vostre servidor abans d’enllaçar-les.

Utilitzeu un CMS fiable

Informàtica

Només 10% del període d’espera el defineix la resposta HTML a les sol·licituds del navegador i la resta 90% El retard es produeix en la reproducció de pàgines, l’anàlisi de HTML, l’execució de scripts de codi i la recuperació dels recursos incrustats

Un CMS (sistema de gestió de contingut) és fonamental per a la funcionalitat i el rendiment del vostre lloc web. El millor i més fiable CMS que podeu utilitzar és definitivament WordPress, però també hi ha altres CMS excel·lents, com Drupal i Joomla. Si utilitzeu alguna d’aquestes com a plataforma de lloc web, ho fareu bé segons el rendiment del vostre lloc.

Tanmateix, si utilitzeu algun altre CMS menys popular o fins i tot alguna que creeu pel vostre compte, podríeu tenir un lloc web molt lent. Per evitar-ho, assegureu-vos que realitzeu una investigació exhaustiva i trieu un CMS que sigui més fiable i que s’adapti millor a les vostres necessitats.

El que també és fonamental quan es tracta del CMS és comprovar periòdicament les darreres actualitzacions. Assegureu-vos que els scripts del vostre lloc web estiguin actualitzats, ja que les versions actuals apareixen constantment amb l’objectiu de millorar els llocs web i de fer-los més ràpids. Per tant, actualitzeu els scripts del vostre lloc web de manera regular. Però sempre assegureu-vos que primer tingueu els fitxers de còpia de seguretat al seu lloc.

Arxiu

La compressió de la imatge hauria de ser una distribució reflexiva entre la mida de la imatge i la qualitat. Per als JPG, una compressió del 60-70 per cent produeix un bon equilibri. Per a les pantalles de retina, augmenteu la mida de la imatge (JPG) entre el 150 i el 200 per cent, comprimiu el 30-40 per cent i canvieu-la de nou segons les dimensions necessàries.

Optimitzeu la vostra base de dades

L’optimització de la base de dades és una altra forma molt eficaç d’accelerar el vostre lloc web. Això és obligatori fer, sobretot, si feu servir WordPress o algun altre CMS que depèn molt de l’ús de la base de dades..

Si utilitzeu aquest CMS o fins i tot alguns complements complexos, les dades de la base de dades augmenten i el vostre lloc web es fa més lent. Això és especialment cert per als complements que estalvien dades d’usuaris, estadístiques i registres, ja que poden ocupar una gran quantitat d’emmagatzematge de dades. Abans de saber-ho, la vostra base de dades s’omplirà de trackbacks, pingbacks, revisions de publicacions, articles de paperera i comentaris no aprovats, cosa que pot fer que el vostre lloc web sigui més lent.

Per tant, netegeu la base de dades de manera regular, però sempre assegureu-vos de fer una còpia de seguretat dels fitxers. Mai feu res amb la base de dades abans de fer-ne una còpia de seguretat. Hi ha molts complements que us poden ajudar a optimitzar la vostra base de dades, així que feu la vostra recerca i en trobeu els adients per al CMS que utilitzeu.

Si utilitzeu WordPress, per exemple, podeu automatitzar la neteja de la vostra base de dades amb un complement molt útil, com ara Optimització del WP.

Conclusió

Tenir un lloc web ràpid no ha estat mai més important del que és avui. La gent espera que els llocs web tinguin una intensitat ràpida i, si no respostes les seves expectatives, podreu perdre molt trànsit de llocs web i, en definitiva, els vostres seguidors lleials o els vostres ingressos. Per tant, assegureu-vos de proporcionar als visitants del vostre lloc web una experiència perfecta mitjançant la millora de la velocitat del vostre lloc web i la seva distinció entre la multitud.

Certament, hi ha més maneres de millorar la velocitat del vostre lloc web, però les esmentades són les més essencials i les més efectives. Poden semblar un problema menor si es gestionen per separat, però, combinats, podeu estar segur que fan una diferència enorme i que acceleren el vostre lloc web de manera significativa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map