Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το Web Builder

GeoCities ήταν ένας από τους πρώτους πιο σύγχρονους δημιουργούς ιστότοπων που δεν χρειάζονταν τεχνικές δεξιότητες. Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του το 1994 το Yahoo! το αγόρασε για 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια

Ψάχνετε για μια απλή λύση για τη δημιουργία του ιστότοπού σας; Εάν ναι, τότε ένας δημιουργός ιστότοπων μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Σε αντίθεση με τις πλατφόρμες CMS που πρέπει να εγκατασταθούν και να διαμορφωθούν στον λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων, οι δημιουργοί ιστότοπων σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε στατικούς ιστότοπους, ιστολόγια και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου με ευκολία σε ένα μέρος. Πολλοί σάς προσφέρουν λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης, εκατοντάδες σχέδια για να διαλέξετε και φιλοξενούν τον ιστότοπό σας για εσάς. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη που θα σας βοηθήσει στην ανάπτυξη και συντήρηση του ιστότοπού σας.


Το μειονέκτημα των δημιουργών ιστότοπων είναι ότι μόλις επιλέξετε το δημιουργό σας και δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που δημιουργήσατε και να μετακινηθείτε κάπου αλλού. Ο ιστότοπός σας έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να φιλοξενείται μόνο σε αυτήν την πλατφόρμα, και οι κατασκευαστές ιστοσελίδων το περιγράφουν στους Όρους χρήσης τους Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τρεις από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων:

Wix
Γουέμπλι
Squarespace

Δημιουργία ιστότοπου με το Wix

Ιστότοπος Wix

Σε αυτήν την ημέρα και εποχή, λέγοντας ότι η επιχείρησή σας δεν χρειάζεται ιστότοπο είναι σαν να λέτε ότι δεν χρειάζεστε οξυγόνο για να επιβιώσετε.

Το Wix είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εκπληκτικών και επαγγελματικών ιστότοπων. Διαθέτει φιλικό προς το χρήστη Drag n ’Drop Editor και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε χωρίς γνώση κωδικοποίησης.

Δικαστικά έξοδα

Το Wix προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς και μπορείτε να εγγραφείτε για να δοκιμάσετε τα εργαλεία τους χωρίς να πληρώσετε ούτε δεκάρα. Φυσικά, δεν πρόκειται να αποκτήσετε δωρεάν τον ιστότοπό σας σε έναν προσαρμοσμένο τομέα. Το όνομα του ιστότοπού σας θα μοιάζει με αυτό, το yourwebsite.wix.com, αλλά σας δίνουν την τέλεια ευκαιρία να παίξετε με αυτά που έχουν και να αποφασίσετε αν σας αρέσει ή όχι.

Μόλις δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας και είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα σχέδια και να ορίσετε τον προσαρμοσμένο τομέα για τον ιστότοπό σας. Το Wix προσφέρει πέντε διαφορετικά σχέδια:

Το Wix ιδρύθηκε το 2006 από τους Ισραηλινούς Avishai Abrahami, Nadav Abrahami και Giora Kaplan. Η εταιρεία εδρεύει στο Τελ Αβίβ με γραφεία στο Be’er — Sheva, San Francisco, New York City, Dnipro, Kiev και Vilnius
Περιέχει τομέαΠιο βασικό4,08 $ / μήνα
ΣυνδυασμόςΓια προσωπική χρήση9,25 $ / μήνα
ΑπεριόριστοςΓια επιχειρηματίες12,42 $ / μήνα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟΓια επιχειρηματίες12,42 $ / μήνα
πολύ σπουδαίο πρόσωποΥποστήριξη προτεραιότητας24,92 $ / μήνα

Τα οφέλη

Σήμερα το Wix είναι μια πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων παγκόσμιας κλάσης με πάνω 110 εκατομμύρια χρήστες σε 190 χώρες

Η πλατφόρμα έχει να κάνει με τους χρήστες την ελευθερία που χρειάζονται για να σχεδιάσουν τους ιστότοπούς τους, όπως θέλουν. Έχουν εισαγάγει χαρακτηριστικά αξιέπαινα όλα αυτά τα χρόνια. τα ακόλουθα σας δίνουν την προσοχή:

Πρότυπα. Το Wix προσφέρει πάνω από 280 όμορφα πρότυπα σε διάφορες βιομηχανίες και κατηγορίες για να διαλέξετε. Θα βρείτε τα πάντα, από το ψήσιμο έως τη χρηματοδότηση έως το νόμο. Αυτά τα προκατασκευασμένα πρότυπα δίνουν στους χρήστες τη συνολική δομή και καθοδήγηση που επιθυμούν. Αφιερώστε χρόνο για να αποφασίσετε, καθώς δεν μπορείτε να κάνετε εναλλαγή από το ένα πρότυπο στο άλλο. Αυτό το μειονέκτημα, τα πρότυπα διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα εργαλείων και χρήσιμων εφαρμογών.

Προσαρμόσιμα πρόσθετα. Η αγορά εφαρμογών Wix διαθέτει δεκάδες πρόσθετα για να δημιουργήσει τον ιστότοπό σας με τον τέλειο τρόπο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να προσελκύσετε πελάτες με ζωντανή συνομιλία, κοινωνική αλληλεπίδραση, κουπόνια, έρευνες ή ακόμη και να τους πουλήσετε στοιχεία χρησιμοποιώντας λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως καλάθι αγορών και πύλη πληρωμής. Το Wix προσφέρει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ενσωμάτωσης αυτών των εφαρμογών στον ιστότοπό σας και την εγκατάσταση με ένα κλικ.

Το Wix χρησιμοποιείται από 0,8% όλων των ιστότοπων του οποίου το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι γνωστό. Αυτό κάνει 0,4% συνολικού αριθμού ιστότοπων παγκοσμίως

Επεξεργασία μεταφοράς και απόθεσης. Εάν είστε νέοι στη δημιουργία ιστοτόπων, η δυνατότητα τοποθέτησης στοιχείων ακριβώς στο σημείο που θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία κωδικοποίησης, είναι εκπληκτικό. Αυτό είναι εφικτό από τον Drag & Drop Editor. Λειτουργεί επίσης ως στήριγμα για προχωρημένους χρήστες που προσπαθούν να ανανεώσουν το σχεδιασμό του ιστότοπού τους.

Υποστήριξη πελατών. Το Wix προσφέρει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και τα περισσότερα στοιχεία και χαρακτηριστικά συνοδεύονται από πρόσθετες λεπτομέρειες και πρακτικές συμβουλές. Σε περίπτωση που οι χρήστες αντιμετωπίσουν προβλήματα, μπορούν να λάβουν βοήθεια από το φόρουμ ή το Κέντρο υποστήριξης. Υπάρχουν συχνές ερωτήσεις, εκπαιδευτικά βίντεο και η επιλογή επικοινωνίας με το πιο σχετικό τμήμα. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών απαντά σε ερωτήματα εντός 24 ωρών.

Χρησιμοποιώντας το Wix και ρυθμίζοντας τον ιστότοπό σας

Φυσικές τοποθεσίες επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν Wix
Τοποθεσίες επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν Wix

Διαβάστε την κριτική δημιουργίας ιστού Wix.

Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο για τον ιστότοπό σας. Κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία» για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να επεξεργαστείτε οτιδήποτε στο πρότυπο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων και κειμένου.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Wix είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε την εργασία σε εξέλιξη ενώ τροποποιείτε το πρότυπο. Αυτό σας σώζει από την ταλαιπωρία της εκκίνησης από το μηδέν σε περίπτωση που αποσυνδεθείτε από το Διαδίκτυο ή εάν πρέπει να εργαστείτε ανά διαστήματα. Και σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας προσαρμογής, μπορείτε να δείτε τον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση ακριβώς πώς θα εμφανιστεί μόλις εμφανιστεί.

Για να κάνετε επιπλέον προσαρμογές ιστότοπων, χρησιμοποιήστε το μενού στην αριστερή πλευρά, το οποίο περιλαμβάνει:

 • Σελίδες – εδώ μπορείτε να προσθέσετε σελίδες κάνοντας κλικ στην επιλογή «Προσθήκη σελίδας». Μπορείτε να ανοίξετε τις “Ρυθμίσεις σελίδας” για να αλλάξετε το όνομα της σελίδας και τη διεύθυνση URL της. Εισαγάγετε λεπτομέρειες SEO για να βοηθήσετε τις μηχανές αναζήτησης να βρουν τις σελίδες σας.
 • Σχέδιο – προσαρμόστε το φόντο, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές σας
 • Προσθήκη – εδώ μπορείτε να αλλάξετε το φόντο διαφορετικών στοιχείων και να επιλέξετε μια συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων. Με την επιλογή «Προσθήκη» μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, εικόνα, συλλογή, μέσα, κουμπιά και μενού και άλλα
 • Διαχείριση εφαρμογών – Εδώ μπορείτε να ενσωματώσετε διάφορες δυνατότητες στους ιστότοπούς σας, όπως μια φόρμα επικοινωνίας, Χάρτες Google, PayPal και Flickr Gallery.
 • Σύνθεση – εδώ μπορείτε να συνδέσετε ένα όνομα τομέα, να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις SEO για να κάνετε τον ιστότοπό σας ορατό σε μηχανές αναζήτησης, να προσθέσετε κοινωνικά προφίλ και να ρυθμίσετε τον λογαριασμό Google Analytics για να παρακολουθείτε τα στατιστικά στοιχεία
Ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών Wix αυξάνεται 24% κάθε χρόνο. Αυξάνεται ο αριθμός των πληρωμένων λογαριασμών Wix 35% ένα έτος

Στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα, ο ιστότοπός σας θα είναι συνδεδεμένος σε μια διεύθυνση τομέα που ξεκινά με το wix.com, αλλά μπορείτε να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας για να αποκτήσετε τον δωρεάν τομέα σας και να καταργήσετε όλες τις διαφημίσεις Wix. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποστηρίζεται από Wix για τον τομέα σας. Για να ρυθμίσετε το email σας, μεταβείτε στην ενότητα Ο λογαριασμός μου -> Γραμματοκιβώτια. Το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βασίζεται στο πλαίσιο των Εφαρμογών Google, επομένως θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα Wix που θα περιλαμβάνει έναν προσαρμοσμένο τομέα.

Σημείωση: Η Wix έχει δοκιμάσει τα πάντα από την ιδιωτική ομάδα ανάπτυξης για να εξασφαλίσει ομαλές λειτουργίες. Είναι ένας από τους ευκολότερους κατασκευαστές ιστοσελίδων για χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε διαφορετικά στοιχεία στον ιστότοπό σας ακριβώς όπως θέλετε να εμφανίζονται στους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Ως αποτέλεσμα, απολαμβάνετε το όφελος του WYSIWYG (αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε) όταν δημιουργείτε έναν ιστότοπο με το Wix.

Δημιουργία ιστότοπου με το Weebly

Έναρξη και δημιουργία Weebly

Η Weebly ιδρύθηκε το 2006. Τα τελευταία εννέα χρόνια, συνέχισε να αυξάνεται, κάθε μήνα, για να γίνει μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων στον κόσμο. Ενώ ορισμένα άτομα έχουν εμπειρία στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, άλλα δεν γνωρίζουν το πρώτο πράγμα για να ξεκινήσουν. Και εδώ είναι που ο Weebly μπαίνει στο παιχνίδι.

Το Weebly βασίζεται στην υπόθεση ότι ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο. Δεν έχει σημασία αν δημιουργείτε ένα προσωπικό ιστολόγιο, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή έναν ιστότοπο για τη μικρή σας επιχείρηση, αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να το κάνετε εύκολα.

Δικαστικά έξοδα

Αναρωτιέστε πιθανώς πόσο κοστίζει. Εάν χρειάζεται μόνο να δοκιμάσετε το εργαλείο, μπορείτε να επιλέξετε τη δωρεάν έκδοση. Αυτό σας παρέχει απεριόριστες δυνατότητες, χωρίς κόστος. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μια πλήρως ενσωματωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου εκτός από όλες τις δυνατότητες. Ακολουθούν τέσσερις επιλογές προγράμματος που προσφέρουν:

Ο David Rusenko, ο Chris Fanini και ο Dan Veltri συνέστησαν τη Weebly το 2006 ενώ φοίτησαν στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Το έργο συγκεντρώθηκε ως αποτέλεσμα της απαίτησης της Penn State να δημιουργήσουν όλοι οι μαθητές ένα χαρτοφυλάκιο Ιστού. το τρίο δημιούργησε λογισμικό που διευκόλυνε τον καθένα να δημιουργήσει έναν προσωπικό ιστότοπο
Ελεύθερος0 $ / μήνα
Μίζα4 $ / μήνα
Υπέρ8 $ / μήνα
Επιχείρηση25 $ / μήνα
Από τις μέρες του ως τάξη στο Penn State, η πλατφόρμα Weebly έχει εξελιχθεί σε μια αναφερόμενη εταιρεία 455 εκατομμυρίων δολαρίων που απασχολεί περίπου 300 άτομα

Χρήση του Weebly και ρύθμιση της ιστοσελίδας σας

Διαβάστε την κριτική δημιουργίας ιστού Weebly.

Βήμα 1

67% των χρηστών Weebly ξεκίνησαν επειδή είτε ήθελαν να ασκήσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο διαδίκτυο είτε να αναπτύξουν τις υπάρχουσες επιχειρήσεις τους για να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες

Ξεκινώντας και εγγραφείτε. Μπορείτε να το κάνετε δωρεάν μέσω του ιστότοπου Weebly. Το μόνο που χρειάζεται είναι το πλήρες όνομά σας, η διεύθυνση email και ο κωδικός πρόσβασης. Μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία σας, θα μεταφερθείτε στην επόμενη σελίδα με το κουμπί Προσθήκη ιστότοπου. Εδώ σας ζητείται ένα θεμελιώδες ερώτημα. “Ποιο είναι το επίκεντρο του ιστότοπού σας;”

Έχετε τρεις επιλογές: Ιστότοπος, Ιστολόγιο ή Κατάστημα

Πριν λάβετε μια απόφαση, σκεφτείτε προσεκτικά τις πληροφορίες που θα παρέχει ο ιστότοπός σας καθώς και την αγορά-στόχο σας. Μια μικρή επιχείρηση που δεν πουλάει τίποτα στο διαδίκτυο μπορεί να επιλέξει την επιλογή “ιστότοπος”. Εάν ξεκινάτε ένα blog, η προτροπή “blog” είναι η επιλογή σας. Και αν σκοπεύετε να πουλήσετε ένα προϊόν στο διαδίκτυο, επιλέξτε “κατάστημα”.

Βήμα 2

Επιλέγοντας το θέμα σας. Αυτό το βήμα δείχνει γιατί είναι τόσο σημαντικό να λαμβάνετε τη σωστή απόφαση όταν επιλέγετε μια εστίαση. Σε αυτό το σημείο, σας παρέχονται θέματα με βάση τον σκοπό του ιστότοπού σας.

Weebly δυνάμεις περισσότερες από 40 εκατομμύρια ιστοσελίδες. Είναι ισοδύναμο με 2% όλων των ιστότοπων που είναι ζωντανά αυτήν τη στιγμή

Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε “ιστότοπο”, υπάρχουν εκατοντάδες για να διαλέξετε, επομένως δεν πρέπει να βιάζεστε να λάβετε απόφαση. Αντ ‘αυτού, ελέγξτε το καθένα, συμπεριλαμβανομένης της διάταξης και των λειτουργιών, για να αποφασίσετε ποιο είναι καλύτερο για τον ιστότοπό σας.

Συμβουλές. Το Weebly διευκολύνει την αλλαγή του θέματος σε μεταγενέστερη ημερομηνία, οπότε μην το δουλεύεις υπερβολικά για πολύ. Υπάρχουν περισσότερες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Είναι επίσης η πτυχή όπου η Weebly λάμπει σε ανταγωνιστές κατασκευαστές ιστοσελίδων όπως το Wix.

Κορυφαίες κατηγορίες ιστότοπων
Κατηγορίες ιστότοπων όπου χρησιμοποιείται το Weebly
Επιχειρήσεις & Βιομηχανία
18,63%
Τέχνες και ψυχαγωγία
11,46%
Καριέρα & Εκπαίδευση
6,45%
Καριέρα & Εκπαίδευση
> Εκπαίδευση
5,28%
Αλλα
58,18%

Βήμα 3

Επιλογή του τομέα του ιστότοπού σας. Μόλις επιλέξετε ένα θέμα και πριν ξεκινήσετε να προσθέτετε περιεχόμενο, να επιλέγετε χρώματα και να μετακινείτε τα πράγματα, θα πρέπει να ορίσετε το όνομα του ιστότοπού σας.

Οι επιλογές σας περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Χρησιμοποιήστε έναν υποτομέα του Weebly.com (δωρεάν).
 • Καταχωρήστε έναν νέο τομέα.
 • Συνδέστε έναν τομέα που έχετε ήδη.

Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν έκδοση για να ξεκινήσετε και να προσθέσετε το προσαρμοσμένο όνομα τομέα σας αν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που προσφέρει αυτό το εργαλείο.

Προσαρμογή και σχεδίαση του ιστότοπού σας

Η Weebly προσφέρει πάνω από 100 πρότυπα σχεδίασης σελίδων και δυνατότητες πολυμέσων, όπως γκαλερί φωτογραφιών, παρουσιάσεις διαφανειών, ενσωματωμένους χάρτες, βίντεο και ήχο. Τα μέλη του ιστότοπου μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση του ιστότοπου που φιλοξενείται από το Weebly, μεταφέροντας και ρίχνοντας widget σε διαφορετικά μέρη της ιστοσελίδας. Η διαχείριση του περιεχομένου μπορεί να γίνει μέσω του ιστότοπου Weebly ή με την εφαρμογή iPhone του Weebly, διαθέσιμη στο App Store

Τώρα ήρθε η ώρα να ψάξετε γύρω από τον πίνακα ελέγχου και να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας όπως θέλετε. Όπως και κάθε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), το Weebly διαθέτει ένα ταμπλό από τον οποίο μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε και τα πάντα. Ο πίνακας ελέγχου σας θα έχει αυτές τις επιλογές διαχειριστή:

Η αριστερή πλευρική γραμμή είναι το σημείο εκκίνησης. Εδώ θα βρείτε τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης στοιχείων από αυτές τις κατηγορίες: Βασικά, Δομή, Μέσα, Εμπόριο και άλλα.

Η επάνω γραμμή πλοήγησης σάς παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές. Εκτός από το κτίριο, το οποίο εμφανίζει την αριστερή πλευρική γραμμή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Σχεδίαση, Σελίδες, Κατάστημα και Ρυθμίσεις.

Σημείωση: Με τέσσερα ξεχωριστά πακέτα, ένα φορτίο υψηλών προδιαγραφών και μια απλή στη χρήση πλατφόρμα, είναι προφανές γιατί η Weebly εμπιστεύεται δεκάδες εκατομμύρια ιδιοκτήτες ιστότοπων. Το Κέντρο Βοήθειας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης με τη μορφή email, συνομιλίας, βίντεο, διαδικτυακών εκπομπών και οδηγών.

Δημιουργία ιστότοπου με το Squarespace

Squarespace

Squarespace είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων για όλες τις χρήσεις στην αγορά – και έχει βελτιωθεί μόνο από την εισαγωγή του Squarespace 7. Είναι μια φιλοξενούμενη λύση, που σημαίνει ότι είναι εύκολο να δημιουργηθεί και να προσαρμοστεί ένας πλήρως λειτουργικός ιστότοπος χωρίς να πάει πάρα πολύ συμμετέχουν στον τρόπο λειτουργίας της φιλοξενίας.

Δικαστικά έξοδα

Το Squarespace δεν προσφέρει δωρεάν πακέτο, αλλά υπάρχει μια δοκιμή 14 ημερών χωρίς κίνδυνο. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για να δοκιμάσουν τον ιστότοπό τους πριν λάβουν μια απόφαση. Πέρα από αυτό, υπάρχουν τρία πακέτα:

Πρότυπο10 $ / μήνα ή 96 $ / έτος
Απεριόριστος20 $ / μήνα ή 192 $ / έτος
Επιχείρηση30 $ / μήνα ή 288 $ / έτος

Για υπάρχοντα ονόματα τομέα, πρέπει να διαμορφώσετε τον τομέα σας με το Squarespace. Αυτό περιλαμβάνει την επεξεργασία των εγγραφών DNS σας και την επισήμανσή τους σε διακομιστές Squarespace (το Squarespace προσφέρει ένα βίντεο που επισημαίνει σημαντικούς καταχωρητές). Το τμήμα υποστήριξης πελατών βοηθά τους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ενώ ενσωματώνουν υπάρχοντες τομείς με την πλατφόρμα Squarespace.

Το Squarespace ιδρύθηκε το 2003 σε κοιτώνα του Anthony στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ και έχει εξελιχθεί σε μια ομάδα περισσότερων από 720 ταλαντούχων ατόμων

Τα οφέλη

Το Squarespace δεν έχει έλλειψη ισχύος σχετικά με τα ακόλουθα:

Από την κυκλοφορία του, εκατομμύρια ιστότοποι έχουν δημιουργηθεί στην πλατφόρμα Squarespace

Πρότυπα. Το Squarespace παρέχει μινιμαλιστικά και εξαιρετικά επαγγελματικά πρότυπα που απαιτούν την προσοχή των χρηστών. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Μερικά είναι λεπτομερή. Μερικοί είναι αραιοί, κάποιοι προσανατολισμένοι στο ηλεκτρονικό εμπόριο, κάποιοι έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο – έτσι μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο ανάλογα με τη φύση της επιχείρησής σας. Εκτός από το ότι είναι κομψό και ελάχιστο, κάθε πρότυπο είναι φιλικό προς κινητά και ανταποκρίνεται.

Πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ. Το πρόγραμμα επεξεργασίας στυλ διευκολύνει τους χρήστες να προσαρμόσουν τον ιστότοπό τους χωρίς να τροποποιήσουν τον κώδικα CSS. Υπάρχουν επιλογές για την προσαρμογή των εικόνων φόντου, των χρωμάτων, του πλάτους της πλευρικής γραμμής, του διαστήματος και της επένδυσης, της αδιαφάνειας των σελίδων και της τυπογραφίας. Επίσης, υπάρχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας CSS για χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με την κωδικοποίηση.

Μάρκετινγκ & SEO. Το Squarespace έχει αποτελεσματικές δυνατότητες SEO και μάρκετινγκ. Οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν μετα-περιγραφές, διευθύνσεις URL, τίτλους σελίδων. και XML sitemaps + HTML code περιλαμβάνεται ήδη. Υπάρχει επίσης κοινωνική ενσωμάτωση για Facebook, Twitter και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Το Squarespace χρησιμοποιείται από 1,5% όλων των ιστότοπων του οποίου το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου γνωρίζουμε. Αυτό είναι 0,7% του συνολικού αριθμού των ιστότοπων

Εμπόριο. Το Squarespace σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών. Η λειτουργία Commerce υποστηρίζει διάφορες παραλλαγές προϊόντων, όπως βάρος, χρώμα και μέγεθος. Οι προχωρημένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως ταχεία ολοκλήρωση αγοράς, ενσωματωμένες λειτουργίες λογαριασμού, εκτύπωση ετικετών και αποστολή μέσω κινητού τηλεφώνου περιλαμβάνονται στο πληρωμένο πακέτο. Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν πληρωμές μέσω Stripe.

Υποστήριξη πελατών. Το Squarespace προσφέρει δωρεάν 24ωρη ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη. Η εταιρεία διαθέτει επίσης εκπαιδευτικά έγγραφα, εκπαιδευτικά βίντεο, ακόμη και ένα ενεργό φόρουμ. αυτό είναι το μέρος όπου μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών αποτελείται από έμπειρους χρήστες και τίποτα δεν έχει ποτέ εξωτερική ανάθεση.

Δημοφιλείς ιστότοποι που χρησιμοποιούν το Squarespace
Squarespace

Χρήση του Squarespace και ρύθμιση της ιστοσελίδας σας

Διαβάστε την κριτική δημιουργίας ιστού Squarespace.

Βήμα 1

Επισκεφτείτε το Squarespace, επιλέξτε “Έναρξη” και επιλέξτε ένα από τα πρότυπα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό πρότυπο αργότερα, εάν η αρχική σας επιλογή δεν ταιριάζει στις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Αφού επιλέξετε το πρότυπο, κάντε κλικ στην επιλογή “Έναρξη με αυτό το σχέδιο” και εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας.

Βήμα 2

Στη συνέχεια, θα δείτε ένα μήνυμα καλωσορίσματος και θα πρέπει να επιλέξετε τον σκοπό του ιστότοπου με τις ακόλουθες επιλογές: Επιχείρηση, Προσωπικό, ηλεκτρονικό εμπόριο και Μη κερδοσκοπικός. Στη συνέχεια, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον τίτλο του ιστότοπου και ανάλογα με τον σκοπό του ιστότοπου που θα επιλέξετε ίσως περιλαμβάνει τα στοιχεία της επιχείρησής σας.

Προσαρμογή και σχεδίαση του ιστότοπού σας

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα μεταφερθείτε στην περιοχή διαχειριστή του ιστότοπου. Μέσα στον πίνακα διαχείρισης, θα δείτε τη γραμμή μενού στην αριστερή πλευρά και στη μέση τη διάταξη του ιστότοπου στην οποία εργάζεστε. Μπορείτε να δείξετε τον ιστότοπό σας και να δείτε μερικές από τις βασικές λειτουργίες διαχειριστή που έχετε στη διάθεσή σας απευθείας από τον ίδιο τον ιστότοπο. Ωστόσο, οι περισσότερες εργασίες προσαρμογής θα γίνουν στην αριστερή γραμμή μενού, η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

Το Squarespace σάς επιτρέπει να βλέπετε την κίνηση και τη συμπεριφορά των επισκεπτών σας σε πραγματικό χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε πραγματικά να εξακριβώσετε ποιες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούν οι επισκέπτες σας για να προσγειωθούν στον ιστότοπό σας και μπορείτε επίσης να δείτε από πού έρχονται
 • Καρτέλα Σελίδες σας επιτρέπει να δημιουργήσετε νέες σελίδες για ένα ιστολόγιο, ιστότοπο και ηλεκτρονικό κατάστημα στο κύριο μενού πλοήγησης. Το περιεχόμενο προστίθεται στα μπλοκ σελίδων και μπορούν να δημιουργηθούν διαφορετικά μπλοκ για διάφορους τύπους περιεχομένου.
 • Καρτέλα σχεδίασης σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας, να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση που να ταιριάζει με την υπάρχουσα επωνυμία σας. Περιλαμβάνει αλλαγές λογότυπου και τίτλου, εναλλαγή προτύπου και αλλαγές στυλ.
 • Εμπορική καρτέλα σας επιτρέπει να προσθέσετε προϊόντα, τιμές και μια ετικέτα πώλησης. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για την τοποθέτηση πρόσθετων πληροφοριών σχετικά με το προϊόν (φυσικό ή ψηφιακό). Επίσης, επιλέξτε μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και συνδέστε έναν λογαριασμό πληρωμής.
 • Καρτέλα μετρήσεων σάς επιτρέπει να ελέγχετε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της αλληλεπίδρασης επισκεπτών στον ιστότοπό σας και να σας βοηθά να παρακολουθείτε τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία κίνησης. Η δραστηριότητα στις μετρήσεις ανανεώνεται με νέα δεδομένα κάθε 90 λεπτά.
 • Καρτέλα σχολίων σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με τους επισκέπτες σας και να χτίζετε μια κοινότητα. Στις Ρυθμίσεις σχολίων, μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο δημοσίευσης, έγκρισης, απάντησης και άλλων σχολίων.
 • Καρτέλα Ρυθμίσεις Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε πολλές εργασίες, όπως: αλλαγή βασικών πληροφοριών του ιστότοπού σας, που περιλαμβάνει στυλ και περιγραφή ιστότοπου, σύνδεση ενός προσαρμοσμένου ονόματος τομέα, λογαριασμού email, προφίλ κοινωνικών μέσων. Επίσης, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις blogging και SEO.
 • Καρτέλα Βοήθεια μιλάει για τον εαυτό του. Εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε με τη μορφή αναλυτικών άρθρων, βίντεο και εργαστηρίων που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε.
Το Squarepace ενσωματώνεται σε όλα τα σημαντικά κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το Google+, το Pinterest και άλλα. Οι καταστάσεις δημοσίευσης ενημερώνονται αυτόματα και μπορείτε να δημοσιεύσετε γκαλερί στη σελίδα σας στο Facebook απευθείας και ακόμη και να ενσωματώσετε την ιδιοκτησία του Google+

Σημείωση: Το Squarespace προσφέρει πολλά σχέδια και θα έχετε πρόσβαση σε επαγγελματικά πρότυπα, πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης ή υποστήριξη πελατών 24/7 που προσφέρουν. Επομένως, η αξία της δημιουργίας ενός ιστότοπου Squarespace είναι συναρπαστική όταν λάβετε υπόψη σας τα οφέλη που έχετε από την πλατφόρμα.

συμπέρασμα

Ελπίζουμε να απολαύσατε την εισαγωγή μας στους σύγχρονους δημιουργούς ιστότοπων που είναι διαθέσιμοι για τη δημιουργία του στατικού ιστότοπου, του ιστολογίου ή του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map