Τι είναι το VPN και πώς βρίσκετε τις καλύτερες υπηρεσίες VPN;

Το 60% των χρηστών VPN ανησυχούν για το ιδιωτικό τους απόρρητο

Η παραμονή ασφαλής στο Διαδίκτυο και η διατήρηση της ιδιωτικής ζωής αποτελούν πρωταρχικές ανησυχίες τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους ιδιώτες σε αυτήν την εποχή της ταχείας επέκτασης στο διαδίκτυο. Η λύση με τη μορφή ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου προσφέρει διάφορες ευκολίες – τα οφέλη απορρήτου είναι μόνο μερικά από αυτά.

Ενδεχομένως να έχετε ήδη χρησιμοποιήσει VPN, αλλά δεν το γνώριζα τη στιγμή που το χρησιμοποιούσατε. Εάν έχετε εργαστεί ποτέ απομακρυσμένα μέσω σύνδεσης σε εταιρικό δίκτυο, λειτουργούσατε στα νερά του VPN.

Κάθε δευτερόλεπτο, 12 άτομα στο διαδίκτυο γίνονται θύματα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο θύματα σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα. Μέχρι το 2020, ο κόσμος θα πρέπει να υπερασπιστεί τον κυβερνοχώρο 50 φορές περισσότερα δεδομένα από ό, τι σήμερα

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι ή απλώς αόριστα εξοικειωμένοι με VPN, αυτός ο οδηγός είναι ιδανικός για εσάς. Θα σας οδηγήσουμε στον κόσμο των VPN εξηγώντας τι είναι, πώς λειτουργούν και ποια οφέλη προσφέρουν. Θα παράσχουμε επίσης πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιλογής ενός παρόχου VPN που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας, είτε για ατομικούς είτε για επιχειρηματικούς σκοπούς. Ας αρχίσουμε.

Τι είναι το VPN?

VPN_cod

Ο καλύτερος τρόπος για να οπτικοποιήσετε ένα VPN είναι να το κοιτάξετε σαν να ήταν έκδοση ενός φυσικού δικτύου υπολογιστών. Η διαφορά έρχεται στα μέσα σύνδεσης.

Τα δίκτυα φυσικών υπολογιστών περιορίζονται συνήθως σε κάποια τοποθεσία, όπως ένα σπίτι ή ένα γραφείο και οι υπολογιστές είναι φυσικά συνδεδεμένοι. ο Το VPN είναι ένας εικονικός τύπος δικτύου, επιτρέποντας σε διαφορετικούς υπολογιστές, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται, να συμμετέχουν στο δίκτυο και να το χρησιμοποιούν για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η φυσική σύνδεση παραμένει, αλλά τώρα αποτελείται από δημόσια και ιδιωτικά καλώδια, δρομολογητές και διακομιστές. Και δεν υπάρχουν όρια εύρους.

Έτσι, ένα VPN δεν είναι μια νέα πρωτοποριακή συσκευή που επιτρέπει στους υπολογιστές να ενεργούν όπως είναι φυσικά συνδεδεμένοι, αλλά είναι μια μέθοδος σύνδεσης υπολογιστών σε ένα εικονικό δίκτυο. Αυτή η μέθοδος έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ασφάλεια και να βελτιώσει το απόρρητο του τελικού χρήστη, χωρίς περιορισμούς όσον αφορά την πρόσβαση σε περιεχόμενο στο Διαδίκτυο.

Λοιπόν, πώς λειτουργεί το VPN?

Σε παγκόσμιο επίπεδο, περισσότερο από το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ή διακομιστή μεσολάβησης για πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα VPN, θα πρέπει να λάβετε μια δωρεάν ή πληρωμένη υπηρεσία VPN. θα μιλήσουμε για τις διαφορές μεταξύ των δύο αργότερα. Μόλις το κάνετε αυτό, θα εγκαταστήσετε έναν πελάτη VPN στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας και εκεί ξεκινούν όλα.

VPN_δίκτυο

Με έναν πελάτη VPN, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα προεπιλεγμένο VPN, το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή από τον πάροχο. Ενώ περιηγείστε στο Διαδίκτυο μέσω του VPN, ο υπολογιστής σας δεν επικοινωνεί χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP που σας έχει εκχωρηθεί από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί ένα που παρέχεται από το VPN.

Εκτός από την απόκρυψη της αρχικής σας διεύθυνσης IP, ένα VPN προστατεύει επίσης όλα τα δεδομένα. Λοιπόν, πώς επιτυγχάνεται η εμπιστευτικότητα των δεδομένων; Τα VPN χρησιμοποιούν πρωτόκολλα για την κωδικοποίηση όλων των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ του υπολογιστή σας και του υπολογιστή που χρησιμοποιείτε ως είδος πύλης για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ακολουθούν τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται πιο συχνά:

L2TP / IPsec – Το πρωτόκολλο Layer 2 Tunneling Protocol δημιουργήθηκε ως συνεργατική προσπάθεια από μέλη του φόρουμ PPTP, την Ομάδα Μηχανικής Διαδικτύου (IETF) και τη Cisco. Αυτό το πρωτόκολλο ονομάζεται L2TP μέσω IPsec επειδή παρέχει την ασφάλεια του IPsec μέσω της σήραγγας του L2TP. Αυτό το πρωτόκολλο χρησιμοποιείται από VPN που εκτελούνται σε λειτουργικό σύστημα Windows 2000.

IPsec – Με την υποστήριξη πολύ ισχυρών αλγορίθμων κρυπτογράφησης και ευρείας γνησιότητας, το Πρωτόκολλο ασφάλειας πρωτοκόλλου διαδικτύου προσφέρει επιπλέον επίπεδα ασφάλειας δεδομένων. Το IPsec κρυπτογραφεί τα δεδομένα μέσω σήραγγας και μεταφοράς. Η λειτουργία κρυπτογράφησης μεταφοράς κωδικοποιεί το ωφέλιμο φορτίο ή το βασικό περιεχόμενο των δεδομένων, ενώ η λειτουργία σήραγγας κωδικοποιεί τόσο την κεφαλίδα όσο και το ωφέλιμο φορτίο δεδομένων.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης, όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο πρέπει να χρησιμοποιούν ένα κοινό κλειδί / πιστοποιητικό. Μια ειδική εφαρμογή εγκατεστημένη σε έναν υπολογιστή χρήστη χειρίζεται αυτήν την κωδικοποίηση / αποκωδικοποίηση κατά τη σύνδεση με ένα απομακρυσμένο VPN. Αυτό το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης υποστηρίζει κρυπτογράφηση 56-bit και 168-bit.

PPTP / MPPE – Ενώ το PPTP είναι ένα ξεπερασμένο πρωτόκολλο, πολλά VPN εξακολουθούν να το εκτελούν. Δημιουργήθηκε μέσω των κοινών προσπαθειών των ECI Telematics, US Robotics, 3COM, Microsoft και Ascend. Υποστηρίζει κρυπτογράφηση 40-bit και 128-bit, χρησιμοποιώντας MPPE – Microsoft Point-to-Point Encryption.

Εκτός από αυτά τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα πρωτόκολλα από ένα VPN, όπως Μη απόρριψη, AAA, Ακεραιότητα δεδομένων, Εμπιστευτικότητα ροής κίνησης, SOCKS5 και Anti Replay. Τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται από ένα VPN καθορίζουν τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στους χρήστες. Θα το εξετάσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες στον οδηγό.

Ποια είναι τα μοναδικά οφέλη
χρήσης ενός VPN?

σούπερ_VPN

Ασφάλεια. Όπως προαναφέρθηκε, η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για όσους είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα στο Διαδίκτυο ενδέχεται να υποκλαπούν, να κλαπούν ή ακόμη και να τροποποιηθούν. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για τους χρήστες, όπως κλεμμένες πιστωτικές κάρτες και διαρροή ευαίσθητων εταιρικών πληροφοριών. Η επικοινωνία από εσάς προς τον εξωτερικό κόσμο δεν μπορεί να προστατευθεί πλήρως από λογισμικό τείχους προστασίας και προστασίας από ιούς που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή.

Δεδομένου ότι η επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή σας και ενός VPN πραγματοποιείται μέσω των πρωτοκόλλων που περιγράψαμε, η σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και των απομακρυσμένων πόρων είναι ασφαλής. Εάν κάποιος από τους δρομολογητές παραβιαστεί από έναν χάκερ, δεν θα είναι δυνατό να αποκρυπτογραφήσει τη ροή δεδομένων μεταξύ εσάς και των υπολογιστών VPN.

Μυστικότητα. Η διατήρηση της ταυτότητάς σας κρυμμένη κατά τη σύνδεση είναι επίσης πολύ σημαντική. Χωρίς VPN, η ταυτότητά σας μπορεί εύκολα να αποκαλυφθεί από πρακτορεία μάρκετινγκ ή από οποιονδήποτε έχει αρκετά περίεργη εμπειρία και έχει επαρκείς δεξιότητες. Και όταν μιλάμε για ταυτότητα, εννοούμε διεύθυνση IP, όνομα, διεύθυνση και τοποθεσία. Ενώ βρίσκεστε στο διαδίκτυο, η συσκευή σας επικοινωνεί με δρομολογητές και διακομιστές ιστού, αφήνοντας πίσω πληροφορίες για την IP και τον ISP σας.

Κορυφαίες αγορές για πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω VPN


Ταϊλάνδη 24%
Ινδονησία 22%
Κίνα 20%
Βραζιλία 19%
Σαουδική Αραβία 18%
Τουρκία 18%
Ινδία 18%
Μεξικό 18%
Μαλαισία 17%
ΗΑΕ 16%
VS
Γερμανία 6%
ΗΠΑ 5%
Ηνωμένο Βασίλειο 5%
Αυστραλία 4%

Οι χρήστες του διαδικτύου της Ταϊλάνδης και της Ινδονησίας είναι πιο απλό να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω VPN

Ένα VPN αποτρέπει με επιτυχία αυτήν την ανεπιθύμητη αποκάλυψη ιδιωτικών πληροφοριών. Κατά την πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω Διαδικτύου μέσω VPN, η ταυτότητα του παρόχου VPN γίνεται δική σας. Θα φαίνεται να είστε συνδεδεμένοι σε άλλη τοποθεσία εκτός από τη δική σας, ενώ τα προσωπικά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, παραμένουν κρυμμένα.

Απεριόριστη πρόσβαση. Πολλές εταιρείες προσφέρουν τις διαδικτυακές υπηρεσίες τους με συγκεκριμένους γεωγραφικούς περιορισμούς. Για παράδειγμα, το Netflix εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Παρόμοια με αυτό, υπάρχουν χώρες που απαγορεύουν στους πολίτες τους να έχουν πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους και εταιρείες που περιορίζουν τη χρήση του Διαδικτύου των υπαλλήλων τους. Ένα VPN ξεπερνά εύκολα αυτά τα εμπόδια.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πάροχοι VPN σε πολλές γεωγραφικές περιοχές, οι χρήστες μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν τυχόν γεωγραφικούς περιορισμούς που ισχύουν είτε από ξένη εταιρεία είτε από τη χώρα τους.

Καλύτερη εμπειρία Ιστού. Τα ζητήματα συνδεσιμότητας είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα σε όλο τον κόσμο, ειδικά όταν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάτι που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του κόσμου. Λόγω κακών διαδρομών στο Διαδίκτυο και περιορισμένου εύρους ζώνης, η συνολική εμπειρία σας στο διαδίκτυο μπορεί να είναι κακή.

Αυτό μπορεί να επιλυθεί με ένα VPN. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, το εύρος ζώνης σας κατά την πρόσβαση σε απομακρυσμένες τοποθεσίες θα είναι περίπου το ίδιο με το εύρος ζώνης μεταξύ του VPN και του υπολογιστή σας. Μια λύση VPN είναι πολύ επωφελής για χρήστες των οποίων οι πάροχοι ISP επιβάλλουν όρια εύρους ζώνης.

Συχνότητα χρήσης VPN % των χρηστών του Διαδικτύου και των χρηστών VPN που αναπτύσσουν VPN στην ακόλουθη βάση

Κάθε μέρα ή σχεδόν κάθε μέρα
4-5 φορές την εβδομάδα
2-3 φορές την εβδομάδα
Μια φορά την εβδομάδα
Μία φορά 2-3 φορές το μήνα
Μια φορά το μήνα
Λιγότερο συχνά

ΧΡΗΣΤΕΣ VPN

ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Υπάρχουν άλλα οφέλη που μπορεί να διαφέρουν από τον ένα πάροχο VPN στον άλλο. Ορισμένοι πάροχοι VPN προσφέρουν καλύτερη συνδεσιμότητα μεταξύ όλων των συσκευών στο δίκτυό τους, ενώ άλλοι επιτρέπουν την προώθηση θύρας, γεγονός που καθιστά άλλες συσκευές στο δίκτυό σας προσβάσιμες μέσω του Διαδικτύου.


Τι να ψάξετε σε μια καλή υπηρεσία VPN?

ο καλύτερη υπηρεσία VPN είναι αυτός του οποίου οι υπηρεσίες ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να προσδιορίσετε αυτές τις ανάγκες πριν επιλέξετε έναν πάροχο VPN. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει συναίνεση για τις γενικές υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρει ένας καλός πάροχος υπηρεσιών VPN.

Ασφάλεια. Εφόσον πρόκειται να τοποθετήσετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας, μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία, στα χέρια κάποιου άλλου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος υπηρεσιών VPN ασφαλίζει κόμβους VPN, ιστότοπους και υποδομές.

Κύριο πρόγραμμα οδήγησης για χρήση VPN είναι η πρόσβαση σε περιεχόμενο ροής. Για παράδειγμα, σχεδόν το 30% όλων των χρηστών VPN έχουν πρόσβαση στο Netflix σε έναν δεδομένο μήνα

Οι καλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN έχουν τακτικούς ελέγχους ασφαλείας, συμμόρφωση με PCI, τείχη προστασίας εφαρμογών ιστού, ειδικό υλικό διακομιστή και ασφαλείς / αξιόπιστους διακομιστές.

Λογισμικό. Ένας καλός πάροχος υπηρεσιών VPN διαθέτει επίσης φιλικό προς το χρήστη λογισμικό. Αυτό είναι απαραίτητο, επειδή δεν θέλετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την υποστήριξη πελατών κάθε φορά που συνδέεστε σε ένα VPN. Το καλό λογισμικό είναι εύκολο να δημιουργηθεί και θα σας συνδέει στο διαδίκτυο σε χρόνο μηδέν. Γι ‘αυτό φροντίστε να δείτε εάν ο πάροχος VPN διαθέτει το δικό του προσαρμοσμένο λογισμικό.

Τοποθεσίες διακομιστών VPN. Οι καλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN διαθέτουν διακομιστές σε περισσότερες από μία γεωγραφικές τοποθεσίες. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο, ανεξάρτητα από το πού φιλοξενείται. Γι ‘αυτό βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος VPN έχει διακομιστές σε όλο τον κόσμο πριν αγοράσει τις υπηρεσίες του.

Το 60% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η απομακρυσμένη πρόσβαση ήταν ένα από τα βασικά κριτήρια που εξετάστηκαν κατά την υιοθέτηση μιας λύσης IP VPN

Λάβετε υπόψη ότι οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία, κάλεσαν το Πέντε μάτια, συμφώνησαν να ανταλλάξουν πληροφορίες προκειμένου να ενισχύσουν την ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι μια κυβέρνηση οποιασδήποτε από αυτές τις πέντε χώρες μπορεί να υποχρεώσει έναν πάροχο VPN, μέσω δικαστικής απόφασης, να αποκαλύψει οποιαδήποτε πληροφορία κατέχει. Αυτό δεν ισχύει για παρόχους VPN που εδρεύουν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.

Υποστήριξη πελατών. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που διαφοροποιεί το καλό από τους παρόχους VPN που δεν είναι τόσο καλοί. Η υποστήριξη πελατών πρέπει να είναι προσβάσιμη όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας ανεξάρτητα από τη διαφορά ζώνης ώρας. Οι καλοί θα έχουν ένα γραφείο αυτοεξυπηρέτησης και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας στη διάθεση των χρηστών τους.

Χρήση VPN για ανώνυμη περιήγηση Η ανώνυμη περιήγηση είναι ένας σημαντικός λόγος για τη χρήση VPN, ειδικά στη Σαουδική Αραβία, την Ινδία και το Βιετνάμ

Χωρίς καταγραφή δεδομένων. Τα περισσότερα άτομα επιλέγουν μια λύση VPN επειδή ανησυχούν για το απόρρητο και την ασφάλεια. Εάν θέλετε να παραμείνετε εντελώς κρυμμένοι πίσω από το VPN, πρέπει να διαβάσετε τους όρους χρήσης και την πολιτική του παρόχου VPN για να βεβαιωθείτε ότι δεν καταγράφουν τα δεδομένα σας.

VPN_γκόσμος

Ταχύτητα. Το εύρος ζώνης μπορεί να μειωθεί όταν έχετε πρόσβαση στο δίκτυο μέσω VPN. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος VPN επενδύει σε νέους διακομιστές και λογισμικό για να καλύψει τις ανάγκες μιας μεγάλης εισροής νέων χρηστών. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για αυτό διαβάζοντας τις κριτικές των χρηστών τους. Με έναν καλό πάροχο VPN, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μόνο πολύ μικρές αλλαγές στην ταχύτητα.

Τιμολόγηση. Είναι καλή γενική συμβουλή να επισκέπτεστε πάντα έναν πάροχο που προσφέρει πολλές επιλογές πληρωμής και διάφορα προγράμματα συνδρομής που μπορείτε να ακυρώσετε όποτε θέλετε χωρίς να αντιμετωπίζετε κυρώσεις.

Πριν κάνετε την επιλογή σας, ελέγξτε προσεκτικά τις υπηρεσίες και τις επιλογές τιμολόγησης. Και ελέγξτε τις κριτικές πελατών για να βεβαιωθείτε ότι παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που διαφημίζονται.

Δωρεάν έναντι υπηρεσιών VPN επί πληρωμή

δωρεάν_ή_πληρωμή

Όταν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες VPN, έχετε δύο επιλογές: δωρεάν και επί πληρωμή υπηρεσίες VPN. Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους, εκτός από την τιμή.


Πλεονεκτήματα των δωρεάν υπηρεσιών VPN:

 • είναι δωρεάν

 • ανωνυμία (δεν χρειάζεται να δώσετε προσωπικά στοιχεία κατά την εγγραφή σας)

Μειονεκτήματα των δωρεάν υπηρεσιών VPN:

 • Πολύ χαμηλό επίπεδο ασφάλειας (128-bit κρυπτογράφηση / πρωτόκολλο PPTP)

 • Χωρίς υποστήριξη πελατών

 • Χαμηλότερη ταχύτητα λόγω πολλών χρηστών

 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, περιορισμένος χρόνος στο διαδίκτυο και μεταφορά δεδομένων

 • Μάτσο προσωπικά προσαρμοσμένων διαφημίσεων (αυτό σημαίνει ότι καταγράφουν τα δεδομένα σας)

Υπάρχουν πάνω από 400 πάροχοι υπηρεσιών VPN στον κλάδο. 30 από αυτά είναι δωρεάν

Πλεονεκτήματα των υπηρεσιών VPN επί πληρωμή

 • Χωρίς περιορισμό εύρους ζώνης

 • Pro ασφάλεια

 • Χωρίς διαφημίσεις

 • Πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών

 • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες επιλογές εύρους ζώνης

Μόνο το 2% των παρόχων υπηρεσιών VPN προσφέρουν προσαρμοσμένες εφαρμογές

Μειονεκτήματα των υπηρεσιών VPN επί πληρωμή

 • Προφανώς, θα πρέπει να πληρώσετε για αυτήν την υπηρεσία

 • Ενδέχεται να καταλήξετε να πληρώνετε για λειτουργίες που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε

Πώς να επιλέξετε ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές

Οι 10 κορυφαίοι πάροχοι VPN εκτελούν δικά τους δίκτυα. Πολλές άλλες υπηρεσίες απλώς αναθέτουν τη δουλειά σε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η εκτέλεση του δικτύου είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που απαιτεί πολλούς τεχνικούς πόρους

Λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, την επιτήρηση, τις διαρροές δεδομένων κ.λπ., ο αριθμός των διαθέσιμων παρόχων υπηρεσιών VPN έχει αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά μόνο ορισμένοι πάροχοι βρίσκονται στις κορυφαίες λίστες των ιστότοπων των οποίων η κατάταξη έχει εξουσία.

Το 19% των συνδρομητών χρησιμοποιούν VPN torrenting, καθώς μοιράζονται κάποιο υλικό κατά τη χρήση ενός download-torrent, η ασφάλεια των πελατών υφίσταται απειλές μέσω μιας ανοιχτής πύλης προς το σύστημα

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας υπενθυμίσω ότι η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας και τις δυνατότητες, την τιμή, το πρόγραμμα συνδρομής, τη φήμη και την ευκολία χρήσης ενός παρόχου υπηρεσιών VPN. Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις κορυφαίες επιλογές που διατίθενται επί του παρόντος στην αγορά.

NordVPN. Ένας από τους παρόχους υπηρεσιών VPN που ορίστηκε ως «επιλογή συντάκτη» και στις δύο κορυφαίες λίστες, το Nord VPN σίγουρα προσελκύει την προσοχή. Αυτός ο παροχέας εδρεύει στον Παναμά και η αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, περισσότεροι από 1200 διακομιστές σε 61 χώρες, κορυφαία κρυπτογράφηση διπλού επιπέδου, δυνατότητα παραμονής ανώνυμων ακόμη και στον σκοτεινό ιστό και πληρωμές μέσω PayPal, πιστωτικής κάρτας ή Bitcoin όλα τα προνόμια που έχουν καταστήσει αυτόν τον παροχέα VPN αγαπημένο με τόσα πολλά άτομα.

Ως έντονοι ταξιδιώτες, το 11,5% των πελατών χρησιμοποιούν VPN για ταξίδια. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο και να αποκτήσετε πρόσβαση σε «οικιακά» δίκτυα ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό

Διαθέτει επίσης μια υπηρεσία υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας που είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορεί να ρυθμιστεί σε Mac, Windows, Linux, iOS και Android και υποστηρίζει έως και έξι συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Το βασικό πρόγραμμα συνδρομής κοστίζει 6 $ ανά μήνα. Οι ειδικοί προτείνουν αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών VPN εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN για να παρακολουθήσετε το Netflix των Η.Π.Α..

IPVanish. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών VPN διαθέτει πάνω από 700 εκατοντάδες διακομιστές που βρίσκονται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζει πέντε συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα και έχει πολύ ελαφριά κρυπτογράφηση, η οποία συμπληρώνει πραγματικά τη λήψη torrent. Είναι διαθέσιμο σε όλα τα λειτουργικά συστήματα. Το IPVanish μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο Amazon Firestick και στο Android TV. Εάν δεσμευτείτε για ένα ετήσιο πρόγραμμα, θα πληρώνετε 6,50 $ το μήνα.

Το 30% των ερωτηθέντων έχουν χρησιμοποιήσει VPN για ασφαλές Wi-Fi, που είναι ένα βήμα από την επέκταση των hotspots και την εύκολη προσέγγιση των αλλαγών, οι οποίες συντελούν σε εμπιστευτικές διαρροές δεδομένων και κλοπές εσοχής

VPN ιδιωτικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Αυτό το VPN είναι πολύ δημοφιλές επειδή η κρυπτογράφηση του θα κάνει τις μεταφορές δεδομένων σας αδιαπέραστες, αλλά πρέπει να ασχοληθείτε μόνο με μια πολύ απλή διεπαφή χρήστη.

Με ένα μόνο κλικ, το Private Internet Access VPN θα διασφαλίσει ότι η ταυτότητά σας παραμένει κρυφή. Αυτός ο παροχέας διαθέτει περισσότερους από 3.000 διακομιστές που βρίσκονται σε 25 χώρες. Έχουν την επιλογή να πληρώνουν ανώνυμα με διάφορες μεγάλες κάρτες δώρων επωνυμίας (Best Buy, Starbucks, Costco κ.λπ.). Είναι μια εταιρεία που εδρεύει στις ΗΠΑ, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη ότι συμμετέχουν στη συνθήκη Five Eyes. Τα τέλη κυμαίνονται από 6,95 $ το μήνα έως 3,33 $ το μήνα, ανάλογα με τη σύμβαση που επιλέγετε.

Το 13,5% των χρηστών χρησιμοποιούν VPN για τυχερά παιχνίδια, επειδή καθιστά δυνατό το ξεκλείδωμα των γεωγραφικών περιορισμένων παιχνιδιών, καθώς και τις εκδόσεις beta ή τα προϊόντα ψυχαγωγίας περιορισμένης ηλικίας

Υπάρχουν πολλοί άλλοι πάροχοι υπηρεσιών VPN που μπορείτε επίσης να δείτε, Buffered, ZenMate, TorGuard, Express VPN, Surfshark και πολλοί άλλοι. Απλώς φροντίστε να λάβετε όσες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κορυφαίες επιλογές σας για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Μια τελευταία συμβουλή, οι δωρεάν δοκιμές που προσφέρονται από πληρωμένους παρόχους υπηρεσιών VPN περιλαμβάνουν μόνο βασικές λειτουργίες, οπότε μην βασίζετε τη γνώμη σας μόνο στην εμπειρία που απολαμβάνετε από τη δωρεάν δοκιμή.

συμπέρασμα

Αυτό είναι βασικά το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε για τις υπηρεσίες VPN. Έχετε δει ότι ένα VPN παρέχει όχι μόνο καλύτερη εμπειρία ιστού, αλλά αντιμετωπίζει επίσης θέματα ασφάλειας και απορρήτου. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε οποιοδήποτε διαδικτυακό περιεχόμενο παρακάμπτοντας γεωγραφικούς περιορισμούς. Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες που έχετε βρει σε αυτόν τον οδηγό θα σας διευκολύνουν να αποφασίσετε αν θέλετε να πάτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN και πώς να επιλέξετε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map