Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο Lifestyle

Ιστολόγιο Lifestyle


Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν blogs τρόπου ζωής. Είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και το δροσερό είναι ότι μπορείτε να γράψετε σχεδόν οτιδήποτε σε ένα blog τρόπου ζωής.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες θέσεις που είναι αρκετά συγκεκριμένες, ο τρόπος ζωής είναι κάτι που μπορεί να μπερδεύει τους ανθρώπους πολύ συχνά. Για παράδειγμα, όταν λέτε ότι μόλις ξεκινήσατε ένα blog φαγητού ή μόδας, οι χρήστες μπορούν γρήγορα να ενώσουν τα κομμάτια και να οπτικοποιήσουν ολόκληρο τον ιστότοπο. Είναι προφανές ότι γράφετε για κουζίνα και συνταγές ή στο άλλο σενάριο, μπορείτε να φανταστείτε δημοσιεύσεις για ρούχα και ρούχα. Αλλά το blog lifestyle είναι κάτι πολύ περισσότερο.

5 από τα πιο δημοφιλή θέματα ιστολογίου Σύμφωνα με το SEMRush
Στατιστικός

Το blog Lifestyle μπορεί να καλύψει πολλά περισσότερα θέματα και είσαι το μόνο άτομο που αποφασίζει τι θα γράψει. Δεδομένου ότι παρουσιάζετε τη ζωή σας στο κοινό, είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε ένα μοναδικό blog. Ακόμα κι αν καλύπτετε ένα δημοφιλές θέμα, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα δημοσιεύσετε άλλη αόριστη κριτική για μια συσκευή ή σεμινάριο για κάτι που έχει καλυφθεί εκατομμύρια φορές. Είναι η ζωή σας και η αφήγησή σας, και αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι αγαπούν. Ένα ιστολόγιο τρόπου ζωής σάς επιτρέπει να γράφετε για κάθε θέμα που έχετε κατά νου και μπορείτε να το κάνετε με τον δικό σας τρόπο.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να ξεκινήσετε ένα blog. Σας δίνει την ευκαιρία να γράψετε για τις εμπειρίες της ζωής σας και να απολαύσετε πραγματικά αυτό που κάνετε. Και αν το ξεκινήσετε με τον σωστό τρόπο, έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε επιπλέον χρήματα σε αυτό ή ίσως ακόμη και να μετατρέψετε ένα απλό blog σε μια μηχανή δημιουργίας χρημάτων που θα μπορούσε να μετατρέψει τη ζωή σας.

Contents

Ξεκινώντας ένα Lifestyle Blog

Ιστολόγιο ζωής

Η εκκίνηση ενός ιστολογίου δεν είναι τόσο δύσκολη αν ακολουθήσετε όλα τα βήματα που πρόκειται να εκπροσωπήσουμε. Εάν έχετε ήδη αποφασίσει να το δοκιμάσετε, ελπίζουμε ότι έχετε επίσης περιηγηθεί σε πολλά δημοφιλή ιστολόγια τρόπου ζωής που μπορεί να σας έχουν δώσει τις σωστές ιδέες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε.

Ο τρόπος ζωής είναι ένα ευρύ θέμα. Λοιπόν, καλύπτει όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή, έτσι είναι σχεδόν όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε. Η επιλογή της σωστής θέσης είναι ζωτικής σημασίας γιατί διαφορετικά, ενδέχεται να πέσετε σε παγίδα προσπαθώντας να καλύψετε τα πάντα. Παρόλο που μπορεί να ακούγεται καλή ιδέα να γράφετε οτιδήποτε για τα πάντα, θα πρέπει να σταματήσετε εδώ και να σκεφτείτε τα πράγματα που σας αρέσουν περισσότερο. Εστίαση μόνο σε εκείνες τις πτυχές της ζωής που πραγματικά απολαμβάνεις και αγαπάς. Επίσης, συμπεριλάβετε τα πράγματα για τα οποία γνωρίζετε κάτι και θα μπορείτε γρήγορα να απομονώσετε διάφορες κατηγορίες που θα αποτελούν το ιστολόγιό σας.

Σας αρέσει να ταξιδεύετε; Ίσως είστε ειδικός στη διακόσμηση σπιτιού; Ή σας αρέσει να μιλάτε για σχέσεις; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα στα οποία μπορεί να εστιάσετε. Και το μεγάλο μέρος του ιστολογίου τρόπου ζωής είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε όλες τις διαφορετικές κατηγορίες σε ένα ιστολόγιο που θα σας επιτρέψει να εκφράσετε την αγάπη σας και να δείξετε εμπειρογνωμοσύνη.

Επιλέξτε την πλατφόρμα blogging σας

Ποιες είναι οι καλύτερες πλατφόρμες Blogging?

Κορυφαία 100 ιστολόγια ανά πλατφόρμα

Πλατφόρμες Blogging

Το Διαδίκτυο είναι τεράστιο και όλοι αυτοί οι δισεκατομμύρια ιστότοποι και ιστολόγια σαφώς δεν βασίζονται στις ίδιες τεχνολογίες. Λοιπόν, πώς επιλέγετε την καλύτερη πλατφόρμα blogging για το ιστολόγιο του τρόπου ζωής σας; Ορισμένες πλατφόρμες διατίθενται δωρεάν. Μερικοί μπορεί να φαίνονται τέλειοι για αρχάριους, αλλά δεν είναι τίποτα κοντά σε αυτό. Ευτυχώς, υπάρχει μια πλατφόρμα blogging που σας δίνει όλες τις δυνατότητες. Αυτό που θα επιτρέψει τόσο στους αρχάριους όσο και στους επαγγελματίες να επικεντρωθούν στο blogging αντί για όλες τις τεχνικές και να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Μιλάμε για WordPress.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, υπάρχουν δύο εκδόσεις του WordPress. Αλλά μιλάμε για αυτό-φιλοξενούμενο WordPress που είναι δωρεάν, αλλά εξακολουθεί να σας δίνει την επιλογή να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστολογίου σας που μπορείτε να επεκτείνετε όσο θέλετε.

Εάν σκοπεύετε να είστε σοβαροί για το ιστολόγιό σας στο μέλλον, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με τον σωστό τρόπο. Επιλέξτε αυτό-φιλοξενούμενο WordPress, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια καλή εταιρεία φιλοξενίας (περισσότερα σχετικά με αυτό στις ακόλουθες γραμμές), βρείτε ένα καλό θέμα και χρήσιμες προσθήκες.

Έχετε σκεφτεί το όνομα τομέα σας?

Σκεφτείτε έναν τομέα ως διεύθυνση του ιστολογίου σας. Ακριβώς όπως το σπίτι σας φέρει ετικέτα με όνομα και αριθμό οδού που ο ταχυδρόμος σας θα αναγνωρίσει για να δρομολογήσει τις παραγγελίες σας στο eBay στο σωστό μέρος, το blog σας χρειάζεται κάτι παρόμοιο. Πού θα οδηγούσατε τους επισκέπτες αν δεν είχατε μια μοναδική διεύθυνση?

Θα χρειαστεί σίγουρα χρόνος για να βρείτε ένα αξέχαστο όνομα τομέα που θα λατρέψετε τόσο εσείς όσο και οι επισκέπτες σας και αυτό είναι ακόμη διαθέσιμο για αγορά. Το όνομα πρέπει να συνδέεται στενά με το όνομα του ιστολογίου σας. Πρέπει να βρείτε τη σωστή επέκταση και να ακολουθήσετε κάποιους άλλους άγραφους κανόνες σχετικά με την επιλογή ενός ονόματος τομέα.

Πώς να αποκτήσετε το ιστολόγιό σας online

bluehost

Το Bluehost φιλοξενεί 1,5 εκατομμύρια τομείς και σχεδόν το 2% όλων των ονομάτων τομέα σε χρήση σε ολόκληρο το Διαδίκτυο.

Εμείς στο FirstSiteGuide είχαμε το μερίδιο του χρόνου μας με πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εξετάσαμε ακόμη και πολλά από αυτά και συγκρίναμε το ένα με το άλλο. Μετά από τόσες ώρες που αφιερώνονται σε εταιρείες φιλοξενίας, συνιστούμε ανεπιφύλακτα την Bluehost. Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας premium συνιστάται ακόμη και από το WordPress.org ως ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να επιλέξετε για το blog σας που υποστηρίζεται από WordPress.

WP οργ

ρολόι
γραμμή

Βήμα πρώτο – Λάβετε τη συμφωνία

Ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο, θα λάβετε την ίδια προσφορά φιλοξενίας premium στο Bluehost με λιγότερα χρήματα. Για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει, θα πρέπει να βλέπετε την τιμή των 2,75 $ αντί για τα κανονικά 7,99 $ ανά μήνα. Κάντε κλικ στο κουμπί “Ξεκινήστε τώρα” για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 1

τροφή

Βήμα δεύτερο – Σχέδια τιμολόγησης

Παρόλο που η προηγούμενη οθόνη παρουσίασε το πιο προσιτό σχέδιο, αυτή η συμφωνία σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα σχέδια της Bluehost με χαμηλότερες τιμές.

Το βασικό πρόγραμμα περιορίζεται σε έναν ιστότοπο και 50 GB χώρου ιστότοπου, αλλά εξακολουθεί να σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Αυτό θα είναι περισσότερο από αρκετό για να σας φέρει στα νερά του blogging και μπορείτε να περάσετε μήνες blog για τον τρόπο ζωής χωρίς να αισθάνεστε ότι λείπει τίποτα. Αλλά όταν ξεπεράσετε το Βασικό σχέδιο, είναι εύκολο να αναβαθμίσετε, οπότε δεν πρέπει να σας ανησυχεί αυτή τη στιγμή.

Τα σχέδια Plus και Pro σας επιτρέπουν να αναβαθμίσετε το ιστολόγιό σας και να ενισχύσετε το χόμπι σας και να το μετατρέψετε σε μια σοβαρή επιχείρηση. Αυτό είναι καλό να το γνωρίζετε, οπότε όταν αποφασίσετε ότι είναι ώρα να γίνετε ακόμη πιο σοβαροί για το ιστολόγιο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την εύρεση άλλης εταιρείας φιλοξενίας.

Βήμα 2

ντάμπλ

Βήμα τρίτο – Όνομα τομέα

Το Bluehost σας δίνει ένα δωρεάν τομέας. Τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξετε ένα για το ιστολόγιο. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος, οπότε μην το θεωρείτε δεδομένο. Όταν είστε έτοιμοι, πληκτρολογήστε προσεκτικά το όνομα τομέα, ελέγξτε το δύο φορές και κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Βήμα 3

φόρεμα

Βήμα τέταρτο – Πληροφορίες λογαριασμού

Το όνομα τομέα σας έγινε αποδεκτό, συγχαρητήρια! Ήρθε η ώρα να συμπληρώσετε μερικές προσωπικές πληροφορίες. Γράψτε προσεκτικά σε όλες τις λεπτομέρειες για τον εαυτό σας και μην ανησυχείτε – το Bluehost το παίρνει πολύ σοβαρό και διατηρεί όλες τις πληροφορίες ιδιωτικές και ασφαλείς.

Βήμα 4

άλογο

Βήμα πέμπτο – Πληροφορίες πακέτου

Επιλέγοντας το σχέδιο λογαριασμού, μπορείτε να μειώσετε την τιμή των μηνιαίων εξόδων φιλοξενίας σας. Εφόσον είχατε ήδη επιλέξει το Βασικό πρόγραμμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις επιλογές. Όλα θα είναι τα ίδια, εκτός από την τιμή. Το τυπικό πρόγραμμα 12 μηνών θα σας κοστίζει 4,45 $ ανά μήνα, αλλά αν αποφασίσετε να πληρώσετε για 36 μήνες τώρα, θα πληρώνετε μόνο 2,75 $ το μήνα! Μην ξεχνάτε ότι έχετε φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας για ολόκληρο τον μήνα στην τιμή ενός φλιτζανιού καφέ!

Ελέγξτε προσεκτικά τις άλλες πληροφορίες και ορίστε οποιαδήποτε από τις επιπλέον επιλογές εάν χρειάζεστε μερικές. Εάν δεν είστε σίγουροι τι να επιλέξετε αυτή τη στιγμή, μη διστάσετε να το παραλείψετε, καθώς μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας στο Bluehost και να κάνετε αλλαγές. Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας στο κάτω μέρος και επιλέξτε το πλαίσιο “Όροι και κανονισμοί”. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες είναι σωστές και κάντε κλικ στο κουμπί “Υποβολή”.

Βήμα 5

εισιτήριο

Βήμα έκτο – Συνδεθείτε

Προτού μπορέσετε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, το Bluehost θα χρειαστεί να δημιουργήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι ο λογαριασμός περιέχει όλα όσα σχετίζονται με τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων πληρωμής, οπότε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και ασφαλίστε τον. Κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία κωδικού πρόσβασης”. Επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης ή αφήστε το Bluehost να προτείνει έναν ισχυρό, διαβάστε και αποδεχτείτε την πολιτική απορρήτου και τους όρους παροχής υπηρεσιών και κάντε κλικ στο «Επόμενο».

Βήμα 6
Βήμα 6
Βήμα 6

Τώρα ήρθε η ώρα να συνδεθείτε στον νέο σας λογαριασμό. Κάντε κλικ στο κουμπί “log in” ή επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του Bluehost. Θα πρέπει να δείτε το κουμπί σύνδεσης στο μενού που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας. Κάντε κλικ στο κουμπί και συμπληρώστε το όνομα τομέα ή το όνομα χρήστη και τις πληροφορίες κωδικού πρόσβασης.

μάσκες

Βήμα επτά – Εγκαταστήστε το WordPress

Εντοπίστε το εικονίδιο WordPress και ορίστε μια επιλογή γρήγορης εγκατάστασης. Το σύστημα θα κάνει τα πάντα αυτόματα. Μπορείτε να ξεχάσετε τη μη αυτόματη εγκατάσταση του WordPress ή να ανησυχείτε για το πώς να δημιουργήσετε βάσεις δεδομένων και να χάσετε αρχεία. Θα πρέπει να λάβετε αμέσως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε στο WordPress blog σας.

γεύμα

Βήμα Οκτώ – Επιλογή θέματος

Αφού εγκαταστήσετε το WordPress στο νέο σας λογαριασμό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του ιστολογίου σας. Σας προτείνουμε να επιλέξετε μόνο ένα από τη λίστα, καθώς θα πρέπει να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο επιλέγοντας το καλύτερο θέμα WordPress για το ιστολόγιό σας. Μην ανησυχείτε, ανεξάρτητα από το θέμα που επιλέγετε σε αυτό το σημείο, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ένα διαφορετικό από αυτό Κατάλογος θεμάτων WordPress.

Βήμα 8

Μόλις επιλέξετε ένα θέμα, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη δημιουργίας” που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου.

Βήμα 8

Βιβλίο

Βήμα Εννέα

Εάν αυτός είναι ο πρώτος ιστότοπός σας στο WordPress, το Bluehost είναι έτοιμο να σας βοηθήσει. Ακολουθήστε τον οδηγό στην οθόνη που θα σας καθοδηγήσει στην απλή διαδικασία εγκατάστασης. Εάν γνωρίζετε τι κάνετε και γνωρίζετε πώς να μετακινηθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress, κάντε κλικ στο κουμπί “Δεν χρειάζομαι βοήθεια” και θα μπορείτε να εργαστείτε μόνοι σας. Εάν προχωρήσετε με αυτόν τον τρόπο, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τον πλήρη οδηγό μας που θα σας βοηθήσει να μάθετε τα βασικά του WordPress.

Βήμα 9

κρεβάτι

Βήμα δέκα

Σε αντίθεση με τις κανονικές εγκαταστάσεις WordPress, Η Bluehost ετοίμασε διάφορα εργαλεία που μπορεί να σας βοηθήσουν στο ιστολόγιό σας. Στην επάνω αριστερή γωνία, θα βρείτε το στοιχείο μενού Bluehost που περιέχει διαφορετικές επιλογές.

Βήμα 10

Ωστόσο, προτού το νέο ιστολόγιο τρόπου ζωής σας είναι έτοιμο για το κοινό, θα πρέπει να προσθέσετε τον Τίτλο ιστότοπου και την Περιγραφή ιστότοπου. Αυτό είναι αναπόσπαστο μέρος του ιστότοπου, αλλά μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στις Γενικές ρυθμίσεις του WordPress και να το αλλάξετε. Έτσι, παρόλο που πρέπει να προσέξετε τι να γράψετε εδώ, μην χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο, καθώς οι αλλαγές απέχουν μόνο ένα κλικ.

Βήμα 10

Προτεινόμενη ανάγνωση: Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το WordPress

Πώς να χειριστείτε το περιεχόμενο

Ρουκέτα

Ένα blog είναι μια μόνο πλατφόρμα στην οποία θα χρησιμοποιούν οι bloggers τον τρόπο ζωής για τη διανομή περιεχομένου. Συχνά, οι bloggers τρόπου ζωής θα χρησιμοποιούν άλλα μέσα όπως βίντεο, podcast και κοινωνικά μέσα για να στέλνουν και να προωθούν το μήνυμα και το περιεχόμενό τους

Δημοσιεύοντας μόνο δύο αναρτήσεις ιστολογίου την εβδομάδα, θα έχετε εκατό έως το τέλος του πρώτου έτους σας. Αυτό θα σας κάνει να ξεπεράσετε το όριο των 54 αναρτήσεων ιστολογίου και θα πρέπει να αρχίσετε να λαμβάνετε τουλάχιστον 30% περισσότερη επισκεψιμότητα.

Μόλις δημιουργηθεί το blog, αρχίζει η πραγματική περιπέτεια. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να προσφέρετε συναρπαστικό περιεχόμενο στο κοινό. Ανεξάρτητα από το πόσο όμορφο μοιάζει το ιστολόγιό σας, οι άνθρωποι δεν θα τηρηθούν αν δεν αποδειχθεί κάποια αξία.

Δυστυχώς, ο χειρισμός του περιεχομένου είναι κάτι που δεν μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε βήμα προς βήμα. Κάθε blog και κάθε blogger είναι διαφορετικά. Ενώ οι μεγάλες ιστορίες θα λειτουργήσουν για έναν blogger, ένας άλλος θα προσελκύσει τους αναγνώστες μόνο με σύντομες ανακοινώσεις. Ενώ ένας blogger τρόπου ζωής μπορεί να κερδίζει μηνιαίες αποδοχές δημοσιεύοντας εικόνες, ένας άλλος θα μάθει πώς να αλληλεπιδρά με άτομα μέσω βίντεο.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εδώ είναι να σας πω παραμείνετε σε αυτό που σας αρέσει και γνωρίζετε. Εάν είστε καλοί με λόγια και λατρεύετε να λέτε ιστορίες, εστιάστε σε αυτό. Αργά ή γρήγορα, οι άνθρωποι θα το συνειδητοποιήσουν αυτό. Αν όμως εστιάσετε στις εικόνες (που μπορεί να μην είναι δικό σας) θα καταλήξετε να κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει – και αυτό θα παρατηρήσουν οι επισκέπτες.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ξεκινήστε με την πρώτη σας ανάρτηση και μην ξεχνάτε ότι το blogging δεν είναι έργο ενός μήνα. Προτού αρχίσετε να προσελκύετε επισκέπτες και να αλληλεπιδράτε μαζί τους, μπορεί να χρειαστούν μήνες.

Προτεινόμενη ανάγνωση: Πώς να γράψετε και να δημιουργήσετε υπέροχο περιεχόμενο ιστολογίου

Πώς να αποκτήσετε τους πρώτους σας επισκέπτες?

Αν θέλετε να διατηρήσετε ένα blog μόνο για εσάς, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε ένα προσωπικό ημερολόγιο. Ένα blog πρέπει να είναι κάτι που οι άλλοι θα χαρούσαν να διαβάσουν. Αλλά πώς παίρνετε αυτούς τους πρώτους επισκέπτες?

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να ωθήσετε τους ανθρώπους να ελέγξουν το νέο σας ιστολόγιο. Οι άνθρωποι αφιερώνουν ολόκληρη τη σταδιοδρομία τους σε αυτό, οπότε δεν μπορούμε να καλύψουμε όλες τις τεχνικές σε μία μόνο παράγραφο. Μπορείτε να στείλετε email, να συμμετάσχετε σε φόρουμ ή ομάδες και να συνδεθείτε με άτομα, να προσθέσετε συνδέσμους στις υπογραφές του email σας, να χρησιμοποιήσετε διάφορες υπηρεσίες ή να διαφημιστείτε σε άλλους ιστότοπους. Πάρτε λοιπόν το χρόνο σας και ξεκινήστε με μικρότερα βήματα.

Συνιστώμενη ανάγνωση: Πώς να προωθήσετε το ιστολόγιό σας και το περιεχόμενό του

Συχνές ερωτήσεις

Ιστολόγιο ζωής

Πόσο κοστίζει για να ξεκινήσετε ένα blog τρόπου ζωής?

Όπως είπαμε νωρίτερα, ένα blog για τον τρόπο ζωής δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Τουλάχιστον όταν κάνετε τα πρώτα βήματα. Αντί να ξοδεύετε χιλιάδες σε έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο, μπορείτε να ξεκινήσετε με το WordPress και να επιλέξετε ένα ωραίο θέμα. Εάν επιλέξετε Bluehost, η φιλοξενία και ο τομέας θα σας κοστίσει μόνο 2,75 $ το μήνα, και θα εξακολουθείτε να έχετε όλες τις επιλογές και τις δυνατότητες που χρειάζεστε. Το WordPress είναι δωρεάν και το Bluehost θα το εγκαταστήσει αυτόματα για εσάς.

Τι πρέπει να κάνω στο blog?

Δεδομένου ότι σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο τρόπου ζωής, θα πρέπει να βρείτε μερικά μέρη της ζωής σας που απολαμβάνετε. Εάν γνωρίζετε επίσης ένα ή δύο πράγματα για το θέμα, αυτό είναι πιθανώς ένα θέμα για εσάς. Για να σας βοηθήσουμε, ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε:

Θέσεις Blogging που βγάζουν τα περισσότερα χρήματα
Κόγχες
 • Γράψτε για τα ταξίδια σας
 • Περιγράψτε τις καθημερινές σας ρουτίνες
 • Γράψτε για τις δεξιότητες μαγειρικής σας
 • Ανεβάστε εικόνες και βίντεο από πάρτι που οργανώνετε
 • Δώστε συμβουλές σχετικά με τις σχέσεις ή τη μητρότητα
 • Συμπεριλάβετε άτομα σε συζήτηση για κάτι που διαβάζετε στις ειδήσεις

Ανεξάρτητα από το τι αποφασίζετε να κάνετε ιστολόγιο, να θυμάστε ότι είναι ένα ιστολόγιο τρόπου ζωής και αυτό είναι κάτι όπου πρέπει να αισθάνεστε άνετα. Μην ψάχνετε για θέματα που δεν σας αρέσουν απλά επειδή κάποιος σας είπε ότι οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν καλύτερα σε συγκεκριμένα πράγματα.

Πώς πληρώνονται οι bloggers τρόπου ζωής?

Προφανώς, θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσετε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα. Πριν λάβετε τον πρώτο μισθό από το ιστολόγιό σας, θα πρέπει να εστιάσετε στο ίδιο το ιστολόγιο και να προσελκύσετε το κοινό. Αλλά για να καταλάβετε πόσο τεράστιες είναι οι δυνατότητες, εδώ είναι μερικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με ένα blog τρόπου ζωής:

Εισόδημα από το μάρκετινγκ θυγατρικών

% Λογαριασμοί Amazon για έσοδα θυγατρικών από την Niche

συνεργάτης-stat

 • Διαφημιστικά δίκτυα – μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα από τα δημοφιλή διαφημιστικά δίκτυα (όπως Google AdSense, Media.net ή BuySellAds) που θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε στοχευμένες διαφημίσεις. Όσο πιο δημοφιλές παίρνει το blog, τόσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε.
 • Πώληση διαφημιστικού χώρου απευθείας – ένας τρόπος ζωής blogger μπορεί να εμφανίζει διαφημίσεις στο sidebars, σε άρθρα ή οπουδήποτε στον ιστότοπο. Μπορείτε να πουλήσετε αυτούς τους διαφημιστικούς χώρους απευθείας σε έναν διαφημιζόμενο.
 • Χορηγούμενες δημοσιεύσεις – μπορείτε να αποδεχτείτε χορηγίες. Εάν δημιουργήσετε ένα καλό ιστολόγιο, οι χρήστες θα θέλουν να πληρώσουν για να εμφανιστούν στον ιστότοπό σας.
 • Προγράμματα θυγατρικών – μπορείτε να προτείνετε ένα προϊόν μέσω του ιστολογίου σας. Εάν ένας πελάτης κάνει μια αγορά, θα λάβετε προμήθεια.
 • Πουλήστε το δικό σας ebook – μπορείτε να γράψετε ένα βιβλίο ή ebook και να το πουλήσετε.
 • Ξεκινήστε ιστότοπους συνδρομής – εάν μπορείτε να προσφέρετε κάτι μοναδικό, οι χρήστες μπορεί να θέλουν να πληρώνουν μηνιαίες χρεώσεις για μοναδικό περιεχόμενο.
 • Πουλήστε τις φωτογραφίες φαγητού σας – εάν είστε καλός φωτογράφος, μπορείτε να πουλήσετε τα δικαιώματα στις εικόνες σας.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με ένα blog τρόπου ζωής?

μίξερ

Τα ιστολόγια Lifestyle είναι συνήθως βαρύτατα, προσφέροντας περισσότερο οπτική εμπειρία στον αναγνώστη

Όπως και με οποιοδήποτε άλλο ιστολόγιο, μπορεί να καταλήξει ως χόμπι και κάτι που εργάζεστε τα σαββατοκύριακα. Αλλά μπορεί επίσης να αποδειχθεί ότι είναι μια μηχανή δημιουργίας χρημάτων που θα αντικαταστήσει την κανονική σας εργασία 9-5.

Ένα δημοφιλές blog μπορεί να κερδίσει μερικές χιλιάδες δολάρια το μήνα χωρίς πρόβλημα. Για παράδειγμα, Η Huffington Post ανέφερε ότι ο Lindsay και ο Bjork Ostrom, το δίδυμο πίσω από το blog Pinch of Yum κέρδισαν 802.144,55 $ για μια περίοδο 12 μηνών (από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Νοέμβριο του 2016). Προφανώς, δεν θα μπορούν να κερδίζουν πολλά blogs τρόπου ζωής. Για να καταλάβουμε πώς πάει, το ίδιο ζευγάρι από το παράδειγμα κέρδισε μόνο 20 $ τον πρώτο μήνα τους.

Επομένως, είναι σημαντικό να μην σταματήσετε μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε κερδίσει εκατομμύρια τους πρώτους μήνες του blogging. Αλλά αν είστε καλοί και εργάζεστε σκληρά, μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε εκατοντάδες δολάρια το μήνα μετά το πρώτο έτος blogging.

Κορυφαία ιστολόγια τρόπου ζωής για παρακολούθηση

πλαίσιο

Εάν εξακολουθείτε να μην είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι πώς θα έπρεπε να είναι το ιστολόγιο του τρόπου ζωής, ας σας δείξουμε μερικά παραδείγματα. Οι ακόλουθοι κατάφεραν να δημιουργήσουν επιτυχημένα ιστολόγια που προσελκύουν πιστούς αναγνώστες σε καθημερινή βάση. Ναι, αυτοί οι άνθρωποι κερδίζουν ακόμη και χρήματα.

Ένα φλιτζάνι Jo

φλιτζάνι-jo

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Συμπεριλάβετε φωτογραφίες και γραφικά υψηλής ποιότητας. Οι αναγνώστες έλκονται σε ιστολόγια που έχουν όμορφες φωτογραφίες και γραφικά για να δουν. Χρησιμοποιήστε μια καλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για να τραβήξετε φωτογραφίες που σχετίζονται με τις δημοσιεύσεις σας

Αυτό το καταπληκτικό blog γράφτηκε από τη Joanna Goddard από τη Νέα Υόρκη. Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα σε διάφορα δημοφιλή περιοδικά, η Joanna αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό της blog. Αν και ξεκίνησε ως χόμπι του Σαββατοκύριακου, Ένα φλιτζάνι Jo γρήγορα έγινε πολύ δημοφιλές όπου η Joanna γράφει τώρα για το στυλ, το φαγητό, το σχεδιασμό, τα ταξίδια, τις σχέσεις και τη μητρότητα. Το ιστολόγιο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της εμφάνισης ενός ιστολογίου τρόπου ζωής, οπότε μην φοβάστε να μάθετε από την εμπειρία της Joanna.

Wit & Delight

εξυπνάδα

Η Kate Arends αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό της blog το 2008 όταν εργαζόταν ακόμα ως γραφίστας. Η αγάπη της για ακριβά και πανέμορφα πράγματα την έκανε να σκεφτεί τη ζωή. Τότε αποφάσισε να ξεκινήσει Wit & Delight ως μέσο που της επέτρεψε να εκφραστεί. Το blog γρήγορα έγινε επιτυχία και τώρα μετρά περισσότερους από 3 εκατομμύρια μοναδικούς οπαδούς και πολλά άτομα που εργάζονται σε αυτό σε καθημερινή βάση.

Κέικ και κασμίρι

cupcakes-κασμίρ

Η Emily Schuman είναι μια άλλη επιτυχημένη γυναίκα που ξεκίνησε το blog ως έναν απλό τρόπο προσέγγισης ανθρώπων και έκφρασης. Οι άνθρωποι ερωτεύτηκαν το στυλ γραφής και τις δημοσιεύσεις της Έμιλι που άρχισε να παραδίδει, οπότε ήταν σε θέση να γυρίσει Κέικ και κασμίρι σε πολύ περισσότερα από ένα χόμπι. Το blog είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή blogs τρόπου ζωής όπου η Emily έχει μερικούς υπαλλήλους. Το ιστολόγιο καλύπτει μόδα, φαγητό, ομορφιά, διακόσμηση και πολλά άλλα.

συμπέρασμα

Η έναρξη ενός ιστολογίου τρόπου ζωής δεν είναι τόσο δύσκολη. Ακόμα κι αν αυτή ήταν η πρώτη σας συνάντηση με τη δημιουργία ενός ιστολογίου, θα πρέπει να μπορείτε να ακολουθήσετε όλα τα βήματα και να έχετε έτοιμο το ιστολόγιο. Αλλά η διατήρηση ενός επιτυχημένου ιστολογίου τρόπου ζωής είναι μια εντελώς άλλη ιστορία. Τώρα είναι καιρός να λάμψετε και να δείξετε όλη τη δημιουργικότητά σας.

Η σύνταξη ιστοριών, η λήψη φωτογραφιών ή η εγγραφή βίντεο απαιτεί χρόνο. Η προσέλκυση επισκεπτών και η προσέλκυση τους με άλλη ανάρτηση είναι μια πρόκληση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλατε να ξεκινήσετε πρώτα ένα blog τρόπου ζωής, σωστά; Για να δείξετε τι σας ενδιαφέρει, να διδάξετε στους ανθρώπους κάτι και να μοιραστείτε τη ζωή σας με την κοινότητα. Συνεχίστε να δημοσιεύετε και μην ξεχάσετε να σταματήσετε στο ιστολόγιό μας για να μάθετε περισσότερα blogging.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map