Πώς να ξεκινήσετε ένα blog μόδας

δημιουργία-προσωπική-μάρκα σας

Λαμβάνετε συχνά συγχαρητήρια για την αίσθηση της μόδας σας; Οι φίλοι σας απευθύνονται σε εσάς για συμβουλές με την ντουλάπα τους; Έχετε την πιο καυτή φθορά σχεδιαστή στην ντουλάπα σας?


Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ, τότε σκεφτείτε να ξεκινήσετε ένα blog μόδας σήμερα.

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ταιριάξετε με την κοινότητα των bloggers μόδας, καθώς είναι γενικά πολύ φιλόξενοι. Επίσης, η καθιέρωση της επωνυμίας σας στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή εσόδων.

Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για τη δημιουργία ιστολογίου – αλλά σε περίπτωση που θέλετε αναλυτική καθοδήγηση, έχουμε διαμορφώσει έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να ξεκινήσετε με επιτυχία ένα blog μόδας!

Contents

Πέντε εύκολα βήματα για να ξεκινήσετε ένα blog μόδας

 • Επιλέξτε την καλύτερη πλατφόρμα blogging
 • Επιλέξτε το όνομα τομέα σας
 • Ρυθμίστε τον λογαριασμό σας με έναν πάροχο φιλοξενίας
 • Αποκτήστε το blog μόδας σας στο διαδίκτυο
 • Βρείτε το τέλειο θέμα

Επιλέξτε την καλύτερη πλατφόρμα blogging

επιλέξτε-καλύτερη-blogging-πλατφόρμα


Υπάρχουν περίπου 76,5 εκατομμύρια Ιστολόγια WordPress
Το πρώτο βήμα για να γίνετε blogger μόδας είναι να επεξεργαστείτε τις τεχνικές – πρώτες εκ των οποίων είναι ένα CMS.

Ένα CMS, δηλαδή ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σάς εξοικονομεί την προσπάθεια εκμάθησης και προγραμματισμού ενός ιστολογίου από το μηδέν, αντί να σας παρέχει έναν έτοιμο ιστότοπο ιστολογίου για να ξεκινήσετε ένα blog μόδας. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ένα blog μόδας εξαρτάται κυρίως από τα γραφικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε ποιοτικό CMS όπως το WordPress, γιατί σας επιτρέπει να προσθέσετε γραφικά και να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για καλύτερη απόδοση.

Το WordPress.org είναι αξιόπιστο και απίστευτα φιλικό προς το χρήστη και φιλοξενεί αρκετά εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, γεγονός που το καθιστά ηγέτη της αγοράς σε αυτόν τον κλάδο.

Το WordPress εξυπηρετεί ένα τεράστιο κοινό, συμπεριλαμβανομένων διάσημων bloggers, επιχειρήσεων και οργανισμών. Ως CMS, είναι απίστευτα προσαρμόσιμο και ευέλικτο. Επομένως, ακόμη και χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης, μπορείτε να τροποποιήσετε το ιστολόγιό σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Σας δίνει την ελευθερία να χειρίζεστε ένα δυναμικό blog από οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς τεχνικά εμπόδια ή γλωσσικούς περιορισμούς.

Επιλέξτε το όνομα τομέα σας

Πλατφόρμες Blogging
Τι χρησιμοποιούν οι χρήστες στο blog

Αλλα
6%


Η επιλογή ενός ονόματος domain μπορεί να είναι το πιο κρίσιμο βήμα κατά την έναρξη ενός επιτυχημένου blog μόδας. γι ‘αυτό πρέπει να το σκεφτείτε.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε το blogging μόδας με την τέλεια διεύθυνση URL:

 • Το κοντό είναι καλύτερο. Ποιο είναι το κοινό πράγμα σε όλους τους επιτυχημένους ιστότοπους μόδας; Όλα έχουν σύντομα, γλυκά και πνευματικά ονόματα. Δώστε στο ιστολόγιό σας ένα αξέχαστο όνομα. Τα μεγάλα και κουραστικά ονόματα είναι δύσκολο να θυμηθούν και να αναζητηθούν. Θέλετε κάτι πιασάρικο και αξέχαστο.
 • Κρατήστε το συγκεκριμένο. Για ένα σχετικά νέο ιστολόγιο μόδας, διατηρήστε το όνομα σχετικό με πράγματα για τα οποία θα κάνετε blogging, π.χ. ρούχα γραφείου, παπούτσια ή βραδινά φορέματα. Βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνονται μικρές λεπτομέρειες στον τίτλο, όπως το θέμα του ιστολογίου σας, ώστε ο ιστότοπός σας να είναι εύκολα αναζητήσιμος.
 • Κάντε το περισσότερο ΕΣΕΙΣ. Εάν είστε ήδη διάσημος στιλίστας μόδας ή σύμβουλος, προσπαθήστε να συμπεριλάβετε ένα μέρος του ονόματός σας στον τομέα. Ωστόσο, εάν είστε σχετικά νέος, και το όνομά σας δεν είναι ακόμη μεγάλο μέρος της ταυτότητας του ιστολογίου σας, αφήστε το όνομά σας να παραμείνει εκτός του τομέα. Μπορείτε να εισαγάγετε τον εαυτό σας μέσω μιας ανάρτησης ιστολογίου.

Προτεινόμενο εργαλείο:

Ρυθμίστε τον λογαριασμό σας με έναν πάροχο φιλοξενίας

λογαριασμός

Πάνω από 850.000 άτομα έχουν δημιουργήσει το blog WordPress με το BlueHost

Τώρα που έχετε βρει ένα εξαιρετικό όνομα τομέα, το επόμενο βήμα είναι να βρείτε μια υπηρεσία φιλοξενίας. Η εύρεση ενός αξιόπιστου οικοδεσπότη Ιστού είναι εξίσου σημαντική με την εύρεση ενός καλού ονόματος τομέα.

Εδώ στο FirstSiteGuide, βρίσκουμε το Bluehost το καλύτερο. Προσφέρουν μια αποκλειστική έκπτωση, συμπεριλαμβανομένου ενός ΔΩΡΕΑΝ όνομα τομέα και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το blog της μόδας σας σε μια υπέροχη αρχή.

Ακόμη και το WordPress.org υποστηρίζει την εταιρεία φιλοξενίας Bluehost ως «μία από τις καλύτερες και πιο φωτεινές στον κόσμο»..

WordPress Bluehost

Αποκτήστε το blog μόδας σας στο διαδίκτυο

Η διαδικασία εγκατάστασης για κάθε υπηρεσία φιλοξενίας είναι σχεδόν ίδια παρά τις μερικές διαφορές στο GUI (γραφικό περιβάλλον χρήστη). Δείτε πώς εγγραφείτε στο Bluehost με μερικά απλά βήματα:

Βήμα πρώτο

Αποκτήστε την αποκλειστική έκπτωση από την Bluehost και ακολουθήστε τα απλά βήματα που δίνονται σε αυτόν τον σύνδεσμο. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο “Ξεκινήστε τώρα.”

Βήμα πρώτο

Βήμα δυο

Το Bluehost προσφέρει μια σειρά από πακέτα και επιλογές blogging για να διαλέξετε. Όμως, ως αρχάριος, πρέπει να πάτε για το Βασικό Σχέδιο – περιλαμβάνει όλα τα βασικά για νέους bloggers μόδας.

Όταν εξοικειωθείτε με το πώς λειτουργούν όλα, τότε μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε premium σχέδια. Μόλις λάβετε μια σημαντική παρακολούθηση, αναβαθμίστε το “Plus Plan” με τις καλύτερες πωλήσεις, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε απεριόριστες υπηρεσίες με τυπική απόδοση.

Έχουν επίσης το πολύ μεγαλύτερο Pro Plan, έχει τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά με το Plus Plan, αλλά έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της υψηλής απόδοσης – καθιστώντας το κατάλληλο για blogs με τεράστια κίνηση.

βήμα δυο

Βήμα τρίτο

Όπως αναφέραμε παραπάνω, είναι απαραίτητη η επιλογή ενός κατάλληλου αλλά ελκυστικού ονόματος τομέα. Μπορεί να κάνει ή να σπάσει ολόκληρη την καριέρα σας στο blogging. Επίσης, εάν το όνομά σας χρησιμοποιείται ήδη από κάποιον άλλο, το Bluehost θα σας προσφέρει παρόμοιες προτάσεις.

τρίτο βήμα

Βήμα τέταρτο

βήμα τέσσερα

Βήμα πέμπτο

Είναι καιρός να πληρώσετε τα τέλη σας. Μπορείτε να πληρώσετε για 12, 24 ή 36 μήνες κάθε φορά. Όσο περισσότερους μήνες δεσμεύεστε, τόσο λιγότερα πρέπει να πληρώνετε ανά μήνα. Τα υπόλοιπα κουτιά είναι απλώς πρόσθετες υπηρεσίες. αφήστε τα απαρατήρητα προς το παρόν, καθώς θα μπορούσατε να επιστρέψετε αργότερα εάν προκύψει ανάγκη.

βήμα πέντε

Αφού αποδεχτείτε τους “Όρους και κανονισμούς”, θα σας σταλεί πίσω στην αρχική σελίδα. Συνδεθείτε από εκεί και εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε και εγκαταστήστε την επέκταση WordPress.org.

Έχετε τελικά ένα blog WorPress.org – προσαρμόστε το θέμα του ιστολογίου σας ή πηγαίνετε για ένα θέμα WordPress μόδας. Μπορείτε να αλλάξετε τη διάταξη, τα σχέδια, να κάνετε οτιδήποτε θέλετε!

Βήμα έκτο

Θα σας σταλεί ένα email για επαλήθευση λογαριασμού. Επαληθεύστε τον λογαριασμό σας μέσω του συνδέσμου που παρέχεται εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασής σας. Χωρίς τον κωδικό πρόσβασης, δεν θα μπορείτε να επαληθεύσετε ούτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Βήμα έκτο
Βήμα έκτο

Ο σύνδεσμος θα σας ζητούσε να επιλέξετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης. Επιλέξτε έναν ισχυρό αλλά αξέχαστο κωδικό πρόσβασης, ώστε να μην τον ξεχάσετε.

Βήμα Επτά

Μόλις δημιουργήσετε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στον νέο σας λογαριασμό.

Βήμα Επτά

Βήμα οκτώ

Τώρα ήρθε η ώρα να δείξετε κάποια πραγματική δημιουργικότητα και να προσαρμόσετε το θέμα του blog μόδας σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιλέξτε είτε ένα από τα προκαθορισμένα από το Bluehost είτε επισκεφθείτε το WordPress.org βιβλιοθήκη και διαλέξτε από εκεί.

Βήμα οκτώ

Βήμα Εννέα

Αφού επιλέξετε ένα θέμα, μπορείτε να προβάλετε τον πίνακα ελέγχου σας πραγματοποιώντας σύνδεση στον πίνακα ελέγχου WordPress.org.

Βήμα Εννέα

Βήμα δέκα

Θέσεις ιστολογίου μόδας

γυναίκες
70%
Ανδρες
10,5%
Για άνδρες και γυναίκες
8,7%
Παιχνίδι ρόλων
5,9%
Παιδιά
37%
Σώμα
1,2%

Εδώ μπορείτε να συνδεθείτε με τον οδηγό chatbot του Bluehost για οδηγίες σχετικά με τη δημιουργία ενός πραγματικά προωθημένου ιστότοπου – ή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Βήμα δέκα

Βήμα έντεκα

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Bluehost επάνω αριστερά για να ανακαλύψετε τα εργαλεία προσαρμογής. Παίξτε και αλλάξτε ό, τι νομίζετε ότι θα ήταν κατάλληλο για το θέμα του blog μόδας σας – μην φοβάστε να φτιάξετε τον ιστότοπό σας για τη μόδα.

Βήμα έντεκα

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια διασκεδαστική και περίεργη εισαγωγή στον ιστότοπο της μόδας σας, ώστε να προσελκύσει το κοινό και να εξηγήσει την ιδεολογία του ιστολογίου σας.

Μόλις γίνει αυτό, θα έχετε τον ιστότοπό σας.

Βήμα έντεκα

Συγχαρητήρια! Το blog σας fashionista είναι πλέον ζωντανό και λειτουργεί.

Βρείτε το τέλειο θέμα

τέλεια θέματα
Τύποι bloggers μόδας
Προσωπικά bloggers στυλ – τα πιο δημοφιλή απ ‘όλα, δημοσιεύουν ρούχα και άλλα ρούχα

Το ιστολόγιο μόδας σας είναι πλέον ζωντανό και έχετε ήδη ολοκληρώσει τα περισσότερα από τα απαραίτητα βήματα.

Με όλες τις τεχνικές εκτός λειτουργίας, είστε ελεύθεροι να επικεντρωθείτε στο δημιουργικό μέρος, όπως επίσης και τα πράγματα που σας οδήγησαν να ξεκινήσετε ένα blog μόδας. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην επιτυχία ενός blog είναι η ιδέα του. Κάθε επιτυχημένο blog μόδας έχει ένα θέμα που ακολουθούν.

Το WordPress έχει ένα προκαθορισμένο θέμα για κάθε ιστολόγιο στην πλατφόρμα του, το οποίο μπορείτε να τροποποιήσετε σύμφωνα με το ιστολόγιό σας – απλώς θυμηθείτε να απαλλαγείτε από όλες τις προεπιλεγμένες δείγματα αναρτήσεων και σελίδων.

Συγκεντρώστε το θέμα για το ιστολόγιό σας τόσο προσεκτικά όσο θα συνθέσατε μια στολή. επιλέξτε από περισσότερα από 2.000 θέματα που υπάρχουν στο αποθετήριο του WordPress. Εάν αυτά τα θέματα δεν ανταποκρίνονται στα απαιτητικά σας πρότυπα, μπορείτε να αγοράσετε από πολλά άλλα σε ιστότοπους τρίτων.

Εξετάστε τις μελλοντικές σας προσδοκίες για το blog ενώ επιλέγετε ένα θέμα έτσι ώστε τα δύο να μπορούν να ευθυγραμμιστούν σωστά. Εδώ, είναι σημαντικό να αναλύσετε όλες τις δυνατότητες και τους παράγοντες απόδοσης του ιστολογίου σας και να διασφαλίσετε ότι όλα είναι συμβατά. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοση του ιστολογίου σας.

Δωρεάν ή premium?

Blogger στυλ δρόμου – δημοσιεύουν εμπνευσμένες εμφανίσεις που φωτογραφίζουν στους δρόμους
Επιχείρηση bloggers ειδήσεων μόδας / μόδας – η πλειοψηφία δημοσιεύει για τη μόδα
ειδήσεις και καλύπτουν επίσης διάφορα θέματα σχετικά με τον οικονομικό και επιχειρηματικό τύπο του κόσμου της μόδας

Μια τεράστια συλλογή από δωρεάν και premium επιλογές υπάρχει στο WordPress.

Μπορείτε να βρείτε θέματα αξίας 3 $ και 1.000 $, καθώς και όλες τις τιμές στο μεταξύ. Επομένως, είναι μια λογική προσέγγιση για να περιηγηθείτε πρώτα στα δωρεάν θέματα και μετά να δείτε τα premium.

Όπως τα ρούχα, είναι καλύτερο να “δοκιμάσετε πριν αγοράσετε”, επομένως ελέγξτε τις προεπισκοπήσεις πριν από την αγορά ή τη λήψη. Το αποθετήριο του WordPress και άλλοι προγραμματιστές θεμάτων σάς επιτρέπουν να δείτε πώς θα μοιάζουν τα θέματα τους στη διάταξη του ιστολογίου μόδας σας προτού τα αγοράσετε.

Blogger αγορών – δημοσιεύουν για τις τελευταίες τάσεις και επιμελούν όμορφα κολάζ με λαμπερά κομμάτια
Bloggers τρόπου ζωής – συνδυάζουν τη μόδα
δημοσιεύσεις με δημοσιεύσεις τρόπου ζωής, μπορούμε να μιλήσουμε για οικογένειες, φαγητό, ταξίδια και διακοσμητικά
Μπλόγκερ φωτογραφίας μόδας – τα τελευταία άρθρα, εκστρατείες και εμπνευσμένη ματιά γύρω
Γενικά bloggers μόδας – όπως το λέει το όνομα, όλα σχετικά με τη μόδα, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων, των εκδόσεων, των ειδήσεων, των τάσεων, μερικές φορές του στυλ του δρόμου, της ομορφιάς, των αγορών και των συνεργατών

Ξέρετε τι θέλετε?

Η διαλογή θεμάτων κατά την αναζήτηση του τέλειου μπορεί να είναι πολύ συναρπαστική. Η υπερβολική ποικιλία μπορεί να κατακλύσει έναν αρχάριο blogger και μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Επομένως, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε σε ένα θέμα και στη συνέχεια να το αναζητήσετε με πάθος.

Καταχωρίστε και δώστε προτεραιότητα στις λειτουργίες που θέλετε στο ιστολόγιό σας – μπορεί να είναι οτιδήποτε, από αναπτυσσόμενες έως στήλες έως οπτικές παρουσιάσεις σε προεπισκοπήσεις κ.λπ. Χωρίστε τη λίστα σας σε δύο μέρη. την κορυφαία προτεραιότητα και τις προαιρετικές εργασίες.

Ανάλογα με τη λίστα, επιλέξτε το θέμα που είναι συμβατό με όλες τις βέλτιστες δυνατότητες και τουλάχιστον μερικές από τις μη υποχρεωτικές.

Τι θα θέλουν οι αναγνώστες σας?

Ένα τεράστιο κομμάτι της σημερινής γενιάς είναι πάντα εν κινήσει, γι ‘αυτό οι περισσότεροι αναγνώστες προτιμούν σήμερα να διαβάζουν ιστολόγια στα smartphone τους.

Για το λόγο αυτό, βεβαιωθείτε ότι το επιλεγμένο θέμα δεν είναι δεσμευμένο στην πλατφόρμα και ανταποκρίνεται σε όλες τις εγγενείς πλατφόρμες ανάγνωσης ιστολογίου.

Τι θέλετε να πετύχετε?

Δημιουργήστε μια ψυχική εικόνα της προοπτικής του ιστολογίου σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ως πρότυπο κατά την επιλογή του θέματος. Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομείτε χρόνο, προσπάθεια και πολλά χρήματα.

Έχοντας κατά νου συγκεκριμένα πρότυπα θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο ιστολόγιο των ονείρων σας – είτε πρόκειται για ένα blog συμβουλών μόδας ή ένα blog αναθεώρησης μόδας. Επομένως, επιλέξτε το θέμα που ταιριάζει περισσότερο με την εικόνα στο μυαλό σας.

Ποιοι είναι οι αναγνώστες σας?

Γνωρίστε το κοινό σας – μπορεί να μοιάζει με παλιές συμβουλές, αλλά σας διαβεβαιώνω, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τους αναγνώστες σας, ώστε να μπορείτε να τους σκεφτείτε λέγοντας ναι σε ένα θέμα.

Η διατήρησή τους στο μυαλό σας θα σας βοηθήσει μόνο να περιορίσετε τις επιλογές, ώστε να παραμείνετε στην τάση.

Από την άλλη πλευρά, εάν είστε παράξενα δημιουργικοί και δημιουργοί τάσης, τότε μην φοβάστε να ξεκινήσετε ένα νέο κίνημα μόδας, ποιος ξέρει, μπορεί να καταλήξει να βρίσκεται σε άλλα blogs υψηλής μόδας!

Κορυφαίοι μπλόγκερ μόδας για να ακολουθήσουν και να εμπνεύσουν

Σας έχουμε ήδη διδάξει πώς να ξεκινήσετε ένα blog μόδας, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας δείξουμε πώς να κάνετε blog σχετικά με τη μόδα.

Επομένως, καταλήξαμε σε μια εναλλακτική προσέγγιση. αντ ‘αυτού θα σας δείξουμε μερικούς κορυφαίους bloggers μόδας, και ελπίζουμε ότι θα μπορούσατε να πάρετε μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε ένα blog μόδας.

Εδώ είναι τρεις bloggers ομορφιάς, μόδας και τρόπου ζωής που έχουν πάρει τα κοινωνικά μέσα από καταιγίδα:

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει για να ξεκινήσετε ένα blog μόδας?

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν blog μόδας σε πλατφόρμες όπως το WordPress.com ή το Blogger. Ωστόσο, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επενδύσετε λίγα δολάρια και να ξεκινήσετε με ένα αυτο-φιλοξενούμενο blog WordPress, ώστε να ξεκινήσετε με το δεξί πόδι.

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να πληρώσετε όταν με έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, αλλά έχουμε μια συμφωνία με τους λαούς στο Bluehost και είστε ευπρόσδεκτοι να το εκμεταλλευτείτε.

Για χαμηλή πληρωμή μόνο 2,75 $ το μήνα, θα μπορούσατε να αγοράσετε την καλύτερη φιλοξενία WordPress που περιλαμβάνει δωρεάν τομέα και SSL!

Για μια τόσο μικρή επένδυση, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε εύκολα το επιτυχημένο blog μόδας σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να επενδύσετε στην επιχείρησή σας με τον δικό σας ρυθμό.

Τι πρέπει να κάνω στο blog?

Το ιστολόγιό σας πρέπει να δώσει έμφαση σε αυτό που αισθάνεστε έντονα. Δημιουργήστε περιεχόμενο γύρω από πράγματα που πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να συνεχίσετε, χωρίς να βαρεθείτε ποτέ. Προσφέρετε ποιοτικό περιεχόμενο που είναι μοναδικό και αφήνει αντίκτυπο στους οπαδούς σας.

Για παράδειγμα, εάν είστε παθιασμένοι με τα παπούτσια, δημιουργήστε περιεχόμενο γύρω από αυτό το θέμα. Ή αν γνωρίζετε πολλά για τα ρούχα του μωρού ή ακόμη και για τα ανδρικά ρούχα, θα μπορούσατε πάντα να κάνετε blog για αυτό επίσης. δεν υπάρχουν πολλά ιστολόγια για ρούχα για μωρά ή ανδρικά ιστολόγια μόδας. Αυτό θα μπορούσε να είναι η μοναδική σας ιδέα για τα θέματα!

Εάν εξακολουθείτε να έχετε κολλήσει με το τι πρέπει να είναι το δευτερεύον τμήμα σας, ακολουθούν μερικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:

 • Πρέπει να έχετε εποχιακές επιλογές
 • Πρόσφατες ελκυστικές αγορές – παπούτσια, τσάντες, ρούχα, μακιγιάζ ή κοσμήματα
 • Πώς να τραβήξετε φωτογραφίες OOTD
 • Τα καλύτερα καταστήματα για ψώνια
 • Πρέπει να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές μόδας (για ποιες, έχετε δει τις εξομοιώσεις ενός Shopaholic ;!)
 • Εικονικά μαγιό
 • Πώς να σχεδιάσετε ρούχα για εργασία
 • Ελέγξτε τη νέα γραμμή πτώσης
 • Πώς ντύνομαι για διακοπές με ελάχιστη προσπάθεια
 • Τι είναι ζεστό και τι δεν είναι στη μόδα

Θυμηθείτε ότι το πρωτότυπο είναι το κλειδί. Τόσο η Google όσο και οι αναγνώστες σας είναι αρκετά έξυπνοι για να αποσπάσουν πλαστά ιστολόγια, όπως κάνετε με προϊόντα σχεδιαστών!

Πώς μπορώ να προωθήσω το blog μόδας μου?

Έχετε σχεδιάσει ένα εκπληκτικό blog. Το περιεχόμενό σας είναι εντυπωσιακό και ο ιστότοπος φαίνεται πολύ χαριτωμένος. Αλλά είναι αρκετό?

Όχι, τώρα ήρθε η ώρα να προωθήσετε το ιστολόγιό σας, ώστε να φτάσει στο κοινό-στόχο σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τη δοκιμή και το σφάλμα για να βρείτε τον καλύτερο για εσάς:

 • Δημιουργήστε σελίδες Facebook και Instagram και μοιραστείτε τους συνδέσμους στο ιστολόγιό σας σε αυτές τις πλατφόρμες
 • Ζητήστε από τους φίλους σας να σας βοηθήσουν κοινοποιώντας τα ιστολόγιά σας και τις δημοσιεύσεις των κοινωνικών μέσων
 • Υποβάλετε το σύνδεσμο ιστολογίου σας σε μηχανές αναζήτησης, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Gmail και καταχωρίστε τη διεύθυνση URL σας
 • Γίνετε μέλος σε κοινότητες blogger μόδας – μπορείτε να εμπλακείτε και να δημιουργήσετε φιλίες με άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα
 • Να είστε ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – κάντε μια συνεδρία Q / A στις ιστορίες σας στο Instagram, δημιουργήστε διαδραστικές αναρτήσεις και βρείτε τρόπους σύνδεσης με τα ακόλουθα
 • Βοηθήστε τους άλλους να αναπτυχθούν – αφήστε σχόλια και επισημάνσεις “μου αρέσει” σε άλλα ιστολόγια για να συνδεθείτε μαζί τους
 • Συνεργαστείτε με άλλους bloggers, επειδή οι θαυμαστές λατρεύουν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους bloggers να δημιουργούν περιεχόμενο μαζί
 • Ξεκινήστε να δημιουργείτε μια λίστα αλληλογραφίας ζητώντας από τους επισκέπτες του ιστολογίου σας να συμπληρώσουν μια μικρή φόρμα συνδρομής

Πώς πληρώνονται οι bloggers μόδας?

Μπορείτε να μετατρέψετε ένα blog μόδας σε μια εργασία πλήρους απασχόλησης. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι πληρωμής για το blogging – ακολουθεί μια λίστα:

 • Διαφημίσεις προβολής – χρήση Google AdSense για να τοποθετήσετε διαφημίσεις στο ιστολόγιό σας και να πληρώσετε
 • Μάρκετινγκ θυγατρικών – συνεργαστείτε με επωνυμίες που ευθυγραμμίζονται με το περιεχόμενό σας και τοποθετήστε συνδέσμους. εάν κάποιος αγοράσει ένα προϊόν, λαμβάνετε προμήθεια
 • Προσφορές μάρκας – οι σχεδιαστές και οι μπουτίκ μερικές φορές θέλουν να σας πληρώσουν για να προωθήσετε το προϊόν τους μέσω της πλατφόρμας σας
 • Χορηγούμενες δημοσιεύσεις – μην υπερβείτε τα προϊόντα με χορηγία, αλλά επιτρέψτε στους σχεδιαστές να δημοσιεύουν περιστασιακά τις συλλογές τους στο φόρουμ σας
 • Μαθήματα– θα μπορούσατε να προσφέρετε σύντομα μαθήματα και σεμινάρια όταν είστε επαγγελματίας στο blogging μόνοι σας

Να θυμάστε πάντα να χρησιμοποιείτε αυτές τις τεχνικές με μέτρο, επειδή πάρα πολλές πληρωμένες και χορηγίες δημοσιεύσεις για να σκοτώσετε την αξιοπιστία ενός blog.

Πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με ένα blog μόδας?

Εξετάστε τους ακόλουθους παράγοντες εάν θέλετε μια εκτίμηση για το πόσα θα μπορούσατε να κερδίσετε:

 • Πόση δουλειά κάνετε?
 • Αξίζει να επενδύσετε το περιεχόμενό σας?
 • Έχετε σημαντική παρουσία?

Μερικά παραδείγματα είναι:

 • Η Ρέιτσελ Παρσέλ του Pink Peonies κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια το 2014, με κέρδη συνεργατών μέσω του RewardStyle
 • Τσάντα Snob’s Η Tina Craig και η Kelly Cook έκαναν περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια με παρόμοια συμφωνία

Όπως και κάθε άλλη δουλειά, θα κερδίζατε σύμφωνα με το skillet και τις δυνατότητές σας, οπότε μην χάσετε την ελπίδα και τον στόχο για τα αστέρια.

Χρήσιμοι πόροι

 • Συνεισφορά από ειδικούς μόδας Bloggers
 • Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το WordPress (με εκπαιδευτικά βίντεο)
 • Πώς να γράψετε και να δημιουργήσετε υπέροχο περιεχόμενο ιστολογίου
 • Πώς να προωθήσετε το ιστολόγιό σας και το περιεχόμενό του
 • Πώς να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας

συμπέρασμα

Καλή δουλειά, παιδιά! Ακολουθώντας αυτό το σεμινάριο, έχετε μάθει πώς να ξεκινήσετε ένα blog μόδας. Χαρτογραφήστε τους στόχους και τα σχέδιά σας για το blog μακροπρόθεσμα και αρχίστε να εργάζεστε. Κάντε την αίσθηση της μόδας σας και μετρήστε προσεκτικά τη διαδικτυακή παρουσία της μόδας σας, όπως κάνετε με την offline!

Καλή τύχη με τη νέα σας καριέρα, blogger μόδας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map