Най-добрите онлайн формуляри и инструменти за проучване 2020

Онлайн формулярите и инструментите за проучване са най-добрият начин за директна връзка с вашите клиенти онлайн. Чрез тези два уникални комуникационни канала можете да събирате ценна информация за клиента и отзивчиви отзиви на клиентите за вашия уебсайт. Точно поради тази причина онлайн формулярите и инструментите за анкети са направени толкова популярни днес.


Важно е да се отбележи, че всички тези инструменти са различни по отношение на това колко лесни за използване са, коя функционалност предлагат и как ще изглежда формата и анкетата в края. Ето защо е важно да намерите този, който да отговаря на вашите нужди и вашите клиенти да намерят привлекателен и лесен за използване.

Какво представляват онлайн формулярите и анкетите?

Странични щифтове за изображение

Онлайн формулярите могат да бъдат цели уеб страници или да се използват като елемент от вашата целева страница. Те обикновено се намират на целевите и контактните страници и позволяват на потребителите да въвеждат исканите данни и след това да ги препращат по имейл. Те могат също така да се използват, за да позволят на потребителите да получават достъп до специално съдържание при изпращане на формуляра, като безплатен справочник, електронна книга или абонамент за имейл бюлетин.

Онлайн анкетите са по-млади роднини на старите училища лице в лице и телефонни анкети. В основата си те все още са същите – те се използват за събиране на мнението на клиента относно някакъв конкретен въпрос или някакъв друг тип информация. По принцип това е онлайн въпросник, който целевата ви аудитория може да попълни в движение или от удобството на домовете си.

Защо имате нужда от онлайн формуляр и инструменти за проучване?

Както можете да видите, онлайн формулярите и инструментите за проучване имат уникалния капацитет да отворят вашия бизнес до постоянна обратна връзка. Но защо ви трябват инструменти? За да изградите форми и анкети, трябва да знаете как да кодирате.

Основните изисквания за изграждане на добре изглеждаща онлайн форма са познанията по HTML, CSS, Bootstrap и PHP. За онлайн проучвания ще трябва да добавите знания за администриране на база данни.

От друга страна, онлайн формулярът и инструментите за проучване не изискват никакви технически или кодиращи познания. Използвайки ги, можете да изградите напълно функционални и страхотно изглеждащи онлайн форми и анкети за няколко минути.

Списък на най-популярните инструменти за онлайн формуляри и анкети

Онлайн формулярите и анкетите са доста удобни, когато искате да помолите клиентите си да оставят лична информация зад себе си или да предоставят ценната им обратна връзка. Тук ще намерите списък с най-добрите онлайн формуляри и инструменти за проучване, които да използвате за създаване на мощни форми и анкети.

Опитна маймуна

Опитна маймуна

SurveyMonkey е софтуер за онлайн проучване, който ви помага да създавате и провеждате професионални онлайн проучвания. Това е много мощно и добре познато онлайн приложение.

Formstack

Formstack

Formstack е лесен за използване онлайн създател на формуляри, който ви позволява да създавате и маркови форми без познания за кодиране.

Посетете Formstack
TypeForm

TypeForm

Typeform е уеб-базирана платформа за събиране и споделяне на информация по разговорен, човешки начин. Можете да създавате привлекателни и разговорни онлайн формуляри, анкети, викторини, целеви страници и много повече с Typeform.

Google Форми

Google Форми

Google Forms е безплатна услуга, която можете да използвате за създаване на онлайн анкети и тестове и да ги изпращате на други хора.

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey е единствената платформа за проучване, която ви позволява да записвате данни навсякъде, дори и офлайн, независимо дали трябва да събирате данни лично или да изпращате анкети онлайн.

Сърцебиене на клиента

Сърцебиене на клиента

Client Heartbeat е решение за обратна връзка с клиенти и управление на проучванията, което ви позволява да регулирате и автоматизирате анкети за вашите клиенти

SurveyGizmo

SurveyGizmo

SurveyGizmo е онлайн проучване и софтуер за изграждане на форми, който помага на бизнес професионалистите и изследователите да отговорят на най-важните им въпроси.

Survicate

Survicate

Survicate е инструмент, който помага на собствениците на фирми и маркетолозите да идентифицират тенденцията, поведението на клиентите и други с джаджите на уебсайта си, които действат като инструменти за проучване, които помагат на потребителите да администрират кратки анкети и да събират отзиви на потребителите за уебсайта, неговите продукти и услуги.

Посетете Survicate
Polldaddy

Polldaddy

PollDaddy е услуга, която предоставя опросни джаджи за блогове, уебсайтове и социални мрежи.

Formsite

Formsite

Formsite е услуга, която дава възможност на нетехническите потребители да изграждат професионални качествени уеб форми и анкети без HTML или опит в кодирането.

GetSiteControl

GetSiteControl

GetSiteControl е безплатен инструмент за подпомагане на издателите с генериране на олово и ангажираност на потребителите. Той носи 7 приспособления за призив към действие в един плъгин.

Форми на HubSpot

Форми на HubSpot

Безплатният създател на формуляри на HubSpot ви помага безпроблемно да конвертирате анонимните посетители на уебсайтове в нови клиенти. Всеки, който попълни вашата форма, ще бъде автоматично прехвърлен в HubSpot CRM, който също е безплатен. Можете допълнително да управлявате връзката с този човек, като задавате задачи за напомняне, обаждате им се или им изпращате персонализиран имейл едно към едно.

Посетете формулярите на HubSpot
лого на formplus

Formplus

Formplus е уеб приложение, което помага на потребителите да създават прости онлайн форми с мощни функционалности. Нетехническите потребители могат да създават формуляри с условна логика, интеграция на плащания, полета за събиране на подписи, повтарящи се данни и анализи. Формулярите могат да се попълват както онлайн, така и чрез SMS.

SGS лого

SoGoSurvey

SoGoSurvey е платформа за управление на обратна връзка, която помага на клиентите да подобрят потребителското изживяване, да събират обратна информация за продуктите и да увеличат ангажираността на служителите.

Лого на отговор

Responsesuite

Responsesuite – превръщането на обратната връзка в продажби. ResponseSuite използва интелигентността на проучванията, за да накара повече клиенти да купуват повече ваши продукти, по-често.

лого на jotform

JotForm Mobile Forms

JotForm Mobile Forms е създател на онлайн формуляри, който ви позволява да попълвате формуляри и анкети, дори офлайн. Можете да персонализирате формулярите си, като добавите полета за разширени формуляри и присвоите формите, които сте създали, на вашите съотборници за безпроблемно сътрудничество.

feedier лого

Feedier

Feedier е инструмент за обратна връзка, който се откроява от конкурентите с многоканален подход, много атрактивно и гемифицирано потребителско изживяване, както и възможността да доставят награди при завършване на обратната връзка.

Посетете Feedier
олово лого

LeadQuizzes

LeadQuizzes е онлайн инструмент за създаване на анкети и тестове, който ви позволява да увеличите заснемането на олово и да научите повече за вашата аудитория. Независимо дали имате нужда от допълнителни 50 потенциални оферти месечно или 50 000, LeadQuizzes може да ви помогне да растете.

profs лого проучване

ProProfs Създател на проучването

ProProfs Survey Maker е мощен SaaS-базиран софтуер за проучване, който помага на професионалистите да създават ангажиращи онлайн анкети като NPS, оценявани резултати, анкети в приложенията, тестове и анкети.

Engagebay лого

Форми EngageBay

EngageBay Forms е простият, мощен и най-добрият строител на БЕЗПЛАТНИ форми. Всеки, който попълни вашата форма, ще бъде автоматично прехвърлен в EngageBay CRM. Създайте отзивчиви и красиви форми за минути.

заключение

Онлайн формулярите и анкетите са мощни методи за събиране на информация за вашите клиенти онлайн. Можете да започнете да ги използвате от днес, благодарение на посочените по-горе инструменти. Надяваме се, че тази информация ще ви помогне да изберете инструмент, който отговаря на вашите специфични нужди и който както на вас, така и на вашата целева аудитория ще харесате.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked