Hogyan lehet megváltoztatni a webtárhely-szolgáltatót

Bevezetés

zászló

A világ első internetes fogadó vállalata a Concentric volt, később XO Communications-nek nevezték el


torta

Az első webszerver 1991. augusztus 6-án indították

Annak érdekében, hogy webhelyet hozzon létre, és hogy webhelye elérhető legyen online, ki kell választania egy szervert, amelyben fogja elhelyezkedni. A kiszolgálókat web hosting cégek biztosítják, és ha nemrégiben kezdtek érdeklődni ezen a területen, akkor az alábbi útmutató hasznos lesz az Ön számára.

Hasznos lesz, ha először megérti, mi a web hosting valójában, miért fontos, és mit kell keresnie a tárhely szolgáltatónál. Ha nem zavarta ezeket a részleteket, akkor van esély arra, hogy nem kap a legjobb ajánlatot, sem a legjobb csomagot.

Szerencsére ez még nem a világ vége; az emberek különböző okok miatt mindig változnak a webtárhelyen. Néhányan egyszerűen elégedetlenek a tartalmi hálózat terjesztési rendszereinek sebességével vagy minőségével. Mások ugyanolyan szolgáltatásminőséget találnak alacsonyabb áron vagy kényelmesebb fizetési feltételek mellett.

Ha úgy találja, hogy ebben a helyzetben van, akkor itt az ideje egy jobb webtárhely-szolgáltatót keresni. A webhely átadása azonban bonyolult feladatnak tűnik. Ez az útmutató lépésről lépésre ismerteti a terminológiát, a kérdéseket és az eljárásokat, így magabiztosan haladhat tovább.


rakodó

A webhely áthelyezése egy másik szerverre öt lépésben lehetséges.

1. lépés. Keressen egy új webhelyet

Szánjon időt az internetes házigazdák kutatására, mielőtt új szolgáltatást választana. Végezzen online véleményeket és vásárlói visszajelzéseket, nézze meg, milyen ajánlatokat kínálnak más tárhelyszolgáltatók, árazási rendszereik, szerverkonfigurációik, CDN stb..

ábra pite

Miután megtalálta a megfelelő új szolgáltatót, fontolja meg, hogy a jövőben egy bizonyos ponton dönthet úgy is, hogy Ön is átvált erről a tárhelyszolgáltatásról. Ezért javasoljuk, hogy regisztrálja domainjét egy harmadik fél szolgáltatójánál, mivel ily módon, amikor átvált webes hostokra, a domain nem fog változni..

Ajánlott host szolgáltatónk, a Bluehost, különleges ajánlatot kínál a látogatók számára, amely INGYENES domain nevet tartalmaz. Ha nem szereti a szolgáltatásaikat, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

2. lépés: Keresse meg és töltse le webhelyét

A következő lépés az, hogy megtalálja, ahol az előző gazda tárolta az Ön webhelyét. Sőt, a webhely valószínűleg több adatbázist használ, tehát meg kell vizsgálnia, hogy lehetséges-e ezekből biztonsági mentési mappákat is beszerezni..

Miután megtalálta a fájlokat, töltse le őket az asztalra, hogy készen álljon arra, hogy átadja azokat a következő tárhelyszolgáltatónak.

3. lépés: Exportálja webhely-adatbázisát

Mint korábban említettük, ha webhelye további adatbázisokat használ olyan célokra, mint például a látogatói adatok tárolása vagy az űrlapok kezelése, akkor be kell szereznie azokat és exportálnia kell azokat. A folyamat az adatbázisától függően változhat, ezért a legjobb, ha ezeket a részleteket a korábbi tárhelyszolgáltatóval dolgozza ki. A házigazdák általában a phpMyAdmin eszközt kínálják weboldal-adatbázisok exportálásának és importálásának kezelésére.

Ha cPanel-t használ (amely valószínűleg ön is), az adatbázis exportálása nem olyan bonyolult feladat. A phpMyAdmin programot fogja használni, amely minden cPanel natív része. Ne hagyja, hogy a furcsa nevek, fájlok és adatbázisok elriasztják Önt; még ha nem is ért mindent, akkor is képes leszel megcsinálni az egész dolgot.

 1. Keresse meg a https://my.bluehost.com/cgi-bin/cplogin webhelyet, és jelentkezzen be Bluehost-fiókjába
 2. Keresse meg az „Adatbázis” fület, és nyissa meg
 3. Kattintson a phpMyAdmin ikonra a felület megnyitásához
 4. Válasszon adatbázist
 5. Valahol a menü közepén található az „Exportálás” gomb. Kattintson rá.
 6. Válassza a „Gyors – csak a minimális lehetőségek megjelenítése” lehetőséget. Az egyéni beállítások használatához tudnia kell egy vagy két dolgot a MySQL-ről, ezért csak akkor válassza ezt, ha tudja, mit csinál. Ellenkező esetben a gyors opció csinálja a trükköt.
 7. Export Adatbázis Gyorsbeállítások

 8. Ha még nem jelenik meg, akkor válassza az exportáláshoz az „SQL” formátumot.
 9. Az exportálás megkezdéséhez kattintson a „Go” gombra
 10. Válassza ki, hogy hol kívánja-e tárolni a fájlt (asztali vagy egy egyedi mappára, amelyre emlékezni fog; később szüksége lesz erre a fájlra, nehogy elveszítse)

Gyors volt, nem igaz? Az adatbázis készen áll az új gazdagépbe történő importálásra.

4. lépés: Töltse fel weboldalát, és importálja az adatbázisát

Akárcsak az exportáláshoz, a részleteket a gazdagépével kell kidolgoznia. Abban az esetben, ha az adatbázist egy SQL fájlba exportálta, majd a továbbiakban phpMyAdmin, a MySQL segítségével importálhatja webhelyét az új tárhely-fiókjába. Valójában nem olyan bonyolult, függetlenül a használt eszközöktől, és általában valami a host-szolgáltató önmagában.

Statikus webhely használatakor (amelyet manapság az emberek általában csak akkor használnak, ha egyszerű céloldaluk van vállalkozásuk bemutatására), mindent egy új gazdagépen beállítani ugyanolyan egyszerű, mint a fájlokat feltölteni. Az előző lépések egyikében azt mondtuk, hogy töltse le az összes fájlt az előző gazdagépről. Ebben az esetben ezeket a fájlokat csak fel kell töltenie az új Bluehost-fiók public_html mappájába, és ez megtörténik..
Az új fájlok feltöltéséhez a két egyszerű lehetőség közül választhat.

Töltse fel a File Manager segítségével

Ha módot keres erre a gyors megvalósításra, és csak meg akarja tudni tudni, használhatja a Bluehost Fájlkezelőjét:

 1. Jelentkezzen be Bluehost cPanel fiók.
 2. Keresse meg a fájlokat, és válassza a Fájlkezelő lehetőséget
 3. Kattintson duplán a public_html fájlra a megnyitásához
 4. Töltse át az összes korábban letöltött fájlt ebbe a mappába

Töltse fel FTP-n keresztül

A fájlkezelőket általában csak az egyik fájl feltöltésére vagy módosítására használják, amikor valamilyen oknál fogva nem engedheti meg magának, hogy FTP-ügyfeleket állítson be. Például akkor fogja ezt használni, ha valami nyilvános számítógépről meg kell változtatnia a webhelyén, amely éppen nem tudta várni, hogy hazaérjen.

De amit általában javasolunk, az FTP-kliens használata. Gyorsan telepítheti a FileZilla-t, amely egy ingyenes ügyfél, és amelyet a bloggerek a világ minden tájáról leggyakrabban használnak, és csatlakozhat a szerverhez az új gazdagépre való regisztráció után kapott bejelentkezési hitelesítő adatok felhasználásával. Szüksége lesz az FTP szerver nevére, felhasználónevére és jelszavára.
A bejelentkezés után látnia kell a szervernek az összes mappát tartalmazó kis részét. Úgy fog kinézni, mint egy mappát a számítógépén, ezért nem szabad nehéznek lennie a public_html mappa megtalálásakor.

Most egyszerűen keresse meg a korábban letöltött fájlokat, és húzza át őket a mappába. A fájlok méretétől és az internetkapcsolat sebességétől függően több percig is eltarthat, amíg minden átadásra kerül. A FileZilla értesíti Önt, amint minden befejeződött, így navigálhat a domainjére a böngészőből, hogy a webhely visszatérjen működésbe..

Dinamikus webhely

A dinamikus webhelyek adatbázisokat használnak rengeteg információ tárolására, amely a normál működéséhez szükséges. Ha egyéni webhelyet vagy olyan népszerű CMS-t használ, mint a WordPress, ez azt jelenti, hogy megvan az adatbázis is, ami azt jelenti, hogy a fájlokkal együtt továbbítania kell..

Csakúgy, mint az adatbázis exportálása, importálhat egyet a PhpMyAdmin keresztül:

 1. Nyissa meg a https://my.bluehost.com/cgi-bin/cplogin böngészőt, és jelentkezzen be a Bluehost fiókjába
 2. Keresse meg az „Adatbázis” fület, és nyissa meg
 3. A felület megnyitásához válassza a phpMyAdmin ikont
 4. Valahol a menü közepén található az „Import” fül / gomb.
 5. Adatbázis-importálási lehetőség

 6. Kattintson a „Tallózás” gombra, és keresse meg az előzőleg exportált adatbázist. Győződjön meg róla, hogy először csomagolja ki, ha az adatbázis ZIP-fájlba van (a .sql fájlnak készen kell lennie)
 7. Adatbázis importálása

 8. Kattintson a „Go” gombra, és várjon néhány percet

Ha minden rendben volt, akkor az alábbi üzenet jelenik meg: „Az importálás sikeresen befejeződött, X lekérdezés végrehajtva.”

Olyan tartalomkezelő rendszert használ, mint a WordPress?

Ha olyan tartalomkezelő rendszert használ, mint a WordPress, a Blogger vagy a Joomla, akkor mindent sokkal megkönnyíthet a natív migrációs lehetőségekkel. Például, ha igen a WordPress webhely áttelepítése új gazdagépen mindent megtehet az importálási és exportálási lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy néhány kattintással átvihesse az egész webhelyet. Szerencsés vagy!

használat

40,2% a világ webhelyeinek házigazdája USA-ban működő szolgáltató

5. lépés: Tesztelje webhelyét

Miután az átvitel befejeződött és az adatbázisokat importálták, kipróbálhatja webhelyét. A legjobb módszer erre egy ideiglenes URL használata. Ez lehetővé teszi a webhely elérését akkor is, ha a domain neve nem mutat az új szerverre.

Az ideiglenes URL megtalálásához jelentkezzen be a fiókkezelő panelbe. Ezután kattintson a „Fiók műszaki adatai” elemre. Ha belépsz, ott kell lennie egy Temp nevû szakasznak. URL, mellette megjelenik az ideiglenes URL. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen meglátogatja az URL-t, és megnézheti webhelyét.

Az ideiglenes URL a következőképpen néz ki: http: // ipaddress / ~ felhasználónév

Cserélje ki az „ipadcímet” a gazdagép IP-címére, és a felhasználónévnek meg kell egyeznie azzal, amelyet a cPanel-fiókjába való bejelentkezéshez használ. Ne felejtsd el előtte a „~” -t.
A szerver IP-címének megkereséséhez jelentkezzen be még egyszer a cPanelbe. Keresse meg a „Statisztika” fület, és kattintson a „Statisztika kibontása” gombra, amely további információkat tár fel, beleértve a megosztott tárhelyfiók IP-címét..

Most már kipróbálhatja webhelyét egy ideiglenes URL-en, amíg várakozik, vagy amíg meg nem várja állítsa be a névszervereket a régi domainre mutatva.

Ha webhelye úgy néz ki és működik, ahogy az várható volt, akkor remek! Legyen azonban felkészülve arra, hogy kisebb módosításokat és változtatásokat hajtson végre, ha valami nincs rendben.

Fontos dolgok, amelyeket emlékezni kell

matricák

Megosztás ország szerint

Bluehost és Hostmonster

Miután a teljes átadási folyamat befejeződött és kipróbálta a weboldalt, számos dolgot meg kell tennie az átmenet befejezéséhez. Ne feledje, hogy ezek a szükséges lépések annak biztosításához, hogy a régi látogatók folyamatosan ellátogassanak az Ön webhelyére, valamint hogy biztosak lehessen abban, hogy webhelye a tervek szerint teljesít. Tehát kezdjük.

Tájékoztassa a felhasználókat arról, hogy áthelyezi a webhelyét

A webhely áthelyezésekor a leállásnak a lehető legrövidebbnek kell lennie. Ideális, ha a felhasználók alig észreveszik, hogy a webhely nem működött. Néhány nappal korábban azonban értesítést kell küldenie mind a webhelyén, mind a közösségi hálózati profilokban. Azt is látnia kell, hogy az üzenet az állásidő alatt látható, így a felhasználók tudni fogják, hogy a webhelyről időben készít biztonsági másolatot..

Változtassa meg a DNS-t

Ez egy apró részlet, amely könnyen figyelmen kívül hagyható. A webhely átadása után a DNS-rekordot át kell váltania az új szerverre, ahol a webhely regisztrálva van. Ez azért fontos, mert a DNS-rekord olyan, mint egy térkép vagy utasítás, amely biztosítja a látogatók megérkezését a megfelelő oldalra. Ha elmulasztja ezt megváltoztatni, a felhasználókat tévesen irányítják egy hibaoldalra. Be kell szereznie egy új DNS-t az új tárhelyszolgáltatójától, és ki kell cserélnie a régi.

A DNS-rekordok áthelyezése iránti kérelem benyújtása után néhány óra, vagy egyes esetekben egész nap eltelte szükséges, hogy a váltás befejeződjön. Más szavakkal: ha a látogatók panaszkodnak, hogy nem találják meg az Ön webhelyét, akkor ellenőrizze, hogy frissítette-e új DNS-ét.

Figyelemmel kíséri a webhely üzemidejét

Amikor új DNS-t rendelnek hozzá, az átvitel alapvetően befejeződött. A következő néhány nap alatt gondosan figyelemmel kell kísérnie a szerver üzemidejét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden megfelelően működik-e..

Fontos, hogy ne ejtse le őrét, és észrevegye, hogy a lehető leghamarabb felmerülnek-e problémák. Természetesen a webhely működési idejének figyelemmel kísérése nem jelenti azt, hogy 5 percenként meg kell látogatnia webhelyét; ez azt jelenti, hogy eszközöket és alkalmazásokat kell használnia a feladat elvégzéséhez.

Néhány hasznos eszköz, amelyre támaszkodhat, a Pingdom, az Uptime Robot és a Monitor Us. A választott eszköztől függetlenül, a következő elemek figyeléséhez kalibrálnia kell őket: Ping, HTTP, DNS Server és TCP port.

Tárhely típusok

Vigyázzon a hiányzó hivatkozásokra és a különböző webhelyszerkezetekre

Az egyik dolog, amelyet igazán tisztában kell lennie a kiszolgálók cseréjekor, az eszközök, például a grafikák elvesztése vagy helytelen elhelyezése. A tárhelyi környezet megváltozása ezt okozhatja, és nem valószínű, hogy körülbelül 404 (nem található) hibát fog látni. Tehát, egyszerűen csak figyeljen és figyelje a 404 naplóit, hogy megnézze, van-e törött hivatkozás vagy nem működő eszköz. Amikor megtalálja őket, gyors javításra vagy cserére lehet szükség, és akkor jó lesz.

A probléma kezelésének másik módja az, ha átirányít egy 404 oldalról egy másik oldalra, amely már működik. Ez természetesen nem oldja meg a problémát, egyszerűen alternatívája egy 404 oldal megjelenítésének.

Ez mind az oldalakon, mind a könyvtárakon működik, így a felhasználóknak mindig 403-as hiba helyett tartalmat kell megnézniük. Végül felhasználhatja ezt előnyeire, és létrehozhat egy testreszabott 404-es hibaoldalt, amely szórakoztató vagy szórakoztató lehet, például egy vicces kép vagy idézet megjelenítésével. Ilyen módon a látogatók nem lesznek olyan valószínű, hogy kifogásolnák, hogy az oldalra kerüljenek.

Íme néhány tipp, amely segíthet a megszakadt hivatkozásokkal és a 404 oldallal. Ahhoz, hogy működőképesek legyenek, be kell helyeznie a kódot a .htaccess fájlba.
Így szerkesztheti az .htaccess fájlt az FTP segítségével (FileZilla)

 1. Nyissa meg a FileZilla alkalmazást
 2. Jelentkezzen be a szerverre
 3. Nyissa meg a public_html webhely fájljainak listáját
 4. Válassza a .htaccess lehetőséget
 5. jobb gombbal kattintson rá, és válassza a Megtekintés / szerkesztés lehetőséget, vagy töltse le számítógépére

Ha nem találja a .htaccess fájlt a szerveren, akkor valószínű, hogy nincs senki, vagy egyszerűen el van rejtve. Először győződjön meg arról, hogy a „Rejtett fájlok (pont fájlok) megjelenítése” beállítás van kiválasztva, ha bejelentkezett a cPanelbe és a Fájlkezelőt használja, vagy ha a „File rejtett fájlokat jeleníti meg” a FileZilla felső menüjéből választotta ki. Ha még mindig nem találja a fájlt, hozzon létre egy új fájlt a public_html mappában a jobb egérgombbal kattintva, és hozzon létre egy új .htaccess nevű fájlt..

Akkor használhatja a kódot:

 • Adjon meg egy 404-es oldalt: ErrorDocument 404 /errorpage.html
 • Átirányítson egy oldalt az új helyre: Átirányítsa a 301 /old-page.html http://www.example.com/new-page.html
 • Átirányítsa a teljes könyvtárat egy új helyre: redirectMatch 301 ^ / category /? $ Http://www.example.com/new-category/

A változtatások elvégzése után mentse el a fájlt, és a régi fájl felülírásával töltse fel a szerverre.

E-mail váltás

Az e-mailek cseréje ismét az, amit az emberek gyakran figyelmen kívül hagynak. Miután az új webes gazdagépre történő áttérés befejeződött, háromféle módon lehet átküldeni az e-mailt.

 • Ha e-mailjét domain regisztrátor tárolja, akkor könnyen áthelyezheti. Csak annyit kell tennie, hogy megváltoztatja a (@) rekordot, és hozzárendeli az új gazdagép IP-címéhez, amely általában az új gazdagép ügyfélportálján található.
 • Ha e-mail fiókjait harmadik fél üzemelteti, akkor a következőket kell tennie. Győződjön meg arról, hogy az MX-rekordok, valamint az e-mail szolgáltató által igényelt egyéb vonatkozó rekordok frissülnek az új DNS-ben. Tekintettel arra, hogy a DNS-ét egy új szolgáltatóhoz köti át, elengedhetetlen, hogy ezeket a fájlokat is áthelyezze. Természetesen, ha nem mozgatja a DNS-t, akkor csak az 1. lépést kell tennie.
 • Végül, ha e-mail fiókjait az előző tárhelyszolgáltató üzemelteti, akkor újból létrehozhatja a meglévő e-mail fiókot, miután váltott az új szolgáltatóra. Az új e-mail ügynököt is be kell állítania.
sandclock

A legtöbb webtárhely-szolgáltató 99,99% -os rendelkezésre állást ígér, de a 99,90% -os rendelkezésre állás már heti 10 perc leállást jelent

ár

Sok webtárhely-tervek „rejtett költségeket” tartalmaznak. Bár a pénz-visszatérítési garanciarendszerekkel csábítják az ügyfeleket, de abban az esetben, ha nem lennének elégedettek, a webtárhely szolgáltatók elkerülhetik a pénz visszatérítését, vagy egyszerűen meghosszabbíthatják azt.

web szerver

A korlátlan webtér és a sávszélesség ígéretét csalás jelenti. A webtárhely-szolgáltatók túlzottan értékesítik szervereiket, különösen a megosztott webhely-tárhelyet, amely gyenge teljesítményt, hosszabb kiszolgáló-állásidőt és rendszeres visszaeséseket eredményez

fa

A legmegbízhatóbb módszer a megbízható tárhely-szolgáltató meghatározására

A tények nem hazudnak. Ha egy kiváló webhelyet évek óta üzemeltet egy adott szolgáltató, és a tulajdonos teljesen elégedett a tárhelyszolgáltatásokkal, akkor a tényleges igazolás igazolja, hogy a host, amiről beszélünk, a megfelelő.

Ha részletesebb magyarázatra van szüksége a lépés elvégzéséhez, nézd meg ezt útmutató.

Sérült adatbázis esélye

Végül előfordulhat, hogy adatai megsérülnek az átvitel során. Nincs oka a pániknak, és erre a problémára számos megoldás létezik, de mindegyik maga a platformon múlik. Mivel a leggyakoribb platform a WordPress, néhány lehetséges megoldást fogunk megvitatni ennek a platformnak az adatbázisához.

Ha a WordPress adatbázis sérült, megpróbálhatja újra az átvitelt, de először le kell tiltania az összes plugint. Ha ez működik, akkor csak kapcsolja be újra a plug-ineket, amikor az egész weboldalot importálja. Sajnos ez nem lesz életképes megoldás, ha nem tud hozzáférni az irányítópulthoz, ezért ki kell próbálnia a következő lehetőségek valamelyikét:

 • Töltse fel újra az adatbázist, és írja át a régiba.
 • Próbálja meg azonosítani a sérülési hiba pontos helyét, és csak töltse fel újra az adott fájlt a régi webhelyről.
 • Nyissa meg a fájlt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az az új szerverre mutat.

A sérült WordPress adatbázis javítása

Időnként az adatbázis exportálása és importálása nem megy annyira egyszerűen, mint szeretné. De mielőtt elmulasztaná gondolatait, próbálhat meg néhány trükköt annak javításához.

 1. Jelentkezzen be a cPanelbe
 2. Nyissa meg a PhpMyAdmin alkalmazást
 3. Válassza ki az adatbázist a bal oldali menüből
 4. Válassza ki a javításhoz használt adatbázist

 5. Miután kiválasztotta az adatbázist, ellenőrizze, hogy a megfelelő-e. A WordPress adatbázisban minden tábla wp_-vel fel van tüntetve.
 6. Válassza ki a képernyő alján található „Összes ellenőrzése” gombot az összes tábla kiválasztásához az adatbázisból
 7. Javítási adatbázis

 8. Válassza a „Javítási táblázat” lehetőséget
 9. Javítási adatbázis opció

Ez minden, amit itt megtehetsz. A javítási folyamat után üzenetet kell látnia, amely megerősíti, hogy az adatbázis sikeresen javításra került. Ha még mindig nem sikerült megjavítania az adatbázist, akkor próbáljon meg még egy dolgot, és ez módosítja a wp-config.php fájlt.

 1. Nyissa meg a FileZilla fájlt, és jelentkezzen be az FTP-kiszolgálóra
 2. Keresse meg a wp-config.php fájlt
 3. WP Config

 4. Töltse le a számítógépére
 5. Módosítsa a fájlt egy szövegszerkesztőben való megnyitásával
 6. A fájl végére illessze be ezt: határozza meg (‘WP_ALLOW_REPAIR’, igaz);
 7. Adja meg a javítás WP-konfigurációját

 8. Mentse el a módosított wp-config.php fájlt, és töltse fel a kiszolgálóra a FileZilla segítségével, és írja felül a fájlt
 9. Nyissa meg böngészőjét, és keresse meg a http://yoursite.com/wp-admin/maint/repair.php webhelyet.
 10. Kattintson a „Javítási adatbázis” gombra

A javítási folyamat befejezése után állapotüzeneteket fog látni az adatbázis tábláiról, így azonosítani tudja, hogy valami sérült-e. Ezenkívül a következő üzenetet is láthatja: “Javítás befejeződött. Távolítsa el a következő sort a wp-config.php fájlból, hogy megakadályozza ezt az oldalt jogosulatlan felhasználók által.
határozza meg (‘WP_ALLOW_REPAIR’, igaz); ”

Tehát ne felejtse el visszamenni a fájlba, távolítsa el a hozzáadott sort, és mentse újra.

Ha egyik ilyen módszer sem működik, akkor a WordPress automatikus adatbázis-javítási folyamatának elindításához valakit kell keresnie, aki jártas a kódolásban..

Hagyja, hogy a támogató csapat kezeli az átadást az új hostnak

Ha nem biztos benne, hogyan végezheti el a teljes áthelyezést az új házigazda számára, vagy egyszerűen nincs ideje pazarolni az olyan műszaki jellemzőket, amelyekre nem igazán törődik, akkor mindent a szakemberek ügyes kezébe hagyhatja. a Bluehostnél.

Nos, igen, fizetnie kell az átutalásért. De ebben az esetben ellazulhat, sétálhat vagy napsüthet a bőrén, ha szerencséd van a strand közelében élni, miközben a támogató csapat mindent megtesz érted.

A Bluehost áthelyezheti a webhelyet a kiszolgálóikra az Ön számára, és ez 149 dollárba kerül. 99. Ez az ár magában foglalja legfeljebb 5 webhely és 20 e-mail fiók migrációját. Igen, a támogatási csoport gondoskodik az összes fájlról, adatbázisról és mindenről, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy webhelye működjön, és ugyanúgy néz ki, mint a régi gazdagépen..
Nem igazán számít, hol tárcsázta a webhelyet, ha ezt a lehetőséget választja, de vegye figyelembe, hogy a Bluehost jelenleg nem kínál migrációs támogatást viszonteladói, VPS vagy dedikált szerver fiókokhoz.

Az egyik nagy dolog az, hogy nincs kockázat. Ha készen áll a Bluehostre történő migráció megkezdésére, szakértőik tudják, mit csinálnak. Még ezt figyelembe véve is megértik, hogy a webhely fontos az Ön számára, így mindent áttekinti, és megbizonyosodik arról, hogy teljes mértékben működőképes-e mielőtt megkapja a kezét..

Ha készen áll a Bluehostra történő áttérésre, kérjük, olvassa el a részleteket itt.

Következtetés

A webtárhely-szolgáltató váltása nem óriási gond. Van néhány lehetséges probléma, de semmit nem lehet időben megoldani.

Ha nem elégedett web hosting szolgáltatással, ne habozzon új szolgáltatót találni. Ez az útmutató minimális állásidővel és kellemetlenségekkel segíti a folyamatot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map