Hogyan lehet elindítani egy élelmiszerboltot

1997-ben, amikor Jeff Lim és Bob Okumura elindultak Chowhound, hivatalosan született az élelmiszerblog!

Az élelmiszerblog elindítása nem nehéz feladat, bár ijesztőnek tűnhet eredetileg. Számos élelmiszerblogot olyan emberek üzemeltetnek, akik szakértők lehetnek a konyhában, de kezdők a technológiában.


Ha megtanulják, hogyan lehet elindítani az élelmiszerblogot, akkor meg is tudod!

Az élelmiszerblog elkészítése olcsó és megvalósítható, függetlenül attól, hogy hány éves vagy vagy, ahonnan a világon származik. Egyes esetekben az élelmiszerblog elindításának költsége alacsonyabb, mint az érintett összetevők teljes ára. Az élelmiszerblogok napjainkban trendbe lépnek, ezért képesek állandó jövedelemszerzésre.

Az élelmezési blogok lehetőséget kínálnak szórakozásra, érdekes emberekkel való találkozásra és a kulináris készségek fejlesztésére. Sokan kíváncsi, hogyan válhatnak sikeres élelmiszer-bloggerekké. Ez az útmutató elmagyarázza, hogyan lehet saját kezűleg elkészíteni.

Négy egyszerű lépés az élelmiszerblog elindításához

 • Válassza ki a tartalomkezelő rendszert (CMS)
 • Válassza ki a domain nevét
 • Web hosting szolgáltatás-fiók beállítása
 • Tippek a sikeres élelmiszerblogoláshoz

A blog elindításakor könnyű elriasztani az interneten található információk mennyisége; nehéz a műszaki részletek kitalálása önmagában. De azért vagyunk itt, hogy megkönnyítsük a dolgokat. Tanuljuk meg, hogyan lehet elindítani az ASAP élelmiszerboltot.

cms

Válassza ki a tartalomkezelő rendszerét

A kóddal való munka sok műszaki ismereteket igényel. De ne aggódjon amiatt, mert manapság az élelmiszer-bloggerek interaktív vizuális felületet használhatnak blog létrehozásához, kezeléséhez és hozzáadásához anélkül, hogy a műszaki szempontok miatt aggódnának..

A tartalomkezelő rendszer kielégíti a bloggerek ezeket a különleges igényeit. Ez lehetővé teszi számukra blogjuk elemeinek feltöltését, áthelyezését, átméretezését, másolását, beillesztését és összekapcsolását. Noha számos tartalomkezelő rendszer létezik, mint például a Joomla, a Blogger és a Drupal, a legnépszerűbb és legszélesebb körben elfogadott CMS a WordPress. Ez az oka annak, hogy ez az útmutató megtanítja, hogyan lehet elindítani egy élelmiszerboltot a WordPress használatával.

WordPress a világon a leggyakrabban használt CMS. A. Által összeállított információk szerint W3techs, A WordPress 59,9% -os piaci részesedéssel rendelkezik

A WordPress-t ebben az útmutatóban választották azért, mert 2009 óta a világ egyik legnépszerűbb blogplatformja. A korlátlan kreativitás lehetőségeit kínálja, és kiváló funkcionalitást kínál. A WordPress egy nagyon testreszabható platformmal rendelkezik, amely nagyszerűen működik az élelmiszerblogokkal, és segíthet egy weboldal létrehozásában is. A kódolás és a tervezés ismerete bónusz lehet, de az élelmiszerblog létrehozása nem nélkülözhetetlen.

Válassza ki a domain nevét

website-százalékok

A blog nevének kiválasztása alapos mérlegelést igényel. Különböző részleteket kell figyelembe venni az élelmiszerblog elnevezésekor. Például egyedinek és tükröznie kell a blogger stílusát és személyiségét. Ezen túlmenően meg kell adnia a dolgot is az oldalról.

Itt található egy rövid útmutató arról, hogy az élelmiszer-bloggerek hogyan finomíthatják a domain nevek választását:

 • Röviden. A célközönség jobban emlékszik az élelmiszerblog rövid, egyszerű és tömör URL-jeire.
 • A domain név egyedisége alapvető szerepet játszik annak emlékezetessé tételében. A blog nevének mindenki számára ki kell tűnnie, még azok számára is, akik még soha nem jártak benne.
 • Az üzenetek következetességének fenntartása érdekében elengedhetetlen a blog neve és az alapító közötti láthatóan szoros kapcsolat. Az olvasók, a nézők és a közönség általában inkább valódi kapcsolatot éreznek azokkal a személyiségekkel, akik az élelmiszerblogot működtetik.

Ajánlott eszköz:

Az egyik kedvenc házigazdánk, amely a legjobban működik az élelmiszer-blogok domainjein, a Bluehost. Lehetősége van INGYENES új domain létrehozására, egy meglévő használatára, valamint későbbi létrehozására.

Web hosting szolgáltatás-fiók beállítása

tárhely-szolgáltató

A webgazda egy olyan szolgáltatás, amely a weboldalakat minden nap 24 órában elérhetővé teszi. A domain név véglegesítése után az élelmiszerblog indításának következő szakasza az, hogy megtalálják a legjobb blog-tárhelyet és hozzanak létre számlát velük.

Egyesek inkább az egyszeri üzletet részesítik előnyben mind a domain, mind a tárhely területén. A kettő kombinálása az a javasolt módszer, amely a lehető legjobban kihasználja a tárhelyszolgáltatást, és növeli az élelmiszerblogok megvalósíthatóságát.

Az Első webhely útmutató különös figyelmet fordít a legjobb tárhelyszolgáltatások meghatározására, a Bluehost pedig az ajánlott lehetőség a domain nevek és a tárhelyszolgáltatások beszerzésére.

A Bluehost tisztességes üzletet kínál, amely magában foglalja a ingyenes domain név és harminc napos pénz-visszafizetési garancia. Ezt a web hosting szolgáltatót a WordPress.org „a host világ egyik legjobb és legfényesebb” néven ismeri. Ez kiváló választást jelent minden élelmiszer-blogger számára.

A Bluehost az egyetlen web hosting cég ajánlotta a WordPress

WordPress Bluehost

A webtárhely-szolgáltatásokra való feliratkozás egyszerű folyamat, amelyet lépésről lépésre részletesen ismertetünk a Bluehost számára.

Megjegyzés: Az egyéb webtárhely-szolgáltatások kezelőpanelje kissé eltérhet. A telepítési folyamat azonban hasonló lesz.

1. lépés: Az első lépések

A Bluehost exkluzív ajánlatot kínál arra, hogy a bloggerek elindítsák a legjobb főzési blogokat. A blog beállításához kattintson a Bluehost kezdőlapján az „Indulás most” elemre.

Első lépés

2. lépés: Feliratkozás a megfelelő tervre

A Bluehost különféle blogolási lehetőségeket kínál, de a kezdők jobban választják az Alapcsomagot. Később frissítheti a csomagot, ha blogod növekszik.

Annak ellenére, hogy az Alaptervnek van néhány korlátozása, mindent kínál, amelyre egy új blogírnak szükség lehet a jó induláshoz.

Egy másik, a Bluehoston elérhető webtárhely-terv a Pro Plan, amely hasonló a Plus-tervhez, de összehasonlítva jobb teljesítményt nyújt. Ez egy fejlett csomag, amely alkalmas tapasztalt élelmiszer-bloggerek számára.

második lépés

3. lépés: Válassza ki a domainjét

Mint korábban említettem, elengedhetetlen egy olyan blog nevének feltalálása, amely kreatív és fülbemászó egy blog számára, az élelmiszerblog sikeréhez. Egy domain név megsemmisítheti vagy megszakíthatja a blogger karrierjét, és a Bluehost mindent megad, amelyre az élelmiszer-bloggernek szüksége lehet.

Amellett, hogy webhelyét tárolja, a Bluehost eszköz is szolgál, amely elősegítheti a domain nevek felkutatását a regisztráció során. Próbálja ki a különböző kombinációkat, és játsszon az elérhető lehetőségekkel, mielőtt beírja a végső címet az adott mezőbe.

Ez segíthet kiválasztani a legjobb blog domaineket. Ha a kiválasztott név nem érhető el, a Bluehost megjelenít egy további listát a hasonló domain nevek közül, amelyek közül választhat. A megfelelő névvel rendelkező élelmiszerblog készítése megkönnyíti ezeket a lehetőségeket.

harmadik lépés

4. lépés: Regisztrálja domainjét

Itt az ideje, hogy regisztrálja a választott domain nevet a blogba. Ismerkedjen meg ezzel az űrlappal, és győződjön meg arról, hogy az összes szükséges információ könnyen elérhető, amint kitöltötte.

A fiók létrehozásához a felhasználó személyes, üzleti és számlázási adataira van szükség. A Bluehost garantálja a megosztott információk biztonságát és magánéletét, így a bankinformációkat anélkül is megadhatja, hogy túlzottan aggódjon.

negyedik lépés

5. lépés: Fizetés

A költségvetés-tervezés szerves része az élelmiszer-blog elindításának megtanulásához.

A 12 hónapos csomag a legolcsóbb lehetőség a blog felállításához. A hosszú távú elkötelezettséget kereső élelmiszer-bloggerek számára azonban a huszonnégy és harminchárom hónapos csomag a leggazdaságosabb lehetőség. Minél hosszabb a csomag, annál alacsonyabb lesz havonta.

A csomag tulajdonságainak kiválasztása ezen a ponton nem kötelező; egy blogger egyelőre üresen hagyhatja a dobozokat, és később visszatérhet az oldalra, amikor szükségük van új élelmiszer-blogjukra.

ötödik lépés

Jelölje be a „Felhasználási feltételek” négyzetet, és térjen vissza a Bluehost honlapjára. A jobb felső sarokban van egy bejelentkezési gomb. Írja be a domaint vagy a felhasználónevet és a jelszót. A bejelentkezés után keresse meg a WordPress ikont és kattintson a „gyors telepítés” elemre. A hitelesítő adatokat röviddel ezután e-mailben küldjük el.

6. lépés: Állítson be egy jelszót

Az élelmiszerblog elindításának következő lépése egy erős jelszó létrehozása, amelyet nem könnyű megtörni. Ez megakadályozhatja az internetes támadásokat és a magánélet megsértését.

A biztonságos jelszó legalább tizenegy karakter hosszú, és szimbólumokat, számokat, nagy- és kisbetűket tartalmaz. A jelszó létrehozása után kattintson a „Feltételek és szabályok”, majd a „Tovább” gombra.

Hatodik lépés
Hatodik lépés

7. lépés: Bejelentkezés

A jelszó megerősítése után az oldal üzenetet jelenít meg a jelszó sikeres létrehozásáról, és megjelenik egy bejelentkezési gomb. Kattintson rá, és írja be a felhasználónevet vagy tartományt, valamint a jelszót a fiókba való bejelentkezéshez.

Hét lépés

8. lépés: Válassza ki a témát

A fiókba való bejelentkezés után megjelenik egy oldal, amely több témát mutat be az élelmiszer-blog számára. A Bluehost különféle alapértelmezett WordPress témákat kínál, amelyek mindegyikének lehetősége van arra, hogy blogját vizuálisan vonzóvá tegye.

Ezeket a témákat később bármikor meg lehet változtatni, tehát az itt hozott döntésnek nincs állandó hatása. Mindig választhat egy másik témát WordPress.org témakönyvtár.

Nyolc lépés

9. lépés: Indítsa el az építkezést

Miután kiválasztotta a témát, ideje elkezdeni az élelmiszerblog készítését. Jelentkezzen be a WordPress irányítópultra, kattintson a „Start Building” elemre és folytassa.

Kilencedik lépés

10. lépés: Állítsa be webhelyét

Miután bejelentkezett a WordPress irányítópultba, megjelenik egy „Welcome” oldal, amely két választható lehetőséget kínál: a személyes oldal és az üzleti oldal.

Lesz egy másik lehetőség is, amely szerint „nincs szükségem segítségre” azokban az esetekben, amikor nincs szükség a Bluehost segítségére az élelmiszerblog készítéséhez..

Tíz lépés

11. lépés: A Bluehost webhely létrehozásához elérhető lehetőségei

Abban az esetben, ha egy bloggernek segítségre van szüksége a tárhelyszolgáltatástól, széles választékát kínálja, hogy segítsen megtalálni a szükséges információt. Az összes választható lehetőség feltárásakor kattintson a „Bluehost” elemre a navigációs menü bal felső sarkában.

Ezzel egy olyan oldal jelenik meg, amely tele van különféle lapokkal és különféle eszközökkel rendelkező lehetőségekkel, hogy élelmiszer-blogot hozzon létre. Kattintson az „Indítás” gombra egy webhely létrehozásához, és megnyílik egy oldal, amelyben megkérdezi a webhely nevét és leírását. Állítsa be a címet és leírást a látogatók számára.

Tizenegy lépés
Tizenegy lépés

Gratulálunk!

A WordPress blog fel van állítva és használatra kész. Az élelmiszerblog elindításának alapjai lefedésre kerültek, és itt az ideje elrendezés, témák felállításához és az élelmiszerblog kialakításához..

Tippek a sikeres élelmiszerblogoláshoz

blog-tipp

A blog elindításakor számos dolgot figyelembe kell venni. Íme néhány tipp, hogyan lehet helyesen elkészíteni az élelmiszerblogot:

 • Ütemezze a blogjait, és tartson fenn állandó bejegyzésáramot. Legyen napi vagy heti, de győződjön meg arról, hogy van egy előre meghatározott tartalmi terve, amelyet betart.
 • Állítson be egy olyan hangszínt, stílust és hangot, amely egyedi a blog számára. Természetesnek, olvashatónak, emészthetőnek és mindenekelőtt barátságosnak kell lennie.
 • Receptek írásakor tartsa meg a címet, az URL linket és a nevet vagy a címet. Tartózkodjon minden további információ beillesztéséből ezekbe. Segíti az olvasókat a tartalom azonosításában, és a keresőmotorok magasabb rangsorolják.
 • A következetesség kulcsfontosságú. Ne mozgassa az irányokat egy tartalomban. Például sok tartalom készítője gyakran „utasításokkal” kezdődik, majd az „irányokhoz” vált, majd később „módszerekké” alakítja. Tartson fenn egységes szerkezetet, hogy a közönség ne kerüljön összezavarba. Ez befolyásolhatja a blog rangsorolását
 • Készítsen tartalmi vázlatot, és maradjon rajta. Osszuk az élelmiszer-blogot szakaszokba a terv tárgyai szerint. Az egyes szakaszok blogolásakor továbbra is releváns maradjon a kérdésnél. Például egy receptblognak tartalmaznia kell a főzés módszereivel kapcsolatos tartalmat.
 • A cikk ideális hossza háromszáz-hétszáz szó egy blog számára.
 • Javasolt a listákhoz plugin használata a jobb benyomás és az áttekinthetőség érdekében – legyen szó a sütőblogok összetevőinek felsorolásáról vagy a folyamat egyes lépéseiről.
 • A fényképek feltöltése előtt feltétlenül nevezze meg a fájlokat helyesen. Ha több fénykép látható lépésekkel vagy különféle ételekkel, akkor fájlcímeiknek tartalmazniuk kell a lépést, az étkezés nevét és a hozzászólás adott témáját.
 • A beszélt vagy tanított végtermék képének a hozzászólás fotójának kell lennie.
 • A kulcsszavak használata a főcímkékben és a cikk első huszonöt szava megmutatja az olvasó számára, hogy mit fognak olvasni.
 • Kerülje a tartalom, receptek vagy képek másolását egy másik élelmiszerblogból. Ha egy adott recept vonzónak tűnik, akkor jobb, ha kipróbálja és adja ki a csavarást, ahelyett, hogy plagizáló tartalmat kockáztatna..

Téma ötletek

Az írók blokkja túlságosan gyakori a bloggerek körében, és az élelmiszerblogerek sem különböznek egymástól, ők is kifogyhatnak a megbeszélésre kerülő témákból.

Az élelmiszer-blogolás motiválása

„Az élelmiszer a szenvedélyem”
88%
Hogy nevet szerezzek magamnak az élelmiszer-világban
49%
Ahhoz, hogy legyen egy hangom, így elmondhatom, amit mondani akarok
48%
Az írás a szenvedélyem
44%
Abban a reményben, hogy munkámmá változtathatom a blogomat
41%

De ne aggódj; néhány ötlettel álltunk elő, hogy elindítsuk ezt a kreatív folyamatot. Próbálja ki az alábbiakat:

 • Vizsgálja meg újra és keverje újra a recepteket
 • Próbálja ki szezonális és regionális ételeket
 • Nemzetközi konyha-vélemények
 • Étterem, termék, szakácskönyv vagy piaci áttekintés
 • Hogyan válasszuk ki az ünnepi étkezés elemeit?
 • Konyhai tippek és trükkök
 • Főzési órák, tanfolyamok és akkreditációk
 • Új ajánlatok, kedvezmények, kuponok és eladások

A szövegeken kívül a képek, videók és linkek használata interaktívvá, vonzóbbá és vonzóbbá teheti a tartalmat.

Csábító látvány

Ételek élénk képeinek biztosítása receptekkel és egyéb tartalommal elengedhetetlen ahhoz, hogy a közönség érdeklődjön a blog iránt. Az olvasókat vonzó látványosság vonzza, például az ételfotózás és a világos illusztrációk.

Kényelmes tisztességes képet készíteni az ételektől még a kezdő mezőgazdasági termelők számára is, ha a következő tanácsokat vesszük figyelembe:

A pinterest a felhasználók kölcsönhatásba lépnek az élelmiszerekkel kapcsolatos tartalommal, a tartalom első kategóriájával, és ez az élelmiszer-blogok hivatkozási forgalmának első számú forrása.
 • Tartsa a világítást egyenletesen. Kerülje el a felesleges árnyékokat, az elmosódott területeket és a szélsőséges kontrasztot.
 • Tisztítsa meg az asztallapot, és kerülje a háttér további elemeinek hozzáadását, mivel ez elvonhatja a nézőket a fő tárgytól.
 • A lépések fényképezése nélkülözhetetlen, de tartózkodjon a túlságosan nagy dolgoktól. Például, ha még egy tojássárgáját adnak a keverőhöz, nem kell elfogni, hanem a dagasztás általános szakaszát vizuálisan kell bemutatni..
 • Mentálisan térképezze fel a fotózáshoz szükséges lépéseket, és emlékeztetőként írja le azokat, hogy elkerülhető legyen az ismétlés kizárólag a fotózás céljából.
 • Próbáljon meg fenntartani a képi megjelenés konzisztenciáját úgy, hogy a fókusztávolságot és a megvilágítást azonos legyen az összes felvételnél, kivéve, ha az étel makró és mikro részletei.
 • A szerkesztést minimalizálja. Állítsa be a szinteket, és vágja ki a képet elvonó tárgyakat.
 • A képek ideális felbontása 72 dpi. Megfelel a web követelményeinek, és a betöltés nem tart sokáig.
 • A .jpg vagy .png formátumban történő mentés az online megjelenítés szempontjából a legjobban.

Ha a fotókat szerkeszteni kell a blogba való feltöltés után, akkor a forgatás, kivágás, átméretezés és átnevezés lehetőségei közvetlenül a WordPress irányítópultján használhatók..

Példák a legjobb élelmiszerblogokra

A kiváló élelmiszerblog készítéséhez odaadás, gyakorlat és idő szükséges.

Legjobb élelmiszerblogok

És ha szükség van valamilyen törekvésre és irányra, akkor bőven lehet megtalálni az internetet. Nézze meg ezeket a különböző réseket célzó népszerű élelmiszerblogokat:

Főzés melangery

által Yelena

Főzés melangery - Képernyőkép a webhelyről

Legjobb vegán blogok

Vannak vegán ételblogok a vegán főzésről is, például:

Ó, ő ragyog

által Angela

Ó, ő ragyog - a webhely képernyőképe

A legjobb vegetáriánus blogok

Vannak vegetáriánus blogok, amelyek a vegetáriánus ételekre összpontosítanak. Két legjobb vegetáriánus élelmiszerblog:

Archana’s Kitchen

által archana

Archana's Kitchen - Képernyőkép a webhelyről

Gyakran Ismételt Kérdések

Az itt felsorolt ​​kérdésekre a legtöbb ember által feltett kérdések, amelyek az élelmiszer-blogolást karrierként tekintik.

Mennyibe kerül egy élelmiszerblog elindítása?

Kezdetben az élelmiszerblognak nem kell drágának lennie. Jobb a WordPress-szel kezdeni, ahelyett, hogy több ezer dollárt költene egy egyedi webhelyre.

Szerezzen tárhelyet és domain-t mindössze havonta 2,75 dollárért, hogy fantasztikusan elindítsa blogját.

A WordPress telepítése ingyenes, bár érdemes befektetni egy olyan prémium téma megszerzéséhez, amelyet kifejezetten egy élelmiszerbloghoz terveztek. Időt takarít meg a teljes téma testreszabásában. Nagyon esély van arra, hogy egy prémium téma olyan elemeket tartalmazzon, amelyek szükségesek egy sikeres élelmiszerblog futtatásához.

Mit kellene blogolnom?

A legjobb blogolni olyan dolgokról, amelyeket szeretsz, és amelyeket a legjobban tudsz. Ez hitelességet mutat, és az olvasók érzékelhetik a tartalom eredetiségét. Személyiséged valódi ábrázolása vonzza a megfelelő közönséget és megtartja őket.

Ez lehetővé teszi az élelmiszer-blogger számára, hogy bemutassa készségeiket és személyiségüket. A legtöbb ember szeret történeteket, látványképeket, videókat és egyedi recepteket.

A tartalmi ötletek követése segíthet az élelmiszer-bloggereknek a tömegek vonzásában.

 • Eredeti receptek
 • Étterem vélemények
 • Táplálkozási tények
 • Hírességek étkezési szokásai
 • Hírek egy adott régió ételeiről és éttermeiről
 • Innovatív tippek és technikák a főzéshez

Kerülje az online talált cikkek és receptek másolását vagy centrifugálását. Az emberek és a keresőmotorok érzékelik, hogy a tartalom eredeti vagy sem, és súlyos következményekhez vezethet.

Hogyan reklámozhatom az élelmiszer-blogomat?

A promóció lépésről lépésre folyamat, amely gondos tervezést és stratégiát igényel. Az élelmiszer-bloggernek kutatás útján meg kell ismernie nicheit és ennek megfelelően meg kell változtatnia marketing erőfeszítéseit. Számos olyan csatorna létezik, amelyeket fizetős, valamint organikus promóciók is használhatnak.

Mint például a szájról szájra, a Facebook hirdetések, a YouTube csatornák, az e-mail marketing, a vendég kiküldése, a befolyásoló marketing és a keresőmotorok optimalizálása bizonyos kulcsszavakhoz. Alapvető fontosságú, hogy megkezdjünk egy tervet, különben ez egy játék.

Mennyire sikeresek az élelmiszerblogok??

Komoly erőfeszítésekkel az élelmiszerblogok több millió online felhasználót vonzhatnak online és ezer dollárt keresnek havonta.

A Pinch of Yum mellett számtalan más sikertörténet is található az élelmiszer-bloggereknél annak bizonyítására, hogy ez mennyire jövedelmező. Két jó példa a sikeres blogokra Költségvetési bájt és Smitten Kitchen – és ezek még a legjobbak sem.

Hogyan fizetnek az élelmiszer-bloggerek??

Sokféle módon lehet pénzt keresni egy élelmiszerbloggerrel. Néhányat az alábbiakban felsorolunk.

 • Csatlakozzon a hirdetési hálózatokhoz – Ezek lehetővé teszik a webhelyek tulajdonosai számára, hogy célzott hirdetéseket jelenítsenek meg az olvasók számára. Minél több megtekintést ér el egy bejegyzés, annál több pénzt keres.
 • Eladjon hirdetési helyet – Az élelmiszerblogokon rengeteg hely van hirdetések számára az oldalakon. E területek eladása vagy bérbeadása a marketingszakembereknek nyereséges lehet.
 • Szponzorált tartalom vagy vendég hozzászólások – Az emberek, cégek vagy márkák esetleg szeretnének megjelenni egy élelmiszerblogban, ha azt követõen elõsegítik. Ezekben az esetekben fizetnek egy bloggernek, hogy tartalmát a blogba tegye.
 • Partnerprogramok – A blogger egy terméket vagy szolgáltatást ajánl a blogon keresztül, és jutalékot keres minden, az általa végrehajtott eladásért.
 • Adjon el szakácskönyvet vagy e-könyvet – A népszerű, képzett vagy tapasztalt élelmiszerblogger szerzővé válhat, és munkájukat blogjukon keresztül értékesítheti.
 • Ajánljon tagsági programokat – A blogger közvetlenül feliratkozhat az előfizetés alapján a tartalomhoz való hozzáférésért.
 • Élelmiszer-fotózás – Képzett élelmezésű fotósok képeket szerezhetnek fényképeik eladási jogával.

Fektessen be egy kis időt és tapasztalatait arra, hogy új bevételi lehetőségeket fedezzen fel a blogján. Lehetséges új eszközöket találni arra, hogy egy adott bloghoz egyedi módon készítsen pénzt.

Mennyi pénzt lehet keresni egy élelmiszerbloggal?

Az élelmiszer-blogolást hobbiként vagy teljes munkaidőben is el lehet fogadni. Az eredmények attól függnek, mennyi időt, erőforrást és készségeket igényel az élelmiszerblogger. Minél többet kell befektetni, annál magasabb a befektetés megtérülése.

Havonta néhány ezer dollár keresése nem jelent problémát a népszerű élelmiszerblogok számára. A Huffington Post számolt be hogy a „Pinch of Yum” mögött álló duó – Lindsay és Bjork Ostrom – 802 144,55 dollárt keresett 2016-ban.

Ugyanakkor nem minden élelmiszerblog keres annyit. Például ugyanaz a Pinch of Yum duó csak 20 dollárt keresett az első hónapban. Ezért elengedhetetlen szem előtt tartani, hogy a blogolás első néhány hónapja felfelé irányuló küzdelem lesz.

Egy élelmezési mocsár több száz dollárt kereshet havonta egy éven át tartó, következetes és minőségi blogok után.

Hasznos források

 • Tudja meg, hogyan kell használni a WordPress-t (video oktatóanyagokkal)
 • Hogyan lehet nagyszerű blogtartalmat írni és létrehozni
 • Hogyan lehet népszerűsíteni blogját és annak tartalmát
 • Hogyan lehet pénzt keresni a blogodból
 • Interjúkat készítettünk az élelmiszer-bloggerekről

Következtetés

Most, hogy egyértelműek az élelmiszerblog elindításának alapjai, itt az ideje, hogy elkezdjük a blogkészítést. Készítse el a tartalmat, szerezzen társadalmi tevékenységeket és vírusokat – ennyi az, ami elkezdi a forgalom növekedését és az élelmiszerblog bevételszerzését..

Az élelmiszer-blogok világában a siker elérése növelheti bárki bizalmát. Gazdag tapasztalat, ha kölcsönhatásba lépünk más élelmiszer-bloggerekkel, új trükköket fedezhetünk fel és kipróbálhatjuk a recepteket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map