Hogyan készítsünk egyedi üzleti e-mailt 2020-ban

Az e-maileket széles körben használják hatékony kommunikációs eszközként személyes és vállalati használatra. Az üzleti e-mailek továbbra is vezető marketing szerepet töltenek be a kapcsolatok kiépítésében és a konverziók növelésében. Ez is számos olyan vállalat e-mail marketing kampányainak szerves része, amelyek felismerik annak lehetőségeit. Ahogy a digitális gazdaság virágzik, nehéz elképzelni olyan céget, amelynek nincs profi e-mail címe.


Használ-e vállalkozása egyedi e-mailt??

Úgy tűnik, hogy egy kis részlet a márkaépítés nagy képében, de ez egy olyan részlet, amely nagy előnyeket kínálhat Önnek. Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan hozhat létre egyedi e-mail címet vállalkozása számára a meglévő vagy új domain nevével. Az új e-mail címed így fog kinézni – [email protected]

E-mail infographics létrehozása
Nézet Hogyan hozzunk létre egyéni e-mailt [Infographic]

Tartalomjegyzék

 • Miért van szüksége egy egyedi e-mail címre?
 • Gyors alapozó – Egyéni e-mail kezdőknek
 • Egyéni e-mail beállítása a G Suite segítségével (Google)
 • Hozzon létre egy e-mailt a G Suite alternatíváival
 • E-mail szinkronizálása harmadik fél szoftverével
 • E-mail fiók összekapcsolása a mobiltelefonnal
 • GYIK
 • Következtetés

Miért van szüksége egy egyedi e-mail címre?

lány márkás autót vezet

Nem számít, ha Ön blogger vagy vállalkozástulajdonos – az egyéni e-mail elkülöníti a versenytársaktól. Ha munkát keres, a professzionális e-mail megkülönbözteti Önt más lehetőségektől. Blog létrehozásakor a hálózatépítést erőteljes márkakép kialakításához és kiváló online hírnevének kiépítéséhez érdemes használni. A személyre szabott e-mail cím segít Önnek elérni ezt, mivel elősegíti, hogy kitűnjön a webhely többi bloggerétől.

Ugyanez a truizmus érvényes a márka létrehozásakor. Az egyedi e-mail fiók azonnali hitelességet nyújt, és azt mutatja, hogy profi vagy. Kiváló módszer arra, hogy kiemelkedjen az iparágában, és felejthetetlen első benyomásokat kelt.

Ha általános e-mail címet tart fenn, akkor kockáztathat, hogy amatőrnek tűnik. Nem itt az ideje, hogy elkészítse saját e-mailjét, és mutassa meg, hogy szakértelemmel foglalkozik és komolyan veszi vállalkozását?

Sőt, az emberek nagyobb valószínűséggel emlékeznek rád, mivel szoktak látni a gmail.com, hotmail.com és más általános e-maileket. Ha e-mailt állít fel a saját domainjén, emlékezetes lesz. Gondolj bele egy pillanatra: hányszor elfelejtette azonnal, mi történt a @ gmail.com előtt?

Igazolja személyazonosságát egy rendkívül versenyképes üzleti világban, és forgassa el az egész játékát egy egyedi és felismerhető professzionális e-mail bemutatásával. Ez egy egyszerű módszer annak bemutatására, hogy valódi üzleti vállalkozása vagy hobbija van.

Jegyzet: Ha van webhelye (domain név + webtárhely), vagy azt tervezi létrehozni, ingyenesen beállíthat egyedi e-mailt a web hosting szolgáltatóval. Minden olyan web hosting társaság, mint a Bluehost, INGYENES e-mail fiókokat kínál a tárhely-terveivel. Csak meg kell férnie a fiókhoz, és néhány percen belül beállíthatja e-mail címét.

e-mail bevált gyakorlatok

Gyors alapozó – Egyéni e-mail kezdőknek

Új e-mail fiók létrehozása valójában egyszerű, és még akkor is, ha teljesen új vagy a folyamatban, akkor azonnal lefagy. Gondolj úgy, mint egy weboldal létrehozására, mivel egy domain név megvásárlásával és egy e-mail tárhely szolgáltató kiválasztásával kezdjük. Ha van webhelye vállalkozása számára, akkor már van saját domain név. Ebben az esetben a legjobb megoldás az, ha ezt a nevet használja e-mailjéhez.

Ha még nem rendelkezik domain névvel, akkor meg kell vásárolnia. Megvásárolhat egy domain nevet egy domain regisztrátorból, és csatlakoztathatja azt az e-mail tárhely szolgáltatóhoz. Vagy megvásárolhatja a domain nevet közvetlenül a választott e-mail szolgáltatótól. Részletesen megmutatjuk Önnek, hogyan lehet e-mail fiókokat létrehozni különböző cégeknél.

1. Domain név vásárlása

A fent említettekhez hasonlóan domain név is megvásárolható a regisztrátornál vagy az e-mail tárhely szolgáltatónál. Számos domain névregisztrátor közül választhat, de a legnépszerűbbek: Godaddy, Namecheap vagy Hover.

Hogyan vásárol egy domain nevet? Lépjen a választott domain regisztrátor webhelyére, és egy szövegdoboz jelenik meg Önnek, amelybe be kell írnia a kívánt domain nevet.

Ez egy példa, amelynek segítségével világos képet kaphat arról, hogy az e-mail címednek hogyan kell kinéznie: Például: [email protected] Választhat más felső szintű domaineket is, például .org, .net vagy még sok más, de a .com legfelső szintű domain a legszélesebb körben használt és leginkább emlékezetes..

Miután megadta a domain nevét, válasszon egy felső szintű domaint, és ellenőrizze, hogy elérhető-e mindkettő kívánt kombinációja. Ha nem, akkor ki kell állítania egy másik domain nevet, mivel nem regisztrálhatja a már regisztrált domainnevet. Amikor megtalál egy elérhető domainnevet, kattintson a név és a legfelső szintű domain kombinációjára, és adja hozzá a kosárba.
Ezt követően felkérést kap arra, hogy regisztráljon egy fiókot, és adja meg alapvető elérhetőségi adatait, valamint a fizetés választását. A fiók ellenőrzése és a fizetés jóváhagyása után a domain név regisztrálásra kerül.

2. E-mail tárhely szolgáltató kiválasztása

Az e-mail tárhely szolgáltatás kiválasztásakor ki kell választania azt, amely a legjobb e-mail kezelési megoldásokat, tárolási kapacitást, technikai támogatást és természetesen megfizethető áron kínálja szolgáltatásait. Számos e-mail tárhely szolgáltató közül választhat, mint például a Google (G Suite), az Office 365 Business Essentials (beleértve a teljes Office programcsomagot és sok online szolgáltatást), a Zoho Mail, a FastMail, a ProtonMail, a Pobox és a Rackspace e-mail..

Az e-mail létrehozásának folyamata nagyjából megegyezik az összes e-mailt tároló ügyféllel. A következő szakasz közelebbről áttekintést nyújt a fő szolgáltatókról, minden szükséges lépéssel, beleértve a domain név vásárlását domain regisztrátor használata nélkül..

Egyéni e-mail beállítása a G Suite segítségével (Google)

egyedi e-mail cím

G Suite

Főbb jellemzők

 • Hozzáférés olyan népszerű Google alkalmazásokhoz, mint a Gmail, a Naptár, a Dokumentumok, a Táblázatok stb.
 • E-mail címek a vállalkozás domain nevével
 • Dolgozzon egyetlen dokumentumot a csapattársakkal
 • Tárolja és ossza meg a fájlokat a felhőben a Google Drive segítségével
 • Kétlépcsős azonosítás és egyszeri bejelentkezés
 • Kezeljen mindent egyetlen helyről a Felügyeleti konzolon keresztül
 • Keressen összes alkalmazáson keresztül a Google Cloud Search segítségével
 • Spam, malware és adathalász észlelés
 • Rendeljen különféle szerepeket a felhasználók számára
 • Kezelje az érzékeny adatokat a Google Vault segítségével

Árazás

 • A G Suite ára olyan alacsony, mint egy dollár, havonta 6 dollár az alapcsomag számára
 • Az üzleti terv további alkalmazásokat és szolgáltatásokat tartalmaz, havonta 12 dollár felhasználónként
 • Az Enterprise minden felhasználót havonta 25 dolláronként ad meg neked


A Google Meet prémium funkciói 2020. szeptember 30-ig minden G Suite ügyfél számára elérhetők. Keresse meg ingyenes G Suite próbaverzióját még ma.

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot

Mint minden más szolgáltatásnak, amelyet esetleg használt, a részletek beállítása előtt érvényes fiókra lesz szüksége. Ezenkívül vannak bizonyos technikai dolgok is, de vigyél velem, kövesse minden lépést, és gyorsan elkészül.

Kezdetként nyissa meg G Suite majd kattintson a Nagy „Start Start” gombra.

gsuite Első lépések

Írja be az alapvető információkat, például a vállalkozás nevét, a csapat tagjainak számát és a tartózkodási helyét, majd kattintson a „Tovább”.

gsuite felhasználók száma

Ezután töltse ki az adminisztrátori információkat (utónév és vezetéknév, valamint a jelenlegi e-mail cím).

gsuite elérhetőség

Ezt követően a G Suite megkérdezi, hogy szeretne-e már használt domain-t használni, vagy újat szeretne megvásárolni. Ezen útmutató alkalmazásában feltételezem, hogy már megvásárolta a tárhelyet, és beállította a domain nevét. Ha nem, egyszerűen válassza ki a másik gombot, és kövesse a lépéseket az új domain megvásárlásához a Google-on.

Válassza az „Igen, van egy, amit tudok használni” gombot.

gsuite domain lépés

Ezután írja be a regisztrált domain nevet.

gsuite enter domain

A következő képernyőn meg kell erősítenie, hogy a beírt domain valójában a használni kívánt. Használja ezt a lehetőséget, hogy ellenőrizze, hogy vannak-e helyesírási hibák.
Ezután végre megérkezett a képernyőre, ahol kiválaszthatja felhasználónevét (az új e-mailhez) és a jelszót. Általában az emberek a felhasználónevét állítják be személyes névvel. Ez azt jelenti, hogy vállalkozása e-mail címe a [email protected]ító.com.

gsuite signin

Miután megbizonyosodott arról, hogy nem robot vagy, kattintson az alábbi „Elfogadom és folytasd” gombra, amely a folyamat következő lépéséhez vezet.

2. lépés: Ellenőrizze domainjét

Mielőtt elkezdené használni az új e-mail címet a G Suite segítségével, meg kell erősítenie, hogy valójában a domain tulajdonosa vagy. Nem lenne szórakoztató, ha csak bárki létrehozhat e-mailt a domainjével, igaz? Ez az oka annak, hogy ebben a lépésben a G Suite biztosítani akarja, hogy hozzáférjen-e az adott domainhez vagy webhelyhez, amelyen ott üzemelnek..

Négy különböző módszer létezik a domain ellenőrzésére:

 1. Hozzon létre egy TXT-rekordot (ajánlott) – válassza ezt, ha szerkesztheti a domain rekordjait.
 2. Hozzon létre egy CNAME rekordot – válassza ezt, ha szerkesztheti domainjének rekordjait.
 3. Metacímke hozzáadása – válassza ezt, ha szerkesztheti webhelyének kezdőlapját.
 4. HTML fájl feltöltése – válassza ezt, ha fájlokat tölthet fel a webhelyére.

Ha már van webhelye a domainhez csatolva, akkor a domain ellenőrzésének legegyszerűbb módja egy metacímke hozzáadása. Ebben az esetben meg kell találnia az index.html fájlt a kiszolgálón, nyissa meg és a kódot közvetlenül a. Után helyezze el és korábban címkéket. Az index.html fájljának hasonlónak kell lennie:
A címem


Oldal tartalma

A dokumentum mentése után térjen vissza a G Suite beállító képernyőjére, és kattintson a gombra a folytatáshoz. A Google néhány percet vesz igénybe domainjének ellenőrzéséhez, és készen állsz a folytatásra.
Ennek ellenére az első a tartomány ellenőrzéséhez javasolt módszer – egy TXT rekord hozzáadása. Ez csak egy egyszerű szöveg, amely azt mondja a Google-nak, hogy Ön a domain tulajdonosa (ez azt bizonyítja, hogy hozzáférése van ehhez a domainhez, és hogy leírhatja azt a kódot, amelyet a Google ad neked). Többet megtudhat róla itt. Tehát lássuk, hogyan lehet ezt megtenni:

 1. Válassza ki a TXT Record ellenőrzési módszerét és kattintson a „Folytatás” gombra. A Google felismeri, hogy melyik host szolgáltatót használja, így itt megkapja az összes szükséges utasítást.
 2. Nyissa meg a domain gazda webhelyét egy új lapon.
 3. Jelentkezzen be a domain gazdagép felhasználónevével és jelszavával. Ha elfelejtette a jelszavát, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatával.
 4. Másolja át a TXT ellenőrző kódot, amely így néz ki: google-site-verifikáció = RjedsDxDER5lbFwmww2R5KS-fpnjertreH-RwJnRYP4
 5. Lépjen a DNS-rekordokba. Az oldal vagy a lap valószínűleg olyan névvel rendelkezik, mint a DNS-kezelés, a névszerver-kezelés, a Vezérlőpult, vagy a Speciális beállítások részben található.
 6. Keresse meg a lehetőséget új rekord hozzáadására.
 7. Adja hozzá a TXT-rekordot.

Először megkérdezik a rekord típusáról. Csak válassza a TXT lehetőséget.

A Név / Host / Alias ​​mezőbe írja be a @ billentyűt, vagy egyszerűen hagyja üresen. A házigazdája kérheti, hogy adja meg a domainjét, ebben az esetben írjon be olyasmit, mint a saját domain.com.

Ezután meg kell találnia az Élő idő (TTL) mezőt. Ha van alapértelmezett értéke, hagyja így. Ellenkező esetben írja be a 86400-at. Az Érték / Válasz / Cél mezőbe illessze be a korábban másolt TXT ellenőrzési rekordot, és mentse a rekordot..

Ha figyelmeztető üzenetet lát a DNS-beállítások megváltoztatásáról, akkor ne vegye figyelembe. A TXT-rekord hozzáadása nem károsítja a webhelyet vagy a DNS-beállításokat, ezért nem kell ezzel aggódnia.

Ha elkészült ezzel, lépjen vissza a G Suite beállító képernyőjére, és kattintson a kék „Ellenőrizze a domainomat” gombra. Csakúgy, mint bármely más ellenőrzési módszernél, a Google-nak akár egy órára is szükség van (ez általában sokkal gyorsabb) az új információk betöltéséhez és a domainhez való hozzáférés biztosításához. És annak ellenére, hogy néhány percen belül ellenőrzést kaphat, általában néhány óra eltelte után elkezdi az új e-mail cím működését. Tehát ne aggódjon, de szánjon időt arra, hogy felfedezzék a G Suite alkalmazását és az összes lehetőséget.

3. lépés: Új felhasználók felvétele

Végül, a műszaki megoldások mögötted vannak, és pihenjen a G Suite adminisztrációs területének felfedezésével. A Google irányelveinek betartásával a következő dolog, amit meg kell tennie, új felhasználók felvétele az üzleti e-mail fiókba. Ennek oka az, hogy a G Suite az üzleti szakemberek számára készült, akik hajlamosak csoportokban dolgozni. Ha egyedülálló szakember vagy, aki egyedül dolgozik, akkor valószínűleg nincs szüksége a G Suite által kínált alkalmazások teljes gyűjteményére.

gsuite felhasználók hozzáadása

 1. Ugrás a Fiókbeállításokhoz (a képernyő jobb felső sarkában, az avatár mellett).
 2. Válassza a „Felhasználók” ikont (balról második).
 3. Kattintson az „Új felhasználók hozzáadása” gombra.
 4. Töltse ki az új felhasználó adatait.
 5. Kattintson az „Új felhasználó hozzáadása” gombra a módosítások mentéséhez.

gsuite új felhasználó hozzáadása

Ezt követően átmásolhatja a bejelentkezési hitelesítő adatokat, és átadhatja azokat a csapat tagjainak, akik elkezdhetik az új e-mail és egyéb alkalmazások használatát, amelyekhez hozzáféréssel rendelkezik.

4. lépés: Csoportok létrehozása

Ha csak néhány csapattagja van, akiknek hozzáférniük kell a G Suite-hez, akkor csoportosítani kell őket. A felhasználók csoportosításával kezelheti a G Suite egyes alkalmazásaihoz való hozzáférést, korlátozhat bizonyos műveleteket és / vagy információkat.

gsuite add group

 1. Nyissa meg a Fiókbeállítási lehetőségeket (a képernyő jobb felső sarkában, az avatár mellett).
 2. Kattintson a csoportokat ábrázoló harmadik ikonra.
 3. Keresse meg és kattintson a jobb alsó sarokban található „+” ikonra.
 4. Adjon nevet a csoportjának.
 5. Hozzon létre e-mail címet ehhez a csoporthoz.
 6. Válassza ki a csoport hozzáférési szintjét. Lehet nyilvános, korlátozott, vagy akár valami köztük. Öt hozzáférési szint van, tehát játsszon körül, és keresse meg a legmegfelelőbbet.

Ha kész, kattintson a „Létrehozás” gombra, hogy minden elmentésre kerüljön. Nyilvánvaló, hogy a csoport még mindig üres, tehát vissza kell térnie a „Felhasználók” opciós oldalakra, és konkrét embereket kell felvennie a csoportba.

Hozzon létre egy e-mailt a G Suite alternatíváival

Kétségtelen, hogy a Google az online alkalmazások gyűjteménye a legnépszerűbb. Nehéz megtalálni valakit, aki még nem hozott létre Gmail-fiókot, vagy aki legalább egyszer nem használta a Google Dokumentumokat egy online dokumentum szerkesztéséhez.

Ezenkívül nehéz megtalálni a G Suite hibáit, amikor egy kis csapatban dolgozik. Egyszerűen mindent tartalmaz, amire esetleg szüksége lehet, és hibátlanul működik. De minden további taggal, akit be akar szedni, a havi számla növekszik. Ez az első számú oka annak, hogy az emberek a G Suite alternatíváit vadássák, amelyek nagyjából ugyanazt kínálják az ár töredékéért. Ez különösen igaz, ha egyszerű e-mail szolgáltatásra van szüksége további hangok és sípok nélkül.

A következő sorokban bemutatunk neked hat G Suite alternatívát, amelyeket meg kell próbálnia.

Zoho

zoho honlap

Ha kis- vagy középvállalkozást működtet, akkor a Zoho lehet a megfelelő alternatíva az Ön számára. Bár ez a modern platform 2008-ban került bemutatásra, nem csupán alapvető e-mail szolgáltatást kínál. Ez lehetővé teszi, hogy csatlakozzon munkatársaihoz, korszerűsítsen minden feladatot, és időt takarítson meg minden nap azáltal, hogy összekapcsolja az igazán szükséges alkalmazásokat. Lényegében a Zoho a hagyományos e-mail szolgáltatás és a modern együttműködési eszközök, valamint a közösségi média keveréke.

Főbb jellemzők

 • Egyéni domain alapú e-mail címek
 • Gondtalan migráció
 • Alkalmazások csomag (naptár, névjegyek, feladatok, jegyzetek és könyvjelzők)
 • Szociális-média stílusú együttműködés
 • Szervezett mellékletek
 • Szűrő
 • Részletes keresés
 • Erőteljes kezelőpanel
 • Kiterjedt integrációk

Árazás

 • A Zoho legfeljebb 5 felhasználó számára ingyenes
 • A Mail Lite csomag havonta 1 dollárral kezdődik
 • A Mail Premium csomag szolgáltatásai havonta 4 USD-t tesznek ki

Microsoft 365

Microsoft 365 honlap

Azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek fokozniuk kell a játékot a valós idejű kommunikáció és az e-mail terén, a Microsoft 365 Business lehetőséget kell biztosítani a felfedezésre. A Microsoft szoftver népszerűségével és azzal a képességgel, hogy ugyanazt a szolgáltatást személyi számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon is elérhetővé tegye, a Microsoft 365 Business egy kötelező ellenőrző megoldás vállalkozása számára.

Főbb jellemzők

 • Az Office alkalmazások webes és mobil verziói
 • Egyéni domain cím
 • 50 GB-ra korlátozva
 • OneDrive Cloud 1 TB tárolóval
 • A csapatok alkalmazás akár 250 felhasználót is felvehet

Árazás

 • A Microsoft 365 Business Basic felhasználónként havonta 5 dollárral kezdődik
 • Az első 6 hónap ingyenes, éves elkötelezettséggel
 • A Microsoft 365 Business Standard további alkalmazásokat és funkciókat kínál, havonta 12,50 dollár / felhasználó
 • A Microsoft 365 Business Premium minden alkalmazást és szolgáltatást havonta 20 dolláronként felhasználónként tartalmaz
 • A Microsoft 365 üzleti alkalmazások üzleti alkalmazások számára (csak alkalmazásokat is tartalmaz), havonta felhasználónként 8,25 USD

FastMail

A Fastmail honlapja

Ha nincs szüksége sok olyan együttműködési alkalmazásra, amelyet valószínűleg soha nem is fog megnyitni, de csak egy gyors és biztonságos módszert akar az e-mailekkel történő munkavégzéshez, akkor a Fastmail lehet az út. A modern és egyszerűnek tűnő webes alkalmazás átalakítása után, amely lehetővé teszi még az induló vállalkozások számára, hogy e-mail vonaton belépjenek, a Fastmail most izgalmas ellenfélnek tekinthető a népszerűbb e-mail szolgáltatók számára..

Főbb jellemzők

 • Tárolás 2 GB-os felhasználónként és 100 GB-os felhasználónként
 • Hirdetésmentes e-mail
 • Teljes funkcionalitású naptárak
 • Kapcsolattartók és csoportok
 • Levélimportáló eszköz
 • Három szolgáltatás egyben (e-mail, névjegyek és naptár)

Árazás

 • Ingyenes 30 napos próbaverzió
 • Az alapterv havonta 3 dollár / felhasználó
 • A standard terv mindent meghosszabbít, havonta 5 dollár / felhasználó
 • A szakmai terv a legjobb öt vagy annál nagyobb csapatok számára, havonta 9 dollár egy felhasználónként

ProtonMail

ProtonMail honlap

Időnként a biztonságnak fontosabbnak kell lennie, mint egy olyan kiegészítő funkciónak, amelyre esetleg még nincs szüksége. Ez a svájci székhelyű cég rájött, és úgy döntött, hogy egy egyszerű e-mail szolgáltatást kínál, amely a biztonságra és a magánéletre helyezi a hangsúlyt.

Főbb jellemzők

 • Adatbiztonság és semlegesség
 • Teljes körű titkosítás
 • Névtelen e-mail
 • Nyílt forráskód
 • Modern beérkező levelek kialakítása

Árazás

 • Ingyenes egyszemélyes felhasználók számára, 500 MB tárhely és napi 150 üzenet korlátozásával
 • Frissíthet Plusz tervre havonta 5 USD-ért
 • A professzionális terv akár 5000 felhasználót tesz lehetővé havonta 8 dollárért
 • A látomásos terv akár 6 felhasználó számára ad speciális funkciókat, havonta 30 dollár felhasználónként

Postafiók

A Pobox honlapja

Ha tapasztalattal rendelkező e-mail szolgáltatást keres, akkor a Pobox-ot kell választania, mivel ez a szolgáltatás 1995 óta létezik. A Pobox segít új e-mail cím létrehozásában az élet számára, és egy robusztus beérkező levelekkel rendelkezik, amely fedezi az összes alapvető e-mail igényt . Ennek ellenére a Pobox az e-mail továbbításra összpontosít, és nem rendelkezik annyi funkcióval, mint versenytársai.

Főbb jellemzők

 • Robusztus beérkező levelek
 • E-mail továbbítás
 • Egyéni domainek
 • SMTP hozzáférés
 • URL átirányítás
 • Nyaralási mód

Árazás

 • A Pobox Basic évi 20 dollárral kezdődik
 • A Pobox Plus növeli a termelékenységet a szűrőkkel évente 35 dollárnál
 • A Mailstore terv 50 GB-os postaládát vezet be évente 50 USD-ért

Rackspace e-mail

Rackspace e-mail honlap

Ha csak a vállalkozásának minőségi e-mail szolgáltatásra van szüksége, extra szolgáltatások nélkül, a Rackspace mindent megad, amire szüksége van. Biztonságos protokollokat használ, és az Outlookon, valamint a számítógép vagy az okostelefon bármely más e-mail szoftverén működik.

Főbb jellemzők

 • Egyéni domain
 • Prémium spam- és vírusvédelem
 • Korlátlan álnevek és csoportlisták
 • Akár 25 GB postaládák
 • 100 üzemidő
 • Mellékletek akár 50 MB-ig
 • Könnyű és ingyenes e-mail áttelepítés

Árazás

 • A Rackspace e-mail cím havonta 2,99 dollár / postafiók
 • A Rackspace Email Plus további szolgáltatásokat és szolgáltatásokat kínál, felhasználónként havonta 3,99 USD-ért
Látogasson el a Rackspace e-mailbe további információért >>

E-mail szinkronizálása harmadik fél szoftverével

az egyedi e-mail cím szinkronizálása

Egyes e-mail szolgáltatók lehetővé teszik az e-mail szinkronizálását harmadik féltől származó szoftverekkel vagy az Ön által választott alkalmazásokkal. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik egy adott felhasználói felületet részesítenek előnyben, és szeretnék egyesíteni a különböző e-mail fiókokat egyetlen postaládába. Erre az e-mail továbbításra hivatkozunk, és minden e-mail tárhely szolgáltatóval könnyen beállíthatja.

E-mail továbbítás

Az e-mail továbbítás arra az esetre vonatkozik, amikor az egyik e-mail címre kapott e-mailt egy másik e-mail címre továbbítja. Ezért automatikusan továbbíthatja az összes bejövő e-mail üzenetet egy adott e-mail fiókba anélkül, hogy a feladók ezt tudnák.

Nevezetesen, az emberek e-maileket küldhetnek az Ön egyedi e-mail címére, és egy másik e-mail fiókkal hozzáférhetnek hozzájuk. Azonban amikor az e-mail továbbítást használja, nem válaszolhat a továbbított e-mailekre azon az e-mail címen, amelyre átirányították; csak olvasni tudja őket.
Ha a választott e-mail szolgáltató POP3 (Post Office Protocol) vagy IMAP (Internet Message Access Protocol) protokollokat használ, akkor az egyedi e-maileket szinkronizálhatja a választott szoftverrel.

POP3 – posta protokoll

A POP3-at általában használják
a 110-es és a porton keresztül
nem biztonságos
pop3 rendszer
Az IMAP általában használatos
a 143-as és a porton keresztül
nem biztonságos
imap rendszer

Ha azt várja, hogy sok e-mailt fog kapni, akkor a POP3 az az út, mivel letölti és továbbítja az összes bejövő e-mailt a készülékére, miközben törli őket a szerver beérkező leveleiből. A POP3 kiváló lehetőség, ha egyetlen eszközt használ az e-mail ellenőrzésére, de a hátránya az, hogy a letöltés a POP használatával egy adott eszközhöz van kötve, így nem tudja megnézni az e-mailjeit, ha megpróbálja elérni a beérkező levelek mappáját. egy új eszközről.

IMAP – Internet üzenet-hozzáférési protokoll

Az IMAP sokkal rugalmasabb, mint a POP3, mivel lehetővé teszi az e-mailek szinkronizálását több eszközön. Ezért ha azt szeretné, hogy ellenőrizhesse e-mailjeit különböző eszközökről, és integrálhassa az egyéni e-mail címét a webmail szolgáltatásokhoz, például a Gmailhez vagy az Outlookhoz, akkor az IMAP használatával kell beállítania az e-maileket.

Az IMAP egyik hátránya, hogy nem törli a kiszolgálón egyetlen üzenetet, így ha sok e-mailt kap, akkor gyorsan túllépheti a tárhelyet.

E-mail fiók összekapcsolása a mobiltelefonnal

e-mail csatlakoztatása a mobiltelefonhoz

Akár Android, akár iPhone készüléket használ, az e-mail csatlakoztatása a mobiltelefonhoz hihetetlenül egyszerű folyamat, amint az az alábbi lépésekből megtudhatja..

E-mail beállítása Android telefonjára

 1. Nyissa meg az e-mail klienst.
 2. Válassza a Fiók hozzáadása lehetőséget.
 3. Írja be e-mail címét és jelszavát.
 4. Válasszon egy fióktípust (POP3, IMAP vagy Exchange). Az IMAP-t úgy kell választania, hogy a kapott e-mailek gyorsítótárban tárolt másolatait kapja meg, amelyeket a szerveren tárolnak. Ha a POP3 beállítást választja, az összes fogadott e-mailt a szerverről tölti le és tárolja a telefonján.
 5. Konfigurálja a kívánt fiókbeállítási lehetőségeket, például az értesítési beállításokat és az e-mailek szinkronizálását.
 6. Válassza a Bejelentkezés lehetőséget.

jegyzet: Az IMAP nem választható, ha az e-mail POP3-ra van konfigurálva. Az e-mail beállításait azonban megváltoztathatja, és engedélyezheti az IMAP-hozzáférést e-mail fiókjához, ha bejelentkezik a fiókjába az e-mail tárhely szolgáltatójánál..

Az e-mail beállítása az iPhone készüléken

 1. Nyissa meg a Beállítások> Mail> Fiók hozzáadása> Egyéb elemet.
 2. Válassza az E-mail fiók hozzáadása lehetőséget.
 3. Írja be nevét, e-mail címét, jelszavát és fiókjának leírását (személyes fiók).
 4. Kattintson a Tovább gombra, és ha a Mail megtalálja a fiókbeállításokat, kattintson a Kész gombra. Ha nem találja meg a beállításokat, akkor manuálisan kell hozzáadnia azokat a következő lépések végrehajtásával.
 5. Válassza az IMAP vagy a POP lehetőséget (az egyéni e-mail fiók beállításától függően).
 6. Írja be nevét, e-mail címét és a fiókjának leírását.
 7. Adja meg a bejövő e-mail szerver és a kimenő e-mail szerver adatait (gazdagép neve, felhasználóneve és jelszava).
 8. A befejezéshez válassza a Mentés lehetőséget.

GYIK

Hogyan nevezhetem el az e-mail címemet??

Bár ingyenes e-mail fiókot hozhat létre kéznél, nem akarja gyakran megváltoztatni. Minél többet használja az e-mail címét, annál nagyobb az esélye, hogy ragaszkodni fog hozzá. Tehát, amikor új nevére választ nevet, legyen óvatos, és ügyeljen rá, hogy releváns-e. Valószínűleg fel szeretné venni a személyes vagy üzleti nevét e-mailbe. Erősen azt javaslom, hogy kerüljünk minden vicces nevet vagy bármi mást, amely nem kapcsolódik az Ön tevékenységéhez, mert ha úgy dönt, hogy az e-mailt iskolai vagy üzleti célokra használja, akkor valószínűleg fiatalosnak tűnik, és senki sem fogja kezelni tisztelettel az üzeneteit. Lehet, hogy e-mailjei spam mappákba kerülnek.

Kaphatok egy ingyenes profi e-mail címet?

Igen, bizonyos módon megteheted. Sok olyan webtárhely-szolgáltató, mint a Bluehost, ingyenes e-mail fiókokat kínál a tárhely-terveivel. Tehát ha már elkezdte velük a webhelyét, akkor csak belépnie kell a fiókba, ahol néhány percen belül beállíthatja az e-mail címét.

Tehát ahelyett, hogy ingyenes e-mail szolgáltatásokat használna a @ gmail.com kiterjesztés mellett, valójában néhány kattintással beállíthat olyan oldalt is, mint a [email protected] Tudjon meg többet arról, hogyan kell hozzon létre e-mail fiókot a Bluehost segítségével.

Mennyibe kerül az egyedi e-mail?

Rengeteg olyan e-mail szolgáltató kínál, amelyek különböző szolgáltatásokat kínálnak, különböző árakon. De mindig azt javaslom, hogy a Bluehost mely mind webes, mind e-mail tárolást nyújt havonta 2,75 dollárért.

Következtetés

Ha eljutott ehhez a részhez, mindent megtanult az egyedi üzleti e-mail létrehozásáról. Lehet, hogy kissé elárasztott ezen a ponton. Ha szükséges, olvassa el újra ezt az útmutatót, és könnyen létrehozhat professzionális e-mail címet. Ennél is fontosabb, hogy büszkén mondhatod el, hogy mindent magad tettél.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map