Hogyan helyezze át Blogját a WordPress.com webhelyről a WordPress.org oldalra

alapítók


A WordPress legelső verziója indult 2003. május 27, még régebbi internetes platformmá téve, mint a Facebook, a Youtube és a Twitter. Az alapítói kiadták Matt Mullenweg és Mike Little akkoriban

Néhány évvel ezelőtt visszatekintve mindannyian lenyűgözött minket, hogy az internetes webhelyek több mint 25% -át a WordPress hajtja. Ez az egyszerű tény lenyűgözőnek tűnt, de ma a számok növekedtek, és néhány statisztika szerint a köszönet létezésüknek kedves WordPress.

Tehát nem meglepő, hogy még a WordPress-en is elindította webhelyét. Amit akkor még nem észrevetted, hogy a népszerű CMS valójában két változatban létezik, és vannak kettő között elég jelentős különbségek, amelyeket csak néhány héttel vagy hónappal az első bejelentkezés után tapasztalhat meg..

A WordPress.com egy kereskedelmi forgalomba hozott verzió, amely kiváló lehetőség a kezdéshez. De amikor az első lépések mögötted vannak, és amikor felismeri a .com változat minden hátrányát, elkezdi a falnak dörömbölni a fejét, mert még nem a megfelelő utat kezdte el blogolásával. Mégis, ne aggódj; a blog áthelyezése a WordPress.com webhelyről egy önálló webhelyre (más néven WordPress.org) nem olyan nagy probléma.

piaci részesedés
A WordPress a CMS piacát szabályozza több mint 60% -os piaci részesedés

Miért érdemes a blogját a WordPress.com webhelyről áthelyezni?

bluehost bar

Egy a legrégebbi webgazda 1996-ban indult, a Bluehost a WordPress tárhelyének legnagyobb márkanévé vált

Noha a WordPress.com nagyszerű eszköz kezdőknek, előbb vagy utóbb kinövi. A platform egyszerűen nem teszi lehetővé teljes ellenőrzését a webhely felett, és ez sok blogger számára általában óriási problémává válik.

A WordPress.com korlátozásokkal jár. Falat fog elhelyezni közted és a blogod között – nem engedi megmutatni azt a kreativitást, amelyet ön-hostolt verzióval érhet el. Nem engedi, hogy az összes téma és beépülő modul rendelkezzen (kivéve, ha fizetsz az opció engedélyezéséért), és nagyon nehéz lesz pénzt keresni a WordPress.com webhelyén található blogból. az Szolgáltatás feltételei világosan jelezni, „Az Automattic fenntartja a jogot hirdetéseinek megjelenítésére a blogjában, kivéve ha hirdetésmentes frissítést vagy VIP szolgáltatási fiókot vásárolt.”

Készítse elő a környezetet

A WordPress.com egyik nagy dolga az Ön számára a tárhely. Nem kellett aggódnia, hogy hol van a webhely és ki üzemelteti azt, mert mindent a WordPress.com szakértői csoport kezelt..

De most, amikor önmagától kezdte meg az utazását, itt az ideje, hogy megkapja a lehető legjobb tárhelyet.

És bízz bennünk, amikor azt mondjuk, hogy a megfelelő host megszerzése nagy különbséget jelenthet a webhelyen végzett munka teljes időtartama alatt. Tehát szerezze be a lehető legjobb hostot, és kerülje el a jövőben könnyen felmerülő problémákat, ha úgy dönt, hogy az egyik gazdagépről a másikra költözik, csak azért, mert rohanni kellett és meg kellett mentenie két dollárt..

Get host és domain

weboldal sebessége

A tanulmányok azt mutatják, hogy a weboldal sebességének egy másodperces csökkenése 7% -kal csökkentheti a konverziós arányt. Egy 3 másodperces késés a forgalom 50% -át fizeti Önnek. A Bluehost használatával soha nem kell aggódnia, hogy webhelye lassú, még ha sok a forgalom is

Ha bármilyen kutatást végeztünk a WordPress és a tárhely területén, akkor biztosak vagyunk benne, hogy meg van ragadtatva az információkkal és a sok választási lehetőséggel. A kisebb tárhelyszolgáltatók száma nő, mint a gomba a tavaszi eső után, és egyre nehezebb megtalálni azt, amelyik jobban megfelel az Ön számára.

Tudjuk, hogy nehéz kiválasztani a megfelelő gazdagépet, ezért megtettünk néhány nehéz emelőt és teszteltünk néhányat a legnépszerűbb web hosting szolgáltatásokról. Ha nincs ideje alaposan megvizsgálni mindegyiket és mindenkit, akkor erősen ajánljuk a Bluehost-ot, amely a WordPress-webhelyek legmegbízhatóbb hosting cégének bizonyult..

Ha nincs tapasztalata a tárhely-fiók beállításával, hadd mutassuk be gyorsan ezt:

óra
A Bluehost 24/7 szakértői támogatása mindig segítséget nyújt, ha telefonon, e-mailben vagy élő csevegésen van rá szüksége

1. Látogasson el a Bluehost oldalra – Kattintson erre a linkre és keresse meg az „Indulás most” gombot, amely a következő lépésre viheti Önt

Bluehost

trófea
A Bluehost a kisvállalkozások webhelyének tárolásában elsőbbséget élvez

2. Válasszon egy fogadási tervet – A Bluehost számos lehetőséget kínál Önnek. Ha ez az első alkalom, hogy regisztrál egy fiókot, azt javasoljuk, hogy lépjen az alapszintűre. Több mint elegendő lesz webhelyének elindításához, és később megvizsgálhatja az összes szolgáltatást, és szükség esetén frissítheti a tervet.

megváltoztatja a tárhely tervet

3. Vigyázzon a domain névre – Ha már van domainje, itt átviheti és hozzárendelheti az új bloghoz. Ha nem, írja be egyszerűen a kívánt domaint, és a Bluehost tudatja velünk, ha elérhető. Nehéz lehet megszerezni ezt a tökéletes domainnevet, mert oly sokan már elkészültek, de hagyja, hogy a Bluehost javaslatokat tegyen, és ne felejtsük el elolvasni az útmutatóunkat az új bloghoz tartozó domain név kiválasztásáról..

domain név

Férfi
A Bluehost az egyik legmegbízhatóbb hosting cég. Jelenleg több mint 2 millió webhelyet üzemeltet. Találd ki? Ezek közül 850 000 blog

4. Regisztráljon a Bluehost-hoz – Miután átadta vagy kiválasztotta a domain nevet, be kell írnia személyes és számlázási adatait. Nem mindenki kedvenc része, de néhány perc alatt elkészülsz.

regisztrálj a bluehost-ra

kar
A Bluehost adatközpont 90 pebájtot kínál

5. Válasszon további lehetőségeket – Ha szükséges, válasszon néhány további tárhelyet. Javasoljuk, hogy használja a 12 hónapos hostolási lehetőséget, mivel ez csökkenti az árat, de teljesen rajtad múlik. Az összes többi jelölését is törölheti, mert bármikor visszatérhet a Bluehost-fiókjához, és kiválaszthatja őket, ha szükségessé válnak..

további lehetőségek

Telepítse a WordPress alkalmazást

Ezen a ponton azt kell feltételeznünk, hogy elkészítette a tárhely-fiókját, és minden készen áll a WordPress-re. Ha még néhány percre van szüksége a fiók befejezéséhez, szánjon rá időt, és tegyen meg mindent. Ez az útmutató vár rád.

Ha a WordPressről olvasott, valószínűleg olyan cikkekre került, amelyek megmutatják a WordPress kézi telepítésének kissé bonyolult módjait. Jól, a Bluehost használatával a WordPress telepítése ugyanolyan egyszerű, mint néhány gomb megnyomása:

 1. Jelentkezzen be Bluehost cPanel fiók
 2. Keresse meg a Webhely részt
 3. Válassza a „WordPress telepítése” lehetőséget.
 4. Kattintson a Telepítés gombra
 5. Válassza ki a domain nevet, ahova telepíteni kívánja (a mellette lévő mezőbe beírhat egy almappát, például a „blog”, vagy hagyhatja üresen, ha azt akarja, hogy a webhely fő oldala blog legyen)
 6. Kattintson a „speciális beállítások” elemre, ha meg akarja változtatni az új WordPress telepítés e-mail címét, felhasználónevét és jelszavát
 7. Olvassa el a licenc- és szolgáltatási megállapodásokat, és jelölje be a jelölőnégyzeteket, ha mindennel egyetért (a folytatáshoz egyet kell értenie)
 8. Kattintson a Telepítés most gombra

Nos, nem sokkal inkább. Sikeresen telepítette a WordPress programot, és előkészítette a környezetet. Itt az ideje, hogy a blogját áthelyezzék a saját üzemeltetésű WordPress-re, így elkezdheti dolgozni profiként.

Tegyük át a blogod a WordPress.com webhelyről a WordPress.org oldalra

Most folytathatjuk az áttérést, és a blogját áthelyezhetjük a saját üzemeltetett WordPress opcióra, amely végül a blogot a saját kezébe adja..

Exportálja a WordPress.com blogját

égett kerékpár

A migrációs folyamat két részre osztható. Mielőtt mindent importálhat az új tárhelyi környezetbe, előbb exportálnia kell a régi blogot, és el kell készítenie a fájlokat.

1. Jelentkezzen be a WordPress.com blogjába

Belépés

2. Nyissa meg a műszerfalat, és keresse meg a Beállítások -> Általános -> Exportálás lehetőséget

Itt két lehetőség közül választhat. Válassza ki az első lehetőséget, amely lehetővé teszi a teljes tartalom exportálását. Ha csak az adott hozzászólást vagy oldalakat szeretné exportálni, válassza az új lehetőségeket megnyitó gomb melletti kis nyíl ikonokat.

wordpress-org

Ha kész, kattintson az „Összes exportálása” gombra, amely elkezdi a fájl előkészítését. Néhány másodperc múlva megkap egy megerősítő üzenetet a letöltési linkkel. Kattintson a „letöltés” ​​linkre, hogy megkapja a ZIP fájlt, amely tartalmazza az összes hozzászólást, oldalt, megjegyzést, egyéni mezőket, kifejezéseket, navigációs menüket és egyéni hozzászólásokat tartalmazó XML fájlt..

exportálja a tartalmat

Ha médiaadatokat (képeket, videókat, hangokat és dokumentumokat) szeretne exportálni, válassza a második lehetőséget, és ismételje meg a folyamatot.

És ez minden, amit tennie kellett ahhoz, hogy exportáld a WordPress.com webhelyet. A fent említett XML-fájlnak a számítógépére mentésével el kellett volna érkeznie (ne felejtsd el kibontani a ZIP-fájlból), amelyet el kellett volna készítenie a következő lépésre – a webhely importálására az új környezetbe.

Importálja a WordPress.com blogját

Korábban megmutattuk, hogyan szerezzen be tárhelyet és telepítse a WordPress-t, és végre itt az ideje elmenni az újhoz
egy környezetet, így beállíthatja és befejezheti a teljes migrációs folyamatot.

 1. Keresse meg új domainjét a https://oma domain.com/wp-admin címen való navigálásával
 2. Jelentkezzen be új webhelyére (a WordPress telepítésétől kezdve be kell állítania a felhasználónevet és a jelszót. Remélhetőleg emlékezett a hitelesítő adatokra vagy elmentte őket valahova. Ha nem, akkor e-mailt kellett volna kapnia a részletekről, tehát ellenőrizze még egyszer a postaládájába.)
 3. A műszerfalon keresse meg az Eszközök -> Importálás menüpontot

import

Ez az oldal számos importáló eszközt mutat be, amelyeket általában a felhasználók használnak. Az összes „WordPress” opció kivételével figyelmen kívül hagyhatja. Ezek az eszközök általában nem kerülnek előre telepítésre a WordPress programmal, ezért a lehetőségek alatt kattintson a kis „Telepítés most” linkre..

Néhány másodperc múlva látnia kell, hogy a WordPress Importer eszköz telepítve van és aktív. Közvetlenül ezután a kis link „Importőr futtatásához” változik. Kattintson rá; új oldalra kerülnek.

import wp

Ez az oldal néhány részletet mutat be a feltöltési korlátozásokról. Csak abban az esetben, ha a korábban exportált fájl meghaladja az itt említett korlátot, akkor ennek gondoskodnia kell. Nem, ne izzadj, ez nem olyan probléma, ha a webhelyet a Bluehost segítségével tárolja, szóval lazítson, és hagyja, hogy megmutatja, hogyan lehet néhány lépésben növelni a fájl feltöltési korlátját.

feltöltés

Hogyan lehet növelni a fájlfeltöltési korlátot

Rendben, változtassuk meg ezt a korlátozást, hogy probléma nélkül importálhassuk a blogot:

 1. Bejelentkezés a Bluehost Vezérlőpult
 2. Nyissa meg a Fájlkezelőt
 3. Úgy döntött, hogy lép a Web Root elemre, és kattintson a Go gombra
 4. Görgessen a jobb oldali panelen, és keresse meg a php.ini fájlt -> kattintson a jobb gombbal rá
 5. A felbukkanó menüben válassza a Kódszerkesztés lehetőséget
 6. Kattintson a felbukkanó ablak alján található Szerkesztés elemre
 7. A billentyűparancs segítségével nyissa meg a felbukkanó ablakot
 8. Windows és Linux: Ctrl + f
 9. Mac: Parancs (⌘) + f
 10. Gépelje be a upload_max_filesize fájlt a keresőmezőbe, és nyomja meg az Enter billentyűt
 11. Ez kiemeli a upload_max_filesize = 50 millió értéket. Cserélje ki az 50M-et a kívánt méretre. Például 256M
 12. Ismét nyissa meg a kereső előugró ablakot, és a Keresés szövegmezőbe írja be a post_max_size fájlt, és nyomja meg az enter billentyűt
 13. A kiemelt lesz post_max_size = 50 millió. Ezt ugyanarra a számra kell módosítani, mint amit a upload_max_filesize fájlhoz beillesztettek

az én webhelyem

Most folytathatja a feltöltést. Az internetkapcsolat sebességétől és a fájlmérettől függően akár néhány percig is eltarthat, amíg az eszköz sikeresen importálja a fájlt. Csak annyit kell tennie, hogy türelmes legyen. Ha lassú, megragad egy csésze kávét vagy kedvenc juiceét, és ne töltse újra az oldalt, amíg minden készen áll.

Hacsak nem szeretne újból kezdeni, javasoljuk a szerzők importálását. Ez az opció átviszi az összes szerzőt, aki a WordPress.com blogban volt. Ennek ellenére, ha az OCD nem teszi lehetővé ezt, akkor új szerzőket hozhat létre, és hozzárendelheti őket a régi hozzászólásokhoz. Nincs igazán különbség, tehát teljesen rajtad múlik.

kinevezni autors

Valószínűleg a mellékleteit is importálni akarja, ezért ne felejtse el bejelölni a „Fájl mellékletek letöltése és importálása” jelölőnégyzetet..

A „benyújtás” gombra kattintás után egy sikeres üzenetet kell látnia, amely elmondja, hogy minden történt. Ez befejezi az útmutató importáló részét.

Blogroll linkek exportálása és importálása

térkép

Mielőtt elkezdenénk az importálási folyamatot, tudod, mi is a Blogroll linkek? Ha a webhely oldalsávjában található linkek az első, amelyek átgondolták a gondolataitodat, akkor igaza van!

Bár bármilyen linkkel rendelkezhetett volna ott (az Ön webhelyén, barátjának webhelyén vagy egy népszerű blogban, amelyet szeretett olvasni), a név a korai kezdetektől fogva ragadt el, amikor a bloggerek ezt a helyet arra használták, hogy linket alakítsanak ki barátaikra és más befolyásolóira..

Most, ha csak néhány linket használt a régi webhelyén, akkor könnyen kihagyhatja ezt a lépést, mivel ezeket a linkeket újraírhatja egy egyszerű szöveges widgetben, és újra létrehozhatja az egészet. De ha néhánynál több link is van, és importálni szeretné őket, ahelyett, hogy átmásolnák a pasztémát, akkor mutassuk meg, hogyan.

 1. Látogassa meg a WordPress.com blogját a /wp-links-opml.php hozzáadásával a végén
  http://example.wordpress.com/wp-links-opml.php
 2. Mentse el a fájlt a CTRL + S vagy a Command + S megnyomásával, ha Mac számítógépet használ
 3. Telepítse a Links Manager plugin-t (általában nem tanácsos olyan bővítményeket telepíteni, amelyeket ilyen hosszú ideje nem frissítettek, de ehhez egyszerűen nincs szükség frissítésekre, és a használat teljesen biztonságos)
 4. Az aktiválás után új „Linkek” menüpontot kell látnia a WordPress adminisztrátori sávban
 5. Lépjen az Eszközök -> Importálás elemre
 6. Az OPML importőr telepítéséhez válassza a Blogroll elemet
 7. Kattintson az „Importőr futtatása” linkre
 8. Válassza ki a korábban a számítógépére mentett fájlt
 9. Válassza az „OPML fájl importálása” gombot
hang
A blogrollok a nyilvánossághoz és az expozícióhoz hasonlóak a blogoszféra egész területén. Emellett a sok bejövő hivatkozással rendelkező blogokat (különösen a Google PageRank által minősített, magas színvonalú blogokból származó blogokat) általában a keresőmotorok magasabb rangsorolják, ami további forgalmat hozhat a blogjába

xml

Nem lehetnek problémák, és látnia kell egy sikeres üzenetet, amely arról szól, hogy az importálás sikeresen befejeződött. És ennyi elég; most ugyanazok a pontos linkek szerepelhetnek, amelyeket büszkén mutattak meg a WordPress.com blogodon.

Átirányítsa a régi felhasználókat, állítsa be a privátra, vagy törölje a blogot

irány

Az átirányítás egy módja annak, hogy mind a felhasználókat, mind a keresőmotorokat az eredetileg kértől eltérő URL-re küldjék

A WordPress.com régi blogjának kezelésekor három lehetősége van. Beállíthatja a régi blogot priváttá, így csak te (és az opciókban kiválasztott is) láthatja azt. Törölheti a teljes blogot, vagy online is elhagyhatja a blogot, és átirányíthatja a forgalmat az újra.

Javasoljuk az utóbbi lehetőséget, ha sikeres blogja volt. Ez lehetővé teszi az összes rendszeres látogató megtartását, ahelyett, hogy elveszítené őket az „oldal nem található” üzenetben. De ha csak néhány nap vagy hete volt rajta, és egyszerűen nem tett elegendő erőfeszítést, akkor privátvá teheti, vagy teljesen törölheti. A döntésnek valóban annyira könnyűnek kell lennie, hogy ne gondoljon rá.

Hogyan állíthatjuk be a most már régi WordPress.com blogját priváttá?

 1. Nyissa meg a WordPress.com webhelyet, és jelentkezzen be
 2. Keresse meg a Beállítások -> Általános -> Adatvédelem menüpontot
 3. Válassza a „Privát (webhelyed csak Ön és a jóváhagyott felhasználók számára látható) lehetőséget
 4. Változtatások mentése

magánélet

sínek
Az átirányítások fontos szerepet játszanak a SEO-n belül, ezért fontos tudni, hogy milyen típusú átirányítások vannak, mikor kell ezeket használni, és hogyan mérik egymást. A három leggyakrabban használt átirányítás a következő:
301, „Állandóan mozgatva” – SEO számára ajánlott
302, „Talált” vagy „Ideiglenesen áthelyezve”
Meta Refresh

Hogyan lehet törölni a WordPress.com blogot??

 1. Nyissa meg a WordPress.com webhelyet, és jelentkezzen be
 2. Keresse meg a Beállítások -> Általános -> Webhely-eszközök menüpontot

töröl

jel
Az átirányítások szerveroldali és ügyféloldali átirányításokra oszthatók. Mindkét típusú átirányítás különféle módon megvalósítható. Legyen nagyon óvatos az átirányítás típusának megválasztásakor: ha a feladatra nem megfelelő átirányítást választ, SEO problémákhoz vezethet

Ez az opció törli az összes hozzászólást, oldalt, médiát és adatot, és feladja a webhely címét, hogy valaki más tudja használni.

Kattintson a jobb oldalon lévő kis nyílra, amely után megjelenik a megerősítő üzenet. Ha biztos benne, hogy törölni szeretné a webhelyet, és mindent, amit vele végzett, erősítse meg a folyamatot a piros „webhely törlése” gombra kattintva

A régi blog átirányítása az újra?

Ez nagyszerű, ha meg akarja tartani a régi látogatókat, és automatikusan átirányítja őket az új blogodra. A lehetőség határozottan olyan szempont, amelyet meg kell fontolni, de sajnos nem ingyenes.

Ha önálló üzemeltetett webhelyed van, akkor csak egy fájlt kell szerkesztenie az átirányítások elvégzéséhez. Vagy egyszerűen telepít egy plugint, amely ezt megteszi az Ön számára. A WordPress.com problémája azonban az, hogy nincs hozzáférése a szükséges fájlhoz. Nem véletlenszerűen – a fájl korlátozott, így fizethet az átirányításért. Ez a szolgáltatás 13 dollárba kerül évente, de nem kell aggódnia, hogy webhelyét átirányítják az új domainbe.

404
404 és 410 HTTP fejlécek. A 404 és a 410 fejléc közötti különbség egyszerű: 404 azt jelenti, hogy a „tartalom nem található”, a 410 azt jelenti, hogy „a tartalom törölve”, ezért pontosabb. Ha egy URL 410-et ad vissza, a Google biztosan tudja, hogy szándékosan eltávolította az URL-t, ezért sokkal hamarabb el kellene távolítania ezt az URL-t az indexéből.
 1. Győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve a WordPress.com webhelyére
 2. Látogassa meg ezt webhely átirányítása link
 3. Válasszon egy átirányítani kívánt webhelyet (a régi wordpress.com webhely)
 4. Válassza ki a célhelyet (az új domainjét, amelyet a tárhely kiválasztásakor választott meg)
 5. Kattintson a „Go” gombra, amely után meg kell adnia a fizetési adatokat.

adja meg a domaint

Az emberek általában nem tudják, mennyi ideig kell átirányítani a látogatók az új webhelyre. Sajnos nincs helyes válasz, mivel minden attól függ, hogy melyik webhelyet működteti. De azt javasolnánk, hogy legalább egy évig tartsa átirányítást.

Egy év elteltével a rendszeres látogatóknak már tudniuk kellene az új domainről, és elegendő új tartalommal kell rendelkeznie ahhoz, hogy a Google és más keresőmotorok elfoglaltságot tartsanak.

Mi a teendő az áttérés után??

wp-utazás

Ha ezt a részt olvassa, akkor feltételezhetjük, hogy megtette a fenti lépéseket. Ez azt jelenti, hogy sikeresen áthelyezte a WordPress.com blogját a WordPress.org webhelyre, és új, komolyabb élettel kezdte a blogját.

Ez még nem a vége, csak a kezdete, tehát a helyes utat kell megkezdenie.

Ellenőrizze és ellenőrizze a hibákat

Amint minden megtörtént, ellenőrizze a webhelyét és ellenőrizze a hibákat. Semmi fantasztikus itt – csak látogasson el a blogjára, és nézd meg, hogy minden a helyén van-e.

Nyissa meg a bejegyzéseit, oldalait és megjegyzéseit, hogy megnézze, hogy az összes importált-e megfelelően. Keresse meg a Megjelenés -> Menük menüpontot, hogy megnézze, van-e a régi menü sehol, és ne felejtse el megnyitni a kezdőlapot, hogy megnézze, hogyan néz ki. Ha ott van minden, akkor készen áll a folytatásra. Csak abban az esetben, ha nem, akkor ismételje meg az export / import folyamatot, ha elmulasztott egy olyan lépést, amely nem engedte, hogy mindent megtaláljon a régi blogból.

Válasszon témát az új blogjához

Egy egyszerű téma beállítja webhelyének teljes hangszínét. Itt az idő, hogy megváltoztassa a régi weboldal kialakítását, és szerezzen valamit, ami igazán tetszik. De ne felejtsük el, hogy a látogatóknak tetszetni kell.

A téma kiválasztása nem olyan könnyű feladat. Van egy csomó ingyenes és prémium, amire igénybe vehet. Könnyű meghosszabbítani az útmutatót, és a témákról beszélni, de nem akarunk itt kisiklódni – erről már beszéltünk, erről szó van, tehát nézd meg az új blogod legjobb WordPress-szolgáltatóinak listáját

Telepítse a kívánt és szükséges bővítményeket

nyíl lefelé
Eddig összesen 1 250 000 000+ plugin-letöltés történt a WordPress.org-on

Most, hogy önálló webhelyet üzemeltet, bármit megtehet vele. Az egyik legnagyobb rész az ingyenes és prémium pluginek telepítése, amelyek néhány kattintással javíthatják webhelyét.

A WordPress beépülő modulok lehetővé teszik a blog továbbfejlesztését és egy vagy két funkció hozzáadását.

Vigyázzon webhelyére

Most, hogy gondoskodnia kell a saját webhelyéről, ügyeljen arra, hogy mindig a lehető legjobban megtegye a fenntartását.

Ne felejtsd el megnézni a webhely sebességének javításával kapcsolatos tippeinket, valamint néhány nagyszerű eszközt, amelyek segítenek mindennek zökkenőmentes működésében..

Gyakran ismételt kérdések – GYIK

billentyűzet
A WooCommerce világszerte az összes online áruház 28% -át birtokolja, eddig több mint 30 millió letöltéssel

Mi történik a régi WordPress.com blogommal?

A régi blog teljes mértékben a kezedben van. Átirányíthatja, beállíthatja magánként, vagy teljesen törölheti, ha már nem akarja. Kérjük, térjen vissza ehhez az útmutatóhoz, hogy megtudja, hogyan érheti el a kívánt eredményt.

El kell veszítenem az előfizetőimet??

Ha hosszú ideje használja a WordPress.com-t, akkor valószínű, hogy több tucat vagy több száz előfizetővel rendelkezik. Ha meg akarja tartani őket, ez lehetséges, de használnia kell a Jetpack plugin.

Mennyi ideig kell mennem a webhely nélkül migráció közben?

Ha mindent megtett az útmutatóból, akkor nem kell egyáltalán nem webhely nélkül lennie! Amíg Ön az átutalást végzi, a régi WordPress.com blog mindig aktív lesz, ami azt jelenti, hogy a látogatók bármilyen üzenetét megnyithatják, mivel semmi nem történt. Emiatt csak akkor javasoljuk a régi blog átirányítását / törlését / beállítását a magántulajdonba, ha sikeresen beállította az új blogot.

Már fizettem az egyéni domainért, új vásárolnom kell az átutaláskor?

dollár
Használhatja a saját üzemeltetett WordPress szolgáltatást online áruház létrehozásához digitális vagy fizikai termékek eladására, hitelkártya fizetések elfogadására, és az áruk közvetlenül a webhelyéről történő kiszállításához / kiszállításához, valamint tagsági webhelyeket hozhat létre, és prémium tartalomhoz, tanfolyamokhoz stb. és hozzon létre egy online közösséget a webhelye körül, olyan hatékony eszközökkel, mint például a Google Analytics az egyéni elemzéshez és nyomon követéshez

Nem, nem kell új domént szereznie. Egyszerűen átviheti a meglévő domaint a régi WordPress.com blogból az új gazdagépre. Ebben az esetben csak győződjön meg arról, hogy miközben gazdagépet szerez (regisztrál egy tervre), az új regisztrációja helyett hozzáadja a régi domainjét az opciókhoz. Ezt követően meg kell tennie névkiszolgálók módosítása is.

Áthelyezheti a blogomat nekem a saját üzemeltetésű WordPress-re?

Igen, meg tudjuk csinálni az Ön számára. További részletekért kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Következtetés

Boldog blogolást! Nem akarunk túl sok időt igényelni – tudjuk, hogy türelmetlen vagy tovább folytatni blogolási utazását, ezért pihenjen, jelentkezzen be újra az átvitt webhelyre, és ne felejtsük el, hogy a tartalom friss marad.

Igen, most, hogy önmagával kezdte el, nehezebb lehet mindent szépnek tartani, de ha elakad valahol, ne felejtsd el meglátogatni a WordPress számtalan oktatóprogramját, amely sokat tanít neked..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map