A legjobb WordPress Webtárhely

Adat szektor

Ebben az útmutatóban három forrásból gyűjtöttünk és elemeztünk adatokat:


 • a WordPress szakemberek felmérése (176 válasz)
 • összeállította a legjobb bloggerek ajánlásait (71 blogger)
 • elemezte a legfontosabb keresési eredmények adatait (az 50 legmagasabb keresési eredményt besoroló vállalatok)

Ezek az információk világosan megértik, hogy melyik web hosting cég a legjobb választás.

A felmérés eredményei alapján az első három választás

Bluehost

66-szor
ajánlott

Átlagos értékelés
4.19

Hajrá apu

54-szer
ajánlott

Átlagos értékelés
3.31

SiteGround

20-szor
ajánlott

Átlagos értékelés
4,58

Ne feledje, hogy minél nagyobb a cég, annál több véleményt fog kapni, és ez befolyásolhatja a vállalat átlagos értékelését. Ezt szem előtt tartva, a következőkben felsoroljuk a fent említett társaságok méretét:

 • BlueHost – 2 156 863 domain üzemeltetett
 • GoDaddy (regisztráló cég, tehát nem minden domain valódi weboldal) – 43 163 218 domain üzemeltetett
 • SiteGround – 1.900.000 domain üzemeltetett

A Webhostinggeeks.com webhelyről 2018. június 9-én gyűjtött adatok

A felmérés eredményeinek részletei


Diagram

Vélemények + ajánlások

Értékelés

Bluehost

67

4.23

Hajrá apu

57

3.31

SiteGround

24

4,58

HostGator

18

3,95

InMotion tárhely

15

4,43

LiquidWeb

4

4.39

a2 tárhely

3

4,52

DreamHost

3

4.27

NeamCheap

3

4.02

WebHostingHub

2

4.19

iPage

2

3,91

Egy kis narancs

2

3,58

1. és 1.

1

3.03

A WordPress szakértői véleménye (felmérés – 176 válasz)

A felmérés nagyon egyértelmű volt. Felkértük a szakértőket, hogy javasolják az egyik WordPress tárhelyszolgáltatót a listából, vagy vegyenek fel másokat, ha nem szerepel a listán. Két lehetőséget kértünk: megosztott WordPress és Menedzselt WordPress cégek. Ne feledje, hogy néhány webtárhely-szolgáltató megosztott és felügyelt WordPress szolgáltatásokat is nyújt. A megosztott tárhely olcsóbb, és elegendő egy blog vagy weboldal elindításához és futtatásához. Amint a webhely forgalma növekszik, lehet, hogy át kell állnia a kezelt tárhelyre (de erre nincs szükség). Ha véleményt szeretne adni, kövesse ezt link.

36

Hajrá apu

32

Bluehost

23

SiteGround

14

Mozgásban

10

HostGator

51

Egyéb

A legjobb bloggerek ajánlása (71 vélemény)

Áttekintettük a legfontosabb blogger-webhelyeket, és ellenőriztük, milyen WordPress-hosting cégeket használnak és ajánlanak. Ellenőrizheti a bloggerek listáját itt, és ezen elemzés eredményeit az alábbiakban.

35

Bluehost

21

Hajrá apu

8

HostGator

3

DreamHost

2

hostmaster

12

Egyéb

Értékelés az 50 legnépszerűbb keresési eredmény közül

Vegyük az összes olyan vállalat listáját, amelyet az emberek a felmérésben említettek, és összegyűjtöttük besorolási pontszámaikat az 50 legjobb Google keresési eredményből. Láthatja az összegyűjtött adatokat itt és az alábbiakban az összegyűjtött átlagos értékelésekkel kapcsolatos információk találhatók.

Ne feledje, hogy az információk egy része azokról a webhelyekről származik, ahol az emberek a Szerkesztő véleményeit mutatják be. Ez azt jelenti, hogy egy ember véleményét és értékelését végzi egy adott cégről. Néhány webhely felhasználói véleményeket és értékeléseket gyűjt, amelyek tükrözik a közvéleményt.

4,58

SiteGround

4,52

a2 tárhely

4,43

Mozgásban

4.39

LiquidWeb

4.27

DreamHost

4.19

Bluehost

További információk ellenőrizni

Ár

Ökölszabályként havonta körülbelül 5-15 dollár körül fog fizetni a megosztott WordPress tárhely-tervet, valamint az éves domain-regisztrációs díjat. Fantasztikus ajánlatokat és ajánlatokat találhat, amelyek akár 1,00 dollár havonta elérhetők a web hostinghoz. Ha elolvassa az ilyen jellegű ajánlat feltételeit, akkor megérti, hogy ez egy promóciós ár, ha többéves csomagokra iratkozik fel. Ez után az időszak általában emelkedik. Láttam az embereket meglepetten, amikor a megújítás dátuma megérkezett, ezért szeretnénk, ha tudatában lenne ennek. Ha havi fizetési terveket szeretne igénybe venni, akkor nézze meg, vagy vezesse be a legjobb hónap-hónap WordPress tárhely-terveket.

Pénzvisszafizetési garancia

A legtöbb vállalat bizonyos teljes visszafizetési periódust kínál (30, 45, 90 nap), és ebben az időszakban teljes visszatérítést kap. Előfordulhat, hogy egyes vállalatok „bármikor pénzvisszafizetési garanciát” igényelnek. Általában ez azt jelenti, hogy az arányos összeget visszatéríti a javasolt időszak letelte után. Feltétlenül olvassa el a „Szolgáltatási feltételeket”.

Támogatás

Manapság a legtöbb vállalat technikai támogatást kínál a nap 24 órájában, a hét 7 napján. Mindig azonban jó kipróbálni őket éjfélkor és szombat este, vasárnap reggelenként e-mailen keresztül. Ellenőrizze, meddig tart a válasz. A válaszok gyorsaságán kívül ellenőrizze, hogy azok technikailag megfelelőek-e. Nem akarna iratkozni olyan gazdagépen, amelyet egy csomó üzletvezető üzemeltet, akik csak tudják, hogyan kell eladni, és nem oldják meg a problémákat.

Egy kattintással telepíthető

Míg minden gazdagép különféle vezérlőpanelekkel rendelkezik, a WordPress telepítési folyamata hasonló lesz. A legtöbb tárhely-szolgáltató egyetlen kattintással telepíti a WordPress telepítést, és nagyon könnyű beállítani. Általában a gazdagép vezérlőpultján egy ikont fog látni, amelyen szerepel: „A WordPress telepítése”. és olyan egyszerű, mintha rákattintana az ikonra, és kövesse a lépésről lépésre a WordPress legújabb verziójának telepítését.

üzemidő

A legtöbb vállalat 99,9% vagy 100% rendelkezésre állást kínál. A valóság az, hogy minden kiszolgálónak időre van szüksége az esetleges hardverek újraindításához és kijavításához. Meg kell értenie, hogy az állásidő 0,01% -a azt jelenti, hogy a szerver egy év alatt körülbelül nyolc és fél óra alatt nem elérhető. Tehát a 99,9% nem valami őrült nagyszámú cég, amely ígéri Önnek, hogy valójában ez a szám még nagyobb lesz. A valóság az, hogy a szerverek hardverdarabok, és bár elég megbízhatóak, időről időre karbantartást igényelnek.

Terhelési sebesség

A webhely sebessége kulcsfontosságú, és A Google bejelentette hogy a webhely sebessége befolyásolja a keresési rangsorolást. Ha az interneten keres, előfordulhat, hogy néhány webhely különböző host cégek sebesség-tesztelését végzi. Ezek a tesztek hasznosak, de az eredmények eltérhetnek, mivel ezek a tesztek egyetlen webhely teljesítményén alapulnak, amely a host szolgáltató egyetlen szerverén üzemel. Ezért ezek a tesztek haszontalanok, és nem adnak értéket, mivel nem tudják, hogyan teljesítenék a webhelyed. Miután beállította webhelyét a választott tárhelyszolgáltatóval, ellenőriznie kellene a weboldalt, és ezen a tényezőn tovább kell dolgoznia. Íme néhány ingyenes eszköz, amellyel tesztelheti sebességét Loadimpact, Pingdom, Google PageSpeed.

mentések

Az egyik dolog, amelyre oda kell figyelni, a biztonsági mentés. Óriási különbség lehet a webgazdagép biztonsági mentési lehetőségei között. Fontos, hogy legyen egy jó biztonsági mentési terv, így a legjobb választás egy olyan host, amely mindennapi biztonsági másolatot készít. A legrosszabb megoldás az lenne, ha olyan gazdagéppel mennénk, amelynek nincs biztonsági mentési terve. Számos internetes házigazda kínál biztonsági másolatot külön díj ellenében, ezért ellenőrizze. Ha az ár ésszerűnek tűnik, akkor a legmeghatározóbb a megfizetése. Ne feledje, hogy ha webhelye lemerül, és nincs biztonsági másolat, akkor azt semmilyen módon nem tudja megszerezni. Ismétlés: a rendszeres biztonsági másolat készítése kötelező!

SSL tanúsítvány

Ha árut vagy szolgáltatást szeretne eladni a webhelyén, érdemes megnéznie, hogy a webgazda lehetővé teszi-e az SSL (Secure Sockets Layer) beállítását. Lehet, hogy látta más oldalakon is, ahol webhelyük címe „https: //” -nel kezdődik, a „http: //” helyett. SSL tanúsítványra lesz szükség, ha hitelkártya-kifizetési információkat szeretne gyűjteni. Mivel azonban a Google bejelentette, hogy rangsorolási tényezőként a „https: //” -t fogja használni, ez azt jelenti, hogy webhelye magasabb rangú lehet, ha azt használja, egyre több webhely kezdett átváltani a biztonságos kapcsolatokra. Ennélfogva fontos, hogy mielőtt vállalja a gazdagépet, ellenőrizze, hogy elérhető-e.

Szerverek helye

Ha nem az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor lehetősége van webhelyének tárolására néhány helyi szolgáltatónál. Könnyebb lenne a támogatással foglalkozni, és telefonon vagy egy látogatással kapcsolatba lépni velük. Az Internet globális, és bármilyen webhelyet megnyithat, függetlenül attól, hogy hol található. Például, ha egy webhely francia webcímmel rendelkezik, ez nem azt jelenti, hogy a webhely valójában egy Franciaországban elhelyezett szerveren található. Annak ellenére, hogy az adatok nagy sebességgel haladnak, mindig nagyobb idő lesz késleltetve, ha nagyobb távolság van a kiszolgáló és a felhasználó számítógépe között. A legjobb megoldás az lenne, ha webhelyét egy közönséghez legközelebb eső kiszolgálón találja meg. Ezért ne felejtse el ellenőrizni, hogy az internetes fogadó hol helyezi el a szervereiket.

A 3 legjobb választás gyors áttekintése

Bluehost

Bluehost

66-szor
ajánlott

Átlagos értékelés

4.19

A BlueHost az Internettel párhuzamosan nőtt fel. 1996-ban alapították, és a világ egyik legnagyobb hosting szolgáltatója, és sok top blogger ajánlja. A társaság, amely ma az Endurance International Group tulajdonában van, több mint kétmillió webhelyet üzemeltet.

Előnyök

 • testreszabható cPanel
 • jó üzemidő
 • nagy támogatás
 • speciális WordPress tárhely

Hátrányok

 • költséges extra szolgáltatások
 • a weboldalkészítők lehetőségeinek hiánya
 • homályos árképzés a tárhely-tervek számára

Ár

Közös tárhely (a WordPress számára megfelelő) kedvezményes ajánlattal: Indulási terv 2,75 USD-től kezdve.

Megjegyzés: A tárhelycsomagok kedvezményes tarifával rendelkeznek az első vásárlók számára, és időkorlátozottak.

Hajrá apu

Hajrá apu

54-szer
ajánlott

Átlagos értékelés

3.31

Az 1997-ben alapított GoDaddy domain regisztrátorként kezdte meg tevékenységét, és a web hosting területre szakosodott. Ma ez az egyetlen legnagyobb ICANN által akkreditált regisztrátor, több mint 12 millió ügyfelet szolgál ki. A GoDaddy a Super Bowl és a NASCAR reklámjairól is híres. Nem tagadhatatlan, hogy ez az óriás a host-iparban.

Előnyök

 • sok hosting terv
 • kiváló üzemidő
 • Windows és Linux szerverek minden tervhez

Hátrányok

 • fizetett weboldal készítő
 • korlátozott e-mail címek
 • könyörtelen felvásárlás

Ár

WordPress tárhely kedvezményes ajánlattal: Alapterv 3,99 USD-tól kezdve.

Megjegyzés: A tárhelycsomagok kedvezményes tarifával rendelkeznek az első vásárlók számára, és időkorlátozottak.

Siteground

SiteGround

20-szor
ajánlott

Átlagos értékelés

4,58

2004-ben egy magántulajdonban lévő SiteGround-t alapított egy hálóteremben egy egyetemi tech varázslók csoportja. Globális szereplő, a SiteGround székhelye Bulgáriában található, amely a Keleti Blokk országainak Szilícium-völgyét nevezte. A cég szerverei vannak Chicagóban, Amszterdamban és Szingapúrban. Erről nehéz panaszt találni
házigazda; az ügyfelek általában nagyon elégedettek a szolgáltatással.

Előnyök

 • kiváló támogatási szolgáltatás
 • magas üzemidő
 • Kiválaszthatja a szerver helyét
 • a Weebly weboldal készítővel

Hátrányok

 • korlátozott lemezterület a legolcsóbb, megosztott tárhely-tervhez
 • nincs ingyenes domain név

Ár

Közös tárhely (a WordPress számára megfelelő) kedvezményes ajánlattal: StartUp terv 3,95 USD-től kezdve.

Megjegyzés: A hosting csomag 60% -ot tükröz az első időtartamra az első vásárlók számára.

További WordPress-tárhely-szolgáltatók

GreenGeeks

GreenGeeks

A GreenGeeks-et 2008-ban alapították Kaliforniában. Ez az egyik legátláthatóbb cég, amellyel találkoztunk, és a GreenGeeks egyértelmű információkat szolgáltat szolgáltatásairól. Semmi nem rejtőzik el apró betűvel.

Ha osztja a környezettel kapcsolatos aggodalmainkat, örömmel veszi tudomásul, hogy a GreenGeek szerverei 300% -ban szélenergiáltak. Ez helyezi őket a leginkább környezetbarát hosting cégek csúcsán.

Előnyök

 • az egyik ökológiailag tudatosabb gazda
 • 99,99 százalék üzemidő
 • karcsú műszerfal
 • egy bejelentkezés mindent

Hátrányok

 • hiányzik a közösségi támogatás
 • inkonzisztens rakodási idők
 • képtelenség külön cPanel bejelentkezésre

Ár

WordPress tárhely kedvezményes ajánlattal: Indulási terv 3,95 USD-től kezdve.

Megjegyzés: A tárhelycsomagok kedvezményes tarifával rendelkeznek az első vásárlók számára, és időkorlátozottak.

Kinsta

Kinsta

A Kinsta egy prémium menedzsment WordPress tárhely-szolgáltató, amelynek infrastruktúráját a Google Cloud Platform biztosítja. Több mint öt éve működnek üzleti vállalkozással, és csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújtanak. Tárhelyük sokféle felhasználó számára alkalmas, ideértve a kisvállalkozásokat és a nagy forgalmú vállalkozásokat is.

A Kinsta számos figyelemre méltó funkcióval bír, a gyors obseszív architektúrán és a magas biztonsági hálózaton kívül a WordPress szakértőinek támogató csoportja is működik, éjjel-nappal dolgoznak, és a MyKinsta-t, a saját webhelykezelő irányítópultot épített fel.

Előnyök

 • rendszeres üzemidő-ellenőrzések, teljes napi biztonsági másolatok, rosszindulatú programok ellenőrzése, ingyenes hack-javítási garancia
 • testreszabott webhelykezelő műszerfal
 • ingyenes SSL
 • ingyenes CDN
 • SSH hozzáférés
 • szabad migráció

Ár

A Kinsta tervei 30 dollártól kezdődnek. Minden éves előfizetés esetén 2 hónapot biztosítanak.

Következtetés

Kissé nagy kihívást jelenthet az új webhely számára a legjobb WordPress webtárhely-szolgáltató megtalálása. Különösen akkor, ha a szóban forgó terminológia némelyike ​​új Ön számára. Reméljük, hogy a fenti információk segítenek kiválasztani a legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb WordPress gazdagépet az összes összegyűjtött adat alapján. A WordPress három legfontosabb hosting szolgáltatója kiemelkedő szolgáltatást és segítséget nyújt. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van, mivel az iparág legkiválóbb szolgáltatóit teszteltük.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map