A legjobb WordPress témák

A WordPress a világ egyik leggyakrabban használt weboldalainak létrehozására szolgáló platform. Nem számít, milyen típusú weboldalt kíván létrehozni, a WordPress rendelkezik az összes szükséges funkcióval. A WordPress témák az első dolgok, amelyek érdeklődnek egy blog indításakor. Mivel a blog teljes megjelenését és érzetét diktálják, fontos olyan témát találni, amely megfelel az Ön igényeinek, és hogy mind Ön, mind a látogatók kedvelik.


A legjobb 3 WordPress téma site – 2020 május

AJÁNLOTT
wordpress logóA WordPress.org ingyenes WordPress témák könyvtára a világ minden tájárólWordPress.org
studiopress logóA StudioPress a legjobb prémium témákat és a WordPress tárhelyet kínáljaStudioPress
elegantthemes logóAz Elegant Themes a WordPress téma és plug-inek fejlesztésének vezető szerepeElegáns témák

A téma kiválasztása a WordPress webhelyéhez vagy blogjához nem könnyű feladat, ha a helyes módon akarod csinálni. Mivel a WordPress téma kiválasztása olyan választás, amelynél jelentős ideig ragaszkodni kell, javasoljuk, hogy szánjon időt, olvassa át a bemutatókat, olvassa el a leírásokat és konzultáljon a fejlesztőkkel, ha speciális testreszabási lehetőségeket kell végrehajtania..

A WordPress tematikus webhelyének részletesebb áttekintése

WordPress.org

wordpress.org honlap

A WordPress-t 2003-ban indították Mike Little és Matt Mullenweg. A WordPress platform továbbra is a legszélesebb körben használt CMS, az internetes webhelyek több mint 34% -ának választott platformja, és mint ilyen, sok új témát fejlesztettek ki ehhez. Vannak olyan régi témák is, amelyeket átalakítottak, és még lenyűgözőbbnek tűntek.

Jó dolog tudni, hogy a WordPress tématervezők és fejlesztők továbbra is magas színvonalú termékeket szállítottak. Ennek köszönhetően olyan témát találhat, amely megfelel a személyes és üzleti igényeinek és céljainak. Ön képes lesz választani a különböző témák közül, kezdve az elegáns és professzionális, az egyszerű és tiszta témákban.

Támogatás

Ha segítségre van szüksége, vannak hivatalos WordPress fórumok, ahol segítségre lehet kérni. Ez is ingyenes, de ne feledje, hogy ez egy közösségi alapú erőfeszítés, tehát légy udvarias!

Árazás

A WordPress hivatalos témakönyvtárában szereplő összes téma teljesen ingyenes. De először telepítenie kell a WordPress-t a választott internetes gazdagépen, hogy ingyenes témákat tölthessen le.

Előnyök

 • ezer ingyenes téma
 • A témákat a WordPress hivatalosan jóváhagyta és biztonságosan használhatóak
 • A témák kompatibilisek a WordPress bővítményekkel

Hátrányok

 • nem támogatja az ingyenes témákat
 • nem minden témát rendszeresen frissítünk

StudioPress

A StudioPress honlapja

A StudioPress az egyik legnépszerűbb név, ha a kibővített WordPress-univerzumra gondolunk. Prémium témájú szolgáltatók, amelyeket 2007-ben indítottak. Ma már több mint 200 000 ügyfelet szolgálnak fel divatos témáikkal.

Minden témájuk a saját Genesis témájú keretén alapszik, amely gyorsabbá, biztonságosabbá és SEO-barátabbá teszi webhelyét. Kiváló hi-res képeket készítettek, és tervüket olyan betűkészletekkel párosították, amelyek végül hibátlan eredményt adnak. 60 téma közül lehet választani, és mindegyik másképp néz ki. Mindannyian érzékenyek, gyors betöltése, SEO készen állnak, és csodálatosak. És nem kell feláldozni a kódolást a szép formatervezés érdekében.

Támogatás

Különféle támogatási szintek vannak, attól függően, hogy mi a pénzügyi részvétel a StudioPress-szel. Regisztrálnia kell és megerősítenie kell e-mailben. Rendelkezésre állnak a tudásbázis, a GYIK, a jegyrendszer, az oktatási webináriumok, a regionális workshopok meghívói és találkozók, valamint az egyes témákra vonatkozó útmutatások..

Árazás

A Genesis Framework 59,95 dollárba kerül. Ez lehetővé teszi a témák kissé testreszabását kódolás nélkül, és a Genesis gyermek témáinak telepítését.

Egyetlen téma 99,95 és 129,95 dollárba kerül.

A Pro Plus All-Theme csomag 499,95 dollárt fog neked fizetni. Korlátlan hozzáférést, valamint támogatást és frissítéseket biztosít Önnek a StudioPress által létrehozott összes témához és a külső gyártók által készített témákhoz.

Előnyök

 • megfizethető, általános célú Genesis keretrendszer témája
 • gyönyörű számos téma
 • nagy támogatás és közösség

Hátrányok

 • olcsóbb témaárak, ha a web hostot használja
 • drága Design Palette Pro plugin
Látogasson el a StudioPress oldalra
Olvassa el az ismertetőt

Elegáns témák

elegáns témák kezdőlapja

Az Elegáns Témák harmadik fél WordPress téma szolgáltatói, amelyek szinte mindenki listáján megtalálhatók. Ha még nem használta a szolgáltatásaikat, legalább hallottál róluk, ha valaha is zavartak ezen a területen. 85 csapattaggal, majdnem 11 éves üzleti életben és több mint 600 ezer ügyféllel sokat növekedtek azóta, hogy Nick Roach elindította az egyszemélyes műveletet..

A dolgok vizuális oldala olyan terület, ahol az Elegáns Témák virágzik. Grafikáik és színsémáik csodálatosan kombinálódnak, és ez szerencsére boldoggá fog tenni. Megerősítheti a játékot, és játszhat a Divi készítőjével, és a nulláról építheti fel az oldalait, a húzás és dobás oldalának készítőjével.

Támogatás

Hogy őszinte legyek, az Elegáns Témák kipróbálásakor nem volt szükségem támogatásra, de a felülvizsgálat kedvéért ki kellett keresnem. Kevés elérhető dolog elérhető, például a felhasználói fórumok, a jegyrendszer és a privát üzenetek. Minden kereshető és kategóriákra osztható, így nem fog eltévedni.

Árazás

Az éves hozzáférés 89 dollárba kerül. Egyéves hozzáférést biztosít az összes témához, az összes bővítményhez, a témafrissítésekhez, a prémium támogatáshoz és a korlátlan webhelyfelhasználáshoz.

Az élethosszig tartó hozzáférés egyszeri díj 249 dollárba kerül. Az egész életen át tartó hozzáférést biztosít az összes bővítményhez, azok összes témájához, élettartamú frissítéseihez, prémium szintű támogatásához és korlátlan webhelyfelhasználáshoz.

Előnyök

 • kiváló árképzés
 • nagy testreszabás
 • csillaggrafika

Hátrányok

 • a WP admin irányítópultjának hosszabb betöltése
 • nincs dummy demo tartalom opció
Olvassa el az ismertetőt

Template Monster

sablon szörnyeteg honlapja

A TemplateMonster az egyik leghíresebb webhelysablon-szolgáltató a globális piacon. 2002 óta nyújtanak funkcionális sablonokat. A cég különféle sablonokat kínál, amelyek megfelelnek mind az újoncok, mind a professzionális webfejlesztők követelményeinek..

Ennek a szolgáltatónak az egyik erőssége a különböző célokra kínált termékek száma. Ezernyi kész WordPress téma, HTML sablon, e-kereskedelem és prezentációs sablon található. Sőt, számos plugin és grafikus elem található, amelyekre kihasználja a lehetőségeit. Érdemes megemlíteni, hogy az összes termék kiváló minőségű és funkcionalitással rendelkezik. Ami a sablonokat illeti, ezek mindegyike érzékeny, SEO-barát és böngészőközi kompatibilis.

Támogatás

A társaság újabb erős pontja a professzionális ügyfélszolgálat. Szakértői csapat áll rendelkezésre éjjel-nappal. Sőt, különféle kommunikációs csatornák segítségével is kérhet segítséget. A telefonon meg lehet oldani az aktuális problémát. Használhat jegyjegy rendszert vagy élő csevegést is.

Árazás

A TemplateMonster ingyenes és prémium sablonokat kínál. A prémium termékek ára változó, de meglehetősen megfizethető. Például a WordPress téma vagy a HTML sablon 75 dollárba kerülhet. Ha szüksége van Shopify sablonra, az ár 118 USD-tól kezdődik.

Ha pénzt akar megtakarítani, és hozzáférést szeretne kapni különböző termékekhez, akkor létezik olyan lehetőség, mint a ONE tagság. Ez egy Végső Webfejlesztő készlet, amely különféle témákat, sablonokat, beépülő modulokat, grafikai elemeket, támogatást és tárhelyet tartalmaz. Havonta 19 dollárt vagy évente 229 dollárt kell fizetnie. Lehetőség van egy életre szóló hozzáférés megszerzésére, amely 849 dollárba kerül.

Előnyök

 • sokféle sablon és más elem a különböző CMS-ekhez
 • professzionális ügyfélszolgálat, amely elérhető a nap 24 órájában

Hátrányok

 • az árak kicsit magasnak tűnhetnek. A megvásárolt termékek azonban megéri az áraikat

Hogyan válasszuk ki a tökéletes WordPress témát

 • Mi a WordPress téma??
 • Ingyenes WordPress témák
 • Prémium WordPress témák
 • Egyéni WordPress témák
 • Hogyan kell használni a WordPress témát
 • 10 legjobb WordPress-téma 2020-ban
 • A WordPress témájú webhelyek teljes listája
 • Tematikus webhelyek Összehasonlító táblázat
 • Következtetés

Mi a WordPress téma??

Témák könyv

A WordPress téma egy fájlcsomag (PHP, JS, CSS, képek és mások), amelyek együtt dolgoznak egy weboldal átfogó kialakításáért, megjelenéséért. Ezek a fájlok tartalmazzák a weboldal felépítését létrehozó kódot, a blogját szebbé tevő stílusokat, valamint a webhely testreszabását lehetővé tevő különböző lehetőségeket, anélkül, hogy közvetlenül a témát tartalmazó fájlokkal kellene zavarniuk. A legtöbb WordPress-téma előre definiált színekkel, betűkészletekkel, widget-helyekkel, oldalsablonokkal, valamint más stílusokkal és részletekkel rendelkezik, amelyek együttesen képezik a webhely megjelenését. És nem számít az aktivált téma, jó dolog az, hogy módosíthatja az ízlése szerint. Ezenkívül mindent megkap, anélkül, hogy tudnia kellene, hogyan kell kódolni.

Ingyenes WordPress témák

Ingyenes WordPress témák
Mivel a WordPress egy nyílt forráskódú platform, várhatóan legalább néhány ingyenes téma megtalálható rajta. Ne aggódj; több, mint néhány. A hivatalos WordPress lerakat több mint néhány ezer témával rendelkezik. Ezek a WordPress témák teljesen ingyenes ami azt jelenti, hogy telepítheti, módosíthatja és felhasználhatja, ahogy szeretné. Mivel vannak elkötelezett emberek, akik figyelik a lerakatot, és manuálisan jóváhagyják az összes WordPress témát és annak frissítéseit, akkor biztos lehet benne, hogy mindegyik teljesen működőképes és biztonságosan telepíthető.

Másrészt számtalan webhely kínál ingyenes témákat a hivatalos WordPress könyvtáron kívül. Egyesek tucatnyi témát kínálnak kötegekben, mások csak egy-kettőt készítettek szabadidejükben. A hivatalos lerakat témáitól eltérően nem szabad vakon megbízni az interneten minden forrásban. Tehát legyen nagyon óvatos, ha a WordPress.org hivatalos webhelyén kívül bármit is letölt.

Prémium WordPress témák

Prémium WordPress témák

Noha nincs semmi baj egy ingyenes WordPress témával (és van néhány lenyűgöző, amit találhatunk, ez biztos), jó tudni, hogy nem csak néhány prémium, hanem más is. Az ingyenes témákkal ellentétben prémium termékekért fizetni kell. A fejlesztőtől függően az ügyfeleknek egyszeri díjat kell fizetniük (általában 150 dollárba kerülnek, ha az átlagos körülbelül 59 dollár), vagy előfizetniük kell egy havi / éves tagságra egy adott elem használatához. Havi díjak fizetése általában tucatnyi prémium termékhez (témákhoz és plug-inekhez) fér hozzá. De ez az, ami az egyes téma szolgáltatóktól / üzletektől függ.

A prémium WordPress témáknak egy fontos előnye van – a professzionális támogatás. Ez azt jelenti, hogy a tervezők és a kódolók, akik kidolgozták az adott témát, az Ön rendelkezésére állnak. Ha valami nem működik, vagy ha van valami, amit meg szeretne változtatni, és csak nem tudja, hogyan kell, akkor mindig támaszkodhat szakmai támogatásra. Ez az, amit elfelejthet, amikor az ingyenes témákkal dolgozik, mivel ezek támogatása az „ha valaki nagyszerű segítséget nyújt, ha nem is nagyszerű” elven alapszik.

Egyéni WordPress témák

egyedi témák

Ha egyedi WordPress témát szeretne, akkor további lehetőségeket is meg kell fontolnia. Mivel az ingyenes és a prémium témák egyaránt elérhetők mindenki számára, aki letölti / fizeti őket, valószínű, hogy valaki másnak pontosan ugyanaz a webhelye lesz, mint a tiéd. Ha ez valami zavar, vagy csak néhány egyedi elemmel és funkcióval kell rendelkeznie, amelyek a meglévő témákban nem találhatóak meg, akkor választhat professzionális fejlesztőt..

Miután beszélt egy fejlesztővel, és megmutatta neki, mire van szüksége és tetszik, elkészítheti az Ön számára egy egyedi WordPress témát. Miközben ez csábító, vegye figyelembe, hogy az egyéni téma fejlesztése nagyon költséges, és egyszerűen néhány ezer dollárt költhet egyetlen témára.

Hogyan kell használni a WordPress témát

A WordPress témák telepítéséhez, módosításához vagy törléséhez keresse meg a Megjelenés -> Témák az admin irányítópult menüjéből.

Az oldal tetején található egy szám, amely megmutatja, hogy hány WordPress témát telepített. Közvetlenül a szám mellett egy linket találhat egy új téma felvételéhez. Mellette egy keresőmező, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen elemet megtaláljon a címe vagy bármely más részlet alapján.

WordPress témák

Ezen felül a WordPress felsorolja az összes témát, amely jelenleg a webhelyén található. Az első a blogjában jelenleg aktív téma. Ezt láthatja az alsó sötét sávból, amely megmondja, melyik téma az aktív. Ha az egérmutatót ugyanazon a négyzeten mozgatja, akkor további részleteket megnézhet róla, és kattintson a testreszabás gombra, amely megnyitja a testreszabót.

Ha más témák vannak a webhelyén, akkor az aktív téma után kerülnek felsorolásra. A kurzort bármelyikük fölé helyezve a WordPress felfedi a „Téma részletei”, „Aktiválás” és az „Élő előnézet” gombokat..

A „Téma részletei” gombra kattintva további információkat (képernyőképe, téma neve, fejlesztője, leírás és címkék) tekinthet meg. Az alján van egy piros törlés gomb is, amely lehetővé teszi a téma teljes eltávolítását a webhelyről. Mivel egy téma törlésével nem veszít tartalmat, nyugodtan távolítsa el azokat, amelyeket nem használ.

A téma aktiválása előtt nézd meg az előnézetet az „Élő előnézet” gombra kattintva. A WordPress ezután megnyitja honlapját az új fájlok betöltésével. Így fog kinézni a webhelye, ha az adott témát választja. Ha tetszik, menjen vissza és kattintson az „Aktiválás” gombra. Ettől a pillanattól kezdve mindenki, aki az Ön webhelyére jön, látni fogja az új kialakítást.

10 legjobb WordPress-téma 2020-ban

WordPress témák

Újság

Által kifejlesztett TagDiv

Támogatás / Több információ

Újság

Az újság egy népszerű WordPress-téma, amely érzékeny, felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Sokoldalú és teljesen testreszabható az előlapon. Az egyedi demók, az elegáns formatervezési sablonok és a prémium kütyü csak néhány a legfontosabb tulajdonságairól.

Divi

Által kifejlesztett Elegáns témák

Támogatás / Több információ

divi

A Divi nem csupán egy WordPress-téma, hanem egy teljesen új webhely-készítő platform, amely a szokásos WordPress-poszter-szerkesztőt egy rendkívül kiváló vizuális szerkesztővel helyettesíti. A formatervezési szakemberek és az újonnan érkezők egyaránt élvezhetik a lehetőséget, hogy meglepően könnyedén és hatékonyan látványos mintákat készítsen.

Genezis

Által kifejlesztett StudioPress

Támogatás / Több információ

keletkezés

A Genesis keretrendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen elkészítsen hihetetlen webhelyeket a WordPress segítségével. Akár kezdő, akár haladó fejlesztő vagy, a Genesis biztosítja a biztonságos és a keresőmotorra optimalizált alapot, amely a WordPress-t olyan helyekre viszi, amelyekre soha nem gondoltál.

Hestia

Által kifejlesztett ThemeIsle

Támogatás / Több információ

Omega

A Hestia az egyik legnépszerűbb ingyenes többcélú WordPress-téma. Beépítve 100+ beépülő modullal, és kéthetente frissítve. Kiváló választás kisvállalkozások, induló vállalkozók és szabadúszók számára is.

Julia Lite

Által kifejlesztett PixelGrade témák

Támogatás / Több információ

Julia Lite

A Julia Lite egy élelmiszerblog témája azoknak az alkotóknak, akik szeretnék könnyen bemutatni recepteiket és kulináris történeteiket. Nagy hangsúlyt fektetve az olvasók számára kellemes élmény kialakítására, ez a WordPress gyöngyszem teret kínál Önnek szenvedélyének okos és vonzó módon történő megvalósításához..

GrowthPress

Által kifejlesztett Proteus témák

Támogatás / Több információ

GrowthPress

A GrowthPress mindenre kiterjedő WordPress-téma, amely szinte bármilyen online üzleti vállalkozáshoz tökéletes. A gyönyörű, modern dizájnnal és a nagyteljesítményű szolgáltatásokkal a GrowthPress felhasználható kezdőoldalként Ön számára a Saas (szoftver-szolgáltatásként) üzleti vállalkozásként, a mobilalkalmazás prezentációs oldalaként vagy egyszerűen a SEO ügynökség webhelyeként..

Közvélemény

Által kifejlesztett CSSIgniter

Támogatás / Több információ

Pricerr

A közvélemény egy magazin témája, amelynek célja, hogy rugalmas megoldást kínáljon minden kiadói igényre.

Shoppe

Által kifejlesztett Themify

Get Hosting / További információk

Shoppe

A Shoppe egy többcélú WooCommerce téma, amely perc alatt segít professzionális e-kereskedelmi webhelyek felépítésében. A drag and drop Themify Builderrel és számos olyan elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos funkcióval együtt érkezik, mint például ajax cart, kívánságlista, gyors megjelenésű lightbox, ajax gyors keresés, termékkép zoom / galéria és rengeteg elrendezési lehetőség.

Mai életmód

Által kifejlesztett StudioPress

Támogatás / Több információ

mai életmód

A tökéletes téma wellness, ételek / receptek, fitnesz és életmód oldalak számára. Választhat rugalmas, gazdag képgazdag elrendezések közül, beleértve a teljes szélességű szakaszokat és az archívum opciókat is, amelyek a tartalom ragyogóvá teszik.

Jason Lite

Által kifejlesztett PixelGrade témák

Támogatás / Több információ

Jason Lite

A Jason Lite egy merész, mégis szuperbarát WordPress téma, amelyet a bloggerek és a mesemondók igényeihez és igényeihez szabtak. Mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy kiemelkedjen, és a legjobb történeteket kinyomtassa, és körülvevő közösséget tápláljon. Nem számít, ha rövid darabokat vagy hosszú formájú cikkeket szeretne írni – a Jason Lite mindenféle tartalmat elfér, és modern módon kiemeli őket..

A WordPress témájú webhelyek teljes listája

Ebben a szakaszban különféle WordPress-téma szolgáltatókat mutatom be. Segít kiválasztani a megfelelő témát a jövőbeli webhelyéhez. Minél jobb választást hajt végre, annál kevesebb problémát okozhat a jövőben a webhelye. Tehát maradjon velünk, és nézze meg véleményeinket; nagyon hasznosnak találja.

WordPress.org témák

WordPress.org

Ez a könyvtár a WordPress különböző témáiról a világ minden tájáról.

ElegantThemes

ElegantThemes

Az Elegant Themes a WordPress téma és plug-inek fejlesztésének vezető szerepe.

Látogassa meg az ElegantThemes oldalt
Olvassa el az ismertetőt
TeslaThemes

TeslaThemes

A TeslaThemes egy olyan vállalat, amely modern WordPress témákat hoz létre tiszta tervezéssel, hatékony szolgáltatásokkal és prémium támogatással.

Látogasson el a TeslaThemes oldalra
Olvassa el az ismertetőt
Studio Press

Studio Press

A Studio Press olyan vállalat, amely WordPress tárhelyet és nagyszerű, mobilra optimalizált témákat kínál.

Látogasson el a Studio Press oldalra
Olvassa el az ismertetőt
WP Zoom

WP Zoom

A WP Zoom kiváló minőségű és funkcionális WordPress témákat hoz létre, amelyek könnyen kezelhetők és gyors támogatást nyújtanak.

Látogasson el a WP Zoom oldalra
Olvassa el az ismertetőt
WooCommerce

WooCommerce

A WooCommerce egy nyílt forráskódú e-kereskedelem plugin, amelyet kicsi és nagy méretű online kereskedők számára fejlesztettek ki, akik WordPress-t használnak.

Látogasson el a WooCommerce oldalra
Olvassa el az ismertetőt
Themify

Themify

A Themify rugalmas és retina kész WordPress témákat kínál. Mindegyik téma a Themify keretrendszerrel, az egyedi widgetekkel és a könnyen használható drag and drop Builderrel rendelkezik.

Látogasson el a Themify oldalra
Olvassa el az ismertetőt
Theme-drogos

Theme-drogos

A téma Junkie a WordPress témák és bővítmények létrehozására szakosodott. A fő hangsúly mindig az volt, hogy az internetet mindenki számára könnyűvé tegyék.

Látogasson el a téma-drogosra
Olvassa el az ismertetőt
MyThemeShop

MyThemeShop

A MyThemeShop prémium WordPress témákat és bővítményeket hoz létre, amelyek könnyen kezelhetők és rendkívül hatékonyak.

Látogasson el a MyThemeShop oldalra
Olvassa el az ismertetőt
ThemeFuse

ThemeFuse

A ThemeFuse tapasztalt webdesign rajongókból álló csapat, amelynek szakterülete a prémium WordPress témák létrehozása.

Látogasson el a ThemeFuse oldalra
Olvassa el az ismertetőt
Graph Paper Press

Graph Paper Press

A Graph Paper Press minimalista WordPress témákat készít a fotósok, művészek és bloggerek számára.

Látogasson el a Graph Paper Press oldalra
Olvassa el az ismertetőt
nagykereskedelmi logó

BigCommerce

A BigCommerce for WordPress hozzáférést biztosít az iparágban vezető e-kereskedelmi lehetőségekhez, amelyek ahhoz szükségesek, hogy online üzleti vállalkozásukat méretben bővítsék anélkül, hogy veszélyeztetnék a webhely tartalmát vagy a felhasználói élményt..

Látogasson el a BigCommerce oldalra
anariel logó

Anariel Design

Az Anariel Design megkönnyíti a prémium WordPress témák használatát jótékonysági webhelyek, éttermek és bloggerek számára. A kiemelkedő támogatás olyan, amire számíthat.

Tematikus webhelyek Összehasonlító táblázat

Itt láthatja az alábbi táblázatban felsorolt ​​egyes vállalatok részletes elemzését. Az ügyfelek tapasztalatainak megismerése rendkívül értékes, ezért kínálunk Önnek egyedülálló lehetőséget erre. Ez az információ segít megalapozott döntés meghozatalában, amikor a WordPress téma szolgáltatót választja ki az Ön igényei szerint.

A WordPress Témák összehasonlító táblázata

Nyugodtan használja ezt az összehasonlító táblázatot a webhelyén:

Következtetés

A WordPress témák azok közül az első dolgok közül, amelyek érdeklődnek a WordPress blog indításakor. Mivel ők diktálják a blog teljes megjelenését és érzetét, fontos olyan témát találni, amely megfelel az Ön igényeinek, és amely tetszik mind Önnek, mind a látogatóknak. Legyen óvatos, ha ingyenes témákat tölt le, és válasszon körültekintően, ha fizet egyért – az a pénzed. Az útmutató elolvasása után remélem, hogy megtalálja a kedvelt témát, és könnyebben navigálhat a Témák oldalon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map