A legjobb webes elemző eszközök 2020

Vállalkozása nem működhet megfelelően a mai piacon, függetlenül az iparágtól, ha nem tudja, hogyan kell fenntartani egy aktív weboldalt, amelyet a jelenlegi trendekkel összhangban építettek.


Ahhoz azonban, hogy jövedelmező weboldalt hozzon létre, nagyító alá kell helyeznie. Az egyetlen hatékony módja annak, hogy a weboldalt hozzáigazítsák és a célközönség igényeihez igazítsák, ha az elemzés alá vonja azt.

Ezért meg kell ismernie a web elemző eszközöket, alaposan bele kell mélyülnie a sokféleségbe, és meg kell tudnia, hogyan lehet azokat alkalmazni a webhelyén..

Analitika

A Google Analytics kezdő útmutatója

Ebben az útmutatóban megbeszéljük a különféle elemző eszközöket és azt, hogy ezek miként segíthetnek javítani vállalkozásának különböző szempontjait azáltal, hogy kritikus betekintést nyújtanak a felhasználói információkhoz.

Olvassa el az útmutatót

Mi a weboldal-elemzés??

Grafikon

A webhely-elemzés egy sor olyan folyamatot foglal magában, amelyet a webhely látogatói viselkedésének nyomon követésére fejlesztettek ki.

A webhely-elemző eszközök miatt a webhelyét térképpé alakíthatja. Ez a térkép megmutatja webhelyének legnépszerűbb régióit, de felhívhatja a figyelmet a teljesen elhanyagolt és ritkán látogatott területekre is..

A CRM ezen ága lehetővé teszi a látogatók kattintási útjának követését is. Nyomon követheti útjukat az első oldalra, ahová felszálltak, attól a pillanattól kezdve, amikor befejezik vásárlást vagy elhagyják a kosarat.

Ezeknek az eszközöknek a nagyszerűsége az, hogy az adataikat nem a nehéz értelmezhető és nehezen olvasható adatlapok széles körében, hanem diagramok, grafikonok és táblázatok formájában mutatják be..

Miért van szüksége webes elemző eszközökre??

Az adatok visszatérésének, a webhelyek elemzésének eredményeinek köszönhetően bizonyos frissítéseket hajthat végre, amelyek növelik blogja vagy webhelye forgalmát, felhívják a hűséget a meglévő ügyfelekbe, és segítenek új begyűjtésében..

Miután elemző eszközöket alkalmazott a webhelyére, értékes betekintést nyerhet webhelye látogatói viselkedésébe. Ön képes lesz olyan modelleket kifejleszteni, amelyek a legkelendőbb termékek körül forognak, vásárlási elhagyásokat és azokat a területeket, amelyeket a látogatók problémásnak találnak.

Miután összegyűjtötte ezeket az információkat, hatékonyan módosíthatja webhelyét. Ha megszabadul a webhelyi hibáktól, és optimalizálja az oldalait, például a legnépszerűbb oldalak segítségével, növelheti az ügyfél-elégedettséget..

Ezenkívül a webes elemző eszközök is felhasználhatók piackutatás eszközeként. A webhely látogatóinak lépéseit követve megismerheti preferenciáit, megnézheti, mi az, ami a leginkább csábítja az ajánlatot, és ezen adatokkal összhangban javíthatja azt..

A legnépszerűbb internetes elemző eszközök listája

Szükség van azonban a megfelelő felszerelés megtalálására. Csak minőségi eszközökkel gyűjthet értékes információkat a webhelyéről, a látogatókról és az ipar igényeiről. Az alábbi lista tartalmazza a legnépszerűbb internetes elemző eszközöket, amelyek már bizonyultak hatékonyságuknak, ezért a keresést a böngészés közben kell elkezdenie..

Crazyegg

Crazyegg

A Crazy Egg egy olyan online alkalmazás, amely olyan szemkövetési eszközöket biztosít, mint például a hőtérkép, a görgető térkép, az átfedés és a konfetti, hogy nyomon kövesse a weboldal működését. A Crazy Egg versenyelőnyt biztosít Önnek webhelyének szívverésében történő javítása nélkül, magas költségek nélkül.

A Google Analytics

A Google Analytics

A Google Analytics egy Google által kínált freemium webes elemző szolgáltatás, amely nyomon követi és jelentést készít a webhely forgalmáról. Ez lehetővé teszi a hirdetési ROI mérését, valamint a Flash, video és közösségi oldalak és alkalmazások nyomon követését.

Clicky

Clicky

A Clicky egy komplett internetes elemző eszköz, amely lehetővé teszi szinte mindent megtekinteni, amit valaha is kívánhat a webhely forgalmával kapcsolatban. Egyesíti a történelmi jelentéstételt a valós idejű webhelyfigyeléssel oly módon, hogy egyszerû és elegáns is legyen.

Látogasson el a Clicky oldalra
Pingdom

Pingdom

A Pingdom egy platformon kínál megoldást webhelyek, szerverek vagy webes alkalmazások elérhetőségének és teljesítményének figyelésére.

SimilarWeb

SimilarWeb

A SimilarWeb egy olyan webes forgalmi intelligencia eszköz, amely elkülöníti magát a többi versenyképes intelligenciától és az internetes rangsorolási eszközöktől azáltal, hogy kiaknázza a böngésző beépülő moduljaiból származó hatalmas kattintási adatmennyiséget..

PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights

A Google PageSpeed ​​a Google Inc. eszközcsaládja, amelynek célja a webhely teljesítményének optimalizálása.

ClickMeter

ClickMeter

A ClickMeter egy teljes és határozott eszköz, amely lehetővé teszi az átirányítás kezelését, az események nyomon követését és az összes külső link (forgalmi forrás) állapotának figyelését..

Látogasson el a ClickMeter oldalra
Piwik

Piwik

A Piwik egy letölthető, ingyenes webanalitikai szoftverplatform, amely részletes jelentéseket nyújt az Ön webhelyéről és annak látogatóiról, beleértve a keresőmotorokat és kulcsszavakat, az általuk használt nyelvet, mely oldalakat szeretik, a letöltött fájlokat és még sok minden mást.

Woopra

Woopra

A Woopra egy könnyen használható, valós idejű internetes nyomkövető és elemző alkalmazás, amely lehetővé teszi az ügyfelek webes és mobil tevékenységeinek, űrlapjainak, e-mailjeinek, támogatási jegyeknek és egyebeknek a nyomon követését az ügyfelek elemzésével egy helyen.

szupermetrikus logó

Supermetrics

A Supermetrics a PPC, SEO, szociális és webes elemzések vezető jelentéskészítő automatizálási eszköze. Segít a digitális marketingszakembereknek könnyedén jelentést készíteni, megfigyelni és elemezni marketing mutatóikat a Google Sheets, a Google Data Studio, az Excel és bárhol, ahol az adatokat használni akarják.

Látogasson el a Supermetrics oldalra

Következtetés

A minőségi internetes elemző eszközök folyamatos használatával nagyon értékes és meglehetősen pontos adatokat gyűjthet webhelyéről. A webhely látogatói viselkedésével kapcsolatos információk alapján elvégezheti az összes szükséges kiigazítást, és így kielégítheti piaci igényeit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map