A legjobb webdizájn és grafikai eszközök 2020

A webes és a grafikai tervezők egyaránt nagyon népszerű szakmák a digitális korban. Bár mindkét szakma erőfeszítései ugyanazt a célt szolgálják – csodálatos felhasználói élményt nyújtanak csodálatos és felhasználóbarát webhelyek létrehozásával, nem ugyanazok. Ezek mindegyike speciális ismereteket, készségeket és eszközöket igényel.


Mi az a webdizájn??

Side Image Ló

Az első társulások, amelyekre eszünkbe jut, amikor a webdizájn szó felbukkan, a weboldal esztétikája és számos vizuális aspektusa. És pontosan ez az, amit a webdizájn készít – az ügyfél webhelyének vizuális elemeinek elkészítése.

A webdizájn számos különféle készséggel rendelkezik, amelyekre szükség van a weboldalon található összes látvány elkészítéséhez. Ehhez a webdesignoroknak nem kell tudniuk, hogyan kell kódolni, de ismerniük kell a grafikai tervezés fogalmait, a legjobb UX gyakorlatokat, és tudniuk kell, hogy mely webes tervezési eszközök segítik a munkát..

Alapvetően a webdizájn magában foglalja azokat a folyamatokat, amelyek a fogalommeghatározástól és a weboldal tervezésétől kezdve a weboldal elrendezésének kialakításáig terjednek, a színek, a betűképek és az interaktív funkciók megválasztásával. A webdizájn javítása érdekében a tervezőknek is tudniuk kell, hogyan lehet logókat, fényképeket, ikonokat és clipart felhasználni anélkül, hogy negatívan befolyásolnák a webhely betöltési sebességét.

Mi a grafikai tervezés??

A tervezés elemei és alapelvei
Tekintse meg a tervezés elemeit és alapelveit

[Puska]

A grafikai tervezés viszont sokkal szélesebb terület. Ez az oka annak, hogy kommunikációs tervezésként vagy művészetként is ismertek. Míg a webdesigner a webhely készítéséhez felhasznált látványterjesztés szakterülete, addig a grafikusok olyan látványterveket készítenek, amelyek számos példányban felhasználhatók.

CMYK vs RGB
CMYK vs RGB megtekintése [Cheat Sheet]

Más szóval, a grafikai tervezés magában foglal minden olyan tevékenységet, amelynek célja a nagyon specifikus üzenet közvetítése a formatervezésen keresztül.

A grafikai forma lehet fizikai és virtuális is. A grafikus tervez látványterveket készíthet weboldalak számára, de képeket is készíthet reklámokhoz, plakátokhoz, csomagolásokhoz, magazinokhoz és így tovább.

A grafikai tervezés mindenféle elemet tartalmaz számos kombinációban. Ezek az elemek vonal, alak, szín, betűtípus és textúra. Tehetségük és technológiájuk kombinálásával a grafikusok képesek lenyűgöző vizuális képeket készíteni és a nézőket teljesen belemeríteni az új világokba..

99designs

99designs

Keresse meg a megfelelő tervezőt a következő projekthez. Több mint 90 kategóriában vannak szakértő tervezők, így megtalálja a tökéletes egyezést.

Válassza ki a dizájnját

A legnépszerűbb webdesign és grafikai eszközök felsorolása

Noha a működési területe nem azonos, a web- és a grafikai tervezők ugyanabból az eszközkészletből származó eszközöket használják. Tudjuk, hogy a megfelelő eszköz szó szerint forradalmasítja a munkafolyamatot. Ezért készítettük a 2018-as legjobb webdesign és grafikai eszközök listáját.

Szabadúszó

Szabadúszó

A Freelancer egy globális tömegforrás-piaci webhely, amely lehetővé teszi a potenciális munkaadók számára, hogy olyan munkahelyeket tegyenek közzé, amelyeket a szabadúszók felajánlhatnak, hogy teljesítsék.

Látogasson el a Freelancer oldalára
Odesk

Odesk

Az Upwork, korábban az Elance-oDesk, egy globális szabadúszó platform, amelyben a vállalkozások és a független szakemberek távolról csatlakoznak és együttműködnek..

Dribbble

Dribbble

A Dribbble egy online közösség, amely bemutatja a felhasználó által készített alkotásokat. Önreklám- és hálózati platformként működik a grafikai tervezés, a webdizájn, az illusztrációk, a fényképezés és más kreatív területeken.

Fiverr

Fiverr

A Fiverr globális online piac, feladatokat és szolgáltatásokat kínál, kezdve az elvégzett munkánként 5 dollárral, amelyről megkapja a nevét.

Látogassa meg a Fiverr-t
Design Contest

Design Contest

„A Design Contest egy olyan webhely, amelyet úgy hoztak létre, hogy bármilyen webdizájn szolgáltatást kereső embereket összekapcsoljon a hivatásos tervezőkkel. Csak annyit kell tennie, hogy kiírja a versenyt, elmagyarázza, amire szüksége van, és egyszerűen csak várja meg, hogy a tervezők előkészítsék ötleteiket.

Látogassa meg a Design Contest-et
Behance

Behance

A Behance egy online platform a kreatív munka bemutatására és felfedezésére; egy olyan hely, ahol a kreatív világ egy helyen frissíti munkáját, hogy széles körben és hatékonyan sugározzák.

99designs

99designs

A 99designs egy online grafikai tervezésű piac, amely több mint egymillió tehetséges szabadúszó tervezőt összekapcsol kreatív emberekkel, zseniális vállalkozókkal, hozzáértő vállalkozásokkal … bárkivel, akinek bármilyen tervezői munkája szüksége van.

Látogasson el a 99designs oldalra
Codementor

Codementor

A Codementor azonnali 1: 1 segítséget nyújt a szoftverfejlesztéshez – igény szerint mentorálási piac a fejlesztők számára. Megkönnyítik a fejlesztők számára a szakértőkkel történő azonnali kapcsolatfelvételt képernyő / kód megosztás, videó és chat segítségével.

Látogassa meg a Codementor-t
Designhill

Designhill

A Designhill interaktív felületet biztosít, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy valós idejű visszajelzéseket és értékeléseket adhassanak a tervezési munkákhoz, hogy segítsék a tervezőket jobban megérteni az ügyfelek elvárásait..

Látogasson el a Designhill oldalra
Zeplin

Zeplin

A Zeplin a legjobb együttműködési eszköz a tervezők és a fejlesztők között. Felére vágja az üléseket, és biztosítja, hogy a terveket tökéletesen, bár összetett módon hajtják végre

Canva

Canva

A Canva egy ingyenes grafikai tervező eszköz webhely, amely több mint egymillió fényképhez, grafikához és betűtípushoz hozzáférést biztosít. Ezt nem tervezők, hanem szakemberek is használják. Az eszközök felhasználhatók mind webes, mind nyomtatott médiatervezéshez és grafikához.

Easel.ly

Easel.ly

Az Easel.ly egy egyszerű webes eszköz, amely felhatalmazza bárkit, hogy erős látványelemeket (infographics, poszterek stb.) Készítsen és megosszon.!

Infogr.am

Infogr.am

Az Infogr.am egy ingyenes webalkalmazás, amely táblázatokat és .csv-fájlokat nyel el, és gyönyörű, interaktív infografikákat szed ki..

Google Charts

Google Charts

A Google Charts egy interaktív webes szolgáltatás, amely grafikus diagramokat készít a felhasználó által szolgáltatott információkból.

MyEcoverMaker

MyEcoverMaker

„Szerszám, amely elősegíti a gyönyörű és professzionális e-könyvborítók létrehozását – még akkor is, ha soha nem terveztél semmit az életében –

Snappa

Snappa

A Snappa egy olyan eszköz, amellyel önmagában képeket készíthet blogbejegyzésekhez és Facebook-hirdetésekhez.

Látogasson el a Snappa oldalára
Vectr

Vectr

A Vectr egy ingyenes grafikus szoftver, amely egyszerű és intuitív módon készít vektorgrafikát. Ez egy egyszerű, mégis hatékony webes és asztali platformok közötti eszköz, amely a terveket a valóságba hozza.

Visme

Visme

A Visme egy egyszerű eszköz, amely elősegítései révén elképzeléseit érdekes tartalomká változtathatja prezentációk formájában.

TinyPNG

TinyPNG

A TinyPNG olyan eszköz, amely optimalizálja a képeket a tökéletes minőség és a fájlméret egyensúlyával.

designwizard

Tervező varázsló

A Design Wizard egy egyszerű grafikai eszköz, amely lehetővé teszi marketing videók és grafikák létrehozását percek alatt. Könnyen kezelhető sablonuk lehetővé teszi a professzionális szabványos minták egyszerű szerkesztését és létrehozását tapasztalat nélkül.

crello logó

Crello

A Crello.com egy vizuális szerkesztő, amely lehetővé teszi közösségi média képek, hirdetési bannerek, poszterek, e-mail fejlécek és más népszerű formátumok létrehozását..

Következtetés

Nagyon fontos feladat a megfelelő eszköz kiválasztása a webes vagy grafikai tervezési erőfeszítésekhez. Ez nem csak a hatékonyabb munkavégzéshez, hanem a vonzóbb látványtervek készítéséhez is hozzájárul. Reméljük, hogy a legjobb webdesign és grafikai eszközök e listája hasznos lesz az Ön számára, és segít megtalálni az Ön egyedi igényeinek megfelelő eszközt..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map