A legjobb e-mail marketing szolgáltatások és szoftverek 2020-ban

Az e-mail marketing szolgáltatások lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy kapcsolatot létesítsenek a potenciális és a meglévő ügyfelekkel. A márkák e-maileket használnak, hogy a fogyasztókat folyamatosan frissítsék a márkákkal, kedvezményeket és promóciókat kínálnak, és fokozzák az elkötelezettséget. Ez egy közvetlen marketing mód, amely elősegíti az üzleti célok elérését.


Az e-mail marketing átlagos A befektetés megtérülése (ROI) 44 USD minden elköltött 1 dollárért – ezért több vállalkozás hajlandó e-mail marketing kampányokat készíteni szélesebb marketingstratégiájuk keretében.

A legtöbb vállalat marketingstratégiájának szerves részeként az e-mail marketing szoftver lehetővé teszi a márkák számára, hogy javítsák a láthatóságot és megtalálják az adott termék vagy szolgáltatás értékesítésének növelésére szolgáló módszereket. Az e-mail marketing túlnyomó népszerűsége számos eszköz közül választott.

Számos fizetett és ingyenes e-mail marketing szolgáltatás érhető el, amelyek kihívást jelentenek a vállalkozásának megfelelő szolgáltatás kiválasztásakor.

A 3 legjobb e-mail marketing szolgáltatás – 2020 május

AJÁNLOTT
állandó kapcsolat logóÁllandó kapcsolat segít hatékony e-mail marketing kampányok létrehozásában a célok elérése érdekében.Látogatás
Állandó kapcsolat
getresponse logóGetResponse egy all-in-one online marketing platform, amely elősegíti vállalkozásának növekedését.Látogatás
GetRsponse
ConvertKit logóConvertKit egy e-mail platform a bloggerek számára és bárki számára, aki tartalmi alapú vállalkozást működtet.Látogatás
ConvertKit

E-mail marketing szoftver

A tömeges e-mail küldési program megkönnyíti a vállalkozások számára a tömeges e-mailek küldésének folyamatát, és kevesebb időt igényel. Ezek a rendszerek lehetővé teszik a marketingszakemberek számára, hogy e-mail kampányokat készítsenek, e-maileket elemezjenek, és felmérjék a felhasználói elkötelezettség szintjét. Ebben az útmutatóban 15 szolgáltatás és eszköz található – amelyek ingyenes és fizetett terveket is kínálnak – tehát válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő e-mail marketing szolgáltatást.

E-mail marketing ciklus

Miért van szüksége e-mail marketingre?

Több oka van annak, hogy miért igényel egy vállalkozás e-mail marketingt. Először is, a vállalkozásoknak e-mail marketing szoftverekre van szükségük, hogy több potenciális vevővel és az ügyfelekkel azonnal kapcsolatba lépjenek.

Rengeteg rendelkezésre álló lehetőséggel egyszerűen üzenetet készíthet az ügyfelek eléréséhez, és ezen eszközök segítségével létrehozhat egy átfogó e-mail listát. Csak annyit kell tennie, hogy beírja e-mailjét, és a többit ezekre a platformokra hagyja. Ez a szoftver lehetővé teszi olyan új funkciók használatát, mint például az e-mail kampány hónapokkal korábbi ütemezése. Csak állítsa be az időt és a dátumokat, amikor el kellene küldeni őket, és üljön hátra és pihenjen. Magas ROI esetén nem szabad hibáztatnia, ha figyelmen kívül hagyja ezt a rendkívül hatékony marketing módot, akkor is, ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik. Rengeteg ingyenes e-mail marketing szolgáltatás érhető el, különféle funkciókkal, amelyek lehetővé teszik egy hatékony kimenő e-mail marketing kampány létrehozását.

Olvassa el a teljes útmutatót, hogy megértse, mit kínál az egyes szoftverek, és hogyan tudja azokat felhasználni üzleti eredményeinek elérésére.

A 15 legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatás

top e-mail marketing szolgáltatások

A megfelelő kampány e-mailben történő kiválasztása elengedhetetlen a marketing kampány sikeréhez. Az e-mailes kampányszoftver segítségével vonzó e-mail hírleveleket hozhat létre egy könnyen kezelhető felülettel, amely lehetővé teszi tömeges e-mailek elkészítését és küldését nagy gond nélkül. A kiválasztott szolgáltatásnak racionalizálnia kell a kapcsolatkezelés folyamatát is. Képesnek kell lennie a névjegyek csoportokra bontására és az egyes e-mail marketing kampányok teljesítményének nyomon követésére.

A legjobb e-mail marketing szoftvernek elegendő funkciót kell tartalmaznia a sikeres kampányhoz. Vessen egy pillantást néhány legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatóra és hogyan különböznek egymástól.

1. Állandó kapcsolat – a legjobb szolgáltatás kisvállalkozások számára
2. SendInBlue – legjobb tranzakciós e-mailekhez
3. GetResponse – a legjobb kis- és középvállalkozások számára
4. ConvertKit – a legjobb e-mail marketing az alkotók számára
5. AWeber – a legjobb bloggerek és kisvállalkozások számára
6. Csepp – a legjobb e-kereskedelmi webhelyek és marketingszakemberek számára
7. Automizy – a legjobb digitális vállalkozások számára
8. Kampánymonitor – a legjobb kisvállalkozások tulajdonosai számára
9. ActiveCampaign – a legjobb vállalkozások és vállalkozások számára
10. Mailjet – a legjobb gyorsan mozgó csapatok számára
11. Omnisend – a legjobb e-kereskedelmi webhelyek számára
12. VerticalResponse – a legjobb szabadúszóknak vagy nonprofit szervezeteknek
13. MailerLite – a legjobb személyes projektekhez
14. Mailchimp – a legjobb all-in-one marketing platform
15. OutreachPlus – a legjobb személyre szabott hideg e-mailekhezÁllandó kapcsolat

Állandó kapcsolat honlapja

A Constant Contact a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő e-mail marketing szolgáltatása. A szolgáltatás segítségével kezelheti e-mail listáit, névjegyeit, e-mail sablonjait és ütemezési naptárát. Miután megszerezte a platformot, kap egy eseménykezelő eszközt és egy közösségi média eszközt, amelyek segítenek kuponok létrehozásában, amelyeket meg lehet osztani a közösségi médiában. Különböző integrációkat is kap az alkalmazások vagy más szolgáltatások egyesítéséhez. A platformon lévő fiók hozzáférést biztosít racionalizált marketing alkalmazásokhoz, amelyeket arra terveztek, hogy segítsék a kisvállalkozásokat a kapcsolatok bővítésében és ápolásában. A tudás kódolásának követelménye nélkül a vállalkozások gyorsan vehetik igénybe ügyfeleiket a Constant Contact segítségével.

Főbb jellemzők

 • Testreszabott e-mail sablon
 • Integrációk az e-kereskedelmi vállalkozások számára
 • Csepegtető kampányok
 • Kép könyvtár
 • Céloldalak vagy internetes űrlapok
 • Jelentéskészítés és elemzés
 • Előfizetői menedzsment
 • Vevői felmérések
 • A / B tesztelés

Árazás

 • Az alapvető e-mail csomag havonta 20 USD-tól kezdődik, és az első hónap ingyenes
 • Az Email Plus csomag havonta 45 USD-tól kezdődik, hatékonyabb funkciókkal és ingyenes első hónappal

SendInBlue

SendInBlue honlap

Ez egy intuitív és hatékony e-mail marketing megoldás, amelyet eredetileg tranzakció-alapú e-mailek küldésére fejlesztettek ki. Most azonban e-maileket és szöveges üzeneteket kínál egy egyedi e-mail platformon. A SendInBlue könnyen kezelhető felülettel rendelkezik olyan tervekkel, amelyek megfizethetőek a korlátozott költségvetéssel rendelkező vállalkozások számára. Készíthet gyönyörű e-mail sablonokat ezen a platformon keresztül, és értelmes kapcsolatokat építhet ügyfeleivel. Azok számára, akik márkaközpontú és kreatív e-mail sablonokat igényelnek, a szolgáltatás kiválóan alkalmas a tömeges levelező társaságok számára. Az összes sablon reagál, így bármilyen képernyő formátumban könnyen megnézheti a terveket.

Főbb jellemzők

 • Leszállás oldalak
 • Facebook hirdetések
 • retargeting
 • Nyissa meg és átkattintja a statisztikai jelentéseket
 • E-mail hőtérkép
 • A / B tesztelés
 • Dugó
 • API-integrációk

Árazás

 • Ingyenes terv napi 300 e-maillel és korlátlan névjegyek elérésével
 • Lite terv havonta 25 000 dollárra, 40 000 e-maillel és napi limit nélkül
 • Alapvető terv $ 39 / hónap és 35,10 USD éves fizetéshez, 60 000 e-mailen / hónap
 • Prémium terv havi 66 USD és 59,40 USD összegű kifizetés mellett, havonta 120 000 e-maillel
 • Az üzleti terv fejlett funkciókat kínál, amelyekre árajánlatot kaphat

GetResponse

GetResponse honlap

Ez egy másik népszerű e-mail marketing megoldás, amelyet könnyű használni, és amely megkönnyíti a kisvállalkozások számára a marketingt. Hozzáférést biztosít néhány csodálatos marketing-automatizálási eszközhöz, amelyek lehetővé teszik az automatizált e-mail kampányok kidolgozását. A vállalkozások létrehozhatják a legjobb e-mail marketing sablonokat a drag-and-drop szerkesztő segítségével, és szegmentált listát használhatnak e-mailek küldésére. A GetResponse időben támogatást nyújt telefonon, élő csevegőn és e-mailben. Ezenkívül a súgó tele van ingyenes útmutatókkal, beleértve videókat, webes szemináriumokat és útmutatókat.

Főbb jellemzők

 • Átfogó e-mail marketing kampányok
 • Leszállás oldalak
 • Integrált értékesítési oldal
 • E-kereskedelmi eszközök csomagja
 • Eszközök a forgalom irányításához a közösségi média platformjairól
 • Marketing automatizálás bármilyen méretű vállalkozás számára
 • Komplett webinar marketing megoldások

Árazás

 • Alapterv havonta 15 USD-ért
 • Plusz terv $ 49 / hónap
 • Szakmai terv 99 dollárért / hó
 • Vállalati terv havi 1199 dollárért
További információkért látogasson el a GetResponse oldalra >>

ConvertKit

A ConvertKit honlapja

Ez egy egyszerű szolgáltatás, amelyet kizárólag a tartalom alkotói számára fejlesztettek ki, például a vloggerek, a bloggerek, a szerzők és az Instagram befolyásolói, hogy megismertessék tartalmukat. A platform arra ösztönzi a felhasználókat, hogy egyszerű szöveges e-maileket küldjenek az elkötelezettség fokozása érdekében. Ez az oka annak, hogy az alkotók semmilyen díszes hangot nem adtak hozzá ehhez a szolgáltatáshoz. Ennek a platformnak a legnagyobb értékesítési pontja az, hogy milyen gyorsan tudja automatizálni az e-mail munkafolyamatot. Emellett megnézheti az e-mail sorrendjét a vizuális készítőn keresztül. Ha alkotó vagy, akinek egyszerű eszközre van szüksége a közönség számára rendszeres tartalom biztosításához, nincs jobb eszköz, mint a ConvertKit. Ingyenes számlát nyithat; Ezzel e-maileket akár 100 névjegyhez is küldhet teljesen ingyenesen.

Főbb jellemzők

 • Testreszabható és könnyen beágyazható űrlapok
 • Leszállás oldalak
 • E-mail tervező egyszerű e-mailek létrehozásához
 • Marketing automatizálás
 • Konverziós ráta követési funkció
 • Előfizetői listák

Árazás

 • Ingyenes terv 500 előfizetővel, korlátlan céloldalakkal és korlátlan forgalommal
 • A teljes terv havi 29 dollárért, több mint 1000 előfizetővel, vizuális automatizálási csatornákkal és jelentéssel
További információkért látogasson el a ConvertKit oldalra >>

Aweber

AWeber honlap

Ez az egyik legrégebbi, mégis a legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltatás. Az AWeber számos eszköz kínál kis- és középvállalkozások számára e-mail kampányszolgáltatásaik kezelésére. A platformon gyorsan elindulhat, ha csatlakozik bármilyen tartalomkezelőhöz, azaz a WordPresshez. Ezenkívül hozzáférést biztosít számos e-mail tervezési sablonhoz, felügyeleti eszközhöz, és részletes elemzésen keresztül nyomon tudja követni e-mailjeit. Az AWeber csúcsminőségű ügyfélszolgálatot biztosít élő csevegés, telefonhívások, e-mailek és élő webináriumok révén. A mobilra reagáló sablonjaival e-mail hírleveleket készíthet igényei szerint. 30 napos ingyenes próbaverziót kínál. Jelentkezhet negyedéves vagy éves tervekre is, hogy több pénzt takarítson meg.

Főbb jellemzők

 • Időtakarékos automatikus válaszadók
 • Megbízható, iparágban vezető szállítás
 • Élő ügyfélszolgálat
 • Gyors e-mail listák növekedése
 • Könnyű importálás és migráció
 • Zökkenőmentes integrációk

Árazás

 • Havonta 19 dollár akár 500 előfizető számára
 • 291 USD / hó 501–2 500 előfizető számára
 • $ 49 / hó 2501-5000 előfizető számára
 • 69 USD / hó 5 001 – 10 000 előfizető számára
 • Havonta 149 USD 10 001 – 25 000 előfizető számára
 • Több mint 25 000 előfizetőnél kaphat árajánlatot

Csöpög

Csepp honlap

Ez egy erőteljes e-mail marketing platform az e-kereskedelmi webhelyek, a marketingszakemberek és a bloggerek számára. A Drip eszközök széles skáláját kínálja az e-mail marketing kampányok automatizálásához és az egyes szegmensek tartalmának személyre szabásához. A Drip könnyen integrálható minden népszerű weboldal-készítőbe, beleértve a WordPress-t és a WooCommerce-t is. Felvehet regisztrációs űrlapokat webhelyére, és további szolgáltatásokat generálhat a szolgáltatás segítségével. A Drip más e-mail marketing szolgáltatóktól különbözteti meg az intelligens automatizálást, az e-mail szegmentálást és a vizuális munkafolyamat-készítő eszközöket. Ezek a funkciók segítenek elérni az e-mail listán szereplő megrendelőket, hogy több ügyfelet vonzzon és értékesítést generáljon. A Drip kiváló ügyfélszolgálatot kínál élő csevegési funkcióval, webináriumokkal, automatizálási tréningekkel, átfogó tanfolyamokkal és ingyenes útmutatókkal.

Főbb jellemzők

 • Az ECRM segítségével gyűjtsön vevőinformációkat
 • Lista szegmentálás
 • Viselkedés-alapú automatizálás
 • Insights műszerfal
 • Munkafolyamat-split tesztelés
 • Harmadik féltől származó integrációk, például az SMS és a közvetlen levél

Árazás

 • Ingyenes próbaverzió
 • Havonta 49 dollár 2000 névjegy esetén

Automizy

Automizy honlap

Ezt az e-mailes automatizálási szoftvert úgy tervezték, hogy elősegítse a marketingszakemberek magas nyitási arány elérését. A kis- és középvállalkozások e-mail szolgáltatókat használnak az ügyfelek előállítására és átalakítására. A drag and drop automatizálás lehetővé teszi intelligens e-mail kampányok létrehozását. Az elemzés használatával javíthatja az e-mail kampányszolgáltatásokat a jobb eredmények elérése érdekében. A konkurens platformoktól eltérően az Automizy felhasználóbarát felülete megkönnyíti a vállalkozások számára, hogy egyszerre több műveletet kezeljenek. Az A / B tesztelési funkcióval akár négy tárgy sort is írhat, amelyeket azután algoritmus segítségével választanak ki a jobb bevonás érdekében.

Főbb jellemzők

 • Vizuális automatizálás-készítő
 • E-mail szerkesztő
 • Csepegtető kampányok
 • Tárgyi ajánlások
 • Küldési idő személyre szabása
 • Webhely-követés
 • Auto-reagálók
 • Lista- és kapcsolatkezelés

Árazás

 • Havonta 9 dollár 200 kapcsolatra
 • 18 dollár / hónap 500 kapcsolattartó számára
 • $ 29 / hó 1000 névjegyhez
 • Havonta 49 dollár 3000 kapcsolattartóra
 • $ 69 / hó 5000 kapcsolattartó számára
 • 99 000 havonta 8000 névjegyhez
 • Havonta 119 000 dollár 10 000 névjegyért
 • Vállalati ajánlat a vállalati tervhez

Kampányfigyelő

Kampányfigyelő honlapja

Ez egy egyszerű eszköz, amelyet a vállalatok felhasználhatnak saját személyre szabott üzenetük megtervezésére az ügyfelek számára. A felhasználók optimalizálhatják e-mail kampányaikat a fejlett elemzés és a Campaign Monitor által kínált részletes jelentések segítségével. A Kampányfigyelő megbízható csatorna, ahol a vállalkozások fokozhatják elkötelezettségüket előfizetőikkel és javíthatják az átalakításokat. A szoftver e-mail készítőt biztosít, amelyen keresztül testreszabott e-maileket hozhat létre. A felügyeleti eszközök segítenek a szervezeteknek szegmentált listák összeállításában. A szolgáltatás gondoskodik arról, hogy a megfelelő üzenetet elküldjék a megfelelő ügyfélnek. Az üzleti vállalkozás optimalizációs eszközök segítségével nyomon tudja követni működésének hatékonyságát. Megmutatja, ki olvassa el az e-mailt, ki osztotta meg, és mit olvasók szólnak róla.

Főbb jellemzők

 • Sablon tervező
 • Tartalom testreszabása
 • A / B tesztelés
 • Közösségi megosztási lehetőségek
 • Szegmentációs és testreszabási eszközök
 • Mobilra reagáló sablonok

Árazás

 • Alapterv havonta 9 USD
 • Korlátlan terv $ 29 / hónap
 • Premier terv havonta 149 USD-ért

Aktív kampány

Aktív kampány honlapja

Ez egy all-in-one marketing platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kevesebb e-mailt küldjenek, de jobb eredményeket kapnak. A platform azoknak a felhasználóknak szól, akik kifinomult automatizálási eszközöket igényelnek fejlett CRM szolgáltatásokkal. A vizuális automatizálás építőjével bárki, aki még nem rendelkezik tapasztalattal, képes létrehozni hatékony e-mail automatizálási sorozatokat. A platform gazdag jövedelemnövelő funkciókkal, például prediktív küldéssel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára szöveges üzenetek küldését egy mobil eszközön. Az aktív kampány egyik legfontosabb jellemzője az A / B tesztek futtatásának képessége. E-mailen vagy élő csevegésen keresztül veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Főbb jellemzők

 • Célzott e-maileket küldhet
 • E-mail automatikus válaszadók
 • E-mail csatornák
 • Ütemezzen e-maileket
 • 25+ professzionális e-mail sablon
 • Sima integráció
 • Mobilra optimalizált felület

Árazás

 • Lite terv havonta 9 USD-ért
 • Plusz terv, havonta 49 USD-ért
 • Szakmai terv havonta 129 dollárért fizetendő
 • Vállalati terv havonta 229 dollárért fizetendő

MailJet

A MailJet honlapja

A platform e-maileket küld, nyomon követ és továbbít marketing és tranzakciós célokra egyaránt. Az intuitív eszközökkel a vállalkozások hatékony e-mail marketing kampányokat építhetnek fel. Könnyen testreszabhatják az előre megtervezett sablonokat és e-maileket hozhatnak létre, hogy lenyűgözzék a címzetteket, függetlenül attól, hogy milyen képernyőformátumot használnak. Integrálódik a REST és az SMTP szerverekkel, így nem veszíthet el e-maileket, vagy azok nem kerülnek fel az előfizetők spam mappájába. A MailJet híres analitikai képességeiről, amelyek révén a múltbeli teljesítmény és az előrejelzések alapján módosíthatja a kampányokat. A felhasználók megtanulják, hogyan reagálnak az ügyfelek a kampányra, adatokat gyűjthetnek a kattintásokra vagy a megtekintési arányra, és átfogó jelentéseket kaphatnak, hogy betekintést nyerjenek..

Főbb jellemzők

 • Szállítási és elemzési irányítópult
 • Névjegyzék-kezelés
 • Kampány összehasonlítása
 • E-mail automatizálás
 • Követő eszközök
 • Lista szegmentálás
 • A / X tesztelés

Árazás

 • Ingyenes terv 6000 e-mailen havonta
 • Alapterv havonta 8,69 USD, számlázva évente 30 000 e-mailen
 • Prémium csomag havi 18,86 dollárért, számlázva évente 30 000 e-mail címért
 • Vállalati terv nagy mennyiségű feladók számára, árajánlattal elérhető

Omnisend

Omnisend honlap

Gyorsan az e-kereskedelmi vállalkozások vezető marketingplatformává válik. Segít a webhelyeknek a marketing folyamataik ellenőrzésében több csatornán keresztül. Az Omnisend automatizált e-maileket, push értesítéseket, és ami még fontosabb, integrációkat kínál a Google Ads és a Facebook Messenger segítségével. A marketing platformot ideálisnak tartják az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára. Az Omnisend kreatív e-mail sablonokkal rendelkezik, amelyek célja, hogy csökkentsék az ügyfelek esélyét a kocsik elhagyására. Virtuális sorsjegyeket és születésnapi árengedményeket kínál az ügyfelek bevonása érdekében. A szolgáltatás nem csak azt mutatja meg, hogyan működnek az e-mail kampányai, hanem azt is javasolja, hogyan javítsák teljesítményüket.

Főbb jellemzők

 • Drag-and-drop vizuális zeneszerző
 • Könnyen használható tartalomszerkesztő
 • Kampány emlékeztető
 • Hírlevél tervez
 • Automatizált munkafolyamat
 • Személyre szabott felhasználói élmény
 • Szerencsekerék
 • Testreszabott céloldalak

Árazás

 • Ingyenes terv havi 15 000 e-maillel
 • Normál terv havonta 16 USD-ért
 • Pro terv havonta 99 dollárért
 • Vállalati terv egyedi árképzéssel

VerticalResponse

VerticalResponse honlap

A platform a VerticalResponse e-mail marketing eszközök révén segíti a kisvállalkozásokat kapcsolatban maradni ügyfeleikkel. Ez lehetővé teszi számukra profi e-mailek, például hírlevelek, ajánlatok, promóciók és meghívók elküldését anélkül, hogy bármilyen tervezési vagy kódolási szakértelmet igényelnének. Választhat különféle mobilra reagáló e-mail sablonok közül, vagy elkészítheti őket a semmiből az e-mail szerkesztő segítségével. Az automatikus válaszadókkal kellemes élményt nyújthat e-mail előfizetőinek, az Ön oldalán tett erőfeszítésekkel vagy erőfeszítések nélkül. A VerticalResponse lehetőséget kínál arra is, hogy céloldalakat, felméréseket és közösségi hozzászólásokat készítsen, amelyeket gyorsan létrehozhat. Zökkenőmentesen integrálhatja a VerticalResponse szoftvert több értékesítési platformon, hogy jobban kihasználhassa az ügyféladatokat.

Főbb jellemzők

 • Élő ügyfélszolgálat
 • Korlátlan e-mail
 • Automata követő e-mailek
 • Előugró formák
 • hírlevelek
 • Testreszabott elemzési jelentések
 • Dedikált kapcsolattartó fiókkal

Árazás

 • Alapterv havonta 11 USD-tól
 • Pro terv havonta 16 USD-tól kezdve

MailerLite

A MailerLite honlapja

A platform könnyű tömeges e-mail megoldást kínál a vállalkozások számára. Az olyan kifinomult funkciókkal, mint a céloldal-készítő vagy a felbukkanó űrlapok testreszabása, a MailerLite kiemelkedik a piacon található egyéb eszközök között. Van egy drag-and-drop szerkesztővel, egyéni HTML-szerkesztővel, beépített fotószerkesztő funkcióval, hírlevél tervezősablonokkal és fájlkezelővel. E-mail statisztikai funkcióval rendelkezik, amelyen keresztül ellenőrizheti e-mail kampányának fontos aspektusait, például az átkattintási arányt vagy az átváltási arányt. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja az elkötelezettség javításának módjait. A MailerLite nagyszerű e-mail marketing megoldássá teszi az API funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a platformot könnyedén méretezzék igényeik függvényében. 24 órás ügyfélszolgálatot is kínálnak bármilyen kérdés megválaszolására.

Főbb jellemzők

 • Beágyazható webes űrlapok
 • RSS kampányok
 • Előfizetői menedzsment
 • E-mail automatizálás
 • Fejlesztői API
 • Kampányjelentések
 • Sima integráció
 • Automatikus újraküldés

Árazás

 • Ingyenes havi terv akár 1000 előfizető számára
 • Havonta 10 USD / 1000 előfizető
 • Havonta 15 USD / 1,001 – 2500 előfizető
 • Havonta 30 USD – 2 501 – 5000 előfizető
 • 50 USD / hó 5 001 – 10 000 előfizető számára

MailChimp

A Mailchimp honlapja

Ez az egyik legnépszerűbb e-mail marketing szolgáltató a világon, mert életre szóló tervet kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy professzionális marketing e-maileket hozzanak létre és küldjenek el az ügyfeleknek. A Mailchimp tervezési funkciója számos sablont kínál, amelyeket saját preferenciáinak megfelelően szerkeszthet. A Mailchimp azt is lehetővé teszi, hogy a kézbesítési időket a felhasználó időzónája szerint állítsa be, vagy szegmentált listát készítsen a helyétől függően. Könnyen integrálható a WordPress, a Magento, a Shopify és más platformokba. Továbbá, amikor a marketing automatizálási szolgáltatásokról van szó, a Mailchimp korlátozott lehetőségeket kínál, mint más e-mail szolgáltatók. A platform ügyfélszolgálatot kínál e-mailben, élő csevegésen és oktatóprogramokon keresztül. A weboldal felhasználói felülete azonban nem olyan jó, és időnként lassú is lehet.

Főbb jellemzők

 • Húzza és vidd építő
 • Tartalom stúdió
 • Kész e-mail automatizálás
 • Analytics jelentés
 • Online áruház-integráció
 • Mobil alkalmazás e-mail marketinghez
 • 96-99% beérkezett üzenetek elfogadási aránya

Árazás

 • Ingyenes előfizetés 2000 előfizető számára
 • Havonta 9,99 USD 50 000 előfizető számára
 • Havonta 14,99 USD 100 000 előfizető számára
 • Havonta 299 USD, több mint 200 000 előfizetőnél

Outreach Plus

Outreach Plus honlap

Ez egy hatalmas e-mailes információs szoftver, amelyet márkáknak és ügynökségeknek fejlesztettek ki, hogy további leadokat generálhassanak. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kampányokat hozzanak létre, amelyek vonzzák a kilátásokat és gyorsan elérik a magasabb válaszadási arányt. Az Outreach Plus fejlett testreszabási és automatizálási funkciókkal rendelkezik, amelyek nem igényelnek kézi beavatkozást. Ezenkívül megkönnyíti az ügyfelek közötti interakciók nyomon követését, és szükség esetén több csapattag bevonását.

Főbb jellemzők

 • Egyszerű személyre szabás
 • Négylépcsős kampányvarázsló a gyorskampányok elindításához
 • Intelligens automatizálási platform
 • 360 fokos kilátás a kilátásokról
 • Megnövekedett forgalom a kapcsolatépítő tevékenységek révén

Árazás

 • Ingyenes havi terv 100 e-maillel
 • Egyéni terv 18 dollárra / hónap
 • Több felhasználós terv 38 dollárért / hónap
 • Ügynökség terv 79 USD / hó

Hogyan válasszuk ki a megfelelő e-mail marketing szoftvert

válasszon e-mail marketing szolgáltatást

A megfelelő e-mail szoftver kiválasztása elengedhetetlen minden marketing erőfeszítésének sikeréhez. A legfontosabb szempontok között ki kell választania egy szoftvert is, amely elősegítheti marketing céljainak elérését. Határozza meg az e-mailekhez kívánt személyre szabási szintet és azt, hogy hosszú távon megéri-e a befektetés. A legfontosabb szempontok közé tartozik:

Integráció
Az értékes adatok kezelése érdekében választania kell egy e-mail marketing platformot, amely támogatja a CRM-mel történő integrációt. Ezenkívül áttekintést kell nyújtania az összes kulcsfontosságú mutatóról a kampányok sikerének felmérésére.

szegmentálás
Ez az első lépés a célzott e-mailek küldésében a különböző vásárló személyekkel rendelkező ügyfelek számára. Az előfizetőket kategóriákba csoportosítják, hogy termékeket és szolgáltatásokat javasoljanak sajátos igényeik alapján. Az e-mail platformnak hozzá kell járulnia az egyes szegmensek e-mailek személyre szabásához.

Jelentéskészítés és elemzés
Az e-mail marketing egy stratégiai folyamat, amelyhez a kampány sikerének meghatározása érdekében naponta, hónapokban és években rendszeresen elemezni kell az ügyfelekre vonatkozó adatokat. Ezért a legjobb e-mail marketing platformon minden hasznos információt ki kell használnia, és gyakorlati betekintéské kell fordítania.

Húzza és vidd szerkesztő
Számos program lehetővé teszi az e-mailek személyre szabását, hogy a megkülönböztetett márka imázsát képviseljék. A szerkesztő időt takarít meg, különféle e-mail sablonok biztosításával, amelyek meg lehet cserélni, hogy a legjobban megfeleljenek termékének / szolgáltatásának.

A / B tesztelés
A megfelelő e-mail marketing platform lehetővé teszi, hogy bármit kipróbáljon, legyen az az üzenet hossza, a tárgysor vagy az e-mailben szereplő CTA gomb. Megtudhatja a közönség preferenciáit az A / B teszteléssel, és felhasználhatja az információkat sikeres e-mail kampányok létrehozására.

A legjobbak legjobbja

legjobb e-mail marketing szolgáltatások

Az e-mail marketing minden típusú és méretű vállalkozás számára előnyös. Ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen a látogatókkal, értelmes kapcsolatokat építsen ki, és hűséges ügyfelekké alakítsa őket. A hosszú távú sikerhez elengedhetetlen az üzleti igényeinek megfelelő szolgáltatás kiválasztása. Csak azért, mert az e-mail marketing társaság népszerű néhány vállalkozás körében – ez még nem jelenti azt, hogy az Ön vállalkozása számára is működni fog. A legjobb e-mail marketing platformnak automatizálnia kell a marketing tevékenységek nagy részét, nyomon kell követnie az ügyfél-interakció statisztikáit és jobb e-maileket kell küldenie. Néhány tömeges e-mail szolgáltatást csak egy adott réstől származó vállalkozások kiszolgálására szántak, míg sokuk az iparágakban is működhet. Függetlenül attól, hogy marketingszakember vagy Instagram befolyásoló, tartalom készítő vagy kisvállalkozás tulajdonosa, meg kell találnia egy olyan marketing platformot, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Ebben az útmutatóban összeállítottuk az e-mail platformok listáját a különféle résekre vonatkozóan, és arról, hogy miként segítik az üzleti vállalkozásokat a kitűzött célok elérésében.

A legjobb ingyenes tervek

A marketingszakembereknek számos kihívással kell szembesülniük, amikor e-mail marketing stratégiát kell létrehozni. Fontos kihívás az, hogy sikeres e-mail kampányt indítson a bank megszakítása nélkül. Számos legjobb e-mailes marketingplatform lehetővé teszi űrlapokon és céloldalakon keresztül kapcsolatok elérését, automatikus e-mailek küldését és az eredmények nyomon követését, mindezt ingyen. A legtöbb ingyenes e-mail marketing platform nem rendelkezik testreszabási lehetőségekkel. Először ki kell állítania a közönséget, és meg kell találnia, mi vonzza vagy érdekli őket. Amikor a listája növekedni kezd, akkor fizetős tervre frissíthet és további funkciókat használhat.

Itt található két e-mail marketing platform, amelyek lehetővé teszik az e-mail hírlevél ingyenes indítását.

MailChimp

Valószínűleg ez a legnépszerűbb ingyenes e-mail marketing szoftver, könnyen kezelhető felülettel. Nagyszerű választás az ingyenes hírlevél elindításához. A legjobb e-mail marketing eszközvé teszi az intelligens ajánlás funkciót, amely értékes piaci betekintést nyújt a marketing erőfeszítéseinek optimalizálása érdekében. Ezenkívül e-maileket tervezhet egy tartalomkezelőn keresztül, ahol fájlokat és képeket tárolhat az egyszerű hozzáférés érdekében. A Mailchimp ezenkívül ingyenes terv alapján automatizálhatja a marketing erőfeszítéseit. Küldhet megrendelési visszaigazolásokat, elhagyott kosár emlékeztetőket és még sok más.

Főbb jellemzők

 • A céloldal készítője
 • Űrlapkészítő eszköz
 • Marketing automatizálás
 • Lista szegmentálás
 • A / B tesztelés

MailerLite

A platform kiemelkedik a többi ingyenes e-mail marketing eszköz között, mivel lehetőséget kínál az egyszerű testreszabásra. Bármely sablonnal vagy üres oldallal kezdheti, és szerkesztheti a formátumot, hozzáadhatja a tartalmat és a részleteket az Ön igényei szerint. A szöveg és a képek kivételével hozzáadhat termékinformációkat is, beágyazhat egy videót, vagy összekapcsolhatja legfrissebb blogjait. Kiváló módszer interaktív e-mailek készítésére, amelyek több anyagot szolgáltatnak, mint egy hírlevél. Készíthet mobilra reagáló céloldalakat, amelyek megfelelnek az elküldött e-maileknek további konverziókhoz. A MailerLite átfogó kampányjelentést kínál, amely alapvető statisztikákat tartalmaz a kattintási arány és az előfizetői arány meghatározásához.

Főbb jellemzők

 • 24/7 e-mail támogatás
 • Video oktatóanyagok
 • Húzza és vidd szerkesztő
 • Beépített képszerkesztő lehetőség
 • Beágyazott regisztrációs űrlapok
 • Előfizetői menedzsment

A legjobb kezdőknek és bloggereknek

A legtöbb blogger nem veszi figyelembe ezt a rendkívül előnyös marketing eszközt. Az e-mail marketing segít a bloggereknek növelni bevételüket, és idővel erős olvasói bázist építeni. Az első lépés, amelyet bloggerként kell megtennie, egy olyan szoftver kiválasztása, amely lehetővé teszi az értékes előfizetői lista kezelését.

Számos platform közül lehet választani, de itt csak a legjobb választásokat soroltuk fel.

ConvertKit

Kizárólag független tartalom készítők és bloggerek számára készült. Ez egy egyszerű platform, de jó automatizálási lehetőségeket kínál, és nagyon könnyű a zsebében. A ConvertKit koncentráltabb megközelítést alkalmaz az UX kialakításakor, mivel a sajátosságok a műszerfal helyett a fülek között érhetők el. El kell készítenie az e-mail kampányát, és minden lépést külön-külön kell átvágnia. Ez lehetővé teszi, hogy jobban hangoljon és összpontosítson az e-mail marketing kampány különböző szakaszaira.

Főbb jellemzők

 • A céloldal és az űrlapkészítők
 • E-mail marketing automatizálás
 • Előre tervezett sablonok
 • E-mail listák szegmentálása
 • Harmadik féltől származó alkalmazásintegráció

SendInBlue

Egy másik jó e-mail marketing platform a SendInBlue, amely egy csodálatos eszköz e-mailek, blogok és hírlevelek küldésére előfizetőire. A platformon keresztül könnyedén szegmentálhatja a közönséget igényei szerint. Kínál egy drag-and-drop e-mail szerkesztőt, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kuponokat adhassanak hozzá e-maileikhez. Ez a szolgáltatás előnyös az affiliate marketing és a márkák népszerűsítése szempontjából. Ezenkívül a SendInBlue felhasználói felülete is könnyen kezelhető, ami lehetővé teszi az első alkalommal elérhető bloggerek számára. Nagyon testreszabható WordPress bővítményt tartalmaz, amelyen keresztül könnyedén kezelheti kampányait a WordPress irányítópultján.

Főbb jellemzők

 • E-mail marketing automatizálás
 • CRM eszköz
 • Beépített elemző és tesztelő eszközök
 • Reklám retargeting

A legjobb kisvállalkozások számára

Az e-mail marketing az egyik legköltséghatékonyabb marketing lehetőség a kisvállalkozások számára, például az e-kereskedelemmel foglalkozó üzletekben, amelyek még mindig növekvő szakaszban vannak. Ennek oka az, hogy könnyen kezelhető, teljes ellenőrzést ad, és lehetővé teszi az üzleti tulajdonosok számára, hogy szoros kapcsolatot tartsanak fenn ügyfeleikkel. Fontos megérteni, hogy egy kisvállalkozás sikere az általuk választott e-mail marketing platformon múlik. A jó e-mail platformnak lehetővé kell tennie a vállalkozások számára, hogy vonzó e-mail hírleveleket hozzanak létre egy egyszerű felhasználói felületen keresztül. Ezenkívül megkönnyíti számukra a kapcsolatok kezelését és a teljesítmény nyomon követését a jövőbeli e-mail marketing kampányok során.

Összeállítottuk a két legnépszerűbb e-mail marketing platformot, amelyek elősegítik a növekedést kisvállalkozásként.

ConstantContact

Ez a világ egyik legnagyobb kezdőbarát e-mail marketing szolgáltatása. Minden fiók hozzáférést biztosít a nyomkövető eszközökhöz, a közösségi média megosztásához, a lista szegmentálásához és a hatékony e-kereskedelem-integrációhoz a Shopify áruházakban. E platformon keresztül kezelheti e-mail listáit, névjegyeit, a marketing naptárát és még sok minden mást. Az e-mail plusz fiókja felméréseket és közvélemény-kutatásokat, kuponokat, online adományokat és tárgykör A / B tesztet kínál, célzott e-mailek küldésére a nyitott árfolyam javítása érdekében. A ConstantContact a legjobb e-mail marketing szolgáltatás kisvállalkozások számára.

Főbb jellemzők

 • Testreszabható e-mail sablonok
 • Promóciós ötletek vállalkozása számára
 • Élő csevegés, e-mail és vitafórumok
 • Ingyenes hozzáférés az eszközökhöz 60 napig

GetResponse

A platform számos olyan online marketing funkcióval van felszerelve, amelyek elősegíthetik vállalkozása növekedését. Készíthet és fogadhat webináriumokat a webhelyén, és vonzó céloldalakat építhet fel a további látogatók átalakításához. Számos hasznos marketing forrást is közzétesznek, például tanfolyamokat, táblázatokat és videókat, amelyek megkönnyítik az e-mail marketing megismerését és a leghatékonyabb felhasználást. Egyszerű használat, és elképesztő automatizálási eszközökkel érkezik, amelyek elősegítik a hatékony kampányok létrehozását. Integrálhatja azt harmadik fél gyártók által generált szoftverekkel is, mint például a SalesForce és a ZenDesk.

Főbb jellemzők

 • Sorolja fel az építési csatornákat
 • Értékesítési csatornák
 • E-termékek értékesítése
 • Tranzakciós e-mailek
 • Automatizálás gyártó
 • E-mail és csevegési támogatás
 • E-mail és csevegési támogatás

Legjobb nyílt forráskódú megoldások

A nyílt forrású e-mail marketing eszköz segít az e-mailek ütemezésében, küldésében, nyomon követésében és elemzésében. Ennél is fontosabb, hogy lehetővé teszi az ügyfelek viselkedésének megvizsgálását. Minden erőfeszítéssel együtt a szoftver időt spórol és javítja az eredményeket. A nyílt forrású e-mail marketing szoftver lehetővé teszi korlátlan e-mailek küldését ingyen, de meg kell vásárolnia a programot a kiszolgálóterület kezeléséhez. A szoftver rendkívül hatékony azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nagy mennyiségű e-mailt szeretnének küldeni.

Az alábbiakban bemutatjuk a két legjobb nyílt forráskódú e-mail marketing eszközt.

Mautic

Ez a mai napig a legfejlettebb e-mail marketing szoftver. A Mautic egy nyílt forráskódú eszköz, mellyel teljesen ingyenesen letölthető egy névjegykezelő szolgáltatás vagy a közösségi média megosztási funkció. Ez lehetővé teszi céllisták létrehozását és kimenő e-mailek küldését. Szinte minden nagyobb platformon integrálható. Teljes csomagot kínál egy átfogó e-mail marketing terv létrehozásához.

Főbb jellemzők

 • Automatizált e-mail válaszok
 • Keresési követés és optimalizálás
 • Hirdetéskezelés
 • költségvetés
 • Analitika
 • Adatbázis-kezelés
 • Nagyon testreszabható
 • Mobilra optimalizált

OpenEMM

Egyszerűen használható és könnyen testreszabható e-mail kezelési rendszer. Nyomon követheti előfizetői rendszeres válaszát, valamint személyre szabhatja az e-maileket a felhasználói igények alapján. Az OpenEMM integrálva van a Google Analytics rendszerbe, amely segítséget nyújt a válaszok és riasztások napi nyomon követésében. Az OpenEMM előfizetők és e-mailek száma nincs korlátozva.

Főbb jellemzők

 • Egyszerű felhasználói felület
 • Bounce management
 • Automatizált adatok importálása és exportálása
 • Személyre szabott e-mailek
 • Célcsoport menedzsment
 • Analitika
 • Levélkövetés

Legjobb ügynökségek számára (fehér címke)

Ha Ön olyan ügynökség, amely e-mail marketingként kíván szolgáltatást hozzáadni az Ön egyik szolgáltatásához, akkor fehér címkével rendelkező szoftverre van szüksége, amely több ügyfélfiókot kezelhet. A platformok bizonyos mértékben segítik a műszerfalak testreszabását, hogy az ügynökségeknek ne kelljen befektetniük az új szoftverekbe. Nem számít, hány ügyfeled van, az e-mail marketing platformjának lehetővé kell tennie logók, URL-ek és egyéb márkaelemek létrehozását.

Itt van a két legjobb fehér címkével rendelkező e-mail marketing cég.

ActiveCampaign

A platform biztosítja a legjobb automatizálási és integrációs funkciókat. Nagyobb szabadságot ad az egyedi domain és logó tervezéséhez, valamint megváltoztathatja az interfész stílusát az ügynökség márkájához igazítva. A gombok eltávolíthatók vagy hozzáadhatók a műszerfal többi részéhez.

Főbb jellemzők

 • Eltávolítja az ActiveCampaign összes hivatkozását
 • Módosítsa a gombok és betűtípusok HTML és CSS értékét
 • Cserélje le a logót a sajátjára
 • Egyéni domain

Pabbly

Ez egy egyszerű e-mail marketing megoldás, amely nem igényel tárolást vagy bonyolult beállítást. Beépített e-mail sablonkészítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi vonzó e-mailek létrehozását. Tömeges e-maileket küldhet úgy, hogy csatlakozik egy külső egyszerű levelezési protokollon (SMTP) vagy a beépített SMTP-n keresztül. A Pabbly kezeli az előfizetői listát, és hozzá tartozik egy drag-and-drop szerkesztő is, amelyen keresztül automatizálási szabályokat állíthat be az e-mailek küldésére.

Főbb jellemzők

 • MX tisztító
 • Megnövelt ólomfogás
 • Előfizetési űrlapok
 • Listakezelés
 • Auto-reagálók
 • SMTP útválasztás

Hogyan állítsunk össze egy e-mail listát (minél több előfizetőt szerezzünk)

Az e-mail lista tartalmazza az összes e-mail címet, amelyet a potenciális ügyfelekkel való időbeli kapcsolatfelvétel során szerez. A lista csökkenhet, ha az ügyfelek leiratkoznak a hírlevelekről, vagy nő, ha több potenciális ügyfél foglalkozik az Ön tartalmával és e-maileivel. Mint marketingszakértő, meg kell győződnie arról, hogy rendszeresen ad hozzá új névjegyeket az e-mail listájához, hogy több embert érjen el. Minél nagyobb az ügyfelek száma az e-mail listában, annál jobb a lehetőség az elkötelezettségre és a konverzióra. A marketingszakemberek körében azonban gyakori kihívás az olyan stratégiák kidolgozása, amelyek elősegítik az előfizetők számának növelését.

Egy lenyűgöző e-mail lista elkészítése kényes és időigényes folyamat. Íme néhány tipp a legjobb e-mail lista elkészítéséhez.

 • Hozzon létre egy felbukkanó űrlapot, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megosszák a kapcsolattartási információkat és feliratkozzanak a listájára
 • Hozzon létre testreszabott CTA gombot minden blogbejegyzéshez vagy weboldalhoz
 • Keresse meg a látogatókat személyre szabott felbukkanó felmérésekkel
 • Készítsen egyedi e-mail tartalmat
 • Bátorítsa az előfizetőket az e-mailek megosztására a közösségi média gombjainak beillesztésével
 • Küldjön testreszabott tartalmat különböző felhasználói személyek alapján
 • Készítsen személyre szabott céloldalakat a szélesebb ügyfélkör vonzásához
 • Helyezze el e-mail hírlevelét a közösségi médiában egy stratégiailag elhelyezett CTA-val
 • Optimalizálja webhelyét az opt-in üzenetekhez

A 3 legfontosabb e-mail lista-készítő eszköz

Ahhoz, hogy nagyobb közönséget vonzzon vállalkozása számára, elsődleges fontosságúnak kell lennie egy kimerítő e-mail lista összeállítása. Amikor blogbejegyzést ír vagy más típusú tartalmat hoz létre, az e-mail listáján szereplők először látják ezt.

OptinMonster

Az eszköz lehetővé teszi a választható üzenetek beillesztését a blog több helyére, hogy a látogatók előfizetőkké váljanak. Ezenkívül fejlett szolgáltatást is kínál, amely személyre szabott tartalom révén növeli az lead konverziót. Az OptinMonster-et több mint 700 000 webhely használja, mivel az ólomfogó eszközének számos hasznos funkciója van.

Főbb jellemzők

 • Beágyazható bejelentkezési űrlapok
 • Húzza és dobja el a vizuális szerkesztőt
 • Testreszabható témák
 • Újracélzás és átirányítás
 • Intuitív műszerfal
 • Speciális célzási automatizálás

Unbounce

Az e-mail listák készítésének eszközével optimalizált céloldalakat hozhat létre, hogy minél több látogatót vonzzon, és vállalkozása virágzik. Elősegíti, hogy több ügyfelet ügyfelekké alakítson, és célzott ragadós sávokon keresztül iratkozzon fel. Az eszköz összes funkciója jól dokumentált, és az egész platform könnyen használható. Az induláshoz csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik egy ingyenes próbaverzióra, és létrehozza a nyitóoldalt. Ideális minden típusú vállalkozáshoz, például e-kereskedelmi webhelyekhez vagy akár ügynökségekhez.

Főbb jellemzők

 • Több mint 100 céloldal-sablon
 • Tervezze meg az oldalait az Ön igényei szerint
 • Mobil érzékeny
 • Közzététel a domainben
 • Közzététel a WordPress-en
 • Beépített Google betűtípusok
 • Automatikus képoptimalizáló

Sleeknote

Az eszköz a legjobb közép- és nagyméretű e-kereskedelmi üzletekhez és SaaS-vállalkozásokhoz, de minden online vállalkozás számára használható. A Sleeknote egy pop-up készítő, amely segít az e-mail címek összegyűjtésében és az értékesítés növelésében a személyre szabott weboldal előugró ablakokkal. Mivel a célcsoport minden szegmensének külön vásárlói személyisége van, a Sleeknote felbukkanó ablakai pontosan megmutatják, hol vannak a potenciális vásárlók vásárlási útjukban. Megakadályozhatja a kosárról való elhagyást és az e-mail címeket időben felbukkanó ablakokkal gyűjtheti.

Főbb jellemzők

 • A / B tesztelés
 • Analytics jelentések
 • Előfizetői menedzsment
 • Online űrlapok
 • Ólom elosztás
 • Ólomszegmentálás

GYIK

Mi az e-mail marketing?

Az e-mail marketing magában foglalja az e-mailek küldését a termékek vagy szolgáltatások reklámozására a potenciális ügyfelek számára. Ez egy hatékony digitális marketingstratégia, amely elősegíti az üzleti vállalkozások kapcsolatát az ügyfelekkel és ügyfelekké alakítását.

Mennyibe kerül az e-mail marketing??

Egy közepes méretű vállalkozás számíthat arra, hogy átlagosan havi 1000 dollárt költ havonta, ha e-mail marketing platformot használ. A pontos összeg az iparágtól, az eladott termékektől vagy szolgáltatásoktól, a marketing céljaitól és az online generált bevétel százalékától függ. Végül el kell készítenie egy e-mail marketing költségvetést a pontos költségek meghatározásához.

Hogyan szerezhetem meg az első 1000 előfizetőt??

Az első 1000 előfizető vonzásához vonzó, személyre szabott céloldalakat kell létrehoznia. Ezután meg kell indokolnia a látogatóit, hogy iratkozzanak fel infographics, videó és még sok más formájában. Minőségi tartalom nélkül senkinek sem lesz érdeke elolvasni az Ön által kínált lehetőségeket, ezért legfejlettebb tartalmat kell készítenie. Ezenkívül reklámoznia kell márkáját és növelnie kell annak láthatóságát, hogy a látogatók nagyobb eséllyel feliratkozzanak az Ön e-mail listájára.

Hogyan tudok legálisan gyűjteni az e-mail címeket?

E-mail címeket legitim módon gyűjthet Facebook-hirdetések, pop-upok és ingyenes oktatóvideók megcélozása, vagy az e-mail hírlevelének a weboldalon történő hirdetése révén. Rendezhet versenyeket vagy ingyenes forrásokat kínálhat, amelyek relevánsak a célközönség számára.

Küldhetek marketing e-maileket az ügyfeleknek?

A törvények országonként eltérnek. A marketingszakembereknek gyakran valamilyen engedélyt kell beszerezniük. Kétféle engedély létezik: hallgatólagos és kifejezett. A hallgatólagos engedély azt jelenti, hogy elérheti azokat az embereket, akik már kapcsolatban állnak veled. Ha nem rendelkezik ilyennel, külön engedélyt kell szereznie. Ez akkor kapható, ha valaki engedélyezi, hogy marketing e-maileket küldjön nekik azáltal, hogy előfizetési formájukba önként megadja e-mail címüket.

Hogyan indíthatok marketing e-mailt?

A marketing e-mail kampány elindításához ki kell választania egy e-mail marketing szolgáltatót. Ezt követően össze kell gyűjtenie a kapcsolatokat és össze kell állítania az e-mail listáját. Ezeket a névjegyeket ezután hozzáadja az e-mail marketing fiókjához; ezt követően köteles egy üdvözlő e-mailt létrehozni egy sablon használatával. Ezt követően meg kell írnia egy meggyőző tárgy sort, és meg kell tekintenie azt, mielőtt elküldi a névjegyzékhez.

Végezhetek tömeges e-mail marketing szolgáltatásokat a Gmail vagy az Outlook-fiókomból?

Lehetőség van tömeges e-mailek küldésére a Gmail és az Outlook segítségével, de nagy a esélyük, hogy spamként jelöljék meg őket. Ezenkívül a kampány statisztikáit nem fogja megtekinteni.

Következtetés

Ha Ön üzleti tulajdonos vagy tartalom készítő, aki csak most kezd el kezdeni az e-mail marketinggel, akkor számos hasznos e-mail marketing szolgáltatás és szoftver kínál, amelyek megkönnyítik az életét. Mielőtt ezek közül választana, meg kell határoznia a kampány igényeit és költségvetését.

Reméljük, hogy ez az útmutató segít a vállalkozásának megfelelő döntés meghozatalában!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map