Najbolji internetski obrazac i alati za anketu 2020

Internetski obrasci i alati za anketu najbolji su način da se izravno povežete sa svojim kupcima na mreži. Kroz ova dva jedinstvena komunikacijska kanala možete prikupljati vrijedne informacije o kupcima i djelotvorne povratne informacije o kupcima za vaše web mjesto. Upravo je to razlog zašto danas sami napravite online obrazac i alate za anketu.


Važno je napomenuti da se svi ti alati razlikuju u pogledu jednostavnosti upotrebe, funkcionalnosti koje nude i kako će oblik i anketa izgledati na kraju. Zbog toga je važno da pronađete onu koja odgovara vašim potrebama i da će vaši kupci biti privlačni i jednostavni za upotrebu.

Što su online obrasci i ankete?

Pinovi za bočne slike

Internetski obrasci mogu biti čitave web stranice ili se koriste kao element vaše odredišne ​​stranice. Oni se obično nalaze na odredišnim i kontaktnim stranicama i omogućuju korisnicima da unesu tražene podatke, a zatim te podatke proslijede e-poštom. Oni se također mogu koristiti kako bi korisnicima omogućili pristup posebnom sadržaju nakon podnošenja obrasca, kao što su besplatni vodič, e-knjiga ili pretplata na e-bilten..

Internetske ankete mlađe su rođake starijih škola izravne i telefonske ankete. U srži su i dalje isti – koriste se za prikupljanje mišljenja kupca o određenoj materiji ili nekoj drugoj vrsti informacija. U osnovi, to je internetski upitnik koji Vaša ciljna publika može ispuniti u pokretu ili iz udobnosti svojih domova.

Zašto vam treba internetski obrazac i alati za anketu?

Kao što vidite, internetski obrasci i alati za anketu imaju jedinstvenu sposobnost za otvaranje vašeg poslovanja do stalnih povratnih informacija. Ali zašto su vam potrebni alati? Da biste sastavili obrasce i ankete, morate znati kodirati.

Osnovni zahtjevi za izgradnju lijepog izgleda na mreži su znanje iz HTML, CSS, Bootstrap i PHP. Za internetske ankete morat ćete dodati znanje o administraciji baze podataka.

S druge strane, internetski obrazac i alati za anketu ne zahtijevaju prethodno tehničko ili kodiranje. Pomoću njih možete u nekoliko minuta izgraditi potpuno funkcionalne i sjajne internetske obrasce i ankete.

Popis najpopularnijih alata za obradu putem interneta i anketa

Internetski obrasci i ankete vrlo su zgodni kada želite zamoliti kupce da ostave osobne podatke iza sebe ili da daju njihove vrijedne povratne informacije. Ovdje ćete naći popis najboljih internetskih obrazaca i alata za istraživanje koji se koriste za izradu moćnih obrazaca i anketa.

SurveyMonkey

SurveyMonkey

SurveyMonkey je internetski anketni softver koji vam pomaže u kreiranju i pokretanju profesionalnih internetskih anketa. Vrlo je moćan i dobro poznat internetski program.

Formstack

Formstack

Formstack je jednostavan za upotrebu alata za izradu internetskih obrazaca koji vam omogućuje stvaranje i robnu formu bez znanja o kodiranju.

Posjetite Formstack
TypeForm

TypeForm

Typeform je internetska platforma za prikupljanje i razmjenu informacija, na razgovorni, ljudski način. Pomoću Typeform možete graditi zanimljive i razgovorne internetske obrasce, ankete, kvizove, odredišne ​​stranice i još mnogo toga.

Google Obrasci

Google Obrasci

Google Obrasci su besplatna usluga koju možete koristiti za izradu mrežnih anketa i kvizova i slanje njima drugim osobama.

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey je jedina anketna platforma koja omogućuje snimanje podataka bilo gdje, čak i izvan mreže, bez obzira na to trebate li osobno prikupiti podatke ili slati ankete putem interneta.

Otkucaji srca klijenta

Otkucaji srca klijenta

Klijent Heartbeat je povratna informacija kupca i rješenje za upravljanje anketama koje vam omogućuju regulaciju i automatizaciju anketa za svoje kupce

SurveyGizmo

SurveyGizmo

SurveyGizmo je internetsko istraživanje i softver za izgradnju obrasca koji poslovnim profesionalcima i istraživačima pomaže da odgovore na najvažnija pitanja.

Survicate

Survicate

Survicate je alat koji pomaže vlasnicima tvrtki i trgovcima da identificiraju trend, ponašanje i još mnogo toga sa svojim widgetima za web mjesto, koji djeluju kao alati za istraživanje koji pomažu korisnicima da administriraju kratke ankete i prikupe povratne informacije o web stranicama, proizvodima i uslugama..

Posjetite Survicate
Polldaddy

Polldaddy

PollDaddy je usluga koja omogućuje postavljanje widgeta za blogove, web stranice i društvene mreže.

Formsite

Formsite

Formsite je usluga koja omogućuje ne-tehničkim korisnicima izradu profesionalnih kvalitetnih web obrazaca i anketa bez HTML-a ili iskustva s kodiranjem.

GetSiteControl

GetSiteControl

GetSiteControl je freemium alat za pomoć izdavačima u stvaranju potencijala i korisničkom angažmanu. Donosi 7 widgeta s pozivom na radnju u jednom dodatku.

Obrasci HubSpot

Obrasci HubSpot

Besplatni graditelj obrasca HubSpot pomaže vam da bez napora pretvarate anonimne posjetitelje web stranice u potencijalne klijente. Svi koji ispune vaš obrazac automatski će se preusmjeriti u HubSpot CRM, koji je također besplatan. Nadalje možete upravljati odnosom s tom osobom postavljanjem podsjetničkih zadataka, pozivanjem njima ili slanjem personalizirane poruke e-pošte.

Posjetite obrasce HubSpot
logotip formplusa

Formplus

Formplus je web aplikacija koja pomaže korisnicima u stvaranju jednostavnih internetskih obrazaca s moćnim funkcionalnostima. Korisnici koji nisu tehnički mogu kreirati obrasce s uvjetnom logikom, integracijama plaćanja, poljima za prikupljanje potpisa, ponavljanjem podataka i analitikom. Obrasci se mogu ispunjavati izvan mreže, kao i putem SMS-a.

SGS logo

SoGoSurvey

SoGoSurvey je platforma za upravljanje povratnim informacijama koja pomaže klijentima u poboljšanju korisničkog iskustva, prikupljanju povratnih informacija o proizvodu i rastu angažmana zaposlenika.

Logotip odgovora

Responsesuite

Responsesuite – pretvaranje povratnih informacija u prodaju. ResponseSuite koristi inteligenciju anketa da bi što više kupca više kupovalo vaše proizvode.

logotip jotform

JotForm Mobile Forms

JotForm Mobile Forms je alat za izradu internetskih obrazaca koji vam omogućuje popunjavanje obrazaca i anketa, čak i izvan mreže. Možete prilagoditi svoje obrasce dodavanjem naprednih polja obrazaca i dodijeliti obrasce koje ste stvorili svojim suigračima za suradnju bez napora.

feedier logotip

Feedier

Feedier je alat za povratne informacije koji se izdvaja od konkurencije višenamjenskim pristupom, vrlo atraktivnim i gamificiranim korisničkim iskustvom, kao i mogućnostima isporuke nagrada na dovršetku povratnih informacija..

Posjetite Feedier
logotip vodećih priloga

LeadQuizzes

LeadQuizzes je internetski alat za izradu anketa i kviza koji vam omogućava povećanje broja potencijalnih klijenata i saznati više o svojoj publici. Bilo da vam treba dodatnih 50 potencijalnih zahtjeva mjesečno ili 50.000, LeadQuizzes vam mogu pomoći u rastu.

prof. logotip ankete

ProProfs Anketa za proizvodnju

ProProfs Survey Maker moćan je SaaS-ov istraživački softver koji profesionalcima pomaže u stvaranju zanimljivih mrežnih anketa poput NPS-a, postignutih anketa, anketa u aplikacijama, kvizova i anketa..

Engagebay logotip

EngageBay Obrasci

EngageBay Obrasci je jednostavan, moćan i vrhunski graditelj BESPLATNIh obrazaca. Svi koji ispune vaš obrazac automatski će se preusmjeriti u EngageBay CRM. Stvorite responzivne i lijepe oblike u nekoliko minuta.

Zaključak

Online obrasci i ankete moćan su način prikupljanja informacija o vašim kupcima na mreži. Možete ih početi koristiti od danas zahvaljujući gore navedenim alatima. Nadamo se da će vam ove informacije pomoći pri odabiru alata koji odgovara vašim potrebama i koji će se svidjeti i vama i vašoj ciljanoj publici..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map