Najbolji besplatni proizvođač logotipa 2020

Bez obzira jeste li u potrazi za hladnim logotipom za YouTube kanal ili stvarate poslovni logo – pronalazak najboljeg proizvođača logotipa na tržištu nije lak zadatak. Kada je riječ o robnoj marki, vaš logo je na prvom mjestu korporacije – i upravo je to razlog zašto je to tako širok zadatak.


Slika osnovnih logotipa kroz povijest. Oni su bilo gdje god pogledate. Vaš telefon, televizor, pa čak i vaš toaletni papir sadrže različite logotipe koji prikazuju tvrtku koja ih proizvodi. Zbog toga je važno istaknuti vaš logotip iz mnoštva. Mnogo je različitih stvari koje bi logotip trebao imati.

Dobar logotip treba biti privlačan, pamtljiv, ali dovoljno jednostavan. Prepoznavanje robne marke uglavnom se temelji na logotipima i usluzi koju tvrtka koja stoji iza grafike pruža. Coca-Cola, Apple, McDonald’s svi imaju različite i prepoznatljive logotipe. Studije pokazuju da su zlatni lukovi prepoznatiji od kršćanskog križa. Kada je u pitanju izrada zanimljivog, ugodnog i nezaboravnog logotipa, možda biste trebali konzultirati tvorca logotipa ili dizajnera. Druga je mogućnost da sami dizajnirate svoj logo, iako je moć besplatnog proizvođača logotipa.

Iako premium alati postoje i nude brojne pogodnosti i pogodnosti za razliku od njihovih besplatnih kolega – dostupnost besplatnih logotipa je nenadmašna. Većina vrhunskih alata za izradu logotipa omogućit će vam kreiranje ispočetka, ali tražite plaćanje nakon što ga pokušate izvesti na svoje računalo. Zato su proizvođači logotipa toliko poznati, omogućuju vam nevjerojatan dizajn logotipa.

3 najbolja proizvođača logotipa – svibanj 2020

PREPORUČENI
Logotip proizvođača Wix logotipaProizvođač logotipa Wix je proizvođač dizajna logotipa bez puno gnjavaže.Posjetiti
Proizvođač logotipa Wix
Logotip robnih markiMarke za krojenje predstavlja vrhunski alat za izradu logotipa.Posjetiti
Marke za krojenje
Placeit logotipPlaceit je alat koji omogućava bilo kome da dizajnira profesionalni logotip u nekoliko minuta.Posjetiti
Placeit

Top 10 najpopularnijih proizvođača logotipa

Nije svaki logotip na tržištu dobar, a nije svaka popularna opcija održiva. Iako postoje milijuni različitih alata koji vam pomažu u stvaranju jedne od osnovnih grafika koju vaša tvrtka ima, na tržištu postoji mali broj dobrih alata. Kada tražite tvorca internetskog logotipa, ne želite koristiti ništa što neće biti standardno.

Najbolji je alat najbolji alat, poput:

 • Mnogo grafičkih opcija
 • Filtri, unaprijed postavljeni i CAD elementi
 • Mnoge izmjene i mogućnosti prilagođavanja
 • Mnoge izmjene i mogućnosti prilagođavanja
 • Ogromna paleta boja i prijedlog boja
 • Opcije, alati i alati za oblik, veličinu i oblik

Premium logotipi nisu brzi logotipi, a ako želite stvoriti logotip svoje tvrtke, morat ćete uložiti malo vremena, novca i truda. Kad razmišljate o stvaranju takvog logotipa, možda biste trebali isprobati isprobane, najpopularnije opcije na tržištu.

Materijali za crtanje bočnih slika

Svi ovi alati najsuvremenije su opcije koje će vam pomoći stvoriti logotip profesionalnog izgleda. Ako želite da se vaš logotip popije, htjet ćete naučiti malo o bojama, stvaranju logotipa, pa čak i razmisliti o tome da napravite vlastiti logo od nule. Iako bi predlošci posao mogli učiniti puno lakšim, jednostavnijim i bržim – ako tražite potpuno prilagođeni logotip, ili ćete ga htjeti stvoriti ispočetka bez ikakvog unaprijed pripremljenog sadržaja ili zatražiti usluge profesionalnog dizajnera logotipa.

1. Wix Logo Maker – dizajn logotipa bez puno gnjavaže
2. Krojeve marke – vrhunski alat za izradu logotipa
3. Canva Logo Maker – besplatni proizvođač logotipa s mnogim opcijama
4. Hatchful by Shopify – idealan alat za generiranje logotipa za poslovanje
5. Maker Squarespace Logo Maker – jednostavan, gladak i prodoran alat
6. Ucraft Logo Maker – zadivljujući alat s mnogim unaprijed postavljenim predlošcima i predlošcima
7. FreeLogoDesign – kreativni alat usmjeren na prilagodbu
8. LogoMaker – profesionalni, ali jednostavan i brz alat za izradu logotipa
9. NameCheap Logo Maker – vrh alata za izradu logotipa
10. LogoMakr – ekspanzivni alat s unaprijed dizajniranim predlošcima
Proizvođač logotipa Wix

Wix početna stranica za izradu logotipa

Ako tražite generator logotipa koji će vam pomoći stvoriti logotip na mreži bez puno muke, otkrit ćete da proizvođač Wix logotipa udovoljava svim vašim zahtjevima. Ovaj kreator logotipa je izvrstan alat. Kreativni potencijal ovog alata je fantastičan. Za nekoliko minuta možete dizajnirati logotip za svoju posjetnicu, posjetnice, YouTube kanal i druge svrhe. Ne treba vam prethodno iskustvo dizajna logotipa, sve dok imate na umu zlatna pravila – najbolji logotip je gladak, pamtljiv i široko primjenjiv.

Postupak stvaranja je jednostavan kao i poručivanje alatu što tražite, o čemu se radi u vašoj tvrtki i kako želite da vaš logo izgleda. Nakon toga, sve što vam je ostalo brzo je poliranje, a fantastični logotip upotrebljavate bilo gdje.

Glavne značajke

 • Komercijalna upotreba – nakon što stvorite svoj logotip, posjedujete prava na njega i možete ga komercijalno koristiti
 • Snažne mogućnosti uređivanja – odaberite iz širokog raspona boja, fontova i dizajna kako biste prilagodili svoj logotip
 • Besplatno stvaranje logotipa – napravite svoj logotip potpuno besplatno i preuzmite ga u obliku niske rezolucije da biste ga isprobali
 • Stvaranje logotipa ispočetka – S Wixom možete kreirati potpuno prilagođeni logotip na bilo koji način
 • Izrada vođenog logotipa – ako želite brz logotip, alat za stvaranje logotipa Wix pomoći će vam automatiziranjem nekih procesa
 • Opcije povezivanja – stvorite svoj logotip i svoju web stranicu s Wix-om u paketu paketa kako biste ostvarili dodatni popust

cijena

 • Logotip prototipa – besplatno
 • Osnovni logotip – 12,99 dolara
 • Profesionalni logotip – 12,99 dolara
 • Profesionalni logotip + Paket web stranica – 99,99 USD

Marke za krojenje

Početna stranica robnih marki

Alat za izradu logotipa marke Tailor Brands prilično je jasan. Prilagođen je da pomogne robnim markama stvoriti zanimljiv i nezaboravan logotip. Kreativni potencijal ovog alata je ogroman kao i bilo koji drugi na ovom popisu, a omogućuje vam brzo stvaranje logotipa za vaše poslovanje.

Unesite sve potrebne podatke i dobićete grubu skicu izgleda vašeg krajnjeg proizvoda. Nakon ovoga, na vama je da polirate svoj logotip i prilagodite ga. Nakon što je dovoljno polirate, možete je preuzeti u dva različita formata. Najbolji alat za izradu logotipa, poput Tailor Brands, omogućit će vam da preuzmete i proširenu verziju vašeg logotipa i onu s prozirnom pozadinom. Prozirna pozadina omogućit će vam da svoj novi logotip primijenite na bilo koji proizvod, karticu ili mjesto koje želite, bez obzira na okruženje.

Glavne značajke

 • Brzo stvaranje logotipa – stvorite brzi logotip unosom imena vaše tvrtke u automatski generator logotipa
 • Odaberite svoje postavke – automatski alat za generiranje logotipa omogućava vam da unesete svoje postavke kako biste isporučili bolje optimizirani logotip
 • Prilagodite svoj logotip sami – nakon što alat postane generiran, možete ga sami unijeti i doraditi
 • Birajte iz mnogih sektora – Alat za automatsko generiranje logotipa učinit će logotip prilagođen vašoj industriji
 • Opcije veličine – Nakon što stvorite zabavan logotip, možete ga promijeniti u 21 različite veličine za sve aplikacije

cijena

 • Niske rezolucije – besplatno
 • Osnovni – 3,99 dolara
 • Standardno – 5,99 dolara
 • Premium – 12,99 USD
Dodatne informacije potražite u brandovima Krojač

Canva Maker logotipa

Početna stranica Canva Maker

Kreator logotipa Canva jedna je od najboljih opcija na tržištu. Omogućuje vam sve potrebne alate za stvaranje minuta zavodljiv, uzbudljiv i sjajan logotip u nekoliko minuta. Ponekad stvaranje logotipa za odjeljak, proizvod ili nešto što nije glavna atrakcija ne zahtijeva mnogo posla.

Vaša originalna marka i logotip tvrtke uvijek bi trebali biti u punom fokusu. Zato je moćan reakcijski potencijal koji Canva internetski proizvođač logotipa donosi na stol tako koristan. Pažljivo upućen prema osobama bez prethodnog iskustva u dizajnu, dolazi s mnoštvom unaprijed postavljenih predloga, predložaka i opcija prilagođavanja..

Nakon što ste izradili novi logotip svoje tvrtke, možete ga preuzeti u dva različita formata, pa čak i podijeliti ga na vašim društvenim medijima, putem e-pošte ili bilo koje druge platforme. Kad stvorite logotip, želite da se oglasi. Najbolji način da provjerite je li vaš logo jedinstven, zabavan i nezaboravan je predstaviti ga kolegama, partnerima i prijateljima. Nakon što dobijete osnovne povratne informacije od svojih vršnjaka, proizvođač besplatnih logotipa Canva omogućit će vam da svoj logotip prilagodite po svojoj želji.

Glavne značajke

 • Mnoge predloške – ako tražite brzi logotip, svidjet će vam se količina unaprijed postavljenih predloga i predložaka koje ovaj program može ponuditi
 • Brzi besplatni dizajn logotipa – dizajn vašeg logotipa traje isto toliko vremena kao i nekoliko minuta, što vam omogućuje stvaranje fantastičnog logotipa bez puno napora
 • Nije potrebno prethodno poznavanje dizajna – budući da se ovaj generator logoa uglavnom oslanja na predloške i unaprijed postavljene detalje, ne morate imati nikakva znanja o dizajnu
 • Ručno pojedinosti – nakon što je alat napravio logotip za vas, možete ga unijeti i precizno prilagoditi svojim osobnim poslovnim preferencijama.
 • Potpuno online – to je potpuno internetski alat, što znači da vam ne treba ništa preuzimati da biste stvorili zadivljujući logo

cijena

 • Besplatno
 • Pro – 9,95 USD
 • Enterprise – 30,00 USD

Shopify

Početna stranica Shopify

Shopify Logo Maker jedno je od osnovnih sredstava u svakom poslovnom arsenalu. Hatchful, Shopify graditelj logotipa moćan je internetski alat koji vam omogućuje da stvorite zapanjujući, potpuno prilagođeni logotip za vašu marku, tvrtku ili društvene medije, potpuno besplatno.

Dolazi sa stotinama različitih predložaka, pomažući vam u procesu dizajniranja. Cjelokupan je alat vrlo, vrlo jednostavan za upotrebu, što znači da ćete u pravilu stvarati logotipe poput profesionalaca. Ovom alatu nije potrebno nikakvo objašnjenje – njegove čiste značajke ne moraju se objasniti, a budući da je sam alat besplatan, savjetujemo vam da ga sami fotografirate, čak i ako vam ne treba logotip. Obično želite potražiti uglednu tvrtku i tko ima bolji prodajni list od Shopifyja?

Glavne značajke

 • Stotine predložaka – predložaka i unaprijed čine proces dizajniranja logotipa mnogo lakšim i bržim
 • Mnogo mogućnosti dizajna – svaki alat ovog tvorca logotipa pomoći će vam da stvorite prilagođeni, jedinstveni i visokokvalitetni logotip
 • Komplet za društvene medije – ovaj alat dolazi s dodatnim kitom veličine logotipa društvenih medija koji je dostupan po povoljnim cijenama
 • Opskrbljeni prema industrijama – svoj logotip možete temeljiti na svojoj specifičnoj industriji s mnogim podešenjima postavki industrije
 • Zapanjujući proizvod visoke rezolucije – napravite svoj logotip visoke razlučivosti i preuzmite ga u mnoštvu formata

cijena

 • Izrada logotipa – Besplatno
 • Preuzimanje logotipa – 19,99 USD

Izrađivač logotipa kvadrata

Početna stranica logotipa Squarespace Logo Maker

Izrada besplatnog logotipa nije tako jednostavna kao što možda mislite, ali s alatom poput tvorca logotipa Squarespace jednostavnija je nego što možete zamisliti. Ovaj je alat neprobojan i ne utapa vas u dosadne reklame o tome koliko je velik. To postaje ravno poantu. Jednom kada posjetite ovu web stranicu, prvo što ćete učiniti je dodati naziv vaše tvrtke. Nakon toga doveli ste do samog alata za dizajn. To vam omogućuje da prilagodite svoj logotip i u potpunosti ga učinite svojim.

Ispod alata za prilagodbu vidjet ćete nešto osnovno – kako izgleda vaš logo kad se primjenjuje na različitim mjestima: majica, posjetnica i web stranica. Ovo su ključni alati ako želite eksperimentirati s potpuno novim logotipom. Pošaljite ih na daljnji pregled prijateljima, partnerima i klijentima. Nakon što eksperimentirate s mnogim alatima za prilagodbu koji su vam na raspolaganju, možete preuzeti svoj novi logotip i zatim ga započeti primjenjivati ​​unutar svog brenda, marketinške strategije ili bilo čega drugog za što je vaš logo unaprijed namijenjen.

Glavne značajke

 • Pojednostavljeno stvaranje logotipa – postupak izrade logotipa jednostavan je kao unos imena vaše tvrtke i igranje u postavkama
 • Značajke vizualizacije logotipa – kad se generira vaš logotip, možete ga vidjeti implementirani na majicu, web stranicu ili posjetnicu
 • Zapanjujući elementi dizajna – izrada vašeg logotipa dodatno se pojednostavljuje korištenjem zapanjujućih dizajnerskih elemenata, koji su lako dostupni prilikom korištenja alata
 • Opcije korisnog formata – nakon što stvorite zadivljujući logotip tvrtke, možete ga spremiti u mnoštvo formata

cijena

 • Izrada logotipa ako ste korisnik Squarespace-a
 • Izrada logotipa ako niste korisnik Squarespacea – 10 USD

Ucraft Logo Maker

Početna stranica tvrtke Ucraft Logo Maker

Kreator logotipa Ucraft popularan je alat za izradu logotipa na mreži. To je poput ostatka na ovom popisu, jer od vas traži da unesete naziv svoje tvrtke. Nakon što dodate naziv svoje tvrtke, otvorit će se alat za prilagodbu.

Kada su u pitanju mogućnosti prilagođavanja logotipa, alat za dizajn besplatnog logotipa Ucraft sjaji. Nije revolucionarno, ali je jednostavno i omogućuje vam da u nekoliko minuta stvorite koristan logotip. Ne trebate prethodno poznavanje dizajna da biste ovaj alat koristili u punom potencijalu. U ovoj je aplikaciji nevjerojatno svestran, što znači da možete koristiti logotip koji ste stvorili s Ucraft softverom gotovo bilo gdje.

Ono što ovaj alat razlikuje od konkurencije su njegovi predlošci. Iako nema mnogo više predložaka od ostalih na ovom popisu, sama svestranost predloška je fantastična. Svi predlošci odgovaraju određenom poslu i svi su dovoljno različiti da vam pomognu u kreiranju vašeg logotipa.

Glavne značajke

 • Brza generacija logotipa – dok većina alata za izradu logotipa generira logotip za vas, niti jedan to neće učiniti brzinom Ucraft
 • Ručno prilagođavanje – Ucraft vam omogućuje da u potpunosti uredite generirani logotip, čineći ga svojim
 • Vrhunska jednostavnost retka – ako niste zadovoljni generacijom, možete urediti logotip. Za uređivanje nije potrebno prethodno poznavanje dizajna, a omogućuje vam stvaranje nevjerojatnih proizvoda
 • Opsežna opcija ikona – čista količina ikona koje možete odabrati je zapanjujuća, što dodatno ubrzava izradu logotipa i povećava njegovu kvalitetu

cijena

 • Preuzimanje u PNG – besplatno
 • Preuzimanje u HD SVG formatu – 7,00 USD

FreeLogoDesign

Početna stranica FreeLogoDesign

Vrhunski softverski dizajn softvera trebao bi odmah ispuniti sve vaše kreativne potrebe, a istovremeno visokog kvaliteta. Tu se pojavljuje alat poput nestašnog FreeLogoDesign. To je jedan od najpopularnijih alata za izradu logotipa na mreži.

Nakon što unesete naziv vaše tvrtke, prikazat će se alat za prilagodbu. Ovo je, naravno, industrijski standard – ali ono što ga stvarno čini popularnim su same mogućnosti prilagodbe. Dajete vam mnogo više slobode kada koristite ovaj alat, jer se opcije prilagodbe ne oslanjaju samo na predloške, unaprijed postavljene sadržaje i drugi pripremljeni sadržaj.

Svoj logotip možete istinski učiniti vlastitim kada upotrebljavate alat poput FreeLogoDesign. Omogućuje vam da napravite besplatni logotip na mreži bez registracije i preuzmete ga odmah nakon što stvorite odličan logotip za svoju tvrtku.

Glavne značajke

 • Korisnički – neki alati za izradu logotipa mogu biti malo složeni, ali GUI dizajn FreeLogoDesign prilagođen korisničkom sučelju čini stvaranje nevjerojatnih logotipa brzim, jednostavnim i pojednostavljenim
 • Opcije robne marke – kada stvorite logotip pomoću FreeLogoDesign, možete ga koristiti za daljnje brandiranje, pravljenje promotivne kampanje ili ga koristiti u okviru proizvoda / usluge
 • Tisuće predložaka – dobar generator logotipa zahtijeva više predložaka, a alat za stvaranje logotipa FreeLogoDesign ima ih mnogo za ponuditi
 • Različite veličine i formati – ovaj alat omogućuje vam spremanje datoteka u više veličina i formata, kao što su PNG, JPG i SVG
 • Nije potreban račun – ako želite stvoriti zabavan, zapanjujući i jednostavan logotip s ovim alatom, ne morate čak ni registrirati račun

cijena

 • Niske rezolucije – besplatno
 • Visoka rezolucija – 34 dolara
 • Paket web stranica i logotipa – 109 USD

LogoMaker

Početna stranica LogoMaker-a

LogoMaker jedna je od najpopularnijih opcija na tržištu. Brz i jednostavnost glavna su obilježja ovog tvorca logotipa. To vam omogućuje da u nekoliko minuta stvorite zadivljujući logotip, a alati za prilagodbu povezani s njim su uzorni.

Ovaj je softver napravljen za brzinu i dolazi s više od 10.000 različitih unaprijed postavljenih predloga i predložaka među kojima možete odabrati. No, sam potencijal stvaranja logotipa i mnoštvo mogućnosti prilagodbe nisu glavne točke ovog alata.

Za razliku od drugih alata koji vam omogućavaju samo izradu logotipa, ovaj će vam omogućiti da učite o onome što radite. Sadrži niz e-knjiga o stvaranju logotipa i neke bitne članke o samom procesu. Iako možete stvoriti logotip u nekoliko minuta, možete potrošiti sate dizajnirajući svoj magnum opus, a da ga uopće ne shvatite.

Glavne značajke

 • Jedinstveni logotip – ovaj sjajan alat omogućuje vam stvaranje potpuno jedinstvenog logotipa za vašu tvrtku
 • Rad s dizajnerom – Kroz upotrebu ovog alata možete se obratiti profesionalnom dizajneru koji će vam pomoći s vašim logotipom
 • Mnogobrojne revizije – ako se odlučite za rad s dizajnerskim značajkama, dobivate neograničene izmjene dok niste zadovoljni svojim proizvodom.
 • Izvrsna korisnička usluga – ako niste zadovoljni svojim logotipom, možete se obratiti korisničkoj službi koja je prijateljska, ugodna i susretljiva
 • 10000 unaprijed postavljenih postavki – iako neki alati mogu ponuditi nekoliko tisuća unaprijed postavljenih predloga i predložaka, online generator logotipa LogoMaker dat će vam 10000 različitih predložaka i postavki koje možete odabrati

cijena

 • Besplatno napraviti što više logotipa bez preuzimanja
 • Osnovni – 39,95 USD
 • Premium – 59,90 USD

NameCheap Logo Maker

NameCheap Logo Maker početna stranica

Besplatni alat za izradu logotipa Namecheap popularan je internetski alat s naglaskom na stvaranju vođenih logotipa. Nisu svi na svijetu toliko kreativni kao dizajneri, niti svi imaju dar za dizajn. Tu igra NameCheap. Vodit će vas kroz svaki korak postupka izrade logotipa i omogućiti vam da završite s vrhunskim logotipom za vaše poslovanje.

Za razliku od mnogih drugih alata koji vam omogućavaju da besplatno stvorite logotip, a zatim zahtijevate plaćanje da biste ga preuzeli ili koristili – postupak kreiranja logotipa NameCheap zaista je besplatan od početka do kraja. Kao najbolji alati oko, ovaj tvorac logotipa omogućuje testiranje vašeg logotipa na različitim proizvodima i vidjeti kako izgleda u 3D okruženju.

Glavne značajke

 • Apsolutno besplatno – iako se drugi “besplatni” alati mogu oglašavati kao takvi, ovaj vam zapravo omogućava besplatno preuzimanje visokokvalitetnih rendera vašeg logotipa.
 • Dizajn uz pomoć AI – ako želite stvoriti logotip, alat AI generacije je tu da vam pomogne
 • Dizajn mobilnih uređaja – ne morate biti na računalu da biste stvorili zadivljujući logotip, jer alat Logo NameCheap radi na svim uređajima i OS
 • Nije potrebna registracija – Da biste iskoristili sve prednosti ovog alata za izradu logotipa, ne morate ni stvarati račun
 • SVG i PNG mogućnosti – možete besplatno preuzeti svoj logotip u SVG i PNG formatu

cijena

 • Besplatno

LogoMakr

Početna stranica LogoMakr-a

LogoMakr je možda jedan od najuzbudljivijih besplatnih alata s logotipom na slobodnoj strani stvari. Za razliku od drugih uređaja koji većinu posla obavljaju umjesto vas, ovo je alat za stvaranje logotipa koji je namijenjen amaterskim dizajnerima.

Ako sebe smatrate kreativnom osobom, svidjet će vam se ovaj softver. Alat za dizajn logotipa LogoMakr omogućuje vam brzu izradu zapanjujućih logotipa, a čak vam pruža i instrukcijski video na početku postupka..

Glavne značajke

 • Tisuće ikona dionica – ako želite stvoriti brzi logo s ovim alatom, imat ćete ogromnu količinu materijala koji će vam pomoći da ga stvorite
 • Stotine fontova – stvaranje logotipa obično uključuje pisanje slovima, a obilna količina fontova koji LogoMakr donosi u stol zasigurno pomaže
 • Opcija potpomognutog dizajna – ako želite da vam pomogne stručnjak, možete s LogoMakr-om
 • Uskočite pravo u akciju – kad odete na web mjesto, nećete dobiti dosadan tekst, dovest će vas pravo u akciju stvaranja logotipa

cijena

 • Besplatno
 • Dizajn logotipa po mjeri – 299 dolara

Najbolji od najboljih

Odabir najboljeg proizvođača logotipa neće biti jednostavan, ali na sreću za vas, sastavili smo popis softvera creme de la creme na webu.

Najbolji proizvođači besplatnih logotipa

Najbolje na tržištu ne mora uvijek koštati malo bogatstva. Neki od najboljih alata za izradu logotipa na mreži su besplatni, pa damo dva najbolja besplatna stvaralaca logotipa detaljniji pregled.

Proizvođač logotipa Wix

Tamo gdje sjajni Wixov alat zaista sjaji njegova je jednostavnost. Pruža uslugu sličnu premijskoj, apsolutno besplatnu. Njegove glavne značajke čine ga snažnim alatom za pronalazak pojedinaca, marki i poduzeća.

Omogućuje vam upotrebu različitih predložaka i unaprijed postavljenih postavki za stvaranje vašeg logotipa. Wix je strogo usmjeren prema robnoj marki, što ga uspostavlja kao sjajno poslovno sredstvo.

Glavne značajke

 • Mnogo zadanih i predložaka
 • Alat orijentiran na poslovanje
 • Potpuna prilagodba logotipa
 • Potpomognuto stvaranje logotipa
 • Slobodno od početka do kraja
 • Listovi logotipa za inspiraciju

Izrađivač logotipa kvadrata

Squarespace je vrlo poznata internetska usluga koja vam pomaže stvoriti mnoštvo stvari. Njegov moćan alat za dizajn logotipa nije samo jedna kartica na palubi Squarespacea. Kvadratni prostor omogućuje vam da napravite zanimljivo uvjerljivo web mjesto s najvećom lakoćom. Kao i softver za logotip, čitav postupak izrade web stranica je jednostavan, pojednostavljen i jasan naprijed.

Kad je u pitanju izrada logotipa, postupak je brz, zabavan i pojednostavljen. Jedna od najvećih značajki koje ovaj alat za izradu logotipa ima je prikazivanje vašeg logotipa u stvarnom okruženju. Možete vidjeti kako vaš logo izgleda na majici, robi, posjetnicama i kada se primijeni na web mjestu. Fokus na implementaciju je zanimljiv pristup, jer sam SquareSpace je alat za web dizajn i izradu web stranica.

Glavne značajke

 • Jednostavan postupak izrade logotipa
 • Robusni alati za odabir i preinake
 • Mnogi naljepnice, predloške i unaprijed postavljene postavke
 • Pravovremeno stvaranje logotipa
 • 3D reprezentacija na karticama, robi i web mjestu
 • Slobodno od početka do kraja

Najbolji proizvođači vrhunskog logotipa

Kad govorimo o najboljima, trebali biste platiti nešto novca za sjajni logotip. Odličan logotip uspostavit će vašu tvrtku, a budući da ćete ga koristiti u mnogim aspektima vašeg rada, trebao bi vam trajati cijeli život.

Odličan logotip može stvoriti dizajnirani dizajner, ali zapošljavanje dizajnera zahtijeva znatna ulaganja. Ako želite kreirati svoj logotip ispočetka, ali svejedno imate krajnji proizvod profesionalnog izgleda, možda biste htjeli koristiti plaćeni online proizvođač logotipa.

Looka Maker logotipa

Kada su u pitanju alati za stvaranje logotipa, jednostavno ne možete pogriješiti s profesionalnim softverom poput Looka. Looka dolazi upakiran sa svim značajkama koje su vam potrebne za stvaranje potpuno prilagođenog logotipa koji će odgovarati bilo kojoj korporaciji. Ako želite izgraditi svoj brend ili steći željeni uvjet koji vaša tvrtka zaslužuje, morat ćete uključiti alat poput Looka u svoj poslovni arsenal.

Program je također po povoljnim cijenama, što znači da bilo koja tvrtka može imati koristi od relativno malih ulaganja.
Glavne značajke

 • Mnoštvo različitih predložaka i postavki
 • Zabavan, zabavan i racionalan proces dizajniranja
 • Izvoz visoke rezolucije
 • Mnogi formati za izvoz
 • Odaberite veličine za društvene medije

Placeit

Placeit je jedan od najpopularnijih proizvođača logotipa tvrtke s naglaskom na stvaranje logotipa visoke rezolucije za tvrtke. Ovaj alat omogućuje vam da bez napora stvorite zadivljujući logo koji će zasigurno stajati do najboljih logotipa na planeti.

Mogućnosti prilagodbe nisu standardne. Usredotočeni su na usmjeravanje prema kreiranju logotipa i omogućavanje osobnog izražavanja samo ako to odlučite. To vam čak omogućava preuzimanje u mnogim veličinama, formatima i bojama. Dolazi s preko 8000 različitih predložaka, a sve su napravili profesionalni dizajneri.

Glavne značajke

 • Mnogi unaprijed postavljeni i profesionalno dizajnirani elementi logotipa
 • Opcije animiranog logotipa
 • Jednostavan izvoz u mnogim formatima
 • Vodeni i pojednostavljeni postupak
 • Brzo kreiranje logotipa

Pitanja i odgovori

Možete koristiti bilo koji od besplatnih alata za izradu logotipa na ovom popisu kako biste napravili zabavan, atraktivan i upotrebljiv logotip za svoju tvrtku. Možete ih koristiti i za izradu logotipa za vaše društvene medije, osobnu marku ili svoj proizvod – nebo je ograničenje.

Besplatna izrada vašeg logotipa jednostavna je kao i korištenje alata s ovog popisa – ili učenje o uređivanju fotografija s YouTubea. Na tu temu postoji mnogo poučnih video zapisa, a za malo novca možete dobiti još više tečajeva.

Koji je najbolji besplatni proizvođač logotipa?

Svi proizvođači besplatnih logotipa na našem popisu su izvedive mogućnosti ako želite stvoriti sjajan logotip za vaše poslovanje, društvene mreže ili robnu marku. Ako smo morali odabrati dvije najbolje opcije za besplatni alat za izradu logotipa na mreži, morali bismo ići s Wixom i Squarespaceom.

Koji je softver najbolji za dizajn logotipa?

Sav softver na ovom popisu ima jedinstvene prednosti i nedostatke. Ako želite napraviti brzi, besplatni logotip, možete koristiti bilo koji alat na našem popisu. Ako želite napraviti profesionalni logotip s vrhunskim elementima dizajna, možete koristiti bilo koju od plaćenih opcija na našem popisu.

Photoshop, AutoCAD, GIMP i mnogi drugi alati dostupni su po povoljnoj cijeni ili potpuno besplatno. Ako želite ispočetka napraviti logotip i imati potpunu kontrolu nad onim što radite, poželjet ćete koristiti jedan od tih programa. Njihovo savladavanje imat će dosta vremena, ali na kraju ćete imati vrijednu vještinu.

Mogu li stvoriti logotip u programu Photoshop?

Da. Photoshop je odličan alat koji vam omogućuje stvaranje logotipa, ali za razliku od ostalih opcija na ovom popisu, korištenje Photoshopa je teško. Da biste pravilno stvorili logotip u Photoshopu, trebat će vam neko iskustvo s programom.

Photoshop je ogroman, širok i izuzetno složen program. Ne morate biti apsolutni majstor Photoshop-a da biste stvorili logotip svoje tvrtke. Stvaranje logotipa neće biti lak zadatak, ali sa Photoshopom imat ćete sva prilagođavanja koja vam se sviđaju.

Kako mogu stvoriti logo visoke rezolucije?

Stvaranje logotipa visoke rezolucije znači kreiranje logotipa u vektorskom obliku i njegovo preuzimanje u prozirnom formatu pune rezolucije poput PNG-a. Uvijek želite izvoziti svoj logotip u raznim veličinama i varijablama.

Bitna stvar u postupku izrade logotipa je da uvijek želite ostaviti prostora za napredak. Prilikom izrade logotipa ključno je prikupljanje povratnih informacija od kupaca, vršnjaka i partnera. Kroz ove povratne informacije možete unijeti promjene u svoj logo kako biste bolje ispunili njegovu svrhu.

Profesionalni logotip može koštati sve, od nekoliko dolara do tisuću dolara. Unajmiti umjetnika da vam napravi logotip i napraviti mnoge izmjene koštat će prilično novca. Međutim, ako sami napravite logotip pomoću mrežnog alata za izradu logotipa, uštedjet ćete mnogo novca i napraviti ga upravo onako kako želite.

Zaključak

Imajući jedan od najboljih logotipa vani će učiniti čuda za vašu korporaciju. Dobar logotip je najbolji način da pokažete vrijednosti svoje robne marke svima koji bace čak i oprezan pogled na to. Vaša će se kompanija zadržati u glavama ljudi i vi ćete biti prvo o čemu razmišljaju kad im zatreba određeni proizvod ili usluga.

Ako želite sami izraditi logotip, možete upotrijebiti alat koji se nalazi na ovom popisu. Upotreba alata s njegovog popisa dat će vam mnogo mogućnosti za izradu atraktivnog logotipa bez prethodnog znanja dizajna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map