Најбољи интернетски образац и алати за анкету 2020

Онлине обрасци и алати за анкетирање су најбољи начин да се директно повежете са својим купцима на мрежи. Кроз ова два јединствена комуникациона канала можете сакупљати драгоцене информације о купцима и применљиве повратне информације о купцима за своју веб локацију. Управо то је разлог зашто сами направите онлине образац и алате за анкете који су данас постали толико популарни.


Важно је напоменути да су сви ови алати различити, у погледу лакоће употребе, функционалности које нуде и како ће облик и анкета изгледати на крају. Због тога је важно да пронађете ону која одговара вашим потребама и да ће ваши купци бити привлачни и једноставни за употребу.

Шта су онлајн обрасци и анкете?

Пинови за бочне слике

Интернетски обрасци могу бити читаве веб странице или се користе као елемент ваше одредишне странице. Они се обично налазе на одредишним и контактним страницама и омогућавају корисницима да унесу тражене податке, а затим те податке проследе путем е-поште. Такође се могу користити да корисницима омогуће приступ посебном садржају након слања обрасца, као што су бесплатни водич, е-књига или претплата на билтен са е-маилом.

Интернетске анкете млађе су рођаке старијих школа и телефонских анкета. У суштини су и даље исти – користе се за прикупљање мишљења купца о некој одређеној материји или некој другој врсти информација. У основи, то је интернетски упитник који ваша циљна публика може испунити у ходу или из погодности својих домова.

Зашто вам треба интернетски образац и алати за анкету?

Као што видите, интернетски обрасци и алати за анкетирање имају јединствен капацитет за отварање вашег предузећа до сталних повратних информација. Али зашто су вам потребни алати? Да бисте направили обрасце и анкете, морате знати како да кодирате.

Основни захтеви за изградњу доброг изгледа на мрежи је знање у ХТМЛ, ЦСС, Боотстрап и ПХП. За онлине анкете морат ћете додати знање о администрацији базе података.

С друге стране, интернетски образац и алати за анкету не захтевају претходно техничко или кодирање. Помоћу њих можете у неколико минута изградити потпуно функционалне и сјајне онлине форме и анкете.

Листа најпопуларнијих интернет алата за образац и анкете

Онлине обрасци и анкете прилично су корисни када желите да замолите своје купце да оставе личне податке иза себе или да дају њихове драгоцене повратне информације. Овде ћете наћи листу најбољих интернетских образаца и алата за истраживање које ћете користити за израду моћних образаца и анкета.

Опитни мајмун

Опитни мајмун

СурвеиМонкеи је софтвер за интернетске анкете који вам помаже да креирате и покренете професионалне онлине анкете. Веома је моћна и добро позната онлајн апликација.

Формстацк

Формстацк

Формстацк је једноставан за употребу мрежног градитеља образаца који вам омогућава креирање и брендирање образаца без знања о кодирању.

Посетите Формстацк
ТипеФорм

ТипеФорм

Типеформ је веб-базирана платформа за прикупљање и дељење информација, на разговорни, људски начин. Можете да направите занимљиве и конверзационе онлајн обрасце, анкете, квизове, одредишне странице и још много тога помоћу Типеформ-а.

Гоогле форме

Гоогле форме

Гоогле Обрасци су бесплатна услуга коју можете користити за креирање онлине анкета и квизова и слање њима другим људима.

КуицкТапСурвеи

КуицкТапСурвеи

КуицкТапСурвеи је једина анкетна платформа која омогућава снимање података било где, чак и ван мреже, без обзира да ли је потребно да лично прикупите податке или шаљете анкете на мрежи.

Откуцаји срца клијента

Откуцаји срца клијента

Клијент Хеартбеат је повратна информација купаца и рјешење за управљање анкетама које вам омогућавају да регулишете и аутоматизирате анкете за своје купце

СурвеиГизмо

СурвеиГизмо

СурвеиГизмо је интернетска анкета и формира софтвер за изградњу који помаже пословним професионалцима и истраживачима да одговоре на најважнија питања.

Сурвицате

Сурвицате

Сурвицате је алат који помаже власницима предузећа и трговцима да идентификују тренд, понашање и још много тога са својим видгетима веб страница, који делују као алати за истраживање који помажу корисницима да администрирају кратке анкете и прикупе повратне информације потрошача о веб локацији, производима и услугама..

Посетите Сурвицате
Поллдадди

Поллдадди

ПоллДадди је услуга која пружа виџете за бирање блогова, веб локација и друштвених мрежа.

Формсите

Формсите

Формсите је услуга која омогућава не-техничким корисницима да израде професионалне квалитетне веб обрасце и анкете без ХТМЛ или искуства са кодирањем.

ГетСитеЦонтрол

ГетСитеЦонтрол

ГетСитеЦонтрол је фреемиум алатка за помоћ издавачима у стварању потенцијалних корисника и ангажовању корисника. Доноси 7 видгета са позивом на радњу у једном додатку.

ХубСпот Обрасци

ХубСпот Обрасци

ХубСпотов алат за израду бесплатних образаца помаже вам да без напора претворите анонимне посетиоце веб страница у потенцијалне клијенте. Сви који испуне ваш образац биће аутоматски преусмерени у ХубСпот ЦРМ, који је такође бесплатан. Можете даље управљати односом с том особом тако што ћете поставити задатке подсетника, позвати их или послати им прилагођени појединачни е-маил.

Посетите обрасце ХубСпот
формплус логотип

Формплус

Формплус је веб апликација која помаже корисницима да створе једноставне онлајн обрасце са моћним функцијама. Корисници који нису технички могу да креирају обрасце са условном логиком, интеграцијама плаћања, пољима за прикупљање потписа, понављањем података и аналитиком. Обрасци се могу попуњавати и ван мреже, као и путем СМС-а.

СГС лого

СоГоСурвеи

СоГоСурвеи је платформа за управљање повратним информацијама која помаже клијентима да побољшају корисничко искуство, прикупе повратне информације о производу и повећају ангажман запослених.

Лого одговора

Респонсесуите

Респонсеуите – претварање повратних информација у продају. РеспонсеСуите користи интелигенцију анкета да би што више клијената купио више ваших производа, чешће.

јотформ лого

ЈотФорм Мобиле Формс

ЈотФорм Мобиле Формс је алат за прављење интернетских образаца који вам омогућава попуњавање образаца и анкета, чак и ван мреже. Можете да прилагодите своје обрасце додавањем напредних поља образаца и доделите обрасце које сте креирали својим саиграчима за сарадњу без напора.

феедиер лого

Феедиер

Феедиер је алат за повратне информације који се издваја од конкуренције омниканалним приступом, врло атрактивним и гамифицираним корисничким искуством, као и способношћу да донесе награде по завршетку повратне информације.

Посетите Феедиер
Леадкуиззес лого

ЛеадКуиззес

ЛеадКуиззес је интернетски алат за прављење анкета и квиза који вам омогућава повећање броја потенцијалних клијената и сазнати више о својој публици. Било да вам треба додатних 50 потенцијалних пакета месечно или 50.000, ЛеадКуиззес вам могу помоћи у расту.

профс логотип анкете

ПроПрофс Сурвеи Макер

ПроПрофс Сурвеи Макер је моћан СааС софтвер за анкете који професионалцима помаже да креирају занимљиве онлине анкете попут НПС-а, постигнуте анкете, анкете у апликацијама, квизови и анкете..

Енгагебаи лого

ЕнгагеБаи Обрасци

ЕнгагеБаи Формс је једноставан, моћан и врхунски градитељ БЕСПЛАТНИх образаца. Сви који испуне ваш образац биће аутоматски преусмерени у ЕнгагеБаи ЦРМ. Створите лепе и лепе форме за неколико минута.

Закључак

Онлине обрасци и анкете моћан су начин прикупљања информација о вашим купцима на мрежи. Можете их почети користити од данас, захваљујући горе поменутим алатима. Надамо се да ће вам ове информације помоћи да одаберете алат који одговара вашим специфичним потребама и који ће се свидети и вама и вашој циљаној публици..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map