Како направити своју веб страницу прилагођеном мобилним уређајима

О овом водичу

Информације о веб локацији за мобилне уређаје
Погледајте Веб локацију за мобилне уређаје [Инфограпхиц]

У дигиталном свету који се брзо креће, стални напредак технологије отвара врата за преплав тренутно доступних информација. То оставља људе гладнима за више информација и више услуга. Они желе тренутни приступ жељеним информацијама, без обзира на то где се налазе и који тип уређаја користе да би прегледали интернет свет.

Омогућавање клијентима да приступе информацијама у покрету постало је један од главних приоритета скоро сваке пословне организације на свету. Купцима пружа много боље корисничко искуство, које може у великој мери побољшати нечије пословање на многим кључним нивоима. Због тога је важно да сваки власник предузећа направи веб локацију прилагођену мобилним уређајима, како би мобилним корисницима омогућили беспрекорно мобилно искуство. Исто правило важи ако планирате да водите блог. Мора да буде прилагођен мобилним уређајима.

Шта је веб локација прилагођена мобилним уређајима?

Веб локација прилагођена мобилним уређајима је веб локација која је креирана да приказује садржај веб локације на мобилним уређајима, односно паметним телефонима и таблетима. Оптимизиран је за мобилне уређаје јер корисницима мобилних уређаја знатно олакшава читање жељеног садржаја и кретање по веб локацији коју изаберу да посете.

мобиле фриендли вебсите
67% корисника је назначило да ће вероватније да ће купити производ или услугу од предузећа која је изградила мобилну веб локацију
није мобилна веб локација
61% корисника је рекло да ће напустити веб локацију која није мобилна веб локација

Наиме, веб локација прилагођена мобилним уређајима лако се прилагођава величини екрана и резолуцији мобилних уређаја које посјетиоци сајта користе. То им омогућава да у неколико секунди пронађу оно што траже.

Форматирањем интерфејса и садржаја ваше веб странице на начин који је погодан за мобилне уређаје, не само да ћете олакшати навигацију, а текст већи да бисте га лакше прочитали, већ ћете и оптимизовати своју веб локацију за додирне екране додавањем елементи прилагођени додиру. А брзина преузимања ваше веб локације ће се мерљиво побољшати.

Зашто је важно имати веб локацију прилагођену мобилним уређајима

Имати веб локацију прилагођену мобилним уређајима може имати велики утицај на ваше пословање и додати вашу последњу линију. Пре више од годину дана, употреба мобилних уређаја је премашила употребу десктоп рачунара, показујући да више од половине онлајн промета сада долази са мобилних уређаја.

Ово је сигурно један од најважнијих разлога да почнете да размишљате о томе да своју веб локацију учините мобилном јер мобилни телефони и таблети већина ваших клијената дефинитивно посећује вашу веб локацију..

21. априла 2015. Гоогле је увео још једно од многих ажурирања алгоритама за рангирање, наводећи да ће веб локације оптимизоване за мобилне уређаје имати предност у резултатима претраживача за мобилне уређаје, апелујући на власнике веб локација да побољшају своје веб странице и пруже својим корисницима боље корисничко искуство.

Стога, чинећи вашу веб локацију прилагођеном мобилним уређајима може значајно утицати на рангирање ваше веб странице у претраживачима. То може побољшати вашу видљивост претраживања и побољшати идентитет ваше марке и корисничко искуство које пружате. Штавише, може вам помоћи да претворите веб локацију у машину за генерирање олова.

мобилни уређаји у процвату
Сада мобилни уређаји чине скоро 2 од свака 3 минута проведених на мрежи
време проведено на мобилном уређају
Просечни корисник троши 4-5 сати дневно мобилно
мобилни дигитални медији
Вријеме мобилних дигиталних медија у САД-у је сада знатно веће у 51% у поређењу са радном површином (42%)

Зашто би требало да кренете одмах мобилним

иди мобилни

Ваша компанија ће имати користи на бројне начине када оптимизујете веб локацију за мобилне уређаје. Погледајмо најважније који вам могу помоћи да унапредите своје пословање на дуже стазе.

Повећан промет на вашој веб локацији

саобраћај мобилне претраге
Око 60% промета претраживања долази са мобилних уређаја

Међу Топ 5 најузбудљивије могућности за дигиталне маркетингу, оптимизација мобилних уређаја је на врху, испред чак и ангажовања на друштвеним медијима и циљања / персонализације

43% Мобилна оптимизација
35% Ангажман на друштвеним медијима
35% Циљање и персонализација
30% Садржај маркетинга
30% Оптимизација садржаја

90% ВЕБ СТРАНИЦА НИЈЕ ХИТНО ДА СЕ ОПТИМИЗУЈЕ!

Због све већег броја мобилних корисника, можете привући прилично велики број купаца пружајући им беспрекорно мобилно искуство. Ово ће донети много више промета на вашој веб локацији. Људи данас користе своје паметне телефоне чак и док гледају телевизију, користећи радне површине или преносне рачунаре. Они их и даље користе док путују на посао и често током посла.

Шта више, Гоогле препознаје ако одређена веб локација није прилагођена мобилним уређајима. Мање је вероватноћа да ће вашу веб локацију приказати као легитиман резултат у претрагама ако није оптимизован за мобилне уређаје. Наравно, то би могло негативно утицати на ваше рангирање на страницама резултата претраживача и оставити вас далеко иза конкуренције док се борите да изградите свој напредак и унесете више промета на своју веб страницу.

Стога, успостављање веб локације прилагођене мобилним уређајима може увелике помоћи вашим органским резултатима претраге и помоћи вам да привучете много више саобраћаја на своју веб локацију, што на крају побољшава рангирање вашег претраживача.

Боље корисничко искуство

Када својим циљаним купцима који користе мобилне уређаје омогућавате да лако приступе вашој веб локацији и пронађу робу или услуге које траже у неколико секунди, значајно побољшавате њихово корисничко искуство.

Сада је пуно вероватније да већина посетилаца користи паметне телефоне и таблете да би проверили шта можете да понудите. Пружање бољег радног искуства и десктоп и мобилних корисника требало би да буде један од ваших главних приоритета.

Боље корисничко искуство значи и виши СЕО ранг, јер Гоогле индексира корисничко искуство да би одредио рангирање веб локација у претраживачима. Стога, ако својим мобилним корисницима можете пружити боље корисничко искуство, побољшаћете свој СЕО рангирање, што ће вам помоћи да побољшате видљивост претраге и донесе вам већи промет.

Наравно, то не значи да у потпуности требате занемарити своје купце и потенцијалне потенцијалне кориснике који користе десктоп или преносне рачунаре, јер они и даље представљају значајан износ саобраћаја који долази на вашу веб локацију и они су и даље важан део ваше корисничке базе.

лоше мобилно искуство
40% потрошача ће отићи на сајт конкурента након лошег мобилног искуства
97% веб локација не успева у УКС-у. Веб странице које не успеју у УКС-у трпе фрустриране кориснике и лоше стопе конверзије

Повећане стопе конверзије

Што више саобраћаја дође на вашу веб локацију, имат ћете боље могућности за привлачење циљаних купаца својим садржајем и привлачење квалитетних потенцијалних клијената. У коначници ћете те потенцијалне клијенте претворити у купце. Све више и више људи ће посећивати вашу веб локацију и пружајући им велико корисничко искуство, успећете да увећате своје стопе конверзије.

веб локација без надзора
48% рецимо да, када веб локације не раде добро на својим паметним телефонима, осећају се као да компаније не брину о свом послу

Већина купаца на мрежи су заправо корисници мобилних уређаја. И све чешће прегледавају интернет преко својих паметних телефона и таблета, док су у покрету у потрази за производима или услугама.

Ако им не пружите ову погодност и лаку навигацију, изгубићете и постојеће и потенцијалне купце, јер ће вероватније да ће напустити вашу веб локацију и прећи на пријатељски веб локацију ваше конкуренције..

Стога, испуњавањем потреба циљних купаца који преферирају прегледавање на мобилним уређајима, можете привући много више купаца и повећати стопе конверзије. Уз веће стопе конверзије, окретање профита биће много лакше и видећете позитивне резултате на РОИ-у.

брзина прегледавања
Да бисте се данас истински такмичили и задржали људе на својој веб локацији, она мора бити у могућности да подједнако подржава и не-ВиФи и ВиФи везе, и у савршеном свету, учитајте страницу за мање од 4 секунде.

Више од половине корисника мобилне телефоније данас очекује да ће сајт учитати оволико времена, а отприлике 80% незадовољних су брзином прегледавања својих паметних телефона уопште..

оптимизована и лагана веб локација
Неколико ствари које морате имати на уму су прво да оптимизујете свој визуелни садржај (смањите величину датотеке без утицаја на квалитет слике) и задржите целокупну веб локацију величина мања од 1МБ

Смањене стопе напуштања почетне странице

Ако ваша веб локација омогућава да мобилни корисници шкљоцну, увећају страницу или инсталирају додатке како би њихови мобилни уређаји могли да приказују вашу веб локацију, биће вам суђено да имате изузетно високе стопе напуштања почетне странице. Мобилним корисницима је лакше да напусте веб локацију и пређу на конкурентну веб локацију која није таква гњаважа.

Чинећи вашу веб локацију прилагођеном мобилним уређајима знатно смањујете стопу напуштања почетне странице. А зато што корисницима мобилних уређаја пружате интуитивно искуство, имате веће шансе да их укључите у свој бренд чинећи вредним њиховог дужег боравка на вашој веб локацији..

Веб странице које су оптимизоване само за употребу на радној површини не приказују добро на мобилним уређајима, због чега ће корисници мобилних уређаја који посећују вашу веб локацију отићи у тренутку и више се никада не вратити. Шта више, таквим веб локацијама је потребно много дуже да се учитају на мобилне уређаје. Имајте на уму да купци на мрежи очекују да се страница учита у року од двије секунде. У тренутку када су прошле три секунде, велики број купаца кренуо је негде другде.

Вријеме учитавања странице један је од најважнијих елемената сваке успјешне веб странице, јер може значајно утјецати на вашу стопу напуштања почетне странице и стопе конверзије. Конкретно, кашњење у времену учитавања странице за једну секунду може да смањи стопе конверзије за 7 процената, док кашњење у учитавању странице за две секунде може повећати стопу напуштања почетне странице за чак 87 процената.

Оптимизирајте брзину веб локације за боље корисничко искуство и видећете исплату у доњем реду вашег предузећа. Оптимизација ваше веб локације за мобилне уређаје ће вам помоћи да то и постигнете јер ће ваша веб локација много боље функционисати на таблетима и паметним телефонима посетилаца, помажући вам да смањите стопу напуштања почетне странице и повећате базу корисника.

верност купаца
90% мобилних претрага води до акције 50% куповине

Повећана лојалност купаца

Ако својим купцима пружите боље корисничко искуство, надахнућете лојалност купаца, придобијајући доживотне купце и амбасадоре за свој бренд. Веб локација прилагођена мобилним уређајима може вам помоћи да учините управо то и помоћи ће вам да побољшате своју репутацију и побољшате имиџ свог бренда.

Угодно мобилно искуство помоћи ће вам да изградите поверење код својих купаца и успоставите већи ангажман у робној марки. Имаћете већи кредибилитет и постаћете поуздан ресурс за своје купце кад год им буду потребне информације које бисте им могли пружити. Ако својим купцима не пружите мобилно искуство које траже, ризикујете да их изгубите, можда чак и трајно, у своју конкуренцију.

Одабир приступа креирању веб локације прилагођене мобилним уређајима

избор приступа

Постоје два приступа за креирање веб локација прилагођених мобилним уређајима; који приступ одаберете зависи у потпуности од ваших пословних приоритета. Наиме, можете одлучити да направите веб страницу која је потпуно нова и мобилна или осмислите сопствену веб локацију како би се аутоматски прилагодила разним мобилним уређајима, што се назива и одзивним дизајном веб локација..

Направите веб локацију за мобилне уређаје

ТОП 5 СМАРТПХОНЕС 2019
топ 5 паметних телефона у 2016. години
Самсунг 21,4%
Аппле 18,7%
Хуавеи 8,1%
Леново 5,1%
Ксиаоми 4,6%
Сви остали продавци телефона се покривају 42,1% тржишта мобилних телефона

Изградња засебне мобилне веб локације значи хобирање мобилне верзије веб локације на одвојеним УРЛ-овима, што може бити мобилни поддомен (м.екампле.цом), подмапа на вашој веб локацији (екампле.цом/мобиле) или потпуно одвојени мобилни домен (екампле.моби).

Када користите засебну веб локацију за мобилне уређаје, требало би да уградите елементе респонзивног веб дизајна, јер ће то омогућити вашим веб страницама да се прилагоде малим разликама у величинама екрана.

Изградња засебне мобилне веб странице дефинитивно има своје предности и недостатке. Мобилна веб локација је додатак вашој главној веб локацији и оптимизована је за употребу у покрету. Може вам пуно помоћи у видљивости претраживања, јер је већа вероватноћа да се појављује на претрагама на мобилним уређајима од вашег уобичајеног домена. Такође користи минималну количину пропусне ширине, због чега је много бржи од осталих веб локација.

Из перспективе корисника мобилних уређаја, засебна веб локација за мобилне уређаје је дефинитивно пожељнија, јер таква веб локација може пружити одличну употребљивост. Корисници мобилних телефона који посећују вашу веб локацију аутоматски се преусмеравају на ваш УРЛ специфичан за мобилне уређаје, али корисницима таблета приказује се страна на радној површини, тако да ваш садржај није доследан на свим уређајима.

4 инчни екран телефона
4-инчни телефони су најпопуларнији у већини земаља, укључујући Велику Британију, Француску, Немачку, Италију, Аустралију, Јапан и САД. Ово је узроковано огромном популарношћу иПхонеа 5 и 5С

Међутим, из ваше пословне перспективе, изградњом засебне веб локације за мобилне уређаје, имаћете две веб локације за одржавање, што би вам могло одузети много времена, а да не спомињемо новац. И мораћете да урадите СЕО за своју нову веб локацију испочетка. Још једна врло битна ствар је да имате дупликате садржаја, због којих Гоогле може да вас казни. Међутим, можете решити овај проблем тако што ћете имати одговарајући двосмерна напомена. На овај начин неће се чинити да ваша веб локација садржи дупликат садржаја, али ће се уместо тога две ваше УРЛ адресе видети као да имају еквивалентан садржај.

популарне резолуције екрана
У погледу резолуција екрана највише популарни су 640 × 1136, 750 × 1334, 1080 × 1920 и 720 × 1280
мобилна плаћања
20,2% Северних Американаца редовно користите мобилна плаћања – тај проценат значи 55 милиона људи, што ће број компанија прогнозирати за 39,2% у наредној години.

Многи власници предузећа одлучују се за приступ мобилним уређајима како би направили своје веб локације прилагођене мобилним уређајима. То у основи значи прво дизајнирати веб локацију за мобилне уређаје и радити на изради дизајна за радну површину. Дефинитивно је најбољи приступ који се прво користи при креирању веб странице јер, ако успете да успете да ваш вебсајт добро функционише на мобилним уређајима, он ће радити још боље на радној површини.

Међутим, ако први пут не правите веб локацију и желите да једноставно оптимизујете вашу постојећу веб локацију за мобилне уређаје, можете да додате мобилну верзију веб локације на други УРЛ или да редизајнирате веб локацију тако да се њен изглед прилагоди сваки уређај, користећи брзи веб дизајн.

Одговарајући дизајн веб страница

мобилни дигитални оглас
Рачуни за мобилне уређаје 50% свих потрошених дигиталних огласа у 2019. години

Одговарајући дизајн веб локација значи да дизајнирате постојећу веб локацију на начин који ће јој омогућити да промени свој изглед тако да се аутоматски прилагођава различитим мобилним уређајима. Стога, без обзира на који уређај прегледава, веб локација ће се аутоматски прилагодити величини екрана и резолуцији тог уређаја, значајно побољшавајући корисничко искуство. Штавише, веб дизајн који реагира на њих је узорак дизајна који Гоогле препоручује.

МОБИЛНА ПРИВРЕДА РАСТА БРЗО
$ 3 бил. 2010
$ 6 2011
$ 10 2012
$ 14 2013
$ 19 2014
$ 25 2015
$ 31 2016

Прилагођена веб локација препознаје уређај на коме се прегледава и аутоматски мења величину ради оптималног прегледа. Ако имате одговарајућу веб локацију, бићете у могућности да људима који користе своје паметне телефоне и таблете омогуће да посете вашу веб локацију са најбољим могућим корисничким искуством. И умањићете ризик да их изгубите код својих конкурената.

Сигурно желите својим постојећим и потенцијалним купцима пружити управо оно што желе и успјети у проширењу корисничке базе и остваривању више прихода. На тај начин, захваљујући одзивној веб локацији, купцима ћете пружити брзо учитавање страница, једноставну навигацију и поједностављену веб локацију где могу брзо и лако да пронађу оно што траже..

Како да вашу веб локацију учините мобилном

управљање дигиталним садржајем
Најважнији фактори оптимизације мобилних уређаја према потрошачима
приступачност
Учините га доступним

Мобилне странице требају радити на свим мобилним уређајима.
кликови
Било која информација је доступна у једном или два додира
трака за претрагу
Траку за претрагу лако је пронаћи и користити
попут иконе
Учините да веб локација изгледа чисто и ефикасно
десктоп верзија
Дајте опцију да одете на веб локацију на целој радној површини
дугмади пријатни за прсте
Корисници више воле дугмад прилагођене великим прстима. Дизајнирајте веб локацију тако да нечија рука може лако да комуницира с њом
дизајн-за-видљивост
Дизајн за видљивост
Олакшајте својим купцима читање садржаја.
не-скролујући облици
Обрасце за попуњавање направите без померања и са само неколико поља
скроловање у једном правцу
Већина корисника се креће само у једном правцу, или горе – доле или лево – десно
извршити куповину
Олакшајте претворбу
Створите јасне начине да корисници купују или вас контактирају.
локацију и радне сате
Важно је навести локацију и радне сате
кликни за позив
Замислите функцију „кликни за позив“ на вашој веб локацији
адреса Е-поште
Наведите своју адресу е-поште
рачуни друштвених мрежа
Наведите своје налоге на друштвеној мрежи
преусмеравања са мобилног сајта
Преусмеравања са мобилног сајта
Обезбедите да посетиоци који посете вашу веб локацију са мобилног уређаја буду преусмерени на сајт за мобилне уређаје.
тестирање и оптимизација
Слушајте, учите и понављајте
Нека тестирање и оптимизација буду процес који је у току.

померите дно

Начин на који веб локацију учините пријатном за мобилне уређаје зависи од тога да ли за управљање дигиталним садржајем користите неки од многих система за управљање садржајем (ЦМС) или користите алат за прављење веб локација.

ЦМС

Коришћење ЦМС-а за прављење веб локације за мобилне уређаје је најбоља опција, јер нуди решења која су вам потребна без стварања две одвојене верзије веб локације.

Најпопуларније ЦМС платформе су ВордПресс, Јоомла и Друпал, да споменемо само неке. Нуде бројне додатке, теме и предлошке за мобилне уређаје који ће вам помоћи да вашу веб локацију претворите у респонзивну која ће се прилагодити било којем могућем мобилном уређају.

Без обзира који тип система за управљање садржајем користите за вашу веб локацију, омогућавање прилагођавања веб локације за мобилне уређаје захтева промену и / или прилагођавање теме веб локације. Наравно, тема коју одаберете мора да користи прилагођене принципе дизајна како би се могла прилагодити различитим уређајима на којима се прегледава ваша веб локација..

Прво можете да проверите да ли тема коју већ користите можда има ажурирање и да ли је то ажурирање прилагођено мобилним уређајима или не. Ако јесте, ажурирање ваше теме ће бити готово све што морате да учините. Још важније, ажурирање ваше теме пружиће вашој веб локацији нове безбедносне поправке, који ће побољшати и вашу веб локацију и ваше целокупно пословање.

ВордПресс

Ако је ваша веб локација домаћин на ВордПресс.цом, ВордПресс ће вам аутоматски понудити тему прилагођену мобилним уређајима за вашу веб локацију, у зависности од теме коју већ имате. Ако користите ВордПресс са сопственом компанијом за веб хостинг, можете да проверите своју тему и верзију ВордПресс-а користећи једну од следећих метода.

  • Проверите административни панел на коме можете видети број верзије на врху контролне табле или у подножју, за најновије и старије верзије ВордПресс инсталација, респективно.
  • Алтернативно, можете да одете на веб локацију са инсталираном ВордПресс-ом и користите функцију „виев соурце“ вашег веб претраживача да бисте на страници потражили мета ознаку генератора, која ће вам пружити број верзије. Број верзије ВордПресс инсталације такође се налази у датотеци /вп-инцлудес/версион.пхп.

Јоомла

Ако користите Јоомла као ЦМС можете да проверите верзију инсталације коју користите тако што ћете проверити административни интерфејс, проверити страницу са информацијама о систему у интерфејсу администрације или проверити датотеку /версион.пхп, која садржи број верзије и који се обично налази у / библиотеке / јоомла / датотеке.

Ако ваша верзија Јоомла није најновија доступна, можете ажурирати своју верзију и предложак Јоомла. Друга опција је инсталирање Јоомла проширења прилагођеног мобилним уређајима јер многа проширења чине вашу веб локацију прилагођеном мобилном уређају без потребе за ажурирањем верзије Јоомле.

Друпал

Ако користите Друпал као свој ЦМС и желите да целокупну веб локацију претворите у нову тему која је прилагођена мобилним уређајима, то можете учинити тако што ћете посетити водич за брзи веб дизајн обезбедио Друпал. Тамо можете пронаћи листу реактивних тема и одабрати ону која се прилагођава вашој веб локацији. Инсталирајте тему коју сте одабрали и добро је да кренете.

Тестирање ваше теме

Након што сте ажурирали тему, тестирајте како се понаша на радним површинама и на мобилним уређајима тако што ћете посетити активну демо страницу одабране теме. Теме обично имају везу која води на њихову демо страницу и то је најлакши начин да се утврди да ли ваша одабрана тема има прилагодљив дизајн који задовољава ваше потребе. Најбољи начин да видите да ли тема функционише онако како желите јесте да користите мобилни уређај за посету демо страници.

Међутим, такође можете посетити ПагеСпеед Инсигхтс алатка која вам може показати да ли ће изабрана тема добро функционисати на мобилним уређајима. Гоогле Цхроме нуди још једну алтернативу за проверу понашања ваше теме. То укључује употребу алата „емулација мобилног уређаја“ у Цхроме алаткама за развојне програмере. Алат можете пронаћи у Цхроме менију Прикажи> Програмер> Алатке за програмере.

Ако се ваша одабрана тема покаже као пријатна за мобилне уређаје и добро функционише како на радним површинама тако и на мобилним уређајима, обавезно проведите последњи тест да бисте проверили да ли ваша веб локација одговара и да ли је добро на свим уређајима. Коначну проверу можете извршити употребом Тест за мобилне уређаје алатку, за коју је потребно само да унесете УРЛ веб локације у оквир, након чега брзо анализира вашу веб локацију и даје вам резултат у неколико секунди.

Ако ваша веб локација још увек није прилагођена мобилним уређајима, тест за мобилне уређаје ће вам рећи зашто, као и пружити вам корисне информације у вези са било чим што је потребно поправити како би ваша веб локација била оптимизована за мобилне уређаје.

Вебсите буилдер

веб буилдер критике
Прегледи веб градитеља

Постоји пуно респонзивних веб градитеља који вам могу помоћи да веб локацију учините пријатном за мобилне уређаје без потребе за писањем једне линије кода. Имају алате који су једноставни за употребу и могу вам помоћи да направите веб локацију прилагођену мобилним уређајима ни за један тренутак. Веб градитељи могу чак угостити и одржавати вашу веб локацију тако да у основи могу учинити сав посао за вас. То вам омогућава да се фокусирате на креирање вашег садржаја и радите на остварењу ваших пословних циљева.

Најпопуларнији веб градитељи су Вик, Веебли и Скуареспаце, ако споменемо само неке. Али постоји много више веб градитеља са алатима који се лако користе и који вам могу помоћи да побољшате веб локацију, са одзивним дизајном који ће се прилагодити било којем од уређаја који се користе за преглед ваше веб локације..

Градитељи веб локација имају алате који вам омогућавају да једноставно превучете и испустите свој садржај на веб локацији и одмах објавите све што желите. Они чак могу угостити вашу веб локацију и управљати свим техничким стварима тако да можете да се фокусирате на креирање атрактивног садржаја.

Најважнија карактеристика веб програмера је да они аутоматски чине вашу веб локацију прилагођеном мобилним уређајима. Тако, користећи било коју од доступних опција, направићете веб локацију са одговарајућим дизајном која се аутоматски прилагођава уређајима које посетиоци користе.

Када одаберете програмера за израду веб страница, не подразумева се да морате одабрати ону која ће најбоље одговарати вашим потребама. Сигурно ћете размотрити цену, али кључно је да проверите дизајне и алате које нуде различити веб произвођачи као и корисничку услугу коју пружају.

Вик

вик логотип на првом месту по водичу

Вик је један од најбољих произвођача веб страница на тржишту. Дефинитивно је најиновативнија, са дизајновима који су у складу са најновијим трендовима у веб дизајну. Не морате да знате како да се шифрише; све што требате учинити је да превучете и испустите свој садржај и да посетиоцима ваше веб локације обезбедите најбоље могуће корисничко искуство. Вик такође има дизајне и алате који су специфични за индустрију и који могу покрити све могуће нише на тржишту.

Веебли

плакати лого на првом водичу за локацију

С друге стране, Веебли има једноставан и минималистички кориснички интерфејс и његови дизајни се знатно разликују од оних које нуди Скуареспаце. Али, ако више волите једноставност у односу на дизајн, Веебли је то пут. Има мање алата од Скуареспаце-а и далеко је најједноставнији веб девелопер за превлачење и повлачење. Врло је прилагођен кориснику, сви његови предлошци су респонзивни и има преко 40 унапред дизајнираних изгледа за странице које можете одабрати.

Квадратни простор

логотип квадрата на водичу за прву локацију

Квадратни простор нуди елегантне дизајне и професионалног изгледа, због чега је лидер на тржишту када је у питању стварање одзивних веб локација. Све предлошке дизајна које нуди Скуареспаце врло су углађени и доводе до много бољег корисничког искуства. Скуареспаце пружа корисничку подршку 24 сата дневно. Такође вам нуди опсежну листу опција које можете изабрати за стилизовање и прилагођавање ваше веб странице. Многи други веб програмери не нуде опције прилагођавања стила ваше веб локације за који није потребно уређивање кода.

Закључак

Данас је постојање веб локације прилагођене мобилним уређајима неопходно. Прелазак на мобилни уређај пружиће вашим посетиоцима боље корисничко искуство. Извршите измене и будите у току са темпом, јер ће вас Гоогле наградити вишим рангом у резултатима претраге.

Постоји много опција за креирање веб странице која ће бити оптимизована за мобилне уређаје. Провјерите шта је на располагању и одаберите оно што најбоље одговара вашим потребама.

Дајући пажњу овом важном детаљу сада, исплатиће се у изградњи корисничке базе, повећању продаје и успостављању лојалних, дугорочних купаца.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map