WordPress SEO for begyndere


Der udføres over 1,2 billioner globale introduktionssøgninger hver måned

93% af onlineoplevelser begynder med en søgemaskine

Contents

Introduktion

Denne guide blev udviklet til at fjerne mysteriet ud af søgemaskinerne – hvordan de fungerer og hvordan de får dem til at fungere for dig. For at hjælpe dig med at forstå det grundlæggende i søgemaskineoptimering (SEO) dækker vi websteder, webdesign og online indhold. Du lærer, hvorfor SEO er vigtig, og hvordan du kan implementere din nye viden om SEO-principper. Når du er færdig med denne guide, bliver du fuldt ud fortrolig med SEO-processen, og du vil forstå en stor del af mekanikken bag den.

hvad er seo

Hvad er SEO?

SEO er metoden til at øge et websteds synlighed og placering på resultatsiderne i søgemaskinerne. SEO hjælper os med at oprette websteder, der er mere søgemaskinevenlige, og websteder, der giver en bedre brugeroplevelse.

Mange ting påvirker et websteds synlighed, herunder design, nøgleord på siden og links. Desuden er mange elementer af SEO ikke kendte. Som et resultat kan folk ikke drage fuld fordel af SEO for at forbedre rangeringen af ​​deres websteder og indhold.

Anatomi af en søgemaskine
Anatomi af en søgemaskine [Infographic]

Det er vigtigt at huske, at søgemaskiner bruger algoritmer, der stadig vokser og udvikler sig. Og opdateringer af søgemaskiner oprettes for at hjælpe søgemaskiner med at levere resultater af højere kvalitet.

Hvordan det virker

For at forklare det på enklere vilkår fungerer SEO efter følgende princip.

GLOBAL SØGNEMARKEDDELING

globalt marked for søgemaskiner
 • Du opretter et websted og bestemmer, hvilke dele af dit websted du vil være synlige for søgemaskinen.
 • Søgemaskinen sender “webcrawlere” for at samle input på dit websted og dets sider.
 • Søgemaskinen bruger dette input til at evaluere kvaliteten af ​​dit indhold og dit websted som helhed.
 • Baseret på denne evaluering får dit websted en indledende placering.

Hver gang du sender nye rangeringssignaler, gennemgår crawlerne din side og opdaterer oplysningerne i databasen. Dette kan enten forbedre eller reducere dit websteds placering baseret på kvaliteten af ​​de nyligt opdagede data.

Google modtager over 57.000 søgninger pr. Sekund på en given dag, hvilket oversættes til næsten 2 billioner søgninger pr. År

Google estimerer, at Internettet nu indeholder cirka fem millioner terabyte med data – men søgegiganten har kun indekseret 0,04% af det hele

Hvorfor det er vigtigt

Du har et formål med at oprette dit websted, og du vil have, at folk skal kunne finde det. At kende SEO kan hjælpe dig med at opbygge dit publikum. Du ved, hvilke designelementer, du skal prioritere, og lære, hvordan du opretter indhold, der har stor eksponering og tilfredsstillende kvalitet for dine besøgende.

Uden SEO er alt dit hårde arbejde intet, da et websted uden synlighed næsten er som et websted, der ikke findes. Endelig, hvis du ikke har nok besøgende, kan det at vide SEO hjælpe dig med at finde ud af nøjagtigt, hvorfor dit websted mangler synlighed og guide dig i at tage skridt til at forbedre din placering.

Kan du gøre det på egen hånd?

Google tegnede sig for næsten 40% af alle amerikanske digitale annonceudgifter sidste år. Facebooks andel var ca. 8%

I teorien, ja. SEO er noget, du kan gøre på egen hånd, hvis du har det nødvendige færdigheds sæt. Du skal vide, hvordan man designer et websted, skriver indhold af kvalitet, optimerer dit websted til mindre skærmplatforme og adresserer andre mere tekniske aspekter. Den gode nyhed er, at der er mange værktøjer, der kan hjælpe dig med disse opgaver.

SEO er en livslang proces, og dit websted skal være ajour, så du bliver nødt til at tilføje indhold og opdatere dit websted ofte. I betragtning af hvor stor indsats det kræver at have en SEO-kampagne af høj kvalitet, vælger mange at outsource hele eller en del af den.

Nu vil vi gennemgå nogle af detaljerne i forbindelse med SEO, og du vil se, hvor mange elementer en kvalitet SEO-kampagne inkluderer.

SEO Ranking Factors 2018

30%
Links

23%
Frisk indhold

9%
Titel tags

8%
Optimering af destinationsside

8%
Mobil lydhørhed

5%
Brugererfaring

5%
Sociale signaler

4%
Godt kodet

3%
Webstedshastighed

2%
Nøgleord i indhold

2%
Nøgleord i URL

1%
Domæne alder

SEO ranking faktorer

Når du arbejder med SEO, skal du være opmærksom på de eksisterende faktorer, der påvirker din placering. Dette er elementer, der påvirker din placering på en negativ eller positiv måde. Der er to typer af placeringsfaktorer: On-side og Off side. Vi gennemgår disse faktorer og uddyber nogle af dem gennem resten af ​​guiden. Du kan se, hvordan nogle er selvforklarende, mens andre muligvis kræver afklaring.

On-side SEO

Heldigvis er der med WordPress-platformen flere forskellige plugins, der giver dig mulighed for let at optimere din on-side SEO let! Lad os se på et par ting, du skal være opmærksom på.

Sideoptimering og indlæsningshastighed

Websider, der indlæses hurtigere end 2 sekunder, betragtes som gode i Googles journalbøger

Hver enkelt side på dit websted skal indlæses hurtigt. Det er ingen hemmelighed, at Google rangerer hurtigere websteder højere, og det er fordi de ønsker at tilbyde den bedste ydelse for deres brugere. Hvis dit websted indlæses langsomt, kan du også forvente højere afvisningsprocent. Der er to vigtige faktorer, du skal tage i betragtning, når du optimerer sider og deres indlæsningshastigheder.

For det første skal dine websider optimeres til forskellige typer enheder. Heldigvis er dette let at kontrollere. Før du beslutter dig for at købe et WordPress-tema, skal du kontrollere, om det har mobil support; det vil gøre dine sider markant bedre optimeret fra starten.

Lidt over halvdelen af ​​alle amerikanske online-shoppere køber ikke fra et websted, hvis det indlæses langsomt

Når det kommer til indlæsningshastigheder, er der plugins, der kan hjælpe dig med at køre dit websted et par gange hurtigere. Brug af disse plugins er muligvis ikke nødvendigt i begyndelsen, men når antallet af dine besøgende vokser, bliver det nødvendigt at tilføje et cache-plugin. Tilføj derfor det fra starten, da det får dig til at WordPress-websted flyver. En af de mest populære cache-plugins er WP Super Cache.

Første indtryk er 94% designrelateret. Givet 15 minutter til at forbruge indhold, vil to tredjedele hellere læse noget smukt designet end noget almindeligt

Brugervenligt layout

Dette er en anden passiv faktor, der i høj grad påvirker dit websteds SEO. Primært skal et godt design og intuitiv navigation hjælpe folk med let at finde, hvad de leder efter. Resultatet bliver færre afvisningsrater, da folk bliver på et websted med et attraktivt layout, som de let kan forstå og bruge.

For at gøre dit websted brugervenligt skal du gennemse adskillige temaer og være opmærksom på dem, der er højt vurderet. Du kan let finde et tema med et brugervenligt layout, plus du kan få det redigeret senere.

Virksomheder, der har et stærkt nøgleord i virksomhedsnavnet, er 1,5 pladser højere end hvis der ikke er noget nøgleord i navnet

Nøgleord i URL’er

Hvis din side rangerer efter et bestemt søgeord, er det ideelt, at dit søgeord placeres i sidens URL. Dette kan let konfigureres i WordPress; skal du bare gå til Indstillinger -> Permalink og vælge indstillingen Postnavn. Dette sætter nøgleordene fra titlen i din side-URL.

Softwaren kører på mere end 4 millioner steder og på 9,5% af de 1 million millioner steder i verden. På WordPress alene har det samlet over en million downloads

Næsten 100% af brugerne ændrer deres nøgleordssøgning, efter at deres første søgning ikke lykkedes

Kraften ved Yoast SEO

Dette er et must-have plug-in, hvis du leder efter en måde at optimere hvert enkelt af dine indlæg og sider på dit WordPress-websted. Dette plugin gør det nemt for dig at oprette et XML-sitemap, der er ansvarligt for at kommunikere med søgemaskiner om hvilke sider det skal indeksere. Når du har oprettet XML-sitemap, er det nemt at tilføje det til Googles værktøjssæt til Webmaster.

Dette plugin hjælper dig også med at optimere hvert enkelt indlæg ved at analysere dine SEO-titler, snegle og metabeskrivelser. Dette er meget vigtigt, da plugin hjælper dig med promovering af søgeord og søgeordstæthed i dit indhold.

Søgeordets prominens

Nøgleord er de grundlæggende byggesten til din indholdskampagne. I nedenstående diagram viser den mere nøjagtige visning af SEO på siden, at brug af relaterede søgeord og primære søgeord tegner sig for henholdsvis 75% og 40% af SEO på siden.

Naiv udsigt
af On-Page

Mere nøjagtig udsigt af On-Page

Nøgleordets densitet

Da vi har emnet med nøgleord, er følgende nogle andre søgeordsteknikker, du kan bruge til at øge din synlighed eller bare rangere efter det. Brug det valgte nøgleord eller nøgleordssætning i:

 • Dit titelmærke
 • Beskrivelseskoden
 • H1-mærket
 • De første 100 ord i artiklen

Nøgleordets densitet

Alt hvad du skal gøre er at sikre, at nøgleordet nævnes naturligt i hele teksten, og at det ikke føles akavet eller tvunget, som det vises i kopien. Du skal også bruge synonymer til dit søgeord, da teksten flyder mere naturligt. Desuden med ekstremt høj søgeordstæthed, sommetider kaldet nøgleordspropning, vil du sandsynligvis få negative resultater i søgemaskinerne, derfor træder du let.

Kvalitetsindhold er nøglefaktoren i enhver god SEO-strategi. Det har været kendt at forbedringer i indholdet øger blogtrafikken med op til 2.000%

Side- og indholdsorganisation

For at hjælpe søgemaskinens lettere indeksering af dine sider, skal du omhyggeligt oprette kategorier og underkategorier. I kombination med mærkningssystemet kan du nemt opsætte et hierarki, som ikke kun søgemaskinerne let kan håndtere, men også dine besøgende.

Indholdslængde

66% af bedst-i-klasses virksomheder involverer søgning i deres indholdsoprettelsesproces fra starten

De fleste eksperter anbefaler, at dit indhold skal være mellem 1.500 og 2.500 ord. Vi vil give mere detaljerede oplysninger om indhold senere i denne vejledning.

Indholdets originalitet

Indhold med langt form på over 1.000 ord modtager konsekvent flere delinger og links end kortere formindhold

Det er vigtigt, at dit indhold ikke er en duplikat af eksisterende indhold online, fordi dit websted straffes.

Billedoptimering

Billeder rangerer også signaler, så længe du bruger passende navn, titel, alt-tekst, beskrivelse og billedtekst. Så vær grundig, for trafik kan ende på din side, når du blot gennemser billeder.

Opdatering og genudgivelse af gamle blogindlæg med nyt indhold og billeder kan øge den organiske trafik med op til 111%

opdateringer

Google foretrækker ældre sider med meningsfulde opdateringer, når det kommer til placering. Hvis din opdatering kun består af at ændre et par ord og sætninger, betragtes den ikke som påvirkelig. Foretag relevante revisioner, og skift hele afsnit, eller tilføj nye oplysninger.

Hvis du kører en ældre version af WordPress, kan det også tælle som et signal, at du forsømmer dit websted, hvilket kan resultere i negative SEO-point.

Aktivitet er en vigtig rangeringsfaktor for alle søgemaskinerne, og opdater derfor regelmæssigt både platformen og indholdet for at få de bedste resultater.

Hvis du bruger WordPress eller en anden platform, der bruger plugins, skal du sørge for, at disse plugins altid er opdaterede. Forældede plugins er en almindelig årsag til, at hackere kan komme ind på dit websted

Sikkerhed

Hvordan påvirker sikkerhed SEO? Hvis dit websted er hacket, kan det bruges til malware-distribution. Google er ligeglad med, om du er den, der er ansvarlig for malware, eller at du er blevet hacket, webstedet bliver straffet, dvs. deindekseret fra søgeresultaterne. Dette vil få al SEO-indsatsen til at forsvinde.

Næsten halvdelen af ​​websider i top 10 bruger nu HTTPS-kryptering

Derfor er det meget vigtigt at bruge en slags sikkerhed. Sucuri er et godt websted til beskyttelse af websteder, og vil hjælpe dig med at forhindre forskellige former for attaker på dit websted. Hacking kan forårsage en række problemer, der kan påvirke et websteds SEO, og for at forhindre alt, hvad der sker, er det vigtigt at bruge god sikkerhed.

Kvalitet og relevans for udgående link

Din side skal indeholde links, der er relevante for dit indhold. Links skal føre til websteder, der har autoritet, og som søgemaskiner har tillid til. Desuden bør disse websteder være nisjerelaterede, ikke blot berømte blogs eller nyhedswebsteder.

Optimer din samlede linkstrukturbegrænsning af 2-3 links i en artikelinterlink med relevante blogindlæg

Antal udgående links

Et stort antal links, der fører til domænewebsteder på lavere niveau, kan se skyggefulde ud. Du kan vises som dem, der er gratis for alle blogs, hvis primære formål er at få link juice. Link juice er et udtryk til at beskrive positiv placering af et websteds gevinster ved et link til et andet sted. Med andre ord kan du muligvis forårsage en unødvendig mistanke og begynde at miste autoriteten, fordi for mange af dine udgående links fører til alle slags forskellige websteder. En liste over domæner på øverste niveau kan findes på Internet Corporation for tildelte navne og numre (ICANN).

Ødelagte links

Indhold skaber en kommunikationslinje mellem dig og din kunde. Effektiv kommunikation øger kundernes fastholdelse med 88% og øger mærkebevidstheden med 87%
Affilierede links

Ødelagte links er ikke til gavn for nogen, så du er nødt til at tjekke dit indhold ugentligt for at sikre dig, at dine links fungerer korrekt eller for at erstatte dem, hvis de ikke er.

Affilierede links

Generelt bør tilknyttede links ikke have en negativ indvirkning på dit websted. Men hvis størstedelen af ​​dine on-side-links er til tilknyttede virksomheder, kan Google muligvis begynde at overvåge dig nærmere, for at sikre, at dit websted ikke kun er der til tilknyttede formål, og at det tilbyder mere end bare grundlæggende indhold af lav kvalitet.

Grammatik og stavemåde

Et temmelig indlysende tip, men bare for at være sikker er det værd at nævne. Hvis du har fejl i grammatik og stavemåde, får du negative point.

Faktisk brugte 90 procent af de top 10 websteder metadebeskrivelser som en del af deres optimeringsstrategier, og 80 procent brugte H1-tags i deres indhold

Kugler og tal

Disse strukturelle indholdsværktøjer hjælper med at skabe en bedre brugeroplevelse. Hvis dit indhold er opdelt i mindre og meningsfulde bidder, har læserne en lettere tid på at forstå det. Derfor nævnes lister og kuglepunkter som en positiv rangeringsfaktor.

Nyttigt yderligere indholdDen gennemsnitlige afvisningsprocent for webadresser på den første side med søgeresultater er 46%

En anden god faktor er nyttigt indhold. For at afklare skal du tilføje noget, der hjælper de brugere, der læser eller ser dit indhold. Hvis du for eksempel skriver om økonomi og valutaer, ville det at tilføje et værktøj til valutaomregner, som brugere kan bruge på stedet, være den type nyttigt indhold, der får dig til at rangere højere.

Multimedia

Billeder, videoer, infografik, lysbilledshows og andre former for multimedier kan fungere som kvalitetsrangeringssignaler, så længe de er relevante og bruges af besøgende.

URL-længde

Overforbrug af bindestreger i webadresser kan ses som spammy, så det er bedst at være forsigtig og begrænse brud af bindestreger i webadresser, når det er muligt. Brent Carnduff anbefaler, at når du skriver din URL, skal du gøre det til 3 – 5 ord adskilt af en bindestreg (-), ikke en understregning (_)

Det blev bekræftet det unødvendigt lange URL’er vil påvirke din synlighed negativt, så bare vær forsigtig.

URL-sti

Kortere URL’er foretrækkes. Du behøver ikke at tage dette til det ekstreme, og hvis din URL allerede er mindre end 50-60 tegn, skal du ikke bekymre dig om det overhovedet. Men hvis du har webadresser, der skubber 100+ tegn, er der sandsynligvis en mulighed for at omskrive dem og få værdi. Kortere URL’er er lettere at analysere, kopiere og indsætte, dele på sociale medier og indlejre

Dette er intet at bekymre sig om for meget, da det har en meget lille indvirkning, men hvis din side er tættere på din startside, i terdy.dy.ms af interne links, kan det få et lille løft. Husk, at du ikke bør tillade, at hver side linker til din startside, og omvendt, fordi dette skal reserveres til de sider på dit websted, som du vurderer at have den største værdi. Så vælg et par sider med usædvanligt indhold, der er tilgængeligt fra hjemmesiden, og sørg for, at andet mindre populært indhold naturligvis fører til disse sider også. Hvis du bruger overdrevne interne links, kan det skade din placering, men dygtig brug af dem vil give dig nogle point.

Referencer og kilder

Når du citerer referencer og kilder, som du ville gøre i en forskningsartikel, er det et tegn på kvalitetsindhold og en god rangeringsfaktor. Ligesom med andre udgående links er relevans og kvalitet essensen.

Off-side SEO

75% af SEO er off-page og 25% er
on-side

Dette er faktorer, som du ikke har direkte kontrol over, men de har indflydelse på dit websteds autoritet. For at udnytte deres potentiale bliver du nødt til at bruge visse SEO-teknikker, som vil blive drøftet senere i denne vejledning. Lad os nu se, hvad disse off-side rangeringsfaktorer er.

Antal indgående links

Indgående links er links, der fører til dit websted eller din webside. Da de kommer fra et andet websted, kaldes de også eksterne links. Husk, at alle links ikke er oprettet lige. Nogle er langt mere meningsfulde end andre. Imidlertid er hvert indgående link en rangeringsfaktor, så antallet af dem påvirker din placering. Men hvis alle kommer fra et enkelt websted, gør det ikke meget for dig, derfor skal du sørge for, at du får links fra forskellige websteder.

SEO kundeemner har en 14,6% lukningssats, mens udgående kundeemner (såsom direkte mail eller trykt reklame) har en 1,7% lukningssats

Kvaliteten af ​​indgående links

Kvaliteten af ​​links og linkværdi bestemmes af adskillige faktorer, som vil blive dækket senere. Som nævnt giver nogle links dig mere linkjuice end de andre, så hvis det er muligt, skal du finde kvalitetslink.

Hyppighed eller hastighed på linkoptagelseOff-side SEO er lige så vigtig som SEO på stedet. Når du tænker på linkopbygning, må du ikke tage den nemme måde, men prøv at få links fra vanskelige steder. Jo vanskeligere er at få et link, jo mere værdi har det.

Dette er intet at være for bekymret over, da det kun er sandsynligt, at de, der betaler for links, bliver straffet for hyppigheden eller hastigheden af ​​køb af links. Grundlæggende, hvis for mange links begynder at føre til dit websted, kan det se mistænksom ud. Så hvis du begynder at få tre til fire links på en daglig basis, og dette fortsætter i en periode, kan det indikere et potentielt problem, eller det kan føre til, at dit websted undersøges nærmere..

Forankringstekster

Hvis ankerteksten, der er tekst, der er fremhævet som et hyperlink, indeholder et nøgleord, som din side rangerer efter, vil dette være et godt rangeringssignal. Igen er et kvalitetslink på egen hånd meget mere værd end ankertekst, så se dette som en bonus, og følg det ikke nådesløst.

Webstedsoptimering

webstedsoptimering

antal globale brugere

Lad os undersøge, hvad du skal gøre for at optimere dit “bare ben” -websted, eller for at være mere præcis, et websted med næppe noget indhold på det. Uden at tackle disse aspekter kan alt dit hårde arbejde gøres meningsløst.

Mobilvenlig

Da der er brugere, der surfer på internettet ved hjælp af deres smartphones, straffes der nu mere end nogensinde websteder, der ikke åbner, eller som viser fejl, når de får adgang via smartphone eller tablet, med hensyn til placering og autoritet. Som nævnt før er SEO-processen der for at sikre bedre websteder for alle, så man undlader at levere en kvalitetsbrugeroplevelse for dem, der surfer på nettet med deres telefoner, giver dig negative point.

Hurtig indlæsningshastighed

Et andet aspekt af en positiv brugeroplevelse er hurtig indlæsningshastighed. Så længe dit websted eller websider indlæses inden for to sekunder, har dine brugere ikke noget imod det. På den anden side, hvis dit websted tager for lang tid at indlæse, er det sikkert at sige, at dine brugere vil begynde at forlade, da de synes det er irriterende.

48% af forbrugerne starter mobil forskning med en søgemaskine

Mængden af ​​mennesker, der kommer til dit websted og straks forlader uden at tage noget, kaldes en afvisningsprocent. En høj afvisningsprocent afspejler sig dårligt på din placering, derfor er det i din bedste interesse at sikre dig, at dit websted kører hurtigt.

Markedsstørrelsen på CDN forventes at vokse fra $ 4,95 B i 2015 til $ 15,73 B i 2020

Hastigheden på dit websted afhænger af din webhostingudbyder, brugerens nærhed til den server, hvor dit websted uploades, og det tema, der bruges i din webdesignproces. Så for at oprette et hurtigere websted og en bedre brugeroplevelse, har du brug for en kvalitet webhostingstjeneste og et kvalitetstema til dit websted.

Netværk til levering af indhold

Der er cirka 8,8 millioner websteder, der bruger Content Delivery Networks over hele verden

Vi har nævnt servernærhed som en af ​​de faktorer, der påvirker hastigheden, men servernærhed har også indflydelse på dit websteds synlighed. Med andre ord, jo tættere dine potentielle besøgende er serveren, jo større er chancen for, at de vil opdage dit websted, og at dit websted vil fungere godt under deres browsing-session.

Ud af de øverste 10.000 websteder bruger 48,3% i øjeblikket et indholdsleveringsnetværk

Se infographic >>

Det er her et indholdsleveringsnetværk eller CDN kan være til stor hjælp. CDN er der for at sikre, at dit websted ikke er begrænset til en enkelt server, men uploades på adskillige andre servere over hele kontinentet eller kloden.

Når dit websted er allestedsnærværende, øger du dets synlighed, og dine brugere fra fjernere placeringer kan have den samme tilfredsstillende oplevelse som dem, der er i nærheden. CDN er en service, som din webhostingudbyder normalt tilbyder, så når du leder efter webhosting af høj kvalitet, skal du også spørge om deres CDN-tjeneste og hvilke placeringer de dækker.

Når du har et websted med et hurtigt tema, der er optimeret til alle enheder, og webstedet er uploadet på adskillige servere af en kvalitetsudbyder, kan du gå videre til næste trin.

Rangering signaler

rangeringssignaler

Søgemaskiner bestemmer din placering baseret på rangeringssignalerne. Vi nævnte nogle af disse signaler i det foregående afsnit: hastighed og mobilvenlig optimering. Men for at rangere højere har du også brug for et formål, eller for at være præcis, en bestemt niche, hvor du ønsker at blive rangeret.

Disse nicher eller kategorier er mærket med nøgleord, så SEO giver dig mulighed for at blive rangeret efter en bestemt kategori ved hjælp af passende søgeord eller nøgleordssætninger. Med andre ord skal du oprette dine egne rangeringssignaler for at blive rangeret efter det, du vil målrette mod (hundefoder, fast ejendom, sundhed, motion osv.). Her skal vi undersøge, hvad relevante rangeringssignaler er, og diskutere, hvordan man opretter dem.

EN STOR TITLE TAG – det vigtigste nøgleord skal være i begyndelsen efterfulgt af det næstvigtigste, så til sidst dit brand name

Metakoder

Hver gang du uploader en video, foto eller artikel til dit websted, bliver du bedt om at udfylde indtastningen Metakode boks. Her bruger du dybest set ord til at beskrive det uploadede indhold, og disse ord skal indeholde de søgeord eller nøgleordssætninger, du vil have, at indholdet skal rangeres for.

Længde: Titelmærker skal være 50-60 tegn lange, inklusive mellemrum

Nøgleord i titlen

Når du navngiver dit indhold, skal du bruge den søgeordssætning eller det søgeord, der er dit primære mål. På denne måde ved en søgemaskine, at indholdet handler om eller er relateret til det valgte søgeord.

Du skal ikke kopiere titelmærker: De skal skrives forskelligt for hver side. Massér ikke dine titelmærker, det vil påvirke din søgesynlighed negativt

Underoverskrifter

Underoverskrifter kan også indeholde nøgleord, nøgleordssynonymer eller andre emnerelaterede ord. Disse er ikke så indflydelsesrige som de tidligere nævnte signaler, så der er ingen grund til at slagte dit indhold bare for at score mindre positive point.

Side navnGør det relevant: Titelkoder skal beskrive indholdet på siden nøjagtigt

Dit websteds domænenavn og URL tæller også som rangeringssignaler. Hvis du stadig ikke har navngivet dit websted, skal du bestemt overveje at bruge et nøgleord eller noget nichrelateret i dets navn. For eksempel er navne som GoodReads, BookDepository, FirstSiteGuide osv. Alle store navne på et websted; de er selvforklarende, og de har et nøgleord, de vil rangere som i deres navn.

Hvis du allerede har et websted, eller hvis du har et andet navn i tankerne, er der selvfølgelig ingen grund til at opgive det. Webstedsnavnet er ikke et rangeringssignal, der vil spille en væsentlig rolle i rangeringsprocessen, så føl dig fri til at navngive dit websted, som du vil.

Brugererfaring

Gør din overskrift (h1-tag) forskellig fra titelmærket: Dette er en anden mulighed for at variere søgeordsfraser på din side og øge dens chancer for at vises for forskellige søgeintentioner

Brugeroplevelse og konverteringsfrekvens overvåges også, så du er nødt til at skabe engagerende indhold for brugerne og sikre, at de bliver deltagere, der deler, kommenterer og kan lide indholdet, eller de bliver betalende kunder.

Vi kommer nu til at behandle spørgsmålet om indhold mere grundigt og give et eksempel på den type indhold, der har høj værdi.

Indholdets kvalitet

Kvalitetsindhold

Gennem hele guiden er kvalitetsindhold blevet nævnt som et vigtigt og essentielt element, men vi har aldrig defineret nøjagtigt, hvad kvalitetsindhold indebærer. Når du læser om oprettelse af indhold, vil du bemærke, at folk siger, at indholdet skal være unikt, engagerende og indsigtsfuldt – og at ordtælling også betyder noget.

Årsagen til, at du ikke kan finde konkrete forslag, er, at du er nødt til at oprette noget nichespecifikt. F.eks. Adskiller indhold til havearbejdstip meget fra engagerende indhold til spiltips.

Ledere med indholdsmarkedsføring oplever 7,8 gange mere webstedstrafik end ikke-ledere

Engagerende indhold betyder, at det kan levere, hvad læserne forventer. Så hvis du opretter noget til underholdning, skal det være underholdende, og hvis du opretter selvstudier, skal de være præcise, forenklede og på ingen måde tvetydige. Derfor insisterer folk på at bruge fotos, videoer eller infografik af høj kvalitet som en del af deres indhold, fordi det er lettere at give eksempler og demonstrere koncepter ved hjælp af visuelle hjælpemidler.

Når det kommer til ordtælling, har du sandsynligvis hørt, at skriftligt indhold burde have cirka mellem 1.500 og 2.000 ord. Dog skal dit indhold først og fremmest være indsigt, og højere eller lavere ordtælling bestemmer ikke dets indsigt.

61% af mennesker har det bedre med et firma, der leverer tilpasset indhold og som er mere tilbøjelige til at købe fra det firma

Du kan skrive 2.000 ord og sige dybest set intet, eller du kan give en masse værdifuld information ved kun at bruge 500 ord. Det bedste råd med hensyn til det skriftlige indhold er at vælge et emne, hvor du kan give dybdegående råd og skabe noget meningsfuldt, der vil overstige 1.500 ordtællinger.

Lad os nu forklare, hvad unikt indhold betyder. Unikt betyder ikke, at det behøver at være helt anderledes, da der er andre websteder i den samme niche som dig, og der er helt sikkert et overlappende indhold. Unikt indhold kan også defineres som 2X eller 10X indhold, der dybest set er indhold, der er to gange eller endda 10 gange bedre end noget andet på Internettet om dette emne.

38% af marketingfolk offentliggør indhold ugentligt eller oftere

Du kan også tage en anden tilgang til at gøre dit indhold mere unikt. Grundlæggende bruger du eksisterende oplysninger og bygger dit indhold på det. F.eks. Foretager adskillige websteder filmanmeldelser, f.eks. IMDb og Rotten Tomatoes. Så det næste logiske trin er at oprette et rangeringssystem for disse websteder og give information til brugerne om pålideligheden og kvaliteten af ​​kilder og anmeldelser.

Dette dækker nogenlunde kriterierne for et kvalitetsemne, men husk, at kvalitetsindhold ikke indebærer, at det er optimeret, det betyder kun, at indholdet er rangværdig. Så hvordan evalueres dit indhold af søgemaskiner?

Nøgleord og emne relevans

Søgeord og emne relevans

Naturligvis er nøgleord stadig vigtige, fordi de rangerer signaler. Desværre blev deres betydning på et tidspunkt understreget i en sådan grad, at folk stoppede med at skabe kvalitetsindhold. Deres websteder fokuserede på høj søgeordstæthed, og de havde individuelle sider, der rangerede efter et bestemt søgeord eller nøgleordssætninger.

På grund af dette ændrede Google sin algoritme for at forhindre folk i at oprette spamindhold på deres websted. Opdateringer som Hummingbird, Penguin og Panda blev oprettet for at sikre, at nøgleordene var forbundet til emnens relevans. Den nyeste udgave af Googles arsenal er RankBrain, som forbedrer brugeroplevelsen ved at målrette en søgers intention.

Nøglen til succesfuld SEO er at koncentrere sig om nøgleord med lang hale, du vil være på toppen af ​​disse søgeresultater, fordi selv hvis du har tusinder endda millioner af sociale medier, vil de stadig ikke være så effektive som rangerende højt på SERP’er til dine målnøgleord.

For at undgå forvirring ved at gå i detaljer om, hvordan hver af disse opdateringer fungerer, vil vi kun fokusere på, hvordan deres handlinger skal påvirke din indholdsoprettelsesproces. Vi vil tale om nøgleord, nøgleordets tæthed, emnets relevans og klassificeringsvanskeligheder.

Nøgleord og nøgleordssætninger

Nøgleord og nøgleordssætninger er simpelthen en måde at begynde at rangere for en bestemt kategori. I dag er der ingen grund til at have indhold med høj nøgleordstæthed, alt hvad du skal gøre er at nævne dem i din titel og dine tags og sørge for, at de bruges naturligt et par gange i hele teksten.

Virksomheder, der har et stærkt nøgleord i virksomhedsnavnet, er 1,5 pladser højere end hvis der ikke er noget nøgleord i navnet

Nøgleordets densitet

Der er ingen nøjagtig procentdel af, hvad der ville være en naturlig densitet for nøgleord. Du skal bare ikke oprette indhold, hvor dit søgeord tvinges; hvis du kan nævne et enkelt nøgleord eller sætning 6 til 8 gange i en tekst, der indeholder 1.500 ord, der ville være godt.

I dag er nogle webstemaer også udstyret med et indbygget SEO værktøjskit, der giver dig mulighed for at overvåge de nøgleord, du bruger. De signalerer også, hvis du har brugt dit søgeord for meget eller ikke har brugt dit søgeord nok. Et andet råd, hvis dit indhold skal synes naturligt, skal du også bruge søgeordssynonymer.

Hvis du opererer på en geo-placering, kan du overveje at tilføje placeringsbaserede nøgleord til alle dine sider, da trafik fra andre placeringer ikke vil være til stor hjælp for dig.

Emnerelevante nøgleord

Ud over dine søgeord forventer søgemaskiner, at du bruger såkaldte “emneversionelle” søgeord. Da søgemaskiner ikke kan evaluere dit indhold som mennesker, har de en tendens til at sammenligne dit indhold med eksisterende indhold på websteder med høj domæne.

72% af forbrugerne, der foretog en lokal søgning, besøgte en butik inden for fem miles

Grundlæggende gør brug af kun et specifikt nøgleord det ubrugeligt, fordi det for at være virkelig effektivt skal have det rigtige miljø. Der er desuden to typer emnerelevante søgeord: dem, der bruges på nichespecifikke websteder, og dem, der bruges på et almindeligt websted sammen med et bestemt nøgleord.

Hvis du f.eks. Vil rangordne udtrykket “fast ejendom”, er der ord, der bruges på ejendomswebsteder og ord, der findes på websteder med generelle emner. Den bedste ting at gøre er at bruge begge sæt emnerelevante nøgleord i din tekst.

De 9 bedste værktøjer til søgeordsforskning til at finde det rigtige Nøgleord til SEO

Rangering af vanskeligheder

Det er også værd at nævne, at du kan downloade og købe forskellige værktøjer, der kan analysere teksten på en side, eller værktøjer, der kan give dig forskellige emnerelevante søgeord, når du skriver det ønskede søgeord. Disse værktøjer bruges allerede af SEO-virksomheder, hvilket er en af ​​grundene til, at processen er outsourcet til dem; du får alle de bedste værktøjer og ekspertudtalelser – og du sparer meget tid.

Rangering af vanskeligheder

Til sidst er der et element med vanskeligheder ved rangering for hvert søgeord. Nogle nøgleord er stærke, og derfor rangerer mange websteder allerede for dem. I dette tilfælde vil det være vanskeligt at overgå dem, hvis du lige er startet. Med andre ord skal du foretage en grundig undersøgelse af søgeordsstyrke og dens klassificeringsvanskeligheder – og bestemme, hvilke værktøjer der er tilgængelige til at hjælpe dig med at gennemføre denne proces.

Link værdi

Link værdi

Når du har oprettet et hurtigt og optimeret websted, med kvalitetsindhold med de rigtige nøgleord og relevans, skal du arbejde på links, både eksterne og interne, både følge (links, der tæller til din siderangering) og ikke-følge (links der ikke tæller med i siderangeringen, f.eks. annoncer eller links, der leveres i læserkommentarer). Igen bliver alt forklaret, men den grundlæggende mekanisme bag links er, at jo flere links du har, der fører til dit websted eller en bestemt side på dit websted, jo mere vil autoriteten vokse.

Naturligvis påvirker andre faktorer linkværdien. Uden dem ville systemet let blive manipuleret, og du kan dybest set betale for din rangering eller købe links, hvilket ikke er noget, søgemaskiner vil have dig til at gøre.

70% af de link, der er klikket på af søgebrugere, er faktisk organiske

Forankret tekst

Forankringstekst kan øge din linkværdi, men den er ikke noget at besætte. Hvis linket, der fører til din side, har oplysninger, der er relevante for din læser, men du ikke kan indsætte en ønsket ankertekst naturligt i sætningen, så glem den. Det er altid bedre at få linket, uanset dets anker tekst, end unødvendigt at dreje emnet, bare så du kan få den ønskede linje med nøgleordet i det. Grundlæggende skal du se ankertekst som en mindre bonus til din linkværdi, men ikke noget, du bør prioritere.

75% af brugerne ruller aldrig forbi den første side med søgeresultater

Sideplacering og et websteds autoritet

Dette er en ekstremt vigtig faktor. Sideplacering og et websteds autoritet har en betydelig indflydelse på linkværdien. Højt rangerede websteder og sider er mere pålidelige, derfor tilføjer eksterne links, der kommer fra disse websteder, mere autoritet til dit websted og indhold.

Ifølge Andrey Lipattsev, seniorkvalitetsstrateg for søgekvalitet hos Google, er indhold og linkbygning af høj kvalitet de to vigtigste signaler, som Google bruger til at rangere dit websted til søgning

Relevant indgående link

Et websted, der linker til dit websted skal være aktuelt og relevant for dit indhold. For eksempel har et indgående link fra en graviditetsrelateret blog til din tech-blog ikke så meget værdi som et indgående link fra en tech-, gaming- eller app-relateret blog. Grundlæggende skal de to websteder have en naturlig binding, hvis de eksterne links skal betragtes som værdifulde.

Følg vs. ikke-følge

Top SEO’er mener, at eksterne links er den vigtigste kilde til rangeringskraft

Følg links til relevante websteder genererer autoritetspoint. Links, der ikke følger, såsom links på annoncer eller links til indhold, som du ikke ønsker at godkende, tæller ikke med på dit websteds placering. Det ville dog være forkert at antage, at du ikke har brug for links, der ikke følger. Websteder med links, der ikke følger, har en tendens til at være mere pålidelige; der er ingen motiver til udvendig karakter, så informationen er som regel mere ægte på disse websteder.

Selv hvis linkene ikke genererer rankingpoint, kan de stadig være en levedygtig kilde for besøgende på websitet. Hvis din målgruppe læser en bestemt blog, og denne blog har links, der ikke kan følges, skal du stadig prøve at placere dine links der. Linksne fører til mere trafik til dit websted, og det er en stor værdi alene.

Ekstern vs. intern

Eksterne links videregiver “link juice” (rangeringskraft) anderledes end interne links, fordi søgemaskinerne betragter dem som tredjepartsstemmer

Eksterne links genererer langt mere autoritet end interne. Stadig er interne links gode, og hvis du tilbyder links til værdifuldt yderligere læsestof, vil folk bruge mere tid på dit websted. Dette vil også hjælpe dig med at score positive point med hensyn til autoritet.

Andre links på siden

Din placering og indhold evalueres også baseret på de links, du har brugt. Hvis du brugte websteder med højere autoritet, der er pålidelige kilder eller god viderelæsning, vil det reflektere positivt på din side. Så ikke link til websteder, der er tvivlsomme eller kun stole på interne links.

SEO teknikker

Sandheden fortælles, linkværdi er et interessant emne, og meget mere information er tilgængelig. Det ville være klogt for dig at lave yderligere research om dette emne, når du først har forstået det grundlæggende i SEO.

SEO teknikker

Nu hvor du har en idé om, hvordan SEO fungerer, og hvad der kan bidrage til at øge dit websteds synlighed, kan vi tackle problemet med SEO-teknikker. Følgende er de grundlæggende basics, der skal gøres hver måned for at have konstant og naturlig vækst i autoritet.

Blogging

81% af virksomhederne betragter deres blogs som et vigtigt aktiv for deres forretning

Vi har nævnt vigtigheden af ​​indhold, f.eks. Videoer, artikler og infografik. At have en blogafdeling på dit websted giver dig muligheden for konstant og naturligt at tilføje relevant indhold. Det kan også fungere som et godt sted for besøgende på webstedet at få oplysninger, der er relevante for din niche, og andre blogplatforme kan føre til din blog.

Virksomheder med aktive blogs genererer 55% flere sidebesøg, 97% flere links til deres websteder, og deres sider indekseres med hele 434% oftere

Du kan uploade nye videoer, tekst, billeder og infografik og senere dele dette indhold på dine sociale netværks sider, så flere kan tjekke det. Glem ikke at optimere disse materialer tilstrækkeligt med metatags.

At have video på landingssiden på dit websted gør det 53% mere sandsynligt, at det vises på side 1 på Google

Hvis folk bruger billeder eller videoer eller noget andet, der stammer fra dit websted som en del af deres indhold, får du også værdifulde links til dit websted. Indholdstypen gør lille forskel, når en artikel, et billede eller en video fra dit websted er knyttet som en del af en anden artikel på en høj autoritetsplatform. Et follow link er et follow link, og det vil altid bidrage til din placering.

Brug af et enkelt billede inden for indhold øger placeringerne i søgemaskinerne

Gæsteposter

62% af B2B-marketingfolk og 51% af B2C-marketingfolk har optimeret deres blogs til mobil for at forbedre SEO

Det er nyttigt at finde forfattere eller at blive forfatter på andre blogplatforme for at få flere eksterne links. Se efter blogs, der har en lignende niche som dit websted, og bede forfattere der om at evaluere dit indhold.

Opdatering og genudgivelse af gamle blogindlæg med nyt indhold og billeder kan øge den organiske trafik med op til 111%

Hvis de finder dit websted imponerende, er det sandsynligt, at de vil dele det med deres læsere. Når alt kommer til alt er de nødt til at give deres læsere noget værdifuldt, fordi det er netop derfor, deres publikum stoler på dem. Det vil også gavne dig at skabe en vis indflydelse som blogger. Folk vil se dig oftere, og det er langt nemmere at sælge til offentligheden, når de genkender dit navn og ekspertise.

Stemmesøgninger er steget til 10% af al søgevolumen ifølge rapporten Internet Trends

Udvalgt indhold

i 2018 genererede Google 136,22 mia. dollars i nettoindtægter fra digitale annoncer over hele verden, en stigning på 23,4% i forhold til 2017.

Det ville være en forbløffende bedrift, hvis du kunne nå ud til en berømt influencer og overbevise den person om at vise dit indhold i deres næste indlæg. Dette er meget lettere, hvis du har et eget publikum, da du på den måde kan have indflydelsesrigeren i dit indhold til gengæld, og du får begge fordele. Prøv at finde så mange påvirkere som muligt, da du pludselig får pludselige stigninger i trafikken med denne tilgang.

64% af B2B-teknologiselskaberne bruger SEO til at hjælpe med at markedsføre deres produkter, 59% bruger også betalt søgning / SEM

Fremtiden for SEO

Som nævnt er SEO en proces, der stadig udvikler sig. Så længe folk er i stand til at drage fordel af det og øge scoringen til deres fordel, fortsætter algoritmen med at forbedre sig. Det er svært at sige med sikkerhed, hvad fremtiden indebærer, men vi kan stadig spekulere med en vis nøjagtighed.

SEM (search engine marketing) vil fortsat fange den største andel af onlineforbruget på 47%, eller ca. 14% af de samlede markedsføringsbudgetter.

Når du bruger organiske SEO-teknikker og en PPC-kampagne sammen, kan du forvente at modtage 25% flere klik og 27% mere overskud mod kun at bruge det ene eller det andet

Måske vil fremtidens søgemaskiner give os mere detaljerede data fra deres resultater. Når vi for eksempel har søgt efter noget, kan vi muligvis få grafer ud for hvert resultat, der er relateret til den nylige aktivitet. Vi kunne vide, hvor mange mennesker, der brugte nøjagtige eller lignende ord i deres søgning, og hvor længe de blev på websteder, der blev vist i resultaterne. Vi kan muligvis se, hvad andre mennesker, der er på den samme side, skrev som deres søgeforespørgsel.

Hvis søgemaskiner bliver mere avancerede og er i stand til at evaluere indholdet mere nøjagtigt, er chancerne for, at backlinks eller eksterne links muligvis mister en del af den indflydelse, de har i dag. Derfor vil folk blive incitamenteret til at fokusere på at skabe bedre og mere engagerende indhold.

U.S.-udgifter til betalt søgning og organisk optimering vil være $ 45 mia. Inden 2019.

SEO-værktøjer kan også få et løft og give brugerne flere oplysninger relateret til søgeforespørgsler. Der er desuden nu flere og flere forespørgsler om stemmekommando, der har tendens til at være meget forskellige end dem, vi skriver. Der vil måske være nye teknikker til placering for at målrette mod disse typer forespørgsler.

Dette er blot nogle spekulationstemaer, der i øjeblikket diskuteres af branchen. Vi bliver nødt til at se, hvordan ting spiller ud i fremtiden.

Konklusion

Vi håber, at du finder denne guide nyttig, og at den hjælper dig med at forstå, hvordan SEO fungerer. Sikkert, ting er meget klarere nu, men du skal også have en masse nye spørgsmål.

Tag det et skridt ad gangen, og meget snart finder du de svar, du har brug for. Husk, at ikke alle disse spørgsmål har konkrete svar. Der er desuden en god grund til, at vi ikke har tilladelse til fuldt ud at forstå, hvordan søgemaskiner rangerer indhold. Men det er sikkert at sige, at hvis du holder dig til tipene her, vil du opnå positive resultater.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map