Sådan udføres søgeordsundersøgelser til din blog

Der er mange kritiske elementer, der skal overvejes, når du starter en blog, og for at få succes, skal du sørge for, at alle af dem bliver gjort rigtigt. Et af disse væsentlige elementer er nøgleordsundersøgelse, da valg af de rigtige nøgleord at fokusere på er en af ​​de vigtigste måder at øge antallet af visninger, som din blog får.


En masse nye bloggere overvejer ikke engang at udføre søgeordsundersøgelser, og på grund af dette kæmper de for at få besøgende på deres blog, uanset hvor hårdt de prøver. Andre tilføjer blot nøgleord, der er “de mest populære”, men de forstår ikke, at hvis et nøgleord er meget almindeligt, hjælper det ikke, men send din blog til den 15. side med søgeresultater.

Spring over denne del er ikke en mulighed, da du ikke vil være i stand til at vokse din blog så hurtigt, som du vil, så hvad kan du gøre? Kort sagt, skal du undersøge nøgleord for at finde nøgleord, der fungerer godt og hjælpe din blog med at rangere højere på søgemaskinens resultatsider (SERP). Det er ikke en enkel ting at gøre, da alle blogs og målmarkeder er forskellige.

Du har brug for de rigtige SEO-værktøjer og den rigtige viden, der hjælper dig med at starte denne proces korrekt og gå gennem den jævnt. Denne guide giver tip til korrekt strukturering af din søgeordsundersøgelse, og du kan tilpasse den til dine specifikke behov.

Først og fremmest skal du forstå, hvorfor du har brug for en god søgeordsstrategi til din blog. Nøgleord er en udvidelse af din organiske rækkevidde, hvilket betyder, at de giver dig mulighed for at tiltrække læsere med en ægte interesse i, hvad din blog har at tilbyde. Hvis du opretter en god nøgleordstrategi, der ikke er vildledende.

Organisk trafik er det mest værdifulde aktiv for din blog, og du skal have så meget af det som muligt for at vokse din blog.

Brainstorm for at finde nicheemner
(frø nøgleord)oprettelse-din-personlige-mærke

Uden at tænke på noget andet, skal du starte din niche-beslutningsproces ved at skrive ned alle de ting, der interesserer dig. Dette kan være personlige interesser eller faglige interesser.

 • Begynd med at tænke på de ting, du nyder at gøre, eller ville lide at gøre, hvis du havde chancen. For eksempel er du amatørfotograf. Fotografiblogging kan være en god niche. Du kan dele dine fotos, din detaljerede viden eller din oplevelse med kamerateknologi.
 • Tænk derefter på de ting, du kunne lide at lære. For eksempel er du interesseret i at deltage i madlavningskurser. Selv hvis du ikke har tid eller budget til at starte madlavningskurser, kan du starte en madblog, hvor du analyserer opskrifter, du finder online. Og diskuter, hvordan man vælger perfekte ingredienser, og vejer fordelene ved organiske kontra GMO-ingredienser.
 • Til sidst skal du tænke på de ting, du allerede dykker dybt ind i. Lad os for eksempel sige, at du er en voksen, der går tilbage for at afslutte din grad på college. Du vil lave en masse research på on-campus versus online-uddannelser, hvilket universitet du skal vælge, hvordan du kommer tilbage i svinget med at studere og så videre. Dette er gode emner til en nicheblog om videregående uddannelser.

At vælge en niche er en udfordrende proces. Men under denne øvelse får du en bedre følelse af de emner, der genklang med dig. De, som du brænder mest for, er de bedste kandidater til din nicheblog.

Lad os for eksempel sige, at du starter en blog om golf. De første søgeord tænker du, som du ville bruge i Google-søgning:

 • golf til begyndere
 • golf tip
 • golfsving
 • golfklubber

Disse ville være dine nøgleord, idéer med bredt emne. Dernæst skal du finde mere specifikke nøgleord, der tilbyder attraktive muligheder.

Find centrale nøgleord og saml søgemængder

Brug af Google Nøgleordsplanlægning til at finde nøgleord

Brug af Google Nøgleordsplanlægning til at finde nøgleord

Google Nøgleordsplanlægning vil være til stor hjælp, når du begynder at oprette en liste over nøgleord, som du potentielt kunne bruge til din blog. Dette værktøj er praktisk, og det kan hjælpe dig med hurtigt at oprette en stor nøgleordsliste.

Log ind eller opret en ny konto, du vil indtaste Googles søgeordsplanlægningsværktøj.

adwords

Du vil se tre forskellige indstillinger under “Find nye søgeord og få data om søgevolumen.” Vælg fanen “Søg efter nye søgeord ved hjælp af en sætning, et websted eller en kategori”.

søgeord

Dette er et brød- og smørværktøj, som du vil bruge til at generere dine søgeordsidéer.

Når du har åbnet værktøjet, vil du se listemulighederne. De fleste af disse indstillinger er forvalgt, og du behøver ikke at bekymre dig om dem. Lad os gennemgå muligheder, der kan hjælpe din søgeordsundersøgelse.

Nøgleordsundersøgelse

Dit produkt eller din service: Det er her du indtaster “frøøgleord”, og dette er det primære felt, du vil bruge. Du kan indtaste et eller flere nøgleord her.

Din destinationsside: Dette er primært for Adwords-brugere.

Rettet mod: Denne indstilling er relevant for at skifte land, sprog og søgemaskine, som du markedsfører.

Tilpas din søgning: Sådan forklarer Google denne mulighed – “Filtrer dine søgeord efter historisk statistik, skjul nøgleord allerede i din konto og inkluder eller ekskluder visse søgeord. Klik på blyantikonet for at tilpasse disse indstillinger. ”

Datointerval: Du kan indtaste et datointerval for at se gennemsnitlige månedlige søgninger for en given periode.

Lad os indtaste “frø-nøgleord” (golftip, golfsving, golfklubber), som vi brugte i eksemplet ovenfor og se på resultaterne.

Månedlige søgninger

Du får resultater for udvalgte søgeord og også relevante søgeordsidéer. Lad os se på hvert område på denne skærm.

Søgeudtryk: Dette er de nøgleord, du har indtastet.

Nøgleord (efter relevans): Listen over nøgleord foreslået af Google.

Gennemsnitlig. månedlige søgninger: Antal søgeintervaller, ikke en meget nøjagtig indikator for søgevolumen. (Vi viser dig, hvordan du får nøjagtige data om søgevolumen nedenfor).

Konkurrence: Dette angiver antallet af annoncører, der byder på det nøgleord, der bruges til AdWords. Nyttigt at evaluere, hvor konkurrencedygtigt er nøgleordet.

Foreslået bud: Fantastisk måde at få ideen om indtægtspotentialet for nøgleordet.

Nu kan du downloade listen med nøgleord-ideer for at sortere efter.

Download listen med nøgleord

En anden nyttig mulighed, du kan bruge med Google Nøgleordsplanlægning, er “Annoncegruppeidéer.” Du får en udvidet liste over ideer, du kan udforske.

Liste over ideer

Klik på en af ​​annoncegrupperne for at se, hvad der er inde.

Annoncegrupper

Du vil se, hvilke nøgleord der er inkluderet i denne gruppe.

Inkluderede søgeord

Du kan også downloade alle disse nøgleord og føje dem til listen.

Du har flere værktøjer, som du kan bruge til at finde flere idéer til søgeord. Nogle af dem er gratis, freemium eller betalt. Vi tror, ​​at du ved hjælp af Google Nøgleordsplanlægger kan få en liste over nøgleordsidéer, der ville være mere end nok at udforske. Men i tilfælde af at du vil tjekke andre værktøjer, her er listen over de mest populære:

Brug af Google Nøgleordsplanlægning til at samle søgefolum

Som vi nævnte tidligere, Google Nøgleordsplanlægning vil vise dig udvalget af månedlige søgninger (f.eks. 1k-10k). Du kan få nøjagtigt søgevolumen for specifikke søgeord, hvis du kører aktiv AdWords-kampagne (betalt reklame). Men selv den nøjagtige søgevolumen svinger, og Google viser det estimerede gennemsnitlige antal søgninger. Det er nyttigt at se det nøjagtige antal søgninger, men der er ikke noget galt i at bruge intervaller til at vælge nøgleordene.

Lad os vise dig, hvordan du kan trække den nøjagtige søgevolumen fra Google uden at oprette Adwords-kampagne.

Vælg først nøgleordet fra listen over forslag, og klik på Tilføj til plan.

Føj til planen

Du vil se din plan-widget på højre side.

Planlæg widget

Sæt et stort antal (f.eks. $ 1000) i feltet “Indtast bit”, se på antallet af “visninger”, det er, hvor mange mennesker, der søger efter dette nøgleord hver dag.

Imppressions

Nu, hvis du multiplicerer dette nummer med 30, får du et legitimt antal søgninger pr. Måned. Problemet her er, at du bliver nødt til at udføre den samme proces med hvert søgeord, du vil målrette mod. Men lad os gentage, at der ikke er noget galt i at bruge estimerede intervaller (1k-10k) af søgevolumen, hvis du ikke ønsker at gennemgå hvert søgeord.

Brug af betalte værktøjer til at samle søgemængder

Som vi nævnte tidligere, er der nogle betalte værktøjer tilgængelige online. Og du kan bruge det til at finde nøgleord og kontrollere søgemængder. Disse værktøjer viser dig tal baseret på den algoritme, de bruger, og det vil blive estimeret tal.

For eksempel er her, hvad du får, hvis du prøver Ahrefs søgeordsudforsker.

Ahrefs søgeordsudforsker

Som du ser, er disse numre forskellige fra, hvad du får med Google-værktøjet, men du får den grove idé om søgevolumen.

Flere værktøjer er tilgængelige, og du kan kontrollere det fra nedenstående liste.

Forstå vigtigheden af ​​nøgleord med lang hale


oprettelse-din-personlige-mærke

Før vi kommer til den del om, hvordan du kan bestemme værdien af ​​dine søgeord, skal du først vide, hvilke nøgleord der er de mest værdifulde, og hvorfor det hele handler om nøgleord med lange hale. Det er rigtigt, at du kan vælge nøgleord, der har fra 500 til 5.000 søgninger pr. Dag. Disse store udtryk tegner sig dog for mindre end 25% af søgningerne på hele nettet.

Efterspørgselskurve

Over 70% af søgeord, som folk søger efter, findes i søgningen efter “lang hale”. Dette lange haleområde har millioner af søgninger, der kan ske et par gange på en hvilken som helst dag, men disse søgninger udgør det meste af de daglige søgninger.

Lad os beskrive de tre forskellige kategorier, som nøgleord normalt opdeles i: hoved, krop og den lange hale.

 • Hoved: Disse er nøgleord med enkelt ord med enorme søgemængder (for eksempel “golf” eller “mad”). Disse udtryk er brede, og folk søger muligvis efter forskellige ting ved hjælp af disse nøgleord (f.eks. Kan nogen, der søger efter “golf” muligvis være på udkig efter golfklasser, golfklubber eller spilleregler).
 • Legeme: Disse nøgleord er 2-3 ordfraser der får anstændigt søgevolumen (1.000 til 2.000 søgninger pr. måned) og er mere eksplicitte end hovedet (f.eks. “golfundervisning” eller “madklasser”).
 • Lang hale: Disse nøgleord er 3 eller 4+ ord lange og er meget specifikke (f.eks. “billige golfundervisning til børn” eller “madklasser til japansk køkken”). Disse udtryk har ikke meget søgevolumen, men statistisk set udgør de fleste søgninger online.

Som tommelfingerregel, når du vælger Body-søgeord og optimerer dit indhold omkring dem, vil du normalt rangere efter relaterede lange hale (4-8 ord) nøgleord. Og sådan får du naturlig trafik til dit websted.

Sådan finder du nøgleord med lang hale

Den nemmeste og sandsynligvis den mest effektive måde at finde relevante lange hale nøgleord er at bruge Google-forslag. Lad os vise dig nøjagtigt, hvordan du kan gøre det.

Først, når du skriver valgte søgeord i Google-søgning, skal du se på de automatiske forslag.

Søg på google

For det andet, når du udfører søgningen, skal du rulle ned til resultatsiden og se på forslagene “Søgninger relateret til… ..”.

Søgeresultater

Du kan udføre denne teknik med forskellige variationer af nøgleord og vælge udtryk, der er bedst egnet.

Kontroller, hvilke nøgleord konkurrenter rangerer for

Det er en af ​​de effektive avancerede taktikker, du kan bruge til at finde de rigtige nøgleord inden for din niche. Denne mulighed tilbydes med betalte værktøjer som f.eks SEMrush”Target =” _ blank ”rel =” nofollow ”> Semrush og Ahrefs site explorer.

Som et eksempel vil vi demonstrere, hvordan du kontrollerer din konkurrence med Ahrefs. Vælg først et domænenavn (URL) på det websted, du vil tjekke. I vores tilfælde tjekker vi golfdigest.com-webstedet.

Åbn Ahrefs Site Explorer-værktøjet, og indtast URL’en til det domæne, du vil tjekke.

Site explorer

Du får detaljerede oplysninger om dette websted inklusive backlinks-profil og søgetrafik. Ved at klikke på afsnittet “Organiske nøgleord” kan du se placeringer på dette websted og idéer til nøgleord.

Organiske nøgleord

Denne øvelse hjælper dig med at finde flere nøgleord og bestemme, hvilke nøgleord du skal gå efter.

Evaluer konkurrence og vanskeligheder


oprettelse-din-personlige-mærke

For yderligere at evaluere nøgleordets ideer bliver du nødt til at se, hvor konkurrencedygtige de er, og hvor vanskeligt det vil være at rangere for disse nøgleord.

Du kan lave et veluddannet gæt med værktøjet Google Keyword Planner ved at undersøge to parametre: Konkurrence og Foreslået bit.

Bud

Vi beskrev disse to punkter ovenfor, men lad os se på dem igen.

Konkurrence: Dette angiver antallet af annoncører, der byder på det nøgleord, Lav, Medium og Høj. Nyttigt at evaluere, hvor konkurrencedygtigt er nøgleordet.

Forslag til bud: Fantastisk måde at få ideen om indtægtspotentiale for nøgleordet. Men vil også give dig en idé om, hvor vanskeligt det kan være at rangere efter disse nøgleord.

Med dataene fra Google kan du komme med et veluddannet gæt. Hvis du ønsker at få en dybere forståelse af nøgleordets konkurrenceevne og vanskeligheder, bliver du nødt til at bruge et betalt værktøj som Ahrefs Keywords Explorer.

Kør rapporten for specifikke nøgleord og klik på fanen “At have de samme vilkår”.

Sådan ser denne rapport ud:

At have de samme betingelser

Sådan måler Ahrefs KD: “Søgeordssvigt er et skøn over, hvor svært det ville være at rangere i Top10 Google-søgeresultater for et givet nøgleord. Det måles på en ikke-lineær skala fra 1 til 100 (lav vanskelighed til høj vanskelighed). ”

Bestem penge nøgleord


oprettelse-din-personlige-mærke

Hvis et af dine mål er at tjene penge online, er det vigtigt, at du vælger de kommercielle forsøgsøgeord. Disse nøgleord kan opdeles i tre klasser:

Køb nu nøgleord

Dette er nøgleord, som folk bruger, før de foretager et køb.

Her er ord, der har tendens til at være en del af denne type søgeforespørgsler:

 • Købe
 • kupon
 • Rabat
 • Del
 • Forsendelse

Produkt nøgleord

Produktnøgleord er søgninger, der fokuserer på en bestemt produktkategori, mærkenavn eller tjeneste. Folk, der bruger disse sætninger, er i et tidligt købstrin.

Produktnøgleord har en tendens til at omfatte:

 • Anmeldelse
 • Bedst
 • Top 10
 • Billig
 • overkommelige
 • Sammenligning

Oplysende nøgleord

Hovedparten af ​​nøgleord online er “Oplysende nøgleord.” Det er naturligt for folk at se efter information, inden de går ind i købsprocessen.

Informationsnøgleord har en tendens til at indeholde ord som:

 • Hvordan
 • Bedste måde at
 • Måder at
 • jeg er nødt til

Tilgængelige søgeordsundersøgelsesværktøjer


oprettelse-din-personlige-mærke

Vi har nævnt nogle instrumenter i denne vejledning, men her giver vi dig den større liste over værktøjer, du kan teste, når du udfører en nøgleordundersøgelse.

Konklusion

Når du har gjort alle de ting, der er nævnt ovenfor, kan du sætte din søgeordsstrategi i gang, men det betyder ikke, at dit arbejde slutter der. En god nøgleordstrategi kræver en passende opfølgning, som inkluderer overvågning og finjustering af ting konstant.

Dette er det væsentlige, du har brug for at vide om at oprette en ordentlig søgeordsstrategi til din blog. Husk, at det er vigtigt at vælge de korrekte nøgleord for at en blog skal lykkes, men dette er kun et af aspekterne, og du kan ikke forsømme andre vigtige ting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map