Sådan starter du en modeblog

oprettelse-din-personlige-mærke

Får du ofte komplimenter med din modesans? Vender dine venner sig til dig for at få råd med deres klædeskab? Har du det hotteste designertøj i dit skab?


Hvis svaret er JA, kan du overveje at starte en modeblog i dag.

Du vil ikke have nogen problemer med at passe ind i samfundet af modebloggere, da de generelt er meget imødekommende. At etablere dit brand på internettet kan også være en fremragende indtægtskilde.

Det kræver ikke meget at oprette en blog – men i tilfælde af, at du ønsker dybdegående vejledning, har vi formuleret en trinvis vejledning om, hvordan du starter en modeblog med succes!

Fem enkle trin til at starte en modeblog

 • Vælg den bedste blogplatform
 • Vælg dit domænenavn
 • Opret din konto hos en hostingudbyder
 • Få din modeblog online
 • Find det perfekte tema

Vælg den bedste blogplatform

vælge-bedst-blogging-platform


Der er ca. 76,5 millioner WordPress blogs
Det første skridt til at blive modeblogger er at finde frem til det tekniske – det første er et CMS.

Et CMS, dvs. indholdsstyringssystem, sparer dig for at lære og programmere en blog fra bunden, i stedet giver det dig et readymade-blogsite til at starte en modeblog. Det er vigtigt at forstå, at en modeblog hovedsageligt afhænger af visuals. Derfor skal du vælge kvalitet CMS som WordPress, fordi det giver dig mulighed for at tilføje grafik og optimere dit websted for bedre ydelse.

WordPress.org er pålideligt og sindssygt brugervenligt, og det er vært for flere millioner brugere over hele verden, hvilket gør det til markedsleder inden for denne branche.

WordPress henvender sig til et massivt publikum, inklusive berømte bloggere, virksomheder og organisationer. Som CMS er det utroligt tilpasselig og fleksibelt; Derfor kan du, selv uden kodningskendskab, finjustere din blog i henhold til dine præferencer. Det giver dig friheden til at betjene en dynamisk blog hvor som helst i verden uden tekniske barrierer eller sprogbegrænsninger.

Vælg dit domænenavn

Blogging platforme
Hvad folk bruger til at blogge

Andet
6%


Valg af et domænenavn er muligvis det mest kritiske trin, mens du starter en vellykket modeblog; det er derfor, du skal tænke dette igennem.

Her er et par tip til, hvordan man kommer i gang med mode-blogging med den perfekte URL:

 • Kort er bedre. Hvad er den ene ting, der er fælles på alle succesrige modesider? De har alle korte, søde og vittige navne. Giv din blog et uforglemmeligt navn; lange og kedelige navne er vanskelige at huske og søge. Du vil have noget iørefaldende og mindeværdig.
 • Hold det specifikt. For en relativt ny modeblog skal du holde navnet relevant for ting, du vil blogge om, f.eks. kontortøj, sko eller aftenkjoler. Sørg for, at små detaljer er inkluderet i titlen, f.eks. Emnet for din blog, så dit websted let kan søges.
 • Gør det mere DIG. Hvis du er en allerede berømt fashion stylist eller rådgiver, kan du prøve at medtage en del af dit navn i domænet. Hvis du imidlertid er relativt ny, og dit navn ikke er en massiv del af din blogidentitet endnu, så lad dit navn forblive uden for domænet. Du kan i stedet introducere dig selv gennem et blogindlæg.

Anbefalet værktøj:

Opret din konto hos en hostingudbyder

set-konto

Over 850.000 folk har oprettet WordPress-blog med BlueHost

Nu hvor du har fundet et fremragende domænenavn, er det næste trin at finde en hosting-service. At finde en pålidelig webhost er lige så afgørende som at finde et godt domænenavn.

Her hos FirstSiteGuide finder vi Bluehost den bedste. De tilbyder en eksklusiv rabat, inklusive a GRATIS domænenavn og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. De kan hjælpe med at få din modeblog til en god start, overkommelig.

Selv WordPress.org godkender Bluehost-hostingfirmaet som “en af ​​verdens bedste og lyseste.”.

WordPress Bluehost

Få din modeblog online

Installationsprocessen for hver hostingtjeneste er stort set den samme på trods af nogle få forskelle i GUI (grafisk brugergrænseflade). Sådan tilmelder du dig Bluehost i nogle få nemme trin:

Trin et

Benyt den eksklusive rabataftale fra Bluehost, og følg de enkle trin, der er givet på dette link. Klik derefter på “Kom i gang nu”.

Trin et

Trin to

Bluehost tilbyder en række pakker og blogging muligheder at vælge imellem. Men som en nybegynder, skal du gå til grundlæggende plan – den indeholder alle de grundlæggende elementer for nye modebloggere.

Når du bliver fortrolig med, hvordan alt fungerer, kan du opgradere til premium-planer. Når du først har fået et væsentligt følgende, opskalere til bestsælgeren “Plus Plan”, giver det dig mulighed for at bruge ubegrænsede tjenester med standardydelse.

De har også den meget større Pro-plan, den har de samme nøglefunktioner som Plus-planen, men den har den ekstra fordel ved høj ydelse – hvilket gør den velegnet til blogs med massiv trafik.

trin to

Trin tre

Som vi nævnte ovenfor, er det vigtigt at vælge et ordentligt, men alligevel fængende domænenavn. Det kan gøre eller ødelægge hele din bloggkarriere. Hvis dit navn allerede er i brug af en anden, vil Bluehost give dig lignende forslag.

trin tre

Trin fire

trin fire

Trin Fem

Det er tid til at betale dine afgifter. Du kan betale for 12, 24 eller 36 måneder ad gangen; jo flere måneder du forpligter dig, desto mindre skal du betale pr. måned. Resten af ​​kasserne er bare ekstra tjenester; lad dem være un-ticked for nu, da du kunne komme tilbage senere, hvis behovet opstår.

trin fem

Når du har accepteret “Vilkår og regler”, vil du blive sendt tilbage til startsiden. Log ind derfra, og indtast dine legitimationsoplysninger, vælg og installer derefter WordPress.org-udvidelsen.

Du ejer endelig en WorPress.org-blog – tilpas dit blog-tema eller gå efter et WordPress-tema på mode. Du kan ændre layout, design, gøre absolut hvad du vil!

Trin seks

Du får en e-mail til verifikation af kontoen. Bekræft din konto via linket ved at indtaste din adgangskode. Uden adgangskoden kan du hverken verificere eller få adgang til din konto.

Trin seks
Trin seks

Linket beder dig om at vælge en ny adgangskode. Vælg en stærk, men alligevel mindeværdig adgangskode, så du ikke glemmer det.

Trin syv

Når du har oprettet din nye adgangskode, kan du bruge den til at logge ind på din nye konto.

Trin syv

Trin otte

Nu er det tid til at vise ægte kreativitet og tilpasse temaet for din modeblog efter din smag. Vælg enten en af ​​de foruddefinerede af Bluehost, eller besøg WordPress.org bibliotek og vælg derfra.

Trin otte

Trin ni

Når du har valgt et tema, kan du se dit dashboard ved at logge ind på WordPress.org-dashboard.

Trin ni

Trin ti

Fashion Blog Niches

Kvinder
70%
Mænd
10,5%
Unisex
8,7%
Rollespil
5,9%
Børn
37%
Legeme
1,2%

Dette hvor du kan oprette forbindelse til Bluehost’s chatbot-guide til vejledning i oprettelse af et ægte fashion-forward site – eller du kan gøre det på din egen.

Trin ti

Trin elleve

Klik på Bluehost-ikonet øverst til venstre for at finde tilpasningsværktøjerne. Leg rundt og skift uanset hvad du synes ville være passende til dit mode-blog-tema – vær ikke bange for at gøre dit websted om mode.

Trin elleve

Du bliver nødt til at komme med et sjovt og finurligt intro til dit modeblogwebsted, så det kan fange publikum og forklare din blogs ideologi.

Når det er gjort, har du dit websted.

Trin elleve

Tillykke! Din fashionista-blog er nu live og kører.

Find det perfekte tema

Perfect-temaer
Typer af modebloggere
Personlige stilbloggere – de mest populære af dem alle, de lægger outfits og flere outfits

Din modeblog er nu live, og du har allerede afsluttet de fleste vigtige trin.

Med alt det tekniske ude af vejen er du fri til at fokusere på den kreative del, også kaldet de ting, der fik dig til at starte en modeblog. En af de mest betydningsfulde faktorer for en blogs succes er dens koncept. Hver succesfuld modeblog har et tema, som de følger.

WordPress har et forudindstillet tema for hver blog på sin platform, som du kan ændre i henhold til din blog – bare husk at slippe af med alle standardeksempler og sider.

Sæt temaet til din blog så omhyggeligt, som du ville sammensætte et udstyr; vælg mellem mere end 2.000 temaer, der findes på WordPress’s opbevaringssted. Hvis disse temaer ikke er i overensstemmelse med dine krævende standarder, kan du købe fra mange andre på tredjepartswebsteder.

Overvej dine fremtidige forhåbninger til bloggen, mens du vælger et tema, så de to kan justeres korrekt. Her er det vigtigt at analysere alle funktioner og ydeevne faktorer i din blog og sikre, at alt er kompatibelt. Dette vil hjælpe med at strømline din blogs præstation.

Gratis eller premium?

Gadestilbloggere – de lægger inspirerende udseende, de fotograferer på gaden
Virksomhed med mode / mode nyheder bloggere – majoritetsindlægget om mode
nyheder, og de dækker også forskellige emner om modeverdenens økonomiske og forretningstype

Et stort udvalg af både gratis og premium valg findes på WordPress.

Du kan finde temaer værd $ 3 og $ 1000 og alle værdier derimellem. Derfor er det en fornuftig tilgang at først gennemse de gratis temaer og derefter se på de præmier.

Ligesom udstyr, er det bedre at “prøve før du køber”, så kontroller eksemplerne før du køber eller downloader. WordPress’s lager og andre temaudviklere giver dig mulighed for at se, hvordan deres temaer ville se ud på dit mode-bloglayout, før du køber dem.

Shopping bloggere – de poster om de nyeste trends og sammenstiller smukke collager med lystede stykker
Livsstilsbloggere – de blander mode
indlæg med livsstilsindlæg, vi kan tale om familie-, mad-, rejse- og udsmykningsindlæg
Mode fotografering bloggere – de nyeste redaktionelle, kampagner og inspirerende kig rundt
Generelle modebloggere – som navnet siger det, alt om mode, inklusive look, redaktionelle, nyheder, trends, undertiden street style, skønhed, shopping & co

Ved du hvad du vil have?

Det er meget spændende at søge gennem temaer, mens du søger efter det perfekte. For meget variation kan overvælde en nybegynder-blogger og kan føre til forkerte beslutninger. Derfor er det nødvendigt at vide nøjagtigt, hvad du vil have i et tema og derefter kigge efter det lidenskabeligt.

Liste og prioriter de funktionaliteter, du ønsker på din blog – de kan være alt fra dropdowns til kolonner til visuelle slideshows til previews osv. Opdel din liste i to dele; topprioritet og valgfri opgaver.

Afhængig af listen skal du vælge det tema, der er kompatibelt med alle optimale funktioner og mindst et par af de ikke-obligatoriske.

Hvad vil dine læsere ønsker??

En massiv del af dagens generation er altid på farten, hvorfor de fleste læsere i dag foretrækker at læse blogs på deres smartphones.

Af denne grund skal du sikre dig, at dit valgte tema ikke er platformbundet og reagerer på tværs af alle oprindelige bloglæsningsplatforme.

Hvad vil du opnå?

Opret et mentalt billede af din blogs syn, og brug det derefter som en standard, når du vælger tema. På denne måde sparer du tid, kræfter og en hel masse penge.

Når du har specifikke standarder i tankerne, vil du tage et skridt nærmere din drømmeblog – uanset om det er en mode-rådgivning-blog eller en mode-review-blog. Vælg derfor det tema, der er mest tilpasset billedet i dit sind.

Hvem er dine læsere?

Kend dit publikum – kan virke som gamle råd, men jeg kan forsikre dig, det er vigtigt at kende dine læsere, så du kan tænke på dem, mens du siger ja til et tema.

Hvis du holder dem i dit sind, hjælper det dig kun med at indsnævre valgene, så du bliver på trend.

På den anden side, hvis du er vanvittigt kreativ og en trendsætter, skal du ikke være bange for at starte en ny modebevægelse, hvem ved, det kan ende med at være i andre high-fashion blogs!

Top modebloggere til at følge og hente inspiration fra

Vi har allerede lært dig, hvordan du starter en modeblog, men desværre kan vi ikke vise dig, hvordan du blogger om mode.

Så vi har fundet en alternativ tilgang; vi vil i stedet vise dig nogle af de bedste modebloggere, og forhåbentlig kan du hente nogle tip til start af en modeblog.

Her er tre skønheds-, mode- og livsstilsbloggere, der har taget sociale medier med storm:

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster det at starte en modeblog?

Du kan oprette en gratis modeblog på platforme som WordPress.com eller Blogger. Vi anbefaler dog stærkt at investere et par dollars og starte med en WordPress-blog, der er vært selv, så du starter på højre fod.

Vi forstår, at det kan være udfordrende at betale, når det drejer sig om et stramt budget, men vi har en aftale med folkene på Bluehost, og du er mere end velkommen til at drage fordel af det.

For en lav betaling på kun $ 2,75 om måneden kan du købe den bedste WordPress-hosting, der inkluderer et gratis domæne og SSL!

For en så lille investering kan du nemt starte din succesrige modeblog. Derefter kan du investere i din satsning i dit eget tempo.

Hvad skal jeg blogge om?

Din blog skal understrege det, du stærkt føler om. Opret indhold omkring ting, som du tror, ​​du kunne gå videre og videre med, uden nogensinde at kede dig. Udbyd kvalitetsindhold, der både er unikt og påvirker dine følgere.

For eksempel, hvis du brænder for sko, skal du oprette indhold omkring dette emne. Eller hvis du ved meget om babytøj eller endda herretøj, kan du altid blogge om det også; der er ikke mange babytøj blogs eller herremode blogs på internettet. Det kan være dit unikke tag på emnerne!

Hvis du stadig sidder fast med, hvad din underniche skal være, er her et par emner, der hjælper dig med at komme i gang:

 • Sæsonbestemte valg af must-have
 • Seneste indkøbsmuligheder – sko, tasker, tøj, makeup eller smykker
 • Sådan tager du OOTD-billeder
 • Bedste butikker til sparsommelig shopping
 • Skal se mode-tv-shows (taler jeg om, har du set Confessions of a Shopaholic ?!)
 • Ikonisk strandtøj
 • Sådan styler du tøj til arbejde
 • Gennemgå den nye faldslinie
 • Sådan pynter du til ferie med mindst mulig indsats
 • Hvad er varmt og hvad der ikke er i mode

Husk at være original er nøglen. Både Google og dine læsere er smarte nok til at opfiske falske blogs, ligesom du gør med designerprodukter!

Hvordan reklamerer jeg for min modeblog?

Du har designet en fantastisk blog. Dit indhold er iøjnefaldende, og webstedet ser også meget søde ud. Men er det nok?

Nej, nu er det tid til at promovere din blog, så den kan nå din målgruppe. Der er flere måder at gøre det på, brug prøve og fejl for at finde den bedste til dig:

 • Opret Facebook- og Instagram-sider, og del linkene til din blog på disse platforme
 • Bed dine venner om at hjælpe dig ved at dele dine blogs og sociale medieindlæg
 • Indsend dit bloglink til søgemaskiner, log ind på din Gmail-konto, og registrer din URL
 • Deltag i modeblogger-samfund – du kan engagere dig og opbygge venskaber med mennesker med samme interesser
 • Vær aktiv på sociale medier – lav en Q / A-session på dine Instagram-historier, opret interaktive indlæg og find måder at få forbindelse til dine følgende
 • Hjælp andre med at vokse – skriv kommentarer og lignende på andre blogs for at få forbindelse med dem
 • Samarbejd med andre bloggere, fordi fans elsker at se deres yndlingsbloggere skabe indhold sammen
 • Begynd med at opbygge en mailingliste ved at få din blogs besøgende til at udfylde en lille abonnementsformular

Hvordan modebloggere får betalt?

Du kan slå en modeblog i et fuldtidsjob. Der er flere måder at få betalt for blogging – her er en liste:

 • Vis annoncer – brug Google AdSense at placere annoncer på din blog og få betalt
 • Affiliate marketing – samarbejde med mærker, der er på linje med dit indhold og placere links; hvis nogen køber et produkt, får du en provision
 • Brand-kampagner – designere og butikker vil undertiden betale dig for at markedsføre deres produkt gennem din platform
 • Sponsorerede indlæg – gå ikke over bord med sponsorerede produkter, men lad designere lejlighedsvis skrive om deres samlinger på dit forum
 • Klasser– Du kan tilbyde korte kurser og seminarer, når du bliver professionel til at blogge selv

Husk altid at bruge disse teknikker i moderation, fordi for mange betalte og sponsorerede stillinger til at dræbe en blogs troværdighed.

Hvor mange penge kan du tjene med en modeblog?

Overvej følgende faktorer, hvis du ønsker et skøn over, hvor meget du kan tjene:

 • Hvor meget arbejde lægger du i?
 • Er dit indhold værd at investere i?
 • Har du en indflydelsesrig tilstedeværelse?

Et par eksempler er:

Ligesom ethvert andet job, ville du tjene i henhold til dit dygtighed og dine evner, så du må ikke miste håb og sigte mod stjernerne.

Nyttige ressourcer

 • Bidrag fra ekspertmodebloggere
 • Lær hvordan du bruger WordPress (med videotutorials)
 • Hvordan man skriver og opretter fantastisk blogindhold
 • Sådan promoveres din blog og dens indhold
 • Sådan tjener du penge på din blog

Konklusion

Godt job, I gutter! Ved at følge denne tutorial har du lært, hvordan du starter en modeblog. Kortlæg dine mål og planer for bloggen i det lange løb, og kom i gang. Få din modesans til at tælle, og sammenlæg din omhu på mode, nøje, ligesom du gør med din offline!

Held og lykke med din nye karriere, modeblogger!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map