Sådan opretter du et logo

Introduktion

bas logo

Den aktuelle æra med logo-design begyndte i 1870’erne med det første abstrakte logo, den basrøde trekant.

Dit logo er den visuelle repræsentation af dit brand – og alt hvad det står for. På et øjeblik skal det afspejle dit brands personlighed og løfte. Ideelt set vil det være mindeværdigt og skille sig ud fra mængden. Overvej ikoniske logoer som Nike swoosh, Apple Computers enkle æble eller Targets røde bullseye. Hvad kommer i tankerne, når du tænker på hver enkelt?

Hvis du er i færd med at starte en blog eller en lille virksomhed, har du muligvis ikke ressourcerne til at ansætte en designer til at udvikle dit logo. Denne guide blev udviklet for at hjælpe små virksomhedsejere uden designerfaring med at forstå, hvordan man opretter et logo. Du lærer om de processer, der er nødvendige for at overføre dine ideer til papir, finde ud af, hvordan du kan se fejl i dit koncept og give din primære idé mulighed for at vokse, indtil den når et tilfredsstillende kvalitetsniveau.

Selvom dette kan være en ny grund, lærer du sandsynligvis meget og nyder oplevelsen. Så lad os starte fra begyndelsen.

hvad er logo

Et logo fungerer meget som dit navn. Da du blev født, gav dine forældre dig et navn, som du over tid infunderede med personlighed. Når folk hører dit navn, tænker de straks på dig. Og når folk taler om dig, fremkalder dit navn visse følelser og egenskaber.

Hver gang navnet kommer op, tænker folk straks “den sjove fest fyr, der har en dyb stemme” eller “den blonde pige, der har en fin latter og altid klæder sig godt.”

På samme måde er et logo en symbolsk repræsentation af din brandidentitet. Det bærer vigtige oplysninger om, hvem du er, og hvad du gør, og får folk til at føle en vis følelse. For eksempel er BMW forbundet med præcision, kvalitetsbiler og prestige, da mange virksomhedsledere kører deres sedans. Nike er forbundet med sportsudstyr på højt niveau og holdbare sko.

Hvorfor er logoer vigtige?

drømmer

Logoer giver websteder en identitet, men du skal forstå, hvorfor det er så vigtigt. Branding-processen har mange forskellige stadier og elementer. Designet og korrekt brug af dit logo er en stor del af det.

Dit job er at sikre, at folk forbinder prikkerne og genkender dit websted og mærker det andet, de ser logoet. Hvis det fungerer, vil din marketingindsats være meget mere effektiv. Faktum er, at de fleste mennesker bygger en følelsesladet forbindelse med de mærker, de har haft positive oplevelser med, baseret på deres historie og personlighed.

Når målrettede forbrugere ser dit logo, skal de øjeblikkeligt genkende det og forbinde det med dine brandværdier. Hvorfor er dette vigtigt? Fordi cirka 65 procent af forbrugerne sagde, at delte værdier tiltrækker dem til et brand og de specifikke produkter eller tjenester, du tilbyder. De afslørede også, at delte værdier er med til at gøre dit brand mere uforglemmeligt. Allerede næste gang de tænker på noget relateret til din niche, skal dit domænenavn og logo være de første billeder, der springer ind i deres sind.

Dit publikum skal være i stand til at differentiere dit logo fra en række forskellige mærkelogoer på en hylde og vælge dit produkt baseret på det faktum, at de forbinder det med kvalitet, omkostningseffektivitet eller enhver anden egenskab, du vil være kendt for.

principper for logo

For at du med succes kan oprette et logo er der nogle principper, du skal være opmærksom på. Som nybegynder i verden af ​​logo-design skal du træne dit sind, så det kan vedtage en kreativ tænkningsproces, der giver dig mulighed for at komme med unikke design. Du skal være i stand til at gøre dette, hvis du forstår følgende principper:

Enkelhed er nøglen

Designere overdriver konstant det, når det kommer til logoer. Men de mest populære logoer er slående i deres enkelhed. Nike og Apple er gode eksempler: alle på planeten genkender disse logoer og deres motto. Der er åbenlyst, at der er en tynd linje mellem at overdrive og overdrive, og dette kan være din største udfordring, når du designer et logo.

Det skal være unikt

I et hav af virksomheder er det sidste du har brug for et generisk logo-design, der ligner alle andres. Sikker på, der er nogle populære designfunktioner til enhver niche, men du har brug for noget med en unik stil – funktioner, som folk relaterer til dit brand specifikt.

Det skal være genkendeligt

Du er nødt til at komme ind i sindet hos din målgruppe, finde ud af, hvad de kan lide og ønsker, og udvikle dit design i overensstemmelse hermed. Logoet skal skille sig ud og være let at genkende, også på afstand. Det er klart, at der skal gøres en masse forskning her, men det vil være værd at tage det.

Udviklingen af ​​Apple-logotypen understøtter godt princippet, der er nævnt i denne del.

æble logo

Fleksibilitet er meget vigtigt

Logoet skal kunne genkendes uanset størrelse eller medie, det er repræsenteret i. Det skal arbejde både i farve og sort / hvid, på reklametavler og visitkort, i et hjørne af en webside, der ses fra en smartphone, og på nøgleringe og krus. Logoer, der er for komplekse, oversættes ikke godt til mindre formater.

Det skal spejle en virksomheds personlighed

Det er muligt at komme med et fantastisk logo, der bare mangler den rette ånd. Et fremragende eksempel ville være at bruge legende farver og en tegneseriefigur, når man opretter et logo til et seriøst advokatfirma – det er et stort nej. Der er dog mange forskellige fejl, du kan lave i denne proces, der ikke er så indlysende, hvorfor det er ret vigtigt for dig at definere din virksomhed klart.

Forskellige typer logoer

Skrifttyper, der mest bruges af topmærker
Kun logo
6%
Kun tekst
37%
Tekst & logo
56%

procent

8%

Serif-skrifttyper

11%

Script skrifttyper

12%

Pladefonter

63%

Sans skrifttyper

Nu hvor du er fortrolig med de grundlæggende principper, er det tid til at finde ud af, hvilke typer logoer der er, så du kan blive fortrolig med dine muligheder. Forskellige typer logoer kan hjælpe dig med at opnå maksimal tilpasning og finde den rigtige tone.

Tekst

En almindelig fejl, som lægmænd begår, er at tænke, at et logo kun behøver at bestå af designelementer i stedet for almindelig tekst. Dette er langt fra sandheden. Det er muligt at oprette et tidløst design ved at bruge et ord, et enkelt bogstav eller en forkortelse. Skønheden ved denne tilgang ligger i forskellige skrifttyper og muligheder, der er praktisk taget ubegrænsede.

Symbolsk

Symbolerne er sjove og mindeværdige. Et symbol kan være alt fra et lille grønt blad, der betyder økobevidsthed til et specifikt dyr, geometriske former eller endda noget helt abstrakt. Mange symboler kan genkendes over hele verden, og mens nogle af dem indeholder andre velkendte symboler fra fortiden eller blev inspireret af dem, blev mange af de bedste lavet fra bunden af.

Det åbenlyse problem her er, at du ikke vil være den første person, der husker en bestemt forbindelse mellem et symbol og en bestemt forretningsniche, og det er meget sandsynligt, at du ender med et koncept, der allerede findes, hvis du ikke gør det. Dine lektier.

Kombineret

Hvis du beslutter at kombinere symboler med tekst, har du endnu flere muligheder for dit design. Der er mange interessante eksempler på, hvor kraftfuld en kombination af symboler og ord kan være i logoernes verden. Men der er et problem, du skal undgå. Denne type logo kan let overdrives – med så mange muligheder kan det være vanskeligt ikke at krydse den tynde linje, vi nævnte tidligere. Ved at være opmærksom på vores første princip – enkelhed – vil du holde dig på det rigtige spor.

Logo designprocessen

brainstorm logo

80%

80%

tror farve øger brandets fastholdelse

95% Brug kun en eller to farver

Begræns logofarver til 3 eller mindre

Alt, hvad vi har nævnt indtil videre, er lidt teoretisk, men nu er det tid til at se de nøjagtige trin, du har brug for at gå igennem, inden du kan komme med en endelig version af dit logo. En pære, der vises over dit hoved sammen med en strålende idé i dit sind, i det øjeblik du begynder at arbejde på den er en mulighed, men også meget usandsynlig. Enhver kreativ proces skal opdeles i klare trin, så du kan være så effektiv som muligt.

Opret en kort eller kreativ retningslinje for at dække slutmålene og problemerne, der skal løses

Inden du begynder at arbejde på logoet, skal du definere, hvad du prøver at formidle, hvem din målgruppe er, hvilket fælles problem du vil løse, og hvad der gør dit brand anderledes end konkurrencen. Du vil i det væsentlige klart definere dit værdiproposition og krystallisere din brandfilosofi.

Her er en effektiv liste over spørgsmål, du skal have foran dig under denne proces:

 • Hvad er mine mål?
 • Hvem jeg prøver at præsentere via et logo?
 • Hvem er min målgruppe?
 • Hvad gør mig bedre end min konkurrence?
 • Hvad står mit brand for?

Tal med dine forretningsforbindelser og ansatte, eller familiemedlemmer, hvis du starter en familievirksomhed, og sørg for at vide, hvordan du vil have andre til at se din virksomhed.

Dybdegående forskning

Det næste trin er at begynde at se på markedet, andre virksomheder i din niche og endda hvad forbrugerne siger på fora og sociale medier. Dit logo skal være markedsmæssigt passende, skræddersyet til at passe til dine målgruppers præferencer og indlede en følelsesmæssig reaktion. Samtidig skal det være i overensstemmelse med dine egne mærkeværdier og den type billede, du ønsker at fremstille. At skabe en ideel kundeavatar hjælper meget i denne fase.

Bevæbnet med indsigt fra din forskning, kan du begynde at indsnævre dine ideer ned til den specifikke type logo, som du tror ville fungere bedst, såsom en af ​​de tre nævnt i det foregående afsnit. Du kan også begynde at tænke på de farver, skrifttyper og symboler, du kan bruge, og den følelse, du vil formidle. Det er bedst at fokusere på en eller to egenskaber, som du gerne vil vise gennem dit logo, såsom “elegant og moderne” eller “ung og eventyrlig.”

Brugte logo farver og farve følelser af formue 500 mærker
Blå37%Pålideligt pålideligt sikkert ansvarligt
Sort27%Glamour eksklusivitet sofistikeringskraft
Rød27%Spændende energi-lidenskabsmod
Gul16%Munterlighed Intellekt Energispontanitet
Grøn7%Sundhed Friskhed Serenity Wealth
orange5%Entusiasme Fascination Lykke Styrke
Brun3%Naturlig enkel jordnær holdbar
Lilla2%Nobility Mystery Wisdom Spiritualitet

Find inspiration og udforske forskellige ideer

Dette er punktet, hvor du sætter dig sammen med dine forretningspartnere, venner eller familiemedlemmer, laver masser af kaffe og begynder brainstorming. Mens du laver dit hjemmearbejde, skal du sørge for at udsætte dit sind for forskellige inspirationskilder – at have en stirrende konkurrence med en tom side foran dig kan næppe gøre noget godt. Du kan se på popkultur, kunst, historie, mytologi, noget fra din fortid, der har stor følelsesmæssig værdi, et inspirerende citat fra en bog eller film, eller oprette et teaterstykke på ord baseret på dit firmanavn. Det vil holde dig motiveret og fokuseret gennem hele processen, hvis du tager flere korte pauser.

Oprettelse af flere sammenhængende digitale udkastversioner

Når du først har en god idé om, hvad du vil udrette og har fundet flere elementer, du ønsker at indarbejde, kan du begynde at tegne forskellige ideer på papir. Du behøver ikke store tegneevner til denne proces, bare opret uslebne billeder. Der er tre hovedmuligheder her: du kan oprette grove frihåndstegninger for at give en professionel designer en idé om, hvad du ønsker, bruge computersoftware og online-værktøjer til at sammensætte et par udkast eller bare outsource projektet fuldstændigt, men mere om det senere.

Evaluering og finjustering af designet

Det primære koncept, du kommer frem til, skal behandles som et træ, der lige er blevet plantet – du skal give det plads til at trække vejret og vokse. Når du designer dit eget logo, er det bedst at dele dine ideer og uslebne skitser med venner og familie eller endda med potentielle kunder på sociale medier og få nogle feedback.

Produktion af prøver og valg af et design

Farvepsykologi
Se farvepsykologi [Infographic]

Når du har oprettet flere designindstillinger, der fungerer bedst, er det tid til at krystallisere dem. På dette tidspunkt kan du vælge et eller to motiver, som alle kan lide, og oprette en eller to variationer ved at ændre små ting som font, farve, proportioner eller placering af nogle af elementerne. Du bør også teste dine koncepter i sort og hvid og i farve og se, om de fungerer i en række størrelser. Når dette er gjort, er det tid til at søge mere feedback. Når du har bestemt, hvilken af ​​disse variationer der ser ud til at få det bedste svar, er det tid til at gå videre til den sidste fase.

tegningTegn dig selv

Du er ikke kun forfatteren, men også den direkte skaber af dit logo

Tid brugt
 • 10-20 timer
Koste
 • Gratis
Fordele
 • Fuld kontrol over processen
 • Gratis
Ulemper
 • Skal have tegneevner
 • Skal vide grafikprogrammer
 • Resultat i lav kvalitet (ingen oplevelse)

designerens arbejdeBestil en designerværk

Forbered et detaljeret logo-koncept-liste alle dine ønsker på forhånd
Se efter en designer. Hvis der ikke er en sådan person blandt dine venner, skal du bruge freelance-websteder

 • 2 dage
 • fra $ 50-100 til $ 500-1000
 • Stort udvalg af designere
 • Erfaring og professionalisme
 • Anstændig kvalitet på det færdige logo
 • Det tager lang tid at finde en god designer
 • Du kan måske ikke lide resultatet
 • Processen skal overvåges
 • En freelancer kan blive syg eller “forsvinde”

designstudieBestil designstudiets arbejde

Situationen er den samme som i en freelance designer, men meget pænere og mere organiseret

 • fra 1-2 uger til 1-2 måneder
 • fra $ 1000 (i lidt kendte studios)
 • Professionelle designere
 • Stort udvalg af designstudier
 • Nemmere at forhandle
 • Logo i høj kvalitet
 • Bedre tidsstyring
 • Høj pris
 • Det tager lang tid at oprette et logo

HammerForetag et bud

Registrer dig på et af crowddsourcing-webstederne, opret et detaljeret logo-koncept og betal penge. Alle designere kan se dit logo-koncept, og hvis de vil, tager de jobbet. Så vælger du vinderen, der modtager betaling

 • 2-4 dage
 • $ 100-200
 • Vælg mellem flere muligheder
 • Du kan kommunikere med designer
 • Logo oprettes til tiden
 • Selv hvis du ikke kan lide noget, skal du stadig betale
 • Du skal have det detaljerede logo-koncept

redaktørBrug onlineeditoren

Dette er en forenklet og tilpasset version af Photoshop til oprettelse af logoer. Du skal vælge ikoner, skrifttyper og farve fra databasen. Lav derefter dit logo selv

 • 0,5-3 timer
 • $ 20-50
 • shareware
 • ingen forudbetaling
 • krævede designfærdigheder
 • Du kan ikke foretage mindre ændringer i billedet fra servicedatabasen
 • normalt middelmådigt resultat (alt afhænger af dine evner og erfaringer)

https://goo.gl/L4ESlk

Der er mange gode brugervenlige værktøjer og omkostningseffektive tjenester, du kan bruge til at oprette et logo, afhængigt af dine behov, budget og kvalifikationsniveau. Selv hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med logo design, du kan oprette nogle uslebne udkast, der giver en professionel designer et godt udgangspunkt. Her er de tre mest populære ruter, som du kan tage.

Vær let på dig selv, hvis du er nybegynder. Der er mange forskellige websteder, der kan hjælpe dig med at komme med et anstændigt design hurtigt. Gratis værktøjer kan tilbyde en anstændig variation og hjælpe dig med at skabe et brugbart design, eller bare give dig nogle gode ideer, som du kan udvide videre til. Nogle steder tilbyder foruddannede designs, som du kan blande og matche, tilpasse elementer som størrelse, skrifttype og farve. Nogle designs tilbyder endnu større frihed til tilpasning. Disse kræver ikke meget dygtighed og er generelt bedst for små virksomheder med meget stramme budgetter.

Gratis værktøjer

Hvis du har tid på dine hænder og selv ønsker at oprette et logo, vil de næste tre værktøjer være meget nyttige. Hver af dem er et fantastisk værktøj, der er meget effektivt og vigtigst – gratis at bruge.

Logaster

Logaster giver dig mulighed for at gennemse flere hundrede logoer, indtil du finder den perfekte til dig. Når du har indtastet dit firmanavn og valgt den type forretningsaktivitet, du udfører, vil du være i stand til at starte din søgen – når du først har valgt et logo, vil Logoaster give dig en række muligheder, f.eks. Tilføjelse af tekst eller ændring af farver, til tilpasse og tilpasse det. Det eneste, der er tilbage, er at downloade det, og det kan du gøre i raster- og vektorformater, men først skal du vide det forskellen mellem de to formater.

Skræddersyede mærker Logo Maker

Tailor Brands er en af ​​de førende logoproducenter, der er tilgængelige online i dag. De udnytter maskinindlæring og teknologier til kunstig intelligens for at skabe et unikt og smukt logo skræddersyet til din virksomhed. Tailor Brands fører dit logo til det næste niveau ved automatisk at inkorporere det i sociale poster til sociale medier, visitkort, skabeloner og mere.

Online logo maker

Med over en million brugere er denne software i stand til at give dig den førstehåndsoplevelse i en verden af ​​logoer. Den enorme samling af billeder fra mange forskellige kategorier gør det enkelt at bruge, og du kan oprette dit eget logo inden for få minutter. Du skal være opmærksom på, at grænsefladen til dette værktøj ikke er så stor, hvilket er den eneste store ulempe ved Online Logo Maker. Ikke desto mindre vil du være i stand til at oprette gode symboliske logoer ved hjælp af denne software.

Betalte tjenester

For dem, der ønsker et brugerdefineret design baseret på deres egne ideer og forskning, de har samlet, og er villige til at betale en rimelig pris for det, er der et antal gode freelance-websteder, hvor du kan finde grafiske designere med forskellige kvalifikationsniveauer. Processen er temmelig ligetil: du finder en designer, hvis arbejde du kan lide, give dem dit input og betale dem for deres tjenester, når værket er afsluttet.

De følgende tre platforme forbinder freelancere med arbejdsgivere, så du kan forvente at arbejde med designere fra forskellige hjørner af verden. Deres arbejde kræver passende monetær kompensation, men der er plads til forhandling.

freelancer

Selvom mange mennesker ikke kan lide Freelancers brugergrænseflade, kan du ikke rigtig argumentere med det faktum, at dette er en platform, der har meget at tilbyde. Du kan være ganske præcis med den type logo, du ønsker, beskrive det perfekt, vælge det prisområde, du er villig til at arbejde inden for – og blot vente på den bedste bud. Du skal dog ikke forvente meget af Freelancer supportteamet, hvis der opstår en slags problem.

oDesk

Ligesom Freelancer er UpWork en platform, der forbinder arbejdsgivere med freelancere og giver dem mulighed for at etablere et professionelt forhold. Det blev født, da to af de største freelance platforme, oDesk og Elance, fusionerede. Når du har oprettet en profil, kan du oprette jobindlæg med detaljer om, hvad du leder efter. Derefter venter du på, at et antal designere skal ansøge. Derefter kan du tjekke deres profiler og vælge den, du anser for at være den bedste. Der er masser af plads til klar frem og tilbage kommunikation, så du vil være i stand til at give feedback på første udkast og senere versioner af logoet, indtil den endelige idé er krystalliseret.

PeoplePerHour

På denne platform fokuserer både arbejdsgivere og freelancere på job, der er mindre omfattende, og foretager primært tilbud, der normalt involverer prisfastsættelse af det foreslåede arbejde, baseret på et skøn over den tid, der kræves til at afslutte jobbet. Men fordi du kun har brug for et logo, vil du være i stand til at finde en god designer, der vil arbejde for en rimelig pris og afslutte deres opgave inden for en kort tidsramme.

Budgetmetoder

Hvis dit budget ikke tillader dig at betale for en dygtig designer, skal du kigge efter billigere alternativer. De tre platforme nævnt nedenfor vil tilbyde dig et andet marked – det er her, kommende og talentfulde designere ser efter arbejdsgivere med et stramt budget.

Fiverr

Lidt mere ligetil end de tidligere platforme, og med jobtilbud at starte på kun $ 5, kan dette være en hurtig og nem løsning for alle, der leder efter et anstændigt, overkommeligt logo. Du bruger simpelthen deres indbyggede søgemaskine til at finde logo-designere og ansætte det, du kan lide. Færdigheder og priser varierer fra hurtige og enkle $ 5 til $ 30 logoer eller flere professionelle logoer med revisioner og flere koncepter for flere hundrede dollars. Der er mange positive ratings, der kommer fra begge parter, arbejdsgivere og freelancere, så hvis du har et mindre budget og realistiske forventninger, kan dette være perfekt til dig.

Placeit

Fra så lidt som $ 39,95 (eller halv pris, hvis du har et månedligt abonnement), kan du få et logo i høj kvalitet ved hjælp af Placeits enkle at bruge logo maker. Med mere end 4500 professionelt designede logoskabeloner har du masser af muligheder at vælge imellem, uanset din branche. Så hvis du leder efter et overkommeligt, unikt og højkaliber-logo Placeit, og det er ligetil logo-designværktøj, kan det være en fantastisk mulighed for dig.

Zeerk

Det kan tage nogen tid at finde den rigtige designer på denne platform – priser på tjenester er fastlagt af freelancere, og de spænder overalt fra $ 5 til $ 1000. Men hvis du lægger en vis indsats, vil du være i stand til at finde en freelancer, der passer til dit budget og dine behov ved at gennemgå et stort antal porteføljer.

Crowdsourcing-websteder

Hvor meget betaler du for et nyt logo?
diagram

Når det kommer til platforme baseret på crowddsourcing, er følgende de bedste tre. De plejer alle et interessant forhold mellem arbejdsgiver og designer og giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed blandt et antal unikke designs sendt af en række talentfulde designere.

99Designs

Det fantastiske ved 99Designs er, at det kan være super overkommelig – hvis du har et kort budget, kan du blot indsende den pris, du er villig til at betale for et logo-design og modtage ideer fra designere, der er villige til at arbejde for den pris. Flere designere sender deres logoer, og du kan vælge den, der afspejler dit brand bedst. Du får et logo; en person får betalt; det er ret ligetil. Du skal dog vide, at det ikke er, hvad folk gør her, at opbygge et langvarigt professionelt forhold – du får et logo i en .jpeg- eller en .eps-filtype, og det er det. Det skal du også undersøge disse filtyper, så du ved, hvad din bedste mulighed er.

Designhill

For dem, der ønsker at lave et logo alene men ikke har den nødvendige færdighed, er Designhills AI-baserede logo maker sandsynligvis en af ​​de bedste muligheder. Det eneste, man skal gøre, er at indtaste nogle oplysninger om deres virksomhed, vælge deres designpræference og derefter baseret på disse præferencer får du en række logoer at vælge imellem.

Design konkurrence

I modsætning til den foregående platform giver Design Contest dig mulighed for at oprette langsigtede professionelle relationer, som måske er deres bedste funktion. Dette er en frisk logo-platform og den største, så der er mange talentfulde mennesker at vælge imellem. Hvis du har brug for hjælp, skal du også vide, at Support Contest-supportteamet er online non-stop fra mandag til fredag, klar til at hjælpe dig.

DesignCrowd

DesignCrowd giver dig adgang til mere end 500.000 designere fra hele verden med logo-projekter, der starter på kun $ 99. Bortset fra at have et fantastisk galleri med et betydeligt antal fremragende logoer, har de også et fantastisk team, der kan polere dit design og gør det klar til produktanvendelser. DesignCrowd handler om kvalitet (ikke kun kvantitet), så du bør tage dem i betragtning til dit fremtidige projekt.

Pro-værktøjer


Se Adobe Photoshop CC [Cheat Sheet]

Hvis du, en af ​​dine medarbejdere eller et familiemedlem har noget kunstnerisk talent, kan du overveje at bygge hele logoet fra bunden ved hjælp af professionel software. Værktøjer som Illustrator og Photoshop kan være vanskelige at ombryde hovedet med det første, men de giver dig mulighed for at materialisere din idé bedre end noget andet. De kræver en lille initial investering og masser af arbejde, men de giver dig mulighed for at skabe absolut alt, hvad du kan forestille dig. Du behøver ikke at bekymre dig om at kommunikere dine ideer til nogen over Skype eller e-mail eller bruge et ton penge for at få designet helt rigtigt. Men du har brug for nogle færdigheder. Dette er den bedste mulighed for kreative kunstnere og iværksættere, der har et talent for design.

Adobe Illustrator


Se Adobe Illustrator Cheat Sheet

Det fantastiske ved dette værktøj er, at du kan oprette begge typer grafik ved hjælp af det – raster og vektor. For at bruge det ordentligt og lære alle dens muligheder at kende, skal du dog bruge noget tid – det er den eneste betydelige ulempe ved Adobe Illustrator. Det er tilgængeligt på Windows og Mac, og det inkluderer en masse splinternye funktioner som smarte tegneværktøjer, nye forvrængningseffekter osv. Så hvis du har nok tid på dine hænder, foreslår vi, at du går med Adobe.

Corel Draw

Corel Draw, som er et fremragende stykke software til vektortegning, har eksisteret i aldre og er stadig et af de mest populære værktøjer til logo-design. Det har en meget intuitiv grænseflade, der er let at vænne sig til, fuldt tilpasses og giver brugeren masser af muligheder at arbejde med. Softwaren er en smule dyr, men du kan få en gratis prøveversion og være på vej til at skabe et fantastisk logo på kort tid.

Laughingbird

En interessant kendsgerning om denne software er, at den giver nyttige tip og tricks under din kreative proces. Laughingbirds navigationsmenu og temaer er også nemme at bruge og anvende. Men hvis du har minimal viden om logo-design, kan du blive overvældet af det enorme antal muligheder. Desuden giver Laughingbird dig mulighed for at oprette et professionelt logo takket være dets mange smarte funktioner.

kage

Selvom dette kan virke som en masse arbejde, er det virkelig ikke – det er simpelthen en juridisk sag, du skal passe på for at beskytte dit logo og dit brand. Først og fremmest skal du undersøge varemærker og se, om der er en anden, der allerede har hævdet og registreret dette logo eller et, der ligner det meget. Den bedste måde at gøre dette på er sandsynligvis at gå gennem det amerikanske patent- og varemærkekontor og se, hvad deres poster viser.

Hvis der ikke er problemer med det bestemte logo, du har besluttet at gå med, skal du udfylde de krævede formularer og indsende en ansøgning til varemærkekontoret, som kan gøres online. Du kan også finde en masse nyttige oplysninger om varemærker på deres websted.

Hvis din ansøgning er godkendt, har du alle de lovlige rettigheder til dit logo i hver stat i USA. Der er en ting mere, du skal overveje at bruge – noget, der hedder varemærkeur, kan være meget nyttigt, fordi det giver besked, når dit logo bruges , ulovligt, af en tredjepart.

Konklusion

Denne guide dækker alle de grundlæggende punkter, som enhver, der er interesseret i at designe et godt logo på et lille budget, har brug for at vide. Oplysningerne vil være meget nyttige for enhver, der er ny med logo-design, især ambitiøse iværksættere, der åbner deres første online shop eller lancerer deres første opstart, såvel som bloggere og kunstnere, der ønsker at etablere et velrenommeret brand.

Hvis du følger denne vejledning, vil du være i stand til at vedtage en sund, kreativ tænkningsproces, komme med klare ideer og designe et logo, der er mindeværdigt, engagerende og taler til din målgruppe. Brug af nøjagtigt definerede trin og udførelse af en vis mængde forskning foran giver det grundlag, du har brug for, for at skabe en uforglemmelig og alsidig repræsentation af dit brand.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map