Hvordan man skriver blogindhold

Blogging platforme brug statistik


blogging platform brug

Indholdet af din nye blog vil være det lokkemad, der tiltrækker dine læsere. I denne vejledning dækker vi det indhold, du har brug for at skrive, når du starter en blog og den bedste praksis, du skal følge.

Uden stort indhold vil endda de mest veludviklede, tæt strukturerede blogs i sidste ende mislykkes. Der er to blokke, du har brug for at bekymre dig om, indholdet før lanceringen og efter lanceringen:

Før start af indhold

 • Statiske sider: såsom “Om”, “Kontakt” osv

 • Sidefeltindhold: indhold, der vises på sidebjælken på din blog (hvis du vil have en)

 • Blogkategorisider: indhold (ca. 100 ord) til kategorisider på din blog (plus vælg kategorier for at dele dit indhold)

 • SEO-metakoder: indhold til SEO-titel og beskrivelseskoder på hver side (ikke set på den aktuelle side, men du skal have den klar)

Indhold efter lancering

48% af Technoratis Top 100 blogs administreres med WordPress
 • Blogindlæg: regelmæssige artikler, du skal skrive

 • Hjørnestenens indhold: dette vil være basen i din blog

lancering af blog

Det indhold, du har brug for
at starte en blog

Inden du begynder at skrive dine daglige blogindlæg, vil du sikre dig, at statiske sider og andre dele af din blog, f.eks. Sidefelt og sidefod, er fyldt med passende information. Lad os udforske hvert af disse indholdsområder.

Statisk sider indhold

Først skal du oprette sider med statisk indhold til følgende informationstyper.

Om side

Den mest traditionelle side på enhver blog er siden Om. Denne side fortæller nye besøgende på din blog, hvad det handler om, hvem du er, og hvorfor du har en blog om det aktuelle emne. Afhængig af din niche og din stil, kan de oplysninger, du giver, være “al forretning” eller personlig og sjov.

Kontakt side
94% af mennesker deler blogindhold, fordi de tror, ​​det kan være nyttigt for andre mennesker

Denne side giver besøgende på din blog mulighed for at kommunikere med dig når som helst. Det kan være en simpel side med din e-mail-adresse plus sociale netværkslinks, eller du kan bruge plugins som Kontaktformular 7 til at have en enkel kontaktform, som besøgende kan bruge til at kommunikere med dig uden at forlade dit websted.

Produkter / serviceydelser
En blog er en billig og lav risiko måde at invitere læsere til din verden og begynde en samtale med din virksomhed. 68% af forbrugere vil sandsynligvis bruge tid på at læse indhold, der er produceret af en virksomhed, de er interesseret i

Hvis du oprettede din blog for at markedsføre din virksomhed, vil du sørge for, at der er en side, der indeholder oplysninger om de varer og tjenester, du sælger. Alternativt, hvis du allerede har et websted til din virksomhed, kan du give et link til det i din menu.

Ansvarsfraskrivelse / politik

For at give dig selv en lille ansvarsbeskyttelse, bør du overveje ansvarsfraskrivelser eller politik side.

For eksempel, hvis du skriver en sundhedsblog, men du ikke er medicinsk, vil du måske det opret en ansvarsfraskrivelse at sige, at du ikke er en læge eller anden sundhedsudbyder og anbefaler, at læserne ser deres læger for deres medicinske oplysninger og evaluering.

Skab tillid ved at tilføje et godt skudt foto til din bio og om side. Dine potentielle kunder kan lide at kigge ind i dine øjne

Det kan også være en god ide at informere besøgende på dit websted om, at du bruger analytics tracking, Google AdSense, tilknyttede marketinglinks og andre typer indhold.

Sørg for at besøge de bedste blogs i din niche – helst større – for at se, hvilke sider de indeholder links til i deres primære navigationsmenu og sidefod. Chancerne er, at dine besøgende leder efter de samme typer sider på din blog.

Sidefeltets indhold

Din ‘Kontakt os’-side er en af ​​de vigtigste sider på dit websted. Til 70% virksomheder, er det typisk en af ​​de mest besøgte webstedssider

Din sidepanel er den mindre kolonne til venstre eller højre (afhængigt af det valgte tema) på din blogs hovedindhold. Du vil tilføje følgende indhold i sidepanel-widgets til dine besøgende.

Tilmeld

Opmuntr besøgende på din blog til at abonnere via e-mail eller RSS. E-mail er naturligvis bedst, især hvis du gerne vil tjene penge på din blog i fremtiden. MailChimp er en fantastisk service at bruge, da den er gratis for de første 2.000 abonnenter.

Skjul ikke links til din Kontakt os-side i rullemenuer, der ikke kan ses uden aktivt at klikke på din navigation
Sørg for, at e-mail-adressen er hyperlinket, og åbn automatisk den besøgende’s e-mail-klient, når det klikkes
knusende nyhedsbrev
Om

En enkel sætning eller to om dig og din blog til nye besøgende, der måske ikke tager sig tid til at læse din Om-side. Hvis du har dit foto i denne tekstudbrud, hjælper besøgende med at få et ansigt til bloggen, uanset om du er ejer og redaktør, der administrerer andre forfattere, eller den primære indholdsforfatter.

Næsten 40% af websteder har uklare udsagn som “Kontakt os” eller “Vi vil meget gerne høre fra dig” og næsten 38% af virksomheder tilbyder kun en e-mail-adresse eller en lille kontaktformular begravet i bunden af ​​deres websted
61% af mennesker har det bedre med et firma, der leverer tilpasset indhold og er mere tilbøjelige til at købe fra det firma
88% af mennesker læser anmeldelse for at bestemme en virksomheds kvalitet
om

Du kan også vise links til dine sociale profiler, så folk kan følge dig. Du kan bruge ikoner til at repræsentere hvert netværk eller bruge officielle bokse, knapper og badges fra disse netværk. Sidstnævnte hjælper dig med at opbygge dit sociale mediepublikum ved at give folk mulighed for at oprette forbindelse til dig uden at forlade dit websted.

80% af forretnings beslutningstagere foretrækker at få virksomhedsoplysninger i en serie artikler kontra en annonce
Populære opslag

En populær indlægswidget hjælper dig med at lede besøgende til dit top indhold. WordPress Popular Posts-plugin hjælper dig med at oprette dette nemme, ved at vise indlæg baseret på kommentarer og visningstælling.

Start dit indlæg med historiefortælling (Historiefortælling giver op til 300% flere læsere)
Bliv følelsesmæssig. Indlæg, der udløser følelser, ærefrygt og latter bliver delt mest

øverste indlæg


Annoncører

Hvis du planlægger at tilføje reklamebannere til din blog, skal du tilføje dem fra starten, så regelmæssige besøgende ikke bliver overrasket, når du begynder at få annoncører. De bannere, du bruger indtil da, kan linke til produkter, som du er tilknyttet marketing, eller til produkter, du simpelthen kan lide.

68% af købere sagde, at de ofte giver troværdighed til peer reviews og brugergenereret feedback.60% procent giver troværdighed til indhold, der er skrevet af en tredjepart-publikation eller -analytiker.
annoncører
Skriftlige artikler, især “Sådan” -indlæg, såvel som casestudier, er de slags indhold, der giver blogs mest troværdighed

Sørg for at besøge andre blogs i din niche for at se, hvad de viser på sidebjælken.

Blogkategorier indhold

Først skal du først vælge kategorier til din blog.

Infografik kan lide og deles på sociale medier 3 gange mere end nogen anden type indhold
Over 50% af marketingfolk, der sammenstiller indhold, siger, at det har øget deres brand synlighed, tankeledelse, SEO, webtrafik og køberengagement

Så er det næste trin at oprette kort tekst til hver kategoriside, som du vil have på din blog. Teksten kan være overalt mellem 50-150 ord. Du kan tænke hvorfor? Det vil hjælpe disse sider med at rangere bedre i søgemaskiner.

kort tekst

SEO metatags indhold

Metatagget er et kodestykke, der indeholder tekstbeskrivelsesoplysninger om en bestemt side til søgemaskinerne. Dette indhold kan ikke ses på den aktuelle side, men kun inden i koden. Men det er vigtigt at oprette korrekte metatags til hver side på dit websted, så søgemaskiner kan forstå, hvad siden handler om.

Brand engagement stiger med 28% når forbrugere udsættes for både professionelt indhold og brugergenereret produktvideo
seo metakoder
Afstå fra at tilføje en vasketøjsliste med tags til hvert indlæg. I stedet for at tænke på en taggingstrategi. Tænk på tags som “Emner” eller “Kategorier”, og vælg 10-20 tags, der repræsenterer alle de vigtigste emner, du vil dække på din blog. Hold dig derefter til dem

Når du opretter nye sider eller indlæg på din blog, skal du sørge for at medtage følgende metakoder:

 • Titeltag – vises på resultatsiden for søgemaskiner og repræsenterer sidetitlen for søgemaskiner. Optimal længde 50-60 tegn.

 • Meta beskrivelse – information, der opsummerer indholdet af websiden og vises under titlen. Optimal længde er ca. 290 tegn.

Du behøver ikke at lære kode eller programmering for at implementere metatags på din blog. Hvis du besluttede at gå med WordPress CMS, kunne du nemt installere en af ​​SEO-pluginsne, f.eks Yoast SEO og brug det til at tilføje nødvendige oplysninger til hver side.


indholdsplan

Oprettelse af indholdsplanen

For at opbygge og vedligeholde en succesrig blog skal du have en veletableret indholdsplan. Det skal indeholde alle detaljer, der er relateret til fremtidige blogindlæg, publikationsplaner, publikumsudvikling og meget mere. Uden denne konkrete plan er det umuligt at opretholde populariteten og ensartede kvaliteten af ​​dit arbejde.

Nedenfor viser vi dig nøjagtige trin, du kan tage for at oprette en plan for dit blogindhold. Brug dette eksempel som en skabelon, og juster det efter dine behov og muligheder.

Trin 1. Opret listen over emner

Trin 2. Vælg og forbered hjørnestenens indhold

Trin 3. Vælg og skriv 5-10 blogindlæg

Trin 4. Opret redaktionskalender, og start indlæg

Trin 5. Gentag trin 2 til 4

Trin 1. Opret listen over emner

På dette tidspunkt ved du allerede, hvad din blog vil handle om, og du valgte en niche.

Kvalitetsindhold, regelmæssig publicering, godt design og en etableret tilstedeværelse på sociale medier rangeres som de fire højeste faktorer, der bestemmer en blogs troværdighed

Oprettelse af liste over emner kan måske lyde som en kompliceret proces, men i virkeligheden er det ikke. Og vi vil vise dig, hvordan du kan gøre det med et eksempel i det virkelige liv. Lad os sige, at du vil starte en yogablog.

Den nemmeste måde at opbygge denne liste er at komme med forskellige punkter til din niche og blande dem op. Du kan bruge dette dokument som et eksempel.

Her er hvad vi taler om:

Over 200 millioner mennesker bruger nu annonceblokkere, inklusive ca. 16% af de amerikanske webbrugere. Brugere bliver mere og mere kløgtige med hensyn til at beklædte uønskede reklamer med værktøjer som annonceblokker. Dette kan komplicere ting for indholdsmarkedsførere, der bruger betalte veje for at øge rækkevidden af ​​deres indholdsmarkedsføringsindsats
emneliste

Ved at bruge denne tilgang og vedtage forskellige kombinationer kan du nemt oprette hundreder af emner.

69% af virksomheder rapporterer, at deres video markedsføringsbudget stiger
emne tilgang

Næste trin kan du begynde at liste over poster, der ville være længere, dybtgående indholdsstykker. Også kaldet hjørnestenens indhold (vi vil tale om det i næste trin). Dette kan være nogle guider eller tutorials. Derfor nævner vi fortsat, at du skal vælge en niche inden for din lidenskab. Således vil det være lettere at generere ideer.

I vores tilfælde er her listen, vi har til vores yogablog.

I 2020 har næsten ethvert selskab en leder i deres organisation, der er direkte ansvarlig for en overordnet strategi for indholdsmarkedsføring, f.eks. Chief Content Officer, VP eller Director of Content
yoga blog

Lad os nu udfylde alle kolonner i master-regnearket. Her er, hvad hver kolonne angiver:

80% af B2B-marketingfolk har en strategi for markedsføring af indhold. Blandt dem 32% dokumenteret, 48% ikke dokumenteret
emner tabel

Dybde

1. Kortere blogindlæg < 1,000 words

2. Mellemartikler 1.000-2.000 ord

3. Indgående guider 2000+ ord

Den gennemsnitlige læser bruger kun 37 sekunder læse en artikel eller et blogindlæg

nøgleord

De vigtigste nøgleord, du vil målrette mod dit indhold.

Anbefalet læsning: Sådan udføres søgeordsundersøgelser

Nøgleord (KW) lydstyrke

Et gennemsnitligt antal søgninger pr. Måned gennem søgemaskiner. Vi brugte SemRush-værktøjet, da Google kun giver dig estimerede trafikvolumenintervaller.

Blogindhold bliver længere og mere visuelt. Det gennemsnitlige blogindlæg er ca. 1.050 ord langt

Kategori

Vælg under hvilken kategori du vil indsende dit indhold.

Her har du det, du har forberedt listen over emner og prioriteret den efter vigtigheden og konkurrenceevnen. Nu er det tid til at gå videre til næste trin.

Trin 2. Vælg og forbered hjørnestenens indhold

Hvor længe er et typisk blogindlæg?

Hvor længe er et typisk blogindlæg?

Langformede blogindlæg genererer 9x flere kundeemner end kortformede blogindlæg

Dine vigtigste guider (3) vil være dit hjørnesteinindhold. Det er det indhold, der vil blive brugt som fundament for dit websted, og mindre blogindlæg vil blive skrevet omkring denne kerne.

hjørnestenens indholdHvis du ikke er sikker på, hvordan du kommer frem til emner til hjørnestenens indhold, er det her, du kan gøre:

29% af førende markedsførere systematisk genbrug og genbrug af indhold.
 • Brug Google Keywords Planner-værktøjet til at få ideerne. Log bare på din Google-konto, eller opret en ny, hvis du ikke har den. Under afsnittet “Find nye søgeord og få data om søgevolumen.” åbn ”Søg efter nye nøgleord ved hjælp af en sætning, et websted eller en kategori”, indtast “yoga” nøgleordet i boksen og tryk på “Få ideer” -knappen. Du får listen over nøgleord med deres søgevolumen.

 • Du kan også bruge værktøjer som SemRush og kontrollere, hvilke nøgleord konkurrenter websted rangerer for for at få ideen til emner. Det er et betalt værktøj, men du kan få to ugers gratis prøveperiode. Log ind på værktøjet, indsæt URL på det konkurrentwebsted, du kan lide, og tryk på knappen Explore. Vælg derefter afsnittet “Top sider” i venstre side og markér “Top søgeord” kolonne for at få idéer til søgeord til dine emner.

Denne øvelse skal hjælpe dig med at finde søgeord, der er populære, og du kan komme med emnerne til dit flagskibsindhold.

66% af bloggere offentliggør mindre ofte end dagligt, men oftere end månedligt

Nu er det tid til at oprette indholdet. Du læser meget om at optimere dit indhold til søgemaskiner, og selvom det er vigtigt, hvis du ikke optimerer dit indhold for mennesker, får du aldrig den eksponering, det kræver at få links og rangere godt i søgemaskiner. Hvis du skriver indhold, som folk elsker at læse, får du trafik, sociale aktier og links, når dit læserskare vokser.

Trin 3. Vælg og skriv 5-10 blogindlæg

Nu kan du vælge blogindlæg, som du vil skrive og sende på din blog. Som vi nævnte tidligere, vil du skrive dine indlæg til støtte for dit hjørnesteinsindhold. I vores tilfælde, hvis vi opretter “En guide til forskellige typer yoga” som et kernestykke. Vores serie af blogindlæg er “Hvad er [type] yoga?” serie.

I gennemsnit udgør sammensatte blogindlæg 10% af alle blogindlæg og generere 38% af den samlede trafik
Skrivning af blogindlæg

Blogindlægget er en post (artikel), som du skriver på en blog. Det kan omfatte indhold i form af tekst, fotos, infografik eller videoer.

Sørg for, at du altid har en spændende introduktion, kvalitetsindhold og en solid konklusion.

Bedste skrivemetoder

For at blive en succesrig blogger inden for enhver niche, vil du følge disse bedste praksis.

Virksomheder, der offentliggjorde 16 eller flere blogindlæg pr. Måned, fik 4,5 gange bly end virksomheder, der offentliggjorde 4 eller færre månedlige indlæg
Angiv dine blogging-mål

Du vil aldrig vide, om du får mest muligt ud af blogging, hvis du ikke har sat mål for din blog. Er dit mål at tjene penge? Få et nyt job? Find folk der kan forbindes med om et bestemt emne? Definer dine blogging-mål, og spørg jævnligt, om din blog hjælper dig med at opfylde dem. Hvis ikke, så spørg dig selv, hvordan du kan forbedre din blog for at opfylde målene.

Forpligt dig til at blive ekspert

Ligegyldigt hvad dine blogging-mål er, hvis du stræber efter at være ekspert i din niche, er opfyldelsen af ​​dine mål sikker på at følge. Mennesker, der er kendt som eksperter i deres niche, har en tendens til at modtage mere anerkendelse og indtægter for deres indhold. De har også en tendens til at have større målgrupper og muligheden for at forvandle deres læsere til kunder ved at tilbyde relaterede produkter og tjenester.

Når du skriver 21-54 blogindlæg, kan blogtrafikken øges
med op til 30%
Gå sammen med dit publikum

Den bedste måde at holde sig i overensstemmelse med dine læsere er at engagere sig med dem. Nogle måder at gøre dette på inkluderer at svare på kommentarer, svare på forespørgsler fra din kontaktformular, deltage i samtaler med brugere på sociale netværk og besøge dine læsers blogs for at se, hvad de er interesseret i og deltage i diskussioner. Når du gør dette, vil du opbygge stærkere forhold til dine læsere og lære mere om, hvad de ønsker, noget der kan hjælpe med at inspirere dit fremtidige indhold.


bedste poststruktur
Vær konsekvent og realistisk

Oprettelse af en regelmæssig tidsplan for udstationering på din blog hjælper dine læsere med at vide, hvornår de kan forvente at høre fra dig igen, uanset om det er dagligt, ugentligt, månedligt eller endda kvartalsvis. Nøglen til at bevare konsistensen er at være realistisk. Individuelle bloggere vil have det vanskeligt at skabe indhold af høj kvalitet på daglig basis. Start med indlæg hver uge eller hver anden uge, og arbejd dig op til daglige indlæg, hvis det er dit ultimative mål. Bare ikke ofre mængde for kvalitet.

Rediger dit arbejde, eller ansæt en redaktør

For mange mennesker er det svært at oprette indhold – derefter korrekturlæse og redigere det. Faktisk kan redigering, mens du skriver, hindre din kreative strømning. Korrekturlæsning er ikke valgfri. Et blogindlæg fyldt med forkert stavede ord og skrivefejl reflekterer dig dårligt. Hvis du ikke er i stand til at udføre disse opgaver på egen hånd, kan du overveje at ansætte en virtuel assistent til at gøre det for dig. Det er især vigtigt, hvis du ikke skriver på dit modersmål. Når du har en native speaker på det sprog, der bruges i din blog, redigerer dit arbejde, kan du øge din troværdighed. Selvom blogindhold ikke behøver at være perfekt, skal det være let at læse og forbruge.

Skriv bedre, lige nu!

Grammatik gør dig til en bedre forfatter ved at finde og rette op til 10 minutter flere fejl end din tekstbehandler

Trin 4. Opret en redaktionskalender, og start indlæg

For at hjælpe med at bevare din konsistens skal du sørge for at bruge en form for en redaktionskalender. Du kan bruge Google Kalender, Outlook Kalender eller endda et simpelt regneark. Brug det til at administrere dine ideer og planlægge dine indholdstemaer for hver måned, så blogging er noget, du fokuserer på, ikke noget, du gør i din fritid.

Du behøver ikke at offentliggøre hver dag, vælg bogføringsstrømmen i henhold til din skema. For eksempel kan du indsætte dit hjørnesteinsindhold en dag, sende det første blogindlæg den næste dag og fortsætte med at sende blogindlæg en gang om ugen.

redaktionel kalender
75% af HubSpots blogvisninger og 90% af blog leads kommer fra gamle
indlæg

Trin 5. Gentag trin 2 til 4

Sådan skrives de perfekte overskrifter

Nu kan du gentage den samme proces. Hvis du har flere blogindlæg, som du kan skrive relateret til det første stykke hjørnesteinindhold, kan du fortsætte med at skrive dem. Eller du kan oprette en ny dybdegående guide og begynde at oprette artikler omkring den. Dette trin er et mere personligt valg, og du bliver nødt til at beslutte, hvilken tilgang der vil fungere for dig.

Sådan skrives de perfekte overskrifter

Overskriften eller titlen på dit blogindlæg skal fange opmærksomheden hos potentielle læsere. Folk kan se det i deres nyhedsfeed på sociale medier eller i søgeresultater. Sørg for at medtage den vigtigste søgeordsfrase, som folk kunne bruge, når de søger efter det emne, du dækker.

Tre principper for virale overskrifter

Den overskrift, du bruger, vil spille en kritisk rolle i at få flere besøg og sociale aktier. Gode ​​overskrifter får folk til at handle, fordi de viser et af følgende:

8 ud af 10 folk læser en overskrift, men kun 2 ud af 10 har tendens til at fortsætte med at læse resten af ​​indlægget.
 • Social valuta

 • Praktisk værdi

 • Trussel

Nedenfor er eksempler, der beviser punkterne og opfylder et af kriterierne.

Ideer til at optimere dine overskrifter for at få masser af trafik

Når du skriver en overskrift, skal du være opmærksom på dens tone og udseende

– Vælg et stærkt skrifttype

– Størr dine overskrifter for at skille sig ud

Social valuta

Jo mere offentligt bruger noget eller, desto mere indflydelsesrige bruger noget; jo mere sandsynligt vil folk efterligne det.

 • Hvorfor 1000’ere af bloggere kommer til SMX-konferencen i 2019

 • Ernest Hemingways top 5 tip til at skrive godt

De mest populære overskridsstørrelser spænder fra 20 til 36 pixels
Praktisk værdi

Nyttige ting at få opmærksomhed. Fremhæv fordelen og lov at vinde noget, hvis personen griber ind.

Brug farve til at få opmærksomhed

67% af mennesker siger, at sort er det bedste valg for at hjælpe dem med at forstå indholdet

Eksempler på overskrifter:

 • Brug 10 minutter om dagen, så har du en utrolig abs på to måneder

 • Sådan fik vi 1000+ abonnenter fra et enkelt blogindlæg i 24 timer

Længde af en overskrift

Bedste overskrift længde er 50 til 70 tegn eller 6 til 8 ord lange
Trussel

Folk griber ofte til, når de har brug for at beskytte sig mod en eller anden trussel.

Eksempler på overskrifter:

 • Advarsel: Køb ikke endnu et gram hundefoder, før du læser dette

 • 50 grunde til, at dit websted fortjener at blive straffet af Google

Her er snyder ark, du kan bruge der vil hjælpe dig med at komme med overskrifterideer.

Nyttige ressourcer til at hjælpe dig med at vedligeholde og vokse din blog:
 • Sådan starter du en blog
 • Sådan bruges WordPress (med videotutorials)
 • Sådan promoveres din blog og dens indhold
 • Sådan tjener du penge på din blog
 • Bedste blogværktøjer og ressourcer
 • Vælg en domænenavnguide
 • Webhostingstjenester forklaret

Konklusion

Hvis du vil have din blog til at trives og vokse, er det at skabe kvalitetsindhold svaret. Fokuser på kvalitet frem for kvantitet, selvom du er nødt til at ofre hyppighed og konsistens. Dine læsere vil sætte pris på dig for det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map