Hvordan lage en tilpasset forretnings-e-post i 2020

E-postadresser er mye brukt som et effektivt kommunikasjonsverktøy for personlig og bedriftsbruk. Bedrifts-e-post har fortsatt en ledende markedsføringsrolle for å bygge forbindelser og øke konverteringer. Det er også en integrert del av markedsføringskampanjer via e-post fra mange selskaper som realiserer potensialet. Ettersom den digitale økonomien blomstrer, er det vanskelig å forestille seg et firma som ikke har en profesjonell e-postadresse.


Bruker bedriften din en tilpasset e-post?

Det kan virke som en liten detalj i det store bildet av merkevarebygging, men det er en detalj som kan gi deg store fordeler. I denne guiden viser jeg deg hvordan du oppretter en tilpasset e-postadresse for bedriften din med ditt eksisterende eller nye domenenavn. Den nye e-postadressen din vil se slik ut – Ditt [email protected]

Lag e-postinfografi
Se hvordan du oppretter en tilpasset e-post [Infographic]

Innholdsfortegnelse

 • Hvorfor trenger du en tilpasset e-postadresse?
 • En rask grunning – Tilpasset e-post for nybegynnere
 • Sette opp en tilpasset e-post med G Suite (Google)
 • Opprett en e-post med G Suite-alternativer
 • Synkroniser e-posten din med tredjeparts programvare
 • Koble e-postkontoen din til mobiltelefonen din
 • Spørsmål og svar
 • Konklusjon

Hvorfor trenger du en tilpasset e-postadresse?

jenta kjører merkevare bil

Det har ikke noe å si om du er blogger eller bedriftseier – en tilpasset e-postadresse skiller deg fra konkurrentene. Hvis du leter etter en jobb, vil en profesjonell e-postadresse skille deg fra andre potensielle kunder. Hvis du oppretter en blogg, vil du bruke nettverk for å lage et sterkt merkevarebilde og bygge et utpreget omdømme på nettet. Å ha en personlig e-postadresse vil hjelpe deg å oppnå dette, da det vil hjelpe deg å skille seg ut fra andre bloggere i din nisje.

Den samme truismen gjelder når du etablerer merkevaren din. En tilpasset e-postkonto gir deg øyeblikkelig troverdighet og viser at du er en profesjonell. Det er en fin måte å skille seg ut blant andre i bransjen din som skaper uforglemmelige førsteinntrykk.

Hvis du oppbevarer en generisk e-postadresse, risikerer du å vises amatørmessig. Er det ikke på tide å lage din egen e-post og vise at du er teknisk erfaren og seriøs med virksomheten din?

Det er mer sannsynlig at folk husker deg, fordi de er vant til å se gmail.com, hotmail.com og andre generelle e-poster. Å sette opp en e-post på ditt eget domene vil gjøre deg minneverdig. Tenk på det et øyeblikk: hvor mange ganger har du øyeblikkelig glemt det som kom før @ gmail.com?

Bekreft identiteten din i en ultra-konkurrerende forretningsverden og snu hele spillet ditt ved å vise frem en unik og gjenkjennelig profesjonell e-post. Det er en enkel måte å demonstrere at du har en ekte virksomhet kontra en hobby.

Merk: Hvis du har et nettsted (domenenavn + webhotell) eller planlegger å lage en, kan du konfigurere en tilpasset e-post med webhotellleverandøren gratis. Alle webhotellfirmaer som Bluehost tilbyr GRATIS e-postkontoer med vertsplanene sine. Du trenger bare å få tilgang til kontoen, og du kan sette opp e-postadressen din i løpet av få minutter.

beste praksis via e-post

En rask grunning – Tilpasset e-post for nybegynnere

Å opprette en ny e-postkonto er faktisk enkelt, og selv om du er helt ny i prosessen, får du tak i det på kort tid. Tenk på det som å lage et nettsted, siden du begynner med å kjøpe et domenenavn og velge en e-postleverandør. Hvis du har et nettsted for virksomheten din, har du allerede et eget domenenavn. I så fall er det beste alternativet å bruke navnet til e-posten din.

Hvis du ikke har et domenenavn ennå, må du kjøpe et. Du kan kjøpe et domenenavn fra en domeneregistrator og koble det til e-postvertsleverandøren. Eller du kan kjøpe et domenenavn rett fra den leverandøren av e-posthotell du velger. Vi vil vise deg i detalj hvordan du lager e-postkontoer med forskjellige selskaper.

1. Kjøpe et domenenavn

Som jeg nevnte ovenfor, kan du kjøpe et domenenavn selv hos registraren eller e-postleverandøren. Det er mange domeneregistratorer å velge mellom, men de mest populære er – Godaddy, Namecheap eller Hover.

Hvordan kjøper du et domenenavn? Gå til nettstedet til domeneregistratoren du velger, og du får presentert en tekstboks der du skal oppgi ønsket domenenavn.

Her er et eksempel for å hjelpe deg med å få et klart bilde av hvordan e-postadressen din skal se ut: For eksempel [email protected] Du kan velge andre domener på toppnivå, for eksempel .org, .net eller mange andre, men toppdomenet .com er det mest brukte og mest minneverdige..

Etter at du har oppgitt domenenavnet ditt, velger du et domene på toppnivå og sjekker om ønsket kombinasjon av begge deler er tilgjengelig. Hvis ikke, må du komme med et annet domenenavn, siden du ikke kan registrere et domenenavn som allerede er registrert. Når du finner et tilgjengelig domenenavn, klikker du på kombinasjonen av navn og øverste nivå og legger det til i handlekurven.
Etterpå blir du bedt om å registrere deg for en konto og oppgi den grunnleggende kontaktinformasjonen og valget av betaling. Etter at kontoen din er bekreftet og betalingen er godkjent, vil domenenavnet ditt bli registrert.

2. Velge en e-postleverandør

Når du velger en e-postserveringstjeneste, må du velge en som vil tilby deg de beste e-postadministrasjonsløsningene, lagringskapasiteten, teknisk support, og selvfølgelig tilby deg deres tjenester til en overkommelig pris. Du har mange e-postleverandører å velge mellom, for eksempel Google (G Suite), Office 365 Business Essentials (inkludert hele Office-pakken og mange online tjenester), Zoho Mail, FastMail, ProtonMail, Pobox og Rackspace e-post.

Prosessen med å opprette e-posten din er stort sett den samme med alle e-postvertsklienter. Den neste delen vil gi deg en nærmere titt på de viktigste leverandørene, med alle trinnene du trenger å ta, inkludert å kjøpe et domenenavn uten bruk av en domeneregistrator.

Sette opp en tilpasset e-post med G Suite (Google)

tilpasset e-postadresse

G Suite

Nøkkelegenskaper

 • Tilgang til populære Google-apper som Gmail, Kalender, Dokumenter, Ark osv.
 • E-postadresser med firmaets domenenavn
 • Arbeid i et enkelt dokument med lagkamerater
 • Lagre og del filer i skyen via Google Drive
 • 2-trinns bekreftelse og enkel-pålogging
 • Administrer alt fra ett sted via administrasjonskonsollen
 • Søk på tvers av alle appene via Google Cloud Search
 • Spam, malware og phishing-deteksjon
 • Tildel brukere forskjellige roller
 • Administrer sensitive data med Google Vault

Priser

 • Prisene for G Suite starter så lavt som $ 6 per bruker per måned for grunnleggende plan
 • Forretningsplan legger til ekstra apper og funksjoner til $ 12 per bruker per måned
 • Enterprise gir deg alt til 25 dollar per bruker per måned


Premium Google Meet-funksjoner er nå tilgjengelige for alle G Suite-kunder gjennom 30. september 2020. Start din gratis G Suite-prøveperiode i dag.

Trinn 1: Opprett en konto

Akkurat som med alle andre tjenester du måtte ha brukt, trenger du en gyldig konto før du konfigurerer detaljene. Det er også noen tekniske ting involvert, men hold meg med, følg hvert trinn, så blir du fort gjort.

For det første, åpne G Suite og klikk på den store “Kom i gang” -knappen.

gsuite Kom i gang

Angi den grunnleggende informasjonen som firmanavnet, antall teammedlemmer og stedene dine, og klikk på “Neste”.

gsuite antall brukere

Neste, fyll ut admininfo (for- og etternavn, pluss din nåværende e-postadresse).

kontaktinformasjon

Etter det vil G Suite spørre om du vil bruke et domene som allerede er i bruk, eller vil kjøpe et nytt. I forbindelse med denne guiden vil jeg anta at du allerede har kjøpt hosting og satt opp domenenavnet ditt. Hvis ikke, bare velg den andre knappen og følg trinnene for å kjøpe det nye domenet ditt via Google.

Velg “Ja, jeg har en jeg kan bruke” -knappen.

gsuite domene trinn

Skriv deretter inn domenenavnet du har registrert.

gsuite angi domene

På neste skjermbilde må du bekrefte at domenet du har oppgitt faktisk er det du vil bruke. Bruk denne muligheten til å sjekke at det ikke er noen skrivefeil.
Etter dette har du endelig kommet til skjermen der du kan velge brukernavn (for den nye e-posten) og passordet. Vanligvis vil folk ha sitt personlige navn satt som brukernavn. Det betyr at bedrifts-e-posten din vil være ditt [email protected]

gsuite pålogging

Når du har sjekket at du ikke er en robot, klikker du på “Godta og fortsett” -knappen nedenfor for å ta deg til neste trinn i prosessen.

Trinn 2: Bekreft domenet ditt

Før du kan begynne å bruke den nye e-postadressen din med G Suite, må du bekrefte at du faktisk er eieren av domenet. Det ville ikke være morsomt hvis bare noen kunne opprette en e-post med domenet ditt, ikke sant? Derfor vil G Suite på dette trinnet sørge for at du får tilgang til det bestemte domenet eller nettstedet som ligger på det.

Det er fire forskjellige metoder for å bekrefte domenet:

 1. Opprett en TXT-post (anbefalt) – velg denne hvis du kan redigere domenets poster.
 2. Opprett en CNAME-post – velg denne hvis du kan redigere domenets poster.
 3. Legg til en metakode – velg dette hvis du kan redigere hjemmesiden til nettstedet ditt.
 4. Last opp en HTML-fil – velg denne hvis du kan laste opp filer til nettstedet ditt.

Hvis du allerede har et nettsted tilknyttet domenet, vil den enkleste måten å bekrefte domenet være ved å legge til en metatag. I dette tilfellet må du bare finne filen index.html på serveren din, åpne den og legge koden rett etter og før tags. Index.html-filen din bør like noe slikt:
Tittelen min


Sideinnhold

Etter å ha lagret dokumentet, går du tilbake til skjermbildet for oppsett av G Suite og klikker på knappen for å fortsette. Google vil ta noen minutter å bekrefte domenet ditt, og du er klar til å fortsette.
Likevel er den anbefalte metoden for å bekrefte domenet den første – legge til en TXT-post. Dette er bare en enkel tekst som forteller Google at du er den reelle eieren av det domenet (det viser at du har tilgang til det, og at du kan skrive ned koden Google er i ferd med å gi deg). Du kan lære mer om det her. Så la oss se hvordan du gjør det:

 1. Velg TXT Record-bekreftelsesmetode og klikk “Fortsett”. Google vil gjenkjenne hvilket vertsfirma du bruker, så du får alle nødvendige instruksjoner her.
 2. Åpne nettstedets domenehost i en ny fane.
 3. Logg deg på med brukernavn og passord for domeneverten. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du kontakte supporten deres.
 4. Kopier TXT-bekreftelseskoden din som ser slik ut: google-site-verification = RjedsDxDER5lbFwmww2R5KS-fpnjertreH-RwJnRYP4
 5. Gå til DNS-postene dine. Siden eller fanen heter antagelig noe som DNS-administrasjon, navneserveradministrasjon, kontrollpanel, eller den ligger i avanserte innstillinger.
 6. Finn alternativet for å legge til en ny post.
 7. Legg til TXT-posten din.

Først blir du spurt om platetypen. Bare velg TXT.

I feltet Navn / vert / alias skriver du inn @ eller bare lar det være tomt. Verten din kan be deg om å oppgi domenet ditt, i så fall bør du oppgi noe som yourdomain.com.

Deretter bør du finne Time to Live (TTL) -feltet. Hvis du har en standardverdi, la den være slik. Ellers skriver du inn 86400. I feltet Verdi / svar / destinasjon limer du inn TXT-bekreftelsesposten du kopierte tidligere og lagrer posten.

Hvis du ser en advarsel om endring av DNS-innstillingene, kan du se bort fra den. Å legge til TXT-posten vil ikke skade nettstedet eller DNS-innstillingene dine, så du trenger ikke å bekymre deg for dette.

Når du er ferdig med det, går du tilbake til konfigurasjonsskjermen for G Suite og klikker på den blå “Bekreft mitt domene” -knapp. Akkurat som med andre bekreftelsesmetoder vil Google trenge opptil en time (det er vanligvis mye raskere enn det) for å laste inn den nye informasjonen og gi deg tilgang til domenet. Og selv om du kan bli bekreftet i løpet av få minutter, tar det vanligvis noen timer før den nye e-postadressen din begynner å fungere. Så ikke bekymre deg, men ta deg tid til å utforske G Suite og alle alternativene den tilbyr.

Trinn 3: Legg til nye brukere

Endelig ligger det tekniske bak deg, og du slapper av å utforske administrasjonsområdet G Suite. Ved å følge Googles retningslinjer, er det neste du bør gjøre å legge til nye brukere til e-postkontoen til bedriften din. Det er fordi G Suite er skreddersydd for forretningsfolk som pleier å jobbe i grupper. Hvis du er en solopreneur som jobber alene, trenger du sannsynligvis ikke hele samlingen av apper som G Suite tilbyr.

gsuite legge til brukere

 1. Gå til Kontoalternativer (øverst til høyre på skjermen ved siden av avataren din).
 2. Velg “Brukere” -ikonet (sekund fra venstre).
 3. Klikk på knappen “Legg til nye brukere”.
 4. Fyll ut detaljene om den nye brukeren.
 5. Klikk på knappen “Legg til ny bruker” for å lagre endringene.

gsuite legge til ny bruker

Etter dette kan du kopiere påloggingsinformasjon og gi dem til teammedlemmene dine som kan begynne å bruke den nye e-postmeldingen og andre apper du har tilgang til.

Trinn 4: Opprette grupper

Når du har mer enn bare et par teammedlemmer som trenger tilgang til G Suite, vil du gruppere dem. Ved å gruppere brukere kan du administrere tilgang til spesifikke apper fra G Suite, begrense bestemte handlinger og / eller informasjon.

gsuite legge til gruppe

 1. Åpne kontoalternativer (øverst til høyre på skjermen ved siden av avataren din).
 2. Klikk på det tredje ikonet som representerer grupper.
 3. Finn og klikk på “+” -ikonet i nedre høyre hjørne.
 4. Gi gruppen et navn.
 5. Opprett en e-postadresse for denne gruppen.
 6. Velg tilgangsnivå for gruppen. Det kan være offentlig, begrenset, eller til og med noe i mellom. Det er fem tilgangsnivåer, så lek deg rundt og finn det som passer deg best.

Når du er ferdig, klikker du på “Opprett” -knappen slik at alt blir lagret på riktig måte. Det er klart at gruppen fremdeles er tom, så du bør gå tilbake til “Brukere” -alternativssidene og legge til bestemte personer i gruppen.

Opprett en e-post med G Suite-alternativer

Uten tvil er Googles samling av online-applikasjoner den mest populære. Det er vanskelig å finne noen som ikke har opprettet en Gmail-konto eller som ikke har brukt Google Dokumenter til å redigere et online dokument minst en gang.

Det er også vanskelig å finne feil i G Suite når du jobber i et lite team. Den har ganske enkelt alt du trenger og fungerer feilfritt. Men med hvert ekstra medlem du vil presse inn, går den månedlige regningen opp. Det er den viktigste grunnen til at folk er på jakt etter G Suite-alternativer som kan tilby stort sett det samme for en brøkdel av prisen. Det gjelder spesielt hvis du trenger en enkel e-posttjeneste uten ekstra bjeller og fløyter.

I de følgende linjene er vi i ferd med å introdusere deg for seks G Suite-alternativer du bør prøve.

Zoho

zoho hjemmeside

Hvis du driver en liten eller mellomstor bedrift, kan Zoho være det riktige alternativet for deg. Selv om den ble lansert i 2008, tilbyr denne moderne plattformen mer enn bare en grunnleggende e-posttjeneste. Det lar deg koble til kollegene dine, effektivisere hver oppgave og spare tid hver dag ved å koble til apper du virkelig trenger. I hovedsak er Zoho en blanding av tradisjonell e-posttjeneste og moderne samarbeidsverktøy, samt sosiale medier.

Nøkkelegenskaper

 • Tilpassede domenebaserte e-postadresser
 • Problemfri migrasjon
 • Suite med apper (kalender, kontakter, oppgaver, notater og bokmerker)
 • Samarbeid med sosiale medier
 • Organiserte vedlegg
 • Filter
 • Avansert søk
 • Kraftig kontrollpanel
 • Omfattende integrasjoner

Priser

 • Zoho er gratis for opptil 5 brukere
 • Mail Lite-planen starter på $ 1 per måned
 • Mail Premium-plan utvider funksjonene til $ 4 per måned

Microsoft 365

Microsoft 365 hjemmeside

For bedrifter som trenger å øke spillet sitt når det gjelder kommunikasjon i sanntid og e-post, bør Microsoft 365 Business være et alternativ å utforske. Med populariteten til Microsoft-programvare og muligheten til å bringe den samme tjenesten på personlige datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner, er Microsoft 365 Business en must-check-løsning for bedriften din.

Nøkkelegenskaper

 • Nett- og mobilversjoner av Office-apper
 • Tilpasset domeneadresse
 • Begrenset til 50 GB
 • OneDrive Cloud med 1 TB lagring
 • Teams-appen kan være vert for opptil 250 brukere

Priser

 • Microsoft 365 Business Basic starter på $ 5 per bruker per måned
 • Få første 6 måneder gratis med en årlig forpliktelse
 • Microsoft 365 Business Standard gir deg flere apper og funksjoner til $ 12,50 per bruker per måned
 • Microsoft 365 Business Premium inkluderer alle apper og tjenester til $ 20 per bruker per måned
 • Microsoft 365 Business Apps for business (inkluderer kun apper) til $ 8,25 per bruker per måned

Fastmail

Fastmail hjemmeside

Hvis du ikke trenger en mengde samarbeidsapper som du sannsynligvis aldri vil åpne, men bare vil ha en rask og sikker måte å jobbe med e-post på, kan Fastmail være veien å gå. Etter en gjennomgang av web-appen deres som nå ser moderne og enkel ut, og prislappen som gjør at selv startups kan hoppe inn på et e-posttog, anses Fastmail nå som en heftig motstander av mer populære e-posttjenesteleverandører.

Nøkkelegenskaper

 • Lagring fra 2 GB per bruker opp til 100 GB per bruker
 • Annonsefri e-post
 • Fullverdige kalendere
 • Kontaktlister og grupper
 • Mailimportverktøy
 • Tre tjenester i en (e-post, kontakter og kalender)

Priser

 • Gratis 30-dagers prøveversjon
 • Grunnleggende plan starter på $ 3 per bruker per måned
 • Standard plan utvider alt til $ 5 per bruker per måned
 • Profesjonell plan er best for team på fem eller mer til $ 9 per bruker per måned

ProtonMail

ProtonMail hjemmeside

Noen ganger bør sikkerhet være viktigere enn en ekstra funksjon du kanskje ikke engang trenger. Dette selskapet som er basert i Sveits, skjønte det og bestemte seg for å tilby en enkel e-posttjeneste som setter sikkerhet og personvern i fokus.

Nøkkelegenskaper

 • Datasikkerhet og nøytralitet
 • End-to-End-kryptering
 • Anonym e-post
 • Åpen kilde
 • Moderne innboksdesign

Priser

 • Gratis for enkeltbrukere med begrensninger på 500 MB lagring og 150 meldinger per dag
 • Du kan oppgradere til en Plus-plan til $ 5 per måned
 • Profesjonell plan tillater opptil 5000 brukere til $ 8 per bruker per måned
 • Visjonær plan gir spesifikke funksjoner for opptil 6 brukere til $ 30 per bruker per måned

Postboks

Pobox hjemmeside

Hvis du leter etter en e-posttjeneste med erfaring, bør Pobox være ditt valg da denne tjenesten eksisterer siden 1995. Pobox vil hjelpe deg med å opprette en ny e-postadresse for livet og kommer med en robust innboks som skal dekke alle de grunnleggende e-postbehovene . Fortsatt fokuserer Pobox på videresending av e-post og har ikke så mange funksjoner som konkurrentene.

Nøkkelegenskaper

 • Robust innboks
 • Videresending av e-post
 • Tilpassede domener
 • SMTP-tilgang
 • Omadressering av nettadresse
 • Feriemodus

Priser

 • Pobox Basic starter på $ 20 / år
 • Pobox Plus øker produktiviteten med filtre til $ 35 / år
 • Mailstore plan introduserer postkasse med 50 GB til $ 50 / år

Rackspace-e-post

Rackspace-hjemmesiden for e-post

Når du bare trenger e-posttjenesten av høy kvalitet for bedriften din, uten ekstra funksjoner, vil Rackspace tilby alt du trenger. Den bruker sikre protokoller og fungerer på Outlook, så vel som all annen e-postprogramvare på datamaskinen eller smarttelefonen.

Nøkkelegenskaper

 • Tilpasset domene
 • Premium spam- og virusbeskyttelse
 • Ubegrensede aliaser og gruppelister
 • Opptil 25 GB postbokser
 • 100 oppetid
 • Vedlegg opptil 50MB
 • Enkel og gratis e-postoverføringer

Priser

 • Rackspace e-post starter på $ 2,99 per postkasse per måned
 • Rackspace Email Plus tilbyr flere funksjoner og tjenester til $ 3,99 per måned per bruker
Besøk Rackspace e-post for mer informasjon >>

Synkroniser e-posten din med tredjeparts programvare

synkronisere tilpasset e-postadresse

Noen leverandører av e-posthotell lar deg synkronisere e-posten din med tredjepartsprogramvare eller en app du velger. Dette er et flott alternativ for de som foretrekker et bestemt brukergrensesnitt og ønsker å konsolidere forskjellige e-postkontoer under en enkelt innboks. Dette blir referert til som videresending av e-post, og du kan enkelt konfigurere det med hver e-postleverandør.

Videresending av e-post

Videresending av e-post refererer til prosessen med videresending av e-postmeldinger du mottar på en e-postadresse til en annen adresse du velger. Derfor kan du automatisk videresende alle innkommende e-postmeldinger til en bestemt e-postkonto, uten at avsendere selv vet det.

Folk kan nemlig sende e-post til din tilpassede e-postadresse, og du kan bruke en annen e-postkonto for å få tilgang til dem. Når du bruker videresending av e-post, kan du imidlertid ikke svare på videresendte e-postmeldinger fra e-postadressen de ble omdirigert til; du kan bare lese dem.
Hvis den valgte e-postvertsleverandøren bruker POP3 (Post Office Protocol) eller IMAP (Internet Message Access Protocol) protokoller, kan du enkelt synkronisere den tilpassede e-posten med programvaren du velger.

POP3 – Postkontorprotokoll

POP3 brukes vanligvis
gjennom port 110 og
er usikret
pop3-ordningen
IMAP brukes vanligvis
gjennom port 143 og
er usikret
imap-ordning

Hvis du forventer å motta mange e-postmeldinger, er POP3 din vei å gå, siden den laster ned og leverer alle innkommende e-postmeldinger til enheten din, mens du sletter dem fra serverens innboks. POP3 er et flott alternativ hvis du bruker en enkelt enhet for å sjekke e-posten din, men ulempen er at nedlastingen med POP er bundet til en bestemt enhet, slik at du ikke kan se e-postene dine hvis du prøver å få tilgang til innboksen din fra en ny enhet.

IMAP – Tilgangsprotokoll for internettmeldinger

IMAP er mye mer fleksibelt enn POP3 siden det lar deg synkronisere e-postene dine på flere enheter. Derfor, hvis du vil kunne sjekke e-posten din fra forskjellige enheter, samt integrere den tilpassede e-postadressen din med webmailtjenester, for eksempel Gmail eller Outlook, bør du bruke IMAP til å konfigurere e-postadressen din.

Imidlertid er ulempen med IMAP at den ikke sletter noen meldinger på serveren, så hvis du mottar mange e-postmeldinger, kan du overskride lagringsplassen din raskt.

Koble e-postkontoen din til mobiltelefonen din

koble e-post til mobiltelefon

Enten du bruker en Android-telefon eller iPhone, er det en utrolig enkel prosess å koble e-posten til mobiltelefonen din, som du vil se fra trinnene nedenfor.

Setter opp e-post på Android-telefonen din

 1. Åpne e-postklienten din.
 2. Velg Legg til konto.
 3. Skriv inn din e-postadresse og passord.
 4. Velg en kontotype (POP3, IMAP eller Exchange). Du bør velge IMAP slik at du vil motta hurtigbufrede kopier av e-postene du mottar, som vil bli lagret på serveren. Hvis du velger POP3, blir alle mottatte e-postmeldinger lastet ned fra serveren og lagret på telefonen din.
 5. Konfigurer ønskede kontoalternativer, for eksempel varslingsinnstillinger og synkronisering av e-post.
 6. Velg Logg på.

Merk: Du kan ikke velge IMAP hvis e-posten din ble konfigurert som POP3. Du kan imidlertid endre innstillingene for e-posten din og aktivere IMAP-tilgang for e-postkontoen din ved å logge deg på kontoen din hos din e-postleverandør.

Sette opp e-post på iPhone

 1. Gå til Innstillinger> E-post> Legg til konto> Annet.
 2. Velg Legg til postkonto.
 3. Skriv inn navn, e-postadresse, passord og beskrivelse for kontoen din (Personal Account).
 4. Klikk Neste, og hvis Mail finner kontoinnstillingene dine, klikk på Fullført. Hvis den ikke finner innstillingene dine, må du legge dem til manuelt ved å følge de neste trinnene.
 5. Velg IMAP eller POP (avhengig av dine tilpassede e-postkontoinnstillinger).
 6. Angi navn, e-postadresse og beskrivelse for kontoen din.
 7. Angi informasjonen om innkommende e-post og server for utgående e-post (vertsnavn, brukernavn og passord).
 8. Velg Lagre for å fullføre.

Spørsmål og svar

Hvordan navngir jeg e-postadressen min?

Selv om det er en fingertupp å opprette en gratis e-postkonto, vil du ikke endre den ofte. Jo mer du bruker e-postadressen din, jo høyere er sjansen for at du kommer til å holde deg med den. Så når du velger et navn på den nye e-posten din, må du være forsiktig og sørge for at den er relevant. Du vil sannsynligvis ønske å legge til ditt personlige eller firmanavn i e-posten din. Jeg anbefaler på det sterkeste å unngå morsomme navn eller noe som ikke er relatert til hva du gjør, fordi når du bestemmer deg for å bruke e-posten til skole- eller forretningsformål, kan du ende med å se ung, og ingen vil noen gang behandle meldingene dine med respekt. E-postene dine kan til og med havne i spam-mapper.

Kan jeg få en gratis profesjonell e-postadresse?

Ja, på en måte kan du det. Mange webhotellfirmaer som Bluehost tilbyr gratis e-postkontoer med hostingplanene sine. Så hvis du allerede har startet nettstedet ditt med dem, trenger du bare å få tilgang til kontoen der du kan sette opp e-postadressen din i løpet av få minutter.

Så i stedet for å bruke gratis e-posttjenester med @ gmail.com-utvidelse, kan du faktisk ha noe som [email protected] satt opp med noen få klikk. Du kan lære mer om hvordan du gjør det opprette en e-postkonto med Bluehost.

Hvor mye koster tilpasset e-post?

Det er en overflod av e-posttjenesteleverandører som tilbyr forskjellige funksjoner til forskjellige priser. Men jeg foreslår alltid Bluehost som tilbyr både web- og e-posthotell for så lite som $ 2,75 per måned.

Konklusjon

Hvis du kom til denne delen, lærte du alt om å opprette en tilpasset bedrifts-e-post. Du kan føle deg litt overveldet på dette tidspunktet. Les denne guiden om nødvendig, så oppretter du enkelt en profesjonell e-postadresse. Enda viktigere er at du stolt kan si at du gjorde alt selv.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map