Det beste webdesign og grafiske verktøy 2020

Både webdesigner og grafisk designer er veldig populære yrker i den digitale tidsalderen. Mens innsatsen til begge disse yrkene har samme formål – å levere en herlig brukeropplevelse ved å lage fantastiske og brukervennlige nettsteder, er de ikke det samme. Hver av disse krever spesifikke kunnskaper, ferdighetssett og verktøy.


Hva er nettdesign?

Side Image Horse

De første assosiasjonene som kommer til tankene når ordet webdesign dukker opp er estetikken og en rekke visuelle aspekter ved et nettsted. Og det er akkurat det en webdesign er – å lage de visuelle elementene for kundens nettsted.

Nettdesign omfatter en mengde forskjellige ferdigheter, som kreves for å produsere alt det visuelle som kommer til å bli funnet på nettstedet. For å gjøre det trenger ikke webdesignere å vite hvordan de skal kode, men de må være kjent med begrepene grafisk design, beste UX-praksis og å vite hvilke nettdesignverktøy som får jobben gjort..

I utgangspunktet inkluderer webdesign prosesser som spenner fra konseptualisering og nettstedplanlegging til å bygge et nettstedoppsett, valg av farger, skrifttyper og interaktive funksjoner. For å forbedre webdesign, trenger designere også å vite hvordan de kan bruke logoer, bilder, ikoner og utklipp uten å påvirke nettstedets lastehastighet..

Hva er grafisk design?

Elementer og prinsipper for design
Vis elementer og prinsipper for design

[Cheat Sheet]

Grafisk design er derimot et mye bredere felt. Dette er grunnen til at det også er kjent som kommunikasjonsdesign, eller kunst med et formål. Mens nettdesignere spesialiserer seg på å levere grafikk som skal brukes ved å lage nettstedet, bygger grafiske designere grafikk som kan brukes i flere tilfeller.

CMYK vs RGB
Vis CMYK vs RGB [Cheat Sheet]

Med andre ord, grafisk design omfatter alle handlinger som tar sikte på å formidle det helt spesifikke budskapet gjennom designen.

Formen for grafisk design kan være både fysisk og virtuell. En grafisk designer kan produsere grafikk for nettsteder, men de kan også designe bilder for annonser, plakater, emballasje, magasiner og så videre.

Grafisk design inkluderer alle slags elementer i mange kombinasjoner. Disse elementene er linjer, former, farger, skrifttyper og tekstur. Ved å kombinere talentet og teknologien deres, er grafiske designere i stand til å skape imponerende visuals og helt fordype seerne i de nye verdenene.

99designs

99designs

Finn riktig designer for ditt neste prosjekt. De har ekspertdesignere i over 90 kategorier, slik at du kan finne din perfekte match.

Velg ditt design

Liste over de mest populære webdesign og grafiske verktøyene

Selv om områdene de opererer i kanskje ikke er de samme, bruker både web- og grafiske designere verktøyene fra den samme verktøykassen. Vi vet at det riktige verktøyet bokstavelig talt kan revolusjonere arbeidsflyten din. Dette er grunnen til at vi har laget listen over de beste webdesign og grafiske verktøy i 2018.

frilanser

frilanser

Freelancer er et globalt nettsted for crowddsourcing, som lar potensielle arbeidsgivere legge ut jobber som frilansere deretter kan by på å fullføre.

Besøk Freelancer
Upwork

Upwork

Upwork, tidligere Elance-oDesk, er en global frilansingsplattform der bedrifter og uavhengige fagpersoner kobler sammen og samarbeider eksternt.

Dribbble

Dribbble

Dribbble er et online fellesskap for å vise frem brukerlagde kunstverk. Det fungerer som en egenpromoterings- og nettverksplattform for grafisk design, webdesign, illustrasjon, fotografering og andre kreative områder.

Fiverr

Fiverr

Fiverr er en global online markedsplass som tilbyr oppgaver og tjenester, som begynner med en kostnad på $ 5 per utført jobb, hvorfra den får sitt navn.

Besøk Fiverr
Designkonkurranse

Designkonkurranse

“Designkonkurranse er et nettsted som er opprettet for å koble folk som leter etter alle slags webdesigntjenester med profesjonelle designere. Alt du trenger å gjøre er å stille en konkurranse, forklare hva du trenger og bare vente til designere kommer med ideene sine.

Besøk designkonkurransen
Behance

Behance

Behance er en online plattform for å vise frem og oppdage kreativt arbeid; det er et sted der den kreative verdenen oppdaterer arbeidet sitt på ett sted for å kringkaste det bredt og effektivt.

99designs

99designs

99designs er et marked for grafisk design på nettet som forbinder mer enn en million talentfulle frilansdesignere med kreative mennesker, geniale gründere, kyndige bedrifter … alle som trenger noen form for designarbeid.

Besøk 99designs
Codementor

Codementor

Codementor gir øyeblikkelig 1: 1 hjelp til programvareutvikling – det er on-demand mentorskapsmarked for utviklere. De gjør det enkelt for utviklere å øyeblikkelig få kontakt med eksperter via skjerm / kodedeling, video og chat.

Besøk Codementor
Designhill

Designhill

Designhill gir et interaktivt grensesnitt som lar kundene gi tilbakemeldinger og rangeringer i sanntid til designverk, for å hjelpe designerne med å forstå kundens forventninger.

Besøk Designhill
Zeplin

Zeplin

Zeplin er det ultimate samarbeidsverktøyet mellom designere og utviklere. Den kutter to møter og sikrer at design blir implementert perfekt, uansett komplekst

Lerret

Lerret

Canva er et gratis nettsted for grafisk design som gir tilgang til over en million fotografier, grafikk og skrifter. Det brukes av ikke-designere så vel som profesjonelle. Verktøyene kan brukes til både web- og trykkmedieutforming og grafikk.

Easel.ly

Easel.ly

Easel.ly er et enkelt nettverktøy som gir enhver mulighet til å lage og dele kraftige bilder (infografikk, plakater osv.) Ingen designopplevelse nødvendig!

Infogr.am

Infogr.am

Infogr.am er en gratis webapp som tar inn regneark og .csv-filer, og spytter ut nydelige, interaktive infografikker.

Google-diagrammer

Google-diagrammer

Google Charts er en interaktiv webtjeneste som lager grafiske diagrammer fra brukeren som leveres informasjon.

MyEcoverMaker

MyEcoverMaker

“Verktøy som hjelper deg enkelt å lage vakre og profesjonelle eBook-omslag – selv om du aldri har designet noe i livet ditt –

Snappa

Snappa

Snappa er et verktøy du kan bruke til å lage bilder selv for blogginnlegg og Facebook-annonser.

Besøk Snappa
VECTR

VECTR

Vectr er en gratis grafikkprogramvare som brukes til å lage vektorgrafikk enkelt og intuitivt. Det er et enkelt, men kraftfullt verktøy på tvers av plattformer på nettet og på skrivebordet for å gjøre designene dine til virkelighet.

Visme

Visme

Visme er et enkelt verktøy som hjelper deg med å oversette ideene dine til engasjerende innhold i form av presentasjoner.

TinyPNG

TinyPNG

TinyPNG er et verktøy som optimaliserer bildene dine med en perfekt balanse i kvalitet og filstørrelse.

designwizard

Designveiviser

Design Wizard er et enkelt verktøy for grafisk design som lar deg lage markedsføringsvideoer og grafikk på få minutter. Deres brukervennlige maler lar deg enkelt redigere og lage profesjonelle standarddesign uten erfaring.

crello-logo

Crello

Crello.com er en visuell redigerer som gjør det mulig å lage bilder av sosiale medier, annonsebannere, plakater, e-postoverskrifter og andre populære formater.

Konklusjon

Å velge riktig verktøy for web- eller grafisk designinnsats er en veldig viktig oppgave. Ikke bare vil det hjelpe deg å jobbe mer effektivt, men også gi deg muligheten til å lage mer tiltalende visuelle bilder. Vi håper at denne listen over de beste webdesign- og grafikkverktøyene vil være til god nytte for deg, og at den vil hjelpe deg å finne verktøyet som passer dine spesifikke behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map