Det beste elektroniske skjemaet og undersøkelsesverktøyet 2020

Online-skjemaer og kartleggingsverktøy er den beste måten å få direkte kontakt med kundene dine på nettet. Gjennom disse to unike kommunikasjonskanalene kan du samle verdifull kundeinformasjon og handlingskunder som kunden får tilbakemelding på nettstedet ditt. Dette er nøyaktig grunnen til at gjør-det-selv-online skjema og undersøkelsesverktøy har blitt så populære i dag.


Det er viktig å merke seg at alle disse verktøyene er forskjellige, når det gjelder hvor enkle å bruke de er, hvilken funksjonalitet de tilbyr, og hvordan skjemaet og undersøkelsen vil se ut på slutten. Dette er grunnen til at det er viktig å finne den som passer dine behov, og at kundene dine vil finne tiltalende og enkle å bruke.

Hva er online skjemaer og undersøkelser?

Sidebildepinner

Online-skjemaer kan være hele websider eller brukes som et element på destinasjonssiden. De finnes ofte på landings- og kontaktsider og lar brukere legge inn de forespurte dataene og deretter videresende disse dataene til deg via e-post. De kan også brukes for å la brukerne få tilgang til spesielt innhold når de sender skjemaet, for eksempel en gratis guide, ebok eller abonnement på et e-post nyhetsbrev.

Onlineundersøkelser er yngre pårørende til undersøkelser ansikt til ansikt og telefon. I kjernen er de fortsatt de samme – de brukes til å samle kundens mening om en bestemt sak eller annen type informasjon. I utgangspunktet er det et online spørreskjema som målgruppen din kan fylle ut når du er på farten eller fra hjemmets bekvemmelighet.

Hvorfor trenger du et online skjema og kartleggingsverktøy?

Som du kan se, elektroniske skjemaer og kartleggingsverktøy har den unike kapasiteten til å åpne virksomheten din for stadig tilbakemelding. Men hvorfor trenger du verktøy? For å lage skjemaer og undersøkelser, må du vite hvordan du skal kode.

De grunnleggende kravene for å lage en god online skjema er kunnskap innen HTML, CSS, Bootstrap og PHP. For onlineundersøkelser må du legge til kunnskap om databaseadministrasjon.

Online-skjemaet og kartleggingsverktøyene krever derimot ingen teknisk kunnskap eller koding. Ved å bruke dem kan du bygge fullstendig funksjonelle og flotte online skjemaer og undersøkelser i løpet av få minutter.

Liste over de mest populære verktøyene for online skjema og undersøkelser

Online-skjemaer og undersøkelser er ganske nyttige når du vil be kundene dine om å legge igjen personlig informasjon eller gi verdifulle tilbakemeldinger. Her finner du en liste over de beste online skjema og kartleggingsverktøyene du kan bruke til å lage kraftige skjemaer og undersøkelser.

Surveymonkey

Surveymonkey

SurveyMonkey er en online spørreprogramvare som hjelper deg å lage og kjøre profesjonelle online undersøkelser. Det er veldig kraftig og en kjent online applikasjon.

Formstack

Formstack

Formstack er en brukervennlig skjemabygger online som lar deg lage og merke former uten kodingskunnskap.

Besøk Formstack
TypeForm

TypeForm

Typeform er en nettbasert plattform for innsamling og deling av informasjon på en samtale og menneskelig måte. Du kan lage engasjerende og samtale skjemaer, undersøkelser, spørrekonkurranser, destinasjonssider og mye mer med Typeform.

Google Forms

Google Forms

Google Forms er en gratis tjeneste som du kan bruke til å lage online undersøkelser og spørrekonkurranser og sende dem til andre mennesker.

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey er den eneste undersøkelsesplattformen som lar deg fange data hvor som helst, også offline, enten du trenger å samle inn data personlig eller sende undersøkelser online.

Klient hjerteslag

Klient hjerteslag

Client Heartbeat er en kunde tilbakemelding og kartleggingsadministrasjonsløsning som lar deg regulere og automatisere undersøkelser for kundene dine

SurveyGizmo

SurveyGizmo

SurveyGizmo er online undersøkelses- og skjermbyggingsprogramvare som hjelper forretningsfolk og forskere med å svare på de viktigste spørsmålene deres.

Survicate

Survicate

Survicate er et verktøy som hjelper bedriftseiere og markedsførere med å identifisere kundetrend, oppførsel og mer med nettstedwidgets, som fungerer som kartleggingsverktøy som hjelper brukere å administrere korte undersøkelser og samle tilbakemeldinger fra kunder om nettstedet, dets produkter og tjenester.

Besøk Survicate
Polldaddy

Polldaddy

PollDaddy er en tjeneste som tilbyr polling-widgeter for blogger, nettsteder og sosiale nettverk.

Formsite

Formsite

Formsite er en tjeneste som gjør det mulig for ikke-tekniske brukere å bygge webformer og undersøkelser av profesjonell kvalitet uten HTML- eller kodingserfaring.

GetSiteControl

GetSiteControl

GetSiteControl er et freemium-verktøy for å hjelpe utgivere med blygenerering og brukerengasjement. Det bringer syv widgeter til å ringe til handling i en enkelt plugin.

HubSpot-skjemaer

HubSpot-skjemaer

HubSpots gratis skjermbygger hjelper deg enkelt å konvertere anonyme besøkende til kundeemner. Alle som fyller ut skjemaet ditt blir automatisk sendt til HubSpot CRM, som også er gratis. Du kan administrere forholdet til personen videre ved å angi påminnelsesoppgaver, ringe dem eller sende dem en personlig en-til-en-e-post.

Besøk HubSpot Forms
formplus logo

Formplus

Formplus er en webapplikasjon som hjelper brukere å lage enkle online skjemaer med kraftige funksjonaliteter. Ikke-tekniske brukere kan lage skjemaer med betinget logikk, betalingsintegrasjoner, signaturinnsamlingsfelt, repeterende data og analyse. Skjemaene kan fylles både offline og via SMS.

SGS-logo

SoGoSurvey

SoGoSurvey er en plattform for tilbakemeldingshåndtering som hjelper kunder å forbedre kundeopplevelsen, samle produktfeedback og øke ansattes engasjement.

Responslogo

Responsesuite

Svarsvar – å gjøre tilbakemeldinger om til salg. ResponseSuite bruker intelligensen til undersøkelser for å få flere av kundene dine til å kjøpe mer av produktene dine, oftere.

jotform logo

JotForm Mobile Forms

JotForm Mobile Forms er en online skjermbygger som lar deg fylle skjemaer og undersøkelser, også offline. Du kan tilpasse skjemaene ved å legge til avanserte skjemafelt og tildele skjemaene du opprettet til lagkameratene dine for enkelt samarbeid.

feedier logo

Feedier

Feedier er et tilbakemeldingsverktøy som skiller seg ut fra konkurrentene med en omni-kanal tilnærming, en veldig attraktiv og gamified brukeropplevelse, samt muligheten til å levere belønninger ved tilbakemelding av tilbakemelding.

Besøk Feedier
leadquizzes logo

LeadQuizzes

LeadQuizzes er et online undersøkelses- og quizprodusentverktøy som lar deg øke blyfangst og lære mer om publikum. Enten du trenger ytterligere 50 kundeemner i måneden eller 50 000, kan LeadQuizzes hjelpe deg med å vokse.

profs survey logo

ProProfs Survey Maker

ProProfs Survey Maker er kraftig SaaS-basert spørreprogramvare som hjelper fagfolk med å lage engasjerende online undersøkelser som NPS, scorede undersøkelser, undersøkelser i appen, spørrekonkurranser og avstemninger.

Engagebay-logo

EngageBay-skjemaer

EngageBay Forms er den enkle, kraftige og den endelige GRATIS skjemabyggeren. Alle som fyller ut skjemaet ditt vil automatisk bli dirigert til EngageBay CRM. Lag responsive og vakre former på få minutter.

Konklusjon

Online skjemaer og undersøkelser er kraftige metoder for å samle informasjon om kundene dine online. Du kan begynne å bruke dem fra i dag, takket være verktøyene oppført ovenfor. Forhåpentligvis vil denne informasjonen hjelpe deg med å plukke ut et verktøy som passer dine spesifikke behov, og som både du og din målgruppe vil like.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map