Det bedste webdesign og grafiske værktøjer 2020

Både webdesigner og grafisk designer er meget populære erhverv i den digitale tidsalder. Selv om begge disse erhververs indsats har det samme formål – at levere en dejlig brugeroplevelse ved at oprette fantastiske og brugervenlige websteder, er de ikke det samme. Hver af disse kræver et specifikt viden, et færdigheds sæt og værktøjer.


Hvad er webdesign?

Sidebillede Hest

De første foreninger, der kommer til at tænke på, når ordet webdesign dukker op, er æstetikken og adskillige visuelle aspekter af et websted. Og det er præcis, hvad et webdesign er – at lave de visuelle elementer til klientens websted.

Webdesign omfatter en overflod af forskellige færdigheder, der kræves for at fremstille alle de visuals, der vil blive fundet på hjemmesiden. For at gøre det behøver webdesignere ikke at vide, hvordan de skal kode, men de skal være bekendt med begreberne grafisk design, bedste UX-praksis og vide, hvilke webdesignværktøjer der får jobbet gjort..

Grundlæggende inkluderer webdesign processer, der spænder fra konceptualisering og webstedsplanlægning til opbygning af et webstedlayout, valg af farver, skrifttyper og interaktive funktioner. For at forbedre webdesign skal designere også vide, hvordan man bruger logoer, fotos, ikoner og clipart uden at have negativ indflydelse på indlæsningshastigheden på webstedet.

Hvad er grafisk design?

Elementer og principper for design
Se elementer og principper for design

[Snydeark]

Grafisk design er derimod et meget bredere felt. Derfor er det også kendt som kommunikationsdesign eller kunst med et formål. Mens webdesignere er specialiserede i at levere visuals, der vil blive brugt i oprettelsen af ​​webstedet, bygger grafiske designere visuals, der kan bruges i flere tilfælde.

CMYK vs RGB
Se CMYK vs RGB [Cheat Sheet]

Med andre ord, grafisk design omfatter alle handlinger, der sigter mod at formidle det meget specifikke budskab gennem designet.

Formen for grafisk design kan være både fysisk og virtuel. En grafisk designer kan fremstille visuals til websteder, men de kan også designe billeder til reklamer, plakater, emballage, magasiner og så videre.

Grafisk design inkluderer alle slags elementer i adskillige kombinationer. Disse elementer er linjer, former, farve, skrifttyper og tekstur. Ved at kombinere deres talent og teknologi er grafiske designere i stand til at skabe imponerende visuals og fuldstændigt fordybe seerne i de nye verdener.

99designs

99designs

Find den rigtige designer til dit næste projekt. De har ekspertdesignere i over 90 kategorier, så du kan finde dit perfekte match.

Vælg dit design

Liste over de mest populære webdesign og grafiske værktøjer

Selvom de områder, hvor de opererer, måske ikke er de samme, bruger både web- og grafikdesignere værktøjerne fra den samme værktøjskasse. Vi ved, at det rigtige værktøj bogstaveligt talt kan revolutionere din arbejdsgang. Derfor har vi oprettet listen over de bedste webdesign og grafiske værktøjer i 2018.

freelancer

freelancer

Freelancer er et globalt websted for crowddsourcing-markedsplads, der giver potentielle arbejdsgivere mulighed for at udstede job, som freelancere derefter kan byde på at gennemføre.

Besøg freelancer
oDesk

oDesk

Upwork, tidligere Elance-oDesk, er en global freelancing platform, hvor virksomheder og uafhængige fagfolk forbinder og samarbejder eksternt.

Dribbble

Dribbble

Dribbble er et online-community til fremvisning af brugerfremstillede kunstværker. Det fungerer som en selvpromoverings- og netværksplatform til grafisk design, webdesign, illustration, fotografering og andre kreative områder.

Fiverr

Fiverr

Fiverr er en global online markedsplads, der tilbyder opgaver og tjenester, der starter med en pris på $ 5 pr. Udført job, hvorfra det får sit navn.

Besøg Fiverr
Design konkurrence

Design konkurrence

”Designkonkurrence er et websted, der er oprettet til at forbinde mennesker, der leder efter enhver form for webdesigntjenester med professionelle designere. Alt hvad du skal gøre er at arrangere en konkurrence, forklare, hvad du har brug for, og blot vente på, at designere kommer med deres ideer.

Besøg designkonkurrence
Behance

Behance

Behance er en online platform til at vise og opdage kreativt arbejde; det er et sted, hvor den kreative verden opdaterer deres arbejde ét sted for at udsende det bredt og effektivt.

99designs

99designs

99designs er et online marked for grafisk design, der forbinder mere end en million talentfulde freelance-designere med kreative mennesker, geniale iværksættere, kyndige virksomheder… enhver, der har brug for nogen form for designarbejde.

Besøg 99 design
Codementor

Codementor

Codementor giver øjeblikkelig 1: 1 hjælp til softwareudvikling – det er on-demand mentorskabsmarked for udviklere. De gør det nemt for udviklere at øjeblikkeligt oprette forbindelse til eksperter via skærm / kodedeling, video og chat.

Besøg Codementor
Designhill

Designhill

Designhill leverer en interaktiv grænseflade, der giver kunderne mulighed for at give feedback i realtid og ratings til designværker for at hjælpe designerne med at forstå kundens forventninger.

Besøg Designhill
Zeplin

Zeplin

Zeplin er det ultimative samarbejdsværktøj mellem designere og udviklere. Det skærer halvdelen af ​​møderne og sikrer, at design implementeres perfekt, uanset hvor kompliceret det er

Canva

Canva

Canva er et gratis websted til grafisk designværktøj, der giver adgang til over en million fotografier, grafik og skrifttyper. Det bruges af ikke-designere såvel som fagfolk. Værktøjerne kan bruges til både web- og printmediedesign og grafik.

Easel.ly

Easel.ly

Easel.ly er et simpelt webværktøj, der giver enhver mulighed for at skabe og dele kraftfulde visuals (infografik, plakater osv.) Ingen designoplevelse er nødvendig!

Infogr.am

Infogr.am

Infogr.am er en gratis webapp, der indtager regneark og .csv-filer, og spytter smukke, interaktive infografikker.

Google-diagrammer

Google-diagrammer

Google Charts er en interaktiv webtjeneste, der opretter grafiske diagrammer fra brugerleveret information.

MyEcoverMaker

MyEcoverMaker

”Værktøj, der hjælper dig nemt med at oprette smukke og professionelle e-bogomslag – selvom du aldrig har designet noget i dit liv –

Snappa

Snappa

Snappa er et værktøj, du kan bruge til at oprette billeder selv til blogindlæg og Facebook-annoncer.

Besøg Snappa
VECTR

VECTR

Vectr er en gratis grafikssoftware, der bruges til at skabe vektorgrafik let og intuitivt. Det er et simpelt, men alligevel kraftigt web- og desktopværktøj på tværs af platforme til at bringe dine designs til virkelighed.

Visme

Visme

Visme er et simpelt værktøj, der hjælper dig med at oversætte dine ideer til engagerende indhold i form af præsentationer.

TinyPNG

TinyPNG

TinyPNG er et værktøj, der optimerer dine billeder med en perfekt balance i kvalitet og filstørrelse.

designwizard

Designguide

Designguiden er et simpelt grafisk designværktøj, der giver dig mulighed for at oprette marketingvideoer og grafik på få minutter. Deres nemme at bruge skabeloner giver dig mulighed for nemt at redigere og oprette professionelle standarddesign uden nogen erfaring.

crello logo

Crello

Crello.com er en visuel redaktør, der tillader oprettelse af sociale mediebilleder, annoncebannere, plakater, e-mail-headere og andre populære formater.

Konklusion

At vælge det rigtige værktøj til din web- eller grafikdesignindsats er en meget vigtig opgave. Ikke kun vil det hjælpe dig med at arbejde mere effektivt, men også give dig mulighed for at skabe mere tiltalende visuals. Vi håber, at denne liste over de bedste webdesign og grafikværktøjer vil være til god nytte for dig, og at den vil hjælpe dig med at finde det værktøj, der passer til dine specifikke behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map