De beste WordPress-temaene

WordPress er en av verdens mest brukte plattformer for bygging av nettsteder. Uansett hvilken type nettsted du vil opprette, har WordPress alle nødvendige funksjoner til disposisjon. WordPress-temaer er noe av det første du vil være interessert i når du starter en blogg. Siden de dikterer hele utseendet og følelsen av bloggen, er det viktig å finne et tema som passer dine behov, og som både du og de besøkende vil like.


De beste 3 WordPress temasider – Mai 2020

ANBEFALT
wordpress logoWordPress.org er katalog med gratis WordPress-temaer fra hele verdenWordPress.org
studiopress logoStudioPress tilbyr de beste premiumtemaene og WordPress-hostingStudio
elegantthemes logoElegante temaer er ledende innen WordPress tema- og pluginutviklingElegante temaer

Å velge et tema for WordPress-nettstedet eller bloggen din er ikke en lett oppgave hvis du vil gjøre det på riktig måte. Siden det å velge et WordPress-tema er et valg du vil måtte holde fast ved i en betydelig periode, oppfordrer vi deg til å ta deg god tid, gå gjennom demoer, lese beskrivelsene og konsultere utviklerne dine hvis du trenger å gjøre spesifikke tilpasninger..

En nærmere titt på topp WordPress temasider

WordPress.org

wordpress.org hjemmeside

WordPress startet i 2003 av Mike Little og Matt Mullenweg. WordPress-plattformen fortsetter å være det mest brukte CMS, det er en plattform du velger for over 34% av alle nettsteder på nettet, og som sådan var det mange nye temaer utviklet for den. Det er også gamle temaer som er blitt fornyet og gjort for å se enda mer fantastiske ut.

Det gode å vite er at WordPress-temadesignere og utviklere har fortsatt å levere produkter av høy kvalitet. Takket være dette vil du kunne finne et tema som passer dine personlige og forretningsmessige behov og mål. Du kan velge mellom en rekke temaer, alt fra stilige og profesjonelle, til enkle og rene temaer.

Brukerstøtte

Hvis du trenger støtte, er det offisielle WordPress-fora der du kan be om hjelp. Igjen er det hele gratis, men husk at dette er en samfunnsbasert innsats, så vær høflig!

Priser

Alle temaene i WordPress offisielle temakatalog er helt gratis. Men først må du installere WordPress på den valgte webverten for å kunne laste ned gratis temaer.

Pros

 • tusenvis av gratis temaer
 • temaene er offisielt godkjent av WordPress og trygt å bruke
 • temaer er kompatible med WordPress-plugins

Ulemper

 • ingen støtte for gratis temaer
 • ikke alle temaene oppdateres jevnlig

Studio

StudioPress hjemmeside

StudioPress er et av de mest populære navnene når du tenker på det utvidede WordPress-universet. De er en premium tema-leverandør som ble lansert i 2007. I dag betjener de over 200.000 kunder med sine trendy temaer.

Alle temaene deres er bygget på deres egen Genesis-temaramme, som gjør nettstedet ditt raskere, sikrere og mer SEO-vennlig. De har utmerket høyoppløsningsbilder, og designene deres er parret med skrifter som til slutt vil gi deg et feilfritt resultat. Det er 60 temaer å velge mellom, og de ser alle annerledes ut. De er alle lydhøre, raskt lastet, SEO klare og nydelige. Og det er ingen ofring av kodingen for å få den pene designen.

Brukerstøtte

Det er forskjellige nivåer av støtte, avhengig av hva som er ditt økonomiske engasjement i StudioPress. Du må registrere deg og bekrefte det via e-post. De har også kunnskapsbase, FAQ, billettsystem, pedagogiske webinarer, invitasjoner til regionale workshops og møter og instruksjoner for hvert av temaene.

Priser

Genesis Framework koster deg 59,95 dollar. Det vil tillate deg å tilpasse temaene noe uten å kode og å installere Genesis underordnede temaer.

Et enkelt tema vil koste deg alt fra $ 99,95 til $ 129,95.

Pro Plus pakke med alt tema vil koste deg 499,95 dollar. Det vil gi deg ubegrenset tilgang, pluss støtte og oppdateringer, for alle temaer laget av StudioPress og temaer fra tredjepartsutviklere.

Pros

 • rimelig Genesis Framework-tema
 • nydelige tallrike temaer
 • stor støtte og fellesskap

Ulemper

 • billigere temapriser hvis du bruker webhotellet deres
 • kostbar Design Palette Pro-plugin
Besøk StudioPress
Les anmeldelse

Elegante temaer

hjemmesiden for elegante temaer

Elegante temaer er tredjeparts WordPress-temateleverandør som er på nesten alles liste. Hvis du ikke har brukt tjenestene deres, har du i det minste hørt om dem hvis du noen gang dablet i dette området. Med 85 teammedlemmer, nesten 11 år i virksomhet og over 600 000 kunder, har de vokst mye siden enmanns drift som Nick Roach startet.

Den visuelle siden av ting er et område der elegante temaer trives. Grafikken og fargeskjemaene deres er fantastisk kombinert, og det vil gjøre øynene dine glade som de kan være. Du kan trappe opp spillet ditt og spille med Divi builder og bygge opp sidene dine fra grunnen av med dra og slipp sidebygger.

Brukerstøtte

For å være ærlig, trengte jeg ikke noe støtte mens jeg testet ut elegante temaer, men for gjennomgangens skyld måtte jeg slå det opp. Det er få standard ting som er tilgjengelige, for eksempel brukerfora, billettsystem og private meldinger. Alt er søkbart og delt inn i kategorier, så du vil ikke gå tapt.

Priser

Årlig tilgang koster $ 89 per år. Det gir deg ett års tilgang til alle temaer, alle plugins, temaoppdateringer, premium support og ubegrenset bruk av nettsteder.

Levetidstilgang koster 249 dollar engangsavgift. Det gir deg levetid tilgang til alle plugins, alle temaene deres, levetidoppdateringer, premium support og ubegrenset bruk av nettsteder.

Pros

 • utmerket pris
 • flott tilpasning
 • fantastisk grafikk

Ulemper

 • lengre lasting av WP admin-dashbordet
 • ikke noe alternativ for demo-demoinnhold
Les anmeldelse

Temp

templatemonster hjemmeside

TemplateMonster er en av de mest berømte leverandørene av nettstedsmaler på det globale markedet. De har levert funksjonelle maler siden 2002. Selskapet tilbyr en rekke maler som tilfredsstiller kravene fra både nybegynnere og profesjonelle webutviklere.

En av styrkene til denne leverandøren er antall produkter som tilbys for forskjellige formål. Du kan finne tusenvis av ferdige WordPress-temaer, HTML-maler, e-handel og presentasjonsmaler. Dessuten er det et bredt spekter av plugins og grafiske ting du utnytter. Det er verdt å nevne at alle produktene er av høyeste kvalitet og funksjonalitet. Når det gjelder maler, er alle responsive, SEO-vennlige og tvers av nettlesere kompatible.

Brukerstøtte

Et mer sterkt poeng med selskapet er deres profesjonelle kundesupport. Et team av eksperter er tilgjengelig døgnet rundt. Videre kan du be om hjelp ved å bruke forskjellige kommunikasjonskanaler. Det er mulig å løse det aktuelle problemet på telefonen. Du kan også bruke et billettsystem eller en live chat.

Priser

TemplateMonster tilbyr gratis og premium maler. Prisene for premiumprodukter varierer, men er ganske rimelige. For eksempel kan WordPress-tema eller HTML-mal koste 75 dollar. Hvis du trenger en Shopify-mal, starter prisen fra $ 118.

Hvis du vil spare penger og få tilgang til forskjellige produkter, er det et alternativ som ONE-medlemskapet. Det er et Ultimate Web Development Kit som inkluderer forskjellige temaer, maler, plugins, grafiske elementer, support og hosting. Du må betale $ 19 i måneden eller $ 229 i året. Det er en mulighet til å få levetidstilgang som koster $ 849.

Pros

 • en rekke maler og andre elementer for forskjellige CMS-er
 • profesjonell kundesupport som er tilgjengelig 24/7

Ulemper

 • prisene kan virke litt høye. Produktene du kjøper er imidlertid virkelig verdt prisen

Hvordan velge det perfekte WordPress-temaet

 • Hva er et WordPress-tema?
 • Gratis WordPress-temaer
 • Premium WordPress-temaer
 • Tilpassede WordPress-temaer
 • Slik bruker du WordPress-tema
 • 10 beste WordPress-temaer i 2020
 • Komplett liste over WordPress temasider
 • Tema nettsteder Sammenligning diagram
 • Konklusjon

Hva er et WordPress-tema?

Temaer bok

WordPress-tema er et bunt med filer (PHP, JS, CSS, bilder og andre) som jobber sammen for å produsere et overordnet design og utseende og følelse av et nettsted. Disse filene inkluderer kode som skaper strukturen på nettstedet ditt, stiler som gjør bloggen din vakrere og forskjellige alternativer som gir deg muligheten til å tilpasse nettstedet ditt uten å måtte tulle med temafilene direkte. De fleste WordPress-temaer har forhåndsdefinerte farger, skrifter, widgetplasser, sidemaler og andre stiler og detaljer som sammen utgjør nettstedets utseende. Og uansett hvilket tema du aktiverer, er det bra at du kan endre det til din smak. Videre får du alt det uten å måtte vite hvordan du skal kode.

Gratis WordPress-temaer

WordPress gratis temaer
Fordi WordPress er en åpen kildekode-plattform, forventes det at det i det minste er noen gratis temaer som følger med det. Ikke bekymre deg; det er mer enn noen få. Det offisielle WordPress-depotet har mer enn noen få tusen temaer. Disse WordPress-temaene er helt gratis noe som betyr at du kan installere dem, endre og bruke slik du vil. Siden det er dedikerte mennesker som overvåker depotet og manuelt godkjenner hvert WordPress-tema og dets oppdateringer, kan du være trygg på at hver enkelt av dem er fullt ut funksjonelle og trygge å installere.

På den annen side er det utallige nettsteder som tilbyr gratis temaer utenfor den offisielle WordPress-katalogen. Noen tilbyr dusinvis av temaer i bunter, og noen bare ett eller to de laget på fritiden. I motsetning til temaene fra det offisielle depotet, bør du ikke stole blindt på alle kilder på Internett. Så vær veldig forsiktig når du laster ned noe utenfor det offisielle WordPress.org-nettstedet.

Premium WordPress-temaer

Premium WordPress-temaer

Selv om det ikke er noe galt i å ha et gratis WordPress-tema (og det er noen fantastiske som er å finne, det er helt sikkert), er det godt å vite at det er mer enn bare noen få premiumtemaer. I motsetning til gratis temaer, må du betale for et premiumprodukt. Avhengig av utvikleren, må kundene betale en engangsavgift (koster vanligvis opptil $ 150 der gjennomsnittlig er omtrent $ 59) eller abonnerer på et månedlig / årlig medlemskap for å kunne bruke en bestemt vare. Vanligvis vil det å betale månedlige avgifter gi deg tilgang til dusinvis av premiumprodukter (temaer og plugins). Men det er noe som avhenger av hver enkelt leverandør / butikk.

Premium WordPress-temaer har en viktig fordel – profesjonell støtte. Hva det betyr er at designerne og koderne som har utviklet det spesifikke temaet står til din disposisjon. Hvis noe ikke fungerer, eller hvis det er noe du vil endre, og du bare ikke vet hvordan du skal, kan du alltid stole på profesjonell støtte for å hjelpe deg. Det er noe du kan glemme når du jobber med gratis temaer som støtte for dem er basert på prinsippet “hvis noen hjelper godt, om ikke bra også”.

Tilpassede WordPress-temaer

tilpassede temaer

Hvis du vil ha et unikt WordPress-tema, er det andre alternativer du bør vurdere. Siden både gratis- og premiumtemaer er tilgjengelige for alle som laster ned / betaler for dem, er sjansen stor for at noen andre vil ha nøyaktig samme nettsted som ditt. Hvis det er noe som plager deg, eller bare trenger å ha noen få unike elementer og funksjoner som du ikke finner i eksisterende temaer, er alternativet å ansette en profesjonell utvikler.

Etter å ha snakket med en utvikler og vist ham hva du trenger og liker, kan han bygge et tilpasset WordPress-tema bare for deg. Selv om dette er fristende, må du være oppmerksom på at det er veldig dyrt å utvikle et tilpasset tema, og at du enkelt kan bruke noen tusenlapper på bare ett tema.

Slik bruker du WordPress-tema

For å installere, endre eller slette WordPress-temaer, naviger til Utseende -> Temaer fra admin-dashbordmenyen.

På toppen av siden er det et nummer som viser hvor mange WordPress-temaer du har installert. Rett ved siden av dette nummeret, kan du finne en lenke for å legge til et nytt tema. Ved siden av er en søkeboks som lar deg finne et hvilket som helst element etter tittelen eller andre detaljer.

WordPress-temaer

Under det vil WordPress liste alle temaene du har for øyeblikket på nettstedet ditt. Det første vil være temaet som for øyeblikket er aktivt på bloggen din. Du kan se det fra den mørke linjen på bunnen som forteller deg hvilket tema som er det aktive. Hvis du holder musepekeren over samme boks, vil du kunne se flere detaljer om den og klikke på tilpasningsknappen som vil åpne Customizer.

Hvis det er andre temaer på nettstedet ditt, vil de bli oppført etter det aktive. Ved å plassere markøren over noen av dem, vil WordPress avsløre knappene “Temadetaljer”, “Aktiver” og “Live Preview”..

Ved å klikke på “Temadetaljer” -knappen, kan du se mer informasjon (et skjermbilde, temanavn, utvikler, beskrivelse og koder). På bunnen er det også en rød sletteknapp som lar deg fjerne temaet helt fra nettstedet. Siden du ikke mister noe innhold ved å slette et tema, kan du gjerne fjerne det du ikke bruker.

Før du aktiverer et tema, kan du se på forhåndsvisningen ved å klikke på “Live Preview” -knappen. WordPress åpner deretter hjemmesiden din ved å laste inn de nye filene. Slik vil nettstedet ditt se ut hvis du velger det aktuelle temaet. Hvis du liker det, gå tilbake og klikk på “Aktiver” -knappen. Fra det øyeblikket vil alle som kommer til nettstedet ditt se det nye designet i aksjon.

10 beste WordPress-temaer i 2020

wordpress temaer

Avis

Utviklet av TagDiv

Få hosting / Mer informasjon

Avis

Avis er et populært WordPress-tema for nyheter som kommer med et responsivt, brukervennlig grensesnitt. Den er allsidig og helt tilpassbar på fronten. Unike demoer, stilige designmaler og premium widgets er bare noen av de sterke funksjonene.

Divi

Utviklet av Elegante temaer

Få hosting / Mer informasjon

Divi

Divi er mer enn bare et WordPress-tema, det er en helt ny nettstedsbyggingsplattform som erstatter standard WordPress-postredigeringsprogrammet med en overlegen visuell redaktør. Det kan nytes av designpersoner og nykommere, noe som gir deg kraften til å lage spektakulære design med overraskende letthet og effektivitet.

Genesis

Utviklet av Studio

Få hosting / Mer informasjon

genesis

Genesis Framework gir deg mulighet til raskt og enkelt å bygge utrolige nettsteder med WordPress. Enten du er en nybegynner eller avansert utvikler, gir Genesis det sikre og søkemotoroptimaliserte grunnlaget som tar WordPress til steder du aldri trodde det kunne gå.

Hestia

Utviklet av ThemeIsle

Få hosting / Mer informasjon

Omega

Hestia er et av de mest populære gratis flerbruks WordPress-temaene. Den er integrert med 100+ plugins og oppdateres hver uke. Det er også et godt valg for små bedrifter, startups og frilansere.

Julia Lite

Utviklet av PixelGrade-temaer

Få hosting / Mer informasjon

Julia Lite

Julia Lite er et matbloggingtema laget for skapere som enkelt vil vise frem oppskriftene og kulinariske historiene. Med et sterkt fokus på å forme en hyggelig opplevelse for leserne dine, gir denne WordPress-perlen rom for deg å oppfylle lidenskapen din på en smart og tiltalende måte.

GrowthPress

Utviklet av Proteus-temaer

Få hosting / Mer informasjon

GrowthPress

GrowthPress er et WordPress-tema som er markedsført perfekt for nesten alle slags online virksomheter. Med en vakker moderne design og kraftige funksjoner, kan GrowthPress brukes som en destinasjonsside for deg Saas (software-as-a-service) virksomhet, en presentasjonsside i din mobilapplikasjon eller ganske enkelt som et nettsted for ditt SEO-byrå.

Offentlig mening

Utviklet av CSSIgniter

Få hosting / Mer informasjon

Pricerr

Public Opinion er et magasinetema designet for å gi en fleksibel løsning for alle publiseringsbehov.

Shoppe

Utviklet av Themify

Få hosting / mer informasjon

Shoppe

Shoppe er et flerbruks WooCommerce-tema som hjelper deg å bygge profesjonelle e-handelssteder på få minutter. Det kommer med dra og slipp Themify Builder og mange e-handelsfunksjoner som ajax-vogn, ønskeliste, hurtig utseende-lysboks, hurtig søk etter ajax, zoom / galleri av produktbilder og mange layoutalternativer.

Mai livsstil

Utviklet av Studio

Få hosting / Mer informasjon

mai livsstil

Det perfekte temaet for velvære-, mat- / oppskrifts-, trenings- og livsstilsider. Velg mellom fleksible, bilderike oppsett, inkludert seksjoner i full bredde og arkivalternativer som får innholdet ditt til å skinne.

Jason Lite

Utviklet av PixelGrade-temaer

Få hosting / Mer informasjon

Jason Lite

Jason Lite er et dristig, men supervennlig WordPress-tema skreddersydd for bloggere og historiefortelleres behov og forespørsler. Den har alt du trenger for å skille deg ut og legge dine beste historier der ute og pleie et samfunn rundt seg. Uansett om du liker å skrive korte stykker eller artikler i langform, rommer Jason Lite alle slags innhold og fremhever dem på en moderne måte.

Komplett liste over WordPress temasider

I denne delen skal jeg presentere forskjellige WordPress-temaleverandører. Det kommer til å hjelpe deg med å velge riktig tema for din fremtidige hjemmeside. Jo bedre valg du tar, jo mindre problemer har du sannsynligvis i fremtiden med nettstedet ditt. Så følg med og se på vurderingene våre; du kommer til å finne det ganske nyttig.

WordPress.org-temaer

WordPress.org

Dette er en katalog med forskjellige WordPress-temaer fra hele verden.

ElegantThemes

ElegantThemes

Elegante temaer er ledende innen WordPress tema- og pluginutvikling.

Besøk ElegantThemes
Les anmeldelse
TeslaThemes

TeslaThemes

TeslaThemes er et selskap som lager moderne WordPress-temaer med ren design, kraftige funksjoner og førsteklasses support.

Besøk TeslaThemes
Les anmeldelse
Studio Press

Studio Press

Studio Press er et selskap som tilbyr WordPress-hosting og flotte mobiloptimaliserte temaer.

Besøk Studio Press
Les anmeldelse
WP Zoom

WP Zoom

WP Zoom skaper høykvalitets og funksjonelle WordPress-temaer som er brukervennlige og en rask støtte.

Besøk WP Zoom
Les anmeldelse
WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce er en åpen kildekode e-handel plugin designet for små til store online kjøpmenn som bruker WordPress.

Besøk WooCommerce
Les anmeldelse
Themify

Themify

Themify tilbyr responsive og retina-klare WordPress-temaer. Hvert tema kommer med Themify-rammeverket, egendefinerte widgeter og den brukervennlige dra & slipp-byggeren.

Besøk Themify
Les anmeldelse
Tema-junkie

Tema-junkie

Theme Junkie spesialiserer seg på å lage WordPress-temaer og plugins. Hovedfokuset har alltid vært å gjøre nettet enkelt for alle.

Besøk Theme-junkie
Les anmeldelse
MyThemeShop

MyThemeShop

MyThemeShop lager premium WordPress-temaer og plugins som er enkle å bruke og svært effektive.

Besøk MyThemeShop
Les anmeldelse
ThemeFuse

ThemeFuse

ThemeFuse er et team av erfarne webdesignentusiaster, spesialisert i å lage eksklusive Premium WordPress-temaer.

Besøk ThemeFuse
Les anmeldelse
Grafpapir Trykk

Grafpapir Trykk

Graph Paper Press lager minimalistiske WordPress-temaer for fotografer, artister og bloggere.

Besøk Graph Paper Press
Les anmeldelse
bigcommerce logo

BigCommerce

BigCommerce for WordPress gir deg tilgang til de bransjeledende e-handelsfunksjonene som er nødvendige for å utvide din online virksomhet i omfang uten at det går ut over innholdet på nettstedet eller brukeropplevelser.

Besøk BigCommerce
anariel logo

Anariel Design

Anariel Design skaper brukervennlighet av premium WordPress-temaer for veldedighetsnettsteder, restauranter og bloggere. Enestående støtte er noe du kan stole på.

Tema nettsteder Sammenligning diagram

Her vil du kunne se en detaljert analyse av hvert selskap oppført i tabellen nedenfor. Det er ekstremt verdifullt å lære om kundenes opplevelse, og det er derfor vi gir deg en unik mulighet til det. Denne informasjonen vil hjelpe deg å ta en informert beslutning når det gjelder å velge riktig WordPress-temateleverandør for å oppfylle dine krav.

WordPress tema sammenligning diagram

Bruk gjerne dette sammenligningstabellen på siden din:

Konklusjon

WordPress-temaer er noe av det første du vil være interessert i når du starter en WordPress-blogg. Siden de dikterer hele utseendet og følelsen av bloggen, er det viktig å finne et tema som passer dine behov og som både du og de besøkende vil like. Vær forsiktig når du laster ned gratis temaer, og velg nøye når du betaler for et – det er pengene dine. Etter å ha lest denne guiden, håper jeg at du lettere kan finne et tema du liker og navigere gjennom temaene-siden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map