De beste verktøyene for Web Analytics 2020

Virksomheten din kan ikke fungere ordentlig i dagens marked, uansett bransje, hvis du ikke vet hvordan du vedlikeholder et aktivt nettsted som ble bygget i samsvar med dagens trender.


For å utvikle et lønnsomt nettsted, må du imidlertid legge det under et lupe. Den eneste effektive måten å finjustere og tilpasse nettstedet til behovene til målgruppen din er å underlegge den for analyse.

Av den grunn må du lære om nettanalyseverktøy, grave dypt i mangfoldet og finne ut hvordan du bruker dem på nettstedet ditt.

Analytics

Nybegynnerguiden for Google Analytics

I denne guiden skal vi diskutere forskjellige analyseverktøy og hvordan de kan hjelpe deg med å forbedre forskjellige aspekter av virksomheten din ved å gi deg viktig innsikt i brukerinformasjon.

Les guiden

Hva er nettstedanalyse?

Kurve

Nettstedsanalyse innebærer en serie prosesser utviklet for å spore besøkende atferd på nettstedet ditt.

På grunn av verktøy for analyse av nettsteder kan du gjøre nettstedet ditt til et kart. Dette kartet vil vise deg de mest populære regionene på nettstedet ditt, men det kan også peke deg til områder som blir fullstendig forsømt og sjelden besøkt.

Denne grenen av CRM kan også gjøre det mulig for deg å følge klikkstien til de besøkende. Du kan spore reisen deres fra den første siden de landet på, til det øyeblikket de fullfører kjøpet eller forlater handlekurven.

Det fine med disse verktøyene er at de kan vise frem dataene dine ikke i en omfattende liste over datablad som er vanskelige å tolke og vanskelig lese, men i form av diagrammer, grafer og tabeller..

Hvorfor trenger du webanalyseverktøy?

Takket være returnerende data, resultatene fra nettstedanalyse, kan du gjøre visse oppgraderinger som vil øke trafikken til bloggen din eller nettstedet ditt, fremkalle lojalitet hos dine eksisterende kunder og hjelpe deg med å samle nye.

Når du bruker analyseverktøy på nettstedet ditt, vil du få verdifull innsikt i atferden til besøkende på nettstedet. Du vil kunne utvikle mønstre som dreier seg om toppselgende produkter, kjøpsavvik og områder som de besøkende synes er problematiske.

Etter at du har samlet denne informasjonen, kan du gjøre effektive justeringer på nettstedet ditt. Når du kvitter deg med feil på nettstedet og optimaliserer sidene dine ved hjelp av de mest populære som et eksempel, vil du kunne øke kundetilfredsheten.

Videre kan webanalyseverktøy også brukes som et middel for markedsundersøkelser. Ved å følge fotsporene til besøkende på nettstedet, kan du lære om deres preferanser, se hva de synes er mest fristende i tilbudet ditt og forbedre det i samsvar med disse dataene.

Liste over de mest populære webanalyseverktøyene

Det er imidlertid nødvendig at du finner riktig utstyr. Bare med kvalitetsverktøy kan du samle verdifull informasjon om nettstedet, besøkende og etterspørsel fra bransjen. Følgende liste inneholder de mest populære webanalyseverktøyene som allerede har vist seg effektive, så du bør starte søket ved å bla gjennom det.

Crazyegg

Crazyegg

Crazy Egg er et nettbasert program som gir deg øyesporingsverktøy som Heat map, Scroll map, Overlay og Confetti for å spore nettstedets drift. Crazy Egg gir deg konkurransefortrinnet til å forbedre nettstedet ditt i hjerteslag uten de høye kostnadene.

Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics er en freemium webanalytikatjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Den lar deg måle ROI for annonsering i tillegg til å spore Flash-, video- og sosiale nettverk nettsteder og applikasjoner.

Clicky

Clicky

Clicky er et komplett webanalyseverktøy som lar deg se omtrent alt du måtte ønske om trafikken på nettstedet ditt. Den kombinerer historisk rapportering med sanntidsovervåking av nettsteder på en måte som er både enkel og elegant.

Besøk Clicky
Pingdom

Pingdom

Pingdom tilbyr deg en plattformløsning for å overvåke tilgjengeligheten og ytelsen til nettsteder, servere eller webapplikasjoner.

SimilarWeb

SimilarWeb

SimilarWeb er et verktøy for nettetrafikkintelligens som skiller seg ut fra andre konkurrerende verktøy for intelligens og webrangeringsverktøy ved å utnytte den enorme mengden av clickstream-data som kommer fra plugin-modulen til nettleseren..

PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​er en familie av verktøy fra Google Inc, designet for å hjelpe et nettstedets ytelsesoptimaliseringer.

ClickMeter

ClickMeter

ClickMeter er et komplett og definitivt verktøy som lar deg administrere omdirigering, spore hendelser og overvåke statusen til alle dine eksterne lenker (trafikkilder).

Besøk ClickMeter
Piwik

Piwik

Piwik er en nedlastbar, gratis webanalyseprogramvareplattform som gir detaljerte rapporter på nettstedet og besøkende, inkludert søkemotorer og nøkkelord de brukte, språket de snakker, hvilke sider de liker, filene de laster ned og så mye mer

Woopra

Woopra

Woopra er et brukervennlig, nettbasert sporings- og analyseprogram i sanntid som lar deg spore kundenes nett- og mobilaktivitet, skjemaer, e-postmeldinger, supportbilletter og mer, alt på ett sted med kundeanalyse.

supermetrisk logo

Supermetrics

Supermetrics er det ledende rapporteringsautomatiseringsverktøyet for PPC, SEO, sosial og webanalyse. Det hjelper digitale markedsførere uten problemer å rapportere, overvåke og analysere markedsføringsmålingene deres i Google Sheets, Google Data Studio, Excel og hvor de vil bruke dataene.

Besøk Supermetrics

Konklusjon

Med kontinuerlig bruk av kvalitetsnettanalyseverktøy kan du samle svært verdifulle og ganske presise data om nettstedet ditt. Basert på informasjon om atferden til besøkende på nettstedet ditt, vil du kunne gjøre alle nødvendige justeringer, og dermed møte etterspørselen fra markedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked