De bedste WordPress-temaer

WordPress er en af ​​verdens mest anvendte platforme til webstedsopbygning. Uanset hvilken type websted du vil oprette, har WordPress alle de nødvendige funktioner til din rådighed. WordPress-temaer er en af ​​de første ting, som du vil være interesseret i, når du starter en blog. Da de dikterer hele udseendet og følelsen af ​​bloggen, er det vigtigt at finde et tema, der passer til dine behov, og som både du og dine besøgende vil kunne lide.


De bedste 3 WordPress-temasider – maj 2020

ANBEFALES
wordpress logoWordPress.org er katalog over gratis WordPress-temaer fra hele verdenWordPress.org
studiopress logoStudioPress tilbyder de bedste premium-temaer og WordPress-hostingStudioPress
elegantthemes logoElegante temaer er førende inden for WordPress tema og pluginudviklingElegante temaer

At vælge et tema til dit WordPress-websted eller en blog er ikke en let opgave, hvis du vil gøre det på den rigtige måde. Da valg af et WordPress-tema er et valg, du bliver nødt til at holde fast i i en betydelig mængde tid, opfordrer vi dig til at tage din tid, gennemgå deres demoer, læse beskrivelserne og konsultere dine udviklere, hvis du har brug for at foretage specifikke tilpasninger..

Et nærmere kig på top WordPress temasider

WordPress.org

wordpress.org hjemmeside

WordPress startede i 2003 af Mike Little og Matt Mullenweg. WordPress-platformen er fortsat det mest udbredte CMS, det er en platform der vælges for over 34% af alle sider på nettet, og som sådan blev der udviklet mange nye temaer til den. Der er også gamle temaer, der er blevet fornyet og gjort til at se endnu mere forbløffende ud.

Den gode ting at vide er, at WordPress-temadesignere og -udviklere har fortsat med at levere produkter af høj kvalitet. Takket være dette vil du være i stand til at finde et tema, der passer til dine personlige og forretningsmæssige behov og mål. Du kan vælge mellem en række forskellige temaer, lige fra stilfulde og professionelle til enkle og rene temaer.

Support

Hvis du har brug for support, er der officielle WordPress-fora, hvor du kan bede om hjælp. Igen er det hele gratis, men husk, at dette er en samfundsbaseret indsats, så vær høflig!

Prisfastsættelse

Alle temaer i det officielle WordPress-temakatalog er helt gratis. Men først skal du installere WordPress på den valgte webhost for at kunne downloade gratis temaer.

Fordele

 • tusinder af gratis temaer
 • temaer er officielt godkendt af WordPress og sikre at bruge
 • temaer er kompatible med WordPress-plugins

Ulemper

 • ingen støtte til gratis temaer
 • ikke alle temaer opdateres regelmæssigt

StudioPress

StudioPress-startside

StudioPress er et af de mest populære navne, når du tænker på det udvidede WordPress-univers. De er en premium-temaudbyder, der blev lanceret i 2007. I dag betjener de over 200.000 kunder med deres trendy temaer.

Alle deres temaer er bygget på deres egen Genesis-temaramme, som gør dit websted hurtigere, mere sikkert og mere SEO-venligt. De har fremhævet hi-res-billeder, og deres design er parret med skrifttyper, der til sidst vil give dig et fejlfrit resultat. Der er 60 temaer at vælge imellem, og de ser alle forskellige ud. De er alle lydhøre, hurtig indlæsning, SEO klar og drop-dead smuk. Og der er ingen ofring af kodningen for at få det smukke design.

Support

Der er forskellige niveauer af support, afhængigt af hvad der er dit økonomiske engagement med StudioPress. Du bliver nødt til at registrere og bekræfte det via e-mail. De har også vidensbasen, ofte stillede spørgsmål, billetsystem, uddannelsesmæssige webinarer, invitationer til regionale workshops og møder og instruktioner til hvert af temaerne.

Prisfastsættelse

Genesis Framework koster dig $ 59,95. Det giver dig mulighed for noget at tilpasse dine temaer uden kodning og installere Genesis-under-temaer.

Et enkelt tema koster dig alt fra $ 99,95 til $ 129,95.

Pro Plus pakke med alt tema koster dig $ 499,95. Det giver dig ubegrænset adgang plus support og opdateringer til alle temaer oprettet af StudioPress og temaer fra tredjepartsudviklere.

Fordele

 • overkommelig alt-formål Genesis Framework tema
 • smukke talrige temaer
 • stor støtte og samfund

Ulemper

 • billigere temapriser, hvis du bruger deres webhost
 • dyr Design Palette Pro-plugin
Besøg StudioPress
Læs anmeldelse

Elegante temaer

elegantthemes startside

Elegante temaer er tredjeparts WordPress-temaudbyder, der findes på næsten alles liste. Hvis du ikke har brugt deres tjenester, har du i det mindste hørt om dem, hvis du nogensinde vandrede i dette område. Med 85 teammedlemmer, næsten 11 år i erhvervslivet og over 600k kunder, er de vokset meget siden enmanns operation, som Nick Roach startede.

Den visuelle side af tingene er et område, hvor elegante temaer trives. Deres grafik og farveskemaer er vidunderligt kombineret, og det vil gøre dine øjne glade, som de kan være. Du kan øge dit spil og lege med Divi builder og opbygge dine sider fra bunden med deres træk og slip side-builder.

Support

For at være ærlig, havde jeg ikke brug for nogen støtte, når jeg testede elegante temaer, men af ​​hensyn til gennemgangen måtte jeg slå det op. Der er få standard ting, der er tilgængelige, f.eks. Brugerfora, billetsystem og private beskeder. Alt kan søges og opdeles i kategorier, så du går ikke tabt.

Prisfastsættelse

Årlig adgang koster $ 89 pr. År. Det giver dig et års adgang til alle temaer, alle plugins, temaopdateringer, premium support og ubegrænset brug af websteder.

Adgang til levetid koster $ 249 engangsgebyr. Det giver dig levetid adgang til alle plugins, alle deres temaer, levetid opdateringer, premium support og ubegrænset brug af websteder.

Fordele

 • fremragende priser
 • stor tilpasning
 • stjernernes grafik

Ulemper

 • længere indlæsning af WP admin-kontrolpanelet
 • ingen mulighed for dummy-demoindhold
Læs anmeldelse

Template Monster

templatemonster hjemmeside

TemplateMonster er en af ​​de mest berømte udbydere af webstedskabeloner på det globale marked. De har leveret funktionelle skabeloner siden 2002. Virksomheden tilbyder en række skabeloner, der tilfredsstiller kravene fra både newbies og professionelle webudviklere.

En af disse udbyders styrker er antallet af produkter, der tilbydes til forskellige formål. Du kan finde tusinder af færdige WordPress-temaer, HTML-skabeloner, e-handel og præsentationsskabeloner. Derudover er der en bred vifte af plugins og grafiske ting, du udnytter. Det er værd at nævne, at alle produkter er af højeste kvalitet og funktionalitet. Med hensyn til skabeloner er alle dem lydhøre, SEO-venlige og tværbrowser kompatible.

Support

Et mere stærkt punkt i virksomheden er deres professionelle kundesupport. Et team af eksperter er tilgængeligt døgnet rundt. Derudover kan du bede om hjælp ved hjælp af forskellige kommunikationskanaler. Det er muligt at løse det aktuelle problem på telefonen. Du kan også bruge et billetsystem eller en live chat.

Prisfastsættelse

TemplateMonster tilbyder gratis og premium skabeloner. Priserne på premium-produkter varierer, men er ganske overkommelige. For eksempel kan WordPress-tema eller HTML-skabelon koste 75 $. Hvis du har brug for en Shopify-skabelon, starter prisen fra $ 118.

Hvis du vil spare penge og få adgang til forskellige produkter, er der en mulighed som ONE-medlemskabet. Det er et ultimativt webudviklingssæt, der indeholder forskellige temaer, skabeloner, plugins, grafiske genstande, support og hosting. Du skal betale $ 19 om måneden eller $ 229 om året. Der er en mulighed for at få adgang til levetid, der koster $ 849.

Fordele

 • en række skabeloner og andre elementer til forskellige CMS’er
 • professionel kundesupport, der er tilgængelig 24/7

Ulemper

 • priserne kan synes lidt høje. De produkter, du køber, er imidlertid virkelig værd at deres pris

Sådan vælges det perfekte WordPress-tema

 • Hvad er et WordPress-tema?
 • Gratis WordPress-temaer
 • Premium WordPress-temaer
 • Tilpassede WordPress-temaer
 • Sådan bruges WordPress-tema
 • 10 bedste WordPress-temaer i 2020
 • Komplet liste over WordPress-temasider
 • Temawebsammenligningskort
 • Konklusion

Hvad er et WordPress-tema?

Temaer Bog

WordPress-tema er et bundt af filer (PHP, JS, CSS, billeder og andre), der arbejder sammen om at producere et overordnet design og udseende og fornemmelse af et websted. Disse filer inkluderer kode, der skaber strukturen på dit websted, stilarter, der gør din blog smukkere og forskellige muligheder, der giver dig mulighed for at tilpasse dit websted uden at skulle rodde rundt med temafilerne direkte. De fleste WordPress-temaer har foruddefinerede farver, skrifttyper, widgetplaceringer, sideskabeloner og andre stilarter og detaljer, der tilsammen danner udseendet på dit websted. Og uanset hvilket tema du aktiverer, er det godt, at du kan ændre det til din smag. Desuden får du alt det uden at skulle vide, hvordan du koder.

Gratis WordPress-temaer

WordPress gratis temaer
Da WordPress er en open source-platform, forventes det, at der i det mindste er nogle gratis temaer, der følger med det. Ikke rolig; der er mere end et par få. Det officielle WordPress-arkiv har mere end et par tusinde temaer. Disse WordPress-temaer er helt gratis hvilket betyder, at du kan installere dem, ændre og bruge, uanset hvor du vil. Da der er dedikerede mennesker, der overvåger depotet og manuelt godkender hvert WordPress-tema og dets opdateringer, kan du være sikker på, at alle af dem er fuldt funktionelle og sikre at installere.

På den anden side er der utallige websteder, der tilbyder gratis temaer uden for det officielle WordPress-bibliotek. Nogle tilbyder snesevis af temaer i bundter, og nogle kun et eller to, de lavede i deres fritid. I modsætning til temaerne fra det officielle arkiv, skal du ikke blindt stole på enhver kilde på Internettet. Så vær meget forsigtig, når du downloader noget uden for det officielle WordPress.org-sted.

Premium WordPress-temaer

Premium WordPress-temaer

Selvom der ikke er noget galt i at have et gratis WordPress-tema (og der er nogle fantastiske temaer, det er helt sikkert), er det godt at vide, at der er mere end blot et par premium-temaer. I modsætning til gratis temaer skal du betale for et premiumprodukt. Afhængig af udvikleren skal kunderne betale et engangsgebyr (koster normalt op til $ 150, hvor et gennemsnit er omkring $ 59) eller abonnere på et månedligt / årligt medlemskab for at bruge en bestemt vare. Normalt giver betaling af månedlige gebyrer dig adgang til snesevis af premiumprodukter (temaer og plugins). Men det er noget, der afhænger af hver temaudbyder / butik.

Premium WordPress-temaer har en vigtig fordel – professionel support. Hvad det betyder er, at de designere og kodere, der har udviklet det specifikke tema, står til din rådighed. Hvis noget ikke fungerer, eller hvis der er noget, du vil ændre, og du bare ikke ved hvordan, kan du altid stole på professionel support for at hjælpe dig. Det er noget, du kan glemme, når du arbejder med gratis temaer, da support til dem er baseret på princippet “hvis nogen hjælper godt, hvis ikke godt også”.

Tilpassede WordPress-temaer

tilpassede temaer

Hvis du vil have et unikt WordPress-tema, er der andre muligheder, du skal overveje. Da både gratis og premium-temaer er tilgængelige for alle, der downloader / betaler for dem, er chancerne for, at en anden har nøjagtigt det samme sted som dit. Hvis det er noget, der generer dig, eller du bare skal have et par unikke elementer og funktioner, som du ikke kan finde i eksisterende temaer, er muligheden at ansætte en professionel udvikler.

Efter at have talt med en udvikler og vist ham, hvad du har brug for og hvad, kan han opbygge et tilpasset WordPress-tema lige til dig. Selvom dette er fristende, skal du være opmærksom på, at det er meget dyrt at udvikle et tilpasset tema, og at du nemt kan bruge et par tusind dollars på kun et tema.

Sådan bruges WordPress-tema

Hvis du vil installere, ændre eller slette WordPress-temaer, skal du navigere til Udseende -> Temaer fra menuen til admin dashboard.

Øverst på siden er der et nummer, der viser, hvor mange WordPress-temaer, du har installeret. Lige ved siden af ​​dette nummer kan du finde et link til tilføjelse af et nyt tema. Dernæst findes et søgefelt, der giver dig mulighed for at finde et hvilket som helst element efter dens titel eller enhver anden detalje.

WordPress-temaer

Herunder viser WordPress alle de temaer, du i øjeblikket har på dit websted. Det første vil være det tema, der i øjeblikket er aktivt på din blog. Du kan se det fra den mørke bjælke i bunden, der fortæller dig, hvilket tema der er det aktive. Hvis du holder musemarkøren hen over den samme boks, kan du se flere detaljer om det og klikke på knappen Tilpas, der åbner Customizer.

Hvis der er andre temaer på dit websted, vises de efter det aktive. Ved at placere markøren over en hvilken som helst af dem, vil WordPress afsløre knapperne “Temaoplysninger”, “Aktiver” og “Live preview”.

Ved at klikke på knappen “Temaoplysninger” kan du se flere oplysninger (et skærmbillede, temanavn, dets udvikler, beskrivelse og tags). I bunden er der også en rød slet-knap, der lader dig fjerne temaet helt fra webstedet. Da du ikke mister noget indhold ved at slette et tema, er du velkommen til at fjerne det, du ikke bruger.

Før du aktiverer et tema, skal du kigge på forhåndsvisningen ved at klikke på “Live Preview” -knappen. WordPress åbner derefter din startside ved at indlæse de nye filer. Sådan ser dit websted ud, hvis du vælger det bestemt tema. Hvis du kan lide det, skal du gå tilbage og klikke på knappen “Aktivér”. Fra det øjeblik vil alle, der kommer til dit websted, se det nye design i aktion.

10 bedste WordPress-temaer i 2020

Wordpress temaer

Avis

Udviklet af TagDiv

Få hosting / Mere info

Avis

Avis er et populært WordPress-tema, der kommer med en lydhør, brugervenlig grænseflade. Det er alsidigt og helt tilpasses på fronten. Unikke demoer, stilfulde designskabeloner og premium widgets er kun et par af dens stærke funktioner.

Divi

Udviklet af Elegante temaer

Få hosting / Mere info

divi

Divi er mere end bare et WordPress-tema, det er en helt ny webstedsbygningsplatform, der erstatter standard WordPress-posteditoren med en overordentlig overlegen visuel editor. Det kan nydes både af designfagfolk og nykommere, hvilket giver dig magten til at skabe spektakulære design med overraskende lethed og effektivitet.

Genesis

Udviklet af StudioPress

Få hosting / Mere info

genesis

Genesis Framework giver dig mulighed for hurtigt og nemt at opbygge utrolige websteder med WordPress. Uanset om du er en nybegynder eller avanceret udvikler, giver Genesis det sikre og søgemaskineoptimerede fundament, der tager WordPress til steder, du aldrig troede, at det kunne gå.

Hestia

Udviklet af ThemeIsle

Få hosting / Mere info

Omega

Hestia er et af de mest populære gratis multi-purpose WordPress-temaer. Det er integreret med 100+ plugins og opdateres hver anden uge. Det er også et godt valg for små virksomheder, startups og freelancere.

Julia Lite

Udviklet af PixelGrade-temaer

Få hosting / Mere info

Julia Lite

Julia Lite er et madbloggtema lavet til skabere, der let vil fremvise deres opskrifter og kulinariske historier. Med et stærkt fokus på at forme en behagelig oplevelse for dine læsere giver denne WordPress perle plads til dig til at opfylde din lidenskab på en smart og tiltalende måde.

GrowthPress

Udviklet af Proteus-temaer

Få hosting / Mere info

GrowthPress

GrowthPress er alt sammen marketing WordPress-tema perfekt til næsten enhver form for online-forretning. Med et smukt moderne design og kraftfulde funktioner kan GrowthPress bruges som en destinationsside for dig Saas (software-as-a-service) forretning, en præsentationsside i din mobilapplikation eller blot som et websted til dit SEO bureau.

Offentlige mening

Udviklet af CSSIgniter

Få hosting / Mere info

Pricerr

Public Opinion er et magasinetema designet til at give en fleksibel løsning til ethvert publikationsbehov.

Shoppe

Udviklet af Themify

Få hosting / mere info

Shoppe

Shoppe er et multi-purpose WooCommerce-tema, der hjælper dig med at opbygge professionelle e-handelswebsteder på få minutter. Det leveres med træk og slip Themify Builder og mange e-handelsfunktioner såsom ajax-vogn, ønskeliste, hurtig look-lysboks, hurtig søgning af ajax, zoombillede / galleri af produktbilleder og masser af layoutindstillinger.

Mai livsstil

Udviklet af StudioPress

Få hosting / Mere info

mai livsstil

Det perfekte tema til wellness, mad / opskrift, fitness og livsstilsider. Vælg mellem fleksible billedrige layout, herunder sektioner i fuld bredde og arkivindstillinger, der får dit indhold til at skinne.

Jason Lite

Udviklet af PixelGrade-temaer

Få hosting / Mere info

Jason Lite

Jason Lite er et fedt men supervenligt WordPress-tema, der er skræddersyet til bloggere og historiefortællers behov og forespørgsler. Det har alt hvad du har brug for for at skille dig ud og lægge dine bedste historier derude og pleje et samfund omkring dem. Uanset om du kan lide at skrive korte stykker eller artikler i lang form, kan Jason Lite rumme alle slags indhold og fremhæve dem på en moderne måde.

Komplet liste over WordPress-temasider

I dette afsnit vil jeg præsentere forskellige WordPress-temaudbydere. Det vil hjælpe dig med at vælge det rigtige tema til dit fremtidige websted. Jo bedre valg du foretager, jo mindre problemer har du sandsynligvis i fremtiden med dit websted. Så hold dig tunet og se på vores anmeldelser; du finder det meget nyttigt.

WordPress.org-temaer

WordPress.org

Dette er et bibliotek med forskellige WordPress-temaer fra hele verden.

ElegantThemes

ElegantThemes

Elegante temaer er førende inden for WordPress tema og pluginudvikling.

Besøg ElegantThemes
Læs anmeldelse
TeslaThemes

TeslaThemes

TeslaThemes er et firma, der skaber moderne WordPress-temaer med rent design, kraftfulde funktioner og premium support.

Besøg TeslaThemes
Læs anmeldelse
Studio Press

Studio Press

Studio Press er et firma, der tilbyder WordPress-hosting og store mobiloptimerede temaer.

Besøg Studio Press
Læs anmeldelse
WP Zoom

WP Zoom

WP Zoom skaber høj kvalitet og funktionelle WordPress-temaer, der er brugervenlige og en hurtig support.

Besøg WP Zoom
Læs anmeldelse
WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce er en open source e-handel plugin designet til små til store online handlende, der bruger WordPress.

Besøg WooCommerce
Læs anmeldelse
Themify

Themify

Themify tilbyder lydhøre og nethindeklare WordPress-temaer. Hvert tema leveres med Themify-rammerne, brugerdefinerede widgets og den letanvendelige drag & drop Builder.

Besøg Themify
Læs anmeldelse
Tema-junkie

Tema-junkie

Theme Junkie er specialiseret i at oprette WordPress-temaer og plugins. Deres hovedfokus har altid været at gøre internettet let for alle.

Besøg Theme-junkie
Læs anmeldelse
MyThemeShop

MyThemeShop

MyThemeShop opretter Premium WordPress-temaer og plugins, der er nemme at bruge og meget effektive.

Besøg MyThemeShop
Læs anmeldelse
ThemeFuse

ThemeFuse

ThemeFuse er et team af erfarne webdesignentusiaster, der er specialiseret i at oprette ud af boksen Premium WordPress-temaer.

Besøg ThemeFuse
Læs anmeldelse
Grafpapir Tryk

Grafpapir Tryk

Graph Paper Press skaber minimalistiske WordPress-temaer til fotografer, kunstnere og bloggere.

Besøg Graph Paper Press
Læs anmeldelse
bigcommerce logo

BigCommerce

BigCommerce for WordPress giver dig adgang til de brancheførende e-handelsfunktioner, der er nødvendige for at udvide din online forretning i skala uden at gå på kompromis med webstedsindhold eller brugeroplevelser.

Besøg BigCommerce
anariel logo

Anariel Design

Anariel Design skaber brugervenlighed ved at bruge premium WordPress-temaer til velgørenhedswebsteder, restauranter og bloggere. Enestående support er noget, du kan stole på.

Temawebsammenligningskort

Her vil du være i stand til at se en detaljeret analyse af hvert selskab, der er anført i nedenstående tabel. At lære om deres kunders oplevelse er yderst værdifuld, og det er derfor, vi giver dig en unik mulighed for det. Disse oplysninger hjælper dig med at tage en informeret beslutning, når det kommer til at vælge den rigtige WordPress-temaudbyder til at imødekomme dine krav.

WordPress tema sammenligning diagram

Brug dette sammenligningskort på dit websted:

Konklusion

WordPress-temaer er en af ​​de første ting, som du vil være interesseret i, når du starter en WordPress-blog. Da de dikterer hele udseendet og følelsen af ​​bloggen, er det vigtigt at finde et tema, der passer til dine behov, og som både du og dine besøgende vil kunne lide. Vær forsigtig, når du downloader gratis temaer, og vælg omhyggelig, når du betaler for et – det er dine penge. Efter at have læst denne guide håber jeg, at du lettere kan finde et tema, du kan lide, og navigere gennem siden Temaer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map