Begyndervejledningen til Facebook-annoncering

Facebook-webstedet var lanceret den 4. februar 2004, af Mark Zuckerberg sammen med kolleger fra Harvard College og værelseskammerater, Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz og Chris Hughesfacebook bemærkelsesværdig vækst

I denne guide taler vi om Facebook-annoncering. Vi starter med enkle grundlæggende og giver råd om, hvordan du kan bruge Facebook til at annoncere din virksomhed, blog, websted, produkter eller tjenester. Vi giver også praktiske tip til, hvordan du opretter dine annoncer med trinvise instruktioner og gennem detaljer.

For alle jer, der ikke har haft nogen erfaring med Facebook-annoncering eller har en vis grundlæggende viden, hjælper denne guide dig med at få nøjagtige oplysninger og instruktioner om, hvordan du opretter omfattende annoncer, der kan hjælpe dig med at få positive resultater.

Facebook, som du måske allerede ved, er det mest populære sociale netværk i dag. Den demografiske opdatering i første kvartal, der blev leveret af Facebook i april 2019, viser, at der hidtil er over 2,38 milliarder aktive brugere, hvilket er det højeste antal brugere, et socialt netværk nogensinde har haft. Først var dette netværk begrænset til Harvard-studerende. I begyndelsen begyndte over halvdelen af ​​de studerende at bruge det.

Snart nok begyndte flertallet af studerende at stole på Facebook. Efter et stykke tid begyndte andre prestigefyldte universiteter også at bruge dette netværk, indtil det endelig blev offentligt og gratis for alle. På bare en kort periode fejede Facebook kloden og ødelagde MySpace, det største sociale medies websted indtil dette tidspunkt.

Over tid, Facebook ændrede sig meget og fandt mange anvendelser, inklusive reklame. I dag bruger alle Facebook, og det er ikke underligt, at folk forsøger at udnytte denne kendsgerning.

billede-5

Men først hvorfor sociale medier reklame?

Siden begyndelsen af ​​”internetalderen” i 2000 er antallet af internetbrugere hurtigt voksende. I dag surfer alle på nettet, og selv små børn lærer at bruge forskellige gadgets med internetadgang i en meget ung alder. Sociale netværk er de mest anvendte online platforme, og næsten alle har mindst en profil på et bestemt netværk.

Facebook Inc.s samlede målgrupper er nu mere end
4,37 milliarder

I betragtning af det faktum, at der er så mange mennesker på sociale medier, både marketingfolk og forretningsorganisationer har set potentialet for markedsføring på disse platforme. Digital marketing er også vokset meget siden 2000, og endda de sociale netværk justerede og leverede værdifulde sociale medieværktøjer specifikt designet til reklame.

I begyndelsen brugte marketingfolk deres egne metoder til at annoncere på sociale medier, men i dag er der strømlinede funktioner på sociale medier, der tillader nem reklame, mens de giver dig friheden til at oprette dine egne tilpassede annoncer og vælge, hvilke mennesker du målretter mod. Facebook er det første sociale medienetværk, der tilføjede et annonceringssystem, fordi mange mennesker allerede udnyttede denne platform til at markedsføre sig selv.

Bortset fra det faktum, at det som et fantastisk reklamesystem, som alle kan lære at bruge, da det i øjeblikket er den mest populære sociale medieplatform, er der altid nok mennesker, som du kan annoncere for. Dette er de to hovedårsager til, at Facebook-annoncering har så meget potentiale, og hvorfor du skal se ud for at udnytte dets fulde potentiale ved hjælp af disse reklameværktøjer.

social-medie-bruger
brugere af sociale medier stiger stadig med mere end 1 million om dagen – det er 14 nye brugere hvert sekund
mobil-statistik
Næsten 2,9 milliarder mennesker rundt omkring i verden bruger nu sociale medier mindst en gang om måneden, hvor over 91% af dem gør det via mobile enheder.
Websteder på sociale netværk rangeret efter antal aktive brugere (i millioner pr. januar 2017)
Facebook
1.871
WhatsApp
1.000
Facebook Messenger
1.000
QQ
877
WeChat
846
Qzone
632
Instagram
600
tumblr
550
Twitter
317
Baidu Tieba
300
snapchat
300
Skype
300
Sina Weibo
297
Viber
249
LINE
217
pinterest
150
åå
122
Linkedin
106
BBM
100
Telegram
100
VKontakte
90
Kakao snak
49

Fra små virksomheder, mellemstore virksomheder, til store virksomheder, reklamerer alle på Facebook. Det betyder, at alle kan drage fordel af at oprette en markedsføringsstrategi på dette sociale netværk, uanset hvilken branche de er i, eller hvor stor deres forretning er. Uanset hvad dit budget er, kan du desuden oprette annoncer, der giver dig tilstrækkelige resultater.

Hvorfor er Facebook så god til reklame?

En af de unikke ting ved Facebook er, at bortset fra at oprette din profil på den, kan du også bruge denne profil til at oprette din egen side. Først når du har en Facebook-side, vil du være i stand til at annoncere til de fulde muligheder, som platformen tilbyder. Siden kan repræsentere din virksomhed, organisation eller noget andet.

business-ikoner

Gennem denne side deler du relevant indhold og inkluderer alle oplysninger om dine tjenester, produkter, mærke osv. Det kan være et pålideligt informationscentrum, hvor folk kan lære alt om, hvem og hvad du er. Desuden er der forskellige Facebook-tilføjelser, der kan omdanne din side til en e-handelsbutik.

Du kan repræsentere din organisation på den bedst mulige måde og give dit publikum al den information, de har brug for. På Facebook har du muligheden for at dirigere al din marketingindsats mod din side, og det er derfor, du kan få omfattende marketingresultater, som du virkelig vil føle og bemærke. Så lad os se alle grundene til, at du skal annoncere på Facebook:

 • Det er omkostningseffektivt
 • Det giver dig mulighed for at målrette mod specifikke grupper af mennesker
 • Du kan fokusere al din reklame på et brand / side
 • Det er det mest populære sociale medienetværk
 • Det tilbyder en masse forskellige reklamemetoder
 • Dens struktur er velegnet til reklame
 • Det er nemt at bruge
via-reklame

Typer af reklamemetoder på Facebook

Vi kan frit sige, at der er to måder, du kan nå ud til folk på Facebook – via betalt reklame og organisk reklame. Begge af dem kan være meget effektive, men selvfølgelig betyder gratis reklamemetoder mere tid, arbejde og viden, der er investeret i en kampagne.

Kort sagt, har du brug for mere tid til at nå ud til folk og faktisk markedsføre dit produkt, din service eller hvad du end prøver at sælge. Med betalte metoder vil du være i stand til at starte alt hurtigere, men selvfølgelig betyder det at bruge et vist beløb, afhængigt af mængden af ​​dine marketingbehov.

Facebook er en af ​​de største aktører inden for digital reklame, hvilket indikerer, at annoncering på sociale medier er front og center i den digitale annonceverden

Vi delte Facebook-annoncering i disse to kategorier, simpelthen fordi de betalte metoder er integreret med Facebook og specifikt lavet til dette formål, mens der er gratis måder at annoncere noget på egen hånd uden at bruge nogen Facebook-funktion.

Betalte annonceindstillinger, som Facebook tilbyder inkluderer:

Mobilannoncering tegner sig for mere end 60% af Facebook-annonceindtægterne
Faktisk blæser Facebook alle andre digitale egenskaber ud af vandet, når det kommer til visning af annonceudgifter, hvilket indfanger 35,4 procent af det samlede displayforbrugsudgifter i USA – en enorm 11,93 milliarder dollars (Google på andenplads til sammenligning tager kun ind $ 4,79 milliarder).
 • Boosting side kan lide
 • Øget synlighed efter indlæg
 • Øget klik på webstedet
 • Boositing videoer
 • Boosting af appinstallationer
 • Boosting af appengagement
 • Øget mærkeoplysning

fri-reklame-option

Gratis reklamemuligheder på Facebook inkluderer:

 • Inviter venner til at lide din side manuelt
 • Deling af sider
 • Udgivelse af værdifuldt indhold
 • At engagere folk i diskussioner på Facebook
 • Udvikling af en Facebook Messenger chatbot markedsføring strategi
 • Deltag i relevante Facebook-grupper for at annoncere dig selv

Oprettelse af din annonskonto

billede-9

Før du gør noget, skal du først konfigurere din annonskonto. Gå til din Facebook-side, og til venstre skal du se afsnittet “tilføj nyt”, hvor du er
skal vælge “Annoncekonti”. Den første ting, du bliver nødt til at konfigurere, er faktureringsoplysninger. Du skal give Facebook en gyldig betalingsmetode.

Gå først til indstillingen for annonskonti, der har dens ID, men du skal indsætte et kontonavn, så du straks ved, hvilken side du bruger det til. Gå igennem og udfyld alle mellemrum, sørg for, at alt er nøjagtigt, og vælg den rigtige valuta. Du skal også sørge for, at du konfigurerer alt korrekt, fordi du ikke kan ændre disse ting senere.

Tryk derefter på Gem og gå for at konfigurere dine faktureringsoplysninger, og vælg derefter betalingsmetoder, der findes under fakturering. Her kan du vælge, hvilken betalingsmetode, der skal tilføjes, dvs. kreditkort, PayPal eller annoncekupon. For det første skal du vælge PayPal eller kreditkort, da du sandsynligvis ikke har nogen kuponer til rådighed. Indsæt alle de nødvendige oplysninger, og fortsæt.

Mennesker i aldersgruppen 25-34 år
den mest almindelige aldersdemografiske
13-17
5.9
18-24
38.25
25-34
52,82
35-44
38.42
45-54
32.34
55-64
14.06
65+
20.02 brugere i millioner
ad-konti
Facebook Aktiv brugerprofil (i milliarder)
Månedlige
26.885
Mobil
17.079
Daglige
11.492
Mobil dagligt
6986

Næste gang du begynder at oprette en annonce, vil du se faktureringsadressen i slutningen af ​​hver annonce, og du kan ændre faktureringsadressen her, når det er nødvendigt. I de fleste tilfælde, når du betaler for et tilføjelse på Facebook, kontrolleres mængden af ​​penge på din konto, og hvis du har nok til at understøtte dit annoncebudget, oprettes din annonce.

Beløbet tages først fra din konto, når annoncen er udløbet. Det kan tage 5 til 7 dage, før Facebook behandler beløbet og tager det af din konto. Når du har konfigureret din betalingsmetode, er du god til at gå og oprette nogle egne Facebook-annoncer.

Boosting posts

billede-10

En af måderne at nå folk på er at skrive noget på din side, som måske kan være værdifuld for dem. Du kan lægge markedsføringsmateriale, produkter, tjenester, information om dem eller noget andet, du synes du burde. Når du lægger noget på din side, vil de mennesker, der kunne lide det, se dit indlæg, men som vi tidligere har nævnt, vil ikke alle af dem se dette.

Kun cirka 30% af dine fans kan se dine indlæg naturligt. Hvis du vil nå flere mennesker, skal du øge indlægene på din side. Det fantastiske ved denne tilgang er, at du også vil være i stand til at nå ud til folk, der ikke engang kunne lide din side, men vi kommer til det nok nok.

Brug af Facebook-annoncer til at øge indlæg

Gylden regel – “Boost aldrig et indlæg uden et defineret mål!”
stolpe

Den nemmeste måde at øge et indlæg på din Facebook-side er at sende noget og derefter gå til nederste højre hjørne af dit indlæg, hvor et “boost” -kort vises. Klik på det, og et nyt annoncevindue åbnes.

Husk tekstreglen på 20% på fotos.
Hvis dit indlæg har et link i det og linket
henter et foto, der har for meget tekst,
du vil ikke være i stand til at øge eller promovere det
boost post
Forslagets kraft er meget stærk på Facebook – især med billeder, der antænder sanserne og lidenskaberne
mennesker

På din venstre side i øverste hjørne ser du afsnittet “Målgruppe”, hvor du kan finde flere muligheder for at vælge det publikum, du vil målrette mod din annonce. Der er tre regelmæssige indstillinger, du vil se, når du er der:

 • Mennesker, du vælger gennem målretning
 • Folk der kan lide din side
 • Folk der kan lide din side og deres ven

Facebook kan lide at ændre disse indstillinger ganske ofte, og du får muligvis ikke de samme, når du åbner dit annoncevindue for at øge indlæg. Imidlertid er der en mulighed for at skabe et eget publikum og vælge alle det specifikke for dette publikum.

Under dette afsnit finder du afsnittet “budget og varighed”, hvor du også kan justere, hvor meget du vil bruge på din annonce pr. Dag, og hvor du kan indstille, hvor længe annoncen skal vare, eller indtil hvilken dato. Husk, at du ikke har et dagligt budget, og at du kun kan indsætte det samlede budget for annoncen.

Hvis du imidlertid vil vide, hvor mange penge du vil bruge dagligt, skal du blot indsætte budgettet og antallet af dage, du vil have, at annoncen skal køre og dele disse to. Baseret på din målgruppe, deres placering og det budget, du har indstillet, får du et skøn over, hvor mange mennesker der nås med dit indlæg.

Facebook CTA-knapper efter popularitet CTA-knapper
Popularitet Procentdel mennesker

popularitet-procentdel

Til højre vil du se, hvordan din annonce ser ud både for desktop- og mobilbrugere. Finjuster din annonce så længe som muligt, indtil du er sikker på, at du har ramt det søde sted. Husk, at dit indlæg ikke skal have en masse tekst i dit indlæg, da Facebook muligvis ikke godkender din annonce. Derudover fungerer lange linjer med tekst normalt ikke godt for de fleste mennesker, og du bør undgå dem.

Når du er færdig med alle disse ting, skal du klikke på “boost” -knappen i nederste højre hjørne, og din annonce sendes til gennemgang og få boostet forholdsvis hurtigt, hvis alt er i orden. Når din annonce er godkendt, og dit indlæg bliver boostet, kan du spore resultaterne i realtid og se, hvor mange mennesker den har nået.

Hvis du desuden er tilfreds med din post boost-annonce, og den langsomt løber ud, kan du blot klikke på knappen “tilføje mere budget” for at fortsætte din annonce eller nå ud til endnu flere mennesker. I slutningen af ​​dit boost kan du kontrollere alle de vigtige målinger, som f.eks. Rækkevidde efter indlæg, engagementer, hvor mange mennesker, der har klikket på dit indlæg, hvor mange delte, og hvilke lande de mennesker, der kunne lide dit indlæg er fra.

Cirka 85% af Facebook-reklamer er målrettet efter land i stedet for specifikt sted. Kun 45% af disse reklamer bruger interessemålretning
budget-og-varighed
Prissætning af Facebook-annoncer varierer baseret på en hel del faktorer, herunder årstid, det land, du målretter mod, og endda kvaliteten af ​​din annonce

Udsættelse af indlæg naturligt

Den første ting du skal gøre er at dele konstant. Del indlæg hver dag, endda to eller tre gange om dagen i forskellige perioder. For at forbedre engagementet skal du dele indlæg, der er spændende og relevante for din side og dine fans. Derudover skal du altid sørge for at dele dine sideposter igen til din profil.

Hvis du har ansatte eller kolleger, der arbejder sammen med dig, bør de også dele nye poster på deres profiler. Når hele organisationen arbejder sammen, din
social media marketing vil vokse naturligt.

På Facebook betyder mere mere, dvs. jo flere mennesker deler noget, jo større er chancerne for, at flere mennesker kan lide disse indlæg. Jo flere mennesker kan lide et bestemt indlæg, desto mere synlighed får dette indlæg. Sørg selvfølgelig for, at du deler indlæg offentligt, så selv folk, der ikke er dine venner, kan se dem.

Sæt desuden engagerende miniaturer, og skriv postbeskrivelser, der lokker og tiltrækker opmærksomhed. Gå efter mængde, men sørg for også at arbejde på kvaliteten af ​​dine indlæg så meget som muligt.

fremme-hjemmeside

Fremme af et websted

Det er ikke ualmindeligt, at virksomheder promoverer deres websteder på sociale medier. Dette er en af ​​de bedste måder til at sikre mange besøgende og vokse dit websted støt.

Du har måske lagt en stor indsats i at oprette dit websted, det er design, optimere og berige det med blogindlæg, videoer, produkter og betalingsmuligheder, men hvis du ikke var i stand til at tiltrække nogen besøgende, og få dem til at give din websted en chance, dvs. se hvor god den er, og hvor værdifuld det kan være for dem, så var det alt for intet.

Hvad sociale medier mangler er tilpasning, men det har mange mennesker, der er potentielle kunder. Dette er grunden til at kombinere et websted og en Facebook-side, der korrelerer med det, kan være en så effektiv måde at markedsføre din virksomhed på.

Fremme af et websted via Facebook-virksomhedsside

49,5% af verdens befolkning bruger Internettet, 22,8% bruger Facebook

Du vil finde flere mennesker, der måske er interesseret i, hvad din side har at tilbyde, dele indhold, købe dine produkter eller blot øge den generelle synlighed af din side. Når du har en Facebook-side, der repræsenterer din virksomhed eller en organisation af en eller anden art, bliver du nødt til at få så mange likes som muligt for at være i stand til at opretholde dig selv og gøre din organisation mere synlig for mennesker.

Tinget med Facebook-sider er, at kun omkring 30% af de mennesker, der kunne lide din side og ikke abonnerede på den, kan se de indlæg, du deler. For eksempel, hvis din side har 1000 likes, vil kun ca. 300 personer se dine indlæg, og dette er grunden til, at likes er meget vigtigt, og hvorfor du har brug for at få en masse af dem.


Brug af Facebook-annoncer til sidebilleder


I dag reklamerer 85% af mærkerne på Facebook for deres indlæg – og efter Socialbakers ‘historiske data vil det kun fortsætte med at stige.
fremme-side

Den første ting du skal gøre er at gå til den side, du har oprettet. Klik bare på din side, som er placeret i venstre hjørne, hvor du kan se alle dine grupper og sider. Når du først er på din side, skal du være i stand til at se funktionen “Få flere likes”, som er placeret over dit forsidebillede, og klikke på det.


Over 30 millioner virksomheder har Facebook-sider

Sørg for, at du er logget ind som administrator af denne side, eller at du ikke har legitimationsoplysninger til at oprette annoncer. På nogle sider er denne knap muligvis placeret på din
sidens tidslinje, så rulle lidt ned, indtil du finder den. Når du finder det, vil du se det daglige budget, der er angivet i amerikanske dollars, og dette er det beløb, du vil bruge hver dag på din annonce, ikke det samlede beløb, så sørg for, at du husker dette.

For at få et klart billede af, hvad det her handler om, skal du starte med små numre først, for at se, hvordan kampagnen fungerer, og hvor mange likes du får, og derefter gøre det igen. Når du har angivet dit budget, lige under det, vil du finde det grove skøn over, hvor mange likes din side får pr. Dag.

Jo højere dit daglige budget er, jo flere sider kan du lide pr. Dag. Husk, at antallet af likes, du får om dagen, kan variere, og at det ikke er nøjagtigt. Under antallet af likes kan du vælge varigheden af ​​din annonce. Du kan vælge mellem 7, 14 til 28 dage, og hvis dette ikke passer dig, er der en mulighed for at vælge den nøjagtige dato, indtil din annonce skal vises.

Over afsnittet “budget og varighed” kan du se interessesektionen, hvor du kan indtaste flere interesser, som folk har for bedre målretning. For eksempel, hvis du sælger sportsudstyr, ville det være normalt at indtaste sport, løb eller noget lignende. På denne måde kan du målrette mod de rigtige personer, der vil være interesseret i din side. Dette betyder, at de sandsynligvis klikker på din side, når de ser annoncen.

Annoncér kun dit eget indhold. Selv hvis du deler et godt tip fra et andet websted, skal du ikke øge det, hvis det linker til en anden. Hvorfor betale for at sende trafik til en andens site?

Over afsnittet “interesser” kan du vælge, hvor din annonce skal vises. Dette er en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at være specifik om din annonce og få
meningsfuld kan lide. For eksempel, hvis du har en lokal virksomhed, skal du kun fokusere på de områder, hvor dine potentielle kunder måske er. Hvis du imidlertid har en online-forretning, skal du søge at målrette mod placeringer, der har et marked med behov for dine produkter.

Markedsfør indhold, der får dine fans på din e-mail-liste. Dette inkluderer udsagn, gratis webinarer, gratis e-bøger og enhver anden type freebie
ser-annoncer

Over dette afsnit er afsnittet “alder”, hvor du yderligere kan definere din målgruppe. Den venstre slot er minimumsalderen, og den højre er den maksimale alder for din målgruppe. Endelig over afsnittet “alder” er kønsafsnittet, som du kan vælge for bedre at definere, hvem der ser dine annoncer.

Derudover kan du se afsnittet “Annonceannonce”, hvor du kan redigere teksten og ændre billedstørrelsen på din annonce eller indsætte et andet billede. Du kan også ændre billedets placering, så du skaber den bedst mulige effekt. Derudover kan du også uploade en video i stedet for et billede og bruge den i din annonce.

I højre side af vinduet vil du se forhåndsvisningen af ​​din annonce, både til desktopbrugere og mobile brugere. Når du er tilfreds med slutresultatet, skal du klikke på “promover” og annoncen begynder at blive vist.

Da Facebook ser ud til at favorisere videoer i vores nyhedsfeeds (Facebook-brugere ser mere end 100 millioner timer med videoer på Facebook hver dag), forstår mærker, hvor vigtigt det er at omfavne indbygget videoannoncering på platformen, som en måde at bruge et interaktivt format på for at fortælle deres historie

At få sider lide uden at betale

Det er en god ting at oprette annoncer for at få flere likes, men du bør også lære at gøre dette uden at bruge penge. Du kan tiltrække vigtige fans, der har en reel interesse for din side ved at gøre dette “manuelt”, dvs. invitere folk på egen hånd. Betalte annoncer til sidegemærker bringer ikke altid en masse rigtige fans, der vil holde sig engagerede på din side og interagere med dit brand.

Den første praktiske mulighed er at invitere folk direkte til at lide en side, du ønsker. Du kan invitere alle dine venner til at gøre det, selvom der er daglige begrænsninger for, hvor mange mennesker du kan invitere. Hvis du har en masse venner på din profil, er dette en god mulighed for øjeblikkeligt at begynde at sprede ordet om din side. Sørg for at gøre dette hver dag for så mange mennesker som muligt.

Når du lægger noget på din side, kan du desuden klikke på det, du har haft på det indlæg, og invitere folk til at lide din side derfra, selvom de ikke er dine venner. For at få likes fra folk, der ikke er dine venner eller ikke har set din side, kan du øge dit indlæg og derefter invitere dem.

På den anden side, når nogen kan lide din side, er der en chance for, at deres venner vil se deres aktivitet og lide dit indlæg. Når du poster på din side, skal du også sørge for, at du også deler disse indlæg til din profil. Sådan forbedrer du synligheden og får en chance for mere eksponering og er i stand til at invitere flere til at lide din side.

Dette er bestemt en langsommere måde at få likes, men du vil altid få meningsfulde likes. Derudover er det en god ide at altid have noget aktivitet på din side og konstant udsætte dig selv for potentielle kunder og følgere. Den bedste mulighed er at kombinere dette med betalte metoder, og du vil støt opbygge din fanbase.

Du kan drage fordel af den nye livevideo-funktion på Facebook, hvor du og andre medarbejdere kan tale om nyankomne til din butik

Brug af Facebook-annoncer for at få flere webstedbesøg

Den første ting, du skal have for at annoncere dit websted, er selvfølgelig et godt bygget websted. Sørg for, at du opdaterer din side med linket på dit websted, så du ikke behøver at gøre det igen, hver gang du reklamerer. Derudover kan du muligvis også få nogle organiske klik på din webadresse, så det er en god ide at have det der.

Gå til din side og rul lidt ned. Nederst til venstre på din skærm ser du et blåt kort “Grow Business” dukke op. Klik på dette kort, og vælg indstillingen “Få flere besøgende på webstedet”, og dit vindue til oprettelse af annoncer vises.

vokse-business

For at reklamere for et produkt eller en app skal du foretage flere Facebook-meddelelser på forskellige tidspunkter af dagen og ugen

I afsnittet “Annonceannonce” får du nu 4 ting, som du kan tilpasse:

URL: Dette er adressen på dit websted, og hvis du allerede har et sæt på din side, indstilles det automatisk også her. Hvis du vil have en anden adresse, skal du bare ændre den.

Tekst: Her skal du skrive en tiltalende tekst, der forklarer folk, hvad dit websted handler om, og hvorfor de skal besøge det.

Billeder / Videoer: Du kan vælge et passende billede eller en video til din annonce. Hvis du går efter et billede, får du en overskrift på 25 ord, der kan hjælpe dig med at få øje på folks øjne, muligheden for at uploade et billede, vælge et billede fra din side og flytte det billede, du vælger, så det passer perfekt til annoncen.

Hvis du vælger “videoen”, får du muligheden for at uploade din video eller oprette et lysbilledshow, som du kan følge op med passende musik.

Gør din annonce mere tiltalende og interessant, så folk bliver engagerede, når de ser på den! Både video- og billedannoncer indeholder en opfordring til handling-knap, og du får masser af muligheder at vælge imellem: ansøg nu, book, nu, kontakt os, download, lær mere, send en besked, anmodningstid, se menu, shop nu, tilmeld dig, og se mere.

Et godt designet og gennemtænkt omslagsbillede skal være en del af enhver effektiv Facebook-strategi
mere tiltrækkende-annonce
Produkter som dynamiske annoncer, der lader annoncører uploade deres produktkatalog til Facebook og derefter levere relevante målrettede annoncer, viser sig meget effektive for marketingfolk, der ønsker at drive aktiviteter med lavere tragt, f.eks. Køb

Det næste afsnit er afsnittet “Målgruppe”, hvor du igen definerer køn, alder og placering af de mennesker, der vil blive målrettet mod din webstedsannonce. Men her vil du være i stand til at vælge generelle interesser som “musik”, og tilføje yderligere interesser til at målrette folk endnu bedre, f.eks. “Husmusik” eller “technomusik”.

techno-musik-aud

Det næste afsnit er delen “budget og varighed”, hvor du kan indstille dit daglige budget, se det anslåede antal klik, du får på din webstedsannonce pr. Dag, og den varighed, som din webstedsannonce vises. Som altid på højre side af vinduet med annonceoprettelse vil du kunne se forhåndsvisningen af ​​din annonce.

Når du offentliggør indlæg om dine produkter eller kører kampagner – inkorporer hashtags. Dette hjælper kunder med at se dine relaterede indlæg. Det opfordrer dem også til at bruge hashtags, når de viser dit produkt i et indlæg eller deltager i din kampagne
techno-musik

Med webstedsfremme får du imidlertid også en forhåndsvisning af Instagram-feed, i betragtning af at disse annoncer også vises på Instagram. Sørg for, at du tjekker dette afsnit, fordi Instagram kræver specifikke billeder og videoer, hvis du ikke opfylder kravene, de ikke bliver vist der, så sørg for, at dine annoncer også passer til Instagram.

Når du er sikker på, at du har indstillet alt på den rigtige måde, skal du dobbeltkontrollere alt og derefter klikke på “promover” i nederste højre hjørne af vinduet til oprettelse af annonce og oprette din annonce.

Sådan reklamere du for dit websted

Facebooks annonceindtægt verden over fra 2009 til 2016 (i millioner amerikanske dollars)
2016
26.885
2015
17.079
2014
11.492
2013
6986
2012
4279
2011
3.154
2010
1868
2009
764

Først og fremmest skal du sørge for, at du inkluderer din webstedsadresse i det angivne område på din Facebook-side. Når nogen kommer til din side, skal han eller hun se adressen på dit websted tydeligt og har muligheden for at klikke på den og se, hvad du har at tilbyde derovre.

Det næste trin er at dele dit websted på din side og dele det igen med alle dine profiler. Medtag også din webstedsadresse i alle de indlæg, du deler på din side og alt det indhold, du tilføjer. Hvis du f.eks. Tilføjer fotos af de håndtasker, du sælger via dit websted, er det en god ide at have et webstedslink i beskrivelsen såvel som på billedet.

En person kan klikke på beskrivelsen med det samme og gå til webstedet, mens andre kan se din webstedsadresse, når nogen deler dine fotos. Hvis du opretter en blog på dit websted, er det også en god ide at dele dine fremtidige indlæg også på Facebook, så folk, der vil læse mere af dine indlæg, besøger dit websted.

Sådan følger du din annoncekampagne op

billede-11

Det er simpelthen ikke nok at oprette en annonce og lade din kampagne løbe tør, når det kommer til Facebook-annoncering. Tro mig, du vil gøre det igen og igen, og du skal sørge for, at du altid gør det bedre næste gang. For at gøre dette bliver du nødt til at stole på din annoncehåndterer for at se, hvordan dine annoncer blev udført og lære, hvor du begik fejl, og hvor du gjorde det godt.

Gå til din annoncehåndtering, og klik derefter på fanen “Kontoversigt”. Det er her du kan lære meget om dine annoncekampagner og få værdifuld indsigt, der kan hjælpe dig med at oprette langt bedre annoncer i fremtiden. Der er mange ting, du kan gøre og se i afsnittet om kontoversigt.

Facebook – Den femte mest værdifulde virksomhed i verden med en markedsværdi på over 321 milliarder dollars. Har tæt på 13.000 ansatte. Har erhvervet konkurrenter som Instgram, WhatsApp og Oculus
konto-oversigt

Vælg de ønskede metrics

Der er 4 sektioner at vælge imellem til dine målinger, og de kan alle justeres og ændres afhængigt af, hvad dine behov er. Du skal bare klikke på pilens symbol, der peger ned, og et nyt vindue springer ud. Her får du helt nye muligheder for at vælge en beregning, du vil have vist.

Facebook er en ideel reklameplatform til små virksomheder med små budgetter
metrics
På Facebook har desktopannoncer 8,1x højere klikfrekvens, og mobilannoncer har 9,1x højere klikfrekvens end normale webannoncer

Sammenligning af, hvordan dine annoncer optrådte i forskellige perioder

Klik på knappen for datointerval, klik derefter på sammenligningsafsnittet, så vises en kalender, der giver dig mulighed for at vælge forskellige datoer, du vil sammenligne. Dette er, hvordan du kan lære mere om, hvordan dine kampagner har fungeret, samt hvilke tidsfaktorer, der påvirkede dem, og på hvilken måde.

Stol på diagrammer for at analysere dine kampagner

Over 70% procent af marketingfolk planlægger at øge deres brug af videoannoncer næste år

For at analysere annoncekampagner med diagrammer skal du bruge forskellige metrics. For eksempel, hvis annoncekampagnen er beregnet til sidelignende, er der en side som det afsnit, der fortæller dig, hvor mange mennesker kunne lide din side i løbet af annoncen, da dette er den mest værdifulde beregning i denne form for annonce.

Du kan også finde geografiske og demografiske oplysninger om det publikum, der interagerede med din annonce, og se, hvilke mobile enheder de bruger til at konvertere eller se dine annoncer. Klik blot på neddelingsafsnittet og vælg “efter levering”, “efter tidspunktet” eller “efter handling”.

Med bare disse indsigt har du meget på hænderne, så vær klar til at lære mere og få den nødvendige oplevelse for at genkende trends og forbedre dine fremtidige annoncekampagner.

Konklusion

Tillykke! Du har nu lært det grundlæggende ved reklame på Facebook. Du kan også begynde at oprette din marketingkampagne på Facebook og se, hvordan magien sker. Sørg for, at du husker alle de ting, du har lært i dag, og brug dem til din fordel.

Selvom disse ting kan være ganske værdifulde, er de kun det grundlæggende i Facebook-annoncering – vi skraber kun overfladen her. Så Sørg for at lære mere og prøv at forbedre dine annonceringskompetencer i fremtiden. Når du kommer til det avancerede niveau, vil du være i stand til at oprette fuldblæst marketingkampagner på Facebook. Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map