The Best Free Logo Maker 2020

Enten du leter etter en kul logo for YouTube-kanal eller lager en firmalogo – å finne den beste logoprodusenten på markedet er ingen enkel oppgave. Når det gjelder merkevarebygging, er logoen din i forkant av ditt selskap – og det er nettopp derfor det å gjøre det til en så ekspansiv oppgave.


Se på viktige logoer gjennom historien. De er overalt du ser. Telefonen din, TV-en og til og med toalettpapiret ditt har alle forskjellige logoer som viser selskapet som produserer dem. Det er derfor det er viktig å få logoen til å skille seg ut fra mengden. Det er mange forskjellige ting en logo skal ha.

En god logo skal være fengende, minneverdig, men enkel nok. Merke anerkjennelse hviler mest på logoer og tjenesten som selskapet bak grafikken tilbyr. Coca-Cola, Apple, McDonald’s har alle tydelige og gjenkjennelige logoer. Studier viser at de gyldne buer er mer anerkjent enn det kristne korset. Når det gjelder å lage en fengende, hyggelig og minneverdig logo, kan det være lurt å konsultere en logoskapere eller designer. Det andre alternativet er å designe din egen logo selv, men kraften til en gratis logoprodusent.

Mens premium-verktøy finnes og tilbyr mange fordeler og fordeler i motsetning til deres gratis kolleger – er tilgjengeligheten til gratis logoer uslåelig. De fleste premium-logoforberedende verktøy vil tillate deg å lage en logo fra bunnen av, men be om betaling når du prøver å eksportere den til PC-en. Derfor er gratis logoprodusenter så berømte – de gir mulighet for et fantastisk logo-design gratis.

De 3 beste logoprodusentene – Mai 2020

ANBEFALT
Wix Logo Maker-logoWix Logo Maker er en logo-designprodusent uten mye bry.Besøk
Wix Logo Maker
Tailor Brands-logoSkreddersømmerker er et topp moderne verktøy for å lage logoer.Besøk
Skreddersømmerker
Placeit-logoplaceit er et verktøy som lar alle utforme en profesjonell logo på få minutter.Besøk
placeit

De 10 mest populære logoprodusentene

Ikke alle logoer på markedet er gode, og ikke alle populære alternativer er levedyktige. Selv om det finnes millioner av forskjellige verktøy som hjelper deg med å lage en av de essensielle grafikkene som bedriften har, er det et lite antall gode verktøy på markedet. Når du leter etter en online logooppretter, vil du ikke bruke noe som ikke kommer til å være opp til standard.

Det er mange forskjellige ting det beste verktøyet bør ha, for eksempel:

 • Mange grafiske alternativer
 • Filtre, forhåndsinnstillinger og CAD-elementer
 • Mange endringer og tilpasningsmuligheter
 • Mange endringer og tilpasningsmuligheter
 • En enorm fargepalett og fargeforslag
 • Form, størrelse og formalternativer og verktøy

Premium-logoer er ikke raske logoer, og hvis du vil opprette din firmalogo, må du investere litt tid, penger og krefter. Når du vurderer å lage en slik logo, kan det være lurt å gå etter de velprøvde, mest populære alternativene på markedet.

Side Image Tegningsmaterialer

Alle disse verktøyene er topp moderne alternativer som vil hjelpe deg med å lage en profesjonell logo. Hvis du ønsker å få logoen din til å poppe, vil du lære litt om farger, oppretting av logoer og til og med vurdere å lage din egen logo fra bunnen av. Mens maler kan gjøre jobben langt enklere, enklere og raskere – hvis du leter etter en helt tilpasset logo, vil du enten ønske å lage den fra bunnen av uten noe forhåndsinnhold eller be om tjenestene til en profesjonell logo-designer.

1. Wix Logo Maker – et logo-design uten mye bry
2. Skreddersømmerker – et moderne verktøy for å lage logoer
3. Canva Logo Maker – en gratis logoprodusent med mange alternativer
4. Hatchful av Shopify – et ideelt verktøy for å generere logoer for virksomheten
5. Squarespace Logo Maker – et enkelt, glatt og strømlinjeformet verktøy
6. Ucraft Logo Maker – et fantastisk verktøy med mange forhåndsinnstillinger og maler
7. FreeLogoDesign – et kreativt verktøy fokusert på tilpasning
8. LogoMaker – et profesjonelt, men enkelt og raskt logobyggingsverktøy
9. NameCheap Logo Maker – en topp av verktøyet for å lage logoen
10. LogoMakr – et ekspansivt verktøy med forhåndsdesignede maler
Wix Logo Maker

Wix Logo Maker hjemmeside

Hvis du leter etter en logo-generator som kan hjelpe deg med å lage en logo på nettet uten mye bry, vil du finne ut at Wix-logoprodusenten oppfyller alle dine krav. Denne logoskaperen er et utmerket verktøy. Det kreative potensialet til dette verktøyet er fantastisk. Du kan designe en logo for bedriften din, visittkort, YouTube-kanal og til ethvert annet formål på få minutter. Du trenger ingen tidligere logo-designopplevelser, så lenge du har de gylne reglene i tankene – den beste logoen er glatt, minneverdig og allment anvendbar.

Opprettingsprosessen er så enkel som å fortelle verktøyet hva du leter etter, hva virksomheten din handler om, og hvordan du vil at logoen din skal se ut. Etter det er alt som er igjen en rask polering av deg, og du kan bruke din fantastiske logo hvor som helst.

Nøkkelegenskaper

 • Kommersiell bruk – etter å ha opprettet din logo, eier du rettighetene til den, og kan bruke den kommersielt
 • Kraftige redigeringsalternativer – velg fra et stort utvalg av farger, skrifter og design for å tilpasse logoen din
 • Gratis oppretting av logoer – lag din logo helt gratis, og last den ned i et lavoppløsningsformat for å prøve det
 • Lag en logo fra bunnen av – Du kan lage en helt tilpasset logo uansett hvordan du vil med Wix
 • Veiledet oppretting av logo – hvis du vil ha en rask logo, vil Wix-logoen opprette verktøyet hjelpe deg ved å automatisere noen av prosessene
 • Bundlingalternativer – lag din logo og nettstedet ditt med Wix i en pakkepakke for å få en ekstra rabatt

Priser

 • Prototypelogo – gratis
 • Grunnleggende logo – $ 12.99
 • Profesjonell logo – $ 12.99
 • Profesjonell logo + nettstedspakke – $ 99.99

Skreddersømmerker

Tailor Brands hjemmeside

Verktøyet til å lage logoer til Tailor Brands er ganske selvforklarende. Den er skreddersydd for å hjelpe merkevarer med å lage en engasjerende og minneverdig logo. Det kreative potensialet til dette verktøyet er like enormt som alle andre på denne listen, og det lar deg lage en logo for bedriften din raskt.

Skriv inn all nødvendig informasjon, så kommer du til å få et grovt utkast til hvordan sluttproduktet ditt skal se ut. Etter dette er det opp til deg å polere opp logoen din og tilpasse den. Når du har polert den opp nok, kan du laste den ned i to forskjellige formater. Det beste opprettingsverktøyet for logo, for eksempel Tailor Brands, lar deg laste ned både en utvidet versjon av logoen din og en med en transparent bakgrunn. En transparent bakgrunn lar deg bruke din nye logo på ethvert produkt, kort eller sted du ønsker, uansett miljø.

Nøkkelegenskaper

 • Rask logooppretting – lag en rask logo ved å oppgi firmanavnet i den automatiske logogeneratoren
 • Velg dine preferanser – det automatiske genereringsverktøyet for logo gir deg mulighet til å oppgi preferansene dine for å levere en bedre optimalisert logo
 • Tilpass logoen din selv – etter at verktøyet er ferdig generert, kan du komme inn og finjustere den selv
 • Velg fra mange sektorer – Auto-genereringsverktøyet vil lage en logo som passer til din bransje
 • Endre størrelse på alternativer – Etter at du har opprettet en morsom logo, kan du endre størrelsen på den i 21 forskjellige størrelser for alle dens applikasjoner

Priser

 • Lav oppløsning – gratis
 • Grunnleggende – 3,99 dollar
 • Standard – 5,99 dollar
 • Premium – 12,99 dollar
Besøk Tailor Brands for mer informasjon >>

Canva Logo Maker

Canva Logo Maker hjemmeside

Canva-logoskaperen er et av de beste alternativene på markedet. Den gir deg alle nødvendige verktøy for å lage en lokkende, spennende og flott logo på noen få minutter. Noen ganger krever det ikke mye arbeid å lage en logo for en seksjon, et produkt eller noe som ikke er hovedattraksjonen.

Din originale merke og firmalogo skal alltid være i full fokus. Det er grunnen til at det kraftige reaksjonspotensialet som Canva-logoen produsenten bringer til bordet, er så nyttig. Omhyggelig tilpasset folk uten tidligere designopplevelse, det kommer med en rekke forhåndsinnstillinger, maler og tilpasningsmuligheter..

Etter at du har opprettet virksomhetens nye logo, kan du laste ned den i to forskjellige formater, og til og med dele den til sosiale medier, via e-post eller en hvilken som helst annen plattform. Når du oppretter en logo, vil du at den skal vises. Den beste måten å sikre at logoen din er unik, morsom og minneverdig er å presentere den for kolleger, samarbeidspartnere og venner. Etter å ha fått de nødvendige tilbakemeldingene fra jevnaldrende, lar Canva gratis logoprodusent deg endre din logo til din smak.

Nøkkelegenskaper

 • Mange maler – hvis du leter etter en rask logo, vil du elske mengden forhåndsinnstillinger og maler som dette programmet har å tilby
 • Rask gratis logo-design – design av logoen er like betimelig som et par minutter, slik at du kan lage en fantastisk logo uten mye krefter
 • Du trenger ingen forhåndsdesignkunnskaper – siden denne logogeneratoren for det meste er avhengig av maler og forhåndsinnstillinger, trenger du ikke ha noen designkunnskap overhode
 • Manuell detaljering – etter at verktøyet har laget logoen for deg, kan du komme inn og finjustere den til dine personlige forretningsinnstillinger.
 • Helt online – det er et helt online verktøy, noe som betyr at du ikke trenger å laste ned noe for å lage en fantastisk logo

Priser

 • Gratis
 • Pro – $ 9,95
 • Enterprise – $ 30,00

Hatchful av Shopify

Hatchful av Shopify hjemmeside

Shopify Logo Maker er et av de viktigste verktøyene i ethvert forretningsarsenal. Hatchful, Shopify-logo-byggherre er et kraftig online verktøy som lar deg lage en fantastisk, fullt tilpasset logo for merkevaren din, bedriften eller sosiale medier, helt gratis.

Den kommer med hundrevis av forskjellige maler, som hjelper deg i designprosessen. Hele verktøyet er veldig, veldig enkelt å bruke, noe som betyr at du kommer til å lage logoer som en profesjonell på kort tid. Dette verktøyet trenger ingen forklaring – dets rene funksjoner er selvforklarende, og siden selve verktøyet er gratis, anbefaler vi deg å ta det et skudd selv, selv om du ikke trenger en logo. Du vil generelt se etter et anerkjent selskap, og som har et bedre rep-ark enn Shopify?

Nøkkelegenskaper

 • Hundrevis av maler – maler og forhåndsinnstillinger gjør designen av logoen så mye enklere og raskere
 • Mange designmuligheter – hvert verktøy i denne logoskaperen vil hjelpe deg med å lage en tilpasset, unik og høy kvalitet logo
 • Sosiale mediesett – dette verktøyet kommer med et tilleggsstørrelsessett for sosiale medier som er tilgjengelig til en billig pris
 • Tilpasset næringer – du kan basere logoen din rundt din spesifikke bransje med mange forhåndsinnstillinger for industrien
 • Fantastisk høyoppløselig produkt – lag din logo i høyoppløselig, og last den ned i en mengde formater

Priser

 • Opprette en logo – Gratis
 • Last ned logoen – $ 19.99

Squarespace Logo Maker

Squarespace Logo Maker hjemmeside

Å lage en gratis logo er ikke så enkelt som du kanskje tror, ​​men med et verktøy som Squarespace-logoskaperen er det enklere enn du kanskje forestiller deg. Dette verktøyet er skuddsikker og drukner deg ikke i irriterende reklame om hvor flott det er. Det kommer rett på sak. Når du besøker dette nettstedet, er det første du skal gjøre å legge til firmanavnet ditt. Etter det blir du brakt til selve designverktøyet. Det lar deg tilpasse logoen din og gjøre den til din egen helt.

Under tilpasningsverktøyene vil du se noe grunnleggende – hvordan logoen din ser ut når den brukes på forskjellige steder: en skjorte, et visittkort og en webside. Dette er kritiske verktøy hvis du ønsker å eksperimentere med den splitter nye logoen din. Send disse ut for ytterligere gjennomgang av dine venner, samarbeidspartnere og klientell. Etter at du har eksperimentert med de mange tilpasningsverktøyene du har, kan du laste ned den nye logoen og deretter begynne å implementere den innen merkevaren, markedsføringsstrategien eller noe annet som logoen din er forhåndsinnsatt for.

Nøkkelegenskaper

 • Strømlinjeformet opprettelse av logoen – prosessen med å lage logoen er så enkel som å skrive inn firmaets navn og spille rundt i innstillingene
 • Logofisualiseringsfunksjoner – når logoen din er generert, kan du se den implementert i en t-skjorte, nettsted eller visittkort
 • Fantastiske designelementer – å lage din logo forenkles ytterligere ved bruk av fantastiske designelementer, som er lett tilgjengelige når du bruker verktøyet
 • Rikelig formatalternativer – når du er ferdig med å lage den fantastiske forretningslogoen din, kan du lagre den i en mengde formater

Priser

 • Opprette en logo hvis du er en Squarespace-kunde – Gratis
 • Opprette en logo hvis du ikke er en Squarespace-kunde – $ 10

Ucraft Logo Maker

Ucraft Logo Maker hjemmeside

Ucraft-logo-skaperen er et populært verktøy for å lage logoer. Det er omtrent som resten på denne listen, ettersom den ber deg om å oppgi firmanavnet ditt i starten. Etter at du har lagt til firmanavnet ditt, kommer du til tilpasningsverktøyet.

Når det gjelder alternativene for tilpasning av logo, skinner Ucraft gratis logo-designverktøy. Det er ikke revolusjonerende, men det er enkelt og lar deg lage en nyttig logo på få minutter. Du trenger ikke forhåndsdesignkunnskap for å bruke dette verktøyet til sitt fulle potensiale. Det er utrolig allsidig i denne applikasjonen, noe som betyr at du kan bruke logoen du har opprettet med Ucraft-programvaren praktisk talt hvor som helst.

Det som skiller dette verktøyet fra konkurransen er maler. Selv om den ikke har mange flere maler enn resten på denne listen, er selve malets allsidighet fantastisk. Alle malene passer til en bestemt virksomhet, og alle er forskjellige nok til å hjelpe deg med å lage din logo.

Nøkkelegenskaper

 • Rask logogenerering – mens de fleste verktøy for opprettelse av logoer vil generere en logo for deg, vil ingen gjøre det med hastigheten på Ucraft
 • Manuell tilpasning – Ucraft lar deg redigere den genererte logoen din fullt ut, og gjøre den til din egen
 • Enkelhet på toppen av linjen – hvis du ikke er fornøyd med generasjonen, kan du redigere logoen. Redigering krever ingen tidligere designkunnskap, og det lar deg lage et fantastisk produkt
 • Ekstensivt ikonalternativ – den enorme mengden ikoner som du kan velge mellom er svimlende, noe som fremskynder logoskapingen ytterligere og øker kvaliteten

Priser

 • Nedlasting i PNG – Gratis
 • Nedlasting i HD SVG-format – $ 7,00

FreeLogoDesign

FreeLogoDesign hjemmeside

En premium logo-programvare skal oppfylle alle dine kreative behov, raskt, alt sammen med høy kvalitet. Det er der et verktøy som den strålende FreeLogoDesign spiller inn. Det er et av de mest populære verktøyene for å lage logoer av en grunn.

Etter å ha oppgitt firmaets navn, kommer du til tilpasningsverktøyet. Dette er selvfølgelig bransjestandarden – men det som virkelig gjør det til pop er tilpasningsmulighetene i seg selv. Du får mye mer frihet når du bruker dette verktøyet, ettersom tilpasningsalternativene ikke bare er avhengig av maler, forhåndsinnstillinger og annet forhåndsinnholdet innhold.

Du kan virkelig gjøre logoen din til din egen når du bruker et verktøy som FreeLogoDesign. Det lar deg gjøre en gratis logo på nettet uten registrering, og laste ned den rett etter at du har opprettet en utmerket logo for bedriften.

Nøkkelegenskaper

 • Brukervennlig – noen opprettingsverktøy for logoer kan være litt komplekse, men den brukervennlige GUI-designen til FreeLogoDesign gjør det å lage fantastiske logoer raskt, enkelt og strømlinjeformet
 • Merkevarealternativer – når du oppretter en logo med FreeLogoDesign, kan du bruke den til å fremme merkevarebyggingen din, lage en kampanjekampanje eller bruke den innen produktet / tjenesten din
 • Tusenvis av maler – en god logogenerator krever flere maler, og FreeLogoDesign-opprettingsverktøyet har mange av dem å tilby
 • Ulike størrelser og formater – dette verktøyet lar deg lagre filene dine i flere størrelser og formater, for eksempel PNG, JPG og SVG
 • Ingen konto nødvendig – hvis du vil lage en morsom, fantastisk og enkel logo med dette verktøyet, trenger du ikke en gang å registrere en konto

Priser

 • Lav oppløsning – gratis
 • High Res – 34 dollar
 • Nettsted & logo pakke – $ 109

LogoMaker

LogoMaker hjemmeside

LogoMaker er et av de mest populære alternativene på markedet. Rask og enkelhet er hovedtrekkene til denne logoskaperen. Den lar deg lage en fantastisk logo på få minutter, og tilpasningsverktøyene som er knyttet til den er eksemplariske.

Denne programvaren er laget for hastighet, og kommer med over 10.000 forskjellige forhåndsinnstillinger og maler du kan velge mellom. Men, potensialet for oppretting av logoer og en rekke tilpasningsalternativer er ikke hovedpoengene i dette verktøyet.

I motsetning til andre verktøy som lar deg bare lage en logo, lar denne deg lære om hva du gjør. Den leveres med en rekke e-bøker om logotyping, og noen viktige artikler om selve prosessen. Selv om du kan lage en logo på få minutter, kan du også bruke timer på å designe din magnum opus uten å innse det.

Nøkkelegenskaper

 • Unik logo – dette fantastiske verktøyet lar deg lage en helt unik logo for bedriften
 • Arbeid med en designer – Ved bruk av dette verktøyet kan du kontakte en profesjonell designer for å hjelpe deg med logoen din
 • Tallrike revisjoner – hvis du valgte å jobbe med designerfunksjonen, får du ubegrensede revisjoner til du er fornøyd med produktet ditt
 • God kundeservice – hvis du ikke er fornøyd med logoen din, kan du kontakte kundeservice som er vennlig, hyggelig og responsiv
 • 10000 forhåndsinnstillinger – mens noen verktøy kan tilby et par tusen forhåndsinnstillinger og maler, vil LogoMaker online-logogenerator gi deg 10000 forskjellige maler og forhåndsinnstillinger du kan velge mellom

Priser

 • Gratis å lage så mange logoer uten å laste ned
 • Grunnleggende – $ 39,95
 • Premium – 59,90 dollar

NameCheap Logo Maker

NameCheap Logo Maker hjemmeside

Den gratis logo-produsenten av Namecheap er et populært online verktøy med fokus på guidet opprettelse av logoer. Ikke alle i verden er like kreative som en designer, og heller ikke alle har en gave til å designe. Det er her NameCheap spiller inn. Det vil guide deg gjennom hvert trinn i prosessen med å opprette logoer, og lar deg ende opp med en avansert logo for bedriften.

I motsetning til mange andre verktøy som lar deg lage en logo gratis og deretter krever betaling for å laste ned eller bruke den – opprettelsesprosessen til NameCheap-logoen er virkelig gratis fra start til slutt. Som de beste verktøyene rundt, lar denne logoskaperen deg teste logoen din på forskjellige produkter, og se hvordan den ser ut i et 3D-miljø.

Nøkkelegenskaper

 • Helt gratis – mens andre “gratis” verktøy kanskje reklamerer for seg selv, lar dette deg faktisk laste ned høy kvalitet på gjengivelser av logoen din.
 • AI-assistert design – hvis du ønsker å lage en logo, er AI-generasjonsverktøyet her for å hjelpe deg
 • Mobildesign – du trenger ikke være på PC-en for å lage en fantastisk logo, ettersom verktøyet NameCheap-logoen fungerer på alle enheter og OS
 • Ingen registrering nødvendig – For å få fullt utbytte av dette verktøyet for oppretting av logoer, trenger du ikke en gang å opprette en konto
 • Alternativer for SVG og PNG – du kan laste ned logoen din i SVG og PNG gratis

Priser

 • Gratis

LogoMakr

LogoMakr hjemmeside

LogoMakr er kanskje et av de mest spennende gratis logoverktøyene på den frie siden av ting. I motsetning til andre enheter som gjør mesteparten av jobben for deg, er dette et verktøy for oppretting av logoer som imøtekommer amatørdesignere.

Hvis du ser på deg selv som en kreativ person, vil du elske denne programvaren. LogoMakr-logotypdesignverktøyet lar deg lage fantastiske logoer på en rask måte og til og med gir deg en instruksjonsvideo i begynnelsen av prosessen.

Nøkkelegenskaper

 • Tusenvis av lagerikoner – hvis du vil lage en rask logo med dette verktøyet, vil du ha enorme mengder materiale som kan hjelpe deg med å lage den
 • Hundrevis av skrifter – å lage en logo innebærer vanligvis litt bokstaver, og den store mengden skrifter som LogoMakr bringer til bordet hjelper absolutt med
 • Alternativt assistert design – Hvis du ønsker å ha en profesjonell som kan hjelpe deg, kan du gjøre det med LogoMakr
 • Hopp rett inn i handlingen – når du går til nettstedet, vil du ikke få noen kjedelige tekster, du kommer til å bli ført inn i logotypen

Priser

 • Gratis
 • Tilpasset logo-design – 299 dollar

Beste av det beste

Å velge den beste logoprodusenten vil ikke være enkelt, men heldig for deg, vi har satt sammen en liste over creme de la creme av programvare på nettet..

Beste gratis logoprodusenter

Det beste på markedet trenger ikke alltid koste en liten formue. Noen av de beste verktøyene for opprettelse av logoer er gratis, så vi gir de to beste gratis logoskaperne en mer grundig gjennomgang.

Wix Logo Maker

Hvor Wix gratis verktøy virkelig skinner er dets enkle enkelhet. Det gir en tjeneste omtrent som en premie, helt gratis. Det er hovedfunksjonene som gjør det til et kraftig verktøy å se for både enkeltpersoner, merkevarer og bedrifter.

Det lar deg bruke en rekke maler og forhåndsinnstillinger for å lage din logo. Wix har en streng merkeorientering og etablerer det som et flott forretningsverktøy.

Nøkkelegenskaper

 • Mange forhåndsinnstilte og maler
 • Forretningsorientert verktøy
 • Full tilpasning av logoen
 • Assistert oppretting av logo
 • Gratis fra start til slutt
 • Logoark for inspirasjon

Squarespace Logo Maker

Squarespace er en veldig kjent online tjeneste som hjelper deg med å lage en rekke ting. Det kraftige logo-designverktøyet er ikke bare ett kort på Squarespace’s dekk. Squarespace lar deg lage en interessant overbevisende webside med største letthet. I likhet med logo-programvaren er hele prosessen med å lage nettsteder enkel, strømlinjeformet og rett frem.

Når det gjelder oppretting av logoer, er prosessen rask, morsom og strømlinjeformet. En av de største funksjonene som dette logoforbruksverktøyet har, er å vise deg hvordan logoen din ser ut i et virkelig miljø. Du kan se hvordan logoen din ser ut på en skjorte, varer, visittkort og når den brukes på et nettsted. Dette fokuset på implementering er en interessant tilnærming, da SquareSpace i seg selv er et verktøy for webdesign og oppretting av nettsteder.

Nøkkelegenskaper

 • En enkel logoprosess
 • Robust utvalg og modifikasjonsverktøy
 • Mange dekaler, maler og forhåndsinnstillinger
 • Rettidig logooppretting
 • 3D-representasjon på kort, varer og nettsted
 • Gratis fra start til slutt

Beste premium logo produsenter

Når vi snakker om det beste av det beste, vil du betale litt penger for en flott logo. En flott logo kommer til å etablere virksomheten din, og siden du bruker den innenfor mange aspekter av arbeidet ditt, burde det vare livet ut.

En flott logo kan opprettes av en utpekt designer, men å ansette en designer krever en betydelig investering. Hvis du vil lage logoen din fra bunnen av, men fremdeles har et profesjonelt sluttprodukt, kan det være lurt å bruke en betalt online logoprodusent.

Looka Logo Maker

Når det gjelder verktøy for oppretting av logoer, kan du ganske enkelt ikke gå galt med profesjonell programvare som Looka. Looka kommer fullpakket med alle funksjonene du trenger for å lage en helt tilpasset logo som er bundet til å passe ethvert selskap. Hvis du ønsker å bygge opp merkevaren din eller få den ønskede forutsetningen som selskapet fortjener, må du inkludere et verktøy som Looka i forretningsarsenal.

Programmet er også rimelig, noe som betyr at enhver bedrift kan dra nytte av en relativt liten investering.
Nøkkelegenskaper

 • En mengde forskjellige maler og forhåndsinnstillinger
 • Morsom, underholdende og strømlinjeformet designprosess
 • Eksport med høy oppløsning
 • Mange formater å eksportere i
 • Velg størrelser for sosiale medier

placeit

Placeit er en av de mest populære betalte firmaets logoprodusenter med fokus på oppretting av høyoppløselig logo for bedrifter. Dette verktøyet lar deg enkelt lage en fantastisk logo som garantert vil oppfylle de beste logoene på planeten.

Tilpasningsalternativene er ikke standard. De er fokusert på å veilede deg til å lage logo, og tillate personlig uttrykk bare hvis du velger å gjøre det. Det lar deg til og med laste ned i mange størrelser, formater og farger. Den kommer med over 8000 forskjellige maler, som alle er laget av profesjonelle designere.

Nøkkelegenskaper

 • Mange forhåndsinnstilte og profesjonelt designede logoelementer
 • Alternativer for animerte logoer
 • Enkel eksport til mange formater
 • Veiledet og strømlinjeformet prosess
 • Opprettelse av logo omgående

Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg lage min egen logo gratis?

Du kan bruke hvilket som helst av de gratis logoopprettingsverktøyene på denne listen for å lage en morsom, attraktiv og brukbar logo for bedriften. Du kan til og med bruke dem til å lage en logo for sosiale medier, ditt personlige merke eller ditt produkt – himmelen er grensen.

Å lage logoen gratis er så enkelt som å bruke et verktøy fra denne listen – eller lære litt om fotoredigering fra YouTube. Det er mange instruksjonsvideoer om emnet, og det er enda flere kurs tilgjengelig for en liten sum penger.

Hva er den beste gratis logoprodusenten?

Alle de gratis logoprodusentene på listen vår er levedyktige alternativer hvis du ønsker å lage en flott logo for din bedrift, sosiale medier eller merke. Hvis vi måtte velge de to beste alternativene for et gratis verktøy for online produsent av logoer, måtte vi gå med Wix og Squarespace.

Hvilken programvare er best for logodesign?

All programvaren på denne listen har unike fordeler og ulemper. Hvis du vil lage en rask, gratis logo, kan du bruke hvilket som helst av verktøyene som følger med på listen vår. Hvis du vil lage en profesjonell logo med avanserte designelementer, kan du bruke et av de betalte alternativene på listen vår.

Photoshop, AutoCAD, GIMP og mange andre verktøy er tilgjengelige for en billig pris, eller helt gratis. Hvis du ønsker å lage en logo fra bunnen av og ha full kontroll over hva du gjør, vil du bruke et av disse programmene. Det vil ta ganske lang tid å mestre dem, men til slutt vil du ha en verdifull ferdighet.

Kan jeg lage en logo i Photoshop?

Ja. Photoshop er et flott verktøy som lar deg lage en logo, men i motsetning til de andre alternativene på denne listen, er det vanskelig å bruke Photoshop. For å opprette en logo på riktig måte i Photoshop, trenger du litt erfaring med programmet.

Photoshop er et stort, ekspansivt og ekstremt komplekst program. Du trenger ikke å være en absolutt photoshop-master for å lage en logo for bedriften din. Å lage en logo kommer ikke til å være en enkel oppgave, men med Photoshop vil du ha all tilpasningen du liker.

Å lage en logo med høy oppløsning betyr å lage en logo i vektorformen, og laste ned den i et transparent, full-res-format som PNG. Du vil alltid eksportere logoen din i mange forskjellige størrelser og variabler.

En essensiell ting ved prosessen med å lage logoen er at du alltid vil legge igjen rom for forbedringer. Når du lager en logo, er det viktig å samle tilbakemeldinger fra dine kunder, jevnaldrende og partnere. Gjennom denne tilbakemeldingen kan du gjøre endringer i logoen din for bedre å oppfylle formålet.

En profesjonell logo kan koste alt fra et par dollar til tusen dollar. Å ansette en artist til å lage logoen din og gjøre mange revisjoner kommer til å koste ganske mye penger. Imidlertid, hvis du lager logoen selv, ved å bruke et online opprettingsverktøy for logo, vil du spare mye penger og gjøre det akkurat slik du vil.

Konklusjon

Å ha en av de beste logoene der ute kommer til å gjøre underverker for selskapet ditt. En god logo er den beste måten å vise merkeverdiene dine til alle som kaster et blikk på det. Bedriften din vil feste seg i hodene på folk, og du vil være den første de tenker på når de trenger et bestemt produkt eller en tjeneste.

Hvis du vil lage en logo selv, kan du bruke det nye verktøyet som følger med på denne listen. Å bruke et verktøy fra listen hans vil gi deg mange muligheter for å lage en iøynefallende logo uten tidligere designkunnskap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map