Hur man tjänar pengar Med Amazon Affiliate Program


Amazon.coms vd Jeff Bezos valde Amazon.com som företagsnamn av två skäl. För det första, då var webbplatslistan ofta i alfabetisk ordning och för det andra, för att föreslå skala som Amazon.com lanserade med taglinjen, Jordens största bokhandel

Miljontals människor spenderade nära 235 miljarder av amerikanska dollar på Amazon bara 2018. Du kan få en minskning av intäkterna genom att gå med och implementera affiliate-erbjudanden från Amazon på din webbplats.

I den här guiden kommer vi att förklara för dig vad som är Amazon Associates-program och hur du kommer igång med det. Vi kommer också att visa dig de bästa metoderna för att hitta och marknadsföra Amazon-anslutna produkter.

Den första boken Amazon.com som någonsin såldes kom från Bezos garage som hände i juli 1995. Bokens namn var Fluid Concepts & Creative Analogies: Datormodeller för grundläggande tankmekanismer
 • Vad är Amazon Associates-program
 • Hur mycket kan du tjäna som Amazon-filial
 • Sätt att marknadsföra Amazon-produkter
 • Välj produkter att marknadsföra
 • Gör sökordsundersökningar och skriv inriktat innehåll
 • Tips och tricks
 • Exempel på framgångsrika Amazon-anslutna webbplatser
 • Slutsats
Amazon Associates används av 5,2% av alla webbplatser vars reklamnätverk vi känner. Det här är 1,0% av alla webbplatser

Innan du dyker in i behandlingen antog vi att du vet och slutförde två saker: startade en blogg och valde en lönsam nisch.

Vad är Amazon Associates-program

Amazon Associates är ett av de första online-marknadsföringsprogrammen som lanserades 1996. Programmet har en mer än 12-årig meritlista för att utveckla lösningar för att hjälpa webbplatsägare att tjäna pengar genom att annonsera miljoner produkter från Amazon. När webbplatsägare och bloggare som är Associates skapar länkar och kunder klickar igenom dessa länkar och köper produkter från Amazon, tjänar de remissavgifter. Det är gratis att gå med och enkelt att använda.

Amazons logotyp visar ett leende från A till Ö i namnet för att beteckna att “företaget är villigt att leverera allt till alla, var som helst i världen.”

Det finns många sätt att skapa intäkter när du startar en blogg eller webbplats. Emellertid representerar Amazon Associates en av de välkända metoderna för att tjäna pengar online. Hela processen är lätt att förstå.

Rekommenderad läsning: Hur man tjänar pengar på bloggning

AMAZON ASSOCIATES MARKNADSPOSITION, APRIL 2019, W3Techs.com
AMAZON ASSOCIATES MARKNADSPOSITION

Skapa bara ett konto hos Amazon Associates (kontogodkännande tar vanligtvis 24-48 timmar), skaffa enskilda affiliate-länkar och inkludera dem på din webbplats. När besökare klickar på dessa länkar och gör köpet ger Amazon dig upp till 10% av varje försäljning. Ännu viktigare hänvisar detta inte bara till det objekt du länkar till, utan till någon annan produkt som användaren köper från Amazon.

Nu låter allt detta spännande, eller hur? Tja, hela resan tar tid och fatta rätt beslut på vägen. Låt oss därför titta på hur du kan tjäna pengar med Amazon-filial.

Hur mycket kan du tjäna som Amazon-filial

Amazon ger dig en procentuell avgift för varje objekt som såldes och hänvisades till via din affiliate-länk. En användare kan köpa vilken produkt som helst inom en 24-timmarsperiod (eller 30 dagar om de lägger till en artikel i sin kundvagn) via din affiliate-länk, så får du provision för den försäljningen.

I USA spenderade tiden på Topp 5 digital-första shoppingappar 2018 ökade med 60% jämfört med 2016, enligt data som publicerades i appanalysföretaget App Annies rapport “The State of Mobile 2019.”

Amazon erbjuder olika avgiftssatser för olika produktkategorier. Här är nedbrytningen:

Amazon har totalt 119,928,851 produkter från april 2019

Produktkategori

TOP 10-KATEGORIER MED DET MESTA antalet produkter på AMAZON.COM
AMAZON ASSOCIATES MARKNADSPOSITION

Det handlar om att skicka riktade besökare till Amazon och få en provision för de saker de köper. Som du antar kommer dina intäkter att bero på antalet personer du hänvisar till och hur mycket pengar de spenderar. Och dessa siffror kommer att bero på trafiken till din webbplats och nischprodukter du marknadsför. Du kan tjäna från $ 50 till $ 50.000 baserat på prestandan på din webbplats eller blogg, och vi kommer att visa dig några framgångsrika Amazon-anslutna webbplatser nedan.

För mer information om avgifter besök officiell Amazon Associates programavgiftsdeklaration.

Sätt att marknadsföra Amazon-produkter

Inom Amazon Associates hittar du en mängd olika sätt att göra generera affiliate-länkar. Amazon erbjuder tre sätt att lägga till produktlänkar och annonser på din webbplats: Textlänkar, Banners och Native shopping-annonser.

Textlänkar

Det överlägset mest effektiva sättet att hänvisa en besökare till Amazon är att använda en textlänk inom webbplatsens innehåll. Enligt Darren Rowse från Problogger som skapade hundratusentals från Amazon-affiliate-programmet kommer 99% av konverteringarna från textlänkar.

Mer än 60% av säljarna sa att Amazon-försäljningen utgör mer än tre femtedelar av sin försäljning, och nästan 50% säljer nästan uteslutande med Amazon, vilket utgör 80% till 100% av deras försäljning

Här är ett exempel på kopplade textlänkar inom innehållet:

Kolla in det här golfklubb. Jag har använt den här typen av klubbar de senaste tre månaderna. Om du vill prova en, köp den för bara 100 dollar och få gratis frakt.

Så här får du textlänkar:

 • När du har loggat in på ditt konto klickar du på “Produktlänkar” som finns under fliken “Produktlänkning” på den svarta fältet.
67% marknadsföra sina produkter främst med Amazon-annonser

Amazon Associates

Cirka 60% av Amazon-säljare marknadsför sina varor genom marknadsplatsens plattform för sponsrade produkter
 • Sök efter det objekt du vill länka.
 • Klicka på “Hämta länk” till höger om objektet.
Två tredjedelar av alla säljare sa att de främjar sina produkter på vissa sätt
AMAZON ASSOCIATES MARKNADSPOSITION

Få länk

 • För att få en kort länk, klicka på nedåtpilen bredvid knappen “Hämta länk” och klicka på “Förkorta URL.”
 • Välj om du vill ha text och bild, Endast text eller Endast bild och välj färgalternativ och om du vill att den ska öppnas i nytt fönster.

Anpassa och hämta HTML

 • Kopiera HTML-kod i rutan under “Hämta HTML-kod för den här produktlänken.”
 • Klistra in HTML-koden i det föredragna avsnittet på din webbplats.

banners

Använd karusellbanners. När du marknadsför dina affiliate-länkar genom banners kan du försöka använda Carousel-banners från Amazon, vilket hjälper till att öka dina konverteringsfrekvenser mer än vanliga statiska banners. Många experter säger att användningen av karusellbannrar från Amazon har ökat sina anknytningsinkomster mycket

Det enklaste sättet att få en länk på din webbplats är att använda en bannerannons. Det har emellertid visat sig inte vara det mest effektiva sättet att generera försäljning.

Här är ett exempel på Amazon-bannerannonser:

Toppmärken

Hur man får bannerlänkar:

Flytta snabbt. Om du ser att en konkurrent är slut, kan det vara en bra tid för dig att sänka priserna och / eller öka annonserna. Om du ser att konkurrenternas recensioner ökar snabbare än du, försök att ta reda på orsaken. Leta efter nya och innovativa idéer som bilder eller produktinnehåll från bredare kategorier och implementera dem före dina konkurrenter
 • När du har loggat in på ditt konto på affiliate-program.amazon.com, klicka på “Banners” som hittas under fliken “Product Linking” i den övre svarta fältet.

Amazon Associates

 • Rulla nedåt och välj den kategori du vill få en banner från.
Kontrollera dina sidor regelbundet för frågor och nya recensioner. Många kunder ägnar mer tid åt att granska kundfrågor och recensioner än ett varumärkes publicerade innehåll, så se till att regelbundet kontrollera och svara på dessa vid behov

Bannerlänkar

Kampanjer inklusive Lightning Deals är ett bra sätt att sälja enheter med ökad hastighet, vilket i slutändan leder till fler recensioner. Målet är inte att alltid vara på marknadsföring eller ge djupa rabatter, men om du kan strö dessa in mot början av din produktlivscykel på Amazon är det ett utmärkt sätt att få ytterligare recensioner och bygga relevans så att andra kunder kan hitta dig.
 • Du kan välja vilken storleksbanner du vill genom att klicka på storleken under kategorin du valt, eller du kan bläddra igenom listan för att hitta den du vill ha.
 • Kopiera HTML-koden under bannern du vill ha och klistra in den i koden för din webbplats.

Native Shopping-annonser

Samma sak gäller för inbyggda annonser. De ser vackra ut, men de konverterar inte lika bra som textlänkar. Du får färre klick eftersom de ser ut som en annons.

Här är ett exempel på infödda shoppingannonser:

Amazon är seriös och strikt när det gäller utseendet på sin webbplats, därför måste produktbilderna vara av professionell kvalitet och på ett exakt sätt visa den produkt som säljs

Relaterade produkter

Hur man får länkade infödda annonser:

 • När du har loggat in på ditt konto på affiliate-program.amazon.com, klicka på “Native Shopping Ads” som hittas under fliken “Product Linking” på den översta svarta fältet.
 • Välj vilken typ av Native Shopping-annons du vill genom att klicka på “Skapa annonsenhet” och välj bland följande:
Det finns många Amazon SEO-sökordsverktyg som finns tillgängliga, men Sonar by Sellics har en gratis version och är ett bra ställe att börja

Shoppingannonser

 • Rekommendationsannonser är annonser som automatiskt visar relevanta produktrekommendationer från Amazon baserat på ditt sidinnehåll och besökande användare.
 • Sökannonser är annonser som gör att dina besökare kan dra nytta av sökresultaten från Amazon direkt på din webbplats. Inkludera produktrekommendationer baserade på sökfraser eller nyckelord som du har valt eller angett av dina besökare.
 • Med anpassade annonser kan du handplocka dina favoritprodukter som du vill marknadsföra och placera annonsenheten i dina produktartiklar.
 • Välj de kategorier eller artiklar du vill ha i dina annonser, liksom Fallback (om artikeln eller kategorin inte är tillgänglig någon gång på Amazon.com, kommer detta att fyllas i) och alla avancerade inställningar som storlek.
Nästan hälften av konsumenterna – med 48% – har mindre än två års tid att sälja på Amazon. De flesta har få anställda, men svararna på undersökningen sade att majoriteten av deras e-handelsförsäljning sker via Amazon

Relaterade produkter

 • Kopiera HTML-kod och klistra in den i koden på din webbplats.

Besök Amazons officiella sida Produktlänkar, banners och inhemska shoppingannonser för mer information.

Välj produkter att marknadsföra

Folk köper nästan allt på Amazon. Du borde kunna hitta ett bra urval av relaterade produkter för att marknadsföra vad din webbplatsnisch gör.

Det första du kan göra är att kolla på sidan Bestsäljare. På vänster sida kan du bläddra igenom avdelningar och välja produktkategori som är relevant för din webbplats.

Nästan 50% av Amazonas kunder är öppna för att testa nya märken eller produkter

Amazon Bästsäljare

NYCKELFAKTORER FÖR US-ANVÄNDARE TILL SHOP VIA AMAZON 2019
NYCKELFAKTORER

Gå alltid med produkter som är nära relaterade till din webbplatsnisch. Du kan välja en bred kategori och nisch till specifika produkter för att rikta in besökaren som letar efter speciella artiklar. På så sätt är det mycket mer troligt att besökare klickar igenom och köper. Till exempel Kamera & Foto> Tillbehör> Väskor och fodral> Filterväskor.

När det gäller vilka prispunktsartiklar som ska marknadsföras är tumregeln att gå för mellanpris. De låga priserna är vanligtvis lätta att sälja, men du får för låg provision. Å andra sidan har avancerade produkter föremål mycket större avgifter, men det kommer inte att vara lätt att sälja.

Det betyder att den bästa metoden är att gå för objekt runt $ 50 – $ 200-märket. Vid denna prispunkt är dina provisioner bra och sakerna blir lättare att sälja.

Tänk på att det är viktigt att marknadsföra produkter av hög kvalitet. Således ha ett öga på kundernas recensioner och betyg.

Vilken typ av innehåll att skriva och nyckelord att använda

Nu när du förstår vilka produkter du kan marknadsföra är det dags att arbeta med att skapa innehåll som ger dig besökare redo att köpa produkter.

Vi kommer inte att prata om nyckelordsforskning här. Istället kommer vi att avslöja vilken typ av artiklar som fungerar bäst när det gäller att göra affiliate-försäljning.

Var noggrann i din recension och försök att täcka alla punkter som du vill se om du var läsaren

Produktrecensioner

Det är förmodligen de mest populära artiklarna folk skriver och använder för att tjäna pengar på Amazon. Välj vilken produkt som helst inom din nisch och skriv en recension om den.

Att göra en kvalitetsgranskning för en produkt relaterad till din nisch är det bästa sättet att få högre klick genom priser och göra affiliate-försäljning.

Detta segment blir mer och mer populärt med allt “unboxing” -innehåll som har dykt upp under de senaste åren. Det är uppenbart att kunder älskar att läsa djupgående produktrecensioner från riktiga människor.

Se till att din recension talar till människor som använder ord som de förstår

Exempel på titlar:

 • Apple MacBook air 13-tums recension
 • Canon EOS-1D X Mark II Body review

De bästa produkterna

Kom ihåg att det inte finns någon gräns för hur många produktrecensioner du kan göra; du kan skapa en webbplats helt enkelt avsedd för att göra produktrecensioner

Det är ingen hemlighet; människor som alltid vill köpa de bästa sakerna tillgängliga. Dessa människor brukar gärna spendera mer pengar för att få bästa möjliga varor.

Dessutom får denna typ av innehåll ett ton trafik om du kan rangordna det högt i sökmotorer. Vissa bloggare tror att det här innehållet ger den högsta konverterande trafiken.

Exempel på titlar:

 • De bästa bärbara datorerna för studenter 2019
 • Den bästa hörlurarna för löpare 2019

Produktjämförelse

När du nämner en produkt som du har granskat, snarare än att länka direkt till produkten, är det bäst om du kan länka till din recension. Detta minimerar dina affiliate-länkar (som sökmotorer inte gillar) och ger också den potentiella kunden “en smak” av den produkt du marknadsför

Med några många märken och produkter tillgängliga idag är det inte alltid en enkel process att välja vilka produkter man ska köpa. Således älskar och behöver människor jämföra produkter innan de fattar sitt slutliga beslut. Om du kan ge tillräckligt med information och göra exakta rekommendationer kommer besökare att köpa varor du rekommenderar.

Exempel på titlar:

 • iPhone X mot Galaxy s9
 • Leica M10 kamera mot Canon 5D Mark IV
Amazon tillåter 250 tecken för dina produkttitlar och rekommenderar att du använder en specifik formel när du skriver dem: Produktmärke / beskrivning + rad / samling + material / ingrediens + färg / storlek + kvantitet

Försäljning, kampanjer och rabatter

Amazon har knappast några produkter som inte har en noterad rabatt. Håll utkik efter sådana kampanjer eftersom de kan vara väl värda att marknadsföra (om de är relevanta för din läsare).

Exempel på titlar:

 • Billig MacBook pro till salu
 • Skaffa Samsung Galaxy s9 10% rabattkupong
Fokusera mer på fördelarna. När någon bestämmer sig för att köpa en viss produkt gör de det efter att ha sett fördelarna, inte punktspetsiga funktioner

Hur man väljer

När människor planerar att köpa produkten i en kategori som de aldrig köpte förut har du vanligtvis massor av “nybörjare” frågor. Om du skapar användbart “Hur man väljer” innehåll och går igenom dem genom att välja en viss produkt, lyssnar de på dina råd och gör köp.

Exempel på titlar:

Konsumenterna blir alltmer försiktiga med kommersiella recensioner (eftersom du kommer att vinna om de köper en av produkterna). Om möjligt, inkludera användargenererade recensioner och betyg i dina inlägg för att öka trovärdigheten
 • Hur man väljer den bästa madrassen
 • Hur man väljer de bästa golfklubbarna

Nya produkter lanseras

Produktlanseringar är heta. Det är verkligen mycket tävling som skriver om dem, men det finns en lika stor mängd människor som konsumerar innehåll om nya produkter. Om du kan ta en del av en lanseringens trafik och få den att konvertera, kan det lätt vara värt ditt tag.

Enligt Amazon kan A + Content öka försäljningen i genomsnitt 3 till 10% genom att utbilda konsumenten om din produkt och varumärke

Exempel på titlar:

 • Nya iPhone Xs-funktioner och priser
 • Nya slår hörlurar 2019

Tips och tricks

Använd minst två affiliate-länkar per inlägg

Använd flera affiliate-länkar per artikel du skriver. Du kan inkludera affiliate-länk varje gång du nämner produkten. Inte bara det skulle hjälpa dig att få fler till Amazon, utan det är också användarvänligt.

Gör produktbilder klickbara

Kontrollera om artiklarna redan är sålda på Amazon. Gratis verktyg som Keepa.com kan hjälpa dig att mäta om artiklarna redan har sålts av Amazon Retail vid någon tidpunkt

När du använder bilder på produkterna i ditt innehåll, se till att folk kan klicka på dem. Vissa webbplatser ser så högt som 30% klickfrekvensökning när de lägger till den här funktionen.

Här är ett exempel på HTML-kod:

Överväg att göra mer av Amazons kanske om du är i startläge. Mer ambitiösa nystartade företag som vill lansera en helt ny produkt kan också försöka ansöka om Amazon Launchpad, vilket förenklar utvecklingen, marknadsföringen och detaljhandeln för nya produkter från nystartade företag. Det inkluderar hjälp med att hantera varulager och utföra order

HTML-CODE-prov

Skaffa så många människor du kan till Amazon

Resultaten av att använda Amazon kan ibland vara fenomenala: Det South Carolina-baserade prydningsföretaget Palmetto Engraving fick 18 000 beställningar från Amazon efter att ha varit med på Amazon under en Black Friday-försäljning, säger Palmetto Engravings vice president Dennis Solomon. Fram till dess var deras största försäljningsstigning 200 order via onlinehandlaren Etsy

Som vi nämnde ovan kommer Amazon att ge dig provision för alla produkter som folk köper via din partnerlänk. Så fler människor du refererar till Amazon desto mer pengar kan de göra och desto mer pengar kan du tjäna.

Gör dig redo och fokusera på semestern

Var beredd att stå bakom din produkt eller tjänst. För att stå ut i ett hav av konkurrenter är det viktigt att göra en bra produkt. Att betala för reklam på Amazon hjälper resultaten att dyka upp högre och bör inte diskonteras. Men Amazon-dynamiken innebär också att användare kan lämna negativ feedback som kan sjunka blivande varumärken

Vi vet alla att semestern är galen för alla som har ett företag som säljer produkter (särskilt fysiska produkter.) Söktrafiken är uppe och konverteringsgraden är högre än någonsin.

Se till att du är redo för semestersäsongen eftersom det är när du kan göra det mesta av din försäljning. Bli upptagen två månader före jul, men glöm inte Black Friday och Cyber ​​Monday.

Se till att du använder rätt webbplatslayout

Din webbplatslayout och design spelar en viktig roll i din Amazon-affiliate-framgång. Det finns flera saker du bör tänka på när du skapar din webbplats.

 • Mobil kompatibilitet och ren design
 • Lätt att hitta affiliate-länkar
 • Använd anpassat WordPress-tema för Amazon-anslutna webbplatser
Genom att erbjuda en betydande rabatt då och då eller köra en daglig affär kan du få tillräckligt med exponering för varumärken och locka upprepade köpare. Detta, i kombination med fantastiska recensioner och optimerad SEO, kan ge en vinnande strategi

Med dessa saker i åtanke kan du fokusera mer på innehållsskapande.

Använd WordPress-plugins för att göra ditt liv enklare

Om du planerar att gå full kraft med din Amazon-anslutna WordPress-webbplats kan du behöva använda anpassat plugin som EadsyAzon. Det kommer att göra ditt liv enklare och hjälpa dig att hitta länkar och bilder och publicera dem snabbt på din webbplats.

Exempel på framgångsrika Amazon-anslutna webbplatser

Slutligen vill vi visa dig några exempel på Amazon-anslutna webbplatser som tar det till nästa nivå. Kolla in dem och var uppmärksam på hur de omfattar Amazon-produkterbjudanden.

Till exempel Tuft & Needle, en madrassindustristörare, började sin verksamhet helt online och noterade 100 miljoner försäljning enbart 2016, säger Jeff Wells från Tuft & Needle. Wells är vice ordförande för Amazon Strategi vid madrassstöraren, en position som uteslutande ägnas åt att hantera företagets strategi för försäljning på Amazon.

Slutsats

Det är praktiskt taget hela resan som du måste genomgå när du arbetar på en Amazon-marknadsföringswebbplats. Det är viktigt att notera att tålamod spelar en avgörande roll i hela processen, eftersom det tar tid att bygga trafik till din webbplats. Men om du tar alla stegen som nämns ovan är det säkert att du kommer att lyckas med tiden.

Därför, med tillräckligt engagemang, motivation, tid och passion, är att tjäna pengar med Amazon-affiliate ett alternativ som vem som helst kan välja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map