Hur du gör din webbplats mobilvänlig

Om den här guiden

Mobilvänlig webbplats infographic
Visa mobilvänlig webbplats [Infographic]

I den snabba digitala världen vi lever i, ständiga tekniska framsteg öppnar dörren till ett överflöd av direkt tillgänglig information. Detta gör att människor är hungriga efter mer information och fler tjänster. De vill ha direkt tillgång till önskad information, oavsett var de är och vilken typ av enhet de använder för att bläddra i onlinevärlden.

Att göra det möjligt för kunder att få tillgång till information när man är på språng har blivit en av de främsta prioriteringarna för nästan alla affärsorganisationer i världen. Det ger kunderna en mycket bättre användarupplevelse, vilket kan förbättra sin verksamhet på många avgörande nivåer. Det är därför det är viktigt för alla företagare att skapa en mobilvänlig webbplats för att ge mobila användare en sömlös mobilupplevelse. Samma regel gäller om du planerar att skapa en blogg. Det måste vara mobilvänligt.

Vad är en mobilvänlig webbplats?

En mobilvänlig webbplats är en webbplats som är utformad för att visa webbplatsinnehåll på mobila enheter, det vill säga smartphones och surfplattor. Det är optimerat för mobila enheter eftersom det gör det mycket lättare för mobilanvändare att läsa önskat innehåll och navigera på webbplatsen de väljer att besöka.

mobilvänlig webbplats
67% av användarna indikerade att de skulle vara mer benägna att köpa en produkt eller tjänst från ett företag som byggde en mobilvänlig webbplats
inte mobilvänlig webbplats
61% av användare sa att de skulle lämna en webbplats som inte var en mobilvänlig webbplats

En mobilvänlig webbplats anpassas nämligen enkelt till skärmstorleken och upplösningen för de mobila enheter som besökare på webbplatsen använder. Detta gör att de kan hitta det de letar efter inom några sekunder.

Genom att formatera gränssnittet och innehållet på din webbplats på ett mobilvänligt sätt kommer du inte bara att göra navigering enklare och texten större för att den ska bli lättare att läsa, men du kommer också att optimera din webbplats för pekskärmar genom att lägga till beröringsvänliga element. Och din webbplats nedladdningshastighet kommer att förbättras mätbart.

Varför är det viktigt att ha en mobilvänlig webbplats

Att ha en mobilvänlig webbplats kan ha stor inverkan på ditt företag och lägga till din kortslutning. För mer än ett år sedan överskred mobilanvändningen skrivbordsanvändning, vilket visar att mer än hälften av onlinetrafiken nu kommer från mobila enheter.

Detta är verkligen ett av de viktigaste skälen till att börja överväga att göra din webbplats mobilvänlig, eftersom majoriteten av dina kunder definitivt besöker din webbplats via sina mobiltelefoner och surfplattor.

Den 21 april 2015 rullade Google ut ytterligare en av sina många rankingalgoritmuppdateringar, med uppgift om att webbplatser som är optimerade för mobila enheter kommer att ges företräde i sökresultat för mobila sökmotorer, och uppmanar webbplatsägare att förbättra sina webbplatser och ge sina användare en bättre användarupplevelse.

Att göra din webbplats mobilvänlig kan därför påverka rankningen på din webbplats i sökmotorer avsevärt. Det kan förbättra din synlighet och förbättra din varumärkesidentitet och den användarupplevelse du tillhandahåller. Dessutom kan det hjälpa dig att göra din webbplats till en blygenerationsmaskin.

mobila enheter blomstrar
Mobila enheter står nu för nästan 2 av varje 3 minuter tillbringade online
tid tillbringad på en mobil enhet
Den genomsnittliga användaren spenderar 4-5 timmar per dag på mobil
mobila digitala medier
Mobil digital medietid i USA är nu betydligt högre kl 51% jämfört med desktop (42%)

Varför du ska gå mobil just nu

gå mobil

Ditt företag kommer att dra nytta av på flera sätt när du optimerar din webbplats för mobila enheter. Låt oss ta en titt på de mest avgörande som kan hjälpa dig att förbättra ditt företag under lång tid.

Ökad trafik till din webbplats

mobil sökningstrafik
Cirka 60% av söktrafik kommer från mobila enheter

Bland Topp 5 mest spännande möjligheter för digitala marknadsförare, mobiloptimering är i topp, framför ens engagemang på sociala medier och inriktning / anpassning

43% Mobiloptimering
35% Sociala medier engagemang
35% Inriktning och personalisering
30% Innehållsmarknadsföring
30% Innehållsoptimering

90% av webbplatserna är inte redo att optimeras!

På grund av det växande antalet mobilanvändare kan du locka ett ganska stort antal kunder genom att ge dem en oklanderlig mobilupplevelse. Detta kommer att ge mycket mer trafik till din webbplats. Människor använder i dag sina smartphones även när de tittar på TV, använder sina stationära eller bärbara datorer. De fortsätter att använda dem när de reser till jobbet och ofta medan de är på jobbet.

Dessutom känner Google igenom om en viss webbplats inte är mobilvänlig. Det är mindre troligt att de visar din webbplats som ett legitimt resultat i sökningar om den inte är optimerad för mobila enheter. Naturligtvis kan det negativt påverka din ranking i resultatsidorna i sökmotorerna och lämna dig långt efter din konkurrens när du kämpar för att bygga upp dig och få mer trafik till din webbplats.

Att ha en mobilvänlig webbplats kan därför kraftigt hjälpa dina organiska sökresultat och hjälpa dig att dra mycket mer trafik till din webbplats och i slutändan förbättra din sökmotorrankning.

Bättre användarupplevelse

När du aktiverar dina målkunder som använder mobila enheter att enkelt komma åt din webbplats och hitta de varor eller tjänster de letar efter inom några sekunder förbättrar du deras användarupplevelse kraftigt.

Det är mycket mer troligt nu att majoriteten av dina besökare använder smartphones och surfplattor för att kolla vad du har att erbjuda. Så att ge både användare och stationära användare en bättre användarupplevelse bör vara en av dina främsta prioriteringar.

Bättre användarupplevelse innebär högre SEO-ranking, eftersom Google indexerar användarupplevelsen för att bestämma rankningen av webbplatser i sökmotorerna. Därför, om du kan ge dina mobilanvändare en bättre användarupplevelse, kommer du att förbättra din SEO-ranking, vilket hjälper dig att förbättra din sökbarhet och ge dig högre trafik.

Naturligtvis betyder det inte att du borde ignorera dina kunder och potentiella kunder som använder stationära eller bärbara datorer, eftersom de fortfarande står för en betydande mängd trafik som kommer till din webbplats och de är fortfarande en viktig del av din kundbas.

dålig mobilupplevelse
40% av konsumenterna kommer att gå till en konkurrents webbplats efter en dålig mobilupplevelse
97% av webbplatser misslyckas vid UX. Webbplatser som misslyckas på UX lider av frustrerade användare och dåliga konverteringsgrader

Ökade konverteringskurser

Med mer trafik som kommer till din webbplats har du bättre möjligheter att engagera målkunder med ditt innehåll och locka kvalitetsledningar. I slutändan konverterar du dessa leads till kunder. Fler och fler människor besöker din webbplats och genom att ge dem en stor användarupplevelse kommer du att lyckas öka dina konverteringsfrekvenser kraftigt.

obevakad webbplats
48% säger att när webbplatser inte fungerar bra på sina smartphones gör det dem att känna att företagen inte bryr sig om sin verksamhet

Majoriteten av online-shoppare är faktiskt mobilanvändare. Och mer och mer surfar de på internet via sina smartphones och surfplattor medan de är på språng för att leta efter produkter eller tjänster.

Om du inte ger dem denna bekvämlighet och enkla navigering, kommer du att förlora både befintliga och potentiella kunder, eftersom de är mer benägna att lämna din webbplats och gå vidare till din tävlings vänligare webbplats.

Genom att tillgodose behoven hos målkunder som föredrar att surfa på mobila enheter kan du därför locka många fler kunder och öka dina omvandlingsfrekvenser. Med högre konverteringsgrader blir det mycket enklare att göra en vinst och du kommer att se positiva resultat på din ROI.

surfhastighet
För att verkligen tävla idag och hålla människor på din webbplats måste den kunna lika stödja både icke-WiFi- och WiFi-anslutningar, och i en perfekt värld, ladda en sida på under 4 sekunder.

Mer än hälften av mobilanvändarna idag räknar med att en webbplats laddar denna tid och cirka 80% är missnöjda med surfhastigheten på sina smartphones i allmänhet.

optimerad och lätt webbplats
Ett par saker att tänka på är för det första att optimera ditt visuella innehåll (minska filstorlekarna utan att påverka bildkvaliteten) och hålla din webbplats övergripande storlek till mindre än 1 MB

Minskade avvisningspriser

Om din webbplats gör att mobilanvändare måste skissa, zooma in på en sida eller installera tillägg på så att deras mobila enheter kommer att kunna visa din webbplats kommer du att bli avsett att ha extremt höga avvisningsfrekvenser. Det är lättare för mobilanvändare att helt enkelt lämna din webbplats och gå vidare till en konkurrenskraftig webbplats som inte är så besväret.

Genom att göra din webbplats mobilvänlig, minskar du dina avvisningsfrekvenser kraftigt. Och eftersom du ger mobila användare en intuitiv upplevelse har du en större chans att engagera dem i ditt varumärke genom att göra det värt för dem att stanna längre på din webbplats.

Webbplatser som endast är optimerade för skrivbordsanvändning ger inte bra på mobila enheter, vilket kan göra att mobilanvändare som besöker din webbplats lämnar på ett ögonblick och aldrig kommer tillbaka. Dessutom tar sådana webbplatser mycket längre tid att ladda på mobila enheter. Tänk på att online-shoppare förväntar sig att en sida laddas inom två sekunder. När tre sekunder har gått har ett stort antal shoppare gått någon annanstans.

Sidbelastningstid är en av de viktigaste delarna av varje framgångsrik webbplats, eftersom den kan påverka din studs och konverteringsfrekvensen avsevärt. Specifikt kan en fördröjning på en sekund i sidbelastningstiden minska dina konverteringsfrekvenser med 7 procent, medan en fördröjning på två sekunder i sidbelastningstiden kan öka dina avvisningsfrekvenser med upp till 87 procent.

Optimera din webbplats hastighet för bättre användarupplevelse och du kommer att se utdelningen i ditt företags resultat. Optimering av din webbplats för mobila enheter hjälper dig att uppnå detta också eftersom din webbplats fungerar mycket bättre på dina besökares surfplattor och smartphones, vilket hjälper dig att minska studien och växa din kundbas.

kund lojalitet
90% av mobilsökningar leder till action, över 50% leder till köp

Ökad kundlojalitet

Om du ger dina kunder en bättre användarupplevelse inspirerar du kundlojalitet och får livslånga kunder och ambassadörer för ditt varumärke. En mobilvänlig webbplats kan hjälpa dig att göra just det och det kommer att hjälpa dig att öka ditt rykte och förbättra ditt varumärkes image.

En tillfredsställande mobilupplevelse hjälper dig att bygga förtroende hos dina kunder och skapa ett större varumärkesengagemang. Du kommer att ha större trovärdighet och bli en pålitlig resurs för dina kunder när de behöver information du kan ge dem. Om du inte ger dina kunder den mobila upplevelse de söker, riskerar du att förlora dem, kanske till och med permanent, till din konkurrens.

Att välja en metod för att skapa en mobilvänlig webbplats

välja en metod

Det finns två sätt att skapa en mobilvänlig webbplats; vilket tillvägagångssätt du väljer beror helt på dina affärsprioriteringar. Du kan nämligen välja att skapa en webbplats som är helt ny och mobil eller designa din egen webbplats för att automatiskt anpassa sig till olika mobila enheter, som kallas responsiv webbplatsdesign.

Bygg en mobil webbplats

TOP 5 SMARTPHONES 2019
topp 5 smartphones 2016
Samsung 21,4%
Äpple 18,7%
Huawei 8,1%
Lenovo 5,1%
Xiaomi 4,6%
Alla andra telefonförsäljare täcker 42,1% av mobiltelefonmarknaden

Att bygga en separat mobilwebbplats innebär att vara värd för en mobilversion av din webbplats på separata webbadresser, som kan vara en mobil underdomän (m.example.com), en undermapp på din webbplats (exempel.com/mobile) eller en helt separat mobil domän (exempel.mobi).

När du använder en separat mobilwebbplats bör du integrera delar av en responsiv webbdesign, eftersom det gör att dina webbsidor kan anpassa sig till små skillnader i skärmstorlekar.

Att bygga en separat mobilwebbplats har definitivt sina plus och minus. En mobilwebbplats är ett tillägg till din huvudwebbplats och den är optimerad för användning när du är på språng. Det kan hjälpa dig mycket med söksynlighet, eftersom det är mer troligt att det visas på mobilsökningar än din vanliga domän. Den använder också en minsta mängd bandbredd, varför det är mycket snabbare än andra webbplatser.

Ur mobilanvändarnas perspektiv är en separat mobilwebbplats definitivt att föredra, eftersom en sådan webbplats kan ge utmärkt användbarhet. Mobilanvändare som besöker din webbplats omdirigeras automatiskt till din mobilspecifika URL, men surfplattans användare visas på skrivbordssidan, så ditt innehåll är inte konsekvent på alla enheter.

4 tums telefonskärm
4-tums telefoner är de mest populära i de flesta länder inklusive Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Australien, Japan och USA. Detta orsakas av den enorma populariteten för iPhone 5 och 5S

Men från ditt affärsperspektiv, genom att bygga en separat mobilwebbplats, har du två webbplatser att underhålla, vilket kan ta mycket av din tid, för att inte tala om pengar. Och du måste göra SEO för din nya webbplats från början. En annan mycket viktig sak är att du kommer att ha duplikatinnehåll, som Google kan straffa dig för. Men du kan lösa problemet genom att ha rätt dubbelriktad kommentar. På det här sättet kommer din webbplats inte att visas som att ha duplikatinnehåll utan i stället kommer de två av dina webbadresser att ses som motsvarande innehåll.

populära skärmupplösningar
När det gäller skärmupplösningar, mest populära är 640 × 1136, 750 × 1334, 1080 × 1920 och 720 × 1280
mobila betalningar
20,2% av nordamerikaner använder mobila betalningar regelbundet – den procenten motsvarar 55 miljoner människor, ett antal som företaget förutspår kommer att växa med 39,2% inom nästa år.

Många företagare beslutar sig för att ta mobil-först-strategin för att skapa sina mobilvänliga webbplatser. Det betyder i grund och botten att utforma din webbplats för mobila enheter först och arbeta dig fram till att designa för desktop. Det är definitivt det bästa sättet att ta när du skapar en webbplats för första gången eftersom, om du lyckas få din webbplats att fungera bra på mobila enheter, kommer den att fungera ännu bättre på ett skrivbord.

Men om du inte bygger en webbplats för första gången och helt enkelt vill optimera din befintliga webbplats för mobila enheter kan du antingen lägga till en mobilversion av din webbplats på en annan URL eller ändra din webbplats så att dess layout anpassas till varje enhet med responsiv webbdesign.

Responsiv webbplatsdesign

mobil digital annons
Mobila enheter står för 50% av all digital annons som spenderas under 2019

Responsiv webbplatsdesign innebär att utforma din befintliga webbplats på ett sätt som gör det möjligt att ändra dess layout så att den automatiskt anpassar sig till olika mobila enheter. Därför, oavsett vilken enhet den visas på, kommer din webbplats automatiskt att anpassa sig till skärmstorleken och upplösningen på den enheten, vilket förbättrar användarupplevelsen kraftigt. Dessutom är responsiv webbdesign det designmönster som Google rekommenderar.

MOBILKOMMERSION växer snabbt
$ 3 bil. 2010
$ 6 2011
$ 10 2012
$ 14 2013
$ 19 2014
$ 25 2015
$ 31 2016

En responsiv webbplats känner igen enheten där den visas och ändrar storleken automatiskt för optimal visning. Genom att ha en lyhörd webbplats kan du ge människor som använder sina smartphones och surfplattor att besöka din webbplats med bästa möjliga användarupplevelse. Och du minskar risken för att förlora dem till dina konkurrenter.

Du vill verkligen ge dina befintliga och potentiella kunder exakt vad de vill och lyckas med att utöka din kundbas och generera mer intäkter. Så genom att ha en lyhörd webbplats kommer du att ge dina kunder snabba laddningssidor, enkel navigering och en strömlinjeformad webbplats där de snabbt och enkelt kan hitta det de letar efter.

Hur du gör din webbplats mobilvänlig

hantering av digitalt innehåll
De viktigaste mobiloptimeringsfaktorerna enligt konsumenterna
tillgänglighet
Gör det tillgängligt

Mobila webbplatser bör fungera på alla mobila enheter.
klick
All information är tillgänglig i en eller två kranar
sökruta
Sökfält är lätt att hitta och använda
som ikon
Få webbplatsen att se ren och effektiv ut
skrivbordsversion
Ge ett alternativ att gå till hela skrivbordets webbplats
fingervänliga knappar
Användare föredrar stora fingervänliga knappar. Designa din webbplats så att någons hand enkelt kan interagera med den
design for synlighet
Design för synlighet
Gör det enkelt för dina kunder att läsa innehållet.
icke-rullande former
Gör utfyllningsformuläret utan rullning och med bara få fält
bläddra i en riktning
De flesta användare bläddrar bara i en riktning, antingen upp – ner eller vänster – höger
göra köp
Gör det enkelt att konvertera
Skapa tydliga sätt för dina användare att köpa eller kontakta dig.
plats och driftstimmar
Det är viktigt att ange din plats och drifttimmar
Klicka för att ringa
Tänk på funktionen “Klicka för att ringa” på din webbplats
e-postadress
Ange din e-postadress
sociala nätverkskonton
Ange dina sociala nätverkskonton
omdirigeringar på mobil webbplats
Omdirigeringar på mobil webbplats
Se till att besökare som besöker din webbplats från en mobil enhet omdirigeras till din mobilvänliga webbplats.
testning och optimering
Lyssna, lära och iterera
Gör testning och optimering till en pågående process.

bläddra ner

Hur du gör din webbplats mobilvänlig beror på om du använder ett av de många innehållshanteringssystemen (CMS) för att hantera ditt digitala innehåll eller om du använder en webbplatsbyggare.

CMS

Att använda en CMS för att göra din webbplats mobilvänlig är det bästa alternativet, eftersom det erbjuder de lösningar du behöver utan att behöva skapa två separata versioner av din webbplats.

De mest populära CMS-plattformarna är WordPress, Joomla och Drupal, för att bara nämna några. De erbjuder ett antal mobila plugins, teman och mallar för att hjälpa dig förvandla din webbplats till en responsiv en som kommer att anpassa sig till alla möjliga mobila enheter.

Oavsett vilken typ av innehållshanteringssystem du använder för din webbplats kräver du att din webbplats mobilvänlig ändras och / eller anpassar temat på din webbplats. Naturligtvis måste det tema du väljer använda responsiva designprinciper för att det ska kunna anpassa sig till olika enheter som din webbplats visas på..

Du kan först kontrollera om det tema du redan använder kanske har en uppdatering tillgänglig och om den uppdateringen är mobilvänlig eller inte. Om så är fallet, kommer att uppdatera ditt tema vara ganska mycket allt du behöver göra. Ännu viktigare är att uppdatering av ditt tema kommer att ge din webbplats nya säkerhetsfixer, vilket kommer att förbättra både din webbplats och ditt övergripande företag.

WordPress

Om din webbplats är värd på WordPress.com kommer WordPress automatiskt att erbjuda dig ett mobilvänligt tema för din webbplats, beroende på vilket tema du redan har. Om du använder WordPress med ditt eget webbhotellföretag kan du kontrollera ditt tema och WordPress-version med hjälp av någon av följande metoder.

  • Kontrollera din administrationspanel, där du kan se versionnumret längst upp på instrumentpanelen eller i sidfoten för de senaste respektive äldre versionerna av WordPress-installationer, respektive.
  • Alternativt kan du gå till webbplatsen med det installerade WordPress och använda funktionen “Visa källa” i din webbläsare för att söka på sidan efter generatorns metatagg, som ger dig versionnumret. Versionsnumret för WordPress-installationen finns också i filen /wp-includes/version.php.

Joomla

Om du använder Joomla som ditt CMS kan du kontrollera vilken version av installationen du använder genom att kontrollera ditt administrationsgränssnitt, kontrollera din systeminformationssida i ditt administrationsgränssnitt eller genom att kontrollera filen /version.php, som innehåller versionsnumret och som vanligtvis finns i / bibliotek / joomla / filer.

Om din version av Joomla inte är den senaste tillgängliga kan du uppdatera din Joomla-version och mall. Ett annat alternativ är att installera ett mobilvänligt Joomla-tillägg eftersom många tillägg gör din webbplats mobilvänlig utan att behöva uppdatera din version av Joomla.

Drupal

Om du använder Drupal som ditt CMS och vill konvertera hela webbplatsen till ett nytt tema som är mobilvänligt kan du göra det genom att besöka guiden för lyhörd webbdesign tillhandahålls av Drupal. Där kan du hitta listan med lyhörda teman och välja det som anpassar sig till din webbplats. Installera det tema du har valt och du är bra att gå.

Testa ditt tema

När du har uppdaterat ditt tema testar du hur det fungerar på både stationära och mobila enheter genom att besöka en live-demosida med ditt valda tema. Teman har vanligtvis en länk som leder till deras demosida och det är det enklaste sättet att avgöra om ditt valda tema har en lyhörd design som uppfyller dina behov. Det bästa sättet att se om temat fungerar som du vill är att använda en mobil enhet för att besöka demosidan.

Du kan dock också besöka PageSpeed ​​Insights , som kan visa dig om temat du har valt fungerar bra på mobila enheter. Google Chrome erbjuder ett annat alternativ för att kontrollera ditt temas beteende. Det handlar om att använda ett “mobilenhetsemulering” -verktyg i Chrome Developer Tools. Du kan hitta verktyget under Chrome-menyn Visa> Developer> Developer Tools.

Om ditt valda tema visar sig vara mobilvänligt och fungerar bra på både stationära och mobila enheter, se till att du genomför ett sista test för att kontrollera om din webbplats är lyhörd och gör det bra på alla enheter. Du kan göra din slutkontroll med användning av Mobilvänligt test , som endast kräver att du skriver in din webbadress i rutan, varefter den snabbt analyserar din webbplats och ger dig resultatet på några sekunder.

Om din webbplats fortfarande inte är mobilvänlig, kommer det mobilvänliga testet att berätta varför, samt ge dig användbar information om allt som behöver fixas för att din webbplats ska bli optimerad för mobila enheter.

Webbplatsbyggare

webbbyggare recensioner
Webbbyggare recensioner

Det finns många responsiva webbbyggare som kan hjälpa dig att göra din webbplats mobilvänlig utan att behöva skriva en enda kodrader. De har verktyg som är enkla att använda och kan hjälpa dig att skapa en mobilvänlig webbplats på kort tid. Webbbyggare kan till och med vara värd för och underhålla din webbplats så i princip kan de göra allt arbete åt dig. Detta gör att du kan fokusera på att skapa ditt innehåll och arbeta för att uppnå dina affärsmål.

De mest populära webbbyggarna är Wix, Weebly och Squarespace, för att bara nämna några. Men det finns många fler webbbyggare med lättanvända verktyg som kan hjälpa dig att förbättra din webbplats med en responsiv design som kommer att anpassa sig till någon av enheterna som används för att visa din webbplats.

Webbplatsbyggare har verktyg som gör att du helt enkelt kan dra och släppa ditt innehåll till en webbplats och omedelbart publicera allt du vill. De kan till och med vara värd för din webbplats och hantera alla tekniska grejer så att du kan fokusera på att skapa engagerande innehåll.

Den viktigaste funktionen hos webbbyggare är att de automatiskt gör din webbplats mobilvänlig. Så genom att använda något av de tillgängliga alternativen skapar du en webbplats med en responsiv design som automatiskt anpassar sig till de enheter dina besökare använder.

När du väljer en webbplatsbyggare säger det sig självt att du måste välja den som bäst passar dina behov. Du kommer säkert att överväga priset, men det är avgörande att du kontrollerar de mönster och verktyg som olika webbbyggare erbjuder, liksom kundtjänsten de tillhandahåller.

Wix

wix-logotyp vid första webbplatsguiden

Wix är en av de bästa webbplatsbyggarna på marknaden. Det är definitivt det mest innovativa, med mönster som är aktuella med de senaste trenderna inom webbdesign. Du behöver inte veta hur du kodar; allt du behöver göra är att dra och släppa ditt innehåll och ge dina besökare en bästa användarupplevelse. Wix har också konstruktioner och verktyg som är branschspecifika och kan täcka alla möjliga nischmarknader.

Weebly

weebly-logotypen vid första webbplatsguiden

Å andra sidan har Weebly ett enkelt och minimalistiskt användargränssnitt och dess design skiljer sig väsentligt från de som erbjuds av Squarespace. Men om du föredrar enkelhet framför design är Weebly vägen att gå. Det har färre verktyg än Squarespace och det är den absolut lättaste dra-och-släpp-webbbyggaren. Det är väldigt användarvänligt, alla mallar svarar och det har över 40 fördesignade sidlayouter som du kan välja mellan.

Squarespace

squarespace-logotypen vid första webbplatsguiden

Squarespace erbjuder eleganta och professionella design, varför det är marknadsledande när det gäller att skapa responsiva webbplatser. Alla designmallar som Squarespace erbjuder är mycket polerade och leder till en mycket bättre användarupplevelse. Squarespace erbjuder kundsupport dygnet runt. Det ger dig också en omfattande lista över alternativ du kan välja mellan för att stilisera och anpassa din webbplats. Många andra webbbyggare erbjuder inte alternativ för att anpassa stilen på din webbplats som inte kräver redigeringskod.

Slutsats

Idag är det nödvändigt att ha en mobilvänlig webbplats. Att gå på mobil ger dina besökare en bättre användarupplevelse. Gör ändringarna och hålla jämna steg med, eftersom Google kommer att belöna dig med en högre ranking i sökresultaten.

Det finns många alternativ för att skapa en webbplats som kommer att optimeras för mobila enheter. Kolla in vad som finns tillgängligt och välj det som bäst passar dina behov.

Genom att uppmärksamma denna viktiga detalj nu kommer det att lönas sig att bygga din kundbas, öka försäljningen och etablera lojala, långsiktiga kunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map