Hoe u uw blog van WordPress.com naar WordPress.org verplaatst

oprichters


De allereerste versie van WordPress werd gelanceerd op 27 mei 2003, waardoor het zelfs een ouder webplatform is dan Facebook, YouTube en Twitter. Het werd vrijgegeven door de oprichters Matt Mullenweg en Mike Little vroeger

Een paar jaar terugblikkend, waren we allemaal gefascineerd door het feit dat meer dan 25% procent van alle websites op internet werd aangedreven door WordPress. Dat simpele feit leek indrukwekkend, maar vandaag zijn de cijfers toegenomen en sommige statistieken zeggen dat hun bestaan ​​te danken is aan onze geliefde WordPress.

Het is dus geen verrassing dat zelfs jij je site op WordPress bent begonnen. Maar wat u zich toen misschien nog niet realiseerde, is dat er eigenlijk twee varianten van het populaire CMS zijn, en dat er een aantal behoorlijk significante verschillen tussen beide zijn die u mogelijk slechts een paar weken of maanden na die eerste login ervaart.

WordPress.com is een gecommercialiseerde versie die een geweldige optie is om mee te beginnen. Maar wanneer de eerste stappen achter je liggen en wanneer je je alle nadelen van de .com-variant realiseert, begin je met je hoofd tegen de muur te bonken omdat je je blogreis nog niet op de juiste manier bent begonnen. Maar maak je geen zorgen; het verplaatsen van uw blog van WordPress.com naar een door uzelf gehoste versie (ook bekend als WordPress.org) is niet zo’n groot probleem.

marktaandeel
WordPress regeert de CMS-markt meer dan 60% marktaandeel

Waarom het een goed idee is om je blog te verplaatsen van WordPress.com?

bluehost-balk

een van de oudste webhosts gestart in 1996, is Bluehost uitgegroeid tot de grootste merknaam als het gaat om WordPress hosting

Hoewel WordPress.com een ​​geweldige tool is voor beginners, zul je het vroeg of laat ontgroeien. Het platform geeft je simpelweg geen volledige controle over je site, en dat wordt meestal een groot probleem voor veel bloggers.

WordPress.com heeft beperkingen. Het zal een muur tussen u en uw blog plaatsen – het laat u niet de creativiteit zien die u kunt bereiken met een zelf-gehoste versie. Je krijgt niet alle thema’s en plug-ins (tenzij je betaalt om deze optie in te schakelen), en het zal heel moeilijk zijn om geld te verdienen met de blog die op WordPress.com wordt gehost. Hun Servicevoorwaarden duidelijk aangeven, “Automattic behoudt zich het recht voor om advertenties op uw blog weer te geven, tenzij u een advertentievrije upgrade of een VIP-serviceaccount hebt gekocht.”

Bereid het milieu voor

Een van de geweldige dingen die WordPress.com voor u heeft gedaan, is hosting. U hoeft zich geen zorgen te maken over waar uw site is en wie deze host, want alles is afgehandeld door het team van experts op WordPress.com.

Maar nu u zelf op reis gaat, is het tijd om de beste hosting te krijgen die u kunt.

En vertrouw ons als we zeggen dat het vinden van de juiste host een groot verschil kan betekenen gedurende de hele tijd dat u op de site werkt. Dus, haal de beste host die je nu kunt hebben en vermijd problemen die je in de toekomst gemakkelijk zou kunnen hebben als je besluit van de ene host naar de andere te verhuizen alleen omdat je je moest haasten en een dollar of twee moest besparen.

Ontvang hosting en domein

website snelheid

Studies tonen aan dat een daling van de websitesnelheid van 1 seconde uw conversieratio met 7% kan verlagen. Een vertraging van 3 seconden kan u 50% van uw verkeer kosten. Met Bluehost hoeft u zich nooit zorgen te maken dat uw website traag is, zelfs niet als er veel verkeer is

Als je onderzoek hebt gedaan naar WordPress en hosting, zijn we er zeker van dat je overweldigd bent door de informatie en het enorme aantal keuzes. Het aantal kleinere hostingbedrijven groeit als paddenstoelen na de lenteregen en het wordt steeds moeilijker om degene te vinden die goed bij je past.

We weten dat het moeilijk is om de juiste host te kiezen, dus we hebben wat zwaar werk gedaan en enkele van de meest populaire webhostingservices getest. Als je niet de tijd hebt om iedereen grondig te inspecteren, raden we Bluehost ten zeerste aan, dat is bewezen als het meest betrouwbare hostingbedrijf voor WordPress-sites.

Als u geen ervaring heeft met het instellen van een hostingaccount, laten we u snel zien hoe u dat doet:

klok
Bluehost 24/7 deskundige ondersteuning is er altijd om u te helpen wanneer u het nodig heeft via telefoon, e-mail of live chat

1. Bezoek Bluehost – Klik op deze link en zoek de knop “Nu aan de slag” die u naar de volgende stap brengt

bluehost

trofee
Bluehost scoort # 1 in webhosting voor kleine bedrijven

2. Kies een hostingplan – Bluehost biedt u verschillende opties om uit te kiezen. Als dit de eerste keer is dat u een account registreert, raden we aan om voor de Basic te gaan. Het zal meer dan genoeg zijn om uw site op gang te krijgen, en u kunt later nog steeds alle functies onderzoeken en indien nodig het plan upgraden.

verander hostingplan

3. Zorg voor de domeinnaam – Als je al een domein hebt, kun je het hier overzetten en toewijzen aan de nieuwe blog. Zo niet, typ dan gewoon het gewenste domein in en Bluehost laat je weten of het beschikbaar is. Het is misschien moeilijk om die perfecte domeinnaam te krijgen omdat er al zoveel in gebruik zijn, maar laat Bluehost wat suggesties doen en vergeet niet onze handleiding te lezen over het kiezen van een domeinnaam voor je nieuwe blog.

domeinnaam

Mens
Bluehost is een van de meest betrouwbare hostingbedrijven. Momenteel host het meer dan 2 miljoen websites. Raad eens? 850.000 daarvan zijn blogs

4. Registreer u voor Bluehost – Zodra u de domeinnaam heeft overgedragen of gekozen, moet u uw persoonlijke en factureringsgegevens invoeren. Niet ieders favoriete onderdeel, maar je bent binnen een paar minuten klaar.

registreren voor bluehost

arm
Het datacenter van Bluehost beschikt over 90 petabytes

5. Selecteer aanvullende opties – Selecteer indien nodig enkele aanvullende hostingopties. We raden aan om een ​​hostingoptie van 12 maanden te nemen, omdat hierdoor de prijs lager wordt, maar het is helemaal aan jou. U kunt ook al het andere uitschakelen, omdat u op elk moment terug kunt gaan naar uw Bluehost-account en ze kunt kiezen als ze een noodzaak worden.

toegevoegde opties

Installeer WordPress

Op dit punt moeten we ervan uitgaan dat u uw hostingaccount heeft voorbereid en dat alles klaar is voor WordPress. Als je nog een paar minuten nodig hebt om je account af te ronden, neem dan de tijd en krijg alles voor elkaar. Deze gids wacht op je.

Als je over WordPress hebt gelezen, ben je mogelijk in artikelen terechtgekomen die je een beetje gecompliceerde manieren laten zien om WordPress handmatig te installeren. Goed, met Bluehost is het installeren van WordPress net zo eenvoudig als het indrukken van een paar knoppen:

 1. Log in op uw Bluehost cPanel-account
 2. Navigeer naar het gedeelte Website
 3. Kies “Installeer WordPress”
 4. Klik op de knop Installeren
 5. Kies de domeinnaam waarop u deze wilt installeren (in het veld ernaast kunt u een submap zoals ‘blog’ invoeren of leeg laten als u wilt dat de hoofdpagina van de site de blog is)
 6. Klik op “geavanceerde opties” als u het e-mailadres, de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de nieuwe WordPress-installatie wilt wijzigen
 7. Lees de licentie- en serviceovereenkomsten door en vink de vakjes aan als u het met alles eens bent (u moet akkoord gaan om door te gaan)
 8. Klik op de knop Nu installeren

Nou, er is niet veel meer aan de hand. Je hebt met succes WordPress geïnstalleerd en de omgeving voorbereid. Het is nu tijd om je blog te verplaatsen naar de zelf-gehoste WordPress, zodat je als een professional kunt gaan werken.

Laten we uw blog overzetten van WordPress.com naar WordPress.org

We kunnen nu doorgaan met de migratie en uw blog verplaatsen naar de zelf-gehoste WordPress-optie die de blog eindelijk in eigen handen zal nemen.

Exporteer uw WordPress.com-blog

verbrande fiets

Het migratieproces kan in twee delen worden opgesplitst. Voordat je alles in de nieuwe hostingomgeving kunt importeren, moet je eerst de oude blog exporteren en de bestanden voorbereiden.

1. Log in op uw WordPress.com-blog

Log in

2. Open het dashboard en zoek Instellingen -> Algemeen -> Exporteren

Hier heb je twee opties. Kies de eerste optie waarmee u de volledige inhoud kunt exporteren. Als u alleen de specifieke post of pagina’s wilt exporteren, kiest u de kleine pijlpictogrammen naast de knop waarmee nieuwe opties worden geopend.

word-org

Als u klaar bent, klikt u op de knop “Alles exporteren” die het bestand zal voorbereiden. Na een paar seconden zou u een bevestigingsbericht moeten krijgen met de downloadlink. Klik op de link “downloaden” om het ZIP-bestand op te halen dat een XML-bestand bevat met al uw berichten, pagina’s, opmerkingen, aangepaste velden, termen, navigatiemenu’s en aangepaste berichten.

inhoud exporteren

Als u uw media (afbeeldingen, video’s, audio en documenten) wilt exporteren, kiest u de tweede opties en herhaalt u het proces.

En dat is alles wat u moest doen om uw WordPress.com-site te exporteren. Je zou het bovengenoemde XML-bestand op je computer moeten hebben opgeslagen (vergeet het niet uit het ZIP-bestand te extraheren) dat je had moeten voorbereiden voor de volgende stap – het importeren van je site in de nieuwe omgeving.

Importeer uw WordPress.com-blog

Eerder hebben we je laten zien hoe je een hosting kunt krijgen en WordPress kunt installeren en het is eindelijk tijd om naar het nieuwe te gaan
een omgeving zodat u deze kunt opzetten en het hele migratieproces kunt voltooien.

 1. Ga naar je nieuwe domein door naar https://uwdomein.com/wp-admin te navigeren
 2. Log in op uw nieuwe site (u moet de gebruikersnaam en het wachtwoord hebben ingesteld vanaf het moment dat u WordPress installeerde. Hopelijk heeft u de referentie onthouden of ergens opgeslagen. Zo niet, dan zou u een e-mail met de details moeten hebben ontvangen, dus controleer je inbox nog een keer.)
 3. Zoek op het dashboard Extra -> Importeren

importeren

Op de pagina ziet u verschillende importtools die meestal door de gebruikers worden gebruikt. U kunt alles behalve de laatste “WordPress” -optie negeren. Deze tools worden meestal niet vooraf geïnstalleerd met WordPress geleverd, dus u moet op de kleine link ‘Nu installeren’ onder de opties klikken.

Na een paar seconden zou je de WordPress Importer-tool geïnstalleerd en actief moeten zien. Direct daarna verandert de kleine link in “Run Importer”. Klik erop; u wordt doorgestuurd naar een nieuwe pagina.

importeer wp

Deze pagina toont een paar details over de uploadlimieten. Voor het geval het bestand dat u eerder hebt geëxporteerd groter is dan de hier vermelde limiet, moet u daarvoor zorgen. Nee, maak je geen zorgen, dat is niet zo’n probleem als je de site host met Bluehost, dus ontspan en laat ons je zien hoe je de uploadlimiet voor bestanden in een paar stappen kunt verhogen.

uploaden

Hoe u de limiet voor het uploaden van bestanden kunt verhogen

Oké, laten we die limiet wijzigen zodat je de blog zonder problemen kunt importeren:

 1. Log in op uw Bluehost Configuratiescherm
 2. Open Bestandsbeheer
 3. Kies ervoor om naar de Web Root te gaan en klik op Go
 4. Blader in het rechterpaneel en zoek het bestand php.ini -> klik er met de rechtermuisknop op
 5. Selecteer Code bewerken in het pop-upmenu
 6. Klik op Bewerken onderaan de pop-up
 7. Gebruik de sneltoets om het pop-upvenster Zoeken te openen
 8. Windows en Linux: Ctrl + f
 9. Mac: Command (⌘) + f
 10. Typ upload_max_filesize in het zoekveld en druk op Enter
 11. Dit zal upload_max_filesize = 50M markeren. Verander 50M in de maat die je nodig hebt. Bijvoorbeeld 256M
 12. Open de pop-up voor zoeken opnieuw, typ post_max_size in het tekstveld Zoeken en druk op Enter
 13. Gemarkeerd zal post_max_size = 50M zijn. Dit moet worden gewijzigd in hetzelfde nummer als wat is ingevoerd voor upload_max_filesize

mijn website

Nu kunt u doorgaan met uploaden. Afhankelijk van uw internetverbinding en de bestandsgrootte, kan het zelfs enkele minuten duren voordat het bestand met succes door de tool is geïmporteerd. Het enige dat u hier hoeft te doen, is geduld hebben. Als het langzaam gaat, pak dan een kopje koffie of je favoriete sap en laad de pagina niet opnieuw totdat alles klaar is.

Tenzij u een nieuwe start wilt, raden we u aan auteurs te importeren. Met deze optie worden alle auteurs die u op de WordPress.com-blog hebt overgezet, overgedragen. Maar als je OCS je dat niet toestaat, kun je nieuwe auteurs maken en hen de oude berichten toewijzen. Er is niet echt veel verschil, dus het is helemaal aan jou.

autors toewijzen

U wilt waarschijnlijk ook dat uw bijlagen worden geïmporteerd, dus vergeet niet het selectievakje ‘Bestandsbijlagen downloaden en importeren’ aan te vinken.

Nadat u op de knop ‘Verzenden’ heeft geklikt, ziet u een succesbericht waarin staat dat alles is gedaan. Dit beëindigt het importgedeelte van de gids.

Exporteer en importeer Blogroll-links

kaart

Voordat we beginnen met het importproces, weet u zelfs wat Blogroll-links zijn? Als de links die u normaal gesproken op de zijbalk van uw website vindt het eerste is dat in u opkomt, heeft u gelijk!

Hoewel je daar elk type link zou kunnen hebben (je site, de site van een vriend of een populaire blog die je graag las), bleef de naam hangen vanaf het begin toen bloggers de ruimte gebruikten om te linken naar hun vrienden en andere influencers.

Als je nu maar een paar links op je oude site hebt gebruikt, kun je deze stap gemakkelijk overslaan omdat je die links opnieuw kunt typen in een eenvoudige tekstwidget en het hele ding opnieuw kunt maken. Maar als u meer dan een paar links heeft en ze wilt importeren in plaats van door de chaos te kopiëren / plakken, laten we u dan zien hoe.

 1. Bezoek uw WordPress.com-blog door aan het einde /wp-links-opml.php toe te voegen
  http://example.wordpress.com/wp-links-opml.php
 2. Sla het bestand op door op CTRL + S of Command + S te drukken als je een Mac-computer gebruikt
 3. Installeer de plug-in voor Links Manager (meestal is het niet raadzaam om plug-ins te installeren die al zo lang niet zijn bijgewerkt, maar deze had gewoon geen updates nodig en het is volkomen veilig om te gebruiken)
 4. Eenmaal geactiveerd, zou u een nieuw menu-item “Links” moeten zien in de WordPress-beheerbalk
 5. Ga naar Extra -> Importeren
 6. Kies Blogroll om de OPML-importeur te installeren
 7. Klik op de link “Importeur uitvoeren”
 8. Kies het bestand dat u eerder op uw computer hebt opgeslagen
 9. Selecteer de knop “OPML-bestand importeren”
geluid
Blogrolls staan ​​gelijk aan publiciteit en bekendheid in de hele blogosfeer. Bovendien worden blogs met veel inkomende links (met name die van blogs van hoge kwaliteit zoals beoordeeld door Google PageRank) meestal hoger gerangschikt door zoekmachines, wat extra verkeer naar uw blog kan leiden

xml

Er zouden geen problemen moeten zijn en er zou een succesbericht moeten verschijnen waarin staat dat de import is voltooid. En dat is het vrijwel; je kunt nu exact dezelfde links hebben die je met trots op je WordPress.com-blog hebt getoond.

Leid oude gebruikers om, stel in op privé of verwijder de blog

richting

Een omleiding is een manier om zowel gebruikers als zoekmachines naar een andere URL te sturen dan de oorspronkelijke URL

Als het gaat om het omgaan met de oude WordPress.com-blog, heb je drie opties. Je kunt de oude blog instellen op privé, zodat alleen jij (en degenen die je hebt geselecteerd in de opties) deze kunt zien. U kunt de hele blog verwijderen of u kunt de blog online laten en het verkeer omleiden naar de nieuwe.

We zouden de laatste optie aanraden als je een succesvolle blog had gehad. Hiermee kunt u alle vaste bezoekers behouden, in plaats van ze te verliezen op het bericht “pagina niet gevonden”. Maar als je het maar een paar dagen of weken hebt gehad en je hebt er simpelweg niet genoeg moeite voor gedaan, kun je het ook privé maken of het volledig verwijderen. De beslissing moet echt zo eenvoudig zijn, dus denk er niet over na.

Hoe u uw, nu oude WordPress.com-blog instelt op privé?

 1. Ga naar je WordPress.com en log in
 2. Navigeer naar Instellingen -> Algemeen -> Privacy
 3. Selecteer de optie ‘Privé (uw site is alleen zichtbaar voor u en gebruikers die u goedkeurt.)
 4. Wijzigingen opslaan

privacy

rails
Omleidingen spelen een belangrijke rol binnen SEO, dus het is belangrijk om te weten welke soorten omleidingen er zijn, wanneer welke moeten worden gebruikt en hoe ze zich tegen elkaar meten. De drie meest gebruikte omleidingen zijn:
301, ‘Permanent verplaatst’ – aanbevolen voor SEO
302, ‘Gevonden’ of ‘Tijdelijk verplaatst’
Meta Refresh

Hoe u uw WordPress.com-blog kunt verwijderen?

 1. Ga naar uw WordPress.com-site en log in
 2. Navigeer naar Instellingen -> Algemeen -> Sitehulpmiddelen

verwijderen

teken
Omleidingen kunnen worden onderverdeeld in omleidingen aan de serverzijde en omleidingen aan de clientzijde. Beide soorten omleidingen kunnen op verschillende manieren worden geïmplementeerd. Wees heel voorzichtig met uw keuze voor het type omleiding: het kiezen van de verkeerde omleiding voor de taak kan leiden tot SEO-problemen

Deze optie verwijdert al uw berichten, pagina’s, media en gegevens en geeft het siteadres op zodat iemand anders het kan gebruiken.

Klik op de kleine pijl aan de rechterkant, waarna u het bevestigingsbericht ziet. Als je zeker weet dat je de site en alles wat je ermee hebt gedaan wilt verwijderen, bevestig je het proces door op de rode knop ‘site verwijderen’ te klikken

Hoe u uw oude blog omleidt naar de nieuwe?

Als je de oude bezoekers wilt behouden en ze automatisch wilt omleiden naar je nieuwe blog, is dat geweldig. De optie is zeker iets dat u moet overwegen, maar helaas is het niet gratis.

Wanneer u een door uzelf gehoste site heeft, hoeft u slechts één bestand te bewerken om doorverwijzingen te maken. Of u installeert gewoon een plug-in die dat voor u doet. Maar het probleem met WordPress.com is dat je geen toegang hebt tot het benodigde bestand. Dat is niet toevallig: het bestand is beperkt, dus u kunt de omleiding betalen. Deze service kost u $ 13 per jaar, maar u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw site wordt omgeleid naar het nieuwe domein.

404
404 en 410 HTTP-headers. Het verschil tussen een 404- en een 410-koptekst is eenvoudig: 404 betekent “inhoud niet gevonden”, 410 betekent “inhoud verwijderd” en is daarom specifieker. Als een URL een 410 retourneert, weet Google zeker dat u de URL met opzet hebt verwijderd en daarom zou die URL veel eerder uit de index moeten worden verwijderd
 1. Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je WordPress.com-site
 2. Bezoek dit omleiding van de site koppeling
 3. Kies een site die u wilt omleiden (uw oude wordpress.com-site)
 4. Kies de bestemmingssite (uw nieuwe domein dat u hebt geselecteerd bij het kiezen van een hosting)
 5. Klik op de “Go” -knop waarna u uw betalingsgegevens moet invoeren.

domein invoeren

Meestal weten mensen niet hoe lang ze de bezoekers naar de nieuwe site moeten doorverwijzen. Helaas is er geen juist antwoord, omdat alles afhangt van de site die u gebruikt. Maar we raden aan om het gedurende ten minste een jaar om te leiden.

Na dat ene jaar zouden vaste bezoekers al op de hoogte moeten zijn van uw nieuwe domein en zou u al genoeg nieuwe inhoud moeten hebben om Google en andere zoekmachines bezig te houden.

Wat te doen na de migratie?

wp-reizen

Als je dit deel leest, moeten we aannemen dat je alle bovenstaande stappen hebt gevolgd. Dat betekent dat je je WordPress.com-blog met succes hebt verplaatst naar WordPress.org en een nieuw, serieuzer blogleven bent begonnen.

Dit is niet het einde, het is nog maar het begin, dus je moet op de juiste manier beginnen.

Controleer en test op fouten

Zodra alles is gedaan, moet u uw site testen en controleren op fouten. Niets bijzonders hier – ga gewoon naar je blog en kijk of alles op zijn plaats zit.

Open uw berichten, pagina’s en opmerkingen om te zien of alles correct is geïmporteerd. Navigeer naar Uiterlijk -> Menu’s om te zien of uw oude menu nergens is en vergeet niet uw startpagina te openen om te zien hoe het eruit ziet. Als het er allemaal is, ben je klaar om door te gaan. Voor het geval dat dit niet het geval is, moet u het export- / importproces herhalen voor het geval u een stap hebt gemist die u niet alles uit de oude blog heeft gegeven.

Kies een thema voor je nieuwe blog

Een eenvoudig thema zet de hele toon van uw website. Dit is het juiste moment om het ontwerp van de oude site te veranderen en iets te krijgen dat je echt leuk vindt. Maar vergeet niet dat uw bezoekers het leuk moeten vinden.

Het kiezen van een thema is niet zo eenvoudig. Er zijn een heleboel gratis en premium die je kunt gebruiken. Het is gemakkelijk om de gids te verlengen en over de thema’s te praten, maar we willen hier niet ontsporen – we hebben hier al over gesproken, dus bekijk onze lijst met beste WordPress-thema-providers voor je nieuwe blog

Installeer de gewenste plug-ins

pijltje naar beneden
In totaal zijn er tot nu toe meer dan 1.250.000.000 downloads van plug-ins uitgevoerd op WordPress.org

Nu u een door uzelf gehoste site beheert, kunt u ermee doen wat u wilt. Een van de grootste onderdelen is het installeren van de gratis en premium plug-ins die uw site met een paar klikken kunnen verbeteren.

Met WordPress-plug-ins kunt u uw blog verbeteren en een of twee functies toevoegen.

Zorg voor je site

Nu u voor uw eigen site moet zorgen, moet u ervoor zorgen dat u altijd uw best doet om deze te laten onderhouden.

Vergeet niet onze tips te raadplegen om de snelheid van uw site te verbeteren en enkele geweldige tools te bekijken waarmee u alles soepel kunt laten verlopen.

Veel gestelde vragen – FAQ

toetsenbord
WooCommerce drijft 28% van alle online winkels wereldwijd aan, met tot nu toe meer dan 30 miljoen downloads

Wat gebeurt er met mijn oude WordPress.com-blog?

De oude blog ligt geheel in jouw handen. Je kunt het omleiden, instellen op privé of volledig verwijderen als je het niet langer wilt. Ga terug naar deze handleiding om te zien hoe u het gewenste resultaat kunt bereiken.

Moet ik mijn abonnees verliezen?

Als je WordPress.com al heel lang gebruikt, is de kans groot dat je tientallen of honderden abonnees hebt. Als je ze wilt behouden, is dat mogelijk, maar je zult het moeten gebruiken de Jetpack-plug-in.

Hoe lang moet ik zonder de site zijn tijdens het migreren?

Als je alles uit deze handleiding hebt gedaan, hoef je helemaal geen site te hebben! Terwijl u de overdracht uitvoert, is uw oude WordPress.com-blog altijd actief, wat betekent dat de bezoekers al uw berichten kunnen openen omdat er niets is gebeurd. Daarom raden we aan om de oude blog alleen om te leiden / te verwijderen / in te stellen als je de nieuwe hebt ingesteld.

Ik heb al betaald voor een aangepast domein, moet ik een nieuwe aanschaffen bij het overzetten?

dollar
U kunt door uzelf gehoste WordPress gebruiken om een ​​online winkel te maken om digitale of fysieke producten te verkopen, creditcardbetalingen te accepteren en de goederen rechtstreeks vanaf uw website te leveren / verzenden en u kunt ook lidmaatschapssites maken en lidmaatschappen verkopen voor premium inhoud, cursussen, enz. en bouw een online community rond uw website met krachtige tools zoals Google Analytics voor aangepaste analyse en tracking

Nee, u hoeft geen nieuw domein aan te schaffen. U kunt het bestaande domein eenvoudig overzetten van uw oude WordPress.com-blog naar de nieuwe host. Zorg er in dat geval voor dat u tijdens het verkrijgen van een host (registreren voor een abonnement) uw oude domein toevoegt aan de opties in plaats van een nieuw domein te registreren. Daarna moet je naamservers wijzigen ook.

Kunt u mijn blog voor mij naar zelf-gehoste WordPress verplaatsen??

Ja, dat kunnen wij voor u doen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Conclusie

Veel plezier met bloggen! We willen niet te veel van uw tijd nemen – we weten dat u ongeduldig bent om uw blogreis voort te zetten, dus ontspan, log opnieuw in op de overgedragen site en vergeet niet om de inhoud actueel te houden.

Ja, nu je alleen bent begonnen, is het misschien moeilijker om alles mooi te houden, maar als je ergens vastloopt, vergeet dan niet om onze talloze tutorials op WordPress te bezoeken die je veel zullen leren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map