Hoe bloginhoud te schrijven

Gebruiksstatistieken van blogplatforms


gebruik van blogplatforms

De inhoud van uw nieuwe blog is het lokaas dat uw lezers aantrekt. In deze handleiding behandelen we welke inhoud u moet schrijven wanneer u een blog start en de praktische tips die u moet volgen.

Zonder geweldige inhoud zullen zelfs de best ontworpen, strak gestructureerde blogs uiteindelijk mislukken. Er zijn twee blokken waar u zich zorgen over moet maken: inhoud voor en na de lancering:

Pre-lanceringsinhoud

 • Statische pagina’s: zoals “Over”, “Contact”, enz

 • Zijbalkinhoud: inhoud die op de zijbalk van uw blog verschijnt (als u er een wilt hebben)

 • Blogcategoriepagina’s: inhoud (ongeveer 100 woorden) voor categoriepagina’s op uw blog (plus kies categorieën om uw inhoud te verdelen)

 • SEO-metatags: inhoud voor de SEO-titel en beschrijvingstags van elke pagina (niet zichtbaar op de daadwerkelijke pagina, maar u moet deze wel gereed hebben)

Content na de lancering

48% van de Top 100 Blogs van Technorati worden beheerd met WordPress
 • Blogposts: reguliere artikelen die je gaat schrijven

 • Hoeksteeninhoud: dit wordt de basis van uw blog

lancering blog

De inhoud die je nodig hebt
om een ​​blog te lanceren

Voordat u begint met het schrijven van uw dagelijkse blogposts, moet u ervoor zorgen dat statische pagina’s en andere delen van uw blog, zoals zijbalk en voettekst, zijn gevuld met de juiste informatie. Laten we elk van deze inhoudsgebieden eens bekijken.

Inhoud van statische pagina’s

Eerst moet u statische inhoudspagina’s maken voor de volgende soorten informatie.

Over pagina

De meest traditionele pagina op een blog is de pagina Over. Deze pagina vertelt nieuwe bezoekers aan uw blog waar het over gaat, wie u bent en waarom u een blog heeft over het specifieke onderwerp. Afhankelijk van uw niche en uw stijl, kan de informatie die u verstrekt “all business” of persoonlijk en leuk zijn.

Contactpagina
94% van de mensen deelt bloginhoud omdat ze denken dat het nuttig kan zijn voor andere mensen

Op deze pagina kunnen bezoekers van uw blog op elk moment met u communiceren. Het kan een eenvoudige pagina zijn met uw e-mailadres plus sociale netwerklinks, of u kunt plug-ins zoals Contactformulier 7 gebruiken om een ​​eenvoudig contactformulier te hebben dat bezoekers kunnen gebruiken om met u te communiceren zonder uw website te verlaten.

Producten en diensten
Een blog is een goedkope en risicovolle manier om lezers in uw wereld uit te nodigen en een gesprek met uw bedrijf te beginnen. 68% van de consumenten besteedt waarschijnlijk tijd aan het lezen van inhoud die is geproduceerd door een bedrijf waarin ze geïnteresseerd zijn

Als je je blog hebt gemaakt om je bedrijf te promoten, wil je zeker weten dat er een pagina is met informatie over de goederen en services die je verkoopt. Als u al een website voor uw bedrijf heeft, kunt u een link ernaar in uw menu opnemen.

Disclaimer / beleid

Om uzelf een beetje aansprakelijkheidsbescherming te geven, moet u disclaimers of overwegen beleidspagina.

Als u bijvoorbeeld een gezondheidsblog schrijft, maar u bent geen medische professional, wilt u misschien maak een disclaimer om te zeggen dat u geen arts of andere zorgverlener bent en raad de lezers aan hun arts te raadplegen voor hun medische informatie en evaluatie.

Bouw vertrouwen op door een goed gemaakte foto toe te voegen aan uw bio en over de pagina. Uw potentiële klanten kijken graag in uw ogen

Mogelijk wilt u bezoekers van uw website ook laten weten dat u analytische tracking, Google AdSense, affiliate marketinglinks en andere soorten inhoud gebruikt.

Zorg ervoor dat u de beste blogs in uw niche bezoekt – bij voorkeur grotere – om te zien voor welke pagina’s ze links bieden in hun primaire navigatiemenu en voettekst. De kans is groot dat uw bezoekers naar dezelfde soorten pagina’s op uw blog zoeken.

Zijbalkinhoud

Uw ‘Contact’ -pagina is een van de belangrijkste pagina’s op uw website. Voor 70% bedrijven, is het meestal een van de meest bezochte sitepagina’s

Je zijbalk is de kleinere kolom links of rechts (afhankelijk van het thema dat je hebt geselecteerd) van de hoofdinhoud van je blog. U wilt de volgende inhoud toevoegen aan zijbalkwidgets voor uw bezoekers.

Inschrijven

Stimuleer bezoekers van uw blog om zich te abonneren via e-mail of RSS. E-mail is natuurlijk het beste, vooral als je in de toekomst geld wilt verdienen met je blog. MailChimp is een geweldige service om te gebruiken, aangezien het gratis is voor de eerste 2000 abonnees.

Verberg geen links naar uw contactpagina in vervolgkeuzemenu’s die u niet kunt zien zonder actief rond uw navigatie te klikken
Zorg ervoor dat het e-mailadres een hyperlink heeft en opent automatisch de e-mailclient van de bezoeker wanneer erop wordt geklikt
geweldige nieuwsbrief
Over

Een simpele zin of twee over jou en je blog voor nieuwe bezoekers die misschien niet de tijd nemen om je About-pagina te lezen. Als u uw foto in deze blurb met tekst heeft, kunnen bezoekers een gezicht op de blog zetten, of u nu de eigenaar en redacteur bent die andere schrijvers beheert, of de primaire auteur van inhoud.

Bijna 40% van websites heeft matte uitspraken als “Neem contact met ons op” of “We horen graag van u” en bijna 38% van de bedrijven biedt slechts een e-mailadres of een klein contactformulier aan dat onderaan hun website is begraven
61% van de mensen voelt zich beter over een bedrijf dat inhoud op maat levert en koopt eerder bij dat bedrijf
88% van de mensen leest een recensie om de kwaliteit van een bedrijf te bepalen
over

U kunt ook links naar uw sociale profielen weergeven zodat mensen u kunnen volgen. U kunt pictogrammen gebruiken om elk netwerk weer te geven of officiële kaders, knoppen en badges van deze netwerken gebruiken. Deze laatste helpen je om je sociale media-publiek op te bouwen door mensen toe te staan ​​contact met je op te nemen zonder je website te verlaten.

80% van de zakelijke beslissers geeft er de voorkeur aan om bedrijfsinformatie in een reeks artikelen te krijgen in plaats van in een advertentie
Populaire posts

Een populaire berichtenwidget helpt bezoekers naar uw belangrijkste inhoudsitems te leiden. De plug-in WordPress Popular Posts helpt u bij het maken van deze eenvoudige weergave van berichten op basis van opmerkingen en aantal weergaven.

Begin je bericht met verhalen vertellen (Storytelling geeft het op 300% meer lezers)
Word emotioneel. Berichten die de emoties, ontzag en gelach oproepen, worden het meest gedeeld

top berichten


Adverteerders

Als u van plan bent reclamebanners aan uw blog toe te voegen, voeg ze dan vanaf het begin toe, zodat regelmatige bezoekers niet verbaasd zullen zijn wanneer u adverteerders begint te werven. De banners die u tot dan gebruikt, kunnen linken naar producten waarvoor u een affiliate marketeer bent of naar producten die u gewoon leuk vindt.

68% van de kopers zei dat ze vaak geloof hechten aan peer reviews en door gebruikers gegenereerde feedback.60% procent geeft geloof aan inhoud die is geschreven door een externe publicatie of analist.
adverteerders
Geschreven artikelen, met name “How To” -posten, evenals casestudy’s, zijn de soorten inhoud die blogs de meeste geloofwaardigheid verlenen

Zorg ervoor dat u andere blogs in uw niche bezoekt om te zien wat ze in de zijbalk laten zien.

Inhoud van blogcategorieën

Allereerst moet u categorieën voor uw blog kiezen.

Infographics worden 3 keer meer geliket en gedeeld op sociale media dan enig ander type inhoud
Over 50% van marketeers die content beheren, zegt dat het hun merkzichtbaarheid, thought leadership, SEO, webverkeer en kopersbetrokkenheid heeft vergroot

Vervolgens is de volgende stap het maken van korte tekst voor elke categoriepagina die u op uw blog wilt plaatsen. De tekst kan tussen de 50 en 150 woorden bevatten. Je denkt misschien waarom? Het helpt deze pagina’s om beter te scoren in zoekmachines.

korte tekst

SEO meta-tags inhoud

De Meta-tag is een codefragment dat tekst bevat met informatie over een bepaalde pagina voor de zoekmachines. Deze inhoud is niet zichtbaar op de daadwerkelijke pagina, maar alleen binnen de code. Maar het is van cruciaal belang om voor elke pagina op uw website de juiste metatags te maken, zodat zoekmachines kunnen begrijpen waar de pagina over gaat.

Merkbetrokkenheid stijgt met 28% wanneer consumenten worden blootgesteld aan zowel professionele inhoud als door gebruikers gegenereerde productvideo
seo meta-tags
Voeg geen waslijst met tags toe aan elk bericht. Denk in plaats daarvan eens na over een tagstrategie. Beschouw tags als “Onderwerpen” of “Categorieën” en kies 10-20 tags die alle belangrijke onderwerpen vertegenwoordigen die u op uw blog wilt behandelen. Blijf daar dan bij

Wanneer u nieuwe pagina’s of berichten op uw blog maakt, moet u ervoor zorgen dat u de volgende metatags opneemt:

 • Titel tag – wordt weergegeven op de resultatenpagina van de zoekmachine en vertegenwoordigt de paginatitel voor zoekmachines. Optimale lengte 50-60 tekens.

 • Meta omschrijving – informatie die de inhoud van de webpagina samenvat en onder de titel wordt weergegeven. Optimale lengte is ongeveer 290 tekens.

Je hoeft geen code of programmeren te leren om metatags op je blog te implementeren. Als u besluit om voor WordPress CMS te gaan, kunt u eenvoudig een van de SEO-plug-ins installeren, zoals Yoast SEO en gebruik het om de nodige informatie aan elke pagina toe te voegen.


inhoudsplan

Het maken van het inhoudsplan

Om een ​​succesvolle blog te bouwen en te onderhouden, moet je een goed opgezet inhoudsplan hebben. Het moet alle details bevatten met betrekking tot toekomstige blogposts, publicatieroosters, publieksontwikkeling en nog veel meer. Zonder dit concrete plan is het onmogelijk om de populariteit en constante kwaliteit van uw werk te behouden.

Hieronder laten we u de exacte stappen zien die u kunt nemen om een ​​plan voor uw bloginhoud te maken. Gebruik dit voorbeeld als sjabloon en pas het aan volgens uw behoeften en mogelijkheden.

Stap 1. Maak een lijst met onderwerpen

Stap 2. Kies en bereid hoeksteeninhoud voor

Stap 3. Kies en schrijf 5-10 blogposts

Stap 4. Maak een redactionele kalender en begin met posten

Stap 5. Herhaal stap 2 tot en met 4

Stap 1. Maak een lijst met onderwerpen

Op dit moment weet je al waar je blog over gaat en heb je een niche gekozen.

Kwalitatieve inhoud, regelmatige publicatie, goed ontwerp en een gevestigde aanwezigheid op sociale media worden gerangschikt als de vier belangrijkste factoren die de geloofwaardigheid van een blog bepalen

Het maken van een lijst met onderwerpen klinkt misschien als een ingewikkeld proces, maar in werkelijkheid is het dat niet. En we zullen je laten zien hoe je het kunt doen met een realistisch voorbeeld. Stel dat u een yogablog gaat starten.

De eenvoudigste manier om die lijst samen te stellen, is door verschillende punten voor je niche te bedenken en ze door elkaar te halen. U kunt dit document als voorbeeld gebruiken.

Dit is waar we het over hebben:

Meer dan 200 miljoen mensen gebruiken nu adblockers, waaronder ongeveer 16% van de Amerikaanse webgebruikers. Gebruikers worden steeds slimmer in het omzeilen van ongewenste advertenties met tools zoals adblocker. Dit kan dingen compliceren voor contentmarketeers die betaalde wegen gebruiken om het bereik van hun contentmarketinginspanningen te vergroten
lijst met onderwerpen

Door deze aanpak te gebruiken en verschillende combinaties te gebruiken, kunt u gemakkelijk honderden onderwerpen creëren.

69% van de bedrijven meldt dat hun budget voor videomarketing toeneemt
onderwerp benadering

Volgende stap, u kunt beginnen met het vermelden van items die langere, diepgaande inhoudsdelen zouden zijn. Ook wel hoeksteeninhoud genoemd (we zullen er in de volgende stap over praten). Dit kunnen enkele handleidingen of tutorials zijn. Daarom blijven we vermelden dat je een niche moet kiezen binnen je passie. Zo wordt het makkelijker om ideeën te genereren.

In ons geval is hier de lijst die we hebben gekregen voor onze yoga-blog.

Tegen 2020 heeft bijna elk bedrijf een leidinggevende in zijn organisatie die direct verantwoordelijk is voor een algemene contentmarketingstrategie, b.v. Chief Content Officer, VP of Director of Content
yoga blog

Laten we nu alle kolommen in de hoofdspreadsheet invullen. Hier is wat elke kolom aangeeft:

80% van de B2B-marketeers heeft een contentmarketingstrategie. Onder hen 32% gedocumenteerd, 48% niet gedocumenteerd
onderwerpen tafel

Diepte

1. Kortere blogposts < 1,000 words

2. Middelgrote artikelen 1.000-2.000 woorden

3. Diepgaande gidsen meer dan 2000 woorden

De gemiddelde lezer geeft alleen uit 37 seconden het lezen van een artikel of een blogpost

Sleutelwoorden

Belangrijkste zoekwoorden die u met uw inhoud wilt targeten.

Aanbevolen literatuur: Hoe zoekwoordonderzoek te doen

Volume van zoekwoorden (KW)

Gemiddeld aantal zoekopdrachten per maand via zoekmachines. We hebben de SemRush-tool gebruikt, omdat Google u alleen geschatte verkeersvolume-intervallen geeft.

Bloginhoud wordt langer en visueler. De gemiddelde blogpost is ongeveer 1050 woorden lang

Categorie

Kies onder welke categorie u uw inhoud plaatst.

Hier heb je het, je hebt de lijst met onderwerpen opgesteld en deze geprioriteerd op basis van het belang en het concurrentievermogen. Nu is het tijd om naar de volgende stap te gaan.

Stap 2. Kies en bereid hoeksteeninhoud voor

Hoe lang is een typische blogpost?

Hoe lang duurt een typische blogpost?

Lange blogposts genereren 9x meer leads dan korte blogposts

Uw belangrijkste gidsen (3) zullen uw hoeksteeninhoud zijn. Het is de inhoud die zal worden gebruikt als basis voor uw website, en kleinere blogposts zullen rond die kern worden geschreven.

hoeksteen inhoudAls u niet zeker weet hoe u onderwerpen voor de hoeksteeninhoud moet bedenken, kunt u het volgende doen:

29% van toonaangevende marketeers hergebruikt en hergebruikt content systematisch.
 • Gebruik de Google Keywords Planner-tool om de ideeën op te doen. Log gewoon in op uw Google-account of maak een nieuwe aan als u die niet heeft. Onder de sectie ‘Nieuwe zoekwoorden zoeken en zoekvolumegegevens ophalen’. open het tabblad “Zoeken naar nieuwe zoekwoorden met een woordgroep, website of categorie”, voer het trefwoord “yoga” in het vak in en druk op de knop “Ideeën opvragen”. U krijgt de lijst met zoekwoorden met hun zoekvolume.

 • U kunt ook tools zoals SemRush gebruiken en controleren voor welke zoekwoorden de website van concurrenten rangschikken om het idee voor onderwerpen te krijgen. Het is een betaalde tool, maar u kunt een gratis proefperiode van twee weken krijgen. Meld u aan bij de tool, voeg de URL in van de concurrentwebsite die u leuk vindt en druk op de verkennerknop. Selecteer vervolgens het gedeelte ‘Toppagina’s’ aan de linkerkant en vink de kolom ‘Topzoekwoorden’ aan om ideeën voor zoekwoorden voor uw onderwerpen op te doen.

Deze oefening zou u moeten helpen bij het vinden van populaire zoekwoorden en u kunt de items voor uw vlaggenschipinhoud bedenken.

66% van de bloggers publiceert minder vaak dan dagelijks, maar vaker dan maandelijks

Nu is het tijd om de inhoud te maken. U zult veel lezen over het optimaliseren van uw inhoud voor zoekmachines, en hoewel dat belangrijk is, als u uw inhoud niet voor mensen optimaliseert, krijgt u nooit de bekendheid die nodig is om links te krijgen en goed te scoren in zoekmachines. Als u inhoud schrijft die mensen graag lezen, krijgt u verkeer, sociale shares en links naarmate uw lezerspubliek groeit.

Stap 3. Kies en schrijf 5-10 blogposts

Nu kunt u blogberichten selecteren die u gaat schrijven en op uw blog plaatsen. Zoals we eerder vermeldden, schrijft u uw berichten ter ondersteuning van uw hoeksteeninhoud. In ons geval, als we ‘Een gids voor verschillende soorten yoga’ als kernstuk maken. Onze serie blogposts zal zijn: “Wat is [type] yoga?” serie.

Gemiddeld zijn samengestelde blogposts goed 10% van alle blogposts en genereren 38% van het totale verkeer
Blogposts schrijven

De blogpost is een artikel (artikel) dat u op een blog schrijft. Het kan inhoud bevatten in de vorm van tekst, foto’s, infographics of video’s.

Zorg ervoor dat je altijd een boeiende introductie, inhoud van hoge kwaliteit en een solide conclusie hebt.

Beste schrijfpraktijken

Om een ​​succesvolle blogger te worden in elke niche, wil je deze best practices volgen.

Bedrijven die 16 of meer blogposts per maand publiceerden, kregen 4,5 keer zoveel leads als bedrijven die 4 of minder maandelijkse posts publiceerden
Stel uw blogdoelen in

Je weet nooit of je het meeste uit bloggen haalt als je geen doelen voor je blog hebt gesteld. Is jouw doel om geld te verdienen? Een nieuwe baan krijgen? Mensen vinden om contact mee te leggen over een bepaald onderwerp? Definieer uw blogdoelen en vraag uzelf regelmatig af of uw blog u helpt deze te bereiken. Zo niet, vraag jezelf dan af hoe je je blog kunt verbeteren om de doelen te bereiken.

Zet je in om een ​​expert te worden

Het maakt niet uit wat uw blogdoelen zijn, als u ernaar streeft een expert in uw niche te zijn, zal de vervulling van uw doelen zeker volgen. Mensen die bekend staan ​​als experts in hun niche, krijgen doorgaans meer erkenning en inkomen voor hun inhoud. Ze hebben ook de neiging om een ​​groter publiek te hebben en de mogelijkheid om hun lezers in klanten te veranderen door gerelateerde producten en diensten aan te bieden.

Zodra u 21-54 blogposts schrijft, kan het blogverkeer toenemen
door tot 30%
Betrek uw publiek

De beste manier om in contact te blijven met uw lezers is door met hen in contact te komen. Enkele manieren om dit te doen zijn door te reageren op opmerkingen, te reageren op vragen van uw contactformulier, deel te nemen aan gesprekken met gebruikers op sociale netwerken en de blogs van uw lezers te bezoeken om te zien waar ze in geïnteresseerd zijn en om deel te nemen aan discussies. Terwijl u dit doet, bouwt u sterkere relaties op met uw lezers en leert u meer over wat ze willen, iets dat u kan helpen uw toekomstige inhoud te inspireren.


beste poststructuur
Wees consistent en realistisch

Door een regelmatig postschema op uw blog te plaatsen, weten uw lezers wanneer ze weer van u kunnen verwachten, of het nu dagelijks, wekelijks, maandelijks of zelfs driemaandelijks is. De sleutel tot het behouden van consistentie is realistisch te zijn. Individuele bloggers zullen het moeilijk vinden om dagelijks inhoud van hoge kwaliteit te creëren. Begin met wekelijkse of tweewekelijkse berichten en werk je omhoog naar dagelijkse berichten, als dat je uiteindelijke doel is. Geef kwantiteit niet op voor kwaliteit.

Bewerk uw werk of huur een redacteur in

Voor veel mensen is het moeilijk om inhoud te maken – proeflezen en bewerken. In feite kan bewerken terwijl u schrijft uw creatieve stroom belemmeren. Proeflezen is niet optioneel. Een blogpost vol verkeerd gespelde woorden en typefouten laat je slecht zien. Als u deze taken niet zelf kunt uitvoeren, overweeg dan om een ​​virtuele assistent in te huren om het voor u te doen. Het is vooral belangrijk als u niet in uw moedertaal schrijft. Als u een native speaker van de taal in uw blog heeft, kunt u uw werk bewerken en uw geloofwaardigheid vergroten. Hoewel bloginhoud niet perfect hoeft te zijn, moet deze wel gemakkelijk te lezen en te consumeren zijn.

Schrijf nu beter!

Grammatica maakt je een betere schrijver door tot 10 minuten meer fouten te vinden en te corrigeren dan je tekstverwerker

Stap 4. Maak een redactionele kalender en begin met posten

Gebruik een vorm van een redactionele kalender om uw consistentie te behouden. U kunt Google Agenda, Outlook-agenda of zelfs een eenvoudige spreadsheet gebruiken. Gebruik het om uw ideeën te beheren en uw inhoudsthema’s voor elke maand te plannen, zodat bloggen iets is waar u zich op richt, niet iets dat u in uw vrije tijd doet.

U hoeft niet elke dag te publiceren, kies de berichtenstroom volgens uw planning. U kunt bijvoorbeeld uw hoeksteeninhoud op een dag posten, de eerste blogpost de volgende dag plaatsen en een keer per week blogposts blijven plaatsen.

redactionele kalender
75% van HubSpot’s blogweergaven en 90% van de blogleads komt van vroeger
berichten

Stap 5. Herhaal stap 2 tot en met 4

Hoe de perfecte koppen te schrijven

Nu kunt u hetzelfde proces herhalen. Als je meer blogposts hebt die je kunt schrijven met betrekking tot het eerste stukje hoeksteeninhoud, kun je ze blijven schrijven. Of u kunt een nieuwe, diepgaande gids maken en beginnen met het maken van artikelen eromheen. Deze stap is een meer persoonlijke keuze en u zult moeten beslissen welke aanpak voor u zou werken.

Hoe de perfecte koppen te schrijven

De kop of titel van uw blogpost moet de aandacht trekken van potentiële lezers. Mensen kunnen het zien in hun nieuwsfeed of zoekresultaten op sociale media. Zorg ervoor dat u de belangrijkste zoekwoordzin opneemt die mensen kunnen gebruiken bij het zoeken naar het onderwerp dat u behandelt.

Drie principes van virale koppen

De kop die u gebruikt, speelt een cruciale rol bij het verkrijgen van meer bezoeken en sociale shares. Goede koppen zorgen ervoor dat mensen actie ondernemen omdat ze een van de volgende dingen laten zien:

8 van de 10 mensen zullen een kop lezen, maar slechts 2 van de 10 gaan door met het lezen van de rest van de post.
 • Sociale valuta

 • Praktische waarde

 • Bedreiging

Hieronder staan ​​voorbeelden die de punten bewijzen en aan een van de criteria voldoen.

Ideeën voor het optimaliseren van uw krantenkoppen om veel verkeer binnen te halen

Let bij het schrijven van een kop op de toon en het uiterlijk

– Kies een sterk lettertype

– Pas je kop aan om op te vallen

Sociale valuta

Hoe meer publiek iets gebruikt of hoe meer invloedrijke mensen iets gebruiken; hoe waarschijnlijker mensen het zullen imiteren.

 • Waarom duizenden bloggers naar de SMX-conferentie van 2019 komen

 • De 5 beste tips van Ernest Hemingway om goed te schrijven

De meest populaire kopformaten variëren van 20-36 pixels
Praktische waarde

Handige dingen om aandacht te krijgen. Benadruk het voordeel en beloof iets te winnen als de persoon actie onderneemt.

Gebruik kleur om de aandacht te trekken

67% van de mensen zegt dat zwart de beste keuze is om hen te helpen de inhoud te begrijpen

Voorbeelden van koppen:

 • Besteed 10 minuten per dag en je hebt ongelooflijke buikspieren in 2 maanden

 • Hoe we in 24 uur meer dan 1000 abonnees van een enkele blogpost hebben gekregen

Lengte van een kop

De beste koplengte is 50 tot 70 karakters of 6 tot 8 woorden lang
Bedreiging

Mensen ondernemen vaak actie wanneer ze zichzelf moeten beschermen tegen een of andere bedreiging.

Voorbeelden van koppen:

 • Waarschuwing: koop geen nieuwe hondenvoer totdat je dit hebt gelezen

 • 50 redenen waarom uw website moet worden gestraft door Google

Hier is de spiekbriefje dat u kunt gebruiken die u zullen helpen met het bedenken van krantenkoppen.

Handige bronnen om u te helpen bij het onderhouden en uitbreiden van uw blog:
 • Hoe een blog te starten
 • Hoe WordPress te gebruiken (met video-tutorials)
 • Hoe u uw blog en de inhoud ervan kunt promoten
 • Hoe u geld kunt verdienen met uw blog
 • Beste blogtools en bronnen
 • Kies een Domain Name guide
 • Web Hosting Services uitgelegd

Conclusie

Als je wilt dat je blog bloeit en groeit, dan is het creëren van kwaliteitsinhoud het antwoord. Concentreer u op kwaliteit boven kwantiteit, zelfs als u frequentie en consistentie moet opofferen. Je lezers zullen je erom waarderen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map