De beste webanalysetools 2020

Uw bedrijf kan niet goed functioneren in de huidige markt, ongeacht uw branche, als u niet weet hoe u een actieve website moet onderhouden die is gebouwd in overeenstemming met de huidige trends.


Om een ​​winstgevende website te ontwikkelen, moet u deze echter onder een vergrootglas plaatsen. De enige effectieve manier om uw website aan te passen en aan te passen aan de behoeften van uw doelgroep, is deze te analyseren.

Om die reden moet u meer te weten komen over webanalysetools, diep in hun diversiteit duiken en ontdekken hoe u ze op uw website kunt toepassen.

Analytics

De beginnershandleiding voor Google Analytics

In deze gids gaan we verschillende analysetools bespreken en hoe ze u kunnen helpen verschillende aspecten van uw bedrijf te verbeteren door u cruciale inzichten te geven in gebruikersinformatie.

Lees de gids

Wat is website-analyse?

Grafiek

Websiteanalyse omvat een reeks processen die zijn ontwikkeld om het bezoekersgedrag op uw website te volgen.

Dankzij tools voor websiteanalyse kunt u uw website in een kaart veranderen. Deze kaart toont u de meest populaire regio’s van uw website, maar kan ook verwijzen naar gebieden die volledig zijn verwaarloosd en zelden worden bezocht.

Met deze tak van CRM kunt u ook het klikpad van uw bezoekers volgen. Je kunt hun reis volgen vanaf de eerste pagina waarop ze zijn geland, tot het moment waarop ze hun aankoop voltooien of hun winkelwagentje verlaten.

Het mooie van deze tools is dat ze uw gegevens niet kunnen presenteren in een uitgebreide lijst met datasheets die moeilijk te interpreteren en moeilijk te lezen zijn, maar in de vorm van grafieken, grafieken en tabellen.

Waarom heb je webanalysetools nodig??

Dankzij terugkerende gegevens, de resultaten van website-analyse, kunt u bepaalde upgrades uitvoeren die het verkeer van uw blog of website zullen vergroten, loyaliteit bij uw bestaande klanten zullen oproepen en u zullen helpen nieuwe te verzamelen.

Zodra u analysetools op uw website toepast, krijgt u waardevol inzicht in het gedrag van uw websitebezoekers. U kunt patronen ontwikkelen die draaien om best verkopende producten, het verlaten van aankopen en gebieden die uw bezoekers problematisch vinden.

Nadat u deze informatie heeft verzameld, kunt u uw website effectief aanpassen. Wanneer u websiteproblemen oplost en uw pagina’s optimaliseert met de meest populaire als voorbeeld, kunt u de klanttevredenheid verhogen.

Bovendien kunnen webanalysetools ook worden gebruikt als middel voor marktonderzoek. Door de voetsporen van de bezoekers van uw website te volgen, kunt u meer te weten komen over hun voorkeuren, zien wat zij het meest verleidelijk vinden in uw aanbod en deze verbeteren in overeenstemming met die gegevens.

Lijst met de meest populaire webanalysetools

Het is echter noodzakelijk dat u de juiste apparatuur vindt. Alleen met kwaliteitstools kunt u waardevolle informatie verzamelen over uw website, uw bezoekers en de vraag van uw branche. De volgende lijst bevat de meest populaire webanalysetools die zichzelf al effectief hebben bewezen, dus u moet uw zoekopdracht beginnen door er doorheen te bladeren.

Crazyegg

Crazyegg

Crazy Egg is een online applicatie die je eye tracking tools biedt zoals Heat map, Scroll map, Overlay en Confetti om de werking van een website te volgen. Crazy Egg geeft u het concurrentievoordeel om uw website in een oogwenk te verbeteren zonder de hoge kosten.

Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics is een freemium-webanalyseservice die wordt aangeboden door Google en die websiteverkeer volgt en rapporteert. Hiermee kunt u uw advertentie-ROI meten en uw Flash-, video- en sociale netwerksites en -applicaties volgen.

Clicky

Clicky

Clicky is een complete webanalysetool waarmee u zo ongeveer alles kunt zien wat u ooit zou willen over uw websiteverkeer. Het combineert historische rapportage met realtime website-monitoring op een manier die zowel eenvoudig als elegant is.

Bezoek Clicky
Pingdom

Pingdom

Pingdom biedt u een enkele platformoplossing om de beschikbaarheid en prestaties van uw websites, servers of webapplicaties te bewaken.

SimilarWeb

SimilarWeb

SimilarWeb is een webverkeersintelligentie-tool die zich onderscheidt van andere competitieve intelligentie- en web-ranking tools door gebruik te maken van de enorme hoeveelheid clickstream-gegevens die afkomstig zijn van hun browser-plug-ins.

PageSpeed ​​Insights

PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​is een reeks tools van Google Inc, ontworpen om de prestaties van een website te optimaliseren.

ClickMeter

ClickMeter

ClickMeter is een complete en definitieve tool waarmee u omleiding kunt beheren, gebeurtenissen kunt volgen en de status van al uw externe links (verkeersbronnen) kunt volgen.

Bezoek ClickMeter
Piwik

Piwik

Piwik is een downloadbaar, gratis webanalysesoftwareplatform dat gedetailleerde rapporten biedt over uw website en zijn bezoekers, inclusief de zoekmachines en zoekwoorden die ze hebben gebruikt, de taal die ze spreken, welke pagina’s ze leuk vinden, de bestanden die ze downloaden en nog veel meer

Woopra

Woopra

Woopra is een gebruiksvriendelijke, realtime webtracking- en analyse-applicatie waarmee u de web- en mobiele activiteiten, formulieren, e-mails, supporttickets en meer van uw klanten op één plek kunt volgen met klantanalyses.

Supermetrics-logo

Supermetrics

Supermetrics is de toonaangevende tool voor rapportageautomatisering voor PPC, SEO, sociale en webanalyse. Het helpt digitale marketeers om hun marketingstatistieken moeiteloos te rapporteren, bewaken en analyseren in Google Spreadsheets, Google Data Studio, Excel en waar ze de gegevens willen gebruiken.

Bezoek Supermetrics

Conclusie

Door continu gebruik te maken van hoogwaardige webanalysetools, kunt u zeer waardevolle en vrij nauwkeurige gegevens over uw website verzamelen. Op basis van informatie over het gedrag van uw websitebezoekers kunt u alle nodige aanpassingen doen en dus voldoen aan de vraag van uw markt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map