De beste online formulier- en enquêtetools 2020

Online formulieren en enquêtetools zijn de beste manier om rechtstreeks online contact te leggen met uw klanten. Via deze twee unieke communicatiekanalen kunt u waardevolle klantinformatie en bruikbare feedback van klanten voor uw website verzamelen. Dit is precies waarom doe-het-zelf online formulier- en enquêtetools tegenwoordig zo populair zijn geworden.


Het is belangrijk op te merken dat al deze tools verschillend zijn, in termen van hoe gemakkelijk ze te gebruiken zijn, welke functionaliteit ze bieden en hoe het formulier en de enquête er uiteindelijk uit zullen zien. Daarom is het belangrijk om degene te vinden die aan uw behoeften voldoet en die uw klanten aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zullen vinden.

Wat zijn online formulieren en enquêtes?

Zijbeeldpennen

Online formulieren kunnen volledige webpagina’s zijn of als element op uw bestemmingspagina worden gebruikt. Ze worden vaak gevonden op bestemmings- en contactpagina’s en stellen gebruikers in staat de gevraagde gegevens in te voeren en deze gegevens vervolgens via e-mail naar u door te sturen. Ze kunnen ook worden gebruikt om gebruikers toegang te geven tot speciale inhoud bij het indienen van het formulier, zoals een gratis gids, e-boek of abonnement op een e-mailnieuwsbrief.

Online enquêtes zijn jongere familieleden van persoonlijke en telefonische enquêtes van de oude school. In de kern zijn ze nog steeds hetzelfde – ze worden gebruikt om de mening van de klant over een specifieke kwestie of een ander soort informatie te verzamelen. Kortom, het is een online vragenlijst die uw doelgroep onderweg of thuis kan invullen.

Waarom heeft u een online formulier en enquêtetools nodig??

Zoals u kunt zien, hebben online formulieren en enquêtetools de unieke capaciteit om uw bedrijf te openen voor constante feedback. Maar waarom heb je gereedschap nodig? Om formulieren en enquêtes te bouwen, moet u weten hoe u moet coderen.

De basisvereisten voor het bouwen van een goed uitziend online formulier is kennis in HTML, CSS, Bootstrap en PHP. Voor online enquêtes moet u kennis van databasebeheer toevoegen.

Voor de online formulier- en enquêtetools is echter geen voorafgaande technische of codeerkennis vereist. Door ze te gebruiken, kunt u binnen enkele minuten volledig functionele en goed uitziende online formulieren en enquêtes bouwen.

Lijst met de meest populaire online formulier- en enquêtetools

Online formulieren en enquêtes zijn erg handig wanneer u uw klanten wilt vragen persoonlijke informatie achter te laten of waardevolle feedback te geven. Hier vindt u een lijst met de beste online formulier- en enquêtetools die u kunt gebruiken voor het maken van krachtige formulieren en enquêtes.

SurveyMonkey

SurveyMonkey

SurveyMonkey is een online enquêtesoftware waarmee u professionele online enquêtes kunt maken en uitvoeren. Het is erg krachtig en een bekende online applicatie.

Formstack

Formstack

Formstack is een eenvoudig te gebruiken online formulierbouwer waarmee u formulieren kunt maken en merken zonder codeerkennis.

Bezoek Formstack
TypeForm

TypeForm

Typeform is een webgebaseerd platform voor het verzamelen en delen van informatie, op een gemoedelijke, menselijke manier. U kunt boeiende en gemoedelijke online formulieren, enquêtes, quizzen, bestemmingspagina’s en nog veel meer bouwen met Typeform.

Google Formulieren

Google Formulieren

Google Forms is een gratis service die u kunt gebruiken om online enquêtes en quizzen te maken en deze naar andere mensen te sturen.

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey

QuickTapSurvey is het enige enquêteplatform waarmee u overal en zelfs offline gegevens kunt vastleggen, of u nu persoonlijk gegevens moet verzamelen of online enquêtes moet verzenden.

Client Heartbeat

Client Heartbeat

Client Heartbeat is een oplossing voor klantfeedback en enquêtebeheer waarmee u enquêtes voor uw klanten kunt regelen en automatiseren

SurveyGizmo

SurveyGizmo

SurveyGizmo is een online enquête en software voor het bouwen van formulieren waarmee zakelijke professionals en onderzoekers hun belangrijkste vragen kunnen beantwoorden.

Overleef

Overleef

Survicate is een hulpmiddel dat bedrijfseigenaren en marketeers helpt bij het identificeren van klanttrends, -gedrag en meer met zijn website-widgets, die fungeren als enquêtetools die gebruikers helpen bij het uitvoeren van korte enquêtes en het verzamelen van feedback van consumenten over de website, zijn producten en diensten.

Bezoek Survicate
Polldaddy

Polldaddy

PollDaddy is een service die polling-widgets biedt voor blogs, websites en sociale netwerken.

Formsite

Formsite

Formsite is een service waarmee niet-technische gebruikers webformulieren en enquêtes van professionele kwaliteit kunnen maken zonder HTML of codeerervaring.

GetSiteControl

GetSiteControl

GetSiteControl is een freemium-tool om uitgevers te helpen met leadgeneratie en gebruikersbetrokkenheid. Het brengt 7 call-to-action-widgets in één plug-in.

HubSpot-formulieren

HubSpot-formulieren

De gratis vormbouwer van HubSpot helpt u moeiteloos anonieme websitebezoekers om te zetten in leads. Iedereen die uw formulier invult, wordt automatisch doorgestuurd naar HubSpot CRM, dat ook gratis is. U kunt de relatie met die persoon verder beheren door herinneringstaken in te stellen, ze te bellen of een gepersonaliseerde één-op-één e-mail te sturen.

Bezoek HubSpot Forms
logo van formplus

Formplus

Formplus is een webapplicatie waarmee gebruikers eenvoudige online formulieren kunnen maken met krachtige functionaliteiten. Niet-technische gebruikers kunnen formulieren maken met voorwaardelijke logica, betalingsintegraties, velden voor het verzamelen van handtekeningen, herhalende gegevens en analyses. De formulieren kunnen zowel offline als via sms worden ingevuld.

SGS-logo

SoGoSurvey

SoGoSurvey is een platform voor feedbackbeheer dat klanten helpt de klantervaring te verbeteren, productfeedback te verzamelen en de betrokkenheid van werknemers te vergroten.

Reactie logo

Reactiesuite

Responsesuite – feedback omzetten in verkoop. ResponseSuite gebruikt de intelligentie van enquêtes om ervoor te zorgen dat meer van uw klanten vaker van uw producten kopen.

logo van jotform

JotForm mobiele formulieren

JotForm Mobile Forms is een online formulierbouwer waarmee u formulieren en enquêtes kunt invullen, zelfs offline. U kunt uw formulieren aanpassen door geavanceerde formuliervelden toe te voegen en de formulieren die u hebt gemaakt aan uw teamgenoten toe te wijzen voor moeiteloze samenwerking.

feedier logo

Feedier

Feedier is een feedbacktool die zich onderscheidt van de concurrenten met een omnichannel-aanpak, een zeer aantrekkelijke en gamified gebruikerservaring, evenals de mogelijkheid om beloningen te leveren bij het voltooien van feedback.

Bezoek Feedier
logo van leadquizzes

LeadQuizzes

LeadQuizzes is een online tool voor het maken van enquêtes en quizzen waarmee u meer leads kunt verzamelen en meer over uw publiek kunt leren. Of u nu 50 extra leads per maand of 50.000 extra nodig heeft, LeadQuizzes kan u helpen groeien.

profs enquête logo

ProProfs Survey Maker

ProProfs Survey Maker is krachtige SaaS-gebaseerde enquêtesoftware waarmee professionals boeiende online enquêtes zoals NPS, gescoorde enquêtes, in-app-enquêtes, quizzen en polls kunnen maken..

Engagebay-logo

EngageBay-formulieren

EngageBay Forms is de eenvoudige, krachtige en de ultieme GRATIS vormbuilder. Iedereen die uw formulier invult, wordt automatisch doorgestuurd naar EngageBay CRM. Maak binnen enkele minuten responsieve en mooie vormen.

Conclusie

Online formulieren en enquêtes zijn krachtige methoden om online informatie over uw klanten te verzamelen. Je kunt ze vanaf vandaag gebruiken dankzij de hierboven genoemde tools. Hopelijk helpt deze informatie u bij het kiezen van een tool die past bij uw specifieke behoeften en die zowel u als uw doelgroep leuk zullen vinden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map